Új privát üzeneted érkezett!

Hát lányok! Ez kemény fél napomba került! Letöltöttem vagy 4 képlopó programot, mire sikerült!
Na akkor próbálok még párat!

Kép
szly27

andkata

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Azt hiszem kis bénázás után sikerült csinálnom egy vonalzót, mindjárt kiderül....

Kép
andkata

Az elsőn ásít, a harmadikon már unta a piszkálást, a negyediken alszik.
Remélem nem untatlak benneteket, de ha már sikerült kiélem magam.

Kép
szly27

De miért nem jelenik meg???

Kép
andkata

andkata! bemásoltad az url el kezdődő sort a profilodban az aláíráshoz? Meg nézd meg hogy engedélyezve van-e az aláírásod! Üdv. köztünk.

Kép
szly27

Vidokata, köszi! :D
Andkata, üdv itt!!! Szerintem nem jó sort raksz be. 3 kódot ad. Próbáld meg valamelyik másikat berakni!
Szly, de megérte!!! Nagyon jók a képek!!!! Cuki! :lol:

Kép
sziszka82

szly! jol látom hogy a debreceni nagyerdei klinikán voltatok???

tapasztalat??? mindent tudni akarok!!!!!!!! én is oda fogok menni, feltéve ha nem irsz valami nagyon kiábrándítót 8)

Kép

Kép
timi1982

szly, nagyon aranyos képek! Micsoda színésznő már most!!! Mint a hollywoodiak, úgy hessegeti a kíváncsiskodót.
(és milyen szép hosszú zongoristaujjai vannak :) )

Andkata, az url-el kezdődő sort másold be, azt fogadja el. Hajrá!

KépKép
szkagi

Szly!
Nagyon tetszenek a képek!
Jól sikerültek!

Amikor eltakarja az arcocskáját, az hihetetlen! :wink: :lol:

Én ECDL tanfolyamra járok, ha minden igaz, a következő két vizsga után már csak az OKJ-s vizsga vár rám.
Rettenetesen fárasztó heti két estémet rászánni...
Ráadásul az OKJ-t valószínűleg nem fogom tudni letenni, mert a terhességem 38. hetében lesz... :roll:
Csak már ott tartanék!
Vendég

Most ebédeltem...
Túrós lepényt ettem, azt, amit fogyasztás előtt forralt vaníliás tejbe kell áztatni...

Hmmmm.
Nagyon finom volt...

Ma egész nap fájdogál a hasam.
Biztosan emiatt a nyavajás idő miatt... :roll:
Annyira fúj a szél, néha esik is.....
Nem szeretem, ha ilyen!
Miért nem süt a nap!!!
(NYŰGÖS vagyok!)

Ráadásul mennem kell délután a nyomdába.
Na, ezt sem kívánom!
Vendég

újabb próbálkozás!

Sly, nagyon klasszak a képek...

Kép
andkata

Andkata!
Az url-lel kezdődő kódot másold az aláíráshoz.
Vendég

Azt másolom és mégsem jó....
A férjem ki fog nevetni, hogy ennyit se tudok megoldalni... :(

Kép
andkata

Timi!
Semmi rosszat nem tudok mondani. Én meg vagyok elégedve. Pontosan 20 percig tartott maga az Uh. Nem is vágytam többre, mert szegény picurkát már látszott, hogy zavarja. Mondta a nőci is, hogy ez melegíti a magzatvizet, olyan, mintha meleg vízben ülnék.
A nő nagyon aranyos volt, mindent megmutatott, elmondott. Állandóan beszélt a babához is, hogy bújjon elő, meg ilyesmi. Közben mindig rögzített képeket, amikből a végén lehetett választani és azt kinyomtatta. Nagyon jó a gép, és a fénykép is nagyon jó minőségű amit nyomtat.
Pontosan a fekvő kismamával szemben van egy plazmatv, olyan 80cm körüli, amin kényelmesen lehet nézni.
Egyedül ami még lehetett volna az az, hogy a felvételen legyen hang. A szívhangot felveszi, de amit mondanak kommentárnak, azt nem. Csak az elején csinál hosszabb 2D-t, utána szinte végig 4D. Kivéve, ha elúszik a baba, vagy elfordul. Akkor 2D-ben újrakeresi, de rögtön vált át 4Dre!
Jó hosszú voltam! Remélem tudtam segíteni. Ha valami még eszedbe jut, szólj!

Mindenkinek köszi a dicséreteket a pindurka nevében!
Mostmár tényleg nevet kéne neki találni!

Kép
szly27

andkata! Az van neked bejelölve, hogy mindig engedélyezze a BBckódot és mindig küldje az aláírást? Mert ha jól másoltad be az url el kezdődő kódot, és ezek is így vannak, akkor nem tudom miért nem jó.

Kép
szly27

mindjárt indulnom kell, csak ezt gyorsan el kell mesélnem. Most hívtak a biztosítótól a tető miatt, és azt mondja a pali hogy ő nem jönne ki megnézni ha meg tudunk egyezni. Mondom mondja mire gondolt. Azt mondja egy húszas? Mondom oké. :) Én meg azt gondoltam kapunk majd ötezret. De nem. Tökre örülök hogy felhívtam őket. Ebből kijön majdnem egy évi biztosítási díj!!!!!!! (ja és ingyen helyre tudjuk hozatni mert van tartalék cserép)
Ma is érdemes volt felkelni. :)
Majd este jövök...

KépKép
muffin

Sziasztok!

Üdv nálunk Andkata! Nem kell az egész sort berakni, csak a második felét! A keretes img legyen az elején és a végén is. Nekem úgy sikerült.

Ma voltam genetikán, hát elég gyorsan lezavartak, azt hittem tovább tart majd. Kicsivel több, mint 2 percig páztázta a hasam. De megvan a DVD felvétel! A párom már nagyon örül. Minden rendben van a Picurkával. a lepény kicsit mélyebben van, de állítólag nem gáz. Éppen szundikálhatott, mert nem nagyon mozgolódott, így továbbra is titok maradt a "kiléte".

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly!

Ez tényleg megérte!
Szuperek lettek a képek!
Ügyes vagy!

Üdv andkata!
Próbálkozz csak,menni fog!
Az első napok nekünk is ezzel teltek! :lol:

Kép

Kép
ibm

Köszi mindenkinek!!!

Kép
andkata

muffin,
nagyon ügyes vagy!!! Micsoda mázli, hogy vannak lusta ügyintézők...

maria, nem hangzik túl jól az az ecdl vizsga a 38. héten! De gondolom, azért szükség esetén lehet halasztani, nem? Ha már előrébb hozni nem lehet..
A heti két este számítógépes fejtágítás nekem tuti rémálom. Most is csak Ti tartotok ébren, különben elbóbiskolnék a gép előtt. :)
mindjárt iszom is egy kávét. Sajnos semmi olyan finom nincs itt, amiről írtatok, csak bazidrága van - de attól is felmegy a vérnyomásom eléggé!

KépKép
szkagi

A genetikai ultrahang egyébként nálunk is 2 percig tartott, Krisztina.
Én nem is voltam nyugodt, ugyhogy elmentünk és fizettünk érte másutt ( ugyanis a Klinikán még azt is mondták, hogy kevés a magzatvíz- hát nyugodt nem voltam)

Nem bántam meg! 15 percig vizsgáltak, kaptam DVD-t és itt derült ki, hogy hölgyet kell tisztelnünk pocaklakóban! :)

Köszi még egyszer mindenkinek, kiizzadtam magamból a vonalzót!

Kép
andkata

Na, csak sikerült! Az Adél nagyon szép név! Én is listára vettem, de a párom egyből megvétózta. :(
Felvetettem a 4D-t, de a drágaságom szerint majd akkor menjünk ha már tudjuk a nemét. :shock:
Valakinél ki sem derül. Meg már lehetne látni, csak nem mocorog, meg ezen a vacak kórházin csak nagyvonalakban látszik (fej, törzs, gerincoszlop, kar, láb és talán a köldökzsinór). Persze a dokinak minden egyértelmű, Ő többet lát.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

naugyehogyügyesenmegcsináltad, andkata!

Asszem én is kiharcolok valamikor a 25. hétre egy 4D-s ultrahagot a férjemtől! A 2D-sen tényleg alig látni valamit.

Arról nem is beszélve, hogy hétfőn, amikor a dokinál voltam, elfelejtette ideadni a fiacskám képeit. Úgyhogy másnap telefon, hogy izé, nincs-e ott. De, ott van, menjek be szerdán érte. Bementem, hát ideadtak egy elmosódó képet, ami nekem egyáltalán nem "tetszett", nem volt ismerős!!! De azt mondták, tuti az enyém, a doki megnézte az adatokat. Az adatok tényleg stimmeltek, de észrevettem, hogy az volt az egyik rublikában, hogy kislány!!! Úgyhogy biztosan nem az én képeim, de ezek szerint valaki elvitte az enyémeket, mint a sajátját. Jó nagy kavar...
Persze a tízezer pengőt azt kifizettem már érte...

csajok, nektek is fáj már a bordátok alsó határán valami? Rekeszizom? Nem tudom, de ha kissé kevésbé húzom ki magam, belesajdul, pl. buszon ülve. Mi lesz később???

KépKép
szkagi

Olyan paprikás hangulatban vagyok.... :twisted:
biztosan a hormonjaim szórakoznak velem...
Nehezen uralkodom magamon, a környezetemben már majdnem mindenkinek leharaptam a fejét....

Szegény kislányomért elmentem a suliba, közben megkért rá, hogy vigyem be a hírlaposhoz.
mikor kiszállt a kocsiból, nem fogta jól az ajtót, amit a szél hatalmas erővel hozzávert a mellettünk lévő falhoz.
1 éves a kocsink, szép lett az ajtóélen a festék...!

Jobb lenne mára elásnom magam...
(Fejjel lefelé...)
Vendég

Sziasztok csajok! Jöttem mérgelődni, olyan pipa vagyok majd felrobbanok. Múlthét pénteken voltam genetikán, ahol minden rendben, de a doki nem tudta megnézni a picur arcát, és hogy milyen nemű, így azt mondta mennyek el a kezelőorvosomhoz, (nem fogadott) és ráírta a leletre hogy a felső ajkat nézze meg, mivel azt nem tudta megnézni. Erre ma elmentem a kezelődokihoz, ahhol kijött az aszisztens, egy rohadt szemét öreglány, és azt mondta hogy mennyek vissza húsvét után, mert még nem lehet megnézni a baba ajkát, mert még csak 22 hetes terhes vagyok. Ugyhogy majdem hogy elzavart. Gondoltam hogy mi az hogy nem lehet megnézni a baba ajkát mikor ezt már a genetikán látni kellett volna csak nem mutatta az arcát, ezért nem lett megnézve. Komolyan mondom ezek az orvosok, vagy inkább az aszisztensek, nagyon elvannak szálva, de következőleg ugy felrugom hogy elszáll. Egyébként ez a híres szeged ilyen, vagy máshol is ilyen utálatosak? Vagy Kajtár doki aszisztense egy ilyen vén kurva? Bocsi hogy mérgelődök itt, de ezt most jól esett leírni. :)

Kép
linda24

Csajok, most bogarászom a netet, hogy az UH-s papíron szereplő méretek mennyire "átlagosak" egy 19 hetes terhességhez képest, és mit ne mondjak, kezdek megilyedni, hogy óriást fogok szülni... :shock:
Úgy nézem, hogy jó két héttel nagyobb az átlagnál... :shock:

BPD: 49mm
THQ: 45mm
FL: 35mm
Szerintetek? Sajna más adat nincs feltűntetve, csak a 19 hetem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Kriszti, ne aggódj a méretek miatt. Nekem mindig 1 héttel kisebb, nekem kis törpém lesz :shock: :wink: ? 23. hetesen volt a BPD. 54mm, az FL: 37mm. Ti a pároddal magasak vagytok? Az is befolyásolja :roll: .

Voltam uh-on a lepény miatt. Tökéletes helyen van :D , babóca jól van, a méhem is 3000! El sem hiszem!
Marcsi, én is izgulok a sulim miatt, nem tudom, hogy tudom ezt a félévet megcsinálni. Azon gondolkodom, hogy most elkezdjek-e tanulni, aztán meg ha pont előtte derül ki, hogy nem vizsgázhatok és akkor oda egy csomó idő, amit sokkal jobb dolgokkal tudtam volna elütni :roll: .
Mindenesetre most optimistán állok a dolgokhoz :wink: . 3000-es méh, Toncsival volt ennyi egyáltalán :lol: ?

Érdekes ez a genetikai uh, mindenkinél olyan gyorsan lezavarják, pedig hát akkor kellene jól átvizsgálni, nem?

Voltam védőnőnél is, eddig +8 kiló (ebből az utóbbi 1 hónapban 4!). Azt mondta, hogy hetente tartsak egy gyümölcsnapot. Hát nem fogok! És terhes tornára sem fogok járni! Szerintem egy anya érzi, hogy mit vállalhat és mit nem. Bár az előzményekből ő is rájött, hogy a terhes tornát inkább mellőzzem :? . Toncsival 17 kg jött fel a 33. hétig, de 2 hónap múlva már csak +1 kg volt.

Szly, jók nagyon a képek! Majd beírod nekünk névnek a Bogátát :roll: , köszi.

Végre Toncsi alszik, csinálok valami hasznosat.

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Ági!
A rekeszizom fájhat, kismamajógán hallottam, bár nekem szerencsére nem szokott...

Linda! A felsőajkat lehet látni, nekem a 20+2-n látták és ép szerencsére....

Krisztina, köszönöm én beleszerettem ebbe e névbe, ráadásul a férjemnek nagyon kacifántos izlése van, szinte mindent meglött nekem, de ez neki is nagyon tetszik (-:

Mária, holnap biztos jobb lesz!

Üdv, K

Kép
andkata

Hát elég magasak vagyunk. Én 183cm, párom néhánnyal magasabb.
Valahol sejtettem hogy ez lesz, pedig szívesebben kiegyeznék a Tiédhez hasonló törpikével! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

linda:
ez Szeged. Mi is pontosan igy jártunk. Tök bunkó volt a genetikain a doki,csomót váratott és semmire se válaszolt. Neked ki volt? Ja, a mienk a papirt se irta alá a végén.
Kajtárt kértem h nézzük meg mert nem érzem őket mocorogni még a 22 hétig se erre azt mondta h kellene és hogy nem támogatják,képeket meg föleg nem ad. Téged mennyi időre rendelt vissza? Engem 2honap mulvára cx:2100al és ikrekkel. Azt mondta akkor megírja a papírt a befekvéshez. Jó mi? Ennyit a veszélyeztetett terhességről és sűrű ellenőrzésekről...addig pusztuljak meg ha van valami 28.héten meg mehetek kórházba.
Jó annak akinek havonta nézik uh-n,nekem csak 2szer volt. 12.héten meg a genetikai a 22-en(!!!)
Vendég

bocsi ha hülyeséget kérdezek,de ebben az időben normális ha van kis előtej,mert reggel egy 5forintosnyi vizszerű foltot vettem észre a ruhámon az egyik mellemnél. lehet h hülye vagyok de ebben még nincs tapasztalatom :oops:
Vendég

maverick!
Nekem a 16. hét óta van előtejem... először nekem is csak az egyik mellből jött.... most már mindkettőből, és egyre több!

d.dodó

Sziasztok!

Helló Kata! Mi ismerjük egymást!!!!Csak most vettelek észre! Eddig varrogattam, pedig segítettem volna! :D :D :D :D

Szly: nagyon édik a fotók!!!

Megmutatom mit varrtam: (kiságyunk még nincs így kikötöttem a kanappéhoz, hogy valahogy mutasson)
És rakok fel egy mai pocifotót! (azért valamit növögetett már, képzeljétek kétszer már átadták a helyet a metrón)

Kép Kép
Vendég

Mária: milyen tanfolyam ECD... mizé????
Egyébként meg nyugi!!!!!!!!!!!
Holnap már biztosan jobb lesz!
Én biztosan nem tudnék tanulni most!
Vendég

Maverick!

Genetikain én a Kormányos Zsoltnál voltam, de ő elég normális volt, igaz csak 2 percig tartott még megvizsgált. Én is csak a 12 és a 21 héten voltam ultrahangon, ezt én elég kevésnek tartom. Másnak azért a 16 héten is szoktak csinálni.
Engem Kajtár vissza se rendelt, hanem a védőnők adtak időpontot, ugy mentem ma hozzá, de az aszisztens meg kihajított ezzel a lerázó dumával, és arra nem volt képes hogy beírjon a kiskönyvembe egy időpontot, hanem azt mondta hogy menjek vissza húsvét után.De nemérdekel mert jövőhéten szerda vagy csütörtök fele visszamegyek. Mondtam a páromnak hogy befejeztem, nézek magamnak valami orvost, mert külömben semmibe se veszik a kismamákat. Főleg nálad is, aki ikreket vár, arra jobban oda kellene figyelni. Te nem gondoltál még rá hogy fogadsz fel egy dokit? Jobban járnánk, még ha fizetni is kell.

Kép
linda24

Hazaértem!

És talán már le is járódtam.

Azért voltam idegbeteg, mert látom, hogy mit kellene megcsinálnom, de vagy időm nincs rá, vagy pedig pihennem kellene, és emiatt nincs hozzá erőm...
Az utóbbi időben senki sem segített.
A kezdeti lelkesedésük pedig igencsak lelohadt, ez párosult azzal, hogy az én drága férjem elfelejtette, hogy babánk lesz...

amikor a múltkor mondtam neki, hogy annyira rugdos az apróság, tegye a hasamra a kezét, naná, hogy a kisasszony duzzogóra fogta, és csak nagyon finomra váltott...
Kb 2 percig bírta a koncentrálást, és feladta...
Nekem ez baromira rosszul esett, és meglehetősen bepöccentem rajta. Tegnapig bírtam magamban tartani, hogy mennyire megbántott.

Mondván, ez a kisbaba nem csak az enyém, nemcsak én várom...
szerinte ez nem így van, én vagyok túlságosan hisztis, ami lehet, de akkor is rosszul esett!

Valami mégis történhetett, mert most, mire hazaértem, felmosott, a mosogatógépet bepakolta, a fűrdőt kitakarította, a teraszt szintén felmosta...
Csakúgy ragyog minden!

Hát, nem tudom...
Vendég

Kata!

Nagyon csini pocakod van!
Amit varrtál, pedig nagyon tetszik!
Ügyes vagy!

Maverick!
Sajnálom a méhszájadat, meg hogy ilyen bunkó a doki...
Akkor jól értem, hogy a 28. héten be kell feküdnöd?
(Nekem is 2100-as... :roll: )
Az előtej teljesen normális, hogy van.
Nekem is, már egy ideje.

Az ECDL, szoftverüzemeltetői tanfolyam.
Már unom... :oops:
Sok egyszerre 4-5 órát az íróasztalnál ülni, a számítógép előtt.
Amikor beteg voltam, sokat lógtam, és azt teszem ma is... :oops:
amennyiben nem tudok részt venni a vizsgán, nem gáz, pótolható, de kérdés, hogy kisbaba mellett hogyan lesz rá időm.

már csak az adatbázis kezelés, és a táblázatkezelés van hátra, plusz az OKJ-s vizsgák.
Semmi kedvem hozzá...
Vendég

Sziasztok!

Szly- nagyon jók a képek. Jól emlékszel nálunk már volt szó róla h kislány, de utána már nem volt benne biztos a doki. De 4d szerint lány és Szonja! Köszike!

Kata -nagyon ügyes vagy, és zép a pocakod!

Andkata- Üdv :)

Ezek az ultrahangos dolgok durvák, hihetelen hogy mik vannak! Remélem legközelebb több szerencsétek lesz Linda és Maverick
bencuri

Sziasztok Kismamik!

Andkata! Üdv köztünk!

Vidokata! A baba mozgása függ az időjárástól is! Amióta ilyen esős idő van az Én Babulim is focizik rendesen!
Csini a pocid! :D
Nagyon szépet vartál! Ügyi vagy!

Wera! Szupik ezek a videók! :D

Színház! Én vasárnap a Játékszínben néztem meg az Őrült Nők ketrecét! Fantasztikusan jó előadás volt!
Amit még ajánlani tudok:Radnóti: Ideális Férj, Nápolyi Kísértetek!

Sziszka! Szupi lett a vonalzód! :D

Ibm! Most még 100 nap van, de az is nagyon hamar elfog telni és már itt is lesznek a babócáink! :D

Szly! Nagyon jó a babakocsi amit kinéztél! Igazi csajszis!
A 4D-s képek Nagyon aranyosak! :D

Szkagi! Én örülnék ha nem kívánnám az édességet, de néha majd megörülők egy kocka csokiért! :oops: :oops: :oops:

Muffin! Szomorúan vettem tudomásul, hogy most sem jöttél pedig vártalak! Remélem egyszer azért eljössz! :D
Vendég

Ami!
Gratulálok a 100 naphoz! :lol:

Szly!
Köszönjük a képeket, nagyon jók lettek! :wink:

Krisztina!
genetikai nálam nagyon alapos volt, kb 15 percet vizsgált a dokim, amíg megnézett mindent, gyomor, gerinc, szívkamrák stb.
A méretekkel kapcsolatosan: elvileg a vizsg. után le kell írja, hány hetes-napos terhességnek felel meg.

Kép
kimma

Én is valami ilyesmire számítottam, főleg azután, hogy pont Ő mondta legutóbb, hogy a genetikai majd "izgalmasabb lesz, mert tovább is tart". :roll:
Ezek szerint alaposabbra nem is számíthatok?

Lehet hogy végül 4D lesz belőle, hogy megnyugtassam magam. Tényleg, ez ügyben szerintetek hány hetesen érdemes menni, már ha van ilyen idő, amikor már minden szépen látszik?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti: már most is szépen látszik minden, és most még egységes képet lehet alkootni, később inkább csak egy-egy része fér rá a babónak a képre. Van aki többször is megy?! (de információ tartalma nincs több mint egy 2D-s készüléknek) csak jóbban figyelnek Rád, meg az idő is több.
Vendég

hahó, megpróbálom feltenni a két pocakfotóm, hátha sikerül... Kép Kép

KépKép
szkagi

Szia Ági!

Milyen szép pocakod van! :lol:
És milyen nagy! :wink:
Biztos, hogy jó a vonalzód? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Próbálok minden témát fejben tartani, de iszonyú aktívak voltatok ma... :wink:

Örülök, ha vidám perceket okoztak nektek Oti beszólásai, ha lesznek frissek, majd szólok.

Köszönöm mindenkinek a kávés-koffeines tippeket! Ma már nem fájt a fejem, és a dokim normális vérnyomást mért, de azért némely koffeinkoktélt ki fogom próbálni, a krémes-habos csodáitok felkeltették az érdeklődésemet - Kimma, ugye, nem bánod, ha a te kedvencedet kihagyom? Elég bizarrul hangzott... :lol:

Babuli, tekintélyes pocakod van! És köszi a színházas tippeket!

Videók: bevallom, az alienes után nem néztem meg a többit, nagyon ijesztő volt!

Vera, nekem tetszik az Izé-Iza gondolatmenet :wink:

Muffin, ügyes vagy a házbontás megszervezésével! És a biztosításotok is jól alakult!

Andkata, ügyesen megoldottad a vonalzót!

Szly, édes a kis csöpp!

Kriszta, ha 2 perc alatt mindent rendben találtak a babával, az nagyon jó!

Linda, remélem, hamar megnyugtatnak majd a kicsi szája ügyében. Kár, hogy ilyen pokróc eü. szakemberekkel találkoztál. Tesóm ma volt magzati szívultrahangon (a kora miatt mindenféle plusz vizsgálatra kell mennie), és ma volt először megelégedve a SOTE I-es női klinika bánásmódjával. Eddig csak sárkányokkal és flegma asszisztensekkel futott össze...

Ibm, már nem tudom, neked mit akartam írni... :P

Vidokata, nagyon ügyes vagy! Szép lett az ágyvédő! A pocakod is!

Szkagi, milyen csúcsos a pocakod! Nekem egyelőre kráter van még a köldököm helyén :)

Ma voltam dokinál. A férje az uh-n megerősítette, sőt papírra is lerajzolta, hogy lányunk lesz, és ha ő lerajzolja, az már úgy is marad :) Már csak nevet kell találnunk, de remélem, arra még legalább 17-18 hetünk van... Mindent rendben talált a babánál, hál'Istennek, mert azért az a rengeteg antibiotikum, köhögés, orrcsepp meg egyéb szépségek (és most legújabban még egy randa gomba is...) eléggé sok aggódást okoztak nekem. De a dokinő a pocakkal, méhszájjal is meg volt elégedve, és egy kis mikrofonnal még a szívecskét is hallottuk dobogni :)

Ja, és rehabilitálom a Pannont. Képzeljétek, amint írtam az ügyfélszolgálatnak, rövidesen kerestek, és jóváírták nekem a bónuszt, amivel mégiscsak megvehettem azt a telefont, amit kinéztem. Sőt, 500 Ft kedvezményt is kaptam (a 4000 Ft-os telefonra...), és még egy 2500 Ft-tal feltöltött SIM kártyát is, pluszba egy hónapig ingyen wapozhatnék - ha használnám. Lassan mínuszba kerülnek miattam :) Ezt mindenképp el akartam mesélni nektek, azért is, hogy hasonló esetben ti se tartsátok magatokban a hisztit :wink: Azon nevettem, hogy mennyire igaz az a régi kabaréjelenet, amelyiknek a főszereplője végig csak azt mondja: "Ha én egyszer kinyitom a számat! Ha én egyszer elkezdek beszélni!" :)

Megyek, mert drága férjem spanyol nyelvkazettát akar digitalizálni. Meséltem már nektek, hogy egyszerre kezdett el spanyolul és norvégul tanulni? :shock: :D

Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

T.Maria, remélem, azóta kicsit lehiggadtak a hormonjaid... persze, hogy te is a végsőkig ki fogod húzni! Jó, hogy a "sorstársad" Ilyen jó példával jár előtted! :D

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Muffin, tényleg nagyon szerencsés alkat vagy! :wink:
Kriszti, nekünk is elég gyorsan lezavarták a genetikai uh-t. Legszívesebben rögtön mentem volna 4D-re, de kibírtam a 27. hétig! :lol: 20. hét előtt is jó, mert akkor még teljesen belefér a képbe, utána a 25-30. hétig ajánlják a 4D-t.
Ági, nekem is szokott fájni a bordámnál. Oldalt is, meg elől is. Állítólag beszorul a levegő, mert már nincsen annyi helye a tüdőnek tágulni, főleg ha összegörnyedve ül az ember.
Linda, hihetetlen hogy még a kismamákkal is ilyen bunkók tudnak lenni! :twisted: Szerintem a felrugás segít! :wink:
Marcsi, az én páromnak sincsen türelme 1-2 percnél tovább tartania a kezét a pocakomon! :x Ilyenkor én is nagyon pipa vagyok. De azért elég sokat segít, ha megkérem.
Vidokata, alakul a pocak!!! :wink: Nagyon jó lett az ágynemű!
Ági, nagyon szép pocak!!! :lol:
Babuli, köszi! :D
Bondi, örülök hogy minden rendben!!!

Kép
sziszka82

Csajok!
Páran elég régen voltak felénk! Remélem nincsen gond!!!
Hene, Véda d., Kolcsek, Sipiné, Tappancs, Desviki, Manomama, h.Szilvi?

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?