sziasztok!
Totál fáradt vagyok, jó későn sikerült tegnap lefeküdnünk, kb. 11kor jöttünk meg a Tesco nagybevásárlásból. szerencsére még nem voltak ezren, mert még csak most lesz a legtöbb embernek fizu. Reggel meg jól visszaaludtam és dnai ébresztett, jól be volt kakálva. Kicsit sok szőlőt evett, meghajtotta, mert tegnap is vagy 5x kakilt, normális állagút, nem nyálkásat, de pont akkor fogyott el a pelus, egy darab sem volt, pontosabban 1-et találtam a vésztartaléák pelustáskában, aztán irány elrobogtunk a DM-be Danival. Hát olyan szépen viselkedett, máskor állandóan kia akaródzik neki jönni a kocsiból, most meg egy angyal volt.
Manó
Igaz nem nekem szólt a kérdés, de én igazából csak akkor sterilizáltam és főztem ki a cuccokat, amikor tejet adtam le, a Daniét mindig csak külön szivaccsal és klórmentes mosogatószerrel mostam el. sosem volt semmi baja. Vizet is csak nagy ritkán forraltam, mert macerás volt, kb. 10 hónapos korától kap ásványvizet.
Mandula
Én barna és vékony kislányka voltam, 4 éves koromig állandóan tüszős mandula gyulám volt. Akkro aztán kivették, azóta nincs vele gond.
Ez olyan, amit írtál, hogy a szőkéknek meg vesebajuk van, én egyszer ezt hallottam egy drnőtől.
Csics
Álldogáló Petike
Fogmanó tünés Csics fogából!!!
Forti
Még nincs meg RR-ék babája, okt 8-ra vam kiírva a BM kórházba.
Noémi
Nem semmi a fiad, nagyon hamar elindult!
9 hónapso gyerektől még ne várd, hoy magától játszik, max. egy kis időre. A gyereket meg kell tanítani játszani először, utána már majd ő is kombinál. Dani most 15 hónapos (tényleg pont ma!
) és most már azt modnom, hogy eljátszik néha 1 órát is magában, persze legtöbbször km-hiánypótlás megy, vagy játékszétdobálás, de pl. dobozokba nagyon szeret ki be pakolni, fedeleket fel-levenni stb. Most már egyre töbet kéredzhkedik bele a hintájába is elénekelget benne.Persze mikor megáll, akkor szól, hogy lökjük meg.
Színes újságokat is szeret egymás után 80x oda vissza lapozgatni nagy szuszigások közepette.
Conti
Az óbudai gyerekvízben sokkal több a nátrium, mint egy nestlé vízben, múltkor összevetettük a drnővel.
Djeszter
nem értem, mire ez a bekeményítés, s webmesterük nem elég jó. uis a férjem is az, ő a szavazásos oldalakat úgy csinálja meg, hogy 1 gépről csak 1x lehessen szavazni. Tesz vmi bejegyzést a gépbe (ezt legtöbben nem tudják hol van
) és nem enged még1x szavazni, elkerülve ezzel, hogy egy nap vki 600x szavazzon.
Dec8
Nálunk is ilyen rajzolgatós volt eleinte az egyedül való kanállal evés, most már nem csinálja. hagyd, had elégítse ki a kíváncsiságát.
Rit
Boldog szülinapot DODO-nak!
Ilke
Igen megnéztem a szemüveges Lilit, kis cuki doktornőcis!
Írd meg mi volt a BrumiMAciban, én is készülök oda!
Nyuzsi
Nálunk is megy a pacizás, nyelvcsettintéssel
+ az órára mondja, hogy tik-tak. a telefon fordítva teszi a füléhez és mondja, hogy ha!
cupp
gumicukor