Monnyátok már meg, h. puncist hogyan köll csénálni!
A kukisunk körülményeire sajnos már nem emlékszem.
Pedig akkor most biztos nem úgy csinálnánk!
Bár lassan ott tartok, h. mindegy mi csak jöjjön! Még ikrekkel is kiegyeznék. Csak egészségesek legyenek!
Norka!
Ezek szerint már merevedik?
Ha már megint itt tartunk:
Kukacos csemetével bíró csajok, senki másnak nincs fitymaproblémája? (Mármint a dednek
)
Én mindent, de mindent elolvastam ezügyben. Direkt nem b@szogattuk, nem húzgáltuk vissza, nem piszkáltuk.
De ennek a kis piszoknak egy időben olyan merevedései voltak, h. alig tudtam visszazárni rá a pelust, féltem, h. letörik!
És ezektől szépen lassan visszafejtődött a fitymája.
Aztán meg jól begyulladt.
Dokinéni mondta, h. innentől nincs mese, minden este vissza kell húzni és mosni kell!
Jól felhúzkodta neki, be is repedt, vérzett.
A gyógyszertári kence semmit nem ért, gyerek üvöltött, mint kettő sakál együtt, és próbálta behúzni a pöcsét, amennyire csak lehet.
Ketten fogtuk le, h. meg tudjuk pucolni.
A 3. ilyen napon, amikor a gyerek már a zuhany megnyitásakor elkezdett üvölteni, úgy döntöttem, h. inkább az Elocommal kenem be utána.
Az végre használt, másnap már sokkal szebb volt, 3. nap már nem üvöltött.
Azóta nem volt gond, de két hete a párom szólt, h. megint le van tapadva, amikor este a fürdetésnél vissza akarja neki húzni.
Hát basszus, a pelenkázóra fektetett deden ketten alig bírtuk elővarázsolni a kicsi kígyófejet. Ded persze végigsikoltozta.
Elocom 2 napig. Azzal annyira feljavult, h. már nem tapadt le, de olyan volt, mintha a fitymazsák teljesen beszűkült volna. Mint amikor egy garbón akarod átdugni a fejed, alatta bő, de aztán totál szűk. A nagy nehezen átszuszakolt kígyófej meg eléggé szederjesen lilult, félő volt, h. még a végén leszárad, azt egy életre annyi neki!
Na mondom, hajrá, hegesedik.
Ez nem az a célterület, ahol szívesen szteroidoznék tartósan, úgyhogy azt találtuk ki, h. a Bepanthen Plus-szal kenjük, minden egyes pelenkázásnál direkt a kis kígyófejűt, mert abban ugyanaz a hatóanyag van, mint a fogászatban is használatos Corsodylban, elég széles spektrumú baciölő, de nem antibiotikum (a dokinéni által felírt antibiotikumos krém semmit nem ért!
).
És bevált!
Most megint normális, szépen visszatágult.
Ha vkinek ilyen gondja támad, tudom ajánlani a Bepanthen Plust.
(mostmár jó lenne, ha végre megkeresne vmelyik gyógyszergyár reklámszerződéssel, amennyit itt nektek ajánlgatok, de sajnos még egyik sem jelentkezett )
De basszus, h. egy ilyen kis kukaccal ennyi baj legyen!
Mégsem olyan hülye ötlet az a körülmetélés, csak így "nagykorában" már nem szívesen csináltatnám meg. Nálunk miért nem ajánlják fel a kórházban, mint az USA-ban?
Vagy nekünk kellett volna kérni? Akkor ez eszembe sem jutott.