No, 3 hós oltás letudva. Réka mintaszerűen viselkedett.
Kicsit felsírt az oltás után, de hamar megvígasztalódott. Minden oké, nagyon szépen fejlődik és jó erős baba
(attól függetlenül, hogy tenyérrel nem támaszt ki hason)
Ravasz voltam, mert elvittem sétálni, bealudt és így mire jött a dottornéni, pihent volt és mosolygós.
Cleo: Igen, én sem akarok rá költeni sokat. Egyelőre nézgelődöm, begyűjtöm az infókat, aztán meglátjuk mi lesz etetőszék fronton.
Nóri: Én láttam a Hal a tortán-t tegnap. Ki az az Erdőhegyi Brigitta különben? Nagyon gáz volt a csaj, fura, hogy valaki az ékbekiáltó hiányosságára kvázi büszke, legalábbis nem szégyelli...Tetszett viszont a kérója.
Petri: Klassz az etetőszéketek, Timi meg egyenesen zabálnivaló!!
Nóri: Nagyon szééép a sapiban Lilcsi!
Szilvi: Réka azt csinálja, hogy ha véleménye szerint túl vízszintesen van, akkor egyszerűen elengedi a cicit, zuppog párat - hátha nem vettem észre, hogy nem szopik, majd felnéz, hogy NA, EMELJ MÁR MEG EGY KICSIT! Amikor aztán félig ül, vagy tán egészen
akkor visszacuppan a cicire.
El tudom képzelni Dávidot, ahogy megfogja az arcod!
Hajni: Ugye már ágyban vagy és pihizel!
Ugye??
Ditke: Szép ez az etetőszék is!
Lemaradt a szülésről a doki? Hát legalább gazdagabb maradtál pár tizessel. Van annak helye, ha baba van. Én csak jót tudok róla mondani, leszámítva hogy 2x nem kérdezte meg, hogy hogy vagyok terhesgondozások során
Végstádiumú kismamaként ez nem nagyon tetszett.
Erről az jut eszembe, hogy ott van pl. Svéd doki, mindenki rosszul volt, ha ő volt terhesgondozáson, én meg kifejezetten kedvelem. SZtem jó doki és kész. Hála az Égnek sok doki van, lehet választani kedvére az ember lányának. Jelzem, pl. Skandináviában egy problémamentes terhességgel nem is találkozik a kismama dokival. Nade hol vagyunk mi Skandináviától....Fényéveknyire, és egyre messzebb...
Tündi: Jól értem? Nappal a hordozóban alszik Luca? Nem a kiságyában? Réka ott 5 perc után felébred.
Hopp, dologidő!