Sziasztok! Hát mi tegnapra jól elkaptuk ezt a hányós-hasmenős vírust, mindannyian betegek lettünk. Dominik már kifelé megy belőle, ő már péntek óta beteg. Nagyon szarul voltunk tegnap, én egész nap feküdtem, szerencsére hányni nem hánytam, a fiúk annál inkább. Még szavazni sem tudtam elmenni, de szerencsére nem az én szavazatomon múlott, lélekben ott voltam
Banoed! Hogy lesz-e több időd? Hát én egyre inkább úgy érzem, hogy szinte semmire sincs időm, szóval nem tudom. Mondjuk talán ha végzek a sulival, több időm lesz, sőt most úgy érzem, hogy rengeteget fogok unatkozni.
Na jó azt azért biztos nem
Emma! Üdv újra köztünk! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! És köszi neked is a köszöntést.
Timesz! Könnyen el lehet dönteni, hogy a foga miatt van-e hasmenése a kicsinek. Ha nem attól, hanem valami vírustól, akkor kegyetlen savanyú szaga van (tapasztalom már napok óta), és olyankor szinte vizes, míg a fogtól lévő hasmenés esetén ezek nincsenek. Próbálj neki könnyebb kajákat adni, azokat, amik székletlazítók (pl őszibarack), inkább kerüld.