Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm Ilona, hogy hiányoltál, bevallom őszintén, olvastam minden nap, de nem akartam írni, kicsit kilógva érzem magam ebből a topicból (is)! :roll:

Tücsök, hihetetlen, mik vannak, rémisztő, de elhiszem!

Panda, téged is sajnállak anyós miatt!

Tudom, miről írtok, hiszen nekem sem csupa boldogság az életem! Anyósomék házában élünk négyecskén, de mindig köztünk állnak anyósomék, és sajna az én férjecském nem nagyon érti, hogy miért baj az, hogy esténként inkább azt szeretném, hogy velünk legyen, nem pedig az anyjáéknál csücsülve beszélgessen.
Persze többször beszélgettünk már erről, és megpróbál változtatni rajta, és valahol tudja, érzi, hogy az lenne a helyes, amit mondok, de szerintem megint csak ideig, óráig lesz jó minden, aztán kezdődik minden előről. Nagyon nehéz így élni a mindennapokat, néha már úgy érzem, el kell mennem innen, különben beledilizek!

Na jó, hagyjuk az én baromságaimat, bocsi, hogy magamról regéltem, csak hasonló cipőben járok én is. :cry:

Egyébként nálunk meg anyukám szokta mindig mondani, hogy itassam már mással is a babót, ne csak anyatejet adjak neki inni. De ha egyszer nem fogad el mást! Ezek szerint elegendő neki az anyatejcsi is, végülis nincs kiszáradva, szép ducimuci, és egészséges, akkor meg nem értem, mit kell parázni. :P

Tücsök, örülök a szurinak, hogy kapod, de azért nem csodaszer ám! Viszont remélem, kellemes csalódást okoz majd!

Ismertem egy csajszit, akinek egyik petevezetéke sem volt átjárható, már örökbefogadásra adtak be papírokat, és lombikra készülődtek, de mindezt még megelőzte egy petevezeték átfújás (remélem, jól írtam), és ekkor az a bizonyos folyadék kicsit kitágította a nyílásokat, s ezután kb. egy hónappal spontán babás lett! Szóval történnek még "csodák"! :wink:
athiz

athiz, tényleg kilógsz egy kicsit, de mi is kilógtunk amikor idekerültünk a sikeres inszemináció topikba, a próbálkozásainkkal, inszeminációnkkal, a sikeres inszem meg pont nem volt sehol :roll: stb.
Szóval így mégis pont jó helyen vagy.

tücsökbogár, :P de jó, na akkor azért várjuk egy kicsit a csodát, még ha nem is csodaszer. :wink:
bbilona

Sziasztok!

4 mm nyh és 9 tüsző.... Szerdán leszívás. Most feküdnöm kell, meg nyugi-pihi, nehogy elpattogjanak. Fél kiló hús. Ááááá.

Trinky! A tüszők növekedésének sokat használ a mozgás, a sok folyadék, és a fehérjebevitel! Ne ess kétségbe! Csak igyál! vizet! sooook vizet!

Nagyon szépek a kiscsajok! Pandácska is.

Megyek feküdni. Bbilonám, tudod, mekkora kínszenvedek?!

Puszóka!
zel

Igen, igen, igen, a babák gyönyörűek.
Bocsi, de az előbb Pandácska anyósa teljesen elterelte a figyelmemet a lényegről.

Zel!
Pihizzél csak, szorítok szerdára. Remélem, hogy a szenvedésekér majd egy vagy esetleg kettő babácska kárpótol hamarosan!

Athiz, csatlakozok Ilonához. Szerintem sokan vagyunk itt kilógósok, de olyan aranyosak a többiek, hogy így is befogadtak minket.

Tudom ám, hogy nem csodaszer ez a szuri, de valamiben mégiscsak hinni kell. Én már csak ilyen naiv libuska vagyok.
tücsökbogár

zelem, hát emlékszel, hogy amikor taliztunk az árkádban mindketten milyen optimisták voltunk :?: na ezt az erőt kívánom neked szerdára és nagyon nagy szeretettel gondolok rád, hogy a leszívás után iciri-piciri kicsi tündérkék repdessenek a pocakodban és minél hamarabb láthassuk kicsi zelt és zeleket :lol: :lol: :lol:
Kép
és tartsál ki légy szíves :D :wink: pihengess, lazíts, hogy szépen csücsüljenek csak azok a tüszőcskék
:!: puszika :!:

athíz és tücsi, nekem nem 'lógtok ki a sorból és mindig jó amikor új csajszik csatlakoznak, vagyis az persze nem jó, ha gondokkal küzdenek.. de hát mi itt mind kiöntjük egymásnak a szívünket és ez így van jól :wink: szóval csak írjatok, meg gyertek, mert már sokan nem is jelentkeznek akiket hiányolunk :cry:

jucmucról is rég hallottunk nem is beszélve babsziról, mi lehet vele...
sapé? odry? gyönygike? andi? tamar? tizu? és mások???

mágnes apud? jobban van?

Kép
kicsiboris

Athiz,
nyugi, én is kilógok a sorból az 5 lombikommal... Hol vagyok én a sikeres in szeminációtól??? 8)

Zel,
nagyon szépen hangzik!! Pihizz!! Szorítok holnapra!!! +++++++++++

Boris,
mi ez az uh.kép??? Csak nem máris??? :wink:
katata

Ilonkám,
mi van öribaba ügyben??? Csak várni, várni, várni????

Tücsi,
csak bízz nyugodtan a Gynevacban!!! Az optomizmusra is szükség van!!! :wink:
Nálatok öribaba ügyben????
katata

Köszönöm lányok, nagyon kedves tőletek, de komolyan! :D

Kata, látom megújult a vonalzó!

Zel, szép eredmény, akkor drukk szerdára! Veled már "taliztam" ha jól tudom a Dévais topicban! Anno írtam oda. :lol:

Kicsiboris, de szép kisbabócák!

Tücsökbogár, már hogy a csudába ne hinnél a Gynevacban! Én is hittem, s lám, itt a kis bogárkám! Neked is használni fog remélhetőleg, és hiphopp, már ott is lesz a pocóban a várva várt bébike! :wink:

Egyébként én is hiszek a csodákban! Velem már történtek csodák, vagy ahhoz hasonló csodás dolgok, de sajnos mostanában kiestem a jó Isten kegyeltyei közül, nem sok jó dolog történik velem, sőt... :cry: Na de ezt inkább hagyjuk! Nem ezért vagyok itt, hogy nyifogjak, hanem hogy lelket öntsek azokba, akik vmiért el vannak kenődve, pl. mert még nem jött a gólya. :wink:
athiz

Öribaba ügyben nálunk azóta nincs semmi előrelépés.
A férjem nyugalomra int és azt mondja, hogy várjam meg amíg maguktól jelentkeznek Szekszárdról, de én már nagyon türelmetlen vagyok. Azt ígérték hogy ez év elején kapunk majd időpontot személyes találkozásra, de eddig még semmi. A férjem - a kis türelmes - szerint a március még az év eleje.

Ilona, nálatok???
tücsökbogár

Athiz, a nyafogás is hozzátartozik a hétköznapokhoz, úgyhogy csak nyugodtan, hallgatunk.
tücsökbogár

Köszi Tücsi, hívhatlak így?
Én azért rájuktelcsiznék, az sosem árt, ha az ember utánaérdeklődik, nem felejtették-e el, mert sajna sokszor előfordul ilyen! :roll:
athiz

Athiz,
jaja,új a vonalzóm,ennyit a spontánról... :?
Mi a gondod, mesélj!!

Tücsi,
szerintem a március már nem év eleje. Én is tuti telefonálnék, nem számon kérve, hanem csak érdeklődve. Szerintem muszáj nekünk menni a dolgok után, nem rájuk várni végtelenségig.
katata

Pandus,
hogy bírja a leányzó azt a csipőmicsodát? Megszokta már kicsit?
katata

Ilonám:
Szerintem is simán megejthettek egy telefont, az év eleje nálam az első 2 hónap.. Na de ez viszonyítás kérdése...

Boris:
Apu kicsit talán javult, egyre éberebb , most az a cél, hogy kikerüljön az intenzívről..

Pandus:
Hogy fürdetitek a kengyellel a kicsi lányt? Mert emlékszem, hogy Anyu mesélte, hogy nagyon macerás volt, nem mozdulhatott el a lábam, így Nagymamám fogta, Anyu meg gyorsan fürdetett. Nálatok is hasonló?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Fürdésnél nem kell a kengyelt viselni. Amúgy nem hordjuk már napok óta, amíg a másik doki azt nem mondja hogy kell. Holnap reggel megyünk a vizsgálatra. Itt nem is nézték meg csak uh volt, már ez is nagyon érdekes :roll: Szorítok apukádnak hogy jobban legyen, sajnos én már elveszítettem apumat tudom milyen rossz ez :(

Kata,
Most nem hordjuk, majd a holnapi vizsgálat után okosabbak leszünk. Már nagyon izgulok :roll:

Zel,
Ez nagyon szép szám, szerdára mennek neked a drukkok!! Meg utána is!

Athiz,
Neked se lehet könnyű, hogy velük éltek...

Tücsök,
Amiket írtál azok valós dolgok. Tényleg rámehet egy házasság anyósra még akkor is, ha szereti egymást egy pár. Nagyon nehéz egy helyzet. Nekem az a szerencsém, hogy párom se csípi az anyját, mert vele is ezt csinálta éveken át. Azt soha nem hagynám, hogy Dorkát piszkálja, akkor tuti letépném a fejét :wink:

Trinky,
Ez jó amit írtál. Amikor anyós a páromat várta mondták neki a dokik, hogy feküdjön be a kórházba, mert gáz van. Persze ő nem feküdt fontosabb volt neki, hogy otthon legyen apóssal. Eredmény: méhlepény leszakadt, párom nem kapott oxigént újra kellett éleszteni, és koraszülött lett :evil:

Boris,
Szerencsére párom se erőlteti ezt a békülést.
Vendég

Pandácska,
akkor anyósodat biztosan nem érintette meg az anyaság csodája. Próbáld meg tényleg kiiktatani, és soha nem idegesíteni magad rajta, mert azzal csak ő nyer. Gondold azt, hogy elég nagy csapás az neki, hogy minden reggel a saját képét látja a tükörben. :lol:

Tücsi, (hivhatlak én is így?)
szerintem is megér egy telefont a dolog. Tudom milyenek a hivatalokban - én is ilyen helyen dolgozom - úgyhogy nyugodtan megereszthetsz egy "érdeklődni szeretnék, hogy megkapták-e a kérelmünket, és körülbelül mikor kapunk választ" hívást. Amúgy szerintem is vannak csodák, sőt velem is történt már jó pár. Csak valahogy most én is kikerültem a pikszisből :) :)
Báááár, holnap inszem, és mégiscsak a sikeres inszemináció topikban vagyok :D

Ilona,
az egyik ismerősünk is örökbefogadásra készül. Ő mondta, hogy valami biológiai apaság elismerésével is lehet örökbe fogadni. Nem nagyon tudom mi ez, esetleg hallottál már róla?
trinky

itt vagyok :lol:
eddig is voltam, se síelés, se csoda, csak sok munka, és hát ne is történik velem semmi.

Ilona, nem mentem még mindig vissza a BMCbe, nem tudom rászánni magam.
teljesen tanácstalan vagyok, és ezért nem akarok itt nyavalyogni...

Kata, örülök, hogy elmentél másik dokihoz, hátha ez lesz a megoldás.

Zel, neked nagyon szurkolok+++++

A babák pedig gyönyörűek :lol:

Trinky, üdv itt! ha már így véletlenül ráhangolódtál a lombikra, nem próbálkoztok legközelebb azzal? bocs, hülyeséget írtam, most sikerülni fog, és nem lesz legközelebb :lol:

Tücsökbogár, még én is sok sikeres történetet hallottam erről a csodaszerről, szurkolok, hogy neked is!
ezt háziorvos írja fel?
domo

Trinky,
:lol: :lol: erre fogok gondolni :wink:

Domo,
Igen házidoki is felírhatja a Gynevacot. Nekünk a párom házidokija írta fel.
Vendég

Domo,
szia!!! Ha arra kerülne a sor, megpróbáljuk a lombikot. Érdekes, mindig azt gondoltam, hogy nem lesz rá szükség, mert spontán lesz babánk.
Bár nem nagyon bízok a holnapi sikerben, de azért hátha........ :wink:

KépKép
trinky

Trinky!
Bízni mindig kell!!! Sose lehet tudni, hogy mikor kerülünk vissza abba a pikszisbe.

Örülök, hogy ti is azt mondjátok, hogy érdemes egy telefont megeresztenem az alapítványnak. Eddig úgy gondoltam, hogy csak én vagyok türelmetlen, de ezek szerint csak apa túlságosan türelmes.

Pandus!
Kíváncsian várom, hogy mit mond ma a doki. Az azért megdöbbentő, hogy alapos vizsgálat nélkül ilyen kínzásnak tennék ki a babákat. Remélem beigazolódik, hogy egyáltalán nincs is szükség arra a kínzóeszközre.

Mágnes!
Örülök, hogy apukád kicsit jobban van. Remélem, hogy ez a teljes felépülés első lépcsője és mielőbb hazamehet majd.
tücsökbogár

Sziasztok lányok!

Athiz! :lol:

Részvétem anyós miatt! :roll:

Domo!
:lol: Jó hogy itt vagy újra köztünk :lol:

zel! :lol:
Neked mára nagy drukk!!!! :lol:

Pandácska!
:lol: Dórka hogy van?

Trinky!

drukk+++++

Tücsökbogár!
Már teljesen meggyógyult a lábad?

bbilona!
hogy vagy???

Kedvenc fotóim :lol: Kép Kép
m. reni

Reni, köszi! Cukik együtt a "gyerekek"! :lol: Én is imádom, amikor apuci ölelgeti a kis szarosokat! Az olyan megható. :P

Zel, drukkhimalája!

Tücsi, Katata, köszi, h meghallgatnátok, de ez kapcsoltáru, így+ hosszú lenne, és uncsi nektek, inkább nem foglalom az oldalt, de ha már nem bírom magamban tartani a depimet, kiontom rátok, mint sárkány a tüzét, jó? :lol:
athiz

reni, ezek a képek :D Szép ez a lyány na.

zel, ma véget ér a kínszenvedés, és elkezdődik valami csodás dolog. Nagyon szorítok!

katata, tücsökbogár, mi várunk örökbebaba ügyben. A mi alapítványunknál áprilisra írták a találkozót amin részt kell venni, ahhoz hogy bármi is történhessen.
Hátha addig ez a gynevac megoldja a problémánkat. Bár ketten is felajánlották, hogy beadják, most hogy itt a szuri és a férjem is belement, visszatáncoltak. Sokszor nem érteni az embereket.
Mondd tücsökbogár, olyan nagy dolog ez?

mágnes, reméljük apukád hamarosan túl lesz a nehezén. Nagylány jobban van már?

trinky, biológiai apaság? :shock: utánanézek, de nagyon furán hangzik.

domo, tudod ez az a hely ahol nyugodtan nyafoghatsz. 100%-ban megértelek, hogy nem vágyódsz vissza a BMC-be. Én már csak tudom milyen jó így élni a hétköznapi ember életét görcsök nélkül, de azért csak kellene egy B terv.
bbilona

bbilona!

Beadom én a szúrit! :wink:
m. reni

Nem kell a kengyel :lol: :lol: :lol: jó a csípője, minimális fejletlenség van, de csak duplán kell pelusoznom és ennyi. Nem kell semmi kínzó izé :lol: :lol: Úgy örülök !!
Vendég

Pandácska!

De jó!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
m. reni

Panda, hurráááá! Még jó, hogy ide is elvittétek! :roll: Micsoda sarlatánok vannak az eü-ben. :evil:
athiz

pandi, annyira örülök!!!!!! szuperséges ez a nap :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Ilonám:
2 napja pisimintát próbálunk produkálni, merthogy a laborba le kéne adni. Reggel így korán ébresztettem, ami miatt eleve mérges volt. 1 órán keresztül volt rajta a zacsi, Apa közben vizet csorgatott mellette, én itattam, de véletlenül sem pisilt.. Ma így meg kellett ismételni. Volt pisi. Csak éppen mellécsorgott a zacsinak,egy csepp sem ment bele. Szóval feladom. Ráadásul közben az én cudar lányom orvul meggyógyult. Helyette Anya lett beteg... :)

pandus:
Szuper!! Milyen jó, hogy az ösztöneidre hallgattál, és nem adtad rá a kengyelt!
Hogy kell duplán pelenkázni?

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, jó kis tornagyakorlat lehet ez a pisigyűjtő akció :D Érdekes lehetett a csajszi. Gyógyulj meg hamar!

pandácska, ennyit az orvosokról. Ez a "Ki nevet a végén" játék buli, ha nem az ember gyerekén kísérleteznek. Dóra megint bizonyított, stramm kis csaj lesz!

reni, köszönöm a felajánlást, mennék ha Debrecenben laknék. Majd csak találunk valakit.
bbilona

mágnes, nagyon gondolok rád apud miatt, az már jó hír, hogy kezd aktívab lenni csak így tovább :!: :!:
jajj szegények...ez a pisiltetés nem egy egyszerű dolog :cry:
de ha meggyógyult akkor szupcsi :wink: :wink:

zelem, már biztosan túlestél a leszíváson :P
de klassz, jó kis tavaszunk lesz ezer-ezer babával :oops: :shock: :lol:

Kép
kicsiboris

Pandácska!
Hurrrrrrrrááááááá! Nagyon örülök!

Ilona!
Egyáltalán nem vészes a szuri, szinte észre sem vettem. Az asszisztensnő adta be. Izomba kell adni, nem a bőr alá - lehet, hogy ettől ijedtek meg, de nekem vékony tűvel adták, úgyhogy szinte nem is fájt. Van egy kis izomlázam, de az lehet, hogy nem a szuri miatt van, mert még aznap fallabdázni is voltam.

Boris!
Imádnivaló a kiscsaj!!!! Így apa kezében azért kisebbnek látszik, mint az önálló képeken! Továbbra is gratula!
tücsökbogár

Ilona, már kérdeztem, merre is laksz, de ha jól emlékszem, nem válaszoltál. Csak annyit tudok, Pesten. :roll:

Tücsi, de jó, első szurrancs! Simán lehet a szuritól is az izomláz, de ne zárjuk ki a fallabdát sem. :lol:

Mágnes, örülök, hogy meggyógyult a babód, neked jobbulást!

Nálunk szerencsére nem jelentene gondot, hogy piskótát vigyek laborvizsire, mert Endit ha ráteszem a bilire, szépen pisil, kakil bele. :D Rendes gyerök, de a bratyó is ilyen (volt). 8)
athiz

óóó mi még messze vagyunk a bilizéstől.. kiszámíthatatlan, hogy mikor pisil és kakil, ráadásul meg akarom vele várni, hogy járjon.. emélem mg ebben az évben bekövetkezik. :)
Azért, ha nyáron sem indul el, akkor megpróbálkozunk a bilivel, de én úgy tartok ettől, gőzöm nincs, hogyan kell elkezdeni..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Túl vagyok az inszemen. Eléggé fáj a hasam, és most még vérzek is egy kissé. Normális ez??????? Nem emlékszem, hogy az előző kettőnél is véreztem volna.

Reni, gyönyörű kis mókus ez a lány. Köszi a drukkokat.

Pandácska, ez nagyon jó hír!!! Örülök, hogy nem kell hordania a picikének azt a fránya kengyelt.

KépKép
trinky

trinky:
persze, ez teljesen normális . Mégis csak macerálták a méhedet, meg stimulálták.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes;
köszi, akkor megnyugszom. Remélem hamar elmúlik, és a hasfájás is. Na megyek pihenni, mert még jó kis hőemelkedésem is van.
:roll:

KépKép
trinky

Köszönöm lányok :D

Mágnes,
A rugijára ráadok még egy pelust:
Kép
Jobbulást neked!

Reni,
Imádnivaló :wink: :lol:

Trinky,
Normális, mert ugye a méhszájnál a katéter picit megsértheti a felületet, és ezért vérezhetsz. Mennek neked a drukkok+++

Megállapítom, hogy Boris a legtehetségesebb fotós, neki mindig olyan élesek a képei :lol: én béna vagyok :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Reni, Boris
Ti milyen programmal csináljátok meg a képet kicsire? Mert azt vettem észre, hogy a mi programunktól nem lesz olyan éles a kép :roll:
Vendég

Ja értem már Pandus! Akkor ez olyan, mint a terpeszpelus!

Kép
Kép
Kép
mágnes

athiz, kérdezted volna? Kiskunlacházán lakunk, de a férjem Dunaharasztin én meg Budán dolgozik, dolgozom. Még van egy ötletünk, aztán ....agyalunk tovább ha ő sem vállalja.Max. ötször elkéredzkedünk, hogy a háziorvosnál megkaphassuk, ugye ha nem 16 óráig rendelne, de jó is lenne. Ezek ám a problémák!

Amikor zel meg leadta a kölyköket a megörzőbe :D

trinky, csak pihenj! Pici vérzés, hasgörcs simán belefér, ne aggódj.

tücsökbogár, a tejsav okozza izomlázat, a szurinak az az alapja, de én is a fallabdára fognám jó kis sport.

pandácska, nem tudtad hogy az angyalokat felhőcskék lebegik körül, hát azért nem is lehetnek olyan élesek a képek. Figyeld csak meg amikor kis ördög lesz belőle akkor meg a kénköves füst miatt nem lesz az. Én azért rettentően élvezem nézegetni a kis husis pofijukat, jó hogy nem sajnáljátok a képeket! Szóval hagy lássuk csak!
bbilona

Sziasztok!

Jelentem kölkök leadva a megőrzőbe. Holnap kell telcsiznem, hogy mennyi indult el. ICSI-ztünk. Ja és a 9 tüsző ügyesen elbújtatott még kettőt, így focicsapatnyi, 11 sejtecskénk lett! Kicsit magas lett az egyik hormonom, kaptam egy plusz infúziót, meg aludtam egy óriásit. Petefészkeim bedurrantak, tolom a husit ezerrel, meg iszok, mint egy kis kacsa. Így remélem, a túlstimumat sikerül leküzdeni.
Néztem a múlt hsz-emet, és látom, hogy félregépeltem. A nyálkahártya nem 4, hanem 14 mm volt. De biztosan gondoltátok.

Trinky! Juhéjj! Hajrá, pihenés! Vannak csodák, csak nekünk nehéz bennük hinni. Azért adj esélyt! Drukkolok!

Athiz! Ismerős voltál. Csak nem tudtam, honnét..
Pandus! Jaj, de jó. Micsoda megkönnyebülés. Nagyon szép a kislány. Nem győzöm ismételni. Hja, volt kitől örökölje!
Reni! Nem csodálom, hogy ezek a kedvenc képeid. Édesek együtt!
BBilona! Hajrá szuri. Remélem, megteszi a hatását! Neked is gyönyörű lányod lesz, az tutti.

Köszike a drukkokat! ( azért még jöhetnek ám!)

Puszilok mindenkit!
zel

Jó reggelt Lányok! Szia Zel!
Akkor gyorsan küldök Neked még egy kamionnyi drukkot, mert az enyém általában be is jön :wink: , csak magammal szemben nem igazán. Sebaj, majd most.... :)

KépKép
trinky

zel, naná hogy drukkolunk tovább! 11 tüsző, húha és ICSI-vel, miért?
Te csak vigyázz magadra, fáj a túlstimu?.
Gondolod, hogy egyszer lányunk lesz? A férjem nagyon fiút szeretne, persze én nem válogatok :D .

trinky, te csak drukkolj zelnek, mi meg drukkolunk neked, ezen biztosan nem dog múlni!

Szép napot csakszik!
bbilona

A csakszik is jó, de a csajsziknak értelne is van!
bbilona

Zel, Trynki, remélem, hogy ez a ti hónapotok lesz!
Zel, gratula a focicsapathoz! Mikor és hány babót kapsz vissza? Várjuk a további híreket!

Ilona, sajnos én is csak úgy tudom megoldani a házidokit, hogy elkéretőzők munkából. De hátha pont attól lesz hatásosabb, hogy plusz áldozatot kell érte hoznunk.

Pandus!
Nekem egyáltalán nem tűnnek rossz minőségűnek a képeid. Az én látásomat Dorka baba szépsége homályosítja csak el.

Kata, ti most április közepéig pihiztek?
tücsökbogár

Zel,
nagyon jó, hogy ennyi lett!! Sokat igyál, nekem az segített a túlstimukor. Blasztókat fog visszakapni? Mik a tervek?
Szoritok ezerrel!! ++++++++++++++++++++++++++++

Trinky,
nagyon drukkolok neked is.
Pihenj most egy kicsit és minden rendben lesz!
Bocsi,de nem emlékszem, miért is kell nektek inszem? Találtak valami gondot?

Pandus,
hát ez azért bicskanyitogató. :twisted: Lazán kínozta volna a másik doki szegény Dorkát. Még jó, hogy nem hagytátok rá.

Tücsi,
na akkor mennek a szurik,reméljük csak ennyi kell!! :wink:

Ilonkám,
hát ez a fránya szuribeadás. Nem gondoltál arra, hogy beadod te? Nem olyan nagyon gáz és bele is lehet jönni ám! Tudod, én már kaptam itthon több, mint 30 szurit... Nem olyan vészes. Persze én is kihagytam volna. :D

Reni, Pandus,
egyszer csak szebbek a csajok!!! :lol:

Domo,
miért vagy tanácstalan? Miért nem akarsz visszamenni a BMC-be??
katata

Zel,
Nagyon ügyi voltál :wink: tudod egy pici túlstimu még segíthet is most neked! Nagyon drukkolok!!!

Kata,
Hát igen, ma visszadjuk a kengyelt a dokinőnek, de inkább apát küldöm, mert lehet elküldeném nyaralni a melegebb éghajlatra.

Tücsök,
Mindig olyan kedveseket írsz :wink: köszi :D

Ilona,
:lol:
Vendég

Ilona!
Azért szerintem ne add be magadnak a szurit! Én is sokat adtam magamnak otthon, de azokat csak bőr alá kellett adni, ezt pedig mélyen, izomba adják. Ez biztosan nem olyan egyszerű. Ja, meg egy kicsit macerás is lehet, ha az ember lánya a saját popójába szeretne szurit adni magának - persze lehet, hogy csak én nem vagyok elég laza ehhez.....

Pandácska!
Én csak nagyon örülök nektek, akik már anyukák vagytok és a tündérkéiteknek. Nekem sok erőt ad ha látom, hogy igenis érdemes küzdeni, mert egy csöppség mindenért kárpótolja az embert.
tücsökbogár

Zel, Trinky: óriási drukkok nektek továbbra is! És babaragacs!

Ilona, itt az ismerős asszisztenscsaj tutira beadná nektek egy ezresért szerintem, csak az a bibi, h budaörsi. Lehet, ha eljönnétek ide (van, hogy késő estig a rendelőben van), akkor beadná, de lehet, h ez messze lenne nektek! :roll:

Pusza mindenkinek, mennem kell gyerkőcözni.
athiz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?