Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kavicskám!

Akkor majd holnap! Vagy utána! :) Kedved? Görcsök?

Szia Kir!!!!
Tibike már mindjárt elindul!! Betojok, most született! Ám azt hallottam, hogy a sima felületen való mezítlábaskodás nem hogy használ, hanem árt a lábnak, mert nincsenek amik stimulálják az izmokat, így azok teljesen szétterülnek! A kavicsos, homokos, rücskös felületek teljesen más kategória, mert az izmok dolgoznak, így remek a lábboltozat fejlesztésére! Ebből meggondolva érdemes lenne lassan cipőkét nézni a legénynek!!!! Bezélni meg majd fgo, és akkor meg majd imádkozni kell, hogy hallgasson el egy kicsit! Nyugika!
Vendég

No, megint laptetőőőőőőőőőőőőőőőő :lol: :lol:
Semmit nem jelent, de így mindenki engem fog ma először elolvasni!!!!! :lol: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Kir!

Feldobtad a napom! :lol:
A párommal szétröhögtük a fejünket! :lol: :lol: Legalább 4-szer meghallgattuk, de a többit is! :lol:

Nagyon kalandos volt Tibike fogantatása! De a végeredmény a lényeg! Na, de a fogantatás sem kutya! :lol: :lol:

Monácska!
Nekem kedvvel nem lenne gond, de görcs az semmi!
Legalább 10szer több volt, amíg szedtem a Magnéziumot! Most semmi, ha van is nagyon enyhe!

Én nem szülök! Ráérek! A gyerek roppant jól érezheti magát odabennt! :?

Annyira szép idő van, valahova ma el kell pangani itthonról. Minél hamarabb.
Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kertesházunk.
Jól agyon lehetne csapni az időt. Vagy csak egyeszerűen felöltözve üldögélnék egy karosszékben és olvasnék.
Vendég

Kavics!

Kétünnepes gyerek lesz, meglásd! :D
Kibekkeli az tuti!
Ma feladom a Suttogót.

Zsizsik!

Ahogy ex főnököm apukája mondaná: "Fog ez menni!" :wink:

Csajok!

Beszéd és járás terén elég széles a szórás. Gergő nem beszél semmi értelmeset, csak gagyog rendületlenül, miközben egy vele kb. egyidős játszópajtás kiscsaj teljesen tisztán és érthetően kommunikál, ovisdalrészleteket énekel, ugyanakkor úgy mászik fel a csúszdára, mint a csík!
Csakegy! Ti már jól álltok beszéd szempontjából hozzánk képest!
Úgyhogy nyugi!

Na megyek sétálni, mostmár eldőlt, h. megmaradok. :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

kaptam egy óriási csokis-kókuszos fánkot a férjemtől :)))))

(legutóbb áradoztam neki, hogy a szomszéd kisboltban olyan de olyan fánkokat láttam... erre ő ma bement és megvette az utolsót... a vicces az, hogy mondta, hogy előtte azért megkérdezte a boltost, hogy jártam-e már arra fánknézőben:)))) Maradjunk annyiban, hogy ebéd utánra időzítettem a fánkvadászatot mert már napok óta arról a bizonyos fánkról álmodoztam:)))))))))

Nyami :))))))

Zsizsik: HAJRÁ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (valami jó kis afrodiziákum?:)))) illóolaj vagy hasonló ?:))))))

K.ir: Ne aggódj, Lilla az utóbbi néhány hétben kezdett el döbbenetes tempóban fejlődni... mostanában nincs olyan nap, hogy ne csinálna valami új dolgot... úgyhogy nálatok szerintem néhány héten belül várható ez a szakasz :)))) (tényleg döbbenet... ma is... üvöltött mert nem ihatott bele a kávémba... végül -amikor már megittam a KV-t- megjutalmaztam egy kis almalével... na akkor vérszemet kapott... folyamatosan nyomta a kezembe a bögrét, hogy adjak még... a 3. kör után mondom neki, hogy nincs több... ő üvölt... mondom neki, hogy nincs hiszti, nincs több almalé... erre ő bólogat, hogy de igen, és odatartotta az almalés doboz csapja alá a poharát és közben engem figyelt és bólogatott...:))))
Vendég

Bogi kávézik. :evil: Mondja is, hogy kávé!!!

Na jó, csak a tejeskávéba iszik bele, meg kikanalazza az aljáról a cukrot. Dehát borzasztó kis akaratos...

Mostanában ravasz is lett... nem bírja elviselni, ha a szőnyegen fekve próbálom tornáztatni a vállamat, ha már a gyógytornára alig jutok el. Tegnap mit csinált? Uzsonna után vagyunk, fekszem le a tornához. Erre elkezd üvölteni, hogy Pápi! Mondom, ne már, most ettél. (Nála az evést jelenti.) Aztán hozza is oda az előkéjét és csapkod.
Ezt játszottuk pár percig, aztán beültettem az etetőszékébe. Persze nem kellett neki semmi... én meg folytattam a tornát ott előtte a kövön... megszívta, hihi... :evil: :lol:

Szóval, én nem is tudom ám, melyikkel nehezebb, a kis pici tehetetlen babával, akit cipelni kell és folyton sírdogál, vagy a makrancos örökmozgó 2 évessel aki már az anyját is igyekszik átverni?
Vendég

Norka: a férjem gyógytornásza valami döbbenetesen jó!!!!!!! 4e Ft/alkalom a privát rendelése, de beutalóval az Irgalmasrendi kórházban rendel (úgy ingyen van). Egy fiatal lány és olyan ügyes, hogy csak na... (nekünk is úgy ajánlották és teljesen egyet kellett vele értenünk). Egy tök aranyos fiatal lány. (Plusz szereti a gyerekeket is, nem hiszem, hogy gáz lenne ha Bogival mennél hozzá). Ha kell az elérhetősége akkor szólj!!!!! (hála neki a férjem már hajlítja a karját plusz simán felemeli... pedig 3 hete még az is kérdéses volt, hogy képes lesz-e valaha műtét nélkül kiegyenesíteni!!!)
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm a tanácsokat!
Apucival „tanácskoztunk”. Szeretné az apás szülést, én nem állok ellen :). Köszi mégegyszer, amikor elolvasta apukáitoknak, hogy tetszett a szülés, döntött! Tudni kell, hogy nem én AKAROM. Felvetette a doki bá és kedvet kapott a Drága :) Én úgy érzem, nekem talán mind1 lesz akkor, hogy ki van bent. Na persze azért jól jön a segítő társ.
Rambóka! Szüléselőkészítő? Vidéki vagyok, nincs. De minden UH-n és vizsgálaton igyekszik velem jönni.
( már csak kicsinkómnak kell megfordulni, hogy szülhessek hüvelyi úton …)

Dimet!
Gyönyörű csokor! Gratulálok a 8 csodás évhez!

Norka!
Szerintem Bogi egyszerűen nem akarja, hogy tornázz! Lehet szenvedésnek látja? :lol:

Szeretném elmondani, milyen boldog vagyok :) Tegnap voltam UH-n, kislányom csodásan gömbölyödik :) És IGEN…..KISLÁNY!!!! Most megmutatta a bizonyítékot :lol: a doki bácsi vagy 9 fotót csinált róla :) ( pedig nem is kérdeztem a nemét) Még mindig farral csücsül, de lényeg, hogy kerekedik és csinos.

Ma voltam cukor-dokibácsinál is, terheléses vércukor mérésen:
Éhgyomor: 4,1 :)
120 perces terheléses: 7,1 :)

Mindkét dokibácsi elégedett a + kilóimmal :) 8kg.

Diétám folytatom, de nem kell szigorítani!!!!! Juhéééé

Puszilok mindenkit!

Babakocsi….melyik a jó márka szerintetek???

Gina
Vendég

megmututom a "bizonyítékot" Een én is LÁTOM amit a lába között rejtegetett a picim :oops:
Kép
Vendég

Jah..ma babakocsit kukkoltunk. Egybe bele is szerettem. Van kép, de ezen 4 kerekű..amit néztem az meg 3 Kép
Vélemény???
Vendég

áááá, én is látom mennyir eltérőek a fejlődésbeli különbségek. zsuzsi örülök,hogy már pörög-forog:) ülni is ül. de nem magától. de megtartja magát. ja, kúszik is!!! de sok ekkora baba már áll :)
viszont fújja, mint a pereces. ba-ba-ba- ma-ma-ma. pppppp-tyyyy. (pötty? sokat mondom neki :lol: )

azért lillának is van ám akarata :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Gina: gratulálok a kislányhoz :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Babakocsi: én TUTIRA nem vennék új babakocsit. Tökéletes kocsi ugyanis nem létezik. Lehet, hogy beleszeretsz egy kocsiba, kifizetsz érte 3 vagyont aztán eleged lesz belőle... ha meg eladod akkor bukod a felét vagy hirdetheted évekig. Az ilyen kombi kocsikhoz adott autósülések meg szerintem legtöbbször nem mennek át az ADAC teszteken így ilyenbe nem tenném a gyerekem (nálam az jön szóba ami az ADAC-on legalább GUT minősítést kapott).

Nézz inkább valami hasonlót a vaterán (olcsóbb mint a teszvesz!), a babaszoba apróhirdetési rovatában és az index felesleges gyerekholmis topikjában (ez a létező legolcsóbb beszerzési hely szerintem... az én 12e-ért vett kocsim is 20-22 körül lett volna ha máshol veszem)... ja, az indexen érdemes megkérdezni, hogy kinek van ilyen eladó mert legtöbbször ott lapulnak a cuccok csak senki sem hirdeti meg őket... (az én babakocsimat is külön kérésre pakolta fel valaki)

De ez az én véleményem... ha meg valakinek nem gond a pénz akkor persze megéri az új kocsi (mégiscsak más feeling)... de akkor mindenképp javasolnám a babyoutlet-et (babyoutlet.hu) ahol néha ugyanezeket a kocsikat az eredeti ár töredékéért megkapod csak mert mondjuk már "ódivatú" -ld. tavalyi színekben pompáznak.
Vendég

ja... márka: olcsó de masszív kategóriában én ABC Design fun vagyok - azoknak u.is jellemzően átfordítható a tolókarja az meg nálam alap kritérium. Nem olcsó kategóriában nem tudom, olyan ritkán babakocsizom, hogy nálam 12e a felső határ:) (na jó, kivétel a Römer kocsink... az megérte az árát... de az tipikus plázakocsi, terepen használhatatlan...)
Vendég

dimet: egy 7 hónapos gyereknél ez szerintem szuper teljesítmény:)))))) (alig várom, hogy összeengedjük őket:)))) Nem tudom neked feltűnt-e már de akkor szoktak a legtöbbet tanulni amikor náluk nagyobb gyerekekkel vannak összepakolva... tőlük 2mp alatt megtanulják azt amit te mondjuk hetekig tanítanál ...)
Vendég

Kati gratulálok!

és lányok milyen póz? :lol: Szóval melyik a babacsináló póz?

áruljuk már el a próbálkozós lányok kedvéért...én is tudom mindkét gyereknél milyen póz volt... :lol: két különböző... :lol:

lehet azért lett az egyik fiú, a másik lány?? :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

Fejeden találtad a szöget Rejokám. Két különböző póz, azért is nem lesz ez a második kiscsaj (pedig azt hittem, de nem úgy tűnik).

Egy biztos: nem a jó öreg misszionárius. :evil:
Vendég

Rejo!

Most mindenki csapja ki az asztalra?
Hehehe.... én benne vagyok. :lol: Nem reprezentatív felmérés?! :lol: :lol: :lol:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok!

Ginuska, gratula - ezen a képen már tisztán látszik minden!!! :lol:

Norka, Boginak Maci-kávé vagy - ami Dorka nagy kedvence - a "pont úgy mint a nagyok" kávé! Csajom anyuéknál kávézik ezerrel, mert mi nem szoktunk Apával.

Rejo, ez a kutatás jóóóóóóóó!!! :lol: :lol: De nem t'om, hogy Maszatka melyik nap készült, 3 egymás utáni nap is esélyes lehet... :P :oops: De ha kisfiú lesz, akkor ezexerint nem uabban a pózban készült mint Dorka... :wink:

Holnap kombinált teszt. Lafim, Istenhegyin adnak képet is a babáról? vagy kérni kell?

Kép

Kép
anyoooka

jajj KIR én is fetrengek a röhögéstől...nagyon édesek. :lol: :lol:

néha nehezen értem a reppelést, pedig ismerem barátnőm miatt a szavaitokat...a te írásaidban is mindig örömmel fedezem fel azokat a fordulatokat, amiket segesvári barátnőm használ...(gyerek helyett gyermek, meg örülök helyett örvendek...meg amiket a múltkor leírtál) olyan apróságok, de szivetmelengető...

mit vett Arankának? :lol: a laskaszűrőt és a tepsiszettet értettem, de előtte mit mondanak? :lol:

tisztára jó ez a szám azok után, hogy a pasik hülyeségeiről meg agybajáról meg anyagiasságáról beszéltünk...mindenhol ilyenek lássuk be! :lol: és milyen jó hogy ilyen viccet tudnak csinálni magukról. :lol:

csakegy most már tényleg meg kéne mondani mi az a rulez!!! :lol: :lol: mindenki használja, le kéne már fordítani! :lol: te tudod? :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

Monee én már túl vagyok a kicsapáson ezügyben, Johanna babacsináló póza már volt téma anno kandikával... :wink: :lol:

Norka pedig de, nekünk Domi misszionárius, a jó öreg, Johanna hátulról... 8) :lol:

na, csajok, zsizsik kedvéért! :lol:

zsizsik aszem a pózt is kitaláljuk neked, és megszabhatod apának péntekre! :lol:

Kép

Kép
rejo

Norka, egyetértek Rejokával, Dorka is a jó öreg... :oops: 8) Apróság meg nem t'om!!! :(

Párocskáink ha beleolvasnak ebbe a topikba, mit fognak szólni?! :P :lol:

Kép

Kép
anyoooka

to rule --> rulez :) (nádgggyon csúnya magyar netes szleng... ezer éve használják szerintem... olyan mint pl. mostanában a "vok" a "vagyok" helyett amitől engem speciel a hideg ráz...) ... én leginkább nyerőnek "fordítanám" bár nálam nincs egyértelmű definíció erre :) (ld. vannak szavak az angolban amiről fogalmam sincs mit jelentenek viszont érzem... na itt jön elő, hogy kint tanultam angolul és nem itthon...) (szerintem a "király" a legjobb szinoníma rá:))))) (az EmilRulez ismerős?)

(példamondat: http://www.amazon.com/How-Rule-World-Ha ... 1556524978)
Vendég

Kösz csakegy a nyelvi ízelítőt! :lol:

Itthon egyáltalán nem tanultál angolul? A "kint" az hol volt?

Kép

Kép
rejo

Anglia... szótárral a kezemben mentem ki és még bemutatkozni is úgy mutatkoztam be, hogy a szótárból kilestem a szavakat :))))) Később az egyetemen lenyomtam egy félévet heti 1 órában mert anélkül nem lehetett volna ingyen nyelvvizsgázni de az elég komolytalan volt... (vannak is emiatt hiányosságaim...)
Vendég

Nóri hátulról készült, tutira!!!!! Ugyanis a fiam születése után 13 évvel megtudtam Mészitől, hogy hátrahajló méhem van, és Norka felhomályosított kicsit előbb arról, hogy a hátulról póz nyerő lehet ilyenkor! Nyerő volt!!!!!

Zsizsik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá, már csak egyet kell aludni egyedül, aztán apa jön!
Vendég

Anyóka, adnak!
Vendég

Monnyátok már meg, h. puncist hogyan köll csénálni! :lol:

A kukisunk körülményeire sajnos már nem emlékszem. :(
Pedig akkor most biztos nem úgy csinálnánk! :lol:
Bár lassan ott tartok, h. mindegy mi csak jöjjön! Még ikrekkel is kiegyeznék. Csak egészségesek legyenek!

Norka!

Ezek szerint már merevedik? :twisted:

Ha már megint itt tartunk:
Kukacos csemetével bíró csajok, senki másnak nincs fitymaproblémája? (Mármint a dednek :lol: )
Én mindent, de mindent elolvastam ezügyben. Direkt nem b@szogattuk, nem húzgáltuk vissza, nem piszkáltuk.
De ennek a kis piszoknak egy időben olyan merevedései voltak, h. alig tudtam visszazárni rá a pelust, féltem, h. letörik! :twisted:
És ezektől szépen lassan visszafejtődött a fitymája.
Aztán meg jól begyulladt.
Dokinéni mondta, h. innentől nincs mese, minden este vissza kell húzni és mosni kell!
Jól felhúzkodta neki, be is repedt, vérzett.
A gyógyszertári kence semmit nem ért, gyerek üvöltött, mint kettő sakál együtt, és próbálta behúzni a pöcsét, amennyire csak lehet. :twisted:
Ketten fogtuk le, h. meg tudjuk pucolni.
A 3. ilyen napon, amikor a gyerek már a zuhany megnyitásakor elkezdett üvölteni, úgy döntöttem, h. inkább az Elocommal kenem be utána.
Az végre használt, másnap már sokkal szebb volt, 3. nap már nem üvöltött.
Azóta nem volt gond, de két hete a párom szólt, h. megint le van tapadva, amikor este a fürdetésnél vissza akarja neki húzni.
Hát basszus, a pelenkázóra fektetett deden ketten alig bírtuk elővarázsolni a kicsi kígyófejet. Ded persze végigsikoltozta.
Elocom 2 napig. Azzal annyira feljavult, h. már nem tapadt le, de olyan volt, mintha a fitymazsák teljesen beszűkült volna. Mint amikor egy garbón akarod átdugni a fejed, alatta bő, de aztán totál szűk. A nagy nehezen átszuszakolt kígyófej meg eléggé szederjesen lilult, félő volt, h. még a végén leszárad, azt egy életre annyi neki! :shock:
Na mondom, hajrá, hegesedik. :evil:
Ez nem az a célterület, ahol szívesen szteroidoznék tartósan, úgyhogy azt találtuk ki, h. a Bepanthen Plus-szal kenjük, minden egyes pelenkázásnál direkt a kis kígyófejűt, mert abban ugyanaz a hatóanyag van, mint a fogászatban is használatos Corsodylban, elég széles spektrumú baciölő, de nem antibiotikum (a dokinéni által felírt antibiotikumos krém semmit nem ért! :evil: ).
És bevált!
Most megint normális, szépen visszatágult.
Ha vkinek ilyen gondja támad, tudom ajánlani a Bepanthen Plust.
(mostmár jó lenne, ha végre megkeresne vmelyik gyógyszergyár reklámszerződéssel, amennyit itt nektek ajánlgatok, de sajnos még egyik sem jelentkezett :twisted: )

De basszus, h. egy ilyen kis kukaccal ennyi baj legyen!
Mégsem olyan hülye ötlet az a körülmetélés, csak így "nagykorában" már nem szívesen csináltatnám meg. Nálunk miért nem ajánlják fel a kórházban, mint az USA-ban?
Vagy nekünk kellett volna kérni? Akkor ez eszembe sem jutott. :?

rambóka

Rambóka!

Ákosnál emlékszem, rémálom volt ez az időszak, pont a fitymája miatt! Nem segített az sem, hogy minennap meg volt mosva, felhúzkodva. Előszörre a dokinéni tépte fel neki, utána meg kínlódhattam vele magam....... Dokinéni szerint nem szabadna letapadnia, és kérdezés nélkül simán feltépte................. :evil: :evil: :evil: Begyulladt, gombás lett, gyerek ordított, és utált engem, plusz markolgatta a fájós kukackáját, én meg majdnem sírtam mérgemben sokszor! Sajnos visszatérő gond lesz egy darabig, majd a jóidőben, mikor nem lesz rajta annyit pelus szépen elmúlik, mert többet lesz levegőn a kukacka!

A lilán szederjes, hatalmasra duzzadt hímtag ismerős látvány volt sajnos nálunk is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányoknál mire kell figyelni?????? Adjatok tanácsot, hátha nem fogok majd hibázni Nórival!

Lányt hogy kell csinálni???????? Nem tudom! Én azt mondom, hogy a véletlen dönti el végül........ Bár, aki tudományosan meg tud győzni, kezdje el bátran!
Vendég

fú Rambóka... még jó, hogy lányunk van!!!!!!

(amit olvastam eddig a neten, az alapján ha a ketteske fiú lesz én a nem-húzkodó táborba fogok tartozni... aztán majd kiderül... csak jönne már a ketteske:)))))
Vendég

fú Rambóka... még jó, hogy lányunk van!!!!!!

(amit olvastam eddig a neten, az alapján ha a ketteske fiú lesz én a nem-húzkodó táborba fogok tartozni... aztán majd kiderül... csak jönne már a ketteske:)))))
Vendég

Sziasztok!

Monácska: Én is éreztem olyan remegést, amiről Te beszéltél. Érdekelne engem is, hogy ez normális dolog-e vagy érdemes megemlíteni a dokinak...

Zsizsik: Holnap annyian fognak nektek drukkolni, hogy ebből gyereknek kell majd lennie :lol:

Gina: Én is szeretném, ha bent lenne a szülésnél apa, meg persze a vajudásnál is. Nagyon tudok szenvedni, de az ő közelsége mindig j hatásal van rám ilyenkor, tök mindegy, hogy nem tud segíteni. Volt már vesekövem, végig fetrengtem az éjszaját, és maga a tudat jó volt, hoy ott van velem és simogatta a hátam vagy hozta a borogatást a homlokomra. nyilván, ha úgy dönt hogy nem akar bejönni (sajnos nem bírja a vért), akkor azt tiszteletben tartom...

Én ugye a fiú csináló pózról mesélhetnék, de sajna nem tudom, melyik volt a nyerő :oops: Akkor kivételesen 2 naponta napi 2 volt :oops: Viszont elég változatos helyeken és pózban, szóval bármelyikből célbatalálhatott Apa :lol: Ja és 2 nap is bejöhetett a tüszőrepedés szempontjából, szóval ezért voltunk úgy, mint a nyulak :D

Jaj, teljesen megijesztettetek ezzel a fityma dologgal... Pedig eü-s voltam, így van némi elképzelésem a kezelésről, de én a saját gyerekemnek ezeket megcsináljam? Na, azt nem! Asszem ez apa reszortja lesz, neki legalább van elképzelése a dolog kíméletesebb megoldásáról (gondolom én...)

Keményedünk rendesen. Asszem a sok munka az oka... Pedig már csak az eddigi munkám felét kell elvégeznem, de még így is hajtás volt egész héten... :( Párom "imádkozik", hogy ki tudjam még húzni itt melóban egy hónapot. Persze, ha nem megy, akkor nem megy. Most már ő vetette fel, hogy szerdánként ne jöjjek be dolgozni, hanem lazsáljak otthon... A héten védőnőhöz is kellett volna mennem :( Áááá, tényleg gáz volt eddig ez a hét....

Na jó, nem panaszkodom, hanem csomagolok, 10 perc és vége a munkaidőmnek ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Monácska: Én is éreztem olyan remegést, amiről Te beszéltél. Érdekelne engem is, hogy ez normális dolog-e vagy érdemes megemlíteni a dokinak...

Zsizsik: Holnap annyian fognak nektek drukkolni, hogy ebből gyereknek kell majd lennie :lol:

Gina: Én is szeretném, ha bent lenne a szülésnél apa, meg persze a vajudásnál is. Nagyon tudok szenvedni, de az ő közelsége mindig j hatásal van rám ilyenkor, tök mindegy, hogy nem tud segíteni. Volt már vesekövem, végig fetrengtem az éjszaját, és maga a tudat jó volt, hoy ott van velem és simogatta a hátam vagy hozta a borogatást a homlokomra. nyilván, ha úgy dönt hogy nem akar bejönni (sajnos nem bírja a vért), akkor azt tiszteletben tartom...

Én ugye a fiú csináló pózról mesélhetnék, de sajna nem tudom, melyik volt a nyerő :oops: Akkor kivételesen 2 naponta napi 2 volt :oops: Viszont elég változatos helyeken és pózban, szóval bármelyikből célbatalálhatott Apa :lol: Ja és 2 nap is bejöhetett a tüszőrepedés szempontjából, szóval ezért voltunk úgy, mint a nyulak :D

Jaj, teljesen megijesztettetek ezzel a figyma dologgal... Pedig eü-s voltam, így van némi elképzelésem a kezelésről, de én a saját gyerekemnek ezeket megcsináljam? Na, azt nem! Asszem ez apa reszortja lesz, neki legalább van elképzelése a dolog kíméletesebb megoldásáról (gondolom én...)

Keményedünk rendesen. Asszem a sok munka az oka... Pedig már csak az eddigi munkám felét kell elvégeznem, de még így is hajtás volt egész héten... :( Párom "imádkozik", hogy ki tudjam még húzni itt melóban egy hónapot. Persze, ha nem megy, akkor nem megy. Most már ő vetette fel, hogy szerdánként ne jöjjek be dolgozni, hanem lazsáljak otthon... A héten védőnőhöz is kellett volna mennem :( Áááá, tényleg gáz volt eddig ez a hét....

Na jó, nem panaszkodom, hanem csomagolok, 10 perc és vége a munkaidőmnek ;)

Kép

Kép
bettica

Hm, azért ennyire nem volt fontos:) Bocsi

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Gina gratulálok!
Látszik,hogy kislány de azért elsőre segítség volt a szöveg a képen! :D
Babakocsi: jó megoldás sztem nincs, használat során majd elválik, hogy jól választottunk e..
Én is sokat szenvedtem, végül egy viszonylag kicsi bababoltban szerettünk bele elsőre a megvásárolt kocsiba ,mindketten (bár 3hétig gondolkodtunk).
-Nekünk az utak miatt fontos volt a nagy kerék,elől bolygós és ragaszkodtunk a 4kerékhez (felfújható kerekei vannak, ennek azért örülök mert nekem a műanyag kerekek úgy zörögnek ha valaki itt babát tol,hogy na..)
-a tolókar nem átfordítható,de több gyerek felnőtt sima babakocsiban is.. (ja és nekem kikötésem volt az egybefüggő tolókar,magasság állítható legyen)
-viszonylag tágasnak mondható a sport rész és a háttámla teljesen dönthető, a mózest nem tudom meddig tudjuk használni
-lábzsák és bundazsák volt hozzá és árban sem volt vészes, bár nem ismert márka de remélem kihúzzuk vele
-hordozót viszont külön kell beszereznünk

Mi is apás szülésben gondolkodunk, nekem sokat jelent ha velem van. Maga a jelenléte biztonságot ad és támaszt. De ha mégis,úgy döntene ,hogy nem szeretne jönni nem erőszakoskodom.

Rambóka :roll: elég nehéz szituáció, bár ahogy leírtad vicces is.
Nem is gondoltam,hogy ennyi problémát okozhat :(

Pózokban Monával értek egyet,sztem sem lehet kiszámítani.
(inszem és lombik egyik pozitúrába sem sorolható igazán)

Norka más ez a kismamiságod mint Bogival?
Hányinger,stb?? Mesélj!

Kavics sétáltál ?
Itt nincs szép idő :(
Vendég

Sziasztok!

Csakegy!

Ma kicsit magamba mélyültem abban a 10 percben még a Páromra vártam a parkolóban és az én "tanult" angol tudásommal a következőre jutottam.
A rulez, kb. azt jelenti szerintem amit a magyar király!, fasza!, baró! csak ennél egy kicsit hangsúlyosabb, erősebb. Nekem a "viszi a pálmát" magyar kifejezés jutott róla, de ez túl szép és irodalmi a rulez szlengségéhez. Szóval valami ilyesmi.
Közben életem értelme felhívta rá a figyelmem, hogy ez egy számítástechnikából átjött kifejezés. Valami olyasmi van, hogy a Linux egyik futtatási folyamatánál van egy "rules" rész, ami ha a bejött, akkor a futtatás valószínüleg sikeres volt. Nah, ezek az info emberek kezdték el mondani ha valami rules-->rulez, akkor az már király. (Az informatikusok most tépkedik a szemöldöküket, a konyába remélem ez is elég. :D)

Rambóka!

Jujjj.... ez elég durva volt. Szegény Gergő. :shock:
A Kedves az imént a lelkemre kötötte hogy ne írjam le, tehát nem írom le a következőt. :twisted: Szóval egy ismerősünk ismerősének az ismerősének a férjével is történt hasonló szűkülés a bőr kirepedezése, majd gyógyulása alatt. Tényleg tök furcsa ez a "garbó amin elég nehezen fér át a fej" állapot... :shock: Szóval ilyen felnőtt pacákokkal is megtörténik és a páciens legnagyobb örömömére azért biztosnak mondható hogy meggyógyul.
Körülmetélés?! Nagykorában is biztos hogy annyira jó az neki? Nem "keményedik" el a kukac vége az évek során ha nincs ott a bőrike ami megvédje? Hümmm... én asszem a fiam jövőbeli szekszuális életére való tekintettel asszem nem csináltatnám meg... :oops:

Bettica!

Komolyan mondom Neked, hogy nálam kezd eljönni a lélektani pillanat, amikor ki fogom jelenteni hogy nem bírom. Ebben a hónapban a bérszámfejtő kiszámolja nekem hogy mennyi pénz járna passzív TP-re és ha nem sokkal kevesebb mint a fizum, akkor menthetetlenül itthon maradok.
Nem értem én sem ezt az itthonlevés mániát, mert alapból nincs bajom, tök jól viselem a terhességet... de hogy munkába KELL mennem, attól sikítozó frászt kapok.
Ezer dolgom van, megint előjött a mániám hogy csinosítani kéne a lakást, sétálnék, olvasnék nagyokat és abszolút nem bír felzaklatni hogy a népeknek milyen gázártámogatási problémájuk van. Erre mindre nem lesz elég az a 3 hónap amit magamnak szántam.

Bassszus, én sem emlékszem hogy milyen pozíció volt, de én tutira a hátulról-ra tippelek, mert nálam az a rulez! :lol: :lol: Hümm... a következő gyereknél nem csak az együttlétek idejét fogom feljegyezni, hanem azt is hogy hogyan volt. :lol:
Jah és Zsizsik, én tuti nem keltem fel utána legalább egy fél órát. Gyertyaállás, fenék felpolcolás nem volt, de legalább megadtam a lehetőséget a versenyzőknek, hogy optimális körülmények közt tudjanak úszni. :wink:

Olyat csinál a hasam, mintha a baba elől akarna kijönni.
Nem mondanám hogy fáj, csak inkább kellemetlen. De ez nem is görcs, vagy keményedés, hanem egyszerűen jönne kifelé a hasamon keresztül a gyerek. Jó ez így?
Ma se ülve, se állva, se sétálva nem volt jó neki, kepesztett ezerrel. Délután már ott voltam, hogy felülök a helyi vurslisok hullámvasútjára és revansot veszek. Lássa a kis piszkos, hogy nekem is vannak azért eszközeim. :twisted:

Holnap nem dolgozok! Éljen!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

hát skacok nem tudom. most is csináltam egy LH tesztet és tök olyan mint 2 napja. Kb. olyan erős a csík mint a kontrollcsík... de mind a kettő fakó. Tök gáz. Ha LH csúcs jönne akkor már máshogy kellene kinéznie.

Nem értem én ezt az egészet :((((

Megpróbálom lefényképezni és akkor megszakérthetitek...

(egyszerűen nem értem mi van... lehet, hogy semmi értelme az LH tesztelésnek???)

(férjem megy Rambót nézni... 1/2 9-kor kezdődik a film a moziban...)

Na megyek... kezdődik a lillavacsoráztatásmesemondáspelenkázáshajszolás....
Vendég

juj, a fiúkkal ennyi "gond" van?? :)

Kép

dimet

csakegy, rambót odaadtam volna jövő héten :D vagy mozi-fíling kell a férjednek?

rejo, neked kell a szökés is?? múltkor mondtad.

voltam vákuummasszázson. azt hittem besz@rok....de bizisten nagyobb volt rám a nacim,mikor kijöttem :D :shock:

kavicska, monácska szép álmokat, szép éjszakát! persze a többieknek is!!! :)

Kép

dimet

Jaj Gina tényleg a kép :oops: Tényleg jól látni, hogy kis csajszi. Gratula hozzá!!!

Csakegy: Folyás nem szokta jelezni, hogy pé jön? Valakinél jobban beön, mint az LH teszt. Pl. nekem is. Emiatt én arra voksolnék, hogy vesd kukába azt a tesztet, vagy most még ne az alapján induljatok ki a lehetséges pé idejét nézegetve...

Monee: Én is mostanában érkeztem el ahhoz a ponthoz, hogy lelkileg visel meg ez a munkábajárás, ami miatt testileg is szenvedünk... Nem tudom, érthető-e mit akarok mondani. Ugyanakkor tartok attól, hogy nem tudok itthon mit csinálni. A párocskám is csak emiatt próbálja tartani bennem a lelket a munkábajárással kapcsolatban, tudja hogy nem bírnám sokáig itthon az apjával. Lassan neki kezdhetünk a szobának, elfoglalhatom magam majd a pingálással (köszi Dimet az ötletet, majd jelentkezem egy személyes konzultációra a konkrét hogyan miatt ;) ). Addig viszont marad a munka.

Szegény csöppem ma egész nap megint totál be volt gubózva (figyeltem azért egész nap). Szerintem nem is mozdult meg, ha nem volt muszáj neki. Most kezdem érezni őt, kicsit leeresztettem a sok stresszből .... Tuti megérzik ezek a kis lurkók, hogy anyuci most eléggé le van strapálva, hagyjuk őt "élni"...

Na jó, megyek ledőlök, most erre nagy szükségem van.

Holnap jövök, ha lesz egy kis szusszanásnyi időm!

Kép

Kép
bettica

dimet: köszi, de a mozi feeling kell neki... a Rambó meg olyan film amit az egyik férfitársával kell megnéznie a mozi legjobb helyéről... (van egy kedvenc helyünk a moziban, pont szemben a vászonnal az utolsó sorban és SENKI nem ül az ember előtt... )

bettica: de, 2 napja volt tojásfehérje (nagykönyv szerinti) ma meg már nem nagykönyv szerinti... azért is LH teszteltem (nem lövöldözök vaktában:) szóval mintha elindult volna a dolog de aztán annyi...

Csak az zavar, hogy itt egy zsák teszt és nem megbízható :( (azért elhasználom... iszonyú drága a "bolti"... aztán rendelek majd Kanadából a jó minőségűből... előtte szólok majd, hogy kinek kell még... ha sokat veszünk úgy olcsóbb)

Mondjuk én most arra gyúrok, hogy 2009 tavaszi babánk legyen... akkor Lilla ruhatárának min. a 3/4-e jó lenne:))))) (ha lány akkor meg a 100%-a:)))) (ld. nyárra jó lenne teherbe esni... kb. 3-4 hónapon belül... lehet, hogy hőmérőzni is elkezdek majd)
Vendég

ja... bettica: ne csodáld ha a 26. héten tele a hócipőd. Én is akkoriban szálltam ki a melóból és a végén már nagyon szenvedtem. A munkára nem tudtam koncentrálni és zavart, hogy bent dekkolok ahelyett, hogy jógára járnék vagy moziba:))) (nekem egyébként magasabb volt a táppénzem és a tgyás mint a fizetésem így anyagilag sem érte volna meg bennmaradnom)
Vendég

Bettica!

Naná, hogy a csöpp is érzi a stresszt. Figyi, ha nagyon sok és ennyire lestresszel a meló nem tudsz otthon maradni? Nekem februárban 3 nap betegszabi elég volt hogy feltöltődjek.

Én talán a 36. hétig melózom majd.....:) remélem bírom is majd!

Pussz

( ja és köszi a dicséreteket az UH fotóra)
Vendég

fú... Lilla üvöltés nélkül elvonult aludni. gyanús... tervez valamit.
Vendég

Csakegy!
Á.....nyugis este lesz :) szorítok :wink:

Mona! Kavicska!
Szép nyugodt álmokat kívánok nektek ma éjszakára! Puszi a babócáknak!

De mindenkinek szép álmokat! Pá!

Gina
Vendég

Monee!

Hát "elkeményedés" ügyben lehet, h. körkérdést kéne intéznünk mindazokhoz, akik voltak már zsidó pasival. Válaszok hozzám jöhetnek priviben és csak a végeredményt osztom meg a nagyközösséggel. :wink:

A "hogyan járok jobban, ha dolgozom, v. ha otthon szépítek" kérdésben meg tudom adni egy csajnak a telefonszámát, aki készségesen segít (5000 Ft), konkrét számokkal illusztrálva a helyzetedet.

Alien-ezik a gyermek? Hehe! Gergő is mindig ezt csinálta! :lol:
Nagyon fura érzés!

Csakegy!

Hányadik ciklusnapon kezdted?
Szerintem a tojásfehérjét megelőző napon lett volna erősen csíkos v. aznap.
Nálam legalábbis úgy van, h. feszít, feszít, aztán hihetetlen mennyiségű tojásfehérje, aznap még feszít, másnap már nem. Szóval nálam is a tojásfehérje a legbiztosabb előrejelző.

Migrénesek hogy vagytok? Mert nekem egész nap szét akart esni a fejem, de még a gyerek is mutogatta a buckáját, aztán délután ritkaronda fekete felhők jöttek. Mostmeg el akarunk aludni a párommal. Remélem a gyerek hagyni fog minket aludni!

Ja és elkiabáltam a "jobban vagyok"-ot. A javulás csak átmeneti volt. Átmentem a hasmenéses fázisba.
Elöl hátul folyok.
Ha az konstans orrfújás nem lenne elég az aranyeremnek, majd most kap egy kis rásegítést! :twisted:
Már tényleg csak a mensi hiányzik a repertoárból! :evil:
Hócipőm nem tele, hanem meg is van púpozva!

rambóka

jaj, rami...szegény!! jó kis tavaszi méregtelenítés :? de hátha meg sem jön :wink: ennyi rossz után, csak jó jöhet!!!!!

bettica, hidd el, elleszel otthon. én bánom, hogy nem emtnem el hamarabb táppénzre. mondjuk a pénz nagy úr...

csakegy, itt is gyanúsan gyorsan ment az elalvás.

Kép

dimet

férjem itthon... bombariadó volt a moziban... szegények jól beszopták a dolgot :(((((( Azért nem adják fel, újra nekilódulnak a jövő héten...
Vendég

rambóka: 2 napja volt a tojásfehérje, aznap teszteltem és nem volt erősen kétcsíkos. Igazából nekem most a tesztekkel van tele a hócipőm... mert ha a kontrollcsík erős lenne az OK... de még az sem erős... meg 3 napon át eleve nem lehet ugyanolyan erős a tesztcsík... még akkor sem ha nem lesz PÉ a dologból... (egyébként nem volt PÉ, azt érezném utólag!)
Vendég

Sziasztok

Kati
Gratulálok a két csíkoshoz! :D

Húú futva olvastam végig a hsz-at,,majd a végén leirom miért.

Ginuska
Gratulálok a nunishoz :wink:

Kincs
Még múltkor volt egy kérdés....de mindig elfelejtettem....én kb 5 hónapig használtam a melltartóbetétet!
Babakocsival kapcsolatban lenne 2 meglátásom,az egyik tapasztalat,fújhatós kerék,,,mi kb már négyszer foltoztuk be,,áll.kilyukadt,szal vegyetek hozzá biciklikerék ragasztót :twisted: ,aztán férjem bütykülte vmi speckós beleragasztós gumival a melóhelyéről :oops: :lol: ,na azóta nem lyukadnak ki.
sokszor jó ha forditható a tolókar,,,nap,szél stb...de semmi sem tökéletes ma pl átforditottam h ne a Miront fújja a szél,,igy a nap sütött a szemébe, sérelmezte is.. :lol:

Rambóka
Mi is küzdünk kiskigyóval,már születésénél nagyon le volt tapadva,azóta is kb ott tartunk,egyszer véletlen felszakadt,pont kukurut mostam és ugrált...akkor kaptunk krémet, az nagyon fain volt,tök jól lelehetett húzni,de aztán visszanőt.Háziorvos azt mondta h két éves korig addig húzzam neki amig engedi,,,,,akkor kenőcs,ha az sem segit felszakitják :x
Sokszor nekünk is van merevedésünk,vagy is neki :lol: ,apával jót nevetünk rajta.
jobbulást!!!!!!!!!!!

Monácska,Kavicska :lol:
Rajtatok a topik szeme!!!
Ja nekem volt olyan suhanós érzésem!

Csakegy,Dimet
Nálunk is könnyen ment az alvás.két napja alszik de. is meg du. is :shock: ,este fél 9 kor magától elaludt :shock: ...kialussza magát egy hétre előre!

Zsizsik
10 mm tökéletes :wink:

Bocsi akit kihagytam,,,visszakéne lapozni,de már fáradt vagyok.

Szóval képzeljétek,kedden mentem kontrol endokrin-re(,legutóbb azért nem voltam mert pont akkor volt nálunk a fosos,köhögös időszak),,,,több mint két hete áll. fájt a mellkasom fulladás érzésem volt,gyereket alig birtam felemelni,meg sokat nem tudtam mosogatni :oops: :roll: ,mindig akkor fájdult meg a hátam :) .mondom a dokinak nem vagyok jól vmi megint van a pajszmiriggyel,,akkor volt iylen mellkas érzésem.Meghallgatta tüdőmet,ütögette stb,,,,aszongya tüdőgyulladásom van :shock:...röntgen is igazolta,bár már felszivódóban lévő,kaptam gyógyszert ennyi. Elég rendesen kiakadtam :roll:
Már 5 emberrel találkoztam akik a mostani,virusos megbetegedések után fellépett vmilyen szövödmény,azért sztem elég durva.

Na mentem aludni

jó éjszakát!
Vendég

gyerek kezd belejönni az evésbe. azt hiszem esőkabátot kell húznunk közben.nekem is. vagy motoros esőruhát :lol:

Kép

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?