Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Megertem Bettot!

Bar szerintem sem kellene sirni hagyni.

En ugy oldottam meg a fiamnal, hogy vettem egy elektromos hintat.
Igaz nem olcso, de nagyon szupi kis talalmany.

Szerencsere nekem nagyon jo volt a fiam, es alapjaraton nem sirt soha, de a baratnomnek a gyerkoce ejjel-nappal sirt mindig.

O is vett egy hintat es csodak csodajara abbamaradt minden. volt hogy egesz ejjel ment nekik a hinta, de nyugodt kipihent anyuka lett.
Szerintem erdemes kiprobalni. Azert is jo, mert arra ra lehet aggatni kulonbozo dolgokat es ha megunja csak mast kell raaggatni.

Amugy a fiam a pelda arra, hogy egy ket honapos baba is tud rafkos lenni.
Miutan hazajottunk a korhazbol ra masodik napra mar ataludta az ejszakat este 9-tol reggel 6-ig.
Ket honaposan kitalalta, hogy O akkor nem akar ezentul aludni az agyaba.
En beraktam ramorogtam a ferjemre, hogy ki ne vegye, mert O fog minden ejjel felkelni es orakon kerresztul ringatni. Persz a siras nem tartott tovabb 5 percnel. Ezt 2x-3x probalta es utana soha tobbet. Azota is nagyon jo alvo szerencsere. :lol: :lol: :lol:

REgen volt egy sorozat a Spektrumon ilyen kicsi babakrol szolt, hogy mar ennyi idosen is tudjak tudatosan befolyasolni a "nagyokat". Nagyon erdekfeszito volt.
Ennek ellenere en sem birnam nappal az agyaban hagyni sirni az ilyen pici babat. REgen az az 5 perc is annyira megviselt es annak ellenere, hogy jo hatassal volt rank a mai napig furdal miatta a lelkiismeret.

Szerintem hordozokendo es hinta a megoldas.
En havatlapatolni is kenguruval mentem ki, ha nem volt el a babakocsiban eppen akkor.
Jo zizinek neztek a szomszedok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Na befejezem az okoskodast.

Mindenkinek jo babazast.

Magi
aprilis-majus- topicbol
Vendég

JÚJ URAM ISTEN MILYEN LAVINA INDULT ITT EL!!! :( BETTÓ SAJNÁLOM! :cry:

Kép

Kép
lecso

ILDIKÓ NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! :D

Kép

Kép

Kép
lecso

sziasztok
Na csak, hogy én is csatlakozzak (minden rossz indulat nélkűl).
A 2006 tavaszi topik a bizonyíték rá, hogy én is mind ezt átéltem. Az örlődést, hogy mi a jó, mi a helyes. Szerencsémre a topikomba volt több tapasztal anyuka is aki átsegített a nehézségeken. Nekem a lányom pl. 3 hós koráig sehol máshol nem aludt, mint a hasamon (most már simán alszik az ágyában). Tavaly szeptemberig főzni se tudtam tőle (szinte mindent Anyósom csinált). Csak azt tudom mindani, hogy most van egy 2 éves, életvidám, néha-néha hisztis kis örökmozgóm, aki annyi szeretetet ad és kap, amennyi szinte már felfoghatatlan :) . Szóval mindenkinek kitartást. Tudom nagyon rossz érzés hallgatni a panaszos sírást ami sokszor csillapíthatatlan, de ezek az idők el fognak múlni. És még csak annyit, hogy a Lili fél éves koráig anyatejen kívűl semmit se kapott, túl éltünk egy száraz nagyon meleg nyarat víz és tea nélkűl. :wink:

Mindenkinek örömteli babázást kívánok: Gyöngyi

Kép

Kép
pgyöngyi

Bettó!
Érthető, hogy kiakadtál! Nagyon jó ötleteket adtak itt neked a lányok. A hordozókendő nálunk is nagyon bevállt annó. Sokszor csináltam azt, hogy Lilit magamra kötöttem, és úgy tettem-vettem. Így tudtam főzni, enni, mosni, stb... De azt ajánlom, hogy ha esetleg van valakinek a környezetedben ilyen kendője, először kérd tőle kölcsön 1-2 napra, mert vannak olyan babák, akik nem szeretik. Hála az égnek nálunk Bulcsú is jól elvan benne.
Egyébként meg én azt mondom (így hogy már ismerem a részleteket is), hogy tedd azt amit a szíved súg. Ha úgy gondolod, hogy fel akarod venni Kincsőt, akkor tedd azt, szeretgetsd meg, viszont ha úgy érzed, hogy most nincs hozzá türelmed, vagy egyszerűen van más dolgod, akkor hagyd egy kicsit sírni. Természetesen baja nem lesz tőle, és nem fog kiszeretni belőled (ha így lenne, akkor később sose nyugodna meg a karodban, de gondolom ez nem így van!). Tedd azt amit az ösztöneid súgnak.

Kép
Kép
giga1

Ági:lehet jó ötletett adtak,de azért rendesen látámadták szegényt! :?

Kép

Kép
lecso

Nagyon sajnálom, hogy letámadásnak éltétek meg, amit én segítségnek szántam, bár visszaemlékezve az első időkre, az ember ilyenkor jóval érzékenyebb az új helyzet miatt és a felelősség is
nyomasztja.

Mindenki azt csinál, amit akar a saját gyerekével, csak úgy éreztem, hogy nem a legjobbat teszed, ha sírni hagyod, de a te döntésed, hogy mit fogadsz meg a tanácsok közül.

Nem írtam olyat, hogy a gyereked nem szeretne vagy te nem szeretnéd őt, csupán azt szerettem volna mondani, hogy az ő kicsi világukban a nyűgösség valaminek a jele, amire választ várnak az egyetlen lénytől, aki számukra a legfontosabb....

Bocsánat, ha bántásnak élted meg, sajnálom!
spulni

Lehet, hogy most én leszek a rossz, vagy valamit félreolvastam, de szerintem nem volt bántó abban amit vok, magika, pgyöngyi és spulni írtak. Tény, hogy spulni első hozzászólása félreérthető volt, de biztos vagyok benne, hogy nem ártó szándékkal jöttek ide ezek a lányok!

Kép
Kép
giga1

Ma voltunk 6 hetes kontrollon Debrecenben.
Velem minden rendben.
A gyerekorvos megvizsgálta Ádámot is... a koraszülöttsége ellenére tökéletes baba, 3960g és 54 cm a mérés szerint (2870/50 a születési méret)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És olyan jó volt kicsit csavarogni Debrecenben :lol:
Vendég

Csináltam albumot :lol:
Sok-sok képpel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Betettem a linket a profilba. Alul a www-re kattintva meg tudjátok nézni!
Vendég

Sziasztok csajok!

Most van egy kis idöm irni,a kis dragam meg itt fekszik az ölemben.Mostanaban mar minden rendben vele,nem faj a pocika,de en meg mar azt sem tudom hogy mit merjek enni,es mit ne.Most mindent cukor nelkül iszok es eszrevettem hogy azota ö sem sir.Egyedül a szopiztatassal van gondunk,mert mindig enne a kis draga.Szerintem az lehet a gond hogy mindig elalszik es igy nem lakik jol.Probalom felkölteni,de csak par masodpercre sikerül... :? A vedönö mondta hogy varjam meg mindig a 3 orai szünetet,de nagyon nehez. :roll: Amugy szepen fejlödik..

Lili,NAGY GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!Varunk vissza! :wink:

Juti,minden rendben????A kisebesedett cicire sikerült talalni valami megoldast?Az elejen nekem is nagyon fajt es kisebesedett.Mikor Mark szopizott,azt hittem hogy lekaparom a falat...,annyira fajt.Furi de par nap utan rendbejött magatol,pedig csak annyit csinaltam hogy nem vettem fel felül semmit.

Bettokam,szegenykem,jol letamadtak itt teged a tanacsokkal.Nem mondom,volt közötte sok jo is,de volt ami azert nagyon sertö volt!!Nem idezgetnem,de azert meg kene gondolnia mindenkinek hogy mit ir!!!Nem nekem lett cimezve,de meg ennekem is rosszul esett! :evil:
Betto,ha megengedsz egy tanacsot :oops: halgass a sajat ösztöneidre!Szerintem te tudod a legjobban hogy mi jo a babadnak,te ismered öt a legjobban!!!Es igenis,Szeret teged a babokad,ezt soha ne felejtsd el!
Amugy elhiszem hogy nehez neked,hiszen semmi segitseged nincs.Volt olyan nap mikor en is magamra maradtam,es delutan vettem csak eszre hogy meg nem is ettem semmit....a többiröl meg mar nem is beszelve...A vedöneni meg szepen összeszidott,hogy ez nem lesz igy jo.Az en manom is allandoan mellettem akar lenni es sir ha egy percre is leteszem.Most a hordozozsakon gondolkozunk,mert igy nem fogok tudni semmit sem csinalni,föleg hogy apa estig dolgozik.Szerintem probald ki te is,hatha jobb lesz.

Kép
ami6

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kért és kéretlen OKOS TANÁCSOKAT!!!!!!!
Szerintem mindenki nevelje úgy gyermekét, ahogy jónak látja. Abba sem ártana belegondolni, hogy amikor mi csecsemők voltunk, minket sem vettek állandóan ölbe. Hiszen akkor még teljesen más világ volt. És lám nem lettem lelkibeteg, sem sorozatgyilkos, sőt szerettem megboldogúlt szüleimet is!
Kamillatea: A családomban nem egy gyerkőc kapta, és nem lettek alergiások sem!

Ami! Édes vagy köszönöm szépen!

sziasztok!

Kép
bettó

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, kevés időm van, és rengeteg dolgom!

Szóval köszi a cicis tanácsokat, hiába volt minden, nem az volt a baj. Valami fertőzéstől begyulladt a cicim, azért fájt, és nem volt csomós, hanem a gyulladást masszírozgattam szépen erőteljesen, amitől jól terjedhetett a ciciben a baci. És valószínű Milán szájából került be a seben keresztül. Pech. Éééééés, valószínű ettől 40,3 fokos lázam lett szombatra!!!!!!! Irány a kórház, bent fogtak 3 nap 2 éjszaka, ma jöttem haza. 3 Infúzió, 5 szuri, antibiotikum, 3 nap sírás és aggódás.......köszönöm, már jól vagyok! :cry: A pici itthon aludt anyuval, apuval, apucijával, csak napközbe hozták be hozzám, nem aludhatott bent velem. Rettttttenetes volt. Szoptatni sem tudtam, csak jobb ciciből, ma már lehetett balból is, de szerintem kevés a picinek, mintha éhes maradna. Most még fáj nagyon a cicim, be van gyulladva, kemény, piros oldalt, olyan, mintha késeket szurnának bele. Először hasmenés, aztán cicibimbó seb, aztán kórház......mi jön még??????
De mindent csak pozitívan!!!! Ebből kigyógyulok, és szuperanyuci leszek! Olyan erős, hogy egyedül arrébb tolom az egész háztömböt, ha kell! Meg kell erősödni, nem adom fel!!!

Na, most egyelőre ennyi!

Ja, Milán jól van, nagyon édes, ma délután itthon a kezemben aludt, letehettem volna, de annyira jó volt, végre ölelhettem, csak néztem, és úgy örültem, végre itthon, végre együtt újra!

Mindenkit puszilok!!!

jutiboszi

Sziasztok!

Nagyon régen írtam már ide...Sajnos, közben nem volt internetünk, ill. kórházban is voltam, szülés előtt 3 héttel be kellett feküdnöm, terhességi toxémia miatt...

02.21-én megszületett a kisfiúnk, Márton - 2720 grammal, 50 cm-rel. Nem volt könnyű az elmúlt néhány hónap, de a bébikém kárpótol mindenért!

No, szerettem volna írogatni, de nem lehet - sír a drágám, úgyhogy mennem kell!

Szeretnék gratulálni mindenkinek, akinek azóta megszületett a kisbabája!!
Ha lesz időm, még jövök!

Sok boldogságot, jó babázást mindenkinek!

Andi(Vadmálna)
vadmálna

Juti!
Sajnálom, nem lehetett egyszerű!
Gyógyulj meg minél előbb!

Ami!
Kezdetben ( előfordul még most is) nálunk is volt ilyen probléma( belealudt az evésbe), nekem azt tanácsolták , hogy morzsoljam a fülcimpáját, vagy a talpát csikizzem , vagy csipkedjem az arcát , és az beindítja újból a szopóreflexet.
Illetve szopizás után raktam tisztába az felébreszti, és ha még akkor is nagyon sírt akkor jött a második forduló a szopizásban.

Zsuzsi
zsuzsi80

Sziasztok!

Hát alig jutok nethez... Valahoyg semmire sincs időm, pdig már szívesen mesélnék. Most anyukám vigyáz a babára, én rohanok boltba, meg gyógszertárba. Remélem, nemsokára jobban be tudom osztani az időmet, és többet itt lenni...

Puszi mindenkinek!!!

Panka

Panka

KépKép
pankamama

Juti
Mielőbbi gyógyulást!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok, igyekszem! A bal cicis szopizás még mindig csak sírva megy, nagyon fáj, és nem gyógyul rajta a seb. És Milán is nagyon igyekszik, teszi a dolgát, szívja ezerrel, csak sajnos nem jól, ezért fáj, Egyszerűen annyira ügyetlen vagyok, nem tudom jól a szájába adni a bimbót, ezért rosszul szopik, a végét szívja, ezért fáj, és sebes még mindig. De hiába gyakorlok, nem sikerül rendesen a szájába adni. Már próbáltam fekve, ülve, hónaljtartással, sehogy nem jó, mindig fáj. Délelőtt segített a védőnéni, egyszer sikerült jól elvennie, akkor nem is fájt, de azóta se jött össze.

Szerintetek hogy csináljam???????Elég nagy cicim van, nem könnyű!

jutiboszi

sziasztok!

csak egy rövid kérdés, mert nagyon aggódok.
A kisfiam vasárnap volt négy hetes. 53 cm és 3050 grammal született. Most 3500 gramm.
Szerintem rendesen szopizik,bár sokszor sír két szopi között, és az éhség jeleit mutatja. (2,5-3 óránként eszik)
A széklete normális, még sok is. szinte minden pelusban van kaki.

Nektek milyen súlyúak a picik ennyi idősen?

A válaszokat előre is köszi!

Csilla
kiscsillag1

Sziasztok!

Sziasztok!

Ma délelőtt visszekerültünk az intenzivre!Majdnem lélegeztető gépre kellett tenni,de még sikerült elkerülni.VAn egy újabb fertőzése.De hogy a légzési nehézség mitől jön időnként azt nem tudják.Ma is elküldtek vért egy rakás vizsgálatra.Most itthon vagyok,du hazajöttem Amihoz,mert majd megdöglök úgy hiányzik.Reggel Peti visz vissza,igy mire felkel megint nem leszek itthon és ebbe bele lehet pusztulni,de abba is ha nem vagyok a kis Gombóc mellett.
Remélem legközelebb jó hirekkel jövök.

Puszi.

Bettó!!
Csak magadra halgass,senki másra!!!!!Kérlek ezt fogadd meg!!!!!!Azt tedd amit Te helyesnek gondolsz,érzel,ami Nektek jó.
Amelivel én is mindenki tanácsát kipróbáltam,és pár hét utánzsongott a fejem,úgy éreztem egy agymosás kéne hogy kitisztuljon a fejem.
Most pl.én is irhatnám hogy örülj Neki hogy otthon sir,és semmi bajotok,blabla,de nem teszem,mert a Te problémáid is problémák Neked.

Én pl.nem óhajtok beállni azok táborába ,akik depressziósak meg lekibetegek lesznek attól hogy nem tudnak szoptatni,mert ezt sulykolja a társadalom beléjük.BÁRCSAK AZ LENNE A LEGNAGYOBB BAJUNK HOGY TÁPSZERT ESZIK PETIKE!!!!!Irtó boldog lennék!!!!
A szoptatós ligára kifejezetten haragszom. :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
pilchard

Kiscsillag!

Szerintem tökéletes a súlygyarapodás! 100 körül egy héten, az teljesen jó! Védőnénid mit mond?

Pilchard!

Nagyon szorítok még mindig, sok erőt kívánok Nektek is és a kissrácnak is!

Lau!

Nagyon aranyos Ádám, most sikerült végre megnéznem a képeket!

jutiboszi

Sziasztok!

Lili, Panka! Nagy-nagy gratula a babákhoz!

Pilchard! Nagyon drukkolok, hogy renbe jöjjön minden :lol: , :wink: .

Laura!
Nagyon édi Ádám baba!

Juti! Lehet, hogy már mondta más is és próbáltad is azért én megkérdezem, hogy bimbó védővel próbáltad már szopcsiztatni? Mikor kórházban voltam az egyik csajszinak pici volt a bimbije és Ő azért használta különböző méretekben lehet kapni.
A sebesedésre nekem az aventes kenőcs jött be mert néha a fejéstől is fáj.

Betti!
Én is csak azt tudom javasolni, hogy a saját megérzéseidre hallgas. Minden gyermek más és mások az igényeik ez tapasztalat, gondolom Vivi is megtud erősíteni ebben.
Én is próbáltam Annánál, hogy hagyom sírni 2* bejött mert bealudt, de 3* már nem és közben persze a szivem szakadt meg.
Ezzel szemben Zalán ha nem fáj a pocija és nem éhes nem is sír.
Tesómnak a lánya még kézben is sírt mert állandóan fájt a pocija, és szerintem már 2 hónapos korban el lehet kapatni a babákat, hétvégente általában a nagyiknál vagyunk és Ők ha kell hanem szivesen tartják kézben a babákat, én meg hétfőként 1 picit kinlódhatok emiatt, de nem baj.

Bocsi ha 1 kicsit okoskodónak tüntem.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Pilchard,szoritok hogy minden rendbejöjjön nalatok!!!!!!!!!!!

Kiscsillag,szerintem jo a suly,de azert kerdezd meg a vedönenit vagy gyerekdokit,az a biztos. :wink:

Juti,figyelj ra hogy az egesz cicibimbit kapja be szopizasnal es az orrocskaja is szorosan odaerjen a cicihez.Nekem igy mondta a vedöneni.. :D

Bettoka,merre vagy???Nagyon hianyzol,gyere vissza kerlek. :(

Kép
ami6

Adri,az en manom olyan hogy meg wc-re sem tudok elmenni nelküle.Megvarom amig elalszik,hogy tudjak legalabb elmosogatni,de olyan kis rafkos,mert rögtön eszreveszi ha nem vagyok mellette es elkezd orditani.Ha mellette vagyok,akkor meg orak hosszat is tud aludni a kis huncut.Hogy lehet igy valamit is csinalni??? :roll:
Neha en is hagyom par percig sirni,de nem hagyja abba amig fel nem veszem. :P

Kép
ami6

Tanácsot kérek!

Képzeljétek el. Ma szólt a nagyimnak az alatta lakó, hogy eláztatta őt. Nos, nem történt ilyesmi. Megmutatta a lakását, és tényleg úgy néz ki, mintha. Persze nem nagyon.
Nos közölte, hogy akkor biztos a falban ment tönkre a cső, és nekünk ki kell bontatni az egész falat, és megnézetni és kicseréltetni a csöveket. :shock: :shock: :shock:

A lakás az én és az öcsém nevén van (ő Írországban él jelenleg), és a nagyi mégcsak be sincs oda jelentve, de csak ő lakik ott.

Nekem tényleg le kell bontatnom a falat meg ilyenek??? :shock: :shock: :shock:

Nekem erre ku..ra nincs pénzem! Elképzelni sem tudom mennyi lehet!!

Mi a túrót csináljak????? :( :( :(

Kép
Kép
labasv

Ja, amúgy!

Az én babáim tápszeresek, de soha egy másodpercig nem izgatott. Evvan. Nem tehetek róla, hogy nincs tejem. Egy ideig én is minden féle dilibogyót bekapkodtam, hogy legyen, de nem lett. Hát aztán?!

Etessem őket igény szerint? Kinek az igénye szerint?? A kotnyeles új divatot követő szuperanyák igénye szerint?? Akik azt hiszik amint a gyerek nyikkan egyből kell a cicit nyomni le a torkán, mert biztos éhes??(akinek nem inge...biztos tudjátok kikre gondolok, nem e topic lakói... :) ) Nem véletlenül lett kitalálva a rendszeresség, a felnőtteknek sem jó, ha össze-vissza esznek!!

Minden bizonnyal van olyan baba, akinek ez a jó, de az enyémeknek kell a 4 óra az emésztésre, különben fáj a pocijuk, és buknak és sírnak! Orvossal egyeztetve...
Nem tartom magam rossza anyának, csak mert nem félóránként etetem a gyereket. És mivel ugye egyedül nevelem őket, elkerülhetetlen, hogy amíg az egyiket etetem, fürdetem, tisztába teszem ...stb, addig a másik, ha fölébred esetleg síííír ! De mivel még nem sikerült plusz karokat növesztenem, ezellen nem tudok tenni. Ki kell várniuk a sorukat. Nem élvezem a sírást, de lámcsak! Egyre rövidebb idő kell nekik a megnyugváshoz, és nem azért mert beletörődtek, hogy nem számíthatnak rám!

Imádom a lányaimat, és eddig akárhány orvos látta őket, és tudjátok, hogy az előzmények miatt erre igen gyakran sor kerül, mind azt mondja, hogy látszik, hogy mennyit foglalkozom velük, és jól nevelem őket.
És ők is azt tanácsolták, hogy ne kapkodjam ki őket minden nyűgre.
De gondolom akkor nekik is pszichológushoz kéne járni, mint ahogy azt nekünk javasolták a másik topic beliek (beleolvastam az övékébe). :x

És Bettit meg ne bántsa senki, mert fantasztikus embernek ismertük meg, és biztos vagyok benne, hogy csodálatos anya!!

Punk tum!

:) :) :) :)

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Én teljesen eggyet értek Vivivel.

Szopcsihoz annyit tudnék még hozzá tenni, hogy a kórházba és az első időszakban rendszeresen ittam a laktoherb szopcsi teát, de utána hol nem volt időm, hol elfelejtettem és a tejcsim mennyisége nem csökkent. Most már nem is iszom.

pussz

KépKép
KépKép
jadika

Kép
Szerelmem :D

Kép
ami6

Haliho!!!

Senki sehol????Mindenki babazik? :D

Kép
ami6

Sziasztok!!!

Itt vagyok! Nem alszik a kis manóm, de olyan jól elvan a kiságyban, nézegeti a csörgő tigrisét, és most ROSSZ anyaként magára hagytam!!!!!!! :wink: :lol:

Remélem nem-e topik lakói olvasnak minket szorgalmasan, biztos nincs más dolguk! Persze én is hozzáteszem, hogy akinek nem inge, ne vegye....., de totálisan egyetértek Vivivel!!!

És nagyon erős a gyanúm, hogy úgy beleköptek a mi kis fincsi, jól megfőtt levesünkbe, hogy Bettó el is tűnt teljesen!!!!!!!!!

Szóval idekotnyeleskedő, félreérthető hozzászólók, "köszönjük" mindezt Nektek! Tudjátok, mi jó emberek vagyunk, nagyon szeretjük egymást itt a topikon belül, olyannyira, hogy volt olyan is, aki hosszú időn át nem jött, aztán most újra visszatért közénk, mert itt JÓ! És azt hiszem ennek most vége! Tudjátok, mi mindig megosztjuk egymással az apró cseprő gondjainkat, és előfordul, hogy nem egyezik a véleményünk, DE! vagyunk annyira intelligensek, hogy nem bántjuk meg a másikat, még ha totál ellentétes a véleményünk, akkor sem. Tudjátok a stílus a lényeg!!! Na, ennyit akartam én is hozzátenni a dolgokhoz, és újra kijelenteném, akinek nem inge, ne............!!!!!!!!!!!!!!

Bettttttóóóóóóóó!!!!

Tényleg gyere vissza hozzánk, nagyon hiányzol, ne engedd, hogy felbomoljon a mi kis csapatunk!!!!!!!! Mi igazi 2008 februári babások (és Lili márciusi babájával :lol: ) nagyon szeretünk, remélem nem haragszanak a többiek, hogy a nevükben szólok. Persze ahogy gondolod, csak hiányzol innen!!!!!!!!!!!

Puszi!

jutiboszi

Ami! A szerelmed zabálnivalóan édes!!!! Olyan szép, mint a neve, vagy még annál is szebb!!!!!! ( A Marc a kedvenc fiúnevem, csak a Csabikámnak nem tetszett, azért lett Milán)

jutiboszi

Sziasztok!

Ami! Nagyon fajin kiskrapek Marc! :lol: :lol:

Betti! Én is szeretném hogy gyere vissza, tudom nem sűrűn írok, de olyan szivesen olvastalak benneteket. Meg mikor problémáim voltak sokat segítettetek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Újra itt vagyok :)
Minden elismerésem annak, aki sokat tud ide írni! Nálunk minden nap van egy kis hisztis időszak. Olyankor semmi mást nem tudok csinálni. Most van egy kis időm, mert szépen alszik. Amúgy egy tündéri. Ő is szereti eljátszani velem, hogy addig minden ok, amíg vele vagyok, és amint kilépek a szobából, elkezd nyüszögni.
Ja és a súlyról! Nálunk nagyon nagy étvágy van. Egy hét alatt fél kilót híztunk. Egy alkalommal átlag 120 gr-ot szopizik. Nem is merem mondani a védőnéninek. Mondjuk szerencsére tej is rendesen van. Durva, hogy napról napra érzem, hogy nehezebb.
Küldök egy fotót is az én kis szerelmemről. Remélem, sikerül!!!

Igyekszem hamarosan újra jönni :)

Puszi
[/img]

Panka

KépKép
pankamama

Na nem sikerült képet feltenni :(

Talán most...

Kép

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!
Úgy jönnék, de nem tudok! sokat játszom szonjával, amíg Ábris alszik, alig van időm. Ábris tündéri, 3 óránként ébred, elnézeget, bár du-ra kicsit kevesebb a tejcsi, így gyakrabban teszem mellre, szaporítunk :D

Képek:
http://kep.tar.hu/manka79/50561477#2

Betti, kérlek ne tűnj el!!!!!!!!!!!

Puszilok mindenkit, igyekszem jönni!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Manka üdv ismét itt :D !Gyere ha tudsz!
Általában én is csak az olvasásig jutok :oops: :roll: :?

BETTÓ GYERE VISSZA!NE FOGLALKOZZ SENKIVEL!!!!

Pilchard szurkolok hogy minnél hamarabb rendbe jöjjön a csemete! Kép

Juti jobban van már a cicid? :roll: :wink: Az enyém is szokott még sajogni!Ítéljetek el,de hogy sok ember mit élvezz a szoptatáson?!Én ugyan így voltam Levinél is.Lehet én vagyok a túl muja,de Levi 3 hónapig szopizott és 3 hónapig fájt a mellem :?

Ami tényleg nagyon helyes fiad van!

Szerdán voltunk a védőnéninél méreckedni.3130gr -ra mázsálták :D ,azaz 10nap alatt 420 gr-ot hízott,mivel a kórházból 2710gr-al jöttünk haza.

Tegnap nálatok nem voltak nyüszisek a babák?Tomi tiszta nyügi volt,de én a szélnek tudtam be,remélem igazam volt.Alig lehetett letenni a fenekét+olyan nehezen aludt el,hogy brrrr.Eddig ma még jó kisfiú volt.

Na megyek főzni,legyetek jók!
Kép

Kép

Kép
lecso

Szia Lecsó!

Nem vagy túl muja a szopihoz, csak szerintem lehet, hogy nem jól kapja be a baba a cickót, ezért fáj. Nem tudom, csak gondolom. Nekem sikerült már egyszer :shock: az ezer próbálkozásból úgy beadni neki a bimbit, hogy nem fájt egy picit sem. De ez kettőnkön múlik, ha egyszer nem veszi be rendesen.......egyébként én azt élvezem a szopiban, hogy etethetem, hogy attól ami belőlem jön, attól ő szép nagyra nő, és ez olyan jó érzés. És olyan édes ahogy mozog a kis pofija miközben szivogatja a cicit, és olyan jó nézni közben, szóval én ezt élezem a szopiban. Remélem Te is megtalálod az örömödet benne!!!

Ez a béka.......Lecsó.......nagyon cukkkkki

jutiboszi

sziasztok!

pár uj kép:
Kép
Kép

Kép
Kép
ildikó82

Manka!

Nerkem is délután -este kevesebb a tejem.
milyen gyakran rakod mellre?
Akár óránként is?
nem fájdul meg a hasa?

Zsuzsi
zsuzsi80

Sziasztok csajszik!

Köszike mindenkinek! :D :D

Ma volt itt a vedöneni es mondta hogy gyönyörüen fejlödik a kis manoka.Ja,megkerdeztem töle is hogy mi van ha kicsit magara hagyjuk a babat es sir....es azt mondta hogy nem is szabad minden nyöszörgesre felvenni es hat most mar lassan meg kell tanulnia hogy anyanak el kell latnia a haztartast is....Persze nem orakra gondolt,hogy most hagyjam sirni orakig.Azt mondta ha minden kis nyöszörgesre felveszem,akkor annyi szabad percem sem lesz hogy levegöt vegyek!!Szoval,en sem szoktam felvenni olyan hamar,hagyom hogy sirjon picit.

Juti,en is pont azon gondolkodtam hogy milyen jol raernek egyes topikok lakoi .... :lol:

Lili,nagyon cuki a baboka :D Majd meselj ha raersz... :wink: Szonja hogy fogadta?

Panka,a te babod is tünderi :D Örülj hogy jol szopizik,ez a legfontosabb! :wink:

Edina,szepen növekszik akkor a babokad :D Az enyem is nyügis volt tegnap,lehet ettöl az erös szeltöl. :?

Ildiko,nagyon cuki babad van :D :D

Kép
ami6

Lányok!

Bocs, ha már volt téma, de nincs időm végig utánaolvasni! Csak annyit kérdeznék (mert nem találok róla semmit), hogy érdemes mellett fejni? És milyen gyakran?

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Újra itt, de csak azért, mert annyira szépen kértétek, és mert iszonyatosan hiányoztatok! Próbálok a régi fórumozó lenni majd, de egyenlőre nehéz dolog :x
Köszönöm szépen, hogy mellettem vagytok.
Ja és hogy ne legyen megint téma: EL LEHET KAPATNI! Nem mondom el, hogy hogyan, nehogy mindenki így járjon, hiszen annyian olvasnak minket :shock:

Gyönyörüek a babók!!!!!!!!

Panka! Megmondom az őszintét, hogy eleinte minden szopi után legfejtem azt a cickót, amiből Kincső evett. De nagyon fárasztó így abbamaradt. Volt, hogy minden nap egyszer, ez is ritkult :D Mostmár pár naponta, amikor érzem, hogy nagyon tele van és persze Kincső baba is engedi :wink:

Szopi örömei: Nekem, is, mint Jutinak az is öröm, hogy belőlem táplálkozik és szépen növekszik, ugyanis 4 kiló felett vagyunk. A másik, imádom a kis pofiját nézni közben és imádom hallani a kis hangját is, mert nem szótlan a kis Tündér :D

Lecsó! Hogyha fejed az is fáj? Akkor rá lehetne kapatni a cuclira :wink:
Kép Kép Kép

Kép
bettó

Köszi!

Már ez is segítség!
Már mi is 4 kiló felett vagyunk :)
Jó, hogy újra itt vagy!!!! :)

Panka

KépKép
pankamama

Köszike :wink:

Kép
bettó

Lecsó: Szél?...Hm... Ha egyik nap kicsit fújdogál, még másnap sem alszunk... :?
Még jó, hogy errefelé ritkák a tornádók! :D

Kép
Kép
labasv

Én most lekopogom, de Kincső pár napja nyugisabb. Nekünk úgy látszi a hidegfront nem kedvez, meg az eső :roll:

Kép
bettó

jelentem, Mi is 4 kg fölöt vagyunk!!! :D :D :D

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Bettóóóóóó!!!! Örülök, hogy visszajöttél!!! Ne foglalkozz mással, csak velünk!!! Igen, én is imádom a kis hangját, ahogy nyeli a tejcit, meg imádom letörölni a pofijáról a kicsurgott tejet, és imádom nézni az elégedett mosolyát, amikor tele a poci.

Panka!

Én minden szopi után kötelezően fejem a cickókat, de egyelőre max. 20 ml-t tudok fejni 1-1 szopi után, szóval nem tart sokáig. Viszont úgy látom jóllakik Milán, szóval nem aggódom, hogy keveset fejek. Főleg akkor érdemes fejni szerintem, ha tele nagyon a cickó. Én azért is fejek, mert amit fejek lefagyasztom, és jó lesz később, lehet főzni belőle a babának kaját, jó a bolti tej helyett.

Csajok!!!

Már mind a 2 ciciből eszünk, begyógyultam végre! Még picikét fáj, de majd beedződik ez a bimbi is, és akkor öröm lesz újra a szopi!!! Úgy örülök, már nagyon fárasztó volt mindig fejni, meg jobb, ha ciciből eszi, nem pedig cumiból.

Na, akkor legyetek jók!

Puszi!

Bettó! Mégegyszer nagyon örülök, hogy visszatértél!!! Kép

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?