Új privát üzeneted érkezett!

Djeszter!
Igazán nincs mit! Szavaztam, de most csak egyet tudtam megint! Észrevetted, hogy a Bögre testvéreknek, akiknek olyan sok szavazata volt, mennyire lecsökkentették? Az egyiknek már csak 50, a másiknak meg talán 114 volt most az előbb!
Tehát ismét a te kisfiad vezet!

Puszika

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!
Igen, láttam a Bögre lányokat. Nagyon nyomatták őket.
Úgy látom további keményítés van. Mostmár tényleg csak egyszer lehet szavazni.

Szia

Djeszter
djeszter

Hello

Hu ma aztan volt itt forgalom: )Mi megint egy somot jatszotereztunk,egyszeruen nem lehet kiszedni a hintabol: ))Ja es vegig enekel nagy hangerovel: ))

Alvas
Nekunk mar 3 honapos kora ota atalussza az ejszkat es eddig minden helyen mas-mas kisagyban is kepes volt aludni.: )Van fejvedonk de legyurja,mindig mashogy ebred ahogy elalszik ,foleg ha magatol kell elaludni es nem belealszik a cumisuvegbe.

Tapi keszito mamik
Kell valtoztani idoneknt a tapszert vagyha egyet megszok akkor az ok vegig??
A masik meg,ti mikor kezditek majd atterni a csoros poharra,mert ugye a tapit eddig cumisuvegbol issza ,de 1-2 eves kora kozott azert mar jo lenne errol is leszokni,nem?Bar erolteteni nem fogom,csak erdekel hogy majd a cumisuveg hianyaban hogy adjatok nekika tapit.??/

Rit
Nagyon boldog 1.szulinapot Dodesznak!!!!

Djeszter
En is szavaztam megint: )Alex sem megy,es amugyios mindent eleg keson csinalt.A beszed az ert megy talan jobban mert nagyszaju az anyja ;))

Szilcsike
Orulok hogy kezd normalizaoldni a helyzet,tenyelg lehet benne valami hogy fel a kisagyban,Talan tegyetek mas helyre, vagy az utazoagy is jo otlet.Szerintem meg korai nem kisagyban altatni felugyelet nelkul,bar en maugyis parazos vagyok: )
A baratnom kislanya aki mar 2 eves alszik nagy aggyon korbrakba baranyborrel ha esetleg leesne.A tesom fiai meg kiagyban alszanak mert nekik nagyon nagy a kiagyuk es meg elfernek bar neha mar kimasznak belole: )

Banyoci
Koszi,mashol si van Branc gyerekcipo,majd megkukkoljuk.

Mano
Hat en bevallom mar 3 napja nem forralon neki semmihez a vizet; )Asvanyvizet es magam keszitett gyumilevet iszik,ha iszik mert hogy mar nincs meleg alig iszik 2 dl-egy napa tapon kivul.
Ja es mar 2 hete nem fertotlenitem az uvegeket sem.Ellazultam mi?? : ))

Csics
UGyi Petike,neked meg drukk a fogorvoshoz.Nekem is volt foghuzas Alexxal a pocimban,remelem te elkerulod: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Megjöttünk a nyaralásból. nagyon tuti volt. A Kolpingban voltunk. Tényleg nagyon jó hely, bár szerintem drága is. de minden ok volt, pancsiztunk, sétáltunk stb. Persze mire hazaértünk mind a hárman lebetgedtünk. Úgy látszik sikerült megfázni.
Apjukom már jól van, 3 óra alatt lement rajta egy egész influenza. Én nagyon szarul vagyok meg Mahnci is, úgyhogy szegény apa nem ment dolgozni és ápol minket.
Remélem szegény Hannám is gyorsan átesik rajta (én mindig sokáig szenvedek, de az nem számít annyira) Az ájszakánk nem volt valami felemelő. Én persze sikeresen elájultam, amikor kijöttem Hannához, szegénykém csak sír én meg heverészek az előszobában, apjuk meg nem tudja hova menjen Kép

Mano, Rit
Hanna a létra első fokára tud felmászni, és ott majomkodik. de lagalább nem esik nagyot Kép Egyenlőre.

Forti
Úristen 4 hét telt el azóta !!! (anyámon tavaly 6 hétig volt gipsz, annál azért rövidebb volt). Azért gyorsan megszokta a gipsz nélküliséget, mi? Kép

Beszti
A kiságyatok itt van, ha lehet elvisszük hétvégén valamikor. Apjuk kerülgeti Kép
Nagyon köszönjük, megint.

Banyóci
Szia! Na nem semmi ez az info áradat, ami itt van egy új embernek. Jó tanulást Kép Nekem egy hasonlóan ördögfióka lánykám van kb. 1 hónappal fiatalabb mint Gyurci.
Mi is laktunk Zuglóban a Fogarasi-Nagy Lajos sarkánál. De most családbarát vörös Csepelen lakunk.

Rit
Nekem sem jutott eszembe, hogy megüssem Mancit. Egyszer próbáltam kiabálni vele, mert nagyon felhúzott, de elkezdett hangosan röhögni rajtam. úgyhogy a nagy fegyelmező kísérletem közös röhögésbe fulladt.

Ilke, Kataa
Én majd megőrülök Hannától. Enni csak akkor hajlandó ha kap egy kanalat. De ő hiába mutatom még csak nem is próbál enni vele, hanem a tányérjából az asztalra pakolja a kaját és rajzolgat vel. Majd mikor ezt megunta elhajítja a kanalat (jó messzire, hogy sok minden papis legyen), és puszta kézzel (2-vel) kezd maszatolni Kép. Marha jó, öltözés, takarítás Kép

Nem bírtam végigolvasni az egész archivot, úgyhogy majd holnap folytatom, az aktuális válaszokat.
Puszi
dec8

ps:
Rit
Boldog szülinapot Dodónak! Biztos vagyok benne, hogy neki beválik a tortád
dec8

Boldog szülinapot DodónakKép!

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

És:

Többen is vannak, akik újak, és korábban is jelezte valaki (Judus?KépKép Bocs!!!), hogy be akar kerülni a táblába: ha valki szeretne, akkor küldje el nekem a profilomban lévö mél cimemre az adatokat (életkor, lakhely, baba teljesn neve, születési idö) és beirom. Csak azért kéne igy, emrt nem mindig arról a gépröl netezek, ahol a tábla tártolva van, igy ha késöbb nem olvasom vissza, akkor nem tudom beirni, mig ha mélen benne van, akkor biztosan azonnal bekerül a táblába.

Ilke!

Megjött, köszi!Kép

Nem tudjátok véletlenül (mert esetleg volt valaki mostanában): érdemes elmennem a Prince Oliverig? Mert elvielg van Götz bolt a Megatoysban is, az nekem közelebb van, de nem tudom, hogy mennyivel lenne olcsóbb, ha a nagyker-kiskerbe mennék.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csajszik:
Mindenkinek nagyon - nagyon köszönjük a szülinapi jókívánságokat, tolmácsoltam az érintettnek - aki még igazából nem vett észre sok különbséget. Nem csoda, hiszen holnapra toltuk az ünnelést KépKépKép Így is a szomszédok azért ma köszöntötték. Olyan kedvesek, hoztak neki mesekönyvet meg egy csodaszép kötényruhát KépKépKép
Olyan hietetlen, ogy már 1 éves!!!!!

Manó
Én már 3 hónapja leálltam vele Kép

Noémi
Én nem tudom, nálunk ez úgy kifejlődött.Míg kicsi volt, akkor is eljátszadozott egyedül a himbi-limbijeivel, ahogy mászott, akkor is talált magának mindíg valamit, most meg, hogy jár, azóta kinevezte magát hordárnak. Rettentő sok a dolga itthon, mindent át kell pakolni, és ami a legfontosabb, a piszkosbak ítélt dolgokat azonnal el kell különíteni fürdőkádba, mosógépbe, wc csészébe, a végzetesen használhatatlanokat pedig a szemetesbe. - legutóbb pl. innen került elő a tv távirányítója KépKépKép
Szóval lényeg, hogy valahogy magától csinálja, de iszonyúan elfoglalja magát. Ha nyűgösebb napja van, akkor az kell, hogy lent üljek az egyik szivacson, hogy amikor akar odabújhasson egy ölelésre, vagy csak belefészkeli magát az ölembe, ott van pár percig és már megy is tovább. Próbáld ki egyszer, hogy mit csinál, ha nem játszol vele, csak ott vagy. Lehet, hogy ő is elkezd majd egyedül játszani vissza-visszamenve hozzád. Később növelheted az időt is és a távot is KépKép

Banyóci
Megvettem a tükröt a megatoysban. Csak egyenlőre még nem tudtam használni, mert én nem külön a szélvédőre akarom tapasztani, hanem a visszapillantóhoz kapcsolva. Ok, van ilyen csatja vagy milye is, de bárhogy próbáltam, a tükrön nem tudom úgy beállítani, hogy Dodimót is lássam, annyira nem csuklós. Bár lehet, hogy én vagyok ennyire béna, igaz idáig nem így ismertem magam KépKép Holnap megkérem a papát, varázsolja helyre a dolgokat.

dec8
ebben az egyben én is biztos vagyok, amilyen kis haspók mostanában!!!!KépKépKép

Beszti
köszike, elmentem neki a babanaplójába! KépKép

Rit és a már alvó 1 éveske Kép
megyek tortát betölteni... utána küldök mindenkinek így virtuálisan, gondolom akkor mindenkinek ízleni fog!! KépKépKép:
Kép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Nyuszi,
Ma postára került a bársonyvirágos levél, ne lepődj meg, olyan lett mint egy kispárnaKép, jól megtömtem. Van benne vegyesen piros, citrom és narancsszínű.

Djeszter,
Én is szavaztam.

Sasha,
Nagyon durva ez a doki, azt hiszem én sem vinném többet oda a gyermekem. Inkább keresnék más dokit. Mi a Bethesdába is ezért mentünk Lili szeme miatt. Egyszerűen nem voltunk megelégedve a kerületivel, igaz az nem volt azért ennyire gáz.

Rit,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Dodonak.
Lili is eldobja a kanalat ha már nem kell neki, de szerencsére ha a kezébe adom ebéd alatt, akkor már az önálló evéssel próbálkozik. Szépen beletúr a főzibe, aztán a szájába pakolja. Persze néha elbámészkodik és ilyenkor leesik a hami, ilyenek előfordulnakKép. Nagyon szoktam dicsérgetni amikor jól csinál valamit és olyankor mindig egy csomószor megismétli.

Szilcsike,
Lili kiságyában az első naptól kezdve van fejvédő U alakban a fejénél. Még most is benne van, mert éjszaka mindig begyűri magát az egyik sarokba. Nektek nincs ilyen a kiságyban? Ha van akkor szerintem nagyon nem ütheti be magát. Most olvasom, hogy van. Én idén még nem tervezem, hogy kiszoktatnám a kiságyból, majd valamikor másfél éves kora után. Igaz az ágyat már ki is néztemKép. De míg nem is tud leszállni az ágyról, addig veszélyes. Mi elég magas ágyon alszunk, de ha velünk van akkor senki sem tud aludni, mert Lili percenként vándorol, így csak akkor szoktam magunkhoz venni ha beteg, egyébként szigorúan kiságyban kell aludni. De nem is szokott probléma lenni vele, mert Lili nagyon jó alvó.

Banyóci,
Te melyik ásványvizet használod?

Forti,
Költöztök? Hova, mikor? Mesélj!Kép

Beszti,
Nagy különbség nincs az árakban, inkább a választék nagyobb ha jól emlékszem.

Köszi mindenkinek a kaksis hozzászólásokat, akkor ezek szerint másnál is előfordul ez.
El kell újságoljam, hogy Lili ma az esti főzije után még evett banánt és brokkolit is szépen harapva. Úgy örülök, hogy most már így elfogadja a kajcsikat és az egészben a legjobb, hogy meg is rágja szépen amit leharapKép. Viszont délután ettem túrórudit, erre odajött és kapásból leharapott egy falatot, aztán 1-2 öklendezés után zutty belehányt az ölembeKép.
Tényleg, van már szemüveges kép a profilomba, néztétek?
Holnap megyünk Lilinek új ágyneműt venni, mert a mostani egyszerűen kicsi. Aztán szerintem beugrunk a Mester u-i Brumi Maciba is, ott már olyan rég voltam.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Noémi
Nálunk is magától alakult ki az egyedül játszás, csak nagy ritkán van az, hogy egyedül egyáltalán nincs el, akkor leülök mellé (mint Rit), és elé pakolom azokat a játékokat amiket nagyon szeret. Van hogy ennyi is elég, és már veti is bele magát az önálló játékba. Ha nem, akkor építünk együtt, vagy megnézegetjük a mesekönyveket, beszélgetünk a kutyussal stb. stb. De amúgy a nap nagy részében feltalálja magát Levi.
Szerintem is próbáld meg hogy csak oda ülsz mellé, hátha úgy is elvan.

Conti
Értem. Most néztem a tescoban, csak kettes volt! Kép Majd ha elfogy a mildi akkor veszek egy dobozzal.

Kataa
Sajnos Levi még nem jött rá, hogy kell szívni a csőrös poharat, pedig érdeklni de egyszerűen nem tudom hogy mutassam neki hogy szívja! Ezért mi még egy darabig maradunk a cumisüvegnél. Majd ha már vacsorára is szilárdat kap, akkor mellé bögrében kap babatejet, de az még odébb van szerintem. Nagyon ragaszkodik a reggeli és esti tápiadagjához. Reggel is ahogy kinyitja a szemét már kéri is, addig fel sem kel az ágyából.

dec8
bizony-bizony, rohan az idő! Igen, most már kezdi élvezni a gipsz nélküliséget.
Nekem azért elég hosszú volt ez a 4 hét, a 6 hét pedig nagyon dúrva lett volna.

Forti

Kép
Kép
forti

Ilke
Igen, lehet 90%, hogy kiköltözünk anyósékhoz Fótra! Megvesszük tőlük a házat papíron minden a miénk lesz, ők pedig felcuccolnak a tetőrébe, az egész kert és a ház alsó szintje pedig a miénk. Most rágódunk rajta, de szerintem rá fogunk bólintani.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Boldog szulinapot Dodonak!

Kép

Dec8
Nekem is tetszett a Kolping, csak az az allat sok lepcso nem, ami a recepcio utan kovetkezik... Nem tul babakocsibarat.Kép

Kepzeljetek Emilia napok ota belekakil az esti pancsiba. El sem tudom kepzelni, hogy miert, szepen jatszik, meg csak nem is csendesen...Kép es aztan neki all feljebb, mikor gyorsan kikapjuk a furdovizbol.Kép

Ma kihoztak vegre a jardakoveket, hat a fel utca megallt, akkora teherautoval hoztak, ugyanis eltorlaszolta az utcat mivel keresztbeallt, hogy a kapu ele tudja onteni. Meg a szomszedok is kiszaladtak hogy mi a fene van.Kép

Beszed

Mivel ket nyelven beszelunk hozza nem csodalom hogy meg csak par szot mond, azt is magyarul.Kép ANya, mama, hammm, hanya=hinta, habba=labda, meg nehany allathang nyau, muuuu, lopatko csattogas nyelvcsettintessel (nagyon edi), hapa= hap ,hap, aba= apa? ezt eleg ritkan mondja.Kép

Jo ejt!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!!!

RIT!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVANUNK DODONAK!!! ES SZEP ALMOKAT MERT MAR ALSZIK...KépKépKép
Bocsi, de "kicsit" el voltam foglalva egesz nap...
Leirnad megegyszer, hogy mire is lenne szüksegetek Becsben, marmint milyen üzlet - kicsit rövid az agyam...KépMivel megigertem Neked, hogy utana fogok nezni, akkor azt tartani is szeretnem...

Kormanyzar
Nekem van, es egyszer alkulccsal feltörtek a kocsim es a kormanyt szetfüreszeltek, hogy levehessek a kormanyzarat...le is vettek, de a kocsit megsem vittek el...talan megzavartak öket... vagy mert nem tudtak beinditani... van rajta egy kis kapcsolo, ami (ha jol tudom) a gyujtast szakitja meg...KépKép

En ma este a ket gyerekkel szülöi ertekezleten voltam az oviban...ket ovonö a szomszed csoportban foglalkozott a gyerekekkel, akik nem tudtak otthon maradni valakivel. Aaron ott volt, Rebi pedig velem a nagycsoportban jatszott en meg persze közben füleltem...
3/4 8-ra ertünk haza, es hat egy negyed oracskat azert ki kellett hagynom hön szeretett sorozatombol, (Veszhelyzet) de a többit meg meg is tudtam nezni...
Es most hulla vagyok...

Ilke,
Rebinek is meg igen latni, hogy mit eszik...marmint a kakijaban...zöldbabfözelek, kukorica...stb
Hogy jöttetek ra, hogy szemüveg kell Lilinek???BOcsi, tuti, hogy irtad, csak lemaradtam valamiröl...

JA es a szemüveges kep nagyon nagyon aranyos!!!Kis DR.BuboKépKép Mennyire magvaltoztatja a pofijat!!!

Sasha,
Nem hangzik megnyugtatoan et az orrleszivas... szegeny Gabcsi!Kép

Joccakat
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Kataa, Rit!

na ez szép, én meg azt hittem még mindneki bőszen forrlagatja a vizetKép És Kataa, a tápi sima csapvíiből csinálod? Én most már kivárom ezt a a kicsit több mint egy hetet, d aztán nem forralok, több lábost elégettem velKépKép

Képzeljétek ma szörnyű dolgot hallottam,a házban meghalt egy férfi, a fertőző kórházban valami vírus fertőzésben. Pici gyerekei voltak, ismerema családot (már annyira hogy beszélő viszonyban vagyunk). Nagyon megrázott sé sajnálom őket, de közben meg beférkőzötta az agyamba hoyg vajon milyen vírus? Eléggé ideges vagyok, remélem hogy azért nem annyira fertőző, olyna hülye gondolataim lettek, hogy mi van ha a házban elkapják mások isKépKépKép Hát, remélem ha,marosan kiderük valami, d enem fér a fejembe hogymi lehet ami ilyen hirtelen ledönt egy egészséges férfit a lábáról és ilyen szomorúan végződik. Még tegnap beszéltema feleségével és nem mondta hogy gond lenne nálukKépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Manó!
Hát ez tényleg szrnyűKép Még a hideg is kirázott. Én még forralt vizet adok Gergőnek, na nem mintha többet meginna egy fél pohárkánál naponta. Fertőtleníteni már nem szoktam az edényeit, bár nálunk nincs is cumisüveg.

Noémi!
hát ez tényleg jobban pörög, mint az érdi topik.
Nálunk is így van, ahogy a többiek írták, kezdettől eljátszott a szőnyegén a babatornáztatóval, és azóta is elfoglalja magát, ha a közelben vagyok. Persze nem a játékaival, hanem a pakolászással, de negem nem zavar, időnként összerámolok, a veszélyes cuccokat elzártam, illetve tudja, hogy a szemetes, vasaló, virág, konnektor...tabu. Nálunk is vannak nyügi frontos napok, ilyenkor ő is jobban igényli a foglalkozást. Szerintem is próbáld meg, hogy kicsit hagyod, mellette vagy, csinálod a dolgog, mindennap kicsit hosszabb időre.

Dec8!
Kolpingot mi is csíptük nagyonKép Jobbulást! A múltkor én is majdnem elájultam, amikor lázas voltam. Reggel, felkelés után, a fiamat pelenkáztam, mikor elsötétült a világ, gyorsan szóltam a férjemnek, aztán lefeküdtem.

Gergő még mindig alszik, nem is értemKép

Judy
Judy

Hello
Ma apa elutazott 5 napra,nem is tudom hogy fogom kibirni: ((
Remelem karpotlasul hoz egy par jo rucit nekunk: )

Dec8
Jobbulast nektek!rn is nagyon beteg tudok elnni ha valami elkap,szerintem eza sovanysag hatranya,rogton kidolunk: )

Beszti
Elfeljtettem irni hogy mi szombaton voltunk a PO-ban,es tenyelg jo a valasztek,de olcsobban most csak kis meretek voltak amik szalhibasak,bar nem altszott rajtuj.Azt mondak a nagyon epp elfogytak,de ez napok alatt is valtozhat: )

Rit
En az anyosules napellenzojere teszem es onnan szuperul mukodik: )Nem akartam a szelvedore tenni ,mert az en kocsim amugyis eleg lapos szelvedoju.
Na Dodo haspok lett nem is mondta?szoval mibol eszik sokat?vagy mindenbol?
Nalunk tegnap Alex megtanulta hogyan kell az etellel fujni es kopkodni.Na nem azert mintha nem izlett vona neki,csak jo mokanak talalta.A nagyim szerint en is ilyen voltam,ugyhogy ne csodalkozzam.Remelem mara mar elfelejtette: )

Ilke
Nagyon nagylanyos Lili a szemuvegben: )

Forti
Hat mi tegnap probaltuk neki a szivoszalat,akkor itta ha nyomtam neki a dobozt,de kulonben emgvarta mig kiszolgalom: )A csorost meg nem probaltuk,majd ugy 14 honapos kora korul.
Ne is mond,Alex is ha felkel elso hogy rohanok kesziteni neki a tapit ,mert kivan ha elotte meg oltoztetni is akarnam: )
Jo hely a Fot,nekem si van ott ismerosom,O a hegyen lakik es szep a kilatas.

Nyuszika
Hat mi si azt hittuk hogy a tesom gyerekei nehezen tanulnak meg beszelni,bar az igaz hogy kb 22 honaposan kezdtek beszleni de azota miar mindent es szep kerek mondatokban mondanak,MAGYARUL.De mindent ertenek ha az apjuk szol hozzajuk,nagy ritkan valaszolnak neki angolul de inkabb csak szavakban.

Mano
Akartam amr irni,hiaba az agyam mar nem aregi.A vedo no mondta hogy aa az egy het mar nem szamit: )En si megunktam a kozel egy evi forralast ,hutest ,fertotlenites,stb.
Igen sima csapvizbol csinalom,de csak itt mert itt forrasviz van a csatornaba vezetve es bevizsgaltatta anyukam egy laborban es mondtak hogy tokely,nyugodtan adhato gyereknek is: )Mire meg pestre megyunk addigra mar nagy lesz es tejet fog inni: )
Hu ez nem semmi,de ha nem talakoztal vele akkor nem hiszem hogy fertozne.

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Varázsitató:

Gyurci 2 hónapos volt, amikor először és utoljára ivott cumisüvegből. Hasfájós baba volt, ebből kapta az édeskömény teát. Utána nem volt rá szükség, csak egyszer lett volna. Amikor utaztunk, akkor szerettem volna itatni a fel-és leszállásnál, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy 5 hónapos korára elfelejtette, hogy kell cumisüvegből inni, igy maradt a szopi. Kb. tavasz óta használjuk a varázsitatót. Eleinte azt sem tudta, hogy mit kell vele csinálni, ezért nem is jött belőle ki a viz. Aztán kitaláltam, hogy kiveszem belőle a szelepet, igy nem kell szivni, mert jön magától is. Igy ivott kb. 1 v. 2 hétig. Aztán visszatettem a szelepet, és azóta gyönyörűen iszik belőle. Nekem az volt vele a problémám, hogy nem akarta megfogni a poharat, de ezt is megoldottuk. Vettünk rá külön foggantyút, ezzel 2 nap alatt megtanult egyedül inni. Már nem is nagyon engedi magát itatni.

Utazóágy még mindig:
Még azért is jó, mert kényelmes, nincs mibe bevernie magát és még csak kimászni sem tud belőle. Én úgy tervezem, hogy legalább jövő nyár végéig ebben fog aludni.

Kataa!
Utólag megnéztem itt az Árkádban is a Branch cipőboltot. Itt szerintem kisebb a választék!

Dec8!
Szia! Jobbulást mindannyiotoknak! Mi a II. ker.-be készülünk költözni kb. 2 hónapon belül. Próbálok sokat jönni, hogy minnél hamarabb próbáljalak megismerni benneteket! Hát azért ebbe Gyurcinak is van beleszólása.
Ő is kiröhög, ha rászólok valamiért!

Noémi!
Nálunk is úgy volt ahogy a többieknél. Eleinte nagyon igényelte, hogy mindig ott legyek vele, mindenhova jött utánam, aztán szépen kezdte felfedezni maga körül a világot és rájött, hogy sokkal érdekesebb lebombázni a lakást, mint folyton utánam sündörögni. Azért most is vannak "matricás" napok!

Rit!
Nálunk ugyan a szélvédőn van a tükör, mert Apa látja a lurkót a visszapillantóban, csak én nem, ezért az én oldalamra lett feltéve, hogy ne kelljen mindig forgolódnom, de kipróbáltuk amikor vettük, és Apának sikerült a tükörhöz is oda csatlakoztatni!

Ilke!
Mi a Fonyódi forrásvizet használjuk, ezt iszom én is és Gyurci is. Ez bevált, végre egy viz, ami nem árt (nátrium), és még az ize is jó! Próbáltam én is többet, pl. a Theodora szénsavmentestől majdnem elhánytam magam!
Gyurci is eszik néha túrórudit, de csak a belsejét, a csokit nem adom oda neki! Engem is érdekelne ez a szemüveg dolog!

Manó!
Én is félnék a helyedben, amúgy is az aggodósabb fajtába tartozom! Ez szörnyű!!!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

sziasztok!

Totál fáradt vagyok, jó későn sikerült tegnap lefeküdnünk, kb. 11kor jöttünk meg a Tesco nagybevásárlásból. szerencsére még nem voltak ezren, mert még csak most lesz a legtöbb embernek fizu. Reggel meg jól visszaaludtam és dnai ébresztett, jól be volt kakálva. Kicsit sok szőlőt evett, meghajtotta, mert tegnap is vagy 5x kakilt, normális állagút, nem nyálkásat, de pont akkor fogyott el a pelus, egy darab sem volt, pontosabban 1-et találtam a vésztartaléák pelustáskában, aztán irány elrobogtunk a DM-be Danival. Hát olyan szépen viselkedett, máskor állandóan kia akaródzik neki jönni a kocsiból, most meg egy angyal volt. Kép

Manó
Igaz nem nekem szólt a kérdés, de én igazából csak akkor sterilizáltam és főztem ki a cuccokat, amikor tejet adtam le, a Daniét mindig csak külön szivaccsal és klórmentes mosogatószerrel mostam el. sosem volt semmi baja. Vizet is csak nagy ritkán forraltam, mert macerás volt, kb. 10 hónapos korától kap ásványvizet.

Mandula
Én barna és vékony kislányka voltam, 4 éves koromig állandóan tüszős mandula gyulám volt. Akkro aztán kivették, azóta nincs vele gond.
Ez olyan, amit írtál, hogy a szőkéknek meg vesebajuk van, én egyszer ezt hallottam egy drnőtől.

Csics
Álldogáló Petike Kép
Fogmanó tünés Csics fogából!!! Kép

Forti
Még nincs meg RR-ék babája, okt 8-ra vam kiírva a BM kórházba.

Noémi
Nem semmi a fiad, nagyon hamar elindult!
9 hónapso gyerektől még ne várd, hoy magától játszik, max. egy kis időre. A gyereket meg kell tanítani játszani először, utána már majd ő is kombinál. Dani most 15 hónapos (tényleg pont ma! Kép ) és most már azt modnom, hogy eljátszik néha 1 órát is magában, persze legtöbbször km-hiánypótlás megy, vagy játékszétdobálás, de pl. dobozokba nagyon szeret ki be pakolni, fedeleket fel-levenni stb. Most már egyre töbet kéredzhkedik bele a hintájába is elénekelget benne.Persze mikor megáll, akkor szól, hogy lökjük meg.
Színes újságokat is szeret egymás után 80x oda vissza lapozgatni nagy szuszigások közepette.

Conti
Az óbudai gyerekvízben sokkal több a nátrium, mint egy nestlé vízben, múltkor összevetettük a drnővel.

Djeszter
nem értem, mire ez a bekeményítés, s webmesterük nem elég jó. uis a férjem is az, ő a szavazásos oldalakat úgy csinálja meg, hogy 1 gépről csak 1x lehessen szavazni. Tesz vmi bejegyzést a gépbe (ezt legtöbben nem tudják hol van Kép ) és nem enged még1x szavazni, elkerülve ezzel, hogy egy nap vki 600x szavazzon.

Dec8
Nálunk is ilyen rajzolgatós volt eleinte az egyedül való kanállal evés, most már nem csinálja. hagyd, had elégítse ki a kíváncsiságát.

Rit
Boldog szülinapot DODO-nak!

Ilke
Igen megnéztem a szemüveges Lilit, kis cuki doktornőcis! Kép
Írd meg mi volt a BrumiMAciban, én is készülök oda!

Nyuzsi
Nálunk is megy a pacizás, nyelvcsettintéssel Kép + az órára mondja, hogy tik-tak. a telefon fordítva teszi a füléhez és mondja, hogy ha! Kép

cupp
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Petike összeszedet valami fertözést Kép folyik az orra és nem kap levegöt rendesen az orrán meg a torka is piros Kép nincs étvágy és alig alszik valamit Kép .

gyermekgriz
petike is kap olyat igaz ö cumisüveges változatot tápszerel elkészitve és nagyon szereti Kép.

Anenoma
petike sem mondja hogy hinta csak vigyorog hozá mikor mondom neki hogy hinta-palinta söt azt sem mondja hogy apa idáig 2x mondta mindig akor amikor nem volt ott a párom Kép.

SAsha
jobbulást Gabinak Kép

Anenoma
BOLDOG SZÜLINAPOT DODONAK KépKépKép igy utalag is Kép

Orrszivás
petike sem szereti mindig sir közbenKép .

Noémi
petike egyedül is tud játszani igaz öt nem kelett megtanitani játszani viszont szeret rámolni játékait söt mindent amit elér Kép Kép.

Kataa
a nagyobb gyerekeknek inkább a 3 számu tápikat ajánják mert nagyobb kaloria tartalmuak Kép de ugy is a gyerekdönt Kép nekem nem huztak hanem majd gyökérkezelik hátha megtudják menteni a fogamat .

na menem kell mert petike nem bir magával .

Pusz csics és petike Kép
csics

Sziasztok!

Végre idejutottam. Kép

Kataa!
Aranyos lehet Alex, ahogy énekel a hintában. Kép
Megnéztem a profilodban a képet. Nagyon elegáns a fiú! Kép
És húha, mindjárt 1 éves.
Én is rengeteget tudok beszélni. A páromat rendszeresen kiakasztom. Kép Félek Marci is olyan lesz, mint Dani. Későn kezd beszélni, de nem lehet majd "lelőni", ha beindul.KépKép

Alvás:
Marci most este 8-kor megy aludni, és 1/2 6 körül ébred. Kép Általában visszaalszik szopi után, de ma nem volt kedve. Kép
Viszont ha fáradt napközben, akkor mutogat az ágya felé. Ma nem nagyon értettem mit akar, ő pedig megunta, elmászott az ágyához, és bemászott.Kép (Ki volt szedve a rács).

Dec8!
Jobbulást nektek. Nem jó így zárni egy nyaralást.

Fegyelmezés:
Hát néha nem árt azt hiszem hangosabban rászólni a gyerekre, még ha kicsi is, és meg is ijed tőle. Marci előszeretettel kapcsolgatná a gáztűzhelyet. Ilyenkor muszáj hangosabban rászólni, de voltak már egyéb életveszélyes cselekedetei is.

Ilke!
Köszi!
Megnéztem Lilit. Nagyon ari. Kép
Elkerülte a figyelmemet valszeg, de miért kellett neki szemüveg, és hogy derült ki?

Kryss!
Szerencse, hogy a kocsit nem vitték el.
De képzelem, hogy örülhettek, mire kinyitották, szétfürészelték és mégsem tudták elvinni. Hihi. Úgy kell nekik. Kép
Csak sajnos neked meg meg kellett csináltatni. Kép

Gumicukro!
Tényleg elég nudli lehet a webmester.
Eredetileg arról volt szó, hogy egy e-mail címről csak egyszer lehet szavazni. Bár ez is furcsa volt így. Mindenesetre jól meglepödtem, mikor láttam ezt a semmilyen megoldást.
Mindegy.

Na, lemegyünk sétálni, mert Marci nem akar aludni.

Djeszter
djeszter

Hali!

Olvasgatni nincs sok időm, csak ha úgy adódik átfutom, mert a gyermekem igen hisztis nyafis, bár rendesen alszik.
Mindjárt indulunk orrszívásraKép Szegénykémet úgy sajnálom. Főleg nagyon bosszantó, hogy annyit kell várni a fül-orr-gégészeten...
Ez van.
Ja! A nőci már sokkal visszafogottab és én se vagyok olyan sírósKép Tudtam mi vár ránk, így tartottam magam és árgus szemekkel figyeltem a nő minden mozdulatát. Most bezzeg, a csöppnyi nyálat is kiszívta a gyerek szájából, hogy ne fulladozzon... Úgy látszik ez kell ezeknek, egy kis odavágás a munkájukat illetően.

sahsa

Kép
sasha

djeszter
ennyi erőből létrehozok akár 100 új különböző mailcímet a különböző szolgáltatóknál és annyiszor szavazok.
na mindegy nem szakmaiskodom Kép

képzeljétek, most itt izgulok, mert lehet a kolléganőm kisbabát vár. Eddig a tünetek egybevágnak, de majd csak holnap csinál tesztet.
annyira izgulok!!!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!
Én is pont ezt mondtam a páromnak. (Ő is inf. mérnők. Én csak ebből érettségiztem. Kép )

Drukk a kolléganődnek.

Djeszter
djeszter

Lányok!
Érvénytelenítették mindenki szavazatát, és újra indították az egészet. Kép
Kérek szépen még szavazatokat. Kép
Köszi.
Bocs, hogy ilyesmivel zargatlak titeket.

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Olyan sokat írtok mostanában, hogy mire elolvasom, nem marad időm írni Kép. Ezért most inkább gyorsan írok, utána olvasok Kép.
Az utolsó infóim tegnap délutánról valók.

<font color="ff0000">Rit!
Boldog szülinapot Dodónak!</font>

Noémi!
Kép Szia! Kép Tényleg gyors itt a tempó, én sem mindig tudok lépést tartani Kép.

Nyuszi!
Az autódat sajnálom Kép.

Csics!
Hogy van a fogad?

Sasha!
Hiába jövök mostanában ritkán, akármikor olvasok, Veletek minig történik valami. Ez az orrszívás nem volt gyenge Kép. Mennyi van még hátra?

Beszti, Zsani!
Ti vagytok az okosok szopi ügyben Kép. Egy barátnőm kérdezte, hogy mi van a mellben levő anyatejjel onnantól fogva, hogy nem szopik a baba? Mert ugye nem egyből áll le a tejtermelés, viszont ami termelődik, az nem kell senkinek. Nekem Noémivel még csak meg sem keményedett a mellem, miután leállt a szopival, igaz, mikor abbahagyta, akkor már csak 1x szopott naponta. Tudom, hogy a tej nagyrésze szopi közben termelődik, de valamennyi "készül" a két szopi között is. Na, szóval, ezzel a tejjel mi lesz, ha mondjuk nem feji ki az anyuka?

Magdi!
Mi van a hányással? Javul?
Nemsokára 12 hetes lesz a babád és mész UH-ra, ugye?

Velünk amúgy semmi különös nincs. 2 napja délutánánként olyan émelygés, hányinger, és rossz szájíz jön rám, mint mikor terhes voltam. Ha nem most múlt volna el egy erős, 5 napig tartó mensi, akkor még rá is tudnám beszélni magam...

Most megyek, hátha lesz egy kis időm visszaolvasni Kép.

Panda

panda
Halásztelek

DjEszter!
Belinkelnéd az oldalt? Nem találom azt a hozzászólásodat ahol már egyszer beírtad.

Panda!
Hát ez azKép Mindig van valami... Még holnap tuti menni kell orrot szívni ami önmagában sem egy jó dolog, de ma is 2 órát vártunk ráKép Kész rémálom.

Jajj lányok. Ma is voltunk orrszíváson és ez a nőci már megint felírt valamit. Most a változatosság kedvéért antibiotikumot... Ha ez így megy tovább holnap mit ír fel?
Kedden voltunk nála először és mindhárom alkalommal felírt valamit.
Ja és ráadásul nem is írtam tegnap, hogy úgy hallotta, hogy sípol a gyerek, hogy direkt vattát dugott a fülébe mert nagyon ordít a fiam....
Na most már a váladék milyenségét tisztán lehet látni, mert már nincs letapadva, és olyan mint amit egy baci csinál... Cedax-ot írt fel.

menni kell
sasha

Kép
sasha

Szaisztok!

kataa, Gumicukor, judy!

jköszi a vízforralós infókat. Hát igazság szerint én sima csapvizet akarok adni Emmának, mi is ezt isszuk, nem szeretnék neki ásványvizet venni. Én eddig is forralt csapvizből csináltam a tápszert.

Varászitató: Emmánál mikor utoljára próbálkoztam nem tudott belőle inni, d ema odaadtam neki kiváncsiságból és egyből ivott belőel. Ugyanúgy minta szívószállal, azt se kellett tanulnia.

A férfi akiről írtam, hát képzeljétek ma kiderült hogy a kicsi gyerekétől kapott el valami ilyen megfázós, influenzás vírust, még régebben, és úgy tűnik hogy rámenta szívére meg a májára, szóval ez történt, de olyna hihetetlenKépKépKép Ha egy idős hal bele ilyenbe, olyat már hallottam, de hogy 40 körüli erős férfi háát.Kép

Ráadásul Emma takonykórja se múlik, úgy szörcsög szegénykém, főleg esteKép

Sasha!

Antibiotikum:KépKépKép

ma megvettem Emma szülinapi ajándékaitKépKépKép

manó

KépKép
manó

Sasha!
Itt lehet <a href="http://www.hazankszepe.hu/gyermekszepseg.php" target=_top>szavazni</a>.

Köszi.

Most megyek, mert rossz kedvem van.
(Úgy látszik, itt Fehérváron most rosszkedv csináló vírus van, mert akivel csak beszélek, mindenkinek rossz a kedve. Kép )

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Akit még érdekel az öntapadós tányér, a börsi Ikeában lehet kapni, tányér, csőrös pohár és kanál együtt 500 pénz, és egy békát lehet kirakni belőlükKép Ennek megfelelően a színe elég vad, libaf.s zöld, de a skacok úgyis szeretik az élénk színeket. nekem tecccik, a tapadója is jó és sokkal olcsóbb, minta tescós melegentartós cucc. Egy mackót is kapott a GegeKép
Ma is vezettem ámKép haladok azért.

Manó
Jajj ez a story egyre szörnyűbbKép
Miket vettetek a szülinapra?

Panda!
Jobbulást!

Djeszter!
Szfvár közel van, remélem nem ér ide a rosszkedv vírusKép

Sasha!
AntibigyóKép

Csajok, mi az a varázsitató?
És még egy kérdés, éjszaka milyen pelust használtok? Nekem a sima Fixies már nem először nem bírta ki az éjszakát, emiatt nem akarom hajnalban tisztába tenni, mert teljesen felébred, így viszont pisis lett a pizsi+ a hálózsákKép

Tettem fel képet a profilomba a jóllakott SupermanrőlKép

pusz
Judy és Gege
Judy

Judy!

Tényleg szörnyű storyKép Sajnos igazKép

Mi éjjel használtunk már Huggies Freedom-ot, pampers-t, most épp liberót. nekem mind kibírja az egész éjszakát, kb 8-7-ig alszik Emma.

Varászitató: Avent csőrös pohara, amiből nem folyik kia lötty, csak ha szívja, tehát fejre állításra nem. csak nekem Emma eddig enm volt hajlandó megszívni, de most igenKép

Szülinapra kapni fog tőlünk: egy lego duplo vonatot, egy mini kosárlabda palánk és foci kapu ksézletet két mini labdával (Imádja labdátKép) anyukámtól egy közepes méretű babát aki egy játék baby taxiban ül.

Az az igazság hogy minden hónapban veszünk neki valamit, így egy csomó dolga már van amit szülinapra szokás venni ől hinta, tricikli, a baby taxita tesómék lestoppolták, a ruhának még csak én örülök, szóval ezek vanank mist kinevezve szülinapi ajándéknak.Kép

Hoppá,a gurulós székkel, széttörtem egy cd-t. amit Emam dobott le én meg még nem pakoltam el. Szerintetek működik még így is?Kép

manó

KépKép
manó

Hali!

Na még egyszer!Kép
Nem voltam ma (Pécs) és holnap sem leszek, de azért megpróbáltam elolvasniKépKép.

Panda!

Ha az elválasztás folyamata elég lassú, akkor a mell mirgyállománya a szoptatás végére majdnem a terhesség elötti mennyiségre visszafejlödik (és mivel a zsirszövet mennyisége a terheség sorá csökken a mellben, esetleg egy ideig még kisebb is lehet a mell, mint terhesség elött). Bár még megtermeli a szükséges mennyiséget. Ezért lehet az, hogy a "legeslegutlsó" szopi után már nem telik meg teljesen, feszülösre a mell.
A tej a mellet átszövö véredényekböl termelödik és a "maradék" - a túltermeléshez hasonlóan - ugyanezen az úton fel(vissza)szivódik (nem marad bent és savanyodik megKépKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ma nagy bevásárló körutat tartottunk. Voltunk a Brumi Maciban is de kivételesen nem vettem most ott semmit. Akartam volna olyan nagyon szép ruhácskákat Lilinek amik szoktak ott lenni, de most tele volt melegítőkkel a bolt. Aztán voltunk MegaToysban és ott vettünk Lilinek bilit (Nem akarom még használniKép, de pont akció volt, majd minden fajtára, így kicsit előre vásároltunk. Egyébként Lilinek annyira tetszik, hogy egész este tologatta.), és egy nagyon pihi-puhi Billerbeck ágyneműgarnitúrát huzatokkal, meg vettem végre a kocsiba a manónak alváshoz felfújható fejtámaszt.

Forti,
Ez szuperKép! Ha meg tudjátok oldani akkor szerintem költözzetek, a családi ház nagyon jóóóKép.

Kryss,
Azt, hogy Lilinek gond lehet a szemével már hónapokkal korábban sejtettük, de akkor még csak azt, hogy picikét kancsalít. Aztán elvittük dokihoz, és ott azt mondták, hogy fénytörés van a szemében, ami a babák 60-80%-nál van de szinte mindenki kinövi. Aztán kontroll, ott megint mást mondtak, aztán átmentünk a Bethesdába és ott mondták, hogy kicsit jó lenne trenírozni Lili szemét ezért a leggyengébb szemüveget felírják. Hát ennyi a storyKép.

Gumicukor,
A Brumi Maciban most voltak akciós ruhák, de majdnem azok, amiket itt a kerületi babaruhaárusnál vettem nemrég, mondanom sem kell, hogy sokkal olcsóbban. Voltak még ágyneműgarnitúrák is akciósan, de nekem nagyon nem tetszettek.

Csics,
Jobbulást Petikének!

Sasha,
Szegény Gabi, nem gondoltad, hogy megmutatod más dokinak is, hátha nem kellene ennyiféle gyógyszer?

Manó,
Jobbulást Emmának!
Azért szerintem valami lehetett még azzal a férfival, mert egy influenza vírustól nem szoktak meghalni, pláne nem olyantól amit egy kisgyerektől kapnak el. Azért nagyon szomorú a történetKép.

Judy,
Pár hete vettem én is ilyen békás cuccot, Lili is szereti, én is szeretemKép. Azért a színe elég vad.
Mi éjszakára is azt használunk mint nappal, Pamperst. Eddig még soha sem ázott át, hihetetlen mennyiséget képes felszívni.
Ari a kép, jól látom, hogy palást lett az előkébőlKép?

Holnap megint szinte egész nap suliban leszek, már most hiányzik a picurka.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok Lányok!
Rövid leszek,mert megyek dolgozni,majd holnap megpróbálok jönni,olvasni,írni. Mindenkinek köszönöm az ötleteket a játékra tanítás terén.
Egyébként,én is így csinálom. Ott ülök mellette játszogatok vele,aztán hagyom egyedül,de ha én kimegyek a szobából,akkor ő is jön,és ott áll a lábamnál. Egyre többször merészkedik már messzebbreKép Néha külön utakon jár. Lehet,hogy tényleg kicsi még ahhoz,hogy egyedül játszon?
Képzeljétek! A védőnéni meséllte,hogy van a körzetében egy babó,aki fél éves,és már MEGY! Úr isten,ez aztán tényleg nem semmi!

Conti!
Bocs azt hittem kérdezed a tápszertKép
A tesód lányának mondták,hogy hiperaktív? Mit csinállt,honnan lehet ezt tudni? Írnál egy pár fura dollgáról,Köszönöm.

Noémi
Noémi

Ilke
Melyik MegaToysban voltál? Ott vetted a felfújhatós nyaktámaszt? Levinek is kéne, mert sehol nem kaptam azt a kisebb fajtát amiről Beszti is feltett képet, és Levinek állandóan előrecsuklik a feje ha elalszik. 90%-ban el szokott! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Manó!
Részvétem a családnak, nem semmi. Kép
Én még nem vettem a Gabinak semmit, játszani azt bitzi fog bármivel, de itt nem is az ajándékokon van a hangsúly, mert a gyerek nem fog emlékezni még és annyira örülni sem, inkább a fényképek és a megörizhető emlékek miatt fontosak...
Gabi már 8-9 hónapos kora óta kapja a sima csapvizet.

Noémi!
Gabi fiam is még csak úgy tud játszani, ha ott vagyok, de már egyre többször fordul elő, hogy csinálok valamit és ő bemegy a szobájába játszaniKép Ez persze többnyire a szekrénye kipakolásából áll, de azért a saját dobozát is pakolásszaKép

Ilke!
Sajnos a kedves doki az pont szabin van, egyébként azonnal hozzá mentünk volna. A dokinak a szaktudását nem vonhatom kétségbe, viszont az emberhez való hozzáállását azt igeh. HOgy miért nem bízom benne? Nem tudom. Az AB mindenesetre még a gyógyszertárban figyel.

sasha

Kép
sasha

Hali!

Tegnap gumicukor nagyon ügyi volt. Egydül mentem ki kocsival a legnagyobb dugóban a Kútvölgyibe és vissza a Városligettől.
Egyre fejlődök. A dugót kevésbé élveztem az Erszébet híd és Moszkva tér között, a vezetést annál inkább, és hogy már egyre biztosabban megy a dolog.

Tegnap foga esténk volt, már nagyon nagyon a végén van a jobb felső kettes, lehet már ki is bújt reggelre, de sehogy sem tudtam belenézni a is pofijába.
8kor lefeküdt szó nélkül, aztán fél 9kor óriási bömböléssel felébredt, kivittem a nappaliba, ott is csak állt és sírt, a pofikája pedig tiszta piros és meleg volt Kép aztán visszamentünk a kiságyba, először nem tetszett neki, aztán előhalásztam neki a zenélős, felhúzhatós maciját, amit már kezdtünk elfeledni, hát onnantól kezdve csak az kellett. Ha 60x nem, akkor 1x sem húztam fel neki Kép aztán óriási elmélyüléssel mesekönyvet lapozgatott . aztán szép lassan lehasalt és bevackolta magát, nézett rám sokáig és egyszer csak elaludt hang nélkül.

Tejelapadás _Panda

Dani 11 hónapos koráig szopizott, most 15 hónapos, de még mindig tudok magamból tejet sajtolni. 2 napig feszült csak a mellem, olyankor egy kicsit fejtem este és reggel a zuhany alatt, utána már nem volt gondom vele, pedig féltem, nehogy bepangjon a tej, mint mikor elkezdtem szoptatni és mellgyula legyen belőle. De nem lett.
A mellem most uolyan, mint terhesség előtt. nem lóg, nem lett kisebb sem. Mondjuk így is kicsi, de nem lett még kisebb.

Csics
POCAKOS KÉPET SZERETNÉNK MÁR LÁTNI!!!!!!
Mekkora most a babó? Pontosan mikorra vagy kiírva?

Manó
Hát én nem adnék neki csapvizet, tiszta klór az egész. Mi már évekl óta ásványvizet iszunk, ha véletlenül csapvizet, azt nagyon lehet érezni az ízén Kép

Ilke
Köszi a Brumi Maci infót, akkor azt hiszem nem megyek.

Noémi
Mit dolgozol?
Én is már dolgozom, Danira a nagyi vigyáz otthon.

sasha
homeopátiás készítményt nem tudsz adni Gabinak? Kár, hogy kevés orvos van ebben otthon.

gumicukor (és a tegnap múlt 15 hónapos Dani)

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali!

Döntöttem, nem megyünk vissza a nőcihez a fülészetre. Az ellentétesen rendelő idős bácsihoz megyünk, ha ő is javasolja az ab-ot akkor esetleg kiváltom...

sasha

Kép
sasha

Tudjátok nem fér a fejembe, hogy hogy mondhat egy doki olyat, hogy a váladék állagából kikövetkeztette, hogy bakteriális fertőzésről van szó. A torka nem piros a füle rendben (ezt minden nap megnézi), nem is lázas a gyerek, hanem egyszerűen náthás, csak a bolhából elefántot csinál. Kész röhej.

sasha

Kép
sasha

sasha
hát, ha belegondolsz, akkor a nőgyógyi is a váladék állagából meg tudja állapítani milyen eredetű fertőzésről van szó, anélkül, hogy laborvizsgálatot csinálnának.
Lehet az orrnál is így van, nem?

Mindenesetre ne hagyd magad!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ilke, láttam a gyógyszertárnál kiírva, hogy 11-én szombaton bababörze lesz a vasút melletti műv. házban. Nekem csak nov-tól lesz suli szombatonként, úgyhogy szeretnék elmenni. Lesz még játék és sporteszköz is. Igaz most jól bevásároltatok ahogy olvasomKép

Noémi, azt hogy hiperaktív a Lili, a család ragasztotta rá, orvosnál nem voltak vele, azért nem annyira gáz a helyzet. Már 3-4 hónaposan, ha tartották a kezét, ölben kinyomta magát, nagyon erős kis lábai vannak. Hat hónap körül már mászott, nyolc hónaposan elindult. Most meg már úgy mennek a játszóra, hogy ő tolja a játék babakocsiját, benne a homokozó készlettel. A hiperaktívság még abban nyilvánul meg, hogy egy pillanatra le nem áll, állandóan jön-megy. Sajnos érte már egy-két baleset is. Ő is mászott már létrára, ruhástól a pocsolyába, stb. hasonló nyalánkságok. Egyébként egy közös udvarban laknak egy családdal, ahol egy 1 évvel idősebb fiú van, már gondoltam arra is, hogy a folyamatos harc miatt alakult ki ez benne.
Többiektől bocsi a regényért.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok Lányok!
Ezer éve nem írtam, most is csak beugrok egy kis helyzetjelentésre:

Pocaklakó: tegnap voltam kukucskáláson. Minden rendben van, mozgatta kezét, lábát, dobogott a kis szíve. Ismét rácsodálkoztam a CSODÁRA. Egy kis emberke fejlődik bennem, nagyon meghatódtam. Kép
Panda! Igen, hamarosan megyünk tarkóredő mérésre, amely nemrég óta kötelező minden kismamának.

Nóri: Voltunk az 1 éves méricskélésen. 73 cm, 8840 gramm. Hát, nem egy óriásbébi! Kijött 2 foga, most már 8 foggal büszkélkedünk!
Sajnos pár napja köhög, vírusos mandulagyuszija van. A dokinéni még pisivizsgálatra is elküldött minket. Fél 1-re megyünk az eredményért, remélem minden rendben lesz.

És végül magamról: A kórházat megúsztam, bár egy hajszálon múlott. Szerencsére tudott jönni a nővérem, mindent megcsinált, én meg csak feküdtem és aludtam naphosszat. Már 2 napja tudok enni-inni, bár a Győri Keksz és Ostyagyár meggazdagodott rajtam az elmúlt 1 hétben. Tegnap mondjuk hazafelé a dokitól kidobtam a taccsot a kocsiban, de nem volt olyan vészes Kép Vagy már megszoktam??? Ami kevésbé tetszett a dokinak, hogy fogytam 4 kilót az előző méricskéléshez képest. Megígértette velem, hogy hízni fogok a következő találkozásig.

Nagyjából visszaolvastam amiket írtatok, ezekre reagálva:

Rit! BOLDOG SZÜLINAPOT DODÓNAK!

Víz: Én csapvizet nem adok Nórinak, mi sem isszuk. Ásványvizet adunk neki, azt is forraltam 1 éves koráig. A cumikat a mai napig kifőzöm minden használat után.

Sasha: Tiszta horror amiket a dokinőről írtál, nem szabad hagyni, hogy az ilyen sarlatánok végérvényesen elijesszék a gyerekeket a dokiktól. Szabad orvosválasztás van, igazad van, hogy nem viszed hozzá többet. Jobbulást Gabinak! Kép

Egy fontos hír még rólunk: Hamarosan 1-2 hónapra beköltözünk Zuglóba a nővéremhez!

Mostmár búcsúzom, mindenkienk szép napot:
Magdi
Magdi

Sziasztok!

Én nem tudom, hogy mivan velem! Már napok óta érzem, hogy valami nem stimmel. Én, aki általában úgy főzök, hogy a párom még magának utána sózza, (mert ő sokkal sósabban szeret mindent)tegnap előtt olyan szinten sóztam el a zöldborsó főzeléket, hogy azt már ő sem tudta megenni. Tegnap egész nap csak kóvályogtam a lakásban, nem találtam a helyem, a vérnyomásom kb. 50-szer lezuhant és állandóan mindennek neki mentem. Sikerült is igy levernem egy virágot, és a vázája is eltört. Nem győztem utána takaritani. Később a nagy semmin összekaptunk Apával, szóval remek volt a tegnapi nap. Gyurcikám is érezhetett valamit a bajomból, mert inkább elment alukálni 2-szer 2 órára. Amúgy vele sem lehet ám birni az utóbbi időben! Szinte sehova sem tudok elmenni vele amióta ilyen jól tud járni, főleg vásárolni nem. Állandóan kikönyörgi magát a babakocsiból, és onnantól kezdve fütyül arra amit mondok. Konkrétan elszalad előlem, és nem engedi, hogy felvegyem, vagy akár legalább megfogjam a kezét. Na mindegy! Nem untatlak titeket! Gondolom mindenkinek megvan a maga gondja!

Csics, Sasha, Manó!
Jobbulást mindegyik babának!

Panda!
Neked is jobbulást!

Sasha!
Szerintem jó ötlet, hogy megmutatod másnak is Gabit, és csak utána döntesz!

Judy!
Mi is sokáig kinlódtunk az éjszakai pelus témával. Általában minden átázott reggelre, és nem is kicsit. A libero pl. olyan szinten, hogy szét is mállott a gyereken. Minden nap a csap alatt kezdtük a napot! Mostanában Pampers használunk, eddig ez bevált éjszakára is.

Forti!
Szerintem se hagyjátok ki ezt a lehetőséget! Mi is kertes házba fogunk költözni, és már alig várom!

Holnap lemegyünk pár napra Balatonra! Remélem jót tesz majd a levegőváltozás. A gépet viszem magammal.
Tényleg lányok! Ti hogy szeditek ki a kaja foltokat a baba ruhákból?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Hétvégén nálunk nagy vendégjárás lesz, úgyhogy készülődnöm kell. Jönnek sógornőmék a 2 éves kisfiúval, meg az unokatesómék 3 gyerekkelKép
képzeljétek, a fiam ma kihagyta a hajnali szopit és csak 7-kor keltKép Pelenka most kibírtaKép Pár napja próbálom leszoktatni a hajnali 4-5-ös szopizásról, mivel rájöttem, hogy kis simogatás hatására is simán alszik még 6-ig, 7-ig. Szóval csak megszokásból kelt? ma már nem is kért simit.

Ilke
Jól láttad, az előkét csapta a háta mögé a dedKép
billerbecket mi is szeretjükKép

Manó
Köszi, akkor azt hiszem pamperst próbálunk majd, többen ezt ajánlják. Hát igen, mi is mindig veszünk neki valami apróságot, tegnap is csak ő kapott dolgokat. Magunkra már nem is költünk. Gyűjtöm a szülinapi ötleteket, azt hiszem nálunk is a lego lesz a befutó. Babytaxit hol lehet kapni?

Gumicukor
Tényleg ügyi vagy, Kútvölgyi környéke elég rázósKép
Nézted a kész átverést? Nekem nem tetszett, szerintem ilyesmivel nem illik tréfálni.

Magdi
De jó, hogy minden oké a pocaklakóvalKép További jó pocakosodást, most már biztos jobb leszKép

Banyóci
Köszi a pelenkatippet. Én Vanish folteltávolító szappannal dörusölöm át a "makacs foltokat" mosás előtt, ez elég jól bevált, még a kárpitos étkezőszékemről is kiszedte a kávéfoltot, miután ügyesen felavattam.
Jó utat!

pusz
Judy és Gege
Judy

Azt elfelejtettem irni, hogy képek sajna még mindig nincsenek, mert egy kicsikét lusta voltam a héten! Amúgy a legfrisebb képeim augusztus végén, szeptember elején készültek! Nem lesz baj?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci

Én a fehérekhez Ariel Mountain Spring + Clorox citromos hypot, vagy domestos fehérítőt használok. Sosem áztatok, csak a nagyon makacs foltokat, mindent be a gépbe és 1 óra alatt kész. Néha kimosom őket 70 fokon. szép fehérek így a ruháink.
A színeseket Ariel Color, ha vmelyiken folt van, azt Vanishel előkezelem a foltra, vagy beáztatom pár órára, de egyébként nem áztatok (bár anuykám mániája, sokszor egész nap fürdeni sem lehetett, mert tele volt a kád velük) és 40 fokon mosom.

Öblítőt most Lenor-t használok, meg néha Silan Sensitive-et.

Egyik ismerősöm az ecetet ajánlotta a foltok kiszedéséhez, neki az mindig bejön. Bevallom, még nem mertem kipróbálni, nem tudom színes ruháknál mennyire veszik ki a színt is a folt mellett. Közvetlenül a foltot kell ecettel bedörzsölni.

Nálunk a paradicsomfoltok a legragaszkodóbbak, azokat rögtön be szoktam áztatni, de a többivel nincs gond.

KépKép
KépKép
gumicukor

judy
sajnos nem láttam a kész átverés showt, fogzott a ded.
Mi volt benne RR-ékkel?

nekünk a Babylove pelus még sosem ázott át, ellenben a Pampers igen, mi nem szeretjük.

KépKép
KépKép
gumicukor

Judy!
A rosszkedv vírust itt fogjuk. Nem engedjük felétek. Kép

Banyóci!
Én foltokra a Vanish Oxi action-t használom. Még a barackot is kiszedte. Az előkék mind olyanok, mintha újak lennének.

Most nincs időm sajna többet írni, mert míg Marci alszik, igyekszem rendet csinálni.
Holnap Bajára utazunk informatikai összeröffenésre. Remélem jó idő lesz, mert szabadtéri program várható. Kép

Djeszter
djeszter

Judy, Gumicukor!

Tényleg baby love-ot is használtunk már mi is, aza is jó. Nálunka pampers bejön, de valahol azt hallottam hogy a kisfiúkra inkábba libero jó, a kislányokra pampers, nem tudom igaz e, de én tényleg jobbans zeretem a pamperst, csak most itt a DM-ben csak liberot kaptam maxi plus-ban, azért van az itthon. Ez a leghülyébb méret,a legtöbb olt nem tart belőle, Emmára meg most épp eza jó.

Manó

KépKép
manó

Ilke!

És miylen bilit vettetek? Én is nézegettm, de valahogy egyik sem szimpatikusKép Én erősen hajlok rá, hogy nem bilit veszek hanem wc ülőke kicsinyítőt meg egy fellépőt, úgyis csak olyna 2 éves kora körül kezd majd szobatsuzta lenni,a ddigra meg már meg tud ott ülni. Vagy ez nagy hülyeség? Én úgy idegenkedem a bilitől, emlékszem régebbenis zavart mikor a rokon gyerekeket ráültettéka szoba közepén mikor ott voltunkKép

manó

KépKép
manó

szisztok
Jelentem nagyon jól sikerült a szülinapi buli, voltunk az állatkertben is, az is nagyon jó volt, és természetesen irtóra tetszett. gondolkodom is, hogy veszünk majd éves bérletet, 3 belépő árából kijön Kép A legjobban a teve tetszett + a kígyók, azokat meg is símogatta Dodesz + mi is KépKép Ja, meg a pingvinek és fókák, onnan alulról nézve. Meg a viziló. Mndjuk abban nem vagyunk biztosak, hogy a viziló, de a vize az biztosan KépKép alig tudtuk visszatartani, annyira menni akart. Itthon várta a rengeteg ajándék + lufik, bár vettünk neki az állatkertnél héliumosat, az volt a sztár KépA tortáját nem nyomta szét, de jól belenyúlkált és utána lenyalogatta az ujját. A gyertyafújás is sikeres volt, nem hiába gyakoroltunk annyit - kösz az ötletet gumicukor!! Kép Játszottunk mindennel, Dodesz még jól bulizott is, ugy táncolt a zenére, hogy csak csuda, rázta rendesen a pelust KépKépKép
Viszont történt rossz dolog is, tőlünk a nagyiék nem haza mentek, hanem vitték dédimamát kórházba, mert valami nem stimmelt - és annyira nem stimmelt, hogy nem is engedték haza. Mélyvénás trombózis Kép remélem hamarosan jobban lesz.
Most pakolászok, 2 körül indulunk Békéscsabára, ott is szülinapozunk egyet Kép

Kryss
foto cikkek érdekelnek, lencsék, gépek

tükör
Banyóci: megoldottuk!! KépKép a szélvédőn van, de jól működikKépKép

Kataa
a főzelék a kedvenc!! de annyira, hogy még az édességnél is jobban csúszik, mondjuk nem bánom KépKép

Ja, ma voltunk dokibácsinál!! Adataink így 1 évesen és 2 naposan: 9005g, 74cm, fej: 45cm, mell: 47cm

pusz mindenkinek és nagyon jó 7végét!! Djeszter neked meg küldök jókedv-tündéreket, azok biztosan odatalálnak hozzád!! KépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Manó

Anyósom elmondása szerint a férjem 2,5 évesen is pelenkás volt (régi hagyományos textilpelus... brrr...), a bilire egyáltalán nem volt hajlandó ráülni, ő egyből WC-re szokott. Onnantól kezdve szobatiszta volt.

Rit
Örülök, hogy a gyertyafújás ilyen sikeres volt!!!
Nagyon klassz lehetett a szülinap, ahogy leírod, nagyon jó olvasni Kép

A fújáshoz még annyit, hogy nagyon büszke vagyok a fiamra, hogy már 11 hónaposan tudott gyertyát fújni, mert elmúlt héten a fősulis csoporttalálkozón egy 20 hónapos kislány még nem tudott fújni, az én fiam pedig már igen. Ez egyébként szerintem az uszi miatt is van, mert ott is sokat berregünk a vízbe Kép gondolom Ti is.

na,most már el innen a melóhelyről, szép 7végét mindenkinek!!!

cupp
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?