Sziasztok, drága lányok!
Gondoltam bekukk, munka közben de úgy látom kihalóban a topic...Azért látom vannak új kismamik is, ez valamilyen szinten biztató!
Kati szívből gratulálok!!
Lafika, ha erre járnál (
illetve akinek volt laparja!) segítenél??? Nekem pontosan a laparom előtti napon volt ovim (
mindig pontosan megérzem+ sok tojcsifehérje volt) kérdeztem is a dokimat, hogy ez nem jelent-e gondot...a lényeg: a lapar szerdán volt, nekem azon a héten szombattól volt vérezgetésem, hogy erősebb, hol meg szinte semmi ezért nem is tudtam eldönteni, hogy az a műtét utóhatása volt vagy soron kívüli mensi ezért most vártam, hogy 2 héttel a lapar után megjöjjön, de semmi (sőt egy héttel a lapar után megint volt 2 napig olyan ragacsos folyásom, hogy csak figyeltem!
) szerintetek most kezdjek aggódni?? Nekem eddig nem volt gond a mensimmel...
Ráadásul most teljesen magam alatt vagyok lelkileg: amikor visszamentem varratszedésre a doki megkérdezte:
"Magát ugye sterilizáltuk?" Tudom, hogy elfoglalt meg minden, de azóta nekem se éjjelem se nappalom nem hagy nyugodni a gondolat, főleg mert aznap mikor felvettek az osztályra ott is kérdezte egy másik doki, hogy nem lesz még túl korán nekem a strerilizálás? Mikor rákérdeztem akkor mondta, hogy ja bocsi, az van ide írva, hogy dg: sterilitás...Ezek vajon a műtétet is így végezték? Ránéztek a lapomra a steril szóig stimmel a dolog, uccu neki sterilizáljuk??
Czinke, látom mész a Kaáliba...Remélem nem bántalak meg, de talán még emlékszel rá, hogy írtam neked privit a puregonnal kapcsolatban akkor azt írtam, hogy a stimulációval talán még több hónapot veszítesz, mintha várnál még legalább 3 hónapot...én ezt most is így gondolom, de tudom hogy ez már a könyöködön jön ki ezért most is hozzáteszem amit akkor is és most is őszintén gondolok: bárhogy is döntesz én melletted állok és ha bármiben tudok segíteni, csak írj!;-) Nagy puszka neked!
Luca, nem tom jársz-e még erre láttam, hogy kerestél a másik topicban! Köszönöm, hogy eszedbe jutottam! Nől már a pocid? Raktál fel valahová fotót róla?
Magamról még annyit, hogy holnap fogy el az Avandiám (most a műtét miatt 5 nap kimaradt) most ugye 2 dobozzal szedtem be és a 3-ik doboz után április 3-án mentem volna kontrollra...az a helyzet, hogy úgy döntöttem nem megyek el a 3-ik doboz Avandiáért: a legsúlyosabb ok: a tököm tel mindennel! Tudom ez nem kifogás!
2. semmit nem javult a bőröm: sőt most az államon egy olyan fájdalmas pattincs van, hogy legszívesebben világgá mennék!
3. szőrösödés sem javult (a múltkor a karomnál azt hittem csökkent, de érzéki csalódás volt: annyira, hogy miután hétvégén legyantáztam a lábamat, többször felkiálltottam a nap folyamán: "Apa nézd, van lábam!"
/addig a műtéti sebek miatt nem nagyon tudtam mozogni, így nem igazán a gyantázással voltam elfoglalva/)
4. továbbra sem tudom megszokni a védekezést... Szóval , nem tudom mennyire csinálok orbitális baromságot, de ha elfogy az Avandia áttérek a Meforalra (abból van otthon egy rakással) Hétvégétől már szobabiciklizni is szeretnék+ Apával tegnap összeállítottunk nekem a jövőhétre egy menüt (a hétvégén amit lehet megcsinálunk a párommal, szerencsére ő nagyon jól főz így én inkább kuktáskodni szoktam), így következetesen be lesz tartva a napi 5-szöri, egészséges táplálkozás...Hát, ennyit tudok tenni az ügy érdekében, ha így összejönne a baba szeptemberig akkor jó ha nem akkor sajnálom: továbbra sem akarok se hormonokat, se időzített szexet...
Bocsánat a szófosásért!!
Puszi mindenkinek!