Új privát üzeneted érkezett!

Évi, nagyon gratulálok, szép súlyú babók, és jó sokáig kihúztátok! (Boldog lennék, ha bírnám idáig!)

Engem Tominál a csend nyugtatott meg, bár ki tudja alapon most viszek mp3 lejátszót...aztán majd megfojtoma madzagjával a páromat :oops:

Kép
babyteve2

ÉVI GRATULÁLOK AZ IKREKHEZ!!!!!!!!

SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HOZZÁJUK!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Rég nem írtam már nektek de mindig olvasok,úgyhogy képben vagyok!!!!
Szeretném kérdezni,hogy járt vagy jár-e közületek valaki a szülésfelkészítőre?
Mit lehet róla tudni?
Az anyagot már letöltöttem,de szeretnénk majd megnézni a szülőszobát is!
Köszi a segítséget!

Gratula a babákhoz, a többieknek kitartás!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Abban tud valaki segíteni, hogy a szülőszobák hány ágyasak? A szülőszobák közül is van fizetős? Mintha ezt olvastam volna, az előző oldalon.
emma2008

Hahó!

Zsófi!
A héten még dolgozom, de már csökkentett kapacitással!!!
Majd írj, mi volt a dokinál!

Ibm!
Én járok felkészítőre. Szerintem nagyon jó, tisztába lehet kerülni a kórházban kialakult normákkal.
A szülőszobát mindenki önállóan tekintheti meg. A metódus az, hogy ha mész valamilyen vizsgálatra, akkor csöngess be a szülőszobákhoz vezető ajtón, vélhetőleg vmelyik szülészn nyit ajtót és kérdezd meg, van-e olyan szülőszoba, amit megnézhetnél.

Emma!
Én nem hallottam fizetős szülőszobáról. Ha jól tudom, négy darab egyágyas van, amiből három sarokkádas. Ezeken felül még van tarcsiba egy kétágyas, amit nem használnak konkrétan szülésre, de tumultus esetén kinyitják vajúdáshoz.

Eszter

Kép
eszter.eu

Szia Eszter!

Köszi a gyors választ!
Akkor minden kedden van 17-től?
Meddig tart?
Sokan járnak?
Bármikor lehet csatlakozni ugye?
Ez nem gáz ez a becsöngetés?
Nem szoktak kiakadni?
Szülésznőt választottál?

Bocsi a sok kérdésért,remélem tudsz válaszolni!

Köszi

Szia

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Szia Eszter!

Köszi! Az tök jó! Én utoljára 8,5 éve szültem másik kórházban, akkor még nem volt egyágyas szülőszoba.
emma2008

Sziasztok!

Hát elkezdödtek a "reggeli "rosszullétek.
Még nem olyan vészes csak émelygek kicsit.
Elkészitettem a vonalzómat de nemtudom berakni.
Segitsen valak nekem légyszi.
:roll: :oops: köszönöm.
Vendég

Sziasztok!
Tudja valaki, mi lesz a szülésfelkészitő holnapi témája?
Réka

Kép
Kép
rekabeka

mókuskám!
A vonalzód kódját be kell másolnod a profilodba az aláíráshoz, és akkor minden hozzászólásod végén megjelenik.
emma2008

Sziasztok

Hát a zenével kapcsolatban,szerintem engem kimondottan idegesítene ha szólna mikoözben én ott szemvedek.A tv elemben tényleg lehet hogy jól jön figyelem elterelőnek, de lehet az sem. A lényeg, hogy a párom legyen ott nekem más nem kell. :)

Egyre többször keményedik meg a pocakom,és valahogy egyre kevesebb dolgot tudok egyszuszra véghez vinni :D és utána úgy lihegek mintha futottam volna két kört a ház körül. Azthiszem nem vagyok valami edzett.

A hétvégén is átvittük a gyerekszobába az ágyunkat, mert az első pár hónapban szeretnék egyszobába lenni a kicsivel, és hát nem kis rumlival járt,hát mire végeztem. Estére azt hittem ma éjszaka megyünk úgy fájt mindenem.

Pedig valahogy olyan érzésem van , hogy még egy csomó dolgom van a szülés előtt. Mindent el akarok rendezni pl: állandóan takarítanék,mosogatnék mert úgyérzem ha menni kell nem maradhat mosatlan a mosogatóban, szennyes a szennyestartóban stb...

Eszter
hihetetlen, hogy még mindig dolgozol,jól bírod.

Ági

Kép
hági

ezt hívják fészekrakó ösztönnek. :)

még én is dolgozom, a jövő héten megyek utoljára.
kerekpocak

ibm:

én választottam szülésznőt, mert bár azt mondják, mindegyik szuper jó, ha éppen nagyüzem van, huiába jó valaki 5 felé nem tud szakadni. a kisfiammal nem volt választott szülésznőm, nem is volt olyan jó.
szülésfelkészítő: érdemes egyszer kétszer elmenni, nekem személy szerint sok újdonsággal nem szolgált. bármikor be lehet csatlakozni, 7 előadás van, folyton forog körbe-körbe, így mindig véguigjárhatod. kb 5-f7ig tart, témától függ a hossza.
ált. sokan vannak, apukák is egy páran.
kerekpocak

ja! www.golyahaz.hu itt minden info fent van a jános szülészetről.
kerekpocak

na, megjöttünk a dokitól.
ezek derültek ki:

-méhszáj zárt, magasan van kemény
-a fej viszont kicsit be van már illeszkedve
-nem 34+1 vagyok, hanem 35+1
-pénteken már ctgre kell mennem
-lehet, h természetesen szülök.

:o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :o :o :o
kerekpocak

Jó reggelt!

Zsófi!
Szupi hírek!!! Akkor mostmár akár együtt is szülhetünk 2 hét múlva :lol:

Ibm!
Akkor minden kedden van 17-től? Igen
Meddig tart? kb. f7, de gyakran elhúzódik. Sokat lehet kérdezni.
Sokan járnak? Bizony. Saccra kb. 60fő/alkalom
Bármikor lehet csatlakozni ugye? Igen
Ez nem gáz ez a becsöngetés? Az előkészítőn mondták ezt a módszert
Nem szoktak kiakadni? :)
Szülésznőt választottál? Nem. Megkérdeztem a dokimat, hogy javasolja-e, ő nem javasolta, így nem választottam. Nem biztos, hogy jó döntés volt. Majd megírom :wink:

Hági!
Dolgozni könnyebb, mint fészekrakózni :)

Réka!
Nem vagyok biztos benne, de mintha a hazamenetelről szólna a mai felkészítő. AZt tudom, hogy legutóbb a csecsemő élettani jelenségeiről volt szó.

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter!

Nekem sem javasolta az orvosom a szülésznő választást, ezért én sem választottam. Neked ki az orvosod?
emma2008

Emma!

Balog Imre. Neked?

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter!
Nekem Kaszás Tibor. Eddig mindig nála szültem, csak akkor még a Corvin Kórházban dolgozott. 8,5 éve szültem utoljára. Pont utána jött át a JÁnosba. Azt mondta,hogy itt minden szülésznő nagyon jó.
emma2008

Szia Eszter!
Köszönöm :wink: .
Réka

Kép
Kép
rekabeka

Eszter,Kerekpocak!

Köszi a válaszokat!
60 fő?????????
Az nem semmi!
Amit a védőnő tart ott 10-en vagyunk!!! :lol:
Szülésznőkről én is azt halottam,hogy mind nagyon jó!
Hát majd kiderül!
Reméljük!

Kép

Kép
ibm

sziasztok,
hú 1 órája csak visszaolvasok, elég eseménydús ez a topic. :)
június elején fogok szülni a Jánosban, szülésznőt nem tervezek választani, amúgy Dr.Szuromi Andrásnál szülök majd. eddig csak jót mondhatok róla, legközelebb 2 hét múlva találkozom vele.

szülésfelkészítőt én is meglátogatnám... tényleg vannak ott apukák? mert a páromat rábeszéltem hogy jöjjön el, de vicces lenne ha ő lenne ott az egyetlen férfi. :D

mia_snow

Szia Mia!

Vannak apukák dögivel. Még kérdezni is szoktak.

Eszter

Kép
eszter.eu

köszönöm a választ.
hehe, kérdezni nem fog, nem az a tipus. családi ebédnél sem, hát még ekkora tömegben. :D

mia_snow

Sziasztok lányok!!! :D :D :D

Remélem,mindenki jól van... :wink:

Szeretném megköszönni a drukkolást és a jókívánságokat!

Nagyon aranyosak vagytok... :oops:

Mint tudjátok,múlt hét vasárnap végre magamhoz szoríthattam a világ egyik legcsodálatosabb pici fiúcskáját... :D

Sajnos amióta haza jöttünk,most van először időm arra,hogy írjak nektek...

Vasárnap reggel mentünk be a kórházba,mert enyhén de kb8-10 percenként fájt a hasam...
Sajnos csak egy bő ujjnyira volt nyitva a méhszáj,de a szülés megindult,nem volt mese.

Kaptam egy kúpot a méhszájba,ill a fincsi kis beöntést(1000-szer borzasztóbbnak képzeltem mindkettőt,mint ami lyen valójában) és vártunk a drága doktorommal és a párommal(aki mellesleg kijelentette hogy ő nem jön be a szülőszobára,de valahogy mégis bentragadt :wink: ).

Sajnos nem használt a kúp semmit,ezért oxytocinos infúziót kaptam,na arra aztán csak úgy jöttek a fájások...csak a bébi nem :cry:

A doktoromnak hála kiderült időben,hogy azért nem halad a szülés mert visszahúzza a köldökzsinór őkelmét...

Addigra már ott tartottam,hogy mindegy hogy mit,csak csináljanak valamit,nem is a fájdalom miatt,hiszen tényleg ki lehet bírni,hanem már nagyon türelmetlen voltam... :oops:

Délután 5 -kor bevittek a műtőbe,és 6 előtt pár perccel(maga a csaszi és a baba kiemelése kb 15 percig tartott),felsírt a mély férfias hangján az én ,,kis"Tommyboyom...

A szülőszoba nagyon szép volt,volt tényleg Plasma TV és HIFI is,és ami nekem nagyon bevált az a nagy gumilabda volt...felére csökkentette a fájdalmaimat,ha azon tekeregtem...

A szülésznő,aki velem volt Ildikó volt,a Margitból jött át és 24 éves tapasztalattal rendelkezik...én émg ilyen kedves és türelmes nővel nem találkoztam soha éltemben...nagy mázlim volt vele...

Ha tehetném,nála szülnék ismét.Ja.és nem volt megfogadva...szuper nőci,nekem elhihetitek!

Csajok a finisben,nagyon szurkolok nektek!!!

Egészséges kisbabát és legalább olyan boldogságot kívánok nektek,mint amit én érzek márc.2-a óta!!! :D

Amint tudok,töltök fel képeket!

Üdv mindenkinek:Kata
silver76

engem az tart "életben" (:) :) :)) h választottam szülésznőt akiben 10000%ig megbízom. az előző szülésemnél ő volt egy ideig, fantasztikus volt, aztán jött a váltás, az meg borzalmas, plusz 3an szültünk egyszerre, így rám semmi idő nem volt.

hiába jó minden szülésznő, ha nem ér rá! amúgy persze attól függ milyen a szülés- hosszú vajúdásnál (ami nekem volt) rohadt jó esik, h a párododn kívül (akinek ált. fogalma sincs arról, h valójában orvosilag mi van) van ott valaki aki ért is a dologhoz és reálisan tud segíteni. az orvos leginkább a kitolásnál van ott és az óránkénti vizsgálatoknál.

szóval bár nem propagálják az orvosok: aki teheti válasszon szülésznőt! (szerintem)
kerekpocak

Sziasztok,

Silver :lol:

Jajj de jo, nagyon orulok Nektek :lol: Ezek szerint bjo volt a buli Molnarral 8) Mutetnel nalad volt bent plusz ket dr?
Nalad kedvesek voltak azok a mutosnok? nalam baromira bunkok voltak.... Majd teszel kepet?

Bocsi hogy tobbet nem irok megprobalok aludni....

Jo Ejt!

Kép

Kép
cirkuszka

PUMPÓKA ÁGI?????!!!! mi a helyzet????????????? csak nem?????? nagyon eltüntél!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztók

5 hetes kismama vagyok és nekem is a Jánosban van orvosom.
Már a másodikat szülöm majd nála.
gratula a babák érkezéséhez.

Kép
veronak

Zsófi!
Jelen!!! Neeeeeeeem! Tudja ő, hogy nem szabad neki még jönnie. Tuti fix még két hetet ki kell húzzon odabent, amig a papirokat elintézem! Bár nagyon ramatyul vagyok, egyre többet szédelgek, ájulás sokszor van rajtam, ami nagyon kellemes, főleg igy az esküvő előtt intézendő dolgok miatt, amik természetesen mind az én nyakamba szakadnak. Már annyira túllennék rajta és akkor nyugodtan nekiereszkednék a lakásnak, mert nagyon takaritani kéne, de addig nem merek, mert a keményedések azért maradtak rendesen. Rajtam van nagyon a lakásglancolás, de visszafogom magam! Bár nehéz, pedig mindigis utáltam takaritani, dehát ez igy volt mind a két fiúnál is! :)
No, látom nem fogunk együtt szülni, egy hetet rádszámoltak... :lol:
Én jövő héten megyek dokihoz, kivi leszek, mit mond majd....
Vendég

ki tudja?? lehet, h beelőzöl. én mindenesetre befejeztem a magnéziumot, viszont vettem málnalevél teát. én szinte egyáltalán nem tágultam, így most erre fogok ráfeküdni. a fje már beilleszkedni látsik (legalábbis elkezdte) jó lenne ha a sok meló, emelgetés stb hatására elkezdneék tágulni! április elején már bármikor szívesen szülök :) azt mondta a doki, h ha most születne már nem lenne koraszülött a súlya alapján. szóval én már nem parázom, csak drukkolok, h ne teljesen zárt méhszájjal menjen el pl a magzatvíz.
kerekpocak

ja, pénteken megyek az első ctgre. és jövő hét szerdán a második, az már a szülésznőmmel.
kerekpocak

Nagyon belehúztál Zsófi! Bár ha két hét múlva énis elhagyom a magnéziumot és elkezdem inni a málnalevél-teát, akkor elképzelhető, hogy mégis találkozunk a szülészeten! :)
Nagyon várom a jövő heti dokilátogatást, úgy szeretném tudni, mekkora Zsófi, mert a pocak hatalmasat nőtt! Szemmel láthatóan terhes vagyok! :lol: Ezt az anyám meg anyósom mondta... hát még jó, hogy igy az utolsó hónapra látszik valami. De mérges voltam rájuk! :twisted:
Meg persze kiváncsi vagyok a méhszájra, ami a múltkor még kőkeményen tartotta magát!
De énis ezt a dátumot tüztem ki magunknak. Április 1-től jöhet bármikor! Addig kihúzhatná, bár ha március 26.-tól jön vmikor, már az sem érdekel.... csak addig könyörgök neki!
Ebből a málnalevél-teából egyébként hogy kell inni? Mennyi vizbe mennyit kell rakni?
Vendég

az van asszema zacsin h 1 csészéhez 1 kávéskanál v valahogy így
a barátnőm asszem lefőzött minden nap 1 litert és azt itta. :shock: :shock: :shock: gyorsan is szült. :)
jó bátrak voltatok hehehe március végére tetétek az esküvőt :)
hogy halad?
kerekpocak

Nem mi voltunk bátrak, nem volt előbbi időpont már. Kötve voltunk mindenben, meg kellett várni a válóperes végzésemet a bejelentkezéshez és utána már csak ezt tudták adni.
Már énis jobban érezném magam, ha meglenne minden. És mindig a végén kezd el felborulni minden vagy közbejönni vmi.
Zoli lánya eltörte a kezét két hete, ő lenne a koszorúslány, aki a gyürüket hozza be. Ez még hagyján, mert hát addigra meg is gyógyult volna annyira, hogy kap egy könnyitett gipszet és legalább a párnát tudja tartani. Erre ma telefonál Zoli, hogy nem hozza el hétvégére Evit (most próbálta volna fel a ruhát amit vettünk, hogy kell-e alakitani) mert anyósa telefonált, hogy újra el kellett törni a kezét és megmüteni mert nem jól forrt össze. Én olyan mérges vagyok, hogy az hihetetlen.
Alap az anyjára meg a nagyanyjára, mert négy napja volt gipszben a keze és már elengedték iskolába, ráadásul a jobb. A legszebb az egészben, hogy az anyja egészségügyis és annyi esze nem volt, hogy azt mondja, Evikém ezzel a kezeddel most semmit nem szabad csinálni. Nem, nem mondott az semmit neki, evett, irt, mindent csinált vele a gyerek, Zoli látta, mikor ott volt. És iskolába járt.
A másodlagos bünös pedig az orvos, aki valószinü, nem jól rakta fel a gipszet neki, mert tudta mozgatni a kezét alatta. Egy csuklótörésnél.... én még gipszet nem láttam olyat, amiben mozgatni lehet a kezet. Nekem is volt, pedig csak inhüvelygyuszi miatt, de meg sem birtam mozditani alatta. Úgyhogy ez az orvos és az anyja/nagyanyja együttes hibája. Én meg tajtékzok, mert kedvesen benyögték, hogy majd átviszik Evit anyósomhoz, hogy nézzék meg, jó-e a ruha rá. Nagyon pipa vagyok, mert ez azt jelenti, hogy Zoli megint lelép fél napra majd amikor itthon lehetne hétvégén, azonkivül én szaladgáltam az után a retkes ruha után, én válaszottam ki a kislánynak én mentem érte.
És lehet, hogy hisztinek hangzik, de szeretném látni, hogy tetszik neki, mikor meglátja és szeretném a saját szememmel látni, hogy kell-e valóban alakitani rajta, mert ha kitalálják, hogy igen és mégsem kéne, veszettül ideges leszek. Úgyhogy édesen meghagyják nekem csak az intéznivalókat, amikor meg valamit "élveznék" azt aranyosan tologatják, hogy én ne legyek ott.
Most eldöntöttem, hogy nem viszik innen sehova a ruhát, mert én akarom látni benne és nem a nagyanyja, meg az apja, akit baromira nem érdekel. Vagy idehozzák a kislányt vagy majd felveszi jövő hét szombaton és ha jó jó, ha nem nem! Ennyi....
Mert ennyiből ide is hozhatja a nagyanyja, hogy átviszi anyóshoz... ugyanaz az út, ráadásul anyósom jön is át az én ruhámmal a hétvégén....
Na, bocsika, baromi hosszú lettem, de annyira felbosszantott most ez az egész!!!!! Nagyon elegem van az előkészületekből meg minden szarból, mert egyedül csinálok mindent!!! És akkor még annyi sem, hogy megpróbáljanak együttmüködni velem. Nem. Inkább még nehezitik meg bonyolitják és keresztberaknak....

Bocsi az OFF-ért! :(
Vendég

jahaj ági, ne idegeskedj! szegény kislány, basszus megint eltörik a karját. húúúúú az abzira fájhat! nem semmi! szegény te, h mennyit szervezel, tervezel! én is rohadt sokat idegeskedtem mostanában, így igyekszem tudatosan leállni, mert már érzem, h sokszor csabánál is túlfeszítem a húrt... szegény nem semmi mi mindent kell tőlem elviselnie...
szal kitartás! és nyugi!!! pocaksimi!

tényleg kisfiaid hogy bírják? mit szólnak a hugihoz?
kerekpocak

Próbálok nyugodt maradni Zsófi, csak mindig úgy érzem, frankón keresztbetesznek nekem és ezért kezdem nagyon unni már.
Egyébként énis sokszor túlfeszitem a húrt Zolinál, tudom, érzem, viszont a másik fele az, hogy valahol igazam van, mert lecar mindent! És neki szabad, de én legyek nyugodt és viseljem csendben??? :twisted:

Fiúk várják... a kicsi minden nap megkérdezi, hogy kijött-e már a baba? :lol: Most meg várják az esküvőt nagyon. Legalább valaki, ha én nem. :roll:

Tegnap nézegette Zoli a homeos gyagyagyógyimat. Mondtam neki, hogy oda tegye vissza, ahonnan elvette, mert ha nem találom, amikor be kéne vennem, akkor nagyon rossz lesz neki!!! :lol: Duplán!
Mert ha nem veszem be, akkor leszek aztán igazán hülye!!! :twisted:
Vendég

Sziasztok Kedves Kismamák!

Én a János Kórház Szülészet topicból vagyok, (annak idején én is itt kezdtem) :lol: és szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt!

http://www.tomtombaby.hu

A Tom-Tom Baby&Mama egy német cég, mely naturkozmetikával foglalkozik.
Termékei természetes olajat tartalmaznak, illat és szinezőanyagmentesek, ásványiolaj és konzerváló anyag mentesek.
*Babák* számára arckrém, habfürdő, sampon, popsi krém, tisztító olaj, testápoló; *Mamák* számára talp és lábápoló krém, masszázsolaj, szoptatás utáni krém rendelhető.

Akit érdekel, az nővéremnél tud rendelni. De akár rajtam keresztül is leadható a rendelés.

Zömbik Andrea
E-mail: buek2003@citrommail.hu
Tel.: 06209557402

Niki

Kép
niki30

Sziasztok!

Még mielőtt azt gondolnátok, hogy újra felszívódtam, jelentem: itt vagyok, csak egyszerűen olyan kevésnek tűnik a nap 24 órája mindenre. Nem is tudom, mi lesz velem, ha a babák itthon lesznek.

PUMPÓKA és mindenki más: Tudom, hogy könnyű mondani, nekem is fölöslegesen beszéltek, de nagyon- nagyon fontos a nyugalom, semmi pörgés, semmi emelés!!! Én a beköltözésem előtt 1 nappal elindultam boltba és hogy egy kis sétával egybekössem, a legmesszebb esőbe, amíg a fiúk a kisszobán dolgoztak. Ott persze nagyon sokmindennek nem tudtam ellenállni, így aztán szép nagy szatyorral indultam haza/ + a pocakom sem volt már kicsi/ oda-vissza 1,5 órába telt, majd pihenés nélkül nekifogtam főzni. Tuti, hogy nagy szerepe volt abban, hogy kinyíltam, pedig én csak nem akartam elhagyni magam, mint sok más kismami. Aztán amikor bekerültem, valahogy nem fogtam fel olyan tragikusan a dolgot és nem kezdtem el parázni. az utolsó pillanatig alacsony volt a vérnyomásom, néha a 100-at sem érte el. Utólag kezdek rájönni, milyen veszélyben voltunk valójában / ezt eleinte csak a doki borús arcán láttam/, de a lényeg, hogy nem pánikoltam és végig hittem benne, TUDTAM,hogy nem lesz baj.
Szóval mindenkinek kívánok sok-sok energiát, kitartást és nyugalmat, + egy hadseregnyi őrangyalt, hogy ne kelljen a PIC-re, vagy a korára járnotok!!!!!!
A benti dolgokról, tapasztalataimról könyvet tudnék írni, de röviden összefoglalva: bárkihez jártok, vagy kerültök, jó kezekben lesztek!
A körülményeken mindig lesz mit javítani, de a babátok mindenért kárpótol majd.
Magunkról csak annyit, hogy jól vagyunk, a babák szépen esznek, /anyatejcit/, híznak és gyönyörűek! Talán 5 hetet lesznek bent /mert egyszerre akarjuk őket hazavinni, de ha hozzák a tegnapi formájukat , sokkal hamarabb összeszedik magukat. Csak ez a dolguk, hajrá!!!!
Remélem, képekkel hamarosan szolgálhatok, addig is mindenkinek örömteli pocakosodást, NYUGALMAT kívánok!!!

PS: Nem akarom kihagyni a történetből a férjemet, aki szintén sok áldozatot hozott, amíg bent voltam és fel tudta dobni az unalmas mindennapokat. Azóta is nagyon féltő, óvó és szerető apuka, aki imádja a gyermekeit és a feleségét /én szintén őt, őket/. Mindenkinek hasonló párt kívánok!!

A vonalzómat majd alkalomadtán átjavítom. MA VAGYUNK 1 HETESEK!!

Éva

Kép
évi_76

Majd' elfelejtettem: nagy-nagy köszönet mindenkinek a szurkolásért, nagyon jól esett, nagyon sokan még ismeretlenül is szorítottak nekünk, rengetegen álltak mellettünk, imádkoztak értünk, hálás vagyok érte! Köszönjük a gratulációkat és a jókívánságokat is!!

Éva

Kép
évi_76

Évi!
5 hét?? :) lehet akkor megyek szülni, vagy akkor leszek bent???
Tényleg tegyél képet a bébikről ha tudsz, annyira kiváncsi vagyok rájuk! :)
Próbálok én nyugodt maradni, de igy nagyon nehéz, hogy az én nyakamba szakad minden. Hétvégén is én megyek bevásárolni az esküvőre meg a köv. hónapra kaját, bár apuval kocsival, de akkoris nekem kell végigmásznom a hipermarketet, ami nem fél óra lesz.... és már nagyon fáraszt minden. Igen, énis olyan vagyok, hogy nem akarom magam elhagyni... de hamar rájövök, hogy egyszerüen nem megy a gyaloglás sem... :( igy egyre kevesebbet megyek, ha nem muszály, dehát én viszem-hozom a fiúkat az oviból és oda gyalogolni kell, mert pont a két buszmegálló közt van, ez napi 2x-i hegymászás! Péntekenként iskolaelőkészitő-fejlesztésre jár Attila a Marczibányi térre, oda is gyalog, mert ha kerülök, többet megyek mint igy... nagyon fáraszt, de senki nem viszi el helyettem, az apja nemigen veszi ki a részét a gyereknevelésből, csak a kétheti apás hétvégére hordja el őket, máshova nuku! Mintha nem is az övék lennének.... :roll:

Mindegy... most már kihúzom vhogyan ezt a pár hetet!
Vendég

őszintén szólva én dolgozom, samuzom, magántanítok + háztartás egy költözéssel a hátunk mögött. de mivel a doki azt mondta, h már nem koraszülött a súlya alapjánn és mivel én nem tágultam EGYÁLTALÁN samuval (csak 11 órán át 2 perces fájásokkal szenvedtem) én egyáltalán nem kímélem magam! bárcsak tágulnék! bárcsak magától beindulna a szülés és nem kellene hormonokkal és oxytocinnal indítani! bárcsak 3 ujjnyira tágulva mennék be és hipp-hopp megszületne! attól tartokj az én méhszájam olyan makacs... még a jóslófájások se nyitják meg.
amúgy meg samuval rengeteget éjszakázom, ma meg csak szimplán nem bírtam aludni 4-igm, de f7kor már keltem és mentem dolgozni, ma specko f7ig. ha nincs munka, akkor reggel este 2 óra séta samuval, vásárlás, nincs lift 2. emeletre felhozni mindent. + samut. NEM PANASZKODÁS! de én nagyon szeretném, ha mindezek gyors és időben törénő szülést eredményeznének.
kerekpocak

Hello Veronak!
Üdv köztünk! Jó pocakosodást! Ki a dokid?

Zsófi!
Én is igyekszem aktívkodni, hátha már nem c3000-et kapok holnap. Két napja felsétáltam a Gellért hegy közepéig kb. a Szt. Imre kórháztól és vissza. Egész jó kemény lett tőle a hasam :lol: A teljes fazongyantáról nem is beszélve :oops:

A viccet félretéve, egy gyerek vsz nem tud olyan terhelést adni a szervezetnek, mint kettő vagy három.

Évi!
Ha legközelebb is három manót fogsz várni, vigyázz magadra! :wink:

Pumpóka!
Mivel okoskodni a legkönyebb, csak annyit mondhatok: Lazíts már!!! És szard le egy-egy órára az egész helyzetet, mert akkor is lesz valahogy.

Eszter

Kép
eszter.eu

Húúú Lányok!

Összepakoltuk a kórházi cuccot. Ehhez akár fuvarost is lehetne szerződtetni :roll:

Eszter

Kép
eszter.eu

mit pakoltál el? hűtő-mikró-mosógép?? :lol: :lol: :lol:
nekem nem lett olyan sok. (mert apa úgyis be tudja hozni, ha esetleg vmi otthonmaradt :))

eszter nagyon jó az avatarod!!!!!!!

ági hogy vagy???? tessék bejelentkezni! egyben?

lányok: nem tudok éjszaka aludni!!! ez a 3. éjjel zsinórban! neketek van ilyen?
kerekpocak

Sziasztok!

Eszter: Szentkirályi Zoltán a doktorom ha minden jól megy a második babánkat fogom nála szülni.
Zsófit 2006 januárjában.
Hát hogy most mikor fogok szülni azt csak az égiek tudják .
A vonalzomat is csak kb állitottam be /amit a Doki/mondott cca.
Nálunk az utolsó mesi nem lehetett.

Pumpoka:

Jó tanács tudom mindenki csak azt ad de/elvált vagyok én is /
az exem katasztrófális,idővel kifejtem.Ne idekeskedj gondolj a babádra
és a legfontosabb mások butaságáért ne magadat büntesd.

Alvás: nekem nagyon "rövidek"mostanában az éjszakák!!!tudnék aludni rendessen.

Kép
veronak

pumpóka ági, olvastama március-áprilisi babavárós fórumon amit írtál! léci gyere és nyugtass meg minket, h minden ok! aggódom!
kerekpocak

Zsófi!
Az, hogy ok, túlzás, megvagyok... még egyben... de tele kétségekkel.
Nem tudom, mivel teszek jót és mivel rosszat. Ha befogom a pofámat és mindent elnézek, lehet, neki nagyon jó lesz, nekem nem.
Egyébként sem vagyok az a mindent türő tipus, akit úgy lehet rángatni, ahogy akarnak és akibe lépten-nyomon bele lehet rúgni....
:cry: :cry: :cry:
Türök, már nagyon régóta és tán ez a baj, hogy ezt szokta meg, hogy kibőgöm magam, egy-két nap mosolyszünet és jobban vagyok... szerintem elszúrtam ezzel az elején. Ha akkor jobban a sarkamra állok és megmondom a véleményem és hogy engem mi bánt, akkor most ez nem lenne...
De ez van. Majd lesz jobb, vagy nem!

Megyek, mert mennem kell közért... bár a hátam közepére, de holnap semmi nem lesz nyitva... enni pedig kell.

Majd jövök, nem tünök el, de szerintem hétvégén nem igazán tudok géphez jutni... akkor egész nap a játék megy rajta... :evil:
Vendég

de előkerült??? és mit mondott? esküvő?
kerekpocak

Lányok ezt olvastam a várandósoknál!

MEGSZÜLETETT ESZTER.EU KISFIA, BALÁZS MA 14.30-KOR!!!!!!

Nagy nagy gratula nekik!

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?