Sziasztok!
Rossz hírem van: holnap sajnos nem tudunk menni, az Uram nem tud elvinni bennünket. Azt meg remélem elnézitek nekem, hogy bő két héttel a nagy esemény előtt, egy dackorszak elején álló kétévessel, esőben, BKV-vel nem indulok neki... Pedig olyan jó lett volna személyesen is találkozni...
Mesi, Finike!
Jól emlékeztek, valóban mi következünk, izgulok is miatta.
Pont az előbb pakoltam össze a kórházi csomagot, most fertőtlenítem a mellszívót, bimbóvédőt, hasonlókat. Tényleg, a kórházban milyen lehetőség van a fertőtlenítésre? Visszaolvastam, és régebben egy bizonyos folyadékot emlegettetek, de ez nekem nem mond semmit. Mesi, Te hogy csináltad?
A kórházi csomagban nagyjából a következőket pakoltam: hálóing, papucsok, fehérnemű, haskötő, tisztálkodási eszközök, Tena, WC papír, WC ülőke, pzs, pohár, evőeszköz, szalvéta, mellszívó. Van valami amit kifelejtettem? A babának azokat teszem el, amiket már régebben megbeszéltünk (pelus, törlőkendő, popsikrém, textil pelus, kesztyű karmolás ellen).
Egyébként ma délután (is) kicsit fájdolgált a hasam, de ezt még nem tudom igazán hová tenni. (Mert ugyebár már van egy gyerekem, de tapasztalatom nem igazán
). A riadóláncot már leszerveztük, izgi az egész. De azért szeretném, ha a babácska ezt a hetet még mindenféleképpen a pocakban tölteni. Esetleg a jövő hetet is... Húsvét után már jöhetne
.
Jó szórakozást holnapra, várom nagyon a fényképeket!
Minden hó- és évfordulós babának sok boldogságot! Ja, és mindenkinek gyönyörű a babája, na, de ez itt nem meglepő
.
Jó éjt!
Nutella