Sziasztok!
Próbálok minden témát fejben tartani, de iszonyú aktívak voltatok ma...
Örülök, ha vidám perceket okoztak nektek Oti beszólásai, ha lesznek frissek, majd szólok.
Köszönöm mindenkinek a kávés-koffeines tippeket! Ma már nem fájt a fejem, és a dokim normális vérnyomást mért, de azért némely koffeinkoktélt ki fogom próbálni, a krémes-habos csodáitok felkeltették az érdeklődésemet - Kimma, ugye, nem bánod, ha a te kedvencedet kihagyom? Elég bizarrul hangzott...
Babuli, tekintélyes pocakod van! És köszi a színházas tippeket!
Videók: bevallom, az alienes után nem néztem meg a többit, nagyon ijesztő volt!
Vera, nekem tetszik az Izé-Iza gondolatmenet
Muffin, ügyes vagy a házbontás megszervezésével! És a biztosításotok is jól alakult!
Andkata, ügyesen megoldottad a vonalzót!
Szly, édes a kis csöpp!
Kriszta, ha 2 perc alatt mindent rendben találtak a babával, az nagyon jó!
Linda, remélem, hamar megnyugtatnak majd a kicsi szája ügyében. Kár, hogy ilyen pokróc eü. szakemberekkel találkoztál. Tesóm ma volt magzati szívultrahangon (a kora miatt mindenféle plusz vizsgálatra kell mennie), és ma volt először megelégedve a SOTE I-es női klinika bánásmódjával. Eddig csak sárkányokkal és flegma asszisztensekkel futott össze...
Ibm, már nem tudom, neked mit akartam írni...
Vidokata, nagyon ügyes vagy! Szép lett az ágyvédő! A pocakod is!
Szkagi, milyen csúcsos a pocakod! Nekem egyelőre kráter van még a köldököm helyén
Ma voltam dokinál. A férje az uh-n megerősítette, sőt papírra is lerajzolta, hogy lányunk lesz, és ha ő lerajzolja, az már úgy is marad
Már csak nevet kell találnunk, de remélem, arra még legalább 17-18 hetünk van... Mindent rendben talált a babánál, hál'Istennek, mert azért az a rengeteg antibiotikum, köhögés, orrcsepp meg egyéb szépségek (és most legújabban még egy randa gomba is...) eléggé sok aggódást okoztak nekem. De a dokinő a pocakkal, méhszájjal is meg volt elégedve, és egy kis mikrofonnal még a szívecskét is hallottuk dobogni
Ja, és rehabilitálom a Pannont. Képzeljétek, amint írtam az ügyfélszolgálatnak, rövidesen kerestek, és jóváírták nekem a bónuszt, amivel mégiscsak megvehettem azt a telefont, amit kinéztem. Sőt, 500 Ft kedvezményt is kaptam (a 4000 Ft-os telefonra...), és még egy 2500 Ft-tal feltöltött SIM kártyát is, pluszba egy hónapig ingyen wapozhatnék - ha használnám. Lassan mínuszba kerülnek miattam
Ezt mindenképp el akartam mesélni nektek, azért is, hogy hasonló esetben ti se tartsátok magatokban a hisztit
Azon nevettem, hogy mennyire igaz az a régi kabaréjelenet, amelyiknek a főszereplője végig csak azt mondja: "Ha én egyszer kinyitom a számat! Ha én egyszer elkezdek beszélni!"
Megyek, mert drága férjem spanyol nyelvkazettát akar digitalizálni. Meséltem már nektek, hogy egyszerre kezdett el spanyolul és norvégul tanulni?
Jó éjt!