Sziasztok!
Nem szülök, ölök................
Aludni nem megy, megint viszketek! Emelnem kell a homeósbogyesz adagomon asszem, mert éjfélkor már elbőgtem magam, annyira nem tudtam aludni a viszketéstől. Kettőkor meg felébredtem.......................... Most jöttem az okmányirodából, és az ingyenes személyigazolvány és lakcímkártya csere 2000 Ft-ba került (névváltozás ugye), a fiam első személyije meg 1500-ba, mert van útlevele. Ja, és ingyenesen a
saját villany és internetszámlámon keresztül tudtam csak bejelentkezni, mert sorszámot napok óta nem adott a gép, nem volt. Természetesen lebasztak, hogy miért nem húztam sorszámot, mikor beértem. Papíron kiírva, hogy hétfőn és szerdán az interneteseket fogadják csak, akiket hangoson keresztül fognak szólítani. Már 20 perce vártam, mikor bemenetem, mert nem szólítottak! Nagyon remélem, hogy a következő kb. 10 évben nem kell többet odamennem, mert nagyon elegem van belőlük!!! Ja, a sorszámot letéptem, rögtön ugye kettőt a gyerek miatt is, és vittem be, hogy "Sajnáljuk, de a mai napra már...... " Ja, csak ez van? Akkor ez nem kell! Nagyon tudtam volna ordítani! És a hab a tortán, hogy ma, március 12-én nem volt a házasságunk miatti návváltozás bevezetve a gépbe. Aszondja a nő, hogy nem tudja megcsinálni! No mondom, pedig én innen addig el nem megyek, két hetem van a szülésig, a TB kártyát csak úgy tudom intézni, ha a személyi okmányaim rendben vannak! Ennyi, csináljon valamit, volt rá 12 napjuk, a többi nem érdekel! Csinált!
Az önzőzés után pedig írok nektek másról is, mert volt itt téma rendesen!
1., Ezoka! Nem sok okosat tudok írni neked. Véleményem az van persze, de nem hiszem, hogy most arra lenne szükséged, hogy le is írjam. Beszélj vele, és ha nincs változás lépned kell, ugyanis biztosan fel fog a dolog őrölni!!!! És akkor még jó, ha csak téged, és a gyereket nem!
Én házitündér vagyok..... Van ugyan "kupi" időnként, de Kincsecske, totálisan az van, amit Te is írtál, hogy ha más csinálja, az bizony sehogy sem tökéletes. Csak az a jó, amit én csinálok. Emiatt nehezen fogadok és kérek segítséget, hiszem, hogy mindig mindent egyedül kell intéznem!
Aztán csodákszok, hogy elfáradok, kiborulok, söttörö..... A házimunkát kiosztottam ugyan, de csak olyan feladatot kaptak a fiúk, amibe nagyon nehéz belekötni, lásd szemetet levinni, cipősszekrényt rendbe tenni, tiszta edényeket elpakolni, stb...... Nagyon hülyécske nő vagyok!
Vallom, hogy a férfiak kb. 80%-a régi típusú. Szereti a rendet, a friss főzött kaját, a csendes, nem igazán feminista feleséget, elvárja a kiszolgálást, és
ezt a mi esetünkben meg is hálálja azzal, hogy időnként besegít a háztartásba, főként hétvégén. Azt is vallom, hogy ha mi nem vigyázunk rájuk, akkor hamar meghalnak, mert hajlamosak százfélét is csinálni egyszerre úgy, hogy felőrlik az erejüket, nem esznek rendes kaját, nem mennének dokihoz, sosem pihennek, stb...... Nekem szükségem van a férjemre, ezért bizony kímélem, nem engedem sosem, hogy a hétvégén a sürgős házkörüli munkák kivételével bármit is vállaljon! Inkább spórolunk. Persze ha kenyérre nem jutna, az más lenne, de most nem erről van ugye szó!
Kati! Gratulálok a spontán zebrádhoz! Nagyon jó érzés, hogy sikerült! Pedig azért el voltál kettyenve te is rendesen!!!! Csuda jó a híred!
Rejóka! Szex?????? Az mitököm??? Basszus, bizony nekem is hiányzik, pedig mindjárt szülök! Egyetértek veled, hogy iszonyatosan sokat jelent egy kapcsolatban, mert az eggyűvé tartozást erősíti! No, persze nem ez és kizárólag, de többek közt nekem talán ezért is okoz ilyen lelki törést, hogy T. nem igazán akarja a szexet, mióta Nóri látszik a pocakomban! És annak bizony már van sok hónapja is!
No, de amit a szülés után fog kapni!!! Már előre készülök rá!!!
Kavicska! Akkor holnap, vagy holnapután jó neked egyet szülni?????
Gondolok rád sokat!
Betegeknek további rengeteg jobbulást küldök!!!! Pihenjetek amennyit tudtok!
Rambóka! "Született úrinő......" Hülyére vigyorogtam amagam rajta!!!! Tetszik!!!
Koriági! Jobbulást Esztinek! Antibigyó??? Háááát, nem tom, de szerintem is kicsit hamar kapta a kislány, nem kelett volna ez még, komolyabb betegségre vajon akkro mit fog adni a doki??? Levegőztetés non-stop mehet, vigyázz azért, ne hűljön át, de a trutyi oldásra is jó a friss, hűvös levegő! Gyógyuljatok hamar!
Kir! Jól szétszóródott a családotok...... El is hiszem, hogy néha jó lenne, ha közelebb lennének! Annyit gondolkodtam rajta, hogy milyen jó dolgom is lehetne, ha hagynám, hogy anyósomék pl. itt laknak a lenti szinten!
Zsizsik szívem! Lelkem összes drukkját küldöm felétek!!! Nagyon szépen reagáltál a Clostíra, ez jó indulás lehet! Fúúúúúúúúúúú, nagyon várom az eredményt!
Rengeteget írtam................... ÉS még nem írtam mindenkinek, mert elfelejtettem!!!