Sziasztok!
Köszönöm Ilona, hogy hiányoltál, bevallom őszintén, olvastam minden nap, de nem akartam írni, kicsit kilógva érzem magam ebből a topicból (is)!
Tücsök, hihetetlen, mik vannak, rémisztő, de elhiszem!
Panda, téged is sajnállak anyós miatt!
Tudom, miről írtok, hiszen nekem sem csupa boldogság az életem! Anyósomék házában élünk négyecskén, de mindig köztünk állnak anyósomék, és sajna az én férjecském nem nagyon érti, hogy miért baj az, hogy esténként inkább azt szeretném, hogy velünk legyen, nem pedig az anyjáéknál csücsülve beszélgessen.
Persze többször beszélgettünk már erről, és megpróbál változtatni rajta, és valahol tudja, érzi, hogy az lenne a helyes, amit mondok, de szerintem megint csak ideig, óráig lesz jó minden, aztán kezdődik minden előről. Nagyon nehéz így élni a mindennapokat, néha már úgy érzem, el kell mennem innen, különben beledilizek!
Na jó, hagyjuk az én baromságaimat, bocsi, hogy magamról regéltem, csak hasonló cipőben járok én is.
Egyébként nálunk meg anyukám szokta mindig mondani, hogy itassam már mással is a babót, ne csak anyatejet adjak neki inni. De ha egyszer nem fogad el mást! Ezek szerint elegendő neki az anyatejcsi is, végülis nincs kiszáradva, szép ducimuci, és egészséges, akkor meg nem értem, mit kell parázni.
Tücsök, örülök a szurinak, hogy kapod, de azért nem csodaszer ám! Viszont remélem, kellemes csalódást okoz majd!
Ismertem egy csajszit, akinek egyik petevezetéke sem volt átjárható, már örökbefogadásra adtak be papírokat, és lombikra készülődtek, de mindezt még megelőzte egy petevezeték átfújás (remélem, jól írtam), és ekkor az a bizonyos folyadék kicsit kitágította a nyílásokat, s ezután kb. egy hónappal spontán babás lett! Szóval történnek még "csodák"!