Új privát üzeneted érkezett!

Pupy!!
Remélem tényleg minden rendben van a kis babucival!! Vigyázz magadra nagyon!!!!!

Kép
oriandy

Húú, Pupy!
Nagyon megijedtem én is!Tényleg csak FEKÜDNI!!!!!!!!!!!!!Most a kisujjadat se emeld fel!Laci tud segíteni neked otthon?Hagyd most a háztartást, mindent Laci csináljon!Joibb az óvatosság!Vérvétel, EKG nem várhat még egy pár napot?
Szegénykém, tényleg izgalmas ez a várrandósságod is, de biztos minden rendben lesz!Emlékezz csak Anikóra, ő is végigfeküdte a terhességet.Remélem neked azért nem kell, de csak óvatosan most mindennel!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Szilárdka!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!Emili puszikat küld! :D

Kép
pankaa

Pupkám!

Hát ahogy olvastam az elején úgy megijedtem főleg mivel a tragikus szót a vérzés követte. De miután végig értem azért megnyugodtam kicsit. Azért tényleg nagyon vigyázz, mert a lepény leválás nem játék dolog. Az a jobbik eset lenne, ha csak a méhszájon lenne az a lepény. azért örülök, h főnök jól fogadta. Ha pihensz sokat minden rendben lesz, hiszen egy Csodácskával semmi baj nem történhet. Te is csak erre gondolj semmi másra!!!!
Fogsz még dolgozni? Nem ír ki a doki? Vagy szükséges?
Sok puszi nektek!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Bocsánat Pupykám nagy zaklatottságomban írni is elfelejtettem.

KépKép
KépKép
fleur

Na haragudjatok, hogy így eltűntem. Most éppen vizsgára készülök, jövőhét pénteken lesz.
Olvasgatlak titeket.
Mindenkinek folyamatosan drukkolok.
Igérem nektek a vizsga után felzárkozóm hozzátok.
Tényleg mindig van valami, hiába vagyok itthon, hol orvoshoz kell menni, hol a munkahelyemre, meg suliba, ha meg itthon vagyok, itt a házimunka, meg két unokaöcsém és a hugom, akikkel sok időt töltök. Tényleg ne haragudjatok, hogy így elhanyagoltalak titeket.
Velem és a babával minden rendben, már a pocim is szépen kerekedik.
Február 13.-án voltam apf-n, ami egy picit magas lett, de az elhalt embrió miatt, és azt mondták, hogy az érték még bőven belefér.
Február 25.-én voltam a 18. heti genetikai uh-n, minden renben van a babával, akkor volt 20cm, medencefekvésű
Február 28.-án voltam terhesgondozáson a nőgyógyászomnál, ott is minden rendben volt, a doki szerint számíthatok a császárra a betegségem és a elhalt embrió miatt.
Legközelebb március 27.-én megyek terhesgodozásra, és azon a héten szeretném meglátogatni a védőnőt is.
Hihetetlen, de már túlvagyok a felén. Eddig kb. hat kiló jött fel, meglepően jó, mert azt hittem, majd csak úgy ugrálnak a fel a kilók, mert én hajlamos vagyok a hízásra.
Ne haragudjatok, hogy most nem írok személyesen.
Ha lesz tali megpróbálok menni, de nem igérek semmit

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok lányok!!

Pupykám!!!
Ahogy olvastalak gondoltam azonnal irok!!
Ne izgulj minden rendben lesz de erre egy gyogyir van a szigoru fekvés!A lepény leválása helyén egy vérömleny keletkezik aminek fel kell szivodni és visszakell "ragadni"!És ez csak fekvéssel megy!Csak pisilni és tusolni felállni!De ez max 2 hét utána mehet minden csak kicsit lightosabban!Persze terhestorna és sex kizárt!
Szedjél rutascorbint azzal a vérzés (barnázás)csillapodik és folytasd a progit mert az kell a lepénynek a visszatapadáshoz(ha lehet akkor szájon át)!Én is kaptam a korházba szuriba a 16-ik hétig hogy erös legyen a lepény és kitudjam hordani a babácskát!!!
Nekem a fekvés azért kellett mert nagyobb részen vált le a lepény és a méhszájon volt és meg is rövidült a méhszáj!Mivel nálad ezekröl szo sincs igy nem kell a szigoru fekvés végig de a munkát "c" vágányra kellene tenned és csak pihenni és kismamáskodni a hátralévö idöben!
Én aznap amikor ez történ a kis 3,5kg kiskutyulimat vittem le az emeltröl mivel vak volt és nem tudott lépcsözni lefelé,és nem elöször mivel mindig mindenhova jött utánam és én megkerestem és vittem le a lépcsön állandoan!Hogy miért akkor és azért e sose fogom megtudni! :?
De vigyázz nagyon magadra és pihenni pihenni és pihenni!!!

Arra gondoltam ha nem haragszol meg szeretném neked adni a gyönyörüséges kismami ruháimat mivel bevásároltam és sajnos nem volt lehetöségem hordani öket és picibabám sem lesz több igy nekem már nincs rájuk szükségem!És nem szeretek árulgatni semmit igy neked adnám!
Ha elküldöd privibe a cimed én feladom postán!

Angie!
Megjöttünk!
Szuper volt!Ne haragudj hogy nem hivtalak de brutál iskolaelökészitös idöszak van mögöttünk és még elöttünk!Marcikámnak ápr.5-én felvételi!!!
De hivni foglak igérem!!!
Gyönyörü a kis Szilárd!!
Nagyon boldogságos névnapot kivánok neki!!!
Kép

Norwell!
Én még nem gratuláltam a kis Saci babához!!!
Isten hozta kis hercegnöt!!!
Nagyon erösen gondoltunk rá és sikerült!!! :wink: :lol:
Gyönyörü a képen mint egy kis pillango!!!
Jo egészséget nektek és sok-sok boldogságot!!!

Egy pár szot irok magunkrol is!!!
Ágoston 11kg és nagyon cuki-falat!
Kis bujos,imádom!Marcikával teljes "szerelembe" vannak!
Édesek nagyon!Csak ugy sprinter négykézláb és feláll mindenhol! :shock:
És mindent szájjal meoz le! :shock: :? :evil:
Szépen eszik és amit mi eszünk azért oriási balhét csap és kell neki!Igy már minden bevezetve kajailag... :wink:
És egy kép:
Gyönyörü hurkás kistest :D !!!
Kép
Ilyen nagyfiu,hogy igy fürdik a nagykádban!!
Kép

Puszi Csajok!!!
Ja ha a talira olyan idöpont lesz amire eltudok menni akkor ott vagyok!!! :wink: :D
És köszönöm hogy benne vagyok a táblicskuba!!

KépKépKépKép
aniko24

Pupy
aggódva olvastam soraidat. most TÉNYLEG A PIHENÉS LEGYEN AZ ELSŐ. Talán igaza van Pankának, most az ekg-vérvétel is várhat. szerintem semmi nem történik, ha 1-2 hét múlva mész. Naggggggggyon szorítok, hogy minden rendben legyen és a lepény begyógyuljon.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni
de jó hogy jöttél!!! a beültetős topikban épp tegnap reggel (vagy tegnap előtt, már pontosan nem tudom) kerestelek és láttam, hogy már oda is több mint egy hónapja nem írtál! de ezek szerint minden ok veled és a babával. Milyen suliba jársz? Unokaöcséid mekkorák? Babucidnak lehet már tudni a nemét?

Anikó
helyes nagyon Ágostonbaba. Látom továbbra is kis vasgyúró. :lol: Legközelebb a nagyfiadról is tegyél majd képet! Felvételi? Már elsőbe is felvételivel mennek a gyerekek?!?! Jó lenne a talin találkozni.

Kép

Kép
syrynx

Jóóóóóó reggelt!!!!

Hangyabokányit ki vagyok akadva. Apa angliában van, próbál visszajutni a másik oldalra. Tegnap a "kedves" irányítója "elfelejtett" szólni, hogy álljon meg egy parkolóban, mert a kikötő még mindig le van zárva. :evil: Legszivesebben felrúgtam volna. Most én vagyok az információforrás, állandóan túrom a netet, hátha van valami friss, jó hír.....

Pupy
Te jó ég!!! Tessék megfogadni a doktorbácsi tanácsát és pihenni.
Remélem, nem lesz semmi gond a továbbiakban!
Nagyon rendes főnököd van, hogy ilyen jól fogadta a hírt.

Heni
Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben van veletek!
Hogy repül az idő, már félidőnél jársz. :shock:
Vigyázz magadra!

Anikó
Micsoda meglepetés! :D Ágoston nagyon édes, a kis hurkái.... Zabálnivaló. :D
Vendég

Sziasztok!

Syrinx:
mérlegképest könylőnek tanulok, a tanfolyamból már nem sok van hátra, de még vizsgák vannak bőven
az unokaöcséim 3 évesek lesznek áprilisban, két eleven kisfiú
a baba nemét még nem mondták 100%-ra, de úgy néz ki kislány lesz

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Maci
a vihar miatt dekkol a párod????????? úgylátszik hiába a sok technikai eszköz, mobil, internet, stb. mégis akadozik a tájékoztatás!!!! :evil:
Most látom csak, ünnepélyes pillanat, a 30. hétbe léptél!!!!!!!
adás-vételit aláírtátok már?hitel?

Kép

Kép
syrynx

Heni
akkor nemhiába választottad a rózsaszín vonalzót. :wink:
3 évesek az unokaöcskösök? az egy szép kor. :wink: :lol: csak nem ikrek?! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syrinx:
igen ikrek, a hugom két kisfia, nagyon imádom őket, szeretek nagyon velük lenni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
Hűha, jó nagy fába vágtad a fejszéd. Sok sikert a vizsgákhoz!!!
Gratulálok a kis puncishoz! :)

Syry
Így van. Ott áll a kikötő mellett és várja, hogy szóljanak. Talán ma megnyitják a kikötőt, de nagyon bizonytalan. Egy újabb vihar ért oda, pénteken megy a következő. :?
Nem sikerült átíratni a jegyét vonatra. :(
Adásvételihez apa is kell, így húsvét után lesz alápingálva. A hitelkérelem be van adva, amit lehet az adásvételi nélkül intézni, annak nekiláttak.
Szép kerek hetet kezdtem. :) Titababa is megadja a módját az ünneplésnek, alig fér a nadrágomba. :lol:
Vendég

Maci
ha van időd és készült kép mostanában rólad, akkor dobhatnál egy pocakfotót a 30.hét örömére. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syry
Nincs digitális fényképezőnk, apa telcsijével szoktunk csinálni képeket. Őt majd a nyuszi hozza haza, remélhetőleg. :? Akkor csinálni fogunk képet és teszek fel. :)
Vendég

Sziasztok!

Druszám Drága!
Írtam privit!! :D

Heni!
Szuper,h. jelentkeztél és már félidőnél tartasz!! :D Pocakképet kapunk?

Lányok, köszönöm a sok aggódást és energiát.. A héten itthon maradok és egész nap fekszem, remélem,h. rendben lesz minden.Már alig várom a hétfői UH-t.
Valószínűleg a főnököm a szitu miatt volt ilyen rendes, bár ma mikor felhívtam, szintén rendes volt. Lehet,h. neki is vannak anyai ösztönei? :evil: :D
A vérzésem már gyengébb, bár mióta babás vagyok, sokkal több a váladékom. De legalább márcsak tejcsoki szinű... :?

Sok puszi!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok vigaszt és gyógymanót, Dorci már egész jól van! :) Az étvágya még siralmas, de majd csak az is rendeződik majd!

Pupy!

Megállt bennem az ütő egy pillanatra a soraidat olvasva... Csak pihenj sokat, nem lesz semmi baj!

Panka!

Köszi, hogy feltetted a képet, tényleg tök jó :)

Faul!

Nem, szerencsére nem kapta el a kisbaba a Dóritól, akinél látogatóba voltunk! Nagyon aggódtam miatta, de szerencsére megúszta ő is, meg a nagyobb testvére is.

Syry!

Mátéért még mindig odavagyok :) Olyan szép kisfiú! A vásáros képektől meg egészen húsvéti hangulatom lett :)

Angie!

Örülök, hogy javul a kezed! Szilárdkának boldog névnapot!

Heni!

Jó hogy jöttél! Gratula a csajszihoz. Neveken gondolkoztok már?

Anikó!

Micsoda kis gyurmázni való kispasi Ágoston, nyami :)

Maci!

Nem csodálom, hogy kiakadtál... Sikerül navigálnod apjukodat?

Nekem megvolt ma a kontroll TSH vérvétel, és még mindig nem jó :( Megint emelni kell a gyógyszer adagot. Hívtam is a p.mirigy dokimat, de csak pénteken 1-kor lehet vele beszélni :shock: Most nagy dokikeresésben vagyok.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

Hú, de megijedtem! Aztán megnyugodtam! Nem lesz semmi baj, tudom! Mi ketten csaknem egyszerre szülünk, addig pedig minden a legnagyobb rendben lesz! Mondom én, nekem holnap lesz az uh., nagyon várom, de rettenetesen aggódok, hogy minden ok-s legyen, de úgy kell lennie! :lol:

Maci!

Én is ma megyek szülésfelkészítőre! Tudom, kicsit korai, de férjecskével ki akarjuk sasolni, mit tett ez a nagy összevonásosdi a kórházzal! Peti úgy döntött, ezen múlik majd, hogy enged-e ott szülni? :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Bocsi, hogy ma megint nem jelentkeztem, de ismát magam alatt vagyok. Az oka: egy negatív teszt. A vonalzóm szerint újabb ciklusban vagyok, de amúgy még nem. Ma vagyok a 38. napon, de a teszt negatív lett. Hát ez van!!!
Egy valami/valaki éltet és az a fiam (na meg a dumája) - na meg az apja is!
Ma fürcsi közben elmesélte, hogy:
ANYA! ELVETTEM A AUTÓT A SZOMSZÉDBÓL ÉS VISSZAMENTEM A SZOBÁMBA. MOTORRAL MENTEM. MEGÁLLTAM A MOTORRAL.
Vagyis átment a szomszédos csoportba, elkobozott egy kisautót majd visszament.
Imádom!!!

Na, holnapra megpróbálom összeszedni magam, és jövök újra.
Szép estét!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Pupykám!
Nagyon megijedtem, amikor olvastalak... Kérlek szépen, vigyázz Magadra, pihenj, ne törődj semmivel!

Anikó!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :) Ágolyó hihetetlenül édes bébi! Micsoda lengőizmai vannak! :D

Andy!
Nagyon sajnálom a tesztet... :(

Évi!
Remélem, sikerül rendbehozni és dokit is találsz.

Heni!
Grat a kislányhoz, nevek? :)

Mi jól vagyunk, Saci baba hízik, mint a gép, 2,93-mal jöttünk haza, tegnap 4,07 volt... Kende meg 13,38 :D Sajna úgy tűnik, h Sacinak könnycsatorna-elzáródása van, 28-ára kaptunk időpontot szemészetre. Remélem, nem lesz gond...

Teszek én is egy-két képet, oszt megyek is...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
norwell

Pociskép:
Kép

Picibabám:
Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Andy
sajnálom, hogy negatív. :(
Dani aranyos a dumájával. Már nagyon jól ki tudja fejezni magát. :wink: Szája meggyógyult? eltűntek a hólyagok?

Norwell
a gyerekeid egyre jobban hasonlítanak egymásra. Saci baba szépen gyarapszik, ez igen. Könnycsatorna: rossz dolog, de túl lehet élni. (mi Mátéval 3szor voltunk e miatt, reméljük ti megússzátok egy "látogatással".)

Kép

Kép
syrynx

Heni
jók a képek! :lol: végre látunk téged is. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Syry!
Sajnos nem gyógyult meg, így ma viszem megint a doktornénihez.
És már nem csak a nyelvén van, hanem a szájpadlásán és az egész torkában is...
Ráadásul reggel kiabál, hogy: anya! szemem!!!!
Nem tudta kinyitni a szemét, annyira össze volt ragadva a csippától, és úgy köhögött, hogy majdnem hányt tőle.
Most itthon maradok vele és kúrálgatom angyalomat!!

Andy

Kép
oriandy

Sajnálom a kis Danit. Mielőbbi gyógyulást neki!!!

Lányok, akkor mikor legyen a tali?

Kép

Kép
syrynx

Csajok délután összesítek és mondok egy tali dátumot, olyat ami a legtöbb embernek jó, aztán aki nem jelzett még vissza annak vagy jó vagy nem. Rendben így?

Még jövök ma, csak van egy két háztartási teendőm, alszik a csaj :lol:

Pusszancs

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Boldog feledik szülinapot a nagylánynak!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Heni!
Köszi a képeket!Szép nagy már apocak, és aranyos a babó is!
Előre is boldog névnapot kívánok, 7végén nem biztos hogy tudok jönni.

Norwell!
Hát megmondom őszintén én elsőre azt hittem a fenti képeken Kende van, összehasonlításképp a mostani önmagával, aztán jöttemn rá, hogy Sacit látom. :oops: :lol: Szóval mint 2 tojás. :D
Szemecskéjének gyors gyógyulást!!!

Andy!
Teszt: :( Daninak is jobbulást!

Fleur!
Nekünk setleg a 22.-e jó lenne!!!!

Évi!
Dórika étvágya?
Dokit találtál?

Anikó!
Naygon aranyos kis zabálnivaló husibaba Ágoston!!:)
Örülök hogy minden ok veletek.

Én szerintem nem jövök egy darabig, szombaton szülinapozunk, jönnek a nagyszülők is.Holnap elkezdek takarítgatni, meg jön a védőnő is.
Emili elkezdett rajzolni, ma megalkotta élete nagy művét!
:lol: Zsírkrétával firkált, de persze azt is meg akatja állandóan kóstolni. :twisted:

Kép
pankaa

Fleur!
Most nézem csak:Lilla ma féléves!!Isten éltesse sokáig!:)Ugye milyen gyorsan eltelt ez a pár hónap?Na a 2. félév még ennél is gyorsabban telik(legalábbis nálunk :wink: ). :D Kisasszony miket tud már ilyen "vén korban"? :wink:

Kép
pankaa

Norwell!

Gyönyörű gyerekeid vannak :) Tényleg nagyon hasonlítanak! Sacika szemét sajnálom...

Heni!

Gyönyörű pocakban gyönyörű babóka :) Szépek vagytok!

Andi!

Jobbulást Daninak!

Panka!

Köszi, már jobb a Dóri étvágya. Ma ebédre úgy bekajált, hogy alig hittem a szememnek :shock: Remélem nem lesz baj belőle...
Úgy néz ki, hogy találtam dokit, de csak ápr. 3-án mehetek.
Grat a művésznőnek az alkotáshoz :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket.

Panka:
köszönöm a névnapi jókívánságot
én is kívánok Emilinek sok boldog első születésnapot
jó születésnapozást a hétvégén

Fleur:
Lillának sok boldog feledik születésnapot
a talival kapcsolatban én igazodok az időponthoz, azért nem is írtam rá semmit konkrétat
remélem ott tudok lenni majd

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
Nagyon jó, h jelentkeztél. Annyira örülök, h minden rendben. Nagyon csini vagy :)
Talira gyere gyere

Anikó
Cuki Ágoston

Maci
Remélem apa mihamarabb hazajut

Pupy
Tejcsoki ide vagy oda, pihenj sokat!

Évi
:( szorítok, h áprilisig gyorsan rendbe szedjék
Nagyon édes vagy, köszönjük a köszöntést.

Andy
:(, de hátha korai volt a teszt

Norwell
Saci cukorfalat :) hát jó nagyot nőtt

Szheni
No akkor a legközelebbi táblába beteszem babácskát :)

Pankaa
Emilinek előre is boldogság első szülinapot!!!
Köszi a köszöntést :) tényleg nagyon gyorsan :lol: fúú tolatva mászik ezerrel. Ma betolatatta a lábát a kanapé alá, még befér :) aztán sikítozott. Dumál:most a büüüü nyárflöcskölős, a nyanyanya, jajajaja a nyerő és persze még mindig sikítozik. Néha élvezetből, néha csak mert jó a kedve. De annyira kis értelmes már most is. Száz h egy csomó mindent megért.
Meg persze kíváncsi nagyon. Mindent meg akar fogni aztán enni :), forog össze vissza és kacarászik a számára mókás dolgokon :)

No és akkor tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

Tali:
Szerintem március 29.e a nyerő. Menet közben ugye Pankaa-nak már csak a 22 jó, csak sajna az nem sokmindenkinek jó :(
Kép
Szóljatok ha ez ok és akkor szép nagyban kihirdetem, h mindenki lássa. :)

KépKép
KépKép
fleur

Márti bocs nem tudom miért hittem, h hétfőn lesz az UH. Örülök, h minden rendben volt :lol:
gyere majd tegyél képet :)

KépKép
KépKép
fleur

sziasztok!

Fleur!
köszi h betettél a táblába indul a tüszőnövesztés. tegnap voltam uh-on és vérvételen.

Puppy!
Hú de megijedtem mikor elkezdtem olvasni,pihenj én ma határoztam el hogy a beülti után 1 hetet biztos itthon leszek és csak a "puncsosokat" csinálom meg.

Anikó!
Ágoston igazi kis vasgyúró.

Szalai Heni!
Gömbölyödik a pocikád szépen.

Andy!
Sajna a tesztet.

Maci!
Nem könnyű nektek se te itthon apa angliába,hát sok erőt és kitartást.Az én férjem a multhéten hétfőn elment és pénteken jött haza majd meg vesztem az utolsó 2 napban.

Panka!
Emilinek sok boldog szülinapot!

Angie!
Utólag Szilárdnak kívánok boldog névnapot.

Biztos kihagytam valakit ezért elnézést kérek.
Szombaton megyek uh-ra és remélem most mond valamit a dokinéni mert velem nem valami beszédes

:x

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Fleur!
Köszönjük a táblát, és sok puszi a képcseréjért. :D
És nagyon Boldog Feledik Születésnapot Lillának!!! :D :D

Ma reggelre szinte teljesen elmúlt a vérzés, a sok fekvés megtette a hatást!! :D

És hoztam nektek valamit :D
egy jó meleg, kívülről is szigetelt Babalak :D :
KépKép
Vendég

Fleur!
Ok, akkor mimost nem megyünk, talán legközelebb. :(

Anita!
Köszi szépen Emili nevében!

Pupy!
Na örülök hogy már nincs tejcsoki", de azért még tessék pihenni!!!!!!!Szép nagy már most a pocak!!!!Növesztgessed csak tovább! 8)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Pupperom!

Ez tegnapi???? :lol: :lol: :D :lol: :lol:

E

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de azért olvasgattalak ám titeket.

Norwell
Az előbb néztem, hogy Kende egy nappal idősebb csak, mint Marci :P

Andy
:cry: Hány naposak egyébként a ciklusaid? Lehet más oka is, amiért késik (pl. megfáztál, stressz...)? Vagy lehet csak korai volt még a teszt. A tesómnak anno az uh előbb kimutatta, mint a teszt. Daninak mi a baja pontosan? Mitől vannak a hólyagocskái?

Heni
Tök jó ilyet látni:) Meg irigyes is vagyok egy kicsit :wink: Az uh képen nagyon jól sikerült elkapni a kismanót! Nálatok az uh képért előre kell fizetni vagy utólag, csekken?

Puppy
Nagyon örülök a jó híreknek, hogy már no csoki! Vigyázz magadra és ne cipelj nehezet ezek után! Meddig fogsz még dolgozni? Ilyenkor nem írhat ki előbb a doki?

Szisszka, Babus (Móni)
Merre vagytok???

Évi
Küldenék neked egy képet Marciról. Lennél szíves berakni ide? Meg azt sem tudom, hogy a nevem mellé hogyan lehetne egy kis képet róla vagy magamról. Abban is tudnál segíteni? Előre is köszi! Nem biztos, hgoy jól emlékszem, de mintha azt írtad volna, hogy már túl vagytok egy sikertelen lombikon. Miért is?

Fleur
Gratula a fél éves Lillának!(ide egy pusziszmájlit akartam, de olyan nincs a kínálatban :) ) Köszönöm, hogy betettél a táblázatba és azért meg külön köszönet, amit a megjegyzésbe írtál! :lol: A próféta szóljon belőled! :wink: Kiegészíteném néhány adattal a táblit: kor 31, lakhely: Tényő, Babagyártás kezdete: 2007. április, Marci 2006.06.26. született. Lécci módosítsd, hogy ne legyen olyan foghíjas:) Köszi!

Nálunk most annyi van, hogy egy kis "mindjárt megjön" érzésen kívül más nincs:) Azt is csak tegnap óta érzem, de változó intenzitással. Szerintetek mi lehet ez? Elvileg 22.-én kéne NEM megjönnie, de az még több mint egy hét. Hogy fogom addig kibírni?! Díjaznám, ha a nyuszi nekem is hozna valami POZITÍVAT a vízen kívül :lol: :wink:

Holnap igyekszem bekukkantani!
Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra meg a Törpékre!
Vali

Kép
Kép
tacsifül

Még egy két dolog táblához :)
Tacsifül köszi akkor beteszem az adatokat :) pont ezeket kérdeztem volna :) Képet tegyek?

Belanitta adatok, kép?

Timika
babagyártás kezdete? kép?

Köszi
Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Vali:
nekünk nem kellett fizetni a képért, csak úgy kaptuk, ez a uh terhesgondozáson volt

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok Lányok!
Most csak nagyon rövid leszek, mert hullafáradt vagyok. Ma nagy kerti munkában voltunk (én csak jobb kézzel szedegettem a gyomokat), és már majd leragad a szemem.

Köszönöm szépen Sziszkó köszöntését!

Pupy!
A frászt hoztad rám, de aztán megnyugodtam. Majd vmikor rád csörgök!

Lillának nagyon boldog feledikket!!

Ha addig nem tudnék jönni: Emilinek pedig nagyon boldog első szülinapot!

Puszó!!
Vendég

Fleur
Nem lenne rossz a kép, de ahhoz mit kell nekem tennem? :roll:

Heni
Azért kérdeztem, mert nálunk (győr) anno az uh után kaptunk egy csekket és azt kellett befizetni. Most meg előre kérik a csekket és csak úgy adnak képet. Valszeg azért előre kérik, mert sokan nem fizették be. Ugye vissza ellenőrizni nem tudták, hogy befizetted-e vagy sem, ezért mindenkinek a becsületére volt bízva a dolog. Kíváncsi vagyok, mert azt is el tudom képzelni, hogy épp az uh-s kolléganő jókedvén vagy rosszkedvén múlik az egész. Pl. tőlem még egyszer sem kértek vizitdíjat, pedig mostanában elég sokszor megfordultam az uh-n, a sógornőmtől meg minden alkalommal kérték. Franc aki érti ezt! De a lényeg a lényeg: adnak képet vagy ingyen vagy pénzért, de van mit betenni majd a babaalbumba :lol: És mégiscsak ez a legfontosabb, igaz? :wink:

Megyek aludni. Jó éjszakát mindegyikőtöknek!
Puszi: Vali

Kép
Kép
tacsifül

Jó reggelt!

El vagyok tiltva a melóhelyi netezéstől. Nagyon lebuktam. :(
A házunkat le akarják nyúlni a kezünkről, de nem hagyom. Ha mégis sikerülne, akkor van egy másik kiszemeltem. :D

Évi
Sikerült, apa azóta szerencsésen átevezett erre az oldalra. Nagyon elrúgták a pöttyöst.
Sajnálom a rossz eredményeket. :( Sikerült dokit találnod?

Márti
Nem rossz hozzáállás. :)
Nekem elég jól sikerült a felkészítő. Azon dobtam egy hátast, hogy áprilistól 10e HUFot kell fizetni érte. :shock:
2 órás volt, az első órában relaxáltunk meg vizualizáltunk. Utána a kórházi védőnő tartott egy kis elbeszélgetést, hogy miként működik a kórház, mit kell vinni, mit adnak, a szoptatásról, babaápolásról... Érdekes volt. Április 2án lesz a következő, ott lihegni fogunk. :lol:

Norwell
Saci baba nagyon szépen növöget. Sajnálom az elzáródást, drukkolok, hogy semmi gond ne legyen.
Kende nagyon komoly bátyus lett. :)

Heni
Ez nem ér! Alig látszik valami a pocidból, bezzeg az enyém... :D
További jó pocinövesztgetést!
Gyönyörűséges babókád van!

Panka
Jó szülinapozást!

Fleur
Ha minden jól megy, akkor apa 1 hét múlva itthon lesz. Együtt húsvétolunk. :)

Anita
Volt időm megszokni, hogy nagyrészt egyedül vagyok. Elsőnek nagyon rossz volt, fél éjszakákat ébren töltöttem, elég éberen aludtam. Mindig izgultam, hogy minden rendben van-e. Azóta kicsit oldódott a dolog. Este mindig megkapom a megnyugtató emesét, hogy jól van, odaért, ahova kellett.
Április második felétől már nem megy hetekre el, szeretne ott lenni, mikor Titababa megszületik. Utána itthon akar maradni babázni. :)

Pupy
Szép a babalak! :)
Örülök, hogy elmúlt a barni. Tessék szépen tovább pihengetni! :D

Vali
Remélem, tényleg hoz magával egy zebrát a nyuszi. :D
Vendég

Sziasztok!

Ez a gyönyörű kislegény Tacsifül kisfia :)

Kép

Kép

Kép

Kiskép ügyben később írok privit, de most a Dóri türelmetlen :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Hát, Dani még mindig nem akar gyógyulni. Igaz a szája már szebb, mert most napközben nem adom oda neki a cumiját (eddig sem kapta meg csakis az alváshoz, de most a betegsége miatt nagyon nyűgös volt és csak így maradt el a popsiján), de a köhögése... Inkább csak rosszabb. Vagyis ugye már nem száraz, hanem szaftosabb, de ettől meg öklendezik sokszor. Az orra folyik, mint a csap. Na és nyűgös, mindenért csak nyüszít! De kibírjuk valahogy!

Tacsifül!
A ciklusaim általában 32-35 naposak, de volt már hogy kimaradt 1 hónap, vagy csak ezeknél hosszabbra nyúlt. Viszont Lh teszteztem és hőmérőztem is, ami valami igen furcsaságot mutatott. Mégpedig azt, hogy a 27. ciklusnapon volt elméletileg az ovulációm, mert a 25. napon volt a pozitív tesztem és a 27. nap reggelén ugott fel a hőm. Azóta aztán nem mértem a hőmet, mert Dani abban az időben lett náthás és ramatyok voltak az éjszakák, és többször is kellett kelnem hozzá, így ugye nem lettek hitelesek a méréseim.
Tehát, ha innen nézem, akkor most hétvégén esedékes pirim, de így meg megint megnyúlt a ciklusom van (ma a 40. napom!)
Mellékelem a hőgörbémet, mert így talán érthetőbb lesz:
Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Köszönöm,h. drukkoltatok, de lehet kicsit elkiabáltam magam, mert tegnap már felkeltem este egy kis gyümölcs salit csinálni is. És este mikor az utrot felraktam,megint halványbarna volt,akárcsak ma reggel… :cry: pedig végig ültem miközben vágtam a gyümölcsöt.. de úgy látszik, még pihennem kell sokat..

Eszterem!
Igen ez a tegnap előtti,amit te kézzelfoghatóan láthattál.. :D

Tacsifül!
Köszi vigyázok!! A háziorvosom már az 5. héten ki akart írni, lévén,h. veszélyeztetett vagyok… :? de én szeretem a munkám és szeretnék még dolgozni, legalább a 20. hétig..de meglátjuk. Bár tegnap írtam a főnökömnek mailt,h. jövő héten megyek dolgozni.. de hétfőn lesz a 12. heti UH, meglátjuk mit mond a doki és a baby hogy érzi magát.
Marci fiad nagyon szép, mekkora szemei vannak.. :D
Én a 7. héten ingyen kaptam képet a UH-s dokitól, sőt még a Férjemet is becsempésztük..

Angie!
Nem akartalak megijeszteni.. vigyázok magamra!! :D
Ezek szerint a kezed még nem javul?

Norwell!
Mizujs Saci baba szemével?

Maci!
A szülésfelkészítő tanfolyamért kell 10ezret fizetni?
Hogy buktál le bent?

Andi!
Daninak gyógyulást kívánok Nektek pedig sok erőt hozzá!! :D
Nem akarok túl sokat okoskodni ám, de semmi különös nincs a görbédben. Én 22 hónapot hőmérőztem végig, és 2 hónapig használtam csak LH-t,ami segített is. Az LH csak előre jelzi 24-36 órán belül a PÉ-t. Ha 25-én volt pozi, akkor simán jó a 27.nap. Viszont a hő csak akkor ugrik fel ha már megvolt az ovu. Én a 26. napra tenném az ovudat. Miért nem használsz a pozi után is LH-t? Az ovuláció az LH leszálló ágában van, tehát az uccsó pozi teszt utáni első negatív napon. Ennyi, bocs,h. belekotyogtam…
Vendég

Pupy!

Semmi baj, hogy megírtad a véleényed!! SŐT! Nagyon köszi a segítséget, hiszen ugyan nekem van már egy kisfiam, de az ilyen "hókusz-pókuszokat" most kezdtem el csinálni és még nem értek nagyon hozzá! Tesztet azért nem csináltam tovább, mert elfogyott, és már (mérgemben - mert úgy gondoltam nekem nem sikerül most semmi) nem is vettem többet. Tehát csináltam volna, úgy mint a múlt hónapban, akkor 2 pozi után a 3. nap negatív lett. A tisztánlátás érdekében felteszem a múlt havit is:
Kép
Csak akkor kicsit "eltaktikáztam" a dolgot, ugye a kislány tesóka érdekében. de tudom, hogy túl sokat vártam!! Most viszont.... Ha megvolt a PÉ és az Ovu is, akkor már tényleg fogalmam nincs, miért nem jött össze a baba!!!

Kép
oriandy

Andy!
Tudod az,h. nem jött össze nagyon sok mindenen múlik. A Párod katonái rendben vannak? Mert ahhoz nagyon jó minőségű és mennyiségű sperma kell,h. az ovu előtt pár nappal már ott csücsüljenek. Én értem,h. kislányt szeretnétek (én is :D , bár ha kisfiú lesz is imádom) de azért nem kell sokkal előbb szeretkezni, lehet akár ovu előtt 1 nappal is. A fiúk gyorsak kb. 5 óra alatt odaérnek..
Igen a múlt havi egyértelmű volt, még rá is kérdeztem,h. miért ovu előtt 4 nappal voltatok együtt..
Viszont ebből a két görbédből úgy látom,h. a Pé-d a 20. nap után van.. szerintem felesleges a 12. naptól lhzni. Amúgy tudok egy oldalt ahonnan nagyon olcsón juthatsz lh teszthez, ha érdekel majd írj privit és megírom.. :D
Vendég

Pupy!
Igen a férjemmel minden rendben van. Vagyis Dani elött nézték meg, mert akkor az én betegségem miatt kellett, de azóta nem. Remélem nem ott van a gond, mert akkor nagyon jó volt az eredménye. Viszont mostmár tutira nem tudnám rávenni egy újabb vizsgálatra!! Legalábbis szerintem, mert arra hivatkozna, hogy egyszer volt már és akkor minden OK volt!
Már más is mondta, hogy nem kell korán elkezdenem a tesztelgetést , így ha a köv. hónapban is szükségem lesz rá, akkor megfogadom mindenki tanácsát. Csak ugye én úgy éreztem, hogy akkor van PÉ-m, mert hasonló fájdalmaim voltam, ezért kezdtem el.
Egy bibi van: 30.-án apa elutazik és csak hétvégente lesz itthon, ami azt jelenti, lehet épp lecsúszunk róla, ha mondjuk hét közepén lesz valami.
Kezdem elveszíteni a reményt is!!! :-(

Írtam privit is!!

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?