Új privát üzeneted érkezett!

HA jól hallom csend van a gyerekszobában :D

HAjni
Jobbulást! Apa majd meggyógyít :wink: ő a legjobb gyógyszered :lol:

Nóri
Nem pampers hanem fisher-price oldalon van.
Nagyjából tudom én hogy kell(ene) tudomásul venni illetve nem veni ezt a viselkedést. Csak a gyakorlatban nem mindíg megy és sokszor tele a pohár.
Ami tetszett benne:

"NEM AKAROM!
Ez a 2 és 3 évesek kedvence. Legközelebb, amikor gyermeke ezt mondja, válaszolja rá azt, hogy „Tudom, hogy nem akarod, de akkor is meg fogod tenni.”

Például: „Tudom, hogy nem akarsz fürdeni, de akkor is meg kell fürdened.”

Ha így válaszol, azzal tudomásul veszi gyermeke érzéseit, és egyben jelzi azt is, hogy Öné az irányítás, és Ön tudja, mi a legjobb. "

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nóri! Hihhetetlen ügyes vagy! Naggyon tecccccik a sapi!! Lilcsi meg tisztára olyan mint egy porcelánbaba.. de ezt már bizti mondtam. :lol:

Tündi! Mondom én, hogy zagyván írok ma... :oops: Nem értem... nem esett Dévidre senki. Hú mit írtam már el megint! :(
szilbee

elinKislányodnak jó áll a sapi, majd én is nézek neki tavaszra valamilyet.
Sajnos én még nem tudok ilyen szép képeket küldeni mint ti lányok,de majd utána nézek valahogy vonalzót sem tudok csinálni, de ha valaki leírja, megcsinálnám.
küldök egy képet az etetőszékről: Kép Kép Kép
ditke78

:lol: Sztem a légzésfigyelőre gondolt Tündi!:lol: Hogy lerúgta Dévid

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,nagyon jó a videjó :) Nekem is tetszik a férjed kalapja :) Milyen jó Levinek,hogy tocsoghat a pocsojába :)

Nóri,csuda aranyos Lilcsi,igy is nagyon klassz a sapka :) Tetszik :)

Ditke,te is katona vagy,vagy csak a férjed az? Melyik alakualtnál van?

Kép
Kép
tundi24

Petri! Ez nagyon így van!! Ha érzi, hogy megérted és elfogadod az érzéseit, jobban irányítható. Viszont határozottnak és következetesnek is kell lenni és mindemellett nyugodtnak... No ez a legnehezebb!!

... más bár gyerekneveléshez kapcsolható..

Én most gyakorlom Leventével a kompromisszumkötést, meg hogy megtanuljon választani 2 dolog közül... ergo hogy megtanulja elfogadni, hogy nem minden lehet az övé és hogy tudjon dönteni, választani két dolog közül...

Hű ez nem volt vmi értelmes... de nem tudom most a fáradt agyammal jobban elmondani.. :oops:
szilbee

JA! :lol: Köszi Nóri! 8)

Nem a légzésfigyelő kívülre van felszerelve. :lol: A fiatalúrnak meg ez a másik új szokása, hogy keresztbefordul az ágyban... úgy meg azért szűkös neki a hely...
szilbee

Szilvi! Ez nálunk kimerül abban, hogy este megkérdem tőle, hogy tejcsit kér, vagy kakaót :lol: De mostanában csak kakajó megy :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ditke,szép a konyhátok! :) Az etetőszék is nagyon klassz,majd én is vmi hasonlót akarok Lucának egyszer,de még várok vele :) egyenlőre ahordozóba eszik,naponta 2x atöbbi meg szopizás,igy még nekünk nincs rá oylan nagy szükségünk.

Szilbee,igen a légzésfigyelőre gondoltam :oops:

Kép
Kép
tundi24

Ó nálunk nagy dilemma van ha már két szívószál van előtte! :roll: :lol: ...

Ez megy olyankor....
zöld-kék-zöld-kék....
Akkor elégelem meg a dolgot, mikor benyögi, hogy ... pios :twisted:
szilbee

Nincs kedvem most széket fényképezni :oops: de találtam róla régit.

Kép

Így hinta (lehet benne ülni is :lol: :lol: ) ha megfordítom akkor pedig kis szék és asztal
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jaaaaj, de kis pici még itt :lol:

Hú, a konyháról jutott eszembe...szokta nézni valaki a Hal a tortánt? Tegnap Erdőhegyi Brigitta mit alkotott? Azt hiszem, 6 éves a konyhája, és az anyját kérte meg MOST, hogy nézze már meg, hogy működik a beépített sütő...meg aszongya:"melyik a tepsi?" Szóval kész katasztrófa volt a nő...de bevállalós :lol:

Szilvi! Lilcsi össze-vissza mondja még a színeket, bár elég sokat gyakoroljuk :roll: Most a gyönyfűzésre kapott rá nagyon. Amit vettem....eddig csak csapdosott, mert ugye nem ment neki...de most tekertem még a cipőfűző végére celluxot, hogy hosszabb legyen a merevített része. Most meg már azon gondolkodok, hogy 2-3 fűzőt össze kéne ragasztani, mert úgy halad a kiscsaj :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:oops: Szóval gyöngyfűzésre.....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ez a szék tényleg nagyon szupi! Anno én is láttam ilyet a neten... csak hát nekünk muszáj volt összecsukhatót venni.
szilbee

sziasztok.

Hajni jobbulást neked.remélem minden nagyon szupin fog alakulni az Apával való találkozáskor :)

CSajszik.szépek az etetőszékek.(és a benne lévők még inkább!!!)mi anno ....cö ...cö...majd 6éve vettük még Zsoltinak akkor volt 20e- márkás (de passzolom már,hogy milyen)és már amikor Sziszi használta a szivacs kilátszott az ülőrésznél :evil: .na...ennyit a minőségről

Szilvi.ari a video :) :) :)

Elin.nálunk kakavó van :wink: (de abból 6dl reggel-este minimum)

Voltunk ma fülészeten-elvileg minden okés-holnap ovi,de azt mondta a dokinő,hogy bármi pici nátha eljárhatja nála a fülkürtöt és akkor kezdjük előről....na szupi.3hét múlva viszem allegiavízsg+hallásvízsg-ra.

Ma az oviban is orvosi+védőnői vízságálat volt :shock: (reggel Sziszit is elkapták erre egy körre).Szerencsére ott minden okés volt (amúgy Rotyis doki volt).igaz Zsoltinak enyhe lúdtalpa van-de ez legyen a legnagyobb bajunk :wink:

Vali,hogy vagytok?munkahely kilátásban?

Letti.a méhszáj miatt volt rosszabb kedved?mennyi is volt legutóbb?

További szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

No, 3 hós oltás letudva. Réka mintaszerűen viselkedett. :shock: :shock: Kicsit felsírt az oltás után, de hamar megvígasztalódott. Minden oké, nagyon szépen fejlődik és jó erős baba 8) 8) 8) (attól függetlenül, hogy tenyérrel nem támaszt ki hason)

Ravasz voltam, mert elvittem sétálni, bealudt és így mire jött a dottornéni, pihent volt és mosolygós. :D

Cleo: Igen, én sem akarok rá költeni sokat. Egyelőre nézgelődöm, begyűjtöm az infókat, aztán meglátjuk mi lesz etetőszék fronton.

Nóri: Én láttam a Hal a tortán-t tegnap. Ki az az Erdőhegyi Brigitta különben? Nagyon gáz volt a csaj, fura, hogy valaki az ékbekiáltó hiányosságára kvázi büszke, legalábbis nem szégyelli...Tetszett viszont a kérója.

Petri: Klassz az etetőszéketek, Timi meg egyenesen zabálnivaló!! :lol:

Nóri: Nagyon szééép a sapiban Lilcsi! :lol: :lol:

Szilvi: Réka azt csinálja, hogy ha véleménye szerint túl vízszintesen van, akkor egyszerűen elengedi a cicit, zuppog párat - hátha nem vettem észre, hogy nem szopik, majd felnéz, hogy NA, EMELJ MÁR MEG EGY KICSIT! Amikor aztán félig ül, vagy tán egészen :D akkor visszacuppan a cicire. :D :D

El tudom képzelni Dávidot, ahogy megfogja az arcod! :lol: :lol:

Hajni: Ugye már ágyban vagy és pihizel! :wink: Ugye??

Ditke: Szép ez az etetőszék is! :wink:
Lemaradt a szülésről a doki? Hát legalább gazdagabb maradtál pár tizessel. Van annak helye, ha baba van. Én csak jót tudok róla mondani, leszámítva hogy 2x nem kérdezte meg, hogy hogy vagyok terhesgondozások során :lol: Végstádiumú kismamaként ez nem nagyon tetszett.

Erről az jut eszembe, hogy ott van pl. Svéd doki, mindenki rosszul volt, ha ő volt terhesgondozáson, én meg kifejezetten kedvelem. SZtem jó doki és kész. Hála az Égnek sok doki van, lehet választani kedvére az ember lányának. Jelzem, pl. Skandináviában egy problémamentes terhességgel nem is találkozik a kismama dokival. Nade hol vagyunk mi Skandináviától....Fényéveknyire, és egyre messzebb...

Tündi: Jól értem? Nappal a hordozóban alszik Luca? Nem a kiságyában? Réka ott 5 perc után felébred. :shock:

Hopp, dologidő! :D
jaimee1

Erika,szupi,hogy jól viselte Réka az oltást! :) Cseles voltál tényleg :) Luca a hordozóban eszik,nem alszik :roll: Egyébként napközben nincs a kiságyban,mert utálja,csak fürdés után lehet beletenni,de akkor is márcsak ha alszik :) Napközben a nagyágyon van a nappaliban,meg várjuka játszőszőnyegét egy jó ideje,/varratom neki/ és az lesz majd lent a földön,onnan nem tud leesni.Az utazó ágyban is elvan,de az a mamánál van.

Andi,reméljük nem kap már el semmit sem Sziszike,és rendbejön neki teljesen a füle!

Nóri,én a vacsora csatát szoktam nézni :) Hát abban is vannak érdekes dolgok. :wink:

Petri,nagyon klassz az etetőszék,Timike meg nagyon aranyos :)

Kép
Kép
tundi24

Ditke,látom tudtál képet felrakni! Együtt jártunk tanácsadásra :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!!!!!!! Ne haragudj, úúúgy szeretnék megtanulni olvasni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Szilbee, csak azért vettem a bátorságot téged is belemártani a kérdés megválaszolásba, mert olyan aranyosan és alaposan utána szoktál nézni a dolgoknak, homeos dolgok...stb.. :lol:

Tündi, én katonafeleség voltam....... :roll:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Erika! Különben én sem tudom, ki az az Erdőhegyi...pedig már nem először hallom a nevét :shock: De szebb, mint okos :lol: És ha megsütötte volna rendesen a pipit, nem lett volna az az őszibaris kaja olyan rossz :lol: De hogy még a zacskós pürét is elb*szta.....antitálentum szegény.

Olvasgatok másik topikokat...az egyikben van egy csaj, Svédországból. Ő pl. nem tudja megmondani, hogy fia lesz, vagy lánya, mert ott nem szokás se megkérdezni, sem megnézni (az orvos részéről) a nemét.

Amottan meg egy angliai mami van. Hát ott katasztrófa az egészségügy. Lázcsillapító kúpot pl. nem írnak fel, mert azt csak kórházban szokás :shock: . Nem számít, hogy éppen hányós szegény gyerek.
Az is haajött szülni :roll:

És nem is bontottunk pezsgőt???? Pedig magszületett az ifjabb Didikirály?Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

haaaazajött..... :roll:

No, rohanvást megyek bölcsibe (szellemileg is)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Helló Mindenkinek!

A kaja készen várja apa érkezését! :D De túl nagy a csend felőle!:(

Kérdés: Segítettem Ditkének az avatar feltöltésében,és vonalzó készítésben de nem látszik a vonalzó! :shock: Pedig tudjátok nagy vonalzó cserélgető vagyok,de neki nem tudom feltenni! MI LEHET A BAJ????Van valami ötletetek!

Erika!
Hát persze fekszek,és pihengetek!! :wink: Bár lehet,hogy azt kellene,mert néha görcsölget a gyomrom! :( De mikor nem görcsöl elég jól érzem magam! :roll:
Réka nagyon ügyes volt,hogy csak picikét sírt a szurinál!

Nóri!
Hogy-hogy a sapi másik oldala,kifordíthatóra csináltad! :shock: Tök jó! Nekem a harmadik kép különösen tetszik,nagyon huncut rajta!

Petri!
Ez aztán tényleg nagyon profi etetőszék,hogy több funkciós,hiányossága talán tényleg csak a tálca rész! Ha arra gondolok mi van néha Franci előtt mikor eszik!!! :roll:

Szilbee!
A videjót már megint nem tudtam megnézni,pedig biztos nagyon édes rajta Levente!Na mejd megnézem ha jó lesz a gép!
Egyébként én is gondoltam már rá,hogy venni kellene Francinak kis gumcsizmát,mert ő is szivesen látogatja a pocsojákat! :D

Cleo!
Örülök,hogy a gyerkőcök rendben vannak!
Vendég

APA MOST TELEFONÁLT A FERIHEGYRŐL!!!MEGÉRKEZTEK!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ildi! De aranyos vagy, hogy ilyet gondolsz rólam... de én is csak onnan tudom a homeós cuccokat, hogy anyum mindig azzal etet ha beteg vagyok. De engem is nagyon érdekel ez a glicerines dolog egyébként... de aki tényleg tud róla vmit, az szerintem Kati74 vagy Cleo ... szerintem...

Cleo! Hát remélem nem lesz több gondotok Sziszi fülével. :) Klassz kis csaj, hogy ilyen szuperül viseli ... azaz viselte a betegségeket! 8)

Hajni! Nyem tudom én se mi lehet a gond... nálam mindig látszódni szokott... de már más is panaszkodott rá a másik topikban, hogy feltette de nem látszik. :shock:

Nóri! Már megint marhajó az aláírásod!!! :lol: :lol: :lol:
szilbee

Lányok! Melyik tyúkrázdában lehet olyan tortát rendelni, ahol "fényképet" lehet a torta tetejére tetetni? és mennyibe van kb?
Apjuk minnyá 30. aztán meg akarom lepni, hogy most nem én sütök! :lol:
szilbee

Hajni,jajj de jó!!!!! :) :) Akkor márcsak másfél óra kb :) Lakiba bemegy még?Vagy leszáll bent a városban? Együtt örülök veled.Emlékszem mikor apa jött,mentem elé a lakihoz,ő szállt le először a buszról!És már a nyakába is voltam,felejthetetlenül jó érzés volt újra megölelni,és tudni,hogy vége,nemcsak szabira jött!Jajj,nem is tudom mit irjak :oops:

Ildi,akkor tudod mi a helyzet,ha te is katonafeleség voltál.

Nóri,nem is hallottam még ezt a hírt! :wink: Kivi vagyok milyen :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,hát nem tudom,de lehet,hogy a Zagyvában lehet.Nem?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok most egy darabig nem jövök!KépAztán írjatok addig sokat majd megpróbálom megint felvenni a fonalat! Kép Kép
Kép
Vendég

Nem a BBC kódnál kell csinálni valamit? Engedélyezni talán...? Bár ez csak egy halovány tipp....

Hajni! Kellemes nászutat :wink: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mano! De jó akkor mindjárt együtt lesz a család. Hát én biztos nem birtam volna ki fél évet. Gyorsan gyógyulj meg.

Ditke! Üdv a csapatban. Nagyon szép a kislányod van, látom nagyon kényelmes az etetőszéke.

Cleo! Igen a méhszáj miatt volt rossz kedvem. 2.51-00 volt.
Igazából a doki nem ijeszgetett, de azért mondta, hogy pihenés kimélet. Hát nekem ez is elég volt.

Jaimee! Nagyon ügyes volt Réka, hogy ilyen jól viselte az oltást.
Antónia már a váróban telitorokból üvöltött mindig, mire beértünk már görcsben volt a gyomrom.

Hát egy kis vörösbor tényleg lecsúszna mert én vagy szopotatok vagy terhes vagyok, igy az utóbbi pár évben nem alkoholizáltam.

Etetőszék: nekünk is dönthetős van nagyon jó, a mai napig használjuk még, igaz nem volt olcsó, de még öcsinek is jó lesz. Ja igen kereke is van, sokszor vonszoltam benne a kiscsajszit magam után, mikor még nem ment.

Nekem a terhesgondozóban sajnos Svéd jutott, hát nem bánnám ha elmenne Skandináviába. :D :D

Ildi! Nagyon ügyes Ancsika, gratulálok neki. Rengeteget mozoghat, bizti nagyon jó alakú kislány lesz majd belőle. Lassan majd belép a serdülőkorba.

Ildi/Tündi! Ti mennyire voltatok nyitva, mennyit pihiztetek?
Tudom, hogy az én esetem végül is nem olyan vészes csak borzasztóan parázós vagyok.

Évi! A soraidból úgy vettem ki, hogy nálad komolyabb volt azért a dolog. Biztos nem volt könnyü, sajnálom. Én a kórháztól félek, mert oda nem nagyon szertnék bekerülni, mondjuk senki sem.

Kép
Kép
mongi

Ma volt rucipróbám Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Kép Szép leszel Katénkám! Kép
Nagyon szép a menyecskeruci is Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,nagyon szép leszel :)

Mongi,én 1 ujjnyira voltam nyitva,pihengettem amennyit lehetett,mondjuk nekem más dolgom sem igen volt,de neked ugye már ott van Anta.De szerintem nem lesz gond.Úgyhogy nyugi!

Hajni,hiányozni fogsz,de most apa legfontosabb,és hogy újra együtt lehettek!!!Üdvözüljük apát!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
tundi24

Szilvi.

A Tündében tuti lehet-1hete kérdeztük. az árat passzolom de tortaár +650 v.850 (mérettől függően) a plusz kts a kép miatt.van pár mintájuk,de ha képet viszel arról is oké.de min.1héttel előbb kell személyesen megrendelni.

majd még jövök

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Katlina, gyönyörű leszel a menyasszonyi ruhában, és a menyecske ruha sem semmi! A fehér ruha pántos v. pántnélküli? Remélem jó időtök lesz! Fényképezkedés is lesz? Ha szép tavaszi idő lenne, klassz képeket lehetne csinálni a Tiszánál nálatok :)

Ditke, köszi a tanácsot. Elég furi ez a lábdagadás, elvileg ha csak vénás pangástól van, reggelre le kellene mennie, de nem megy. Pedig nincs fehérje a vizeletemben... ki érti ezt... :?

Tündi, Fanni elég akaratos kis csajszi lett, de azért szót fogad, ha nincs itthon az anyja 8) augusztus még messze van, ne görcsölj előre rá arra a fél évre. Azért jó, hogy nekem nem kell ilyenekkel szembenéznem. Csabi max páár napot van távol a versenyek miatt, de nem aggódom miatta, mert tudom, hogy vigyáz :)

Évi, jogos a kérdés, de már idestova 10 éve ő a nőgyógyászom, egyértelmű, hogy nála maradok. Meg aztán meg is vagyok elégedve vele :)

Mennem kell, 2 hét múlva konferencia, és még sehogy sem áll a poszter :( nem akarok kifutni az időből, úgyhogy hétvégén be akarom fejezni tudományos részt.

Jó éjt mindenkinek! Mindenki gyógyuljon, akinek még kell!

Kép
pimelinda

Tündi! Köszi a biztatást.

Katlina! nagyon szép leszel, olyan jó lesz nektek, most egy kicsit irigy vagyok.

Kép
Kép
mongi

Katlina.
nagyon-nagyon szép vagy!!!!jó ízlésed van :) Apa el fog ájulni az tuti,ha meglát!!!!hát még Robika!!! :D

Letti.ne legyen rossz kedved...de tényleg :).ez csak elővigyázatosság volt a doki részéről...és alá is írom,hogy így van rendjén.inkább otthon pl 5hét fekvés,mint 1 hét a kórházban.
Újra...itt is :oops: nekem 30hetesen 2110-es volt-ekkor ágynyugira lettem ítélve.33hetesen 2111 -patt a kórházba 9napra-de itt is nyugtattak,hogy már egy akkora babával rendben lesz minden!!!...de 40hét+2napra szültem.szóval 1ujjnyi belső méhszájjal is ki lehet húzni akár 7hetet is.te meg még fényévnyire vagy ilyen értékektől.
De ahogy olvashattad is a méhszájas topikban-ott eddig 100%-ban pozitívan alakult mindenki "sorsa" :D

Nálatok is közelít a szülinap :shock: hu-ha.

Picit jobb azért már a kedved?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Letti! Én ehhez nem igen tudok érdemben hozzászólni, de bizti úgy van ahogy a csajok mondják.... és nagyon szurkolunk, hogy minden okés legyen... no de az is lesz!! :) :) Csak pozitívan, azzal a pici fiadnak is csak jót tehetsz! :)

Katlina! Csudaszép vagy! :mrgreen:
szilbee

Ó és köszönöm a segítséget torta ügyben! :mrgreen:
szilbee

petri: sajnálom hogy a lányod felülkerekedett rajtad, de én még itt nem járok, még tanuló anyuka vagyok.Aranyos a lányod az etetőszékében.
tündi24: én is katona vagyok, a férjem is az.Ha 7 hónapot töltött kint, akkor együtt voltam vele felkészülni, csak én nem mentem ki, mert inkább zsanit akartam jobban.Örülök, hogy tetszettek a képek, a lakáson sokat dolgoztunk, zsani a hasamban volt még, közben 5 hónapos terhesen bárányhimlős lettem, hát ezt nem kívánom senkinek...A férjedet lenyűgözi Luca mi? Hogy hívják a férjedet, ha publikus?Örülök, hogy együtt jártunk tadásra, beszélgettünk is? Nem ismerlek fel, túl kicsi a kép rólad.
elin: Nekem is kedvencem a Hal a tortán. Hát nem gondoltam, hogy van ilyen nő a világon...de naív voltam.Ma láttad Bíró Icát? Kitett magáért, csak F Laci bunkózott vele.
cleo:Nincs annál jobb, mikor minden rendben van.
hajni: Irigyellek ma.Ma zsanival vagyok csak itthon, kicsit rossz.Hozzátok vissza az elvesztegetett napokat. de úgyis értekezünk.
mongi: szia mongi, remélem sokat írogatunk majd egymásnak!
katlina: Szép a menyasszonyi ruhád és látszik, hogy boldog vagy.
pimelinda: milyen sportot űz a férjed?

KépKép
ditke78

szilbe: az én lányom is keresztbe fordul és nem győzöm betakargatni éjszaka. Torta ügyben: a zagyvában lehet ilyet rendelni, 1000 Ft, de csak mesefigurás. ha egyedit akarsz, nekem azt mondták a zagyvában, hogy a hetényi kórházzal szemben van az a cég, ahol ezt csinálják nekik is, és velük vegyem fel a kapcsolatot, vigyem el a zagyvába, és ők megcsinálják.De erre nem került sor.Kérdezd meg pontosan a zagyvában ha érdekel.

KépKép
ditke78

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
ditke78

Szilvi: Nagyon jó a pocsolyás videó! :D :D Tisztára visszavitt a gyerekkoromba, imádtam a pocsolyákat. És nekem is volt kis esernyőm, egy piros.

Katlina: Csodás menyasszony leszel!! :D Mindkét ruha gyönyörű.

Ditke: Nekem Bíró Ica macskája tetszett a legjobban. Nem vagyok egy macskaőrült, de ez nagyon fajin. :D :D

Mongi: Azta, egy nap 2 hozzászólás! :D Sűrűbben ilyet :D !

Vali: Hogy vagytok? Írjál már pár sort!!

Elin: Nekem volt szerencsém az angol eü-höz, igaz, bő 10 éve, de csak jót tapasztaltam. Valami olyasmi rémlik, hogy az alapbiztosítás kb. olyan, mint most a miénk a "reform" előtt, de magánbiztit lehet kötni. A gubanc akkoriban a hosszú várólista volt, de úgy hallottam, ezt megoldották már azóta és ez is olyan várólista volt, amely az életminőséget, élettartamot nem befolyásolta (tehát nem gerincműtét, szívműtét, kemoterápia...ilyenek)

Ami fura (számomra), hogy nem divat a beöntés és a borotválás szülés előtt, és hamarabb hazamehetsz a kórházból, talán már másnap????De nem akarok hülyeséget írni. Dokit fogadni, hálapénzt fizetni nem divat. Ja és mindössze 2 Uh van.

A védőnő viszont sokkal aktívabb, eleinte ha kell naponta kijár házhoz és nagy segítséget jelent a szoptatás terén és egyáltalán... Ez személyes tapasztalat.

Ja és ami még durva, hogy nincs olyan, hogy a nők évekig kapnának GYED-et, talán valami TGYÁS szerűség van, de annyi. Az más kérdés, hogy a családmodell 3 gyerekes és egy magam formájú végzettséggel egy férfi simán eltart egy 5 tagú családot egy méretes családi házzal, 2 autóval együtt. :cry: Hát itthon nem.

Utánanéztem a neten a glicerines fürdető témájának, azt találtam, amit Ildi mondott. :wink:
jaimee1

Mongi, nekem a magnéziumot kellett szednem, és én nagyon alvós voltam. Mondjuk akkor Ancsi már iskolás volt, reggel elvittem a suliba, aztán irány az ágy. Talán sohasem aludtam annyit mint akkor. Na előszedtem a kiskönyvemet: a 15. héttől volt 2,5100, aztán a 28-29. hétben 2110. Na most, hogy ez kevesebb, vagy több, vagyis negatív irányba, vagy pozitívba számolnak, azt nem tudom, csak azt, hogy Imike a 37. hétben született, 51 cm, és 3400 grammal.

Katlina, gyönyörű menyasszony leszel, és a menyecske ruhád is nagyon szép.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szép jó reggelt!

Süt a nap,remélem ilyen is marad egész nap! :)

Ditke,Kerkes Laci a férjem(Keri),ő azt mondta ismer téged,meg a férjedet is.Ő is megy majd ki augusztusban?Vagy ő nem missziózós tipus? Igen beszélgettünk tanácsadáson elég sokat.Rakok fel képet! Látom sikerült a vonalzó:) Aranyos :)

Erika,tényleg fura,hogy külföldön más a helyzet mint itt nálunk,a megélhetésről meg ne is beszéljünk.Én voltam kint írországban 3 hetet,és ott midnenkinek kocsija van akinek már lehet jogsija.Az eü-ről scak anynit tudok,hogy pl a mozgássérült gyerekek scaládjai kedvezméynesen vehetnek autót,amibe be van szerelve egy emelő,hogy ne kelljen emelgetni a gyereket,speciális ágyuk van,és fürdőszobájuk.Ezeket mind támogatják nekik.Itt nálunk,hol van ilyen?
Egy délutáni randiban benne vagytok?Megyünk be olyan fél3körül érünk be sztem.És akkor viszem a cuccost! :)

Linda,hát igen szerencse,hogy neked nincs ilyen gondod,a versenyek miatt meg nem kell aggódni úgy ahogy mondod.Fanni,meg lehet csak Zsuzsit akarja idegesíteni :twisted: Mikor is lesz a konferencia?

Mongi,szerintem is nyugi,és jó,hogy kicsit többet írtál.Anta várja a kistesót?

Kép
Kép
tundi24

ditke,ezek vagyunk mi :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hát persze, hogy ismerjük egymást.És ha már akkor tudtam volna, hogy Laci a férjed!Rendes embernek tartom, aki csak akkor szól, ha muszáj.És a fekete hajú kisbarátnőd?Tudod, a tadáson.Vele mi van?

KépKép
ditke78

Sziasztok!

Kész az otthoni gépem :lol: Valszeg benyaltunk valami jó kis vírust, szétszedte az egész Windowst :?

Szilbee, na ez a döntési képesség.... volt egy időszakunk, amikor az agyamra ment.
Esti műsor.
1. fürdés: milyen játékkal akarsz fürödni? (kb fél óra alatt el is döntötte, hogy a több száz kis állat közül aznap éppen melyikkel szeretne.
2. Meseolvasás: Melyik könyvet olvassuk? Jött a következő félóra, válogatás... Jaj, kb. 2 és fél óráig tartott míg igazából ágyba került :roll:

De teljesen jellemző volt rá is, hogy melyik kell fekete vagy fehér? Na tuti egy harmadik szín lett belőle :lol:

Mongi, nekem igazából nem a nyitott méhszájjal volt problémám, hanem 32 hetesen ettől függetlenül majdnem megszültem. De nem mesélem el, csak ha már a kezedben tartod a picurt :wink:
Nyugi, nem lesz semmi baj, de azért a pihenés biztos nem árt! Van segítséged?

Katlina, naggggyon szép a ruha, csini menyasszony leszel! Izgulsz már?

Tündi aranyosak vagytok a pároddal! Helyes férjed van :wink:

Nekem meg ma van a szülinapom és rossz kedvem van, mert olyan magányosan érzem magam... :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Na végigolvasni nem bírtam,de etetőszék:hát nálunk Robi nem használja mert kaptunk eggyet de nincs benne biztonsági öv és ebből az én halcsík poronytyom kimászik!
Így maradt a hordozó,jó lenne használnia másikat is de most ezért nem fogok egy másikat venni,a hordozóban amúgy nálunk sokat aludt Robi míg pndurka volt!

Íme a székKép
A miénk ugyan ez csak más színben!

Szilbee!
Tényleg jó a kalap,de a férjed vadász nem,mert akkor érthető,mért van csupi zöldben :D

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?