Sziasztok lányok!!
Pupykám!!!
Ahogy olvastalak gondoltam azonnal irok!!
Ne izgulj minden rendben lesz de erre egy gyogyir van a szigoru fekvés!A lepény leválása helyén egy vérömleny keletkezik aminek fel kell szivodni és visszakell "ragadni"!És ez csak fekvéssel megy!Csak pisilni és tusolni felállni!De ez max 2 hét utána mehet minden csak kicsit lightosabban!Persze terhestorna és sex kizárt!
Szedjél rutascorbint azzal a vérzés (barnázás)csillapodik és folytasd a progit mert az kell a lepénynek a visszatapadáshoz(ha lehet akkor szájon át)!Én is kaptam a korházba szuriba a 16-ik hétig hogy erös legyen a lepény és kitudjam hordani a babácskát!!!
Nekem a fekvés azért kellett mert nagyobb részen vált le a lepény és a méhszájon volt és meg is rövidült a méhszáj!Mivel nálad ezekröl szo sincs igy nem kell a szigoru fekvés végig de a munkát "c" vágányra kellene tenned és csak pihenni és kismamáskodni a hátralévö idöben!
Én aznap amikor ez történ a kis 3,5kg kiskutyulimat vittem le az emeltröl mivel vak volt és nem tudott lépcsözni lefelé,és nem elöször mivel mindig mindenhova jött utánam és én megkerestem és vittem le a lépcsön állandoan!Hogy miért akkor és azért e sose fogom megtudni!
De vigyázz nagyon magadra és pihenni pihenni és pihenni!!!
Arra gondoltam ha nem haragszol meg szeretném neked adni a gyönyörüséges kismami ruháimat mivel bevásároltam és sajnos nem volt lehetöségem hordani öket és picibabám sem lesz több igy nekem már nincs rájuk szükségem!És nem szeretek árulgatni semmit igy neked adnám!
Ha elküldöd privibe a cimed én feladom postán!
Angie!
Megjöttünk!
Szuper volt!Ne haragudj hogy nem hivtalak de brutál iskolaelökészitös idöszak van mögöttünk és még elöttünk!Marcikámnak ápr.5-én felvételi!!!
De hivni foglak igérem!!!
Gyönyörü a kis Szilárd!!
Nagyon boldogságos névnapot kivánok neki!!!
Norwell!
Én még nem gratuláltam a kis Saci babához!!!
Isten hozta kis hercegnöt!!!
Nagyon erösen gondoltunk rá és sikerült!!!
Gyönyörü a képen mint egy kis pillango!!!
Jo egészséget nektek és sok-sok boldogságot!!!
Egy pár szot irok magunkrol is!!!
Ágoston 11kg és nagyon cuki-falat!
Kis bujos,imádom!Marcikával teljes "szerelembe" vannak!
Édesek nagyon!Csak ugy sprinter négykézláb és feláll mindenhol!
És mindent szájjal meoz le!
Szépen eszik és amit mi eszünk azért oriási balhét csap és kell neki!Igy már minden bevezetve kajailag...
És egy kép:
Gyönyörü hurkás kistest
!!!
Ilyen nagyfiu,hogy igy fürdik a nagykádban!!
Puszi Csajok!!!
Ja ha a talira olyan idöpont lesz amire eltudok menni akkor ott vagyok!!!
És köszönöm hogy benne vagyok a táblicskuba!!