Új privát üzeneted érkezett!

Dadomi,BOLDOG SZÜLINAPOT!!Én is jövő nyáron leszek 30.

Kép
Kép
josi

Dadomi,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép
Vendég

Köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

cseriani: gyógyulást! Nem vagy te állandóan beteg? Nem lehet, hogy valami immunerősítést kéne csinálnod?

dadomi: köszi a megnyugtatást, és boldog szülinapot!

Kép

Kép
enahma

tavasszal mindig ez van,mikor az allergia legyengít. De most legyengít pluszban a szopi is. Kristóffal is ez volt,emlékszem.
Egyébként nem vagyok beteges,pl.lázas utoljára ált.iskolában voltam.Az elöbb az ügyeleten voltunk Kristóffal,egyik pillanatról a másikra 38 lett a láza. Garatgyulladása van. Szép kis éjszakánk lesz :cry:
Vendég

Cseriani,tudom hogy ez téged nem vígasztal,de a férjem is hazajött délbe(ma is dolgozott) mert 38,7 volt a láza és hasmenése van :? :( . Ja és holnap menni akar dolgozni :shock:

Kép
Kép
josi

Ja és Kristófnak is jobbulást!!Szegénykém :(

Kép
Kép
josi

Dadomi Boldog Születés napot kívánok én is. Buli lesz?

Cseriani nagyon sajnálom Kristófot is. Sajnos, ahogy bekerül csoportba ez megy. Béres cseppet adod neki?
Vendég

Enahma, Rékababa! Nektek is köszönöm :D Buli idén kimarad, van elég más dolgom. Majd holnap sütök túrótortát, meg fini ebédet :lol: De nyáron ha a kezemben lesz az a kemény valami, amire az van írva, hogy oklevél, na akkor majd a szülinapi, a névnapi, a diploma, meg minden elmaradt alkalom bulija meg lesz tartva, be lesz pótolva az elmúlt három év :lol: :lol: Csak egy a baj, hogy rövid lesz ennyihez a nyár :wink:
Cseriani! Gyógypuszi Kristófnak! Múltkor nekem is garatgyulladással indult a nyavalyám, aztán lejjebb mentek a bacik, és légcsőgyulladás lett belőle. Gyógyuljon meg gyorsan az ovis nagyfiú!

dadomi

Jaj csajok, nálunk is zajlik ám az élet, még nem alszom, Dani egy fél órával ezelőtt felébredt, hányt egyet az ágyába, aztán gyorsan kitereltem a wc-re, fájt a hasa, hányingere volt, de már nem hányt. Itattam vele egy kis hideg vizet, most aludt el. Megőrülök, ha most meg valami hányós, hasmenős vírust szedtek össze a fiúk, tegnap Dominik hányt, hasmenése volt, aztán szegénykémet diétára fogtam, ma vacsira főztem neki kis krumplit répával, olyan jó ízűen ette, aztán pár perc múlva már a pelenkában volt minden :? Pedig napközben a háztartási kekszet, szopit, teát jól bírta, nem volt hasmenése, erre az a kis kaja meg rögtön kijött belőle.
Remélem nem lesznek nagyon betegek a drágáim, és most önző leszek és magamra is gondolok, remélem én sem leszek beteg, semmi szükségem hányás-hasmenésre :roll:
Na léptem hátha sikerül még aludnom is az éjszaka hátralévő részében.

dadomi

Dadomi gyógyuljatok meg hamar!!Én még bele se merek gondolni mi lesz ha mindkettő egyszerre lesz beteg.Szegénykéimet úgy le tudja gyengíteni a hasmenés :( és neked meg a szakdoli is ott van :?

Kép
Kép
josi

Jó reggelt!

Cseriani jobbulást neked és Kristófnak, akkor Eliza baba nagyon jól bírja ha ő még nem kapta el!!!

Dadomi! Boldog szülinapot neked és ti is hamar gyógyuljatok meg!!!

Tegnapelőtt Olivér is kétszer hányt, de azóta szerencsére nem volt semmi, viszont étvágya alig van, szinte tömni kell bele az ételt és nem fogadja el, akármit adok neki. A fogával is nagyon szenved egész nap, lehet hogy emiatt nem eszik jól???? Tegnap 2-szer hasmenése is volt, remélem ez nem valami vírus csak a foga miatt van ez is. Még a végén ha így folytatja tényleg kell valami étvágyjavítót felírjon a dokinő, pedig eddig szépen evett.

Mentek ma szavazni????

Kép
timesz

A doktorbácsi szerint Kristóf tőlem kapta el :cry:
Győri doktorbácsi volt az ügyeletes,nagyon aranyos volt. Az ő testvére szedte le az anyajegyeimet :D
Lányok,nem akarok senkit ijesztgetni,de kétfajta vírus van,az egyik a hányás hasmenés,hasfájás,a másik meg a torok mandula,stb...felső légúti gyulladás,lázzal. És állitólag valakinél így jön ki,valakinél úgy ugyanaz a vírus,attól függően,mije van legyengülve.
Timesz,dadomi,jobbulást a gyerkőcöknek. Zoltánom is dolgozott tegnap,de du.már itthon volt. Ma meg anyu nincs,választáson csücsül.
Én is félek,nehogy egyszerre legyenek betegek. De így sem egy leányálom,hogy én az vagyok,nem tudom rendesen ellátni őket. Már egy pelenkacserétől lever a víz. Igaz,ha Eliza nyugton maradna pelusozás közben... :wink:
Vendég

Jobbulást minden betegnek!!! :( Gyógyuljatok hamar!

Timesz,
mikor az első foga jött Barnus sem akart enni pár napig, csak félálomban. Most a másodiknál már rutinos szegény 8) és nem látszik az étvágyán. De van aki minden fognál eljátsza. Azért megnézném az orvosotokat aki Olivérnek étvágyjavítót akar adni :lol:
Vendég

Cseriani,
a pelusozást ne is emlegesd! Szabályos szúmóbirkózást folytatunk Barnabással a peluscserénél. :P
Vendég

timesz,én voltam,és te? :wink:
Vendég

Timesz kampánycsend van :D
Én voltam.
Vendég

devcsa,egyeseknek kampánycsend ide,kampánycsend oda mások elött kommunistáznak a szavazáson,meg ordenálé módon üvöltöznek azokkal,akik ott kénytelenek ülni egész nap...undorító. :twisted:
Vendég

Igen, mi is voltunk szavazni, leadtuk a voksokat!!!!

Kép
timesz

Mindig lelkiismeretfurdalásom van, amiért ilyen ritkán jövök. Most szomorúan olvasom, hogy többen betegek. A fene vigye el ezeket a fránya vírusokat! Nálunk férjem beteg, bár csak náthás, de nagyon nem szeretném,. ha bármelyikünk elkapná. Zsófi így sem eszik szépen, hát még ha az orra is eldugulna...Enahma, ha izgulsz a 19 dkg-os hízáson, illetve a párod, akkor mondd neki, hogy az én kislányom a múlt héten semmit sem hízott:-(Parázom is rajta.
Amúgy elvagyunk, ált. reggel 6-ig alszik mostanában este 10-től, legalább zombi nem vagyok, de azért fárasztó. Lesz egyszer több időm? Mondjátok, hogy igen!:-))
Puszi.
Emmamami, utazás milyen volt?

Kép
Kép
banoed

Sziasztok!
Itthon vagyunk. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!
Mielőbbi jobbulást a betegeknek! Végigolvastalak benneteket, nem volt sok dolgom...
:P :lol:
Örülök, hogy Kristófnak tetszett az ovi!
Dadomi, utólag is nagyon sok boldog szülinapot! (Én októberben már 34 leszek... :oops: ) Örüléök, hogy konzulensnek tetszett a dogád, csak így tovább! Ügyi vagyol.
Nagyszemű kisgyerekek nagyon szépek! :D Moni, édes a pici Mirkód! Hannát mi is a Medicentrumban kukkoltuk. Ármint már a kórházban.
Vendég

Banoed megértjük, hogy ritkábban sikerül bejelentkezni. Ha Zsófi nyugodt és alszik rendesen akkor biztos, hogy minden rendben van vele. Nem akarlak elkeseríteni, de igazán nem lesz időd pihizni úgy kb. még 10-15 évig. Mi is nosztalgiáztunk, hogy mikor csak kettesben voltunk akkor azért hétvégén tudtunk kicsit tovább pihenni. De ezek a pihik én úgy érzem, hogy nem érnek annyit mint a lánykáim. Már nem tudnám elképzelni nélkülük. Múltkor dédinél aludt Evelin. Egész este bűntudatunk volt, hogy nincs itthon. Jobban hiányzott mint mi neki. Párom este 10 körül el akart menni érte.

Betegek jobban vannak már?

Mi nem voltunk itthon és ezért nem tudtunk elmenni szavazni.
Vendég

Emmamami jól éreztétek magatokat? Merre jártatok? Voltatok az állatkertben? :wink: :shock:
Én már tegnap sem voltam lázas,Kristóf még du.igen,éjjel nem,de reggel megint volt egy kis hőemelkedése. Azóta semmi. Szerintem a héten nem mehet-lesz hiszti-,nagyon csúnyán köhög. :cry:
Én utoljára a hasizmaimat szülés után éreztem ennyire,mint most a köhögéstől :?
Minden porcikám fáj,ahol van izom :twisted:
Vendég

Sziasztok! Hát mi tegnapra jól elkaptuk ezt a hányós-hasmenős vírust, mindannyian betegek lettünk. Dominik már kifelé megy belőle, ő már péntek óta beteg. Nagyon szarul voltunk tegnap, én egész nap feküdtem, szerencsére hányni nem hánytam, a fiúk annál inkább. Még szavazni sem tudtam elmenni, de szerencsére nem az én szavazatomon múlott, lélekben ott voltam :lol:
Banoed! Hogy lesz-e több időd? Hát én egyre inkább úgy érzem, hogy szinte semmire sincs időm, szóval nem tudom. Mondjuk talán ha végzek a sulival, több időm lesz, sőt most úgy érzem, hogy rengeteget fogok unatkozni. :lol: Na jó azt azért biztos nem :wink:
Emma! Üdv újra köztünk! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! És köszi neked is a köszöntést.
Timesz! Könnyen el lehet dönteni, hogy a foga miatt van-e hasmenése a kicsinek. Ha nem attól, hanem valami vírustól, akkor kegyetlen savanyú szaga van (tapasztalom már napok óta), és olyankor szinte vizes, míg a fogtól lévő hasmenés esetén ezek nincsenek. Próbálj neki könnyebb kajákat adni, azokat, amik székletlazítók (pl őszibarack), inkább kerüld.

dadomi

Dadomi, köszi a tippet, ezek szerint tényleg a fogától van és nem is hány már 3 napja, de azért még figyelem.

Kép
timesz

Gyógyulást az összes betegnek - én is megfáztam egy kicsit (éjszakai szoptatás kiizzadva stb.), de semmi vészes.

Viszont nagy hírem van: Ármin este 10-től másnap reggel 5-ig aludt. 8) Ez nekem is jó 6 órás alvást jelentett, amire még rápótoltam, így majdnem 9 jött ki a végén.
Csak azt tudnám, mitől vagyok most álmosabb, mint szoktam... :shock: :lol:

Igaz, kisebb problémánk is van most: Ármin már szombat óta nem kakilt. Viszont rendesen csavarja valami a hasát, sokszor erőlködik, hogy nyomjon, de büfin és szélen kívül semmi más nem jön... Estére glicerines kúp jön (a doktornéni tanácsára), ha ez nem változik. Ti mit mondtok erről?

Kép

Kép
enahma

Enahma nem kell neki kup. Ha a szelek mennek rendesen minden rendben. Mivel anyatejes Ármin ezért előfordulhat, hogy csak 4-5-6 naponta lesz kakija. Ez teljesen normális. Az anyatejet több mint 90 %-ban felhasználja a baba, ezért minimális a salak anyag. Volt olyan, hogy Réka 7 nap múlva kakilt, igaz akkor rendeset.
Vendég

Enahma,egyszer már Csillának is volt ilyen és már mindenki mondta hogy lázmérőzzem meg és adjak neki kúpot,de nem hallgattam rájuk és 4.napon sikerült kakilnia és teljesen normális állaga volt!Szerintem várj még egy kicsit.

Kép
Kép
josi

Csajok! Szerintetek az összehányt ágyneműket, ruhákat elég ha 60 fokon kimostam, fertőtlenít az eléggé, vagy még a vasalás is kell hozzá? Annyira nem érek rá ilyenekre most :oops:

dadomi

Szasztok!
Dadomi, csak javulgassatok... Nem tudom, fertőtlenítéshez mi elég; a 90 fok biztosan... :mrgreen: De sztem a 60 is. Hagyd a francba, ne vasalj, sztem az annyit nem ér, hogy rááldozd a drága idődet.
Glicerines kúp szerintem is hanyagolandó, Enahma... Persze, egytől még nem szokik hozzá, de én is idegenkednék tőle. igaz az is, anyatejes babáknál nem gond, ha akár egy hét is kimarad, de ha láthatóan szenved ettől... Hát, tényleg nemtom. Viszont gratula a 7 órás Árminalváshoz és a 9 órás Enahmaalváshoz! :lol:
Cseriani, remélem, jobban vagy!
Vendég

Jaaaj, és majd elfelejtettem szétoffolni a topikot! :mrgreen:
Cseriani, a győri állatkert fantasztikus, ajánlom figyelmetekbe! Barátságos, nagy, tiszta. A zsiráf a kezetekből eszik. A majmokat, krokodilokat csak egy üveg választja el a látogatóktól, odamennek hozzád... Eszméletlen. Mindenféle állat van, rókát, farkast, tigrist és elefántot nem láttam csak asszem... :roll: Játszótere is van. Hanna nagyon imádta az egészet, a halakhoz kétszer visszament. :D Szóval, menjetek el, sokkal jobb, mint a pécsi, de megkockáztatom, nekem a pestinél is jobban tetszett.
Sopron pedig csodálatos! Nagyon jól éreztük magunkat. Majd teszek képet... :oops:
Most egyet: ez Nagycenken készült.
Kép
Vendég

Ármin megérthette, mi fenyegeti, mert tegnap kétszer, ma meg már egyszer kakilt, jó nagyot. :lol:
dadomi: Lehányt ágynemű: öblítsd ecettel. NEM lesz tőle ecetszaga (én már a rendes ruháinkat is ecettel öblítem), ráadásul fertőtlenít is.

Kép

Kép
enahma

én már egész jól vagyok,köszönöm. Kristófnak sem volt tegnap óta láza,viszont rettenetesen köhög,pénteken kell visszamennünk. Ma viszont vihetem Elizámat :cry:
Kicsit taknyos,meg elkezdett köhögni. Inkább nézze meg a doktornéni :?
Voltam uh-n is ma,ott is minden rendben,vagyis majdnem: a papíromra odaírták,hogy obesitas miatt nem tudtak rendesen megnézni. Megnéztem a neten,az obesitas kóros elhízást jelent. Tudom,hogy nem vagyok nádszálkarcsú,de kikérem magamnak a kóros elhízást. :twisted:
Ez azért durva. Áfi,Timi ti láttatok(igaz pocakkal)..nyugtassatok meg légyszi :oops: :cry:
Emma köszönöm a beszámolót,így már akkor tuti,hogy gyereknapon Győrbe megyünk :D
Vendég

Cseriani,
nekem is mindig odaírják, igaz én nagyobb darab vagyok nálad. Ne foglalkozz vele, nincs jelentősége.
Barnussal voltunk védőnéninél, 8,5 kiló és 70 centi. :P
Vendég

Kristóf du.megint belázasodott :cry:
Eliza is kapott antibigyót,kicsit piros a torka. :cry:
Áfi,köszi :wink:
Vendég

Cseriani!!!! Még pocakkal sem voltál "obesitas"-os, nemhogy anélkül! ezek nem ismerik a szó jelentését, vagy még nem láttak igazán elhízott embert!!!! :evil:

Ma kaptam az első belső sugarat, hát nem számítottam kellemes élményekre, de........ tényleg kellemetlen. Végülis hogy el tudjátok képzelni milyen ez, mintha hüvelyi UH-on lennél, csak az aplikátort benned "felejtik" vagy 5 percre, ez össze van kötve egy géppel, ami kibocsájtja a sugarat, miközben te fekszel széttárt és kikötözött lábakkal a nőgyógy. székben. A műtét és a korábbi sugarak hatásaként eléggé "leszűkültem" hogy úgy mondjam, a dokinak ki is kellett cserélnie kissebbre az aplikátor fejét, mert majdnem leugrottam a székről, úgy fájt pedig csak 3cm átmérőjű volt. Ráadásul eme sugár hatására újabb szűkülésnek vagyok kitéve (és a csonkolás miatt csak 2/3 van meg a hüvelyhossznak). Lassan olyan leszek, mint egy 10 éves szűz kislány!!!! Szegény férjem!

Kép
timesz

Bocsi, ha az előbb egy kicsit szókimondó voltam! Nem vagyok annyira szemérmes! :)

Kép
timesz

Ne is legyél, Timesz! :D
A franc essen ebbe a kezelésbe, de majdcsak ennek is vége... Irtó kellemetlen lehet. Huhh.
(Férjed sztem nem fog panaszkodni... :wink: )
Áh, Cseriani, ne aggódj, ezek a dokik obesitast írnak akkor is, ha kicsit ducibb vagy az átlagnál, nem kell ahhoz kórosan elhízottnak lenni. Toll a fülükbe. :twisted: Azért örülök, hogy végülis minden okés.
Áfi, gratula Barnabáshoz! :wink:
Vendég

Timesz,
nekem is az jutott eszembe hogy a férjed panaszkodni azon hogy milyen szűk vagy, biztos nem fog :P
A kezelés biztos kellemetlen volt :( de nincs már sok és meggyógyulsz!
Vendég

Vááááááá… én nem akaroook szorgalmasan látogatni….
Cseriani, hogy van Kristóf és Eliza? Este elfelejtettem kérdezni.
Vendég

Nagyon sz** éjszakánk volt,mindketten lázasak voltak,Eliza fél háromkor aludt el,miután kihányta a slájmot :cry:
Kristófnak a cataflame csepp sem akarta levinni a lázát,csak 2 óra múlva,mikor már úgy voltam,hogy hűtőfürdő. És mindketten szörnyen köhögnek :cry:
Vendég

jaj Cseriani,annyira sajnálom hogy ennyire lebetegedtetek!! :cry:
nem lehet most könnyű neked!
és a franc essen ezekbe az orvosokba....ha nem hízik a gyerek akkor meg az a bajuk :evil: tőlünk meg nőktől azt várják,hogy 5-6 kilónál ne hízzunk többet terhesség alatt és utána persze már másnap,de legkésőbb 1 hét múlva már dobjuk is le a "felesleget"!!!Hát megtudnék ilyenkor őrülni.
Timesz drága légy erős ezek már tényleg az utolsó kezelések :wink:
Emma, örülök hogy jól sikerült a "nyaralásotok"! Milyen szép hosszú a hajad!! :) ezt úgy irígylem!!
Áfi Barnushoz gratula szép kis fickó lehet ekkora méretekkel :D

Kép
Kép
josi

Cseriani! Köhögésre próbáld meg nekik a Mucoplant szirupot, DM-ben lehet a "legolcsóbban" kapni, 990 forint, de nagyon jó, legalábbis nekünk egyedül ez vált be. Lándzsás utifű szirup, de nincs benne alkohol, meg cukor.
Na léptem, megyek suliba :? :?

dadomi

Cseriani kitartás. Remélem most már javul a helyzet és gyorsan meggyógyulnak. Nincs annál rosszabb mint mikor a gyerek beteg.

Timesz most már tényleg minden rendben lesz.

Áfi szép nagy súlya van Barnabásnak, gratula hozzá.

Rékának kibújt a felső bal oldali rágófoga, most jön a másik oldalon is. Lassan már azt hihetem, hogy allul csak 2 fog marad, ott nem akar nőni több.

Dadomi csak nem végeztél a számokkal?

Moni mi újság?
Vendég

Cseriani, sajnálom, hogy ilyen pocsékul vagytok... Kitartást, és jobbulást!
Vendég

Kristófnak már szép a torka,tiszta a tüdeje,de mivel még csúnyán köhög,meg tegnap még lázas volt,vigyem őt is mégegyszer vissza kedden,mikor Eliza kisasszonyt is viszem...
Vendég

Örülök hogy kicsit már jobban vannak a gyerekek. Jó hétvégét mindenkinek! Remélem az időjárás is kegyes lesz hozzánk!

Kép
Kép
josi

enahma tartasz te húsvétkor egy kislánynak keresztelőt? És mennek ma hozzád a leendő keresztszülők?
Vendég

Cseriani, én nem tudok róla...
:)

Kép

Kép
enahma

CSERIANI!!!!

Boldog fél éves szülinapot a kicsi Elizának (menyemnek). Olivér millió csókot küld neki!!! :oops:

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?