2001.06.14 13:02
Szerző: Anonymous
Sziasztok !
Tegnap volt az államvizsgám, így egy ideig nem tudtam netezni. Sikerült, hurrá, diplomás pocakos lettem. Mivel hasonló cipőben jártok, gratula nektek is Helga és Szilvi.
Beka !
Üdv a fedélzeten ! Jól gondolom,hogy a FEEFI-n dolgozol ?
Pucur!
Részvétem, nagyon együttérzek veled, de ha lehet egyetlen vígasztaló momentum ebben a dologban, az az, hogy vagy a babus nem volt egészséges, vagy a körülményei, azaz nálad nem volt valami rendben, és ez esetben sokkal jobban jártál, mintha a huszonvalahányadik hétben "szülesztik" meg az életképtelen babádat. Tudom, nem igazi vigasz, de sajnos ez az igazság. Próbálj meg minél előbb a következő babára koncentrálni, akinél minden rendben lesz.
Hú, annyi mindent olvastam, amire válaszolni akartam, hogy mire a végére értem, elfeljetettem.
Nemrégiben írtam, hogy enyhén túlteng a magzatvizem, és visszarendeltek UH-ra. Szerencsére teljesen oké minden, én kezdtem kicsit izgulni, mert nem voltam hajlandó a terheléses cukorra ( 1 vérvétel, 3 dl cukor, 3 vérvétel ) és tartottam tőle, hogy emiatt több a víz, amúgyis rettentően kívánom az édeset, és felmentem 70 kiló fölé. De víz oké, vércukor rendben, de a zabát kicsit visszafogtam, így az utsó 3 hétben nem híztam. Kisasszony annál inkább növekszik a pocimban, akkorákat rúg, hogy majd' kiszakad az oldalam.
Tényleg ! Én ugyan nem vagyok friss kismama, de látom Kriszta is a 30. hétben van, ha gondolod BGabi, hogy érdemes egy ilyen "öreget" is kitenni a táblázatba, hát íme az adataim. Cseri, 1.ciklus, 32. hét, Pécs, 34 éves vagyok, augusztus 10-re vagyok kiírva, 3. babám.
Nem tudom, jól emlékszem-e, Niki, talán te írtad, hogy Komlón laksz és Pécsre jársz tancsadásra ? Itt is fogsz szülni ? Én Pécsi vagyok, és Komlón fogok szülni. Az első kettőt Pécsett szültem, meglehetősen vegyesek az emlékeim, inkább rosszak, mint jók, de ez már állati rég volt, 12 ill. 14 éve. Azóta felépült egy új szárny a klinikán, biztos jobbak a körülmények, de nekem borzasztóan tetszik Komlón az a pici, barátságos, otthonos szülőszoba, no meg persze ismerőshöz megyek szülni.
Valaki Babakocsiügyben érdeklődött. Elég sokat rohangáltunk az elmúlt két hónapban kocsiügyben, és én az alábbiakra jutottam. Először beleestem egy tündéri háromfunkciósba, mélykocsi, külön kivehető mózeskosár, sportkocsi. Az ára is elfogadható, 30.000. körül. Már majdnem megvettük, mikor elkezdtük nézegetni az autósüléseket is, és egyszercsak rájöttünk, hogy bizony nem nagyon érdemes (nekünk) külön autósülést venni, ráadásul a 3 funkciós kocsinak elég nagy a mérete, még összecsukva is. Így a következő, és véglegesnek tűnő szerelem egy GRACO 4 funkciós. Hozzá van a kocsiülés is, amit fel lehet csatolni a babakocsira. Maga a kocsi egész tűrhetően kicsire csukható, és ráadásul egyetlen gombnyomásra be lehet csukni. Ja, és az időtényező is a graco mellett döntött, nem szabad elfelejtetni, hogy a mózeskosár tán legjobb esetben sem használható tovább, mint 6 hónap, ugyanígy a mélykocsi sem kell 6 hónap után. Viszont a graco kocsiülését egész sokáig lehet használni, nem csak pár hónapig. Szóval jelenleg a GRACO 4 funkciósát javasolom a fentiek miatt annak, aki még hezitál. (ja, persze lábzsák és táska is van hozzá, ára 60.000 körül )
Sziasztok !
Cseri