Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Eszterem beteg lett... :cry: Szortyog az orra, és köhög, kicsit hígabb a kakija. Kapott antibogyót, Ceclorettát. Hálistennek nincs láza, csak hőem. Adom mellé napi 1 ampulla normafloret. Mit tudok még csinálni esetleg hogy jobban érezze magát? Most a szobában kamilla tea gőzöl, de jobb ötletem nincs. Vihetem friss levegőre? MErt egész éjszaka nem aludt, és a friss levegőn olyan jókat tud aludni mindig. De nem merem...
Porszívós orrszívóval szivattyúzom az orrát. Ezt nem lehet túlzásba vinni? Nem ártok vele ha óránként megszivattyúzom? Sterimar orrsprayt használhatok neki? Nem fogja vajon csípni a kis orrát?

Köszi előre is a segítséget.. Tiszta pánik vagyok, most beteg először.... Úúúgy sajnálom.... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jaj, Kati, gratulálok a zebrádhoz!!!

És Gergőknek boldog névnapot!!!!
Vendég

koriági: antibigyó szörcsögésre?????? (+Protexin restore, ne normaflore)

Lilla néhány napja elkapta a vírusos torokgyuszit. Kapott: oscillococcinum 1 napig napi 3 utána napi 1, Homeogene-t... elég sokat (vízben feloldva, megitatva), kapott köhögésellenit (stodal szirup - de ő köhögött is és fel kellett oldani a trutyit mielőtt a tüdejére megy), itattam melegvízzel összekevert almalével, iszonyú sok tejet kapott. Ahányszor tele volt az orra alaposan kiporszívóztuk neki (üvölt mint akit ölnek úgyhogy nem könnyű)... és vittem a levegőre, hagy szellőzzön a feje. Ja, egyszer kapott kúpot is mert estére fement a láza 38,5 fölé és nem mertem megkockáztatni, hogy lázcsillapító nélkül menjen aludni.

3 hónaposan is volt egy jó kis nátha, ott csak szörcsögött, más nem volt, ott simán orrszívóztam egész nap és az is elmúlt pikk-pakk. Ott még homeós bogyókat sem kapott.

Antibigyót nem kapott mert minek. Ha 3 napon belül nem láttunk volna jelentős javulást vagy romlott volna a helyzet akkor elgondolkoztam volna a dokin (ld. hallgassa meg a tüdejét) de a 3. napra már a rekedtsége is lement. Én még kb. 1 hétig a halálomon voltam úgy fájt a torkom. (valszeg nála azért ment le olyan gyorsan... mert én is elkaptam, elkezdtem termelni az "ellenszert" ő meg azt megkapta a tejemen át)

Jobbulást neki!!!!!!!

(na megyek visszaolvasni... hacsak Lilla fel nem ébred közben...)
Vendég

Lara: gratula az átforduláshoz :)))))))))

Boldog Gergőnapot :))))

Kati: wow :))))) Hatalmas gratula a zebrásodáshoz :)))))))))
Vendég

Csakegy: Köszi!! Köhög is elég csúnyán, meg piros a torka. Szombat óta szörcsögött az orra, azt hittem elmúlik, de tegnap este óta szörnyű lett + jött a köhögés. Én sem értettem az antibogyót, de a dokinő ragaszkodott... Lehet h. dokit kéne váltani? :roll: sajna nekem már nincs totálisan tejcsim... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Boldog Gergőnapot! Kép

Kat:hatalmas gratula neked/nektek!!!! Kép

Voltunk ma védőnéninél fenékmérésen :D 10 napja 2710gr-al jöttünk haza a kórházból és ma 3130gr-ot mázsáltak :D Hízunk! :D

Betegeknek jobbulást!!!!

Kép

Kép
lecso

Hali!

Rambóka
Hülyén fogalmaztam! :oops: A szuri alatt csak vérvételt értettem! :oops: minden hónapban vesznek vért és nézegetik (2*volt ellenanyagom, 2*nem) de semmi "kezelést" nem kapok!
Nem vmi közlékenyek, mert utóbb két nőci volt benn mikor megkérdeztem szülésnél kell e figyelni emiatt, az egyik rávágta, hogy igen a másik meg nem! :shock: ezért kérdezlek inkább titeket :wink:

Kati emlékszem! :wink:

Koriági picúrnak jobbulást!

Kavics Mona??
Vendég

Kincs: köszi! Én úgy tudom hogy RH- nőknél az első szülést követő 72 órán belül kell kapniuk antiD-t, akkor ha a gyerek RH+. Első gyereknél nem okoz gondot, akkor lenne baj, ha nem kapnád meg 72 órán belül a szurit, mert akkor ha a második baba RH+, akkor az antitestek megtámadják. Remélem jól mondom, majd a csajok kijavítanak ha nem így van.
Vendég

Sziasztok!

Gergőnek sok-sok boldogságot mára!!!

Lecso: Gratula a hatalmas súlygyarapodáshoz! ;) Fotó?

Kati: Itt is gratula! :D

Lara: Gratula KisLarának az átforduláshoz! Innentől már tényleg szinte naponta fog meglepni benneteket :D De jó! :lol:

Jaj, jaj, Ági gyógyulgassatok! Reméljük a dokid tudja, mit csinál...

Kavics: Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt. Én most kivételesen végigaludtam az éjszakát. Tegnap reggel voltam kómás nagyon, mert akkor megint fent kukorékoltam 1-től 2-ig... Féltem, hogy most sem fogok aludni, mert este nagyon fájt a fejem és hamar beájultam...

Lafi: Még tanulni is kell? Neked sem lehet most egyszerű...

Alice: Hú a látvány szép lehetett, persze ijesztő is...

Kavics, Mona: Drukk!

Éhen halok... Megyek keresek valami ehetőt... és haza akarok menni, nagyon nincs kedvem dolgozni... :( Szörnyű, mostanában ez utóbbi mindennapos...

Kép

Kép
bettica

Kincs!

Szerintem kérdezz rá!
Kicsit utánanéztem neked, nem vagyok igazán jártas ebben a dologban, de ezt találtam:
Az Rh antigének közül ( C,D,E) a D ellen képződő anti-D szokott újszülöttkori hemolitikus anémiát okozni, a C és E elleni többnyire nem. Gondolom ezért nem nagyon foglalkoznak vele.
Lehet, h. jobban be fog sárgulni születés után, de az is lehet, h. nem.
Én a helyedben megkérdezném a szülészet gyerekorvosát, h. kell-e vele foglakozni, vagy a helyi véradót (ők talán jobban képben vannak).
És szülésnél mindenképpen szólnék a gyerekorvosnak, h. volt ilyen ellenanyag, számítsanak rá, h. jobban sárgulhat.
És mielőbb tedd mellre, mert a bilirubin kiürülését az segíti legjobban, ha sokat szopizik. (bár tudom, ezt könnyű mondani!)

Szóval, járj utána a dolognak, de ne parázz rajta feleslegesen! Nem lesz semmi baj!

Koriági!

A DM-es kuponon (ha annó jelentkeztetek Bababónuszra), akkor féláron meg tudod venni a Protexim Restore-t (nem olcsó, de nagyon jó!).
De a Normaflore is jó.
Ha már elkezdted az antibiotikumot, akkor mindenképpen add neki végig, de közben és utána állítsd helyre a bélflóráját!
Az orrporszívózáshoz mindenképpen használj Sterimart, 1-2 perccel a szívás előtt befújva fellazítja a trutyit. Ne félj nem csíp, nem fáj, csak üvöltenek, mint a sakál!
Érdekes módon Gergő, amint kiveszem az orrából, rögtön elhallgat, mintha mi se történt volna. És igen jóban van a porszívóval, mióta apám megmutatta neki, h. ha megnyomja a gombot, visszagyűjti a kábelt. De addig, mint akit nyúznak! :twisted:

Köszönjük a jókívánságokat, majd elrakjuk őket májusig! :D
Gondban voltunk, h. mikor tartsuk, de ilyentájt annyi családi ünnep van, h. inkább a május 9-et választottuk, hadd legyen a gyereknek saját különbejáratú, csak neki-csak most ünnepe! :lol:

(brühűűű, nekem mindig csak lapalja jut! :cry: ) :lol:

Ded nem eszik. Semmit! Tököm tele! Lassan már kitálalom elé a teljes hűtőszekrényt, de semmi nem jó!
A végén falhoz vágtam a tányérját és eltettem aludni! Haljon éhen! :evil: :evil: :evil:
Most nagyon berágtam, ezentúl max két féle kaja van, ha nem kell, lehet menni játszani, de nincs nasi, meg 4 pohár tea két kaja közt! Előbb-utóbb csak éhes lesz!
Nagyon unom már, h. átlag 4 tányér érintetlen kaja van a hűtőben és megy ki a kukába, mert a fiatalúr átment finnyásba!
Vagy ezzel dacol? Nem tudom, anyuéknál bezzeg zabál!
Nekem viszont elegem van! :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rami, nálunk ugyanez. Bogi 1 hónapja nem eszik rendesen. Hagyd, erőltetni ne erőltesd mert annál szarabb evő lesz. Én ezt végignéztem anno öcsémnél is, végén az lett, hogy 2 évesen kizárólag kólát ivott üvegből és sült krumplit evett - és most nem viccelek.

Kati, nagyon gratulálok! Ezek szerint teljesen spontán baba? A pecsét miatt ne aggódj szerintem, a várt mensi előtt pár nappal nekem is volt 2 napig, aztán elmúlt, igaz kicsi Duphastont is szedni kezdtem.
Vendég

Sziasztok !

Rambóka :) Gergőnek majd májusban kívánok boldog névnapot :lol:
Sajnálom, hogy ennyit szenvedsz most az etetésével, biztos csak átmeneti állapot!
Tüszőcskéid hogy vannak, megrepedtek már ? :wink:

Norka, az öcséd mikor nőtte ki ezt a szokást ? Kérdezem azért, mert a 15 éves keresztfiúnk kizárólag otthon hajlandó enni és inni. Nagy szám, ha nálunk ice teát :mrgreen:, sült krumplit, vagy pizzát elfogad, máshol még ennyit sem. Engem aggaszt a dolog, bár néha olyan pipa vagyok, amikor a szaros kölyök miatt kell szemetet rendelnünk.

Csakegy, hát én bizony megütköztem azon, hogy mennyire keveset eszel. És ezt gyógyszer mellett hogy bírod ? Tudod, én is iszonyat rossz evő vagyok (keveset és lassan), de nálad még én is 3x többet eszek :) Sajnálom és remélem egyszer sikerül leküzdeni ezt a pszichés gátat. Bár én úgy tapasztalom, hogy az Avandamet mellett muszáj magamhoz képest sok CH-t bevinni, különben megdöglök a hypozástól .. de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez elég..

Lányok, olyan fantasztikus, hogy sorban, egymás után születnek hamarosan a bébik :)
mniki

Sziasztok!

Kati!
Gratulálok a Neked! Újabb kismama! :) És a legutóbbi három, második babáját várja! :)

Én egyben csajok!
Jele semmi, hogy születni akarna! :roll:
Vendég

Szijjjjasztok,

voltam Arnold doktor úrnál UH követésen, ééééééééééés képzeljétek el, hogy jobb oldalon is és bal oldalon is van 1-1 db gyönyörű tüsző, 17 és 18 mm-esek ! A méh nyh 10 mm-es, az még kicsit kevéske, de még van idő, hogy erősödjön... Úgyhogy holnap reggel be kell adassak magamnak egy repesztő szurit (egyből két ampullával... :shock: ), és péntek este, amikor apjuk hazatér dajcslandból (már tegnap este elment sajna ) akkor szigorúan egymásnak kell essünk..... huh, egészen izgatottá váltam ! Tudom, hogy semmire nem garancia, hogy mit látott, és mit kapok, de mégis, úgy izgulok, hátha tényleg most összejön....úgyhogy most péntekre komoly drukkokat kérek !!!

Kati, gratulálok én is ! Komolyan, kezdem azt hinni, hogy a spontán baba egy igazi csoda ...!

Lecsóka, örülök hogy Tomi iylen szépen gyarapszik, komolyan, annyira jó ezt hallani !
Na mi van a kismamákokkal ? Nagy a csönd.... :roll:
zsizsik

Szia Norka!

Igen, spontán. Ezért is vagyok meglepődve. Igazából el se hittem, hogy nekem valaha spontán sikerül. Remélem velem marad.

Köszönöm Neked a sok-sok munkát, amit ebbe az ügybe fektetsz és fektettél. Ha fél éve nem találtam volna rá a honlapodra, akkor.... na ebbe bele se gondolok.

Neked is gratulálok a második babához! Láttalak a tv-ben is benneteket!!

A pecsételés szinte csak annyi volt, hogy kicsit barnás hüvelyváladékom volt. De alig látszott.

Közben én is próbálom terjeszteni a honlap-címet, van pár kollégám, aki sajnos hasonló problémákkal küzd.

Bocs, hogy én nem írtam nektek folyamatosan, de azért természetesen mindig olvaslak benneteket!!!

Drukk mindenkinek!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Zsizsik, ne bomolj már ! 10 mm-es nyh egyáltalán nem kevéske !!!
drukkolok, hogy a pénteki randi sikeres legyen :wink: !!!!!
mniki

Zsizsik, hanyadik cn-on vagy ma ? olyan izgatott lettem én is ettől a jő hírtől :lol:
mniki

Sziasztok!

Hűű, egy napig nem vagyok és mennyit írtatok! Tök jó hogy így pörög a topik!

Kati, hatalmas nagy gratula Neked!!!! :lol: A barnázás miatt azért én is elmennék dokihoz, remélem sikerül(t) megszervezned a dolgot!

Kicsi Gergőknek boldog névnapot kívánok!

Kép

Ezo, nem térek magamhoz... :shock: Tényleg próbáljátok megbeszélni, és állj ki kicsit Magadért! Mit dolgozik a párod egyébként?

Norka, nagyon tetszenek a vonalzóid! Pocid sokkal gyorsabban fog nőni, nekem is kezdett látszeni 8 hetesen! Kérünk képet róla!!! :wink:

Rambóka, Dorkának is voltak ilyen időszakai hogy egyáltalán semmit nem akart megenni... ne erőltesd, mert csak ront a dolgon - enyém csaj olyankor a végén már csak dacból sem akart enni. Olyankor én próbáltam a kedvenc kajáit főzni, esetleg megkérdezni tőle hogy mit enne szívesen, mit csináljak neki.

Egyébként nem figyelted/tétek még meg, hogy van amikor inkább "rakodnak" és van amikor nyúlnak a gyerkőcök?! És akkor nagyságrandekkel jobban, többet esznek, amikor a hízós időszakuk van. El fog múlni, nyugi, éhen halni nem fog... :wink:

Zsizsik, ezek nagyon jó hírek!!! És a 10 mm-es nyh teljesen tökéletes!!! Pénteken Esztert passzoljátok le valahová és mindent bele!!!! :P :wink:

Kavicska, Monee, úgy tűnik, hogy ez a front rám pont ellenkezőleg hat - akkorát aludtam éjjel, mint már régen. Gyerkőc is aludt reggel fél 7 helyett fél 8-ig :lol: :lol: annyira jól esett! És most megint piszok álmos vagyok... :? :roll:

Lara, gratula KisLarának! Nagyon ügyi! :lol:

Bettica, Te meddig fogsz dolgozni?

Lafim, mik lesznek Hunor első szavai, ha együtt tanultok?! :wink: :lol:

Monácska :?: :!:

Rólunk. Voltunk tegnap doki bácsimnál. megnézte a babót, aki integetett ezerrel a családnak (apa és Dorka is bent volt, bár utóbbi annyira meg volt illetődve, hogy bújt bele Apa vállába, véletlenül sem nézett a monitorra) Ülőmagassága 59 mm volt, 12+2-nek felelt meg. Tarkóredőt csak nagyjából nézett, mondván pénteken úgyis megyünk kombinált tesztre, Ott át fogják őt nézni, de 2 mm alatt van.
Képet nem mutatok, mert nagyon kaka a minősége. Remélem, pénteken kapok olyat is amin felismerhető lesz Kismaszat.

Picit vérszegény vagyok, írt fel vasat - ajjaj... Ráadásul a metet is hagyom abba - tényleg, ezt hogy csináltátok? Most 3x850 helyett már csak 3x500-at ettem. Innen is fokozatosan álljak le, pár napig csak 2 szem ,utána 1 és utána hagyjam el teljesen?

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Nem szülök, ölök................ :evil: :twisted: :wink:
Aludni nem megy, megint viszketek! Emelnem kell a homeósbogyesz adagomon asszem, mert éjfélkor már elbőgtem magam, annyira nem tudtam aludni a viszketéstől. Kettőkor meg felébredtem.......................... Most jöttem az okmányirodából, és az ingyenes személyigazolvány és lakcímkártya csere 2000 Ft-ba került (névváltozás ugye), a fiam első személyije meg 1500-ba, mert van útlevele. Ja, és ingyenesen a saját villany és internetszámlámon keresztül tudtam csak bejelentkezni, mert sorszámot napok óta nem adott a gép, nem volt. Természetesen lebasztak, hogy miért nem húztam sorszámot, mikor beértem. Papíron kiírva, hogy hétfőn és szerdán az interneteseket fogadják csak, akiket hangoson keresztül fognak szólítani. Már 20 perce vártam, mikor bemenetem, mert nem szólítottak! Nagyon remélem, hogy a következő kb. 10 évben nem kell többet odamennem, mert nagyon elegem van belőlük!!! Ja, a sorszámot letéptem, rögtön ugye kettőt a gyerek miatt is, és vittem be, hogy "Sajnáljuk, de a mai napra már...... " Ja, csak ez van? Akkor ez nem kell! Nagyon tudtam volna ordítani! És a hab a tortán, hogy ma, március 12-én nem volt a házasságunk miatti návváltozás bevezetve a gépbe. Aszondja a nő, hogy nem tudja megcsinálni! No mondom, pedig én innen addig el nem megyek, két hetem van a szülésig, a TB kártyát csak úgy tudom intézni, ha a személyi okmányaim rendben vannak! Ennyi, csináljon valamit, volt rá 12 napjuk, a többi nem érdekel! Csinált!

Az önzőzés után pedig írok nektek másról is, mert volt itt téma rendesen!
1., Ezoka! Nem sok okosat tudok írni neked. Véleményem az van persze, de nem hiszem, hogy most arra lenne szükséged, hogy le is írjam. Beszélj vele, és ha nincs változás lépned kell, ugyanis biztosan fel fog a dolog őrölni!!!! És akkor még jó, ha csak téged, és a gyereket nem!

Én házitündér vagyok..... Van ugyan "kupi" időnként, de Kincsecske, totálisan az van, amit Te is írtál, hogy ha más csinálja, az bizony sehogy sem tökéletes. Csak az a jó, amit én csinálok. Emiatt nehezen fogadok és kérek segítséget, hiszem, hogy mindig mindent egyedül kell intéznem! :roll: :wink: Aztán csodákszok, hogy elfáradok, kiborulok, söttörö..... A házimunkát kiosztottam ugyan, de csak olyan feladatot kaptak a fiúk, amibe nagyon nehéz belekötni, lásd szemetet levinni, cipősszekrényt rendbe tenni, tiszta edényeket elpakolni, stb...... Nagyon hülyécske nő vagyok! :)

Vallom, hogy a férfiak kb. 80%-a régi típusú. Szereti a rendet, a friss főzött kaját, a csendes, nem igazán feminista feleséget, elvárja a kiszolgálást, és ezt a mi esetünkben meg is hálálja azzal, hogy időnként besegít a háztartásba, főként hétvégén. Azt is vallom, hogy ha mi nem vigyázunk rájuk, akkor hamar meghalnak, mert hajlamosak százfélét is csinálni egyszerre úgy, hogy felőrlik az erejüket, nem esznek rendes kaját, nem mennének dokihoz, sosem pihennek, stb...... Nekem szükségem van a férjemre, ezért bizony kímélem, nem engedem sosem, hogy a hétvégén a sürgős házkörüli munkák kivételével bármit is vállaljon! Inkább spórolunk. Persze ha kenyérre nem jutna, az más lenne, de most nem erről van ugye szó!

Kati! Gratulálok a spontán zebrádhoz! Nagyon jó érzés, hogy sikerült! Pedig azért el voltál kettyenve te is rendesen!!!! Csuda jó a híred!

Rejóka! Szex?????? Az mitököm??? Basszus, bizony nekem is hiányzik, pedig mindjárt szülök! Egyetértek veled, hogy iszonyatosan sokat jelent egy kapcsolatban, mert az eggyűvé tartozást erősíti! No, persze nem ez és kizárólag, de többek közt nekem talán ezért is okoz ilyen lelki törést, hogy T. nem igazán akarja a szexet, mióta Nóri látszik a pocakomban! És annak bizony már van sok hónapja is! :( No, de amit a szülés után fog kapni!!! Már előre készülök rá!!!

Kavicska! Akkor holnap, vagy holnapután jó neked egyet szülni????? :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolok rád sokat!

Betegeknek további rengeteg jobbulást küldök!!!! Pihenjetek amennyit tudtok!

Rambóka! "Született úrinő......" Hülyére vigyorogtam amagam rajta!!!! Tetszik!!!

Koriági! Jobbulást Esztinek! Antibigyó??? Háááát, nem tom, de szerintem is kicsit hamar kapta a kislány, nem kelett volna ez még, komolyabb betegségre vajon akkro mit fog adni a doki??? Levegőztetés non-stop mehet, vigyázz azért, ne hűljön át, de a trutyi oldásra is jó a friss, hűvös levegő! Gyógyuljatok hamar!

Kir! Jól szétszóródott a családotok...... El is hiszem, hogy néha jó lenne, ha közelebb lennének! Annyit gondolkodtam rajta, hogy milyen jó dolgom is lehetne, ha hagynám, hogy anyósomék pl. itt laknak a lenti szinten!

Zsizsik szívem! Lelkem összes drukkját küldöm felétek!!! Nagyon szépen reagáltál a Clostíra, ez jó indulás lehet! Fúúúúúúúúúúú, nagyon várom az eredményt!

Rengeteget írtam................... ÉS még nem írtam mindenkinek, mert elfelejtettem!!!
Vendég

Zsizsik: Az a 10mm, nem kevés! Egy kalappal nektek péntekre! :)

Anyoo: Hát max április végéig, de én már igen erősen hajlok az március végi búcsúra... Ülő munkám van és most már nem annyira bírom :( Hétvégén kipateroljuk Papát a kisszobából és szépen elkezdhetjük a felújítását. Legalább lesz otthon miről elmélkednem, amit aztán Apa meg is valósíthat ;)

Kép

Kép
bettica

Anyoo: Még integetett is? Ó, hát akkor az aztán a nagy élmény lehetett... Gondolom Apa oda volt meg vissza a gyönyörtől :lol:

Monácska: Minősíthetetlen amit az okmányirodában vagy bármilyen hivatalban képesek az emberrel művelni... És azért még fizethetsz is, hogy egyáltalán szóba álljanak veled :evil: Egyszerűen gusztustalan. Remélem sikerült eléggé határozottnak lenned és tényleg nem jöttél el az ügyek elintézése nélkül.... Egy mindenapos kismamával packázni? Bátrak lehettek :lol:

Juj, nekünk is kellene menni apasági nyilatkozatot tenni... már csak azt kellene tudni, hogy hol kezdjünk hozzá :roll: Jövő pénteken úgy is szabin leszünk mindeketten, mert megyünk kukucsra és dokkerhez is... Na jó, rávetem magam a guglira :mrgreen:

Kép

Kép
bettica

Húúúúúúú, csajok, szóval a 10 mm az nem is kevés ?? Hú, most már tényleg izgulok, még a végén majd úgy érzem magam péntek este, mint a szűzlány mint akit b....ni visznek...... :lol: :lol: :oops: Pardon.. :wink:
Monácska, komolyan, egyet kell értsek veled. Az emancipált nő tök klassz találmány, kár, hogy a férfiak nem nagyon díjazzák. A pasik azt várják el, hogy ki legyenek szolgálva, teccik-nem teccik, ezvan... és tényleg az ember lánya már mélységes mély hálát érez, ha kap némi segítséget a házimunkához. Nekem az őszök rémesen durván sztesszesek (ugye a népek ősszel vadásznak) és rendszeresen karácsonyra komolyan kiborulok, mert nem bírom a munkát a családdal és a háztartással összeegyeztetni. Ilyenkor párom sokat van otthon hétvégén a gyerekkel, és ezt mint HÁLA tárgyát kell elismerjem neki ! Mert hogy ő egy áldozat, aki vigyáz a gyerekre, amig én dolgozom. Basszus, nem mulatni megyek, Dolgozom !! De meg kell neki köszönjem, hogy vigyáz a gyerekre. Na mindegy. Mindenütt vannak szeirntem ilyen történetek.
zsizsik

Szia Monácska!

Tényleg elkettyentem ezelőtt, mert vagy 11 nap se volt a luteális fázis, aztán megjött. Most meg rimánkodtam magamba, hogy na még egy nap, még egy nap, húzza ki legalább 12-ig.

És tudjátok, nálunk elég nehezen ment az időzített szex. Férjem 12 órázik, fáradt, 8-kor alszik, a gyerek meg 9-kor se akar elmenni lefeküdni. Mire elaludt, már mindketten csak az ágyunkra gondoltunk.

Képzeljétek, amikor az LH teszt bejelzett, akkor anyósom este ötig hagyta aludni, hiába raktam le aludni 9-kor, ott szobroztam mellette de csak nem aludt el, apa meg várt, várt, várt. A
ztán kimentünk gyerekestül apához, kicsit tévézett és 11-re elaludt. Ezután már nem volt kimondottam romantikus a szex. Szóval nálunk ez az időzített dolog eléggé hervasztóan hat.

Örülök hogy mindenki velem örül! (csak megmaradjon ez a kispocak)

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Anyoka!
Gratulálok az integetőshöz! :)

Monácska!
Én is végigszenvedtem néhány hetet!!! mire a papírjaink rendbe lettek és mostmár születhet(ne) a fiacskám! :lol: :lol:
De nem akaródzik nekije! :lol:

Zsizsik!
Ez a 10 mm igen-igen jól hangzik! :lol: :lol:
Nem csodálkozom, ha szűzlányként várod az eksönt! :lol: :lol:

Az emancipáltságon jót röhögtem!
A nők maguknak akarták. Azt hiszem sokan igen nagyon ráfáztak! :? :lol: :lol:

Pusszantás!
Vendég

Kavics, a franc ebbe a világa, de komolyan. Hihetetlenül szeretem a munkámat, és 11 év után is örömmel megyek be minden nap (na jó, majdnem minden nap). De mit nem adnék azért, ha most lenne egy manócskám, és 2 évet nyugiban otthon, csak a családnak élve eltölthetnék.... na ez az, amiről per pill csak álmodozom. Mert nekem muszáj lesz dolgoznom tovább a manóval együtt is. Na mindegy, ez hosszú történet, majd ha lesz miről/ki miatt meséljek, egyszer elmesélem. A pénz nagy úr. És ez nem az emancipáció kérdése.
zsizsik

zsizsik, de jóóóóó!!!!!!! el ne mond férjednek,hogy pénteken mennyi liba fog nektek drukkolni :lol:

anyoo, integetés állati jó lehetett:) képet majd dobj, ha lesz!!!

monácska, kemény voltál. de ki kell használni a "terhes vagyok" kártyát!!!

voltunk ikeázni zsuzsival, kettesben. úgy élvezte! minden babához beszélt :D jobbban érdekelte őt,mint a játékok :)
most viszont délután, folytatva az esti menetet nyűg volt. végre legyűrtem. de nemtom így este hogy lesz alvás :?

vacak idő van. olyan szülős :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

anyóka, gratulálok!!!!

Zsizsik, ne hülyéskedj, amikor terhes lettem, pé után néztek és 4 mm volt a nyálkahártya,erre azt mondta a doki, hát most sem lesz baba, túl vékony... :lol: ezért is mondtam nektek annó, hogy hiába magas a progi, nincs baba...

hát lett, ott gügyög a játszószőnyegén! :lol:

Dimet, melyiket próbáltad ki???
én asszem úgy csinálom, hogy 2-3 nap calla, 1-2 nap rékuci,hátha így bejön...
Vendég

Anyóka!
Gratulálok a gyönyörűségedhez!!!! Nem csodálom, hogy Dorka megijedt.... Azért ez elég furi lehet neki! Ákost kérdeztem, de eszében sem volt, hogy bejöjjön sosem, a képeket kellett mutogatni, meg belebeszél a pocimba sokat Nórinak!

Bettica! Mindent elintéztem! Borzasztó nyűgös is vagyok ma, szóval nagyon nem mertek kekeckedni, kb. a második mondatig bírtam türelemmel csak. Pedig szeretem az embereket, sokat tudok mosolyogni, még akkro is, ha dühös vagyok, ma nem ment! Így kiosztás volt, és intézés hamarra....... Khm....... Hát igen, azért én is tudok nagyon szekánt lenni, de büszke nem vagyok rá! :)

Zsizsik! :lol: :lol: :lol: Na ja! Ha véletlen valamit sikerül rájuk bíznom, és meg is csinálják, akkor hallgatom egy-két hétig, hogy ezt és ezt is nekik kellett csinálni, helyettem! Már megszoktam na! Ezért nem is lettem én karrierista, nem tudom megtartani az egyensúlyt. Vagy munka teljes bedobással, vagy család és muszályból munka, bármennyire is szeretem! Döntenem kellett. Nem bántam meg, mert Nóri sosem fogant volna meg, ha maradok a régi helyemen!

Most megyek, és rám egészségeset fogok főzni! Sült halacska lesz és saláta (kaptam újhagymát, megbolondítom vele kicsit). Nyammmmmmmmmmmm

Ölelés!
Vendég

Zsizsik!

Szuper! Hajrá!!!!!!! :D

A hivatali ügyintézéshez inkább nem szólnék hozzá, mert nem lenne szalonképes.

Anyu elvitte a dedet megjátszótereztetni, mivel én itthon döglődöm, bár végre már orrcsepp nélkül is kapok levegőt (kínai balzsamos gőzölés rulez, ahogy Csakegy mondaná, csak én nem tudom mi az a rulez :oops: :roll: ), végre aludhatnék, álmos is vagyok, de fél órája csak panírozom magam, így inkább benyomtam a gépet.

Találtam egy érdekeset, ami legalább jobbkedvre derített :lol: :

"Méhen belüli penis erectio
Jakobovits Á., Bagdány S.
Toldy Ferenc Kórház, Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály, Cegléd
Bevezetés és célkitűzés: Szórványos megfigyelések arra utalnak, hogy a
magzat penisének erectiója a méhen belül előfordul. Szerzők célja annak
megállapítása volt, hogy ez milyen gyakorisággal fordul elő, és a phallus
erectiója milyen mértékű megnagyobbodással társul.
Módszer: Szonográfiás vizsgálatokat a terhesség 3. trimeszterében végezték.
A fiúmagzatok külső nemi szerveit igyekeztek látótérbe hozni és öt
percig figyelni a penis állapotát, ha erectiót észleltek, akkor annak végéig
figyelték a penis állapotát és mérték az időtartamát.
Eredmények: Összesen 250 magzatnak sikerült a penisét látótérbe hozni.
Ezek közül a vizsgálat folyamán 9 magzatnak az erectióját figyelték meg
(3,6%).
Következtetés: A magzat penisének erectiója a nemi szervek megfelelő fejlettségéről,
jó hormonális és idegi ellátásról tanúskodnak. A központi idegrendszer
zavart működése, hypoxia esetén a természet rangsorol és a méhben
kevésbé fontos funkciókat, így a nemi szervekét is leállítja. A szerzők véleménye
szerint az erectio a magzat jóllétének egyik bizonyítékának tekinthető."

Unatkoztak az Uh-os kollégák! :lol: :lol: :lol:
A kis pöcsösöknek meg már ott benn is ezen jár az agyuk? :shock: :lol:

rambóka

Szióó!

Zsizsik nagy nagy drukkok mennek feléd!!
És biza a 10mm szép méret!! :wink:

Anyoo szupi lehetett!
Olyan jó látni őket,hogy picikén is tökéletes emberkék már!

Mona Kavics sziasztok!! :) sűrűn tessenek benézni!

Mniki örülök,hogy írtál!!!

Lecso mennyit nőttetek! :shock:
Két hetesen védőbe?? Itt csak 1hónaposan kell addig a védőnő ad mérleget és itthon lehet mázsálni, vagy hozza magával a mérleget..

Rambóka ez a cikk :shock:
Bár egy kismamis lapban azt olvastam, hogy a fityma lenövését egyik anyuka úgy oldotta meg,hogy a gyerekek pucin játszottak és a "merevedések" alkalmával fentebb fentebb húzódott a bőr :shock: 2-3 évesen?nekem ez is korai..
Köszönöm, hogy kutakodtál miattam!
A megyei vérellátóba járok és ott annyit közöltek, hogy mivel rh+ vagyok így nincs gond esetleg ha a placentán átjutott..azért nem hagyom annyiban..még nyomulok kicsit, és a dokimat is megkérdem!
Jobbulást neked!!!
Vendég

Hello!

Visszaolvastam…szerencsére nem keveset termeltetek. :)

Ezo!
Kitartás a párodhoz, bár ez az anyagiasság még egy férfitól is :( Beszélgessetek a gondokról!

Norka!
Annyira jó, hogy újra aktív vagy és csini a két vonalzód is!

Kati!
Grat a zebrához :)

Zsizsik!
Nagyon igéretes ez a ciklus! És nem semmi nyálkahártya!!! +++++++++

Kavicska!
Én nagyon is irigylem a 0-ra mászó katicabogaradat. Nemsokára karjaid között a baba :)

Alice!
Szörnyű idő lehet felétek, nem csoda, hogy a picur is szenved tőle. Kitartás :)

Mniki!
Jó hogy írtál :) Tedd gyakrabban! :wink:

Mona!
Jelentkezz ám sűrűn!

És most kérdéseim…léccike válaszoljon mindenki!!!
1. akinek volt apás szülés…vélemény? Apáknak milyen visszajelzései vannak?
2. köldökzsinórvér: levetettétek??? Ha igen ha nem…mi győzött meg?

Puszilok mindenkit!

Gina
Vendég

Sziasztok!

Gina:
1, férjem benn volt a 3 nyomásból álló kitolásnál, meg utána még egy darabig, amikor méregették, rendezték a babát. El volt ájulva. Én nem befolyásoltam, ő akart bejönni. AKkor is azért rakták ki, mert a placenta nem jött ki és azt ki kellett szedni brutális módszerekkel :twisted:
Azt mondja, h nagyonnagyon örvend, h ott lehetett, nagy élmény volt neki.

2, a köldökzsinórvért nem vetettük le, bár mostanában nagy divat lett itt nálunkfelé. Majdhogynem lenéznek a heverinák, hogy "jééé, ti nem vetettétek le? :shock: "
Az győzött meg, h: útáljuk, h arra van beálltva a világ, h jajjistenem, ha baj lesz akkor ígymegúgy. Szóval az a lényeg, h egész életedben rettegésben élj, és akkor megvásárolsz egy csomó cuccot, ami többnyire fölösleges. Na, szeretnénk abból kiindulni, h Tibike egészséges lesz. Persze ez elszállt gondolat, biztosan legtöbben nem így gondolják... Nekünk légzésfigyelőnk sem volt, bébiőr sem, meg ilyen extrák. De nem érzem azt, h valamiben hiányt szendvedett volna... sőt, úgy érzem, h ez egy boldog gyermek... csak az anyja netfüggő :twisted: :lol: :lol:

hehe. bakker, most ért haza az uram: majdnem fél tíz. Reggel 9kor lépett ki a házból.... szörnyűűűű...

Kép
k.ir

Gina, mi le akartuk, végül egy genetikus nőgyógyász drnő, akiben nagyon megbíztam, elmagyarázta, miért hülyeség...(pénz, haszon, és mire eljut oda az orvostudomány, megoldják máshogyan, 40 kg-ig lehet felhasználni, van máshol még a testben, ami felhasználható...)
Vendég

az,hogy bent van a leendő apuka, szerintem jó. persze szigorúan csak vállvonalig :D férjemnek nagyon nagy élmény volt! és megható is! pedig előtte kicsit félt, mert a kórházban eleve rosszul van.

köldökzsinórt nem vetettünk, nem hiszem, hogy szükséges. remélem pár év múlva már rutinszerűek lesznek az ehhez hasonló eljárások, mármint a "sejtpótlás".

Kép

dimet

ma vagyunk 8 éve együtt:)
kaptam egy tök szép csokrot :)

Kép

Kép

dimet

Gina!

Jár veled szüléselőkészítőre?
Ő be szeretne menni v. esze ágában nincs?
Ha nagyon nem akar, ne erőltesd, de legyen meg a lehetőség, h. az utolsó pillanatban azt mondhassa, h. mégis bemegy.
Vannak pasik, akik nehezen élik meg azt, ha a párjuk szenved, vagy nem bírják a vért.
Vannak, akiket zavar, ha más pasi matat az asszonyban.
Vannak, akik a vajúdást jobban bírják a szemközti kocsma pultjánál, mint a szülőszobán (egyik sógoromat a büféből szedték össze a gyerek kibújására :twisted: ).
Szóval ha nagyon nem akar, akkor nem szabad erőltetni.

De nálunk pl. most szólta el magát a párom, h. sajnálja, h. nem lehetett benn. A dokimmal meg volt beszélve, h. bejöhet a császárra is, de mivel a ded kinézte az egyetlen napot, amikor a dokim nem volt itthon, így a pótdokim nem tudta átnyomni a dolgot az ügyeletes osztályvezetőn. :(
És én nem is tudtam, h. ez fáj a páromnak. :( Akkor nem került szóba.
Csak most vhogy véletlenül.
A következőnél benn lesz, vhogy elintézem majd.

Köldökzsinórvér:
- drága
- szükség esetén csontvelőindukcióval lehet nyerni felnőttkorban is, kivéve, ha éppen csontvelőelváltozás a baj oka
- csak 20 évre tárolják azért a sok pénzért, és mi van, ha közben megszorultok és nem lesz rá pénzetek?
- a rendszert eredetileg nagy közös sejtbanknak találták ki, csak aztán vkik meglátták benne a nagy zsetont és így mindenki magának gyűjtöget. A tárolt vérek 98%-a így kukába kerül majd, de azok, akik tényleg rászorulnának, így nem kapnak belőle. :evil:

Ennek ellenére még az is lehet, h. a másodiknál levetetjük. Fene tudja! :?

rambóka

csak belekotty...

köldökzsinórvér: mi nem vetettük le mert:

1. az összes mások által már említett érv

2. azt még akkor kell levenni amikor nagyon lüktet a köldökzsinór - különben nem lehetne elég vért kinyerni belőle. Namármost nem véletlenül mondják, hogy a zsinórt csak akkor szabad elvágni ha már nem lüktet benne a vér - ld. amikor már lapos. .. A baba ugyanis akkor kezdi el használni a tüdejét amikor már nem kap vért a köldökzsinórból.. ha viszont idő előtt elvágják (ld. amikor nem magától áll át a baba) az sokkszerű élmény, megnöveli az aszthma és a hasonló betegségek valószínűségét. Na most ki kockáztat nagy valószínűséggel egy aszthmát valamiért aminek (ld. 1. érvcsoport) nem is biztos, hogy van bármi értelme... mert az is más ha el KELL vágni és az is amikor csak úgy úri passzióból vágják (bocsi, abszolut laikusként írtam le, bennem ennyi maradt meg a magyarázatból)
Vendég

Dimet: miért nem szóltál, hogy az Ikeában vagytok? Simán elrohantam volna Lillával és összeereszthettük volna a kölyköket... ejnye-bejnye :))))
Vendég

óóóóóóóóóóóóó.........
jó lett volna!!! idegen anyukákhoz nem volt kedvem odapofátlankodni, de zsuzsi meg annyira menni akart minden babához..... (jó, egy kisfiú végül engedett a nyomásnak, és fújhatta neki :lol: )
szólok legközelebb!!! de a legközelebb jövő hét szerda lesz!!!! :)

Kép

dimet

:)) Lilla is babafüggő... ha meglát egyet azonnal elkezd üvöltözni, hogy "baba - baba" :)))))

(megjegyzem majdnem ennyi az össz-szókincse... van a baba, van a "bumbum -ami akkor van amikor valami leesik vagy ő esik egy nagyot, van a brumbrum ami a kocsit jelöli meg mindent aminek kereke van, van a huhu ami a kutyaugatás meg mostanában valaki fura hang ami a cicára vonatkozik... korábban volt a papapa - papagáj, az apa ami apu meg aaaa ami én voltam... na az utóbbiak eltűntek... ja, és van a mó ami a mókust jelenti. Hát igen, nem rám ütött a gyerek, engem anno 1 évesen már le se lehetett lőni és mondatokban beszéltem... (viszont járni még nem tudtam, Lilla viszont ma majdnem egész nap 2 lábon kolbászolt)...

(Mondjuk Lillát nem zavarja, hogy nem tud beszélni... ha éhes akkor megfogja az egyik tányérját és odahozza nekem - vagy szimplán üvölt, ha meg valamit akar (pl. olvassak neki) akkor a kezembe nyomja a könyvet vagy mutogat rá... ha meg kérdezek valamit akkor vagy bólogat rá vagy nem csinál semmit... lehet, hogy alulmotivált mert nagyjából így is megérteti magát???)

Ja... (csak, hogy kisírjam magam) és rémálom a pelenkázása... visszasírom azokat az időket amikor még nyugodtan feküdt... az utóbbi 1 hónapban MINDIG állva kellett pelenkáznom, a fenekét úgy törölgettem, hogy a karomra döntöttem a gyereket... ő meg amikor közben megszökött már egy csomószor összebrunyálta a parkettát (egyszer meg össze is kakilta ugye...)... fekve meg egyszerűen lehetetlen pelenkázni... lövésem sincs mivel vehetném rá, hogy nyugton maradjon. SEMMI sem működik... bízom benne, hogy talán így könnyebb lesz szobatisztává nevelni... (asszem a Montessori bölcsikben csinálják, hogy 18 hónapos kortól a gyereket mindig állva pelenkázzák mert az állítólag csökkenti a passzivitást így a gyerekek hamarabb lesznek motiváltak abban, hogy kipróbálják a WC-t - ld. a gyerek tartja a ruháját pelenkézás alatt stb. Hát nem tudom... szerintem iszonyú gáz az állva pelenkázás... nekem legalábbis rémálom kategória... anyukám meg úgy oldja meg a dolgot, hogy egyszerűen fordítva adja rá a pelenkát - így a tépőzár a gyerek hátán van :)))))
Vendég

Szijjjasztok,

nagyon köszi a millió drukkot, a kocka el van vetve, ma reggel beadattam a 2 ampulla pregnilt, és apát életveszélyesen - válás terhe mellett - megfenyegettem, hogy holnap este 10-kor a hálóban kell legyen, harcra készen....! :lol: Bár furi a dolog, de úgy látom, nagyon élvezi a kötelező szex tényét, közölte, hogy az ő 100 milliójával hozzájárul a projekt sikerességéhez.... :lol: :lol: Lehet, hogy nem fog összejönni, lehet, hogy 2 hét múlva simán megjön, de hogy most ez egy izgalmas időszak az életünkben, az biztos !

Rambóka, annyira röhögtem, én sem tudom, mi az a rulez, csak nem mondtam, és utána sem néztem soha, annyira azért nem érdekelt a dolog.... :lol: :lol:

Kincs: nálunk apa bent volt Eszter születésénél, én szerettem volna, ő pedig mint gyakorló vadász, gondolta, hogy kibírja, vadat minden további nélkül zsigerel, nyúz, mit neki egy szülés... hát... :roll: nem jött be az élmény. A következőnél nem fog bejönni. Én sem szeretném, és ő sem. Én úgy éreztem egy idő után, hogy a terhemre van, nem tudok tőle magamra figyelni, és nekem az kellett, hogy befelé figyeljek. A második szülésnél ez be is jött, senkit nem engedtem magam mellé, egyedül akartam lenni, és jobb is volt így. De a lehetőséget természetesen meghagoym neki, ha meggondolja magát, bejöhet, csak engem hagyjon békén.... :wink:

Köldökzsinór ügy: most hallom előszőr ezeket az érveket, amiket felsoroltok a NEM mellett... mondjuk nem tájékozódtam az ügyben egyáltalán még, de terveztük, hogy ha lesz második baba, akkor esetleg levetetjük.... most elgondolkodtam.

Csajok, van ugye szép számmal arra példa, hogy valaki kap tüszőrepit, akció, minden, és nem fogan meg ?
(csak hogy ne izguljak túlzottan rá erre a hónapra..... annyira bízom...)

Monee, neked is volt tüszőrepid, igaz ? De te abban a ciklusban lettél terhes, amikor kaptad, igaz ?
zsizsik

Zsizsik, van példa erre is, arra is. Bogi nálam úgy jött össze, ahogy most a tiéd fog :wink: , a pici meg épp nem úgy, hiszen előtte hónapban terminált action volt mindennel, és mégsem, hanem utána hónapban.
Viszont egy közös nevezőt vélek felfedezni az emlékeim szerint: sokat számít az élvezet és a póz. :oops: :oops: :oops:

Úgyhogy apa legyen nagyon ügyes!!! :lol: 8)

A magzatvízvételt ugyanolyan baromságnak tartom mint a választható oltás cirkuszt meg mittom én mit. Biznisz.

Tegnap este megkérdeztem a párom a szülésről. Mert eddig végig azt mondta. "Hm, minden rendben volt. Sima ügy volt. Á, jól ment az." Gondoltam magamban, a nagynénikéd.
Tegnap este bevallotta, hogy irtózatosan sajnált és amikor Bogi megakadt a szülőcsatornában 1 percre kitoláskor, nagyon félt is. Horrornak élte meg, ahogy repesztették a burkot, folyt a véres magzatvíz, majd a vágásnál ahogy spriccelt a vérem, a placentát egyenesen undorítónak látta. Tehát elég vegyesen emlékszik vissza. Nocsak. Ugyanakkor azt is mondta, hogy a vége, amikor kint volt Bogi és felsírt, az semmihez nem fogható érzés volt neki is.
Nekem pedig sokat segített. Kire támaszkodtam volna a legvégén, amikor a tágulás utolsó szakaszában állnom is kellett??
Vendég

félredumálok: köldökvér, nem magzatvíz... anyám...
Vendég

Sziasztok!

Zsizsik!

Mint ahogy mondottam volt, az enyém baba is clostys hónapból lett. Nálam ugyan nem volt tüszőrepi szuri (azóta sem értem hogy miért?!), de úgy tűnik nem is kellett, repedt magától.
Norkával és Rambókával karöltve egyet értek abban, hogy az élvezet az naggyon fontos tényező és a megkívánás is. Rambóka írta nekem és azóta én is terjesztem, hogy a test nem hülye ám. Ha kívánod apát annyira hogy semmi más nem számít, csak őt akarod, akkor hajrá nagyon, mert a tested tudja hogy eksön van, fogamzó képes. :wink: Remélem érhető volt. :D Nálunk, pontosan emlékszem, ez szombat délelőtt 10-kor volt. Akkor untam meg, hogy semmi másra nem tudok gondolni, csak ARRA, uh. elcsábítottam apát. És milyen jól tettem! :D Pedig nekünk még önmegtartóztatni is kellett volna a következő keddi spermavizsgálat miatt is. :lol: :lol:

Gina!

Én nem vagyok rendes, de velem némi kényszerítés hatására lesz bent a szülőszobán apa. Megmondom az őszintét, ő sem emancipált :lol:, tehát tök jól ellenne azzal hogy a szülésnél nincs jelen. Én viszont nem engedem neki, ott kell lennie velem. Ha már ő is benne volt az élvezetben, akkor a kevésbé élvezetes részéből is jusson neki. :D
Jah, de nemám ez az ok. Én úgy érzem, hogy megtehet annyit értünk, hogy velem van a vajúdáskor, a kitoláskor, mert egyszerűen most azt érzem hogy kelleni fog az ő segítsége, szeretete, jelenléte. Imádom az anyukám, de nem hiszem hogy el tudnám engedni magam annyira vele-előtte, mint pl. a Férjem előtt. Nem várom tőle, hogy aggódva rohangásszon, törölgesse a fejem, van a lábamnál állva premierből nézze hogy bújik ki a baba, csak azt akarom hogy ott legyen, átöleljen ha olyan van, és maradjon csendben ha meg épp arra van szükségem.
Tudom ám hogy ez nagy kérés és még sokat kell erről beszélgetnünk... bár szerintem már ő is érzi, hogy ez nekem tényleg fontos. Jah, meg övé lesz az a fontos feladat, hogy leüsse az orvost, ha gátmetszéshez szükséges eszközt lát nála, mert én nem hiszem, hogy akkor ott le fogom tudni rúgi a fejét. 8) :lol: :lol:

Jaj, megint regény lett... :oops:
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Zsizsik!

Mint ahogy mondottam volt, az enyém baba is clostys hónapból lett. Nálam ugyan nem volt tüszőrepi szuri (azóta sem értem hogy miért?!), de úgy tűnik nem is kellett, repedt magától.
Norkával és Rambókával karöltve egyet értek abban, hogy az élvezet az naggyon fontos tényező és a megkívánás is. Rambóka írta nekem és azóta én is terjesztem, hogy a test nem hülye ám. Ha kívánod apát annyira hogy semmi más nem számít, csak őt akarod, akkor hajrá nagyon, mert a tested tudja hogy eksön van, fogamzó képes. :wink: Remélem érhető volt. :D Nálunk, pontosan emlékszem, ez szombat délelőtt 10-kor volt. Akkor untam meg, hogy semmi másra nem tudok gondolni, csak ARRA, uh. elcsábítottam apát. És milyen jól tettem! :D Pedig nekünk még önmegtartóztatni is kellett volna a következő keddi spermavizsgálat miatt is. :lol: :lol:

Gina!

Én nem vagyok rendes, de velem némi kényszerítés hatására lesz bent a szülőszobán apa. Megmondom az őszintét, ő sem emancipált :lol:, tehát tök jól ellenne azzal hogy a szülésnél nincs jelen. Én viszont nem engedem neki, ott kell lennie velem. Ha már ő is benne volt az élvezetben, akkor a kevésbé élvezetes részéből is jusson neki. :D
Jah, de nemám ez az ok. Én úgy érzem, hogy megtehet annyit értünk, hogy velem van a vajúdáskor, a kitoláskor, mert egyszerűen most azt érzem hogy kelleni fog az ő segítsége, szeretete, jelenléte. Imádom az anyukám, de nem hiszem hogy el tudnám engedni magam annyira vele-előtte, mint pl. a Férjem előtt. Nem várom tőle, hogy aggódva rohangásszon, törölgesse a fejem, van a lábamnál állva premierből nézze hogy bújik ki a baba, csak azt akarom hogy ott legyen, átöleljen ha olyan van, és maradjon csendben ha meg épp arra van szükségem.
Tudom ám hogy ez nagy kérés és még sokat kell erről beszélgetnünk... bár szerintem már ő is érzi, hogy ez nekem tényleg fontos. Jah, meg övé lesz az a fontos feladat, hogy leüsse az orvost, ha gátmetszéshez szükséges eszközt lát nála, mert én nem hiszem, hogy akkor ott le fogom tudni rúgi a fejét. 8) :lol: :lol:

Jaj, megint regény lett... :oops:
Monee

Monee

monee85

És még kétszer is ment el... :(

Monee

Monee

monee85

Szasztok lányok!

Zsizsik, Gina! Én sem fogok köldökvért levetetni, a Csakegy és a többiek álal már említett okokból!

Gina! Apácska nálunk még mindig nem adott határozott választ! Nem is akarom és nem is sürgetem! Arra készülök, hogy napközben, egyedül kell végig csinálnom a szülésznőmmel. Ha akar, jöjjön, még a "dolgát" is megszabtam, kifulladásig, keze leszáradásáig kell símogatnia a hátam és a karom! Persze csak akkor, ha el fogom tudni viselni! :) Egyetlen bajt látok én most jelenleg, olyan türelmetlen fajta, hogy szerintem nem tudja végig csinálni az x órát, és ha ott hagy, megölöm, abban a szent pillanatban! Szóval úgy gondolom, hogy csak a végére jöjjön be, de engem hagyjon csak nyugiban akkor is!

Zsizsik! Az első Clostys hónapunk simán eredménytelen volt! Repesztőt nem kaptam, rendben repedt magától. A második viszont nemsokára megszületik! Annyira szépen reagálsz, hogy nem kellene aggódnod egy percet sem! A póz!! Norka megint jót mondott!!!!

Ja, még egyben vagyok! :)

Lányok! Már két-három reggel is észrevettem, hogy Nórin ébredésemkor olyan ksi remegések futnak át. Nem csuklik, nem rúg, nem mozog, hanem remeg, mint mikor fázik valaki, vagy ideges. Volt valakinek ilyen? Érdemes egyáltalán említenem hozzáértőnek is, vagy hagyjam csak. Napközben nem vettem még észre, talán azért mert aktívkodok vagy azért, mert nincs is! :wink: Egyébként már nem éri el megint a bordámat a lábaival!!!!! Lassan elindul lefelé!
Annyira várom!!!!

Kavicska????????????
Vendég

Elsősorban:
Gratula Mironnak az évhez!!!
És Katinak a zebrához!!! Várjuk a sikersztorit!!!

Zsizsik!

Semmi pánik, bébi!

Egyébként ez a címe a Székelylend együttes legeslegújabb számának, amitől minden nap szétröhögöm a fejem. Hihetetlen, mennyire bírom őket. Küldök egy linket is, remélem megértitek őket.
http://www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s
Ezt kell ismerni, ahoz, h jól megértsd ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=c34iAIUx ... re=related
A tagok igazi színészek! Úgyértem van róla diplomájuk is. :)))

Na, de visszatérve a komoly dolgokhoz:
Tibike így lett: Clostt nem szedtem, csak meteztem. Voltam UH-n, meglátta a doki, h micsoda szép tüszőm nőtt. Kaptam Pregnylt, és azt mondta: "csütörtök estére főzzem a romantikus vacsorát a férjemnek". Szó szerint ezt mondta. Csütörtökön volt aromantikus vacsi. Péntek reggel a mikroszkópon nem volt semmi páfrány, azt hittem odaszarok, felmérgelődtem. Norka SMS-t írt, h a mikroszkóp szart sem ér, még egy eksön pénteken is.
Pénteken a férjemnek el kellett menni Bukarestbe. Én EZÉRT elkéreztem a suliból s elmentem vele. És a hotelszobában ismétlés :oops:
Szóval szerintem bukaresti a fiam :lol: Mert csütörtökön lány lett volna, nem?

És én már semmivel sem törődtem, utána elmentünk bulzni a félszigetre, ahol szétcigiztem a fejem. Szerencsére nem ittan sok sört, mert én voltam a sofőr...
Na, s akkor a félsziget után lett zebrás a tesztem. Pedig én már nem hittem ezekben a terminált izékben...
Különbens még csak a 2. metes ciklusban voltam s vártam, h teljen el a 6 hónap!

Szóval fel a fejjel!

Csakegy: az én fiamat is elég nehéz pelenkázni. Üvölt s el akar menni. Pár napja van egy doboz, ami nagyon tetszik neki. Azt odaadom penekázáskor. Akkor belefeledkezik, addig készen vagyunk. S akkor elveszem a dobozt s nagy bőgés... Szóval a bőgést nem ússzuk meg...

Csodálkozom, h Lilla mennyit dumál, Tibike egy szót sem szól. Két eset van: van nem foglalkozok én eleget vele, vagy túl sokat dumálok s nem hagyom szóhoz jutni :)))
Mindenesetre nagyon figyelmes, séta közben mindent lefigyel ami mozog: kutyát, macskát, galambot, stb. S mindig mondjuk, h cica, így csinál, miáú, kutya, blabla, de még nem mond ő semmit.
DUmál, de nem értek semmit belőle :))

A hangokra is nagyon figyelmes, ha a szomszéd zárja az ajtóját, akkor ő már az előszobában van és figyelőzik, h mi hallszik?

Na, így vagyunk. Cipőt még mindig nem vettem ,legnkább azért, mert még nem volt időm. De szóok, ha lesz valami. Lépni még nem lépik a fiam egyet sem, de napjában kb. százszor feláll s leül. S mászik úgy, h nem éred utol...

Na, befogom...

Kép
k.ir

Sziasztok! Kép

Kavics!
EGYBEN!
Vendég

Kavics:
még "CSAK" 39+2 vagy... Tibike 4o+4 kor született. Addig több van, mint egy egész hét!!!

Monácska: a lányokhoz nem értek. Egyébként nekem nem volt semmilyen érdekes remegés, nem tudom...

Annyira várom már ezeknek a babáknak a fotóit, hogy... hogy nagyon.
huhhh

Kép
k.ir

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?