Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!

Na... túl vagyok a fogorvoson, fogaim lecsiszolva és jövő hét csütörtökön már készen is lesz új híd.
Természetesen a fogak mindig tudnak újat produkálni. Úgy volt, hogy a 4-7-ig fogamra lesz híd, de a doki néni mondta, hogy mivel nagy a hiány (2 fog) várjunk még egy kicsit, hogy a fogak közeledjenek egymáshoz. De ha már nagyon szeretném pótoltatni, akkor szerinte a 8-as fogat is bele kéne venni. És mivel kevesebbe kerül a pótlás db-ja mint amennyivel számoltam, mondtam, hogy ok legyen benne a 8-as. Még gyorsan meg is röntgenezte. Úgy nézett ki, hogy teljesen egészséges a fog. Amikor aztán nekiáll lecsiszolni, akkor derült ki, hogy szép kis lyuk van a közepén, amit a röntgenen nem is lehetett látni. Így megegyeztünk, hogy ez most nagyon jól jött ki.

Holnap a lecsiszolt fogaimmal nem én leszek a mosoly bajnok, de ezt légyszi nézzétek el nekem.

Mazsuzs!
Igen kaptam érzéstelenítőt, de még mindig zsibbad tőle a szám! :wink:

Már nagyon várom a holnapot! Mi egy picit sztem késünk, mert a délelőtt alvás után, még gyorsan tízóraizunk, de sztem legkésőbb fél 11-re odaérünk.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Képzeljétek,
Ma voltunk oltáson és a hercegnőm meg sem nyikkant. Egy HŐS volt. Olyan ügyes volt! Büszke vagyok rá! :lol: :D A szemét rendben találta a doktornéni, azt mondta, most már semmi baja. Valószínűleg tényleg csak huzatot kapott. Ez a kamilla tea tényleg csodákra képes!

Hexina,
Boldog Hófordulót Hanna Sárának!ina,

Adra,
Gondolok Rád! Kitartás, remélem gyorsan túl leszel rajta. :cry:

Mazsuzs,
Köszi kérdésed. A meghívó dolog jól áll. Boríték ügy. Egy kicsit félreértettük egymást az emberrel és kiderült, hogy van boríték csak hát 60ft/db. Igen, drága, de legalább hozzáillő méretben és színben is. Próbáltam olcsóbban nézni, de max a végösszegnél egy ezressel lenne kevesebb és méretben sem lenne jó, szóval nem éri meg ezen görcsölni. Szóval van boríték. Most küldtem el neki a szövegmintát és az idézetet, Mindkettőt felrakom ide is ha nem bánjátok. Holnap postáz egy mintapéldányt, és akkor már a kezünkben is megfoghatjuk, hogy milyen is lesz. Már nagyon várom.
Mi már áprilisban elkezdjük kihordani aki a közelünkben lakik, aki távoli rokon annak postázzuk április végén. Tudjátok a párom rokonsága, baráti köre (ami sokkal nagyobb mint az enyém) még semmit sem tud erről, majd jól meg fognak lepődni. :lol: 8)

Az idézet:
„Talán semmi sincs szebb a világon,
mint találni egy embert,
akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,
akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát,
akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.” (Hemingway)

A szövegünk:Felül a nevünk utána pedig...
Bár megkomolyodásunk ténye sokatok számára megkérdőjelezhető, nemrégiben elszántuk magunkat, hogy a nagy nyilvánosság előtt teszünk tanúbizonyságot ennek ellenkezőjéről. Ezért szeretnénk, ha mindenki, aki nekünk fontos, velünk együtt ünnepelne, így meghívunk Téged és kedves családodat 2008. június 07-én a Ricsováry Major kertjében tartandó ceremóniára, majd a Ricsováry Major Lakodalmasházában tartandó dínomdánomra.
Cím: 6050. Lajosmizse, Mizse hrsz. 501. (www.ricsovary.hu).

Nászajándéktipp: 
(ez egy boríték akar lenni, csak ez a babanet nem tud ilyet :? )

Vendégvárás: 15:30-tól Ricsováry Major kertjében.
Táviratcím:...

Ennyi.
Na hogy tetszik?

Nutella, mizújs Veletek? Hogy bírod?

Dalmacska,
Én sem hallottam még erről a betegségről. Sajnos nem tudok neked segíteni.
Kérhetünk egy teljes fotót a remekműről, hogy megcsodálhassuk?

Most mennem kell felébredt a HŐSÖM...

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Helló Lányok!

Adra! Ez a fog ügy most tényleg szerencsésen jött ki. Nekem csak egy ismerősöm van akinek belülről kezdenek el romlani a fogai így megértem a helyzetet és a röntgen sajnos nem mutatja ki jó ideig. Akkor most nálad is ez volt a helyzet? Sajnos ez a rosszabbik eset, hiszen nem tudsz róla, nem veszed észre sokáig. De azért ne menekülj a gép elől holnap, téged is látni akarlak a törpikékkel együtt!! :D

Finike! Igazad van, már nem érdemes ezresen spórolni a boríték témában. A meghívó szövege aranyos. Éppen néztem ma, hogy egy szép kerek szám 88 nap van már csak a NAGY NAPIG!

Hexina! Hanna Sárának Boldog Hónapforduót!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Helló Csajok!

Mazsuzs!
Ilyen még nem volt a fogammal. Általában a doki néni mindig észreveszi szemmel is ha valamelyikkel baj van. Bízom benne, hogy ez most egy különleges eset, hogy még a röntgenen sem látszott a szuvasodás. Meg talán az is bele játszik, hogy ez egy bölcsesség fog, amivel úgy tudom, hogy általában a legtöbb embernek baja van, és elég hamar romlik.

Hexina!
Boldog hónapfordulót kívánunk Hanna Sárának!

Csajok!
Akkor a legtöbbetekkel holnap találkozunk!

Eszti!
Biztos, hogy holnap Ti nem tudtok jönni?

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Finike!

Gratulálunk Vicusnak amiért ilyen hősiesen viselte a szurit!

Szerintem nagyon klassz a szöveg a meghívón. Az idézet pedig igazán szép! Örülök, hogy végre a boríték kérdés is megoldódott!

Na, most már mennem kell ...

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Csak rövid bekukk, mert az átvonuló hidegfront megviseli a lányomat!
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok!

A többit a legtöbbekkel szóban holnap! :D

Szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

finike nagyon tetszik a szöveg.szép lesz!
hexina sok boldog hófordulót a kis Hannának! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rossz hírem van: holnap sajnos nem tudunk menni, az Uram nem tud elvinni bennünket. Azt meg remélem elnézitek nekem, hogy bő két héttel a nagy esemény előtt, egy dackorszak elején álló kétévessel, esőben, BKV-vel nem indulok neki... Pedig olyan jó lett volna személyesen is találkozni... :cry:

Mesi, Finike!

Jól emlékeztek, valóban mi következünk, izgulok is miatta.

Pont az előbb pakoltam össze a kórházi csomagot, most fertőtlenítem a mellszívót, bimbóvédőt, hasonlókat. Tényleg, a kórházban milyen lehetőség van a fertőtlenítésre? Visszaolvastam, és régebben egy bizonyos folyadékot emlegettetek, de ez nekem nem mond semmit. Mesi, Te hogy csináltad?

A kórházi csomagban nagyjából a következőket pakoltam: hálóing, papucsok, fehérnemű, haskötő, tisztálkodási eszközök, Tena, WC papír, WC ülőke, pzs, pohár, evőeszköz, szalvéta, mellszívó. Van valami amit kifelejtettem? A babának azokat teszem el, amiket már régebben megbeszéltünk (pelus, törlőkendő, popsikrém, textil pelus, kesztyű karmolás ellen).

Egyébként ma délután (is) kicsit fájdolgált a hasam, de ezt még nem tudom igazán hová tenni. (Mert ugyebár már van egy gyerekem, de tapasztalatom nem igazán :) ). A riadóláncot már leszerveztük, izgi az egész. De azért szeretném, ha a babácska ezt a hetet még mindenféleképpen a pocakban tölteni. Esetleg a jövő hetet is... Húsvét után már jöhetne :D .

Jó szórakozást holnapra, várom nagyon a fényképeket!

Minden hó- és évfordulós babának sok boldogságot! Ja, és mindenkinek gyönyörű a babája, na, de ez itt nem meglepő :wink: .

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Finike!

Ez a hozzászólás még lemaradt: nagyon tetszik az idézetetek!!! Nekünk 2003. június 7-én volt a polgári esküvőnk :wink: .

Kíváncsi vagyok, hogy a párod rokonsága mit fog szólni, ha az esküvő szervezése ilyen nagy titokban zajlik. Majd a reakciókat azért írd meg, jó?

Nutella

Kép

Kép
nutella

Nutella!

Én nem használtam bennt mellszívót,mert még akkor nem volt rá szükségem,így nem is fertőtlenítettem,és sajnos azt sem tudom,milyen lehetőség van erre :(
Amiket összepakoltál a Babódnak,azt jó,hogy viszed,de a saját kisplédjét is tedd oda,mert nekünk az egyik csecsemős pattogott,h nincs elég takarójuk,meg textilpelusuk,és legyünk szivesek mindent biztosítani. 2 nap múlva egy másik csecsemős meg tukmálta rám a kórházi pelust,mert hogy ha van,akkor ad szivesen :shock: köszöntem,de nem kértem,és jeleztem is,hogy nem igazán értem,hogy akkor hogyis van ez?? :? így én már ott is a sajátunkat használtam. csak a rucija volt kórházi.

ha van még kérdésed,írj nyugodtan,remélem,tudok segíteni :)

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

szia mesi .megkérdezhetem merre fele laksz?mert úgy néz ki hogy 3 vagy 4 hét múlva soroksárra költözünk a délpesti kórháztól kb 2 percnyire.
szentlőrinci lakótelepre.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjött egy éjszakai bagoly... :lol:

Nutella,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. :cry: :cry: :cry:
Ha kispárnás vagy akkor vigyél azt is mert nincs. Én az vagyok, így vittem is. :oops: :oops: :oops: :D Törölköző?
Ja és valami unalomölő pl. Discman, újság. Nekem Vicus annyit aludt, hogy nagyon untam magam. :wink:
Régebben volt ez a Chicco-nak egy fertőtlenítő folyadéka, de szerintem ha kéred, akkor lefertőtlenítik neked ott benn.
Meg még rakhatsz be ásványvizet is, ha elbírod. Nekem mondjuk még aznap visszaszaladt a párom, és hozott egy karton vizet, de azért addig is jó volt nálam egy kis üveg ásványvíz.

Na megyek ágynak dőlök, hogy holnap még valahogy fel bírjak kelni, nehogy lemaradjuk a taliról... :shock: :roll: :wink:

Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Ismeri valaki Dr. Mikecz Tibor Doktort? Én nála szülnék, de igazából senkitől nem hallottam semmit. Nekem kicsit furi a doki, de alapos az egyszer biztos.
bluebox

én sajna nem ismerem a doktorurat! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Először is a kis Zsófika nagyon szép kislány! :D

Hanna Sárának Sok Boldog Hónapfordulót!

Finike!
Gratula Vicusnak,hogy ilyen ügyi volt. Bárcsak Flórám is ilyen lenne. Már attól is sír ha a doktornéni belenéz a torkába,igaz inkább azóta hogy jár,mert nem szereti ha lefektetik. Az egy kínzás. :wink:
Az idézetetek nekem is nagyon tetszik. Szép.

Márti!
Ismerős a neve. Idősebb,nagyobb darab? Akkor sejtem hogy ki az. Életemben nála voltam először nőgyógyásznál. Akkor nagyon kedves volt. Igaz azóta sem voltam nála.

Majd várjuk a talis képeket! :D

Most én is felrakom a művemet. 8) Remélem tetszik nektek.

ezt úgy raktam össze két képből,így látszik a teljes kép.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.0355.jpg[/img]

Kép

Ha valaki szertné nagyobb méretben megnézni,vagy több képet,elküldöm e-mail-ben.
Bocsi,egy kicsit sok lett. :oops: :oops: :oops:

Szép napot!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

füles lemaradt... :oops:
egyik kedvenc...

Kép

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!
Irtam egy csomót és elszállt :twisted: :evil:

Boldog hófordulót Hanna Sárának!
Sok boldogságot kívánok Zsófikához jó sok tejcsit!

Remélem jól sikerült a tali ha lehet kérnék képeket :oops: sajna lehetettlen megoldanom a srácokat és én se vagyok még jól.
Mazsuzs!
Nagyon helyes Nándi szép szemei vannak.
Finike!
Nagyon szuper a szöveg is meg a meghívó is.
Dalma!
Le a kalappal nem jönnél hozzánk is piktorkodni???
Majd még jövök megyek ebéééd.
Szép napot
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Nitácska!

Erzsébeten lakunk a Baross utcában. van itt egy új építésű társasház,szép nagy sárga,és itt birtoklunk egy csinos kis lakást :wink: közvetlen szomszédunk a spar :)
Soroksáron nem vagyok igazán ismerős :(

Miért költöztök,ha szabad kérdeznem?

Dalmácska! nagyon ügyi vagy :)

Üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi, akkor tőlünk úgy kb. 200 m-re :wink:
Ha látsz a környéken egy lila kismotoros után sötétkék ikerkocsival rohanó csajt ,az én leszek :lol:

Sziasztok!

Tali szuper volt, majd rakok fel képet, igaz Judit többet fotózott, mert Réka lányom ölbebaba lett, most viszont mindenki kidőlt, már megérte elmenni!

Mindenki tündér
Johanna volt a korelnök, és Hanna pedig az "elsőtalizó" :D

Dóri
Vendég

Dalma!

Szuper lett a szoba, nagyon ügyes vagy.

Dóri
Vendég

Dalmácska!
Hogyan készíted ezeket a csudijó képeket a falra? szeretnék én is festeni Lara szobájában,de nem igazán tudom,hogyan kezdjek hozzá :( szalvétatechnikában,üvegmatricában és némileg a varrogatásban is otthon vagyok,de érdekelne ez is. Persze,csak ha nem titok :wink:

Dóri! 200m-re? merre? figyelni fogok,majd ha kimegyünk :wink:

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Helló Csajok!

A tali szupi volt! Olyan jó egy kicsit személyesen is dumcsizni! A hazérkezés után nálunk is ebéd volt. Úgy ettek mindketten, mint a kisangyal. Most pedig ezerrel durmolnak a törpik :wink: :D

Dalma!
Nagyon ügyes vagy! Nagyszerű lett a szoba! Hihetetlen mennyire eltaláltad a figurákat! Régen én is rajzolgattam, ill. inkább csak a képregény újságokban lévő figurákat másoltam több kevesebb sikerrel. A húgom imádta az a füzetet amibe rajzoltam, de már ő is régen volt kicsi és sajna elveszett.

Poci!
Tudom, milyen rossz mikor írsz egy csomót és elszáll. Én is jártam már így egy párszor!
Ha tudsz írj gyakrabban, még ha csak egy pár mondatot is.
Gyerkőcök már jól vannak? És te?

Nutella!
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, de természetesen érthető, hogy a jelen helyzetedben már nem indulsz neki a városnak bkv-val.
Remélem, a következő talira már el tudsz jönni.

Na megyek, mert vár a teregetés....

Még igyeksze jönni.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szandra!

Nagyon vártunk benneteket is! Miért nem jöttetek? Csak nem lettek betegek a csajok?

Dalma!
Ne aggódj, Flóra nincs egyedül a sírásával. Zsófi és Zéti is állandóan sír, ha a doki nénihez v. a védőnőhöz megyünk. Szerintem nekik is az a bajuk, hogy feküdni kell, és nagyon utálják ha a mozgásukban korlátozzák őket.

További szép napot!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok Csajok,

Tényleg jó volt látni benneteket:) Teszek fel egy pár képet, de sok homályos lett, azokkal nem fárasztalak benneteket.

Szandra,

Remélem, minden OK!!!!!!

Dalma,

Hihetetlenül ügyes vagy!

Még jövök:)

Judit

Kép szonjuska
Kép blanka
Kép vicus
Kép hexina és hanna sára

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Kép dóri és blanka
Kép réka
Kép bulcsú
Kép hanna sára

Kép

Kép
karpijudit

Kép johanna és bulcsú
Kép szofi
Kép adri és zéti
Kép zsófi a nagyival
Kép finike és vicus

ágiról sajna az összes kép homályos lett :cry:

Kép

Kép
karpijudit

Kép Kép Kép Kép
Vendég

mesi:anyós miatt költözünk,már nem bírunk egy fedél alatt vele élni.ráadásul olyan dolgott vágott a fejemhez ami nekem nagyon fájdalmas.
Azt mondta,hogy én magamba nyulkáltam és azért vetéltem el,így elvettem a gyereket az apjától.MAjd talizhatnánk ha már jóidő lesz és oda költöztünk.!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: anyósod beszólása nagyon dúrva. Nekem akkor mit mondott volna, hisz 3 baba ment el.

A következő talira remélem el tudunk menni, ha jobb idő lesz akkor könyebb lesz bkv-val közlekedni.

KépKép
anikoh

Sziasztok!
Nagyon jók lettek a képek biztos szuper volt a tali, na majd egyszer mi is ott leszünk :D

Marcus már elég jól türi a szemüt csak amikor huncutkodik akkor dobja olyan messzire amilyen messze csak tudja. :lol:
Már jól van szerencsére nem kell szívni a nózit.
Ma volt birkanyírás dobok fel képeket. Kép Kép Kép
Próbálok sűrűbben jönni.
Sziasztok
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Bocsika túl nagyok lettünk :shock: :oops:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Jó volt benneteket újra látni. Sajnálom, hogy nem tudtam veletek egy kicsit többet beszélgetni, de Szofi nagyon anyás és szinte mindig igényli a társaságom. Talán majd legközelebb.
Hihetetlen, hogy minden Manó mekkorát nőt.

Judit, Dóri!

Nagyon jók lettek a képek. Köszönjük szépen.

Dalma!

Fantasztikus lett a gyerekek szobája, nagyon ügyi vagy!

Pocilo!

Marcus nagyon édi a képeken. Nem sajnáltad azt a gyönyörű haját levágni? Örülök, hogy már kezdi meg szokni a szemüveget!

Hexina!

Nagyon jó volt téged is meg ismerni. Hanna Sára élőben még szebb baba!

Adra, Mazsuzs!

írtam privit.

Szandra!

Hiányoltunk a taliról. Remélem minden oké veletek!

Most mennem kell. Sok puszi mindenkinek.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Köszönöm a sok dícséretet. :oops:

A tali képek nagyon jók lettek. Biztosan nagyon jó volt.
Gyönyörű minden kicsi és pici! :D

Pociló!
Marcus nagyon kis aranyos! Tisztára megváltozott a hajvágás után. :)
Első hajvágása volt? Hogy viselte?
Majd megyek akkor hozzátok is..... :wink:

Mesi!
A kép úgy készül,hogy előbb kézzel megrajzolom(felnagyítom). Nem használok vetítőt,mindent szabadkézzel csinálok. Végül pedig ecsettel kifestem.Aprólékos munka mindkettő.
Nagyon szeretem csinálni. :lol:

Szép estét!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Még egy-két kép a szobából: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Mostmár tényleg megyek. 8)

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Már vártam nagyon a képeket!
Nagyon jók lettek, Dóri és Judit ! Minden picúr milyen nagyot nőtt! :)
Finike, komolyan mondom hogy Vicust is idősebbnek gondolnám a képeket nézve, olyan helyes, nagy lány lett.

Adra! Ahogy le vagy fényképezve Zétivel, fel lehet fedezni a közös vonásokat kettőtök között! A családban mit mondanak, kire hasonlít Zéti jobban? Rád vagy a párodra? És Zsófi?

Szamikám! Szofi is hogy megnőtt! Nagyon tündéri kiscsaj! A privit köszi megkaptam.

Hexina, Hanna Sára is hóditó volt a farmerszekójában.:)
Szonjus és Bulcsú is nagyot nőttek!
Blanka és Réka pedig gyönyörűek! Remélem nem hagytam ki senkit.. :roll:

Pociló! Tényleg próbálj meg gyakrabban jelentkezni ha csak pár sorral is.
Hogy Marcusnak mekkora haja van! Ezt már írtam máskor is, de jó nagy hajjal rendelkezett a nyírás előtt :).
Egyébként a képeken nem is lehet látni hogy szemüveget kell hordania, én nem látom igazán hogy miért... Sajnos nekünk is tolódik a vizsgálat mert apa egyenlőre nem tud elszabadulni a munkahelyéről egy nap szabira sem.

Dalmacska! A faliképek alapján szerintem biztosan lesz megrendelésed! Nagyon ügyes vagy!

Jó éjszakát!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Dalmacska! Az előbb szinte egyszerre küldtük a hozzászólásokat!
Az új képek alapján is csak azt tudom mondani, hogy nagyon ügyes vagy!
Annyira aranyos a süni a bagoly és a többi kisállat is!
Azt hiszem talán már kérdeztem (bocsi :oops: ) de elárulnád még egyszer hogy milyen festékkel fested fel a képeket?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Tali nagyon jó volt.

Hexina! nagyon örülök, hogy Ti is eljöttetek. Hannasára /úgy tetszik nekem így egyben/ gyönyörű csajszika.

képek nagyon jók, köszönjük!!!

Szandra! hiányoztatok!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Csajok!

Legelőször:
Évi!
Hatalmas gratula, jó egészséget, és sok tejcit kívánok! Csodaszép pici baba Zsófi!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, a kövin már biztos mi is ott leszünk.
Egyébként mi még mindig dögrováson vagyunk, Réka most van benne a legjobban - csórikám. Mi Bencével már kifele haladunk, de még mindig megvan a köhögés, orrfolyás.

Dalma!
Egyszerűen szuperül néz ki a szoba!!!! Úgy irigylem azokat, akik ilyen szépen tudnak rajzolni. Nekem nincs kézügyességem....

És hát igen, még mindig gyönyörűek a "gyerekeink" :wink:
És milyen nagyok már!!!

Szép napot mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Egy közös kép rólunk, nem sok van :oops:
Kép
Vendég

dóri.nagyob édesek vagytok így együtt a kiságyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

nagyon jók a képek a taliról :) a következőre talán mi is eljutunk majd :)

Nitácska! nem semmi az anyósod :? nem csodálom,hogy el akartok költözni. ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal! csak a kis családodra koncentrálj,és a következő Babóra :)

Üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Helló Csajok!

Nagyon eltűnt mindenki! :wink:

Dóri!
Nagyon klassz az együtt a csajokkal kép! Annyira aranyosak vagytok! :D

Poci!
Örülök, hogy Marcus megszokta szemcsit! Micsoda sok haja volt a kispasidnak a hajvágás előtt! Viszont utána annyira édi! :D

Dalma!
Továbbra is le a kalappal az ügyességed előtt! Szupik a figurák! :)

Eszti!
Jobbulást Nektek! Rékának sok-sok gyógypuszit küldünk!

Szandra!
Remélem minden rendben veletek!

Szép napot Mindenkinek!

Nitácska!
Sajnálom, hogy anyósod ilyen rosszakat mond rólad és megértem, hogy ezek után mielőbb külön szeretnétek tőle költözni. Biztos, hogy utána könnyebb lesz mindannyiótoknak. És talán nyugodtabbak lesznek a mindennapjaitok is.

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mazsuzs!

Tegnap a többiek is mondták, hogy mennyire hasonlít Zéti rám, de Dóri, aki látta a férjemet, ő azt mondta, hogy szerinte Ádámra is hasonlít. Akik mindkettőnket ismernek még azok véleménye is vegyes, valaki azt mondja, hogy Ádámra, valaki azt hogy rám hasonlít. Szerintem vegyes a kispasim.
Zsófi nehezebb eset, ő szerintem leginkább a hugomra hasonlít. Bár apukám huga szerint, tisztára Apukám a Zsófi. Egyszóval vegyes "felvágott" mindkét törpi.
Nándi egyébként kire hasonlít nálatok a családban? Rád v. inkább a párodra?

Na megyek, mert a törpik végre alszanak és a mosogató pedig tele :? ...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Annyira nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket!!!! Komolyan! :D Köszönjük mindenkinek a sok bókot és mosolyt!
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elmennünk, és Hanna baba is jól érezte magát. Hazaértünk, ebédeltünk és durmolt egy hatalmasat!
Nagyon jó a társaság (mondjuk ezt eddig is tudtam :D ), remélem hamarosan azokkal is találkozhatunk, akik most nem tudtak eljönni!
A fotók nagyon jók, megmutattam őket apának is!

Dóri, csuda aranyosak vagytok a kiságyban!

Dalmacska, nagyon szép a szoba! Hihetetlen ügyes vagy!
Egyébként az "indítatásodra" elkezdtem festeni egy baris bordűrt Hanna ágya köré. Ha kész leszek, majd megmutatom. :oops:

Poci, nagyon szép baba Marcus! És az a hajkorona! :D Örülök, hogy alakul a szemüveg-kérdés.

Éviről kaptam tegnap friss hírt: szombaton jöhetne haza, de mivel Zsófit nem engedik, így felköltözik az anyaszobába a kilencedikre. Legelőbb jövő szerdán jöhetnek ki.
Köszöni mindenkinek a szorítást és a gratulációt!

Nagyon köszönjük a tegnapi napot mégegyszer! :D :D

Majd még jövök!
Pussszantás:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket :D
Dóri!
Nagyon szuper a kép a kiágyban, nagyon boldog kis család vagytok.
Nitácska!Nagyon sajnálom, hogy ilyen gonosz anyósod van ,de most jobb lesz, ha eljöttök nyugodtab lesz az életetek.
Mesi!
Hogy telnek napjaitok :?: Lara baba jól eszik?
Eszti!
Sok gyógypuszit Rékának. Bencének is jobbulást.És persze te is gyógyulj.
Szandra!Hol vagy?
Judit!
Jól vagytok?
Mindenkinek szép estét.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Szandra,

Már kezdek izgulni, hogy valami baj van veletek :? :? :? :? :? :? :?

Eszti,

Sok gyógypuszi a pici lánynak!

Poci,

Nagyon édes Marcus a szemüvegben! És tényleg hihetetlenül sok haja van!

Hexina,

Jó volt, hogy eljöttetek a találkozóra, sokkal jobb, ha arcot is tudok kapcsolni a nevekhez!

Dóri,

Tüneményes a kép rólatok!

Most megyek,m ert ugyan már lefektettem őket, de ez egyiküket sem hatotta meg :P

Judit

Kép

Kép
karpijudit

lányok köszönöm az együttérzéseteket!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most már én is aggódom Szandráékért!!!

Szandra, írj mielőbb, hogy megnyugodhassunk! Remélem nincs semmi baj!!!

Csajok,
Nagyon jó volt a tali, csak azt sajnáltam, hogy nem tudtam Veletek többet dumcsizni, mert épp a kiscsaj után koslattam. :lol: Játszótereken sem tudok nyugodtan beszélni anyukákkal, mert mindig mennem kell Vicus után nehogy leessen a domról, vagy leszaladjon illetve leguruljon.. stb. :shock: :?

Ma voltam felpróbálni a menyasszonyirucit újra, hogy megnézzem, hogy milyen melltartót kell vennem, és milyen ékszert. Képzeljétek ők egy nyakláncot amin semmi különös nincs csak egy nagyobb virág középen és körülötte kisebbek 5000 Ft-ba kerül. :shock: :? Annyiból jó volt, hogy felpróbáltam a ruhához és az illet hozzá tényleg a legjobban, de majd keresek hasonlót bizsuboltban, vagy valahol, de biztosan lesz olcsóbban is. Még mindig olyan szép a ruhám... :oops: :D

Most megyek megfürdök és bevetem magam az ágyikóba, mert nagyon elfáradtam ma is. Nem rég fejeztem be az angol házimat is így már kiesik a szemem a helyéről....
Jóccakát!
Kép

Kép
Kép
finike

jóreggelt lányok.olyan szépen süt itt a nap.Ahol süt még ott használjátok ki a sétát mert kitudja meddig lesz ilyen szép idő! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Dóri! Nagyon aranyos a közös kép. Szép emlék lesz, mikor a lányok nagyobbak lesznek :) . Hogy milyen ötletes képeket tudsz kitalálni! Én örülök ha Nándi addig csinál valamit míg lefényképezem bár mikor hallja hogy kipattan a vaku, abbahagy minden elfoglaltságot és így lőttek annak amit le szerettem volna fényképezni.

Évinek szorítok, hogy minél előbb kijöhessenek Zsófival a kórházból. Bár ha felköltözött a 9.-re akkor talán a csecsemősökkel sem találkozik annyit mintha a 8. emeleten lenne. Hexina, mi az új fejlemény? Rosszul viseli Évi a kórházban való hosszú benttartózkodást?

Finike! Igen, a kölcsönzőkben a ruhához passzoló ékszereket elég drágán adják. (Meg akarják fejni ilyenkor a leendő menyasszonyt..:)) Így volt ez az én esetemben is. Mivel az én ruhámon (anno) volt a mellrészénél egy nagyon enyhe halvány rózsaszín virgádíszítés is, kaptam hozzá fejdíszt ami pontosan passzolt hozzá ráadásul még a virágok is ugyanolyanok voltak mint a ruhán. Szóval én is megvettem akkor ott és valahogy hasonló áron mint ahogy te. A menyecskeruhához tartozó fejdíszt már nem lehetett volna megvenni csak a ruhához "járt". De persze ha van időd és kedved nézni akkor biztosan fogsz találni valami olcsóbbat is ami passzol. Annyi ékszer-bizsu bolt van.

Szandra! Tényleg régen jelentkeztél. Megint nincs internetetek, vagy számítógép rakoncátlankodik?

Adra! Nálunk is azt mondják Nándira hogy "vegyesfelvágott". A szeme és az arca felső része apa, a szája és az orra állítólag én. :)

mazsuzs :)

Kép
mazsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?