Új privát üzeneted érkezett!

Mert a kislábujja nagyon befekszik a többi ujja alá,és megszeretném nézetni nehogy késöbb legyen baj.

Kép

Gabi
gabibi

Ja értem. Na kíváncsi vagyok mit mondanak. Érdre viszed?

KépKép
peni

Zsand, mi már voltunk itt az érdi rendelőintézet ortopédiáján, de inkább vidd el a Heim Pálba, mi oda jártunk gondozásra, mert csípő gondok voltak a lányoknál!
Itt együtt van a felnőtt és a gyerekrendelés!
arivirág

Én is kiváncsi vagyok :lol: Lehet kiröhögnek :lol: Itt együtt van a rendelés,de van olyan doki aki kimondott gyerek ortopédus és hozzá kell időpontott kérni.Én nem megyek be a korházba.Oda csak akkor megyek ha nagy gáz van. ,és tényleg indokolt.Azért,hogy megmondja,hogy ez baj-e azért nem utazok pestre.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Ma ideiglenesen megnyílik a közúti forgalom előtt a Diósdi úti aluljáró. A korábbi hibajegyzékekben megfogalmazott hiányosságokat a beruházó ugyan nem szüntette meg, de a mielőbbi forgalomba helyezés érdekében az önkormányzat átvállalta a tűzoltósági készenlét költségeit.

Mehet a férjem 4orás készenlétbe az alaguthoz, mert nincs tűzcsap.

Megadta magát a nyomtatonk, vettünk bele uj szines patront de nem az volt a baja. Ha valamelyikőtöknek kéne egy Lexmárk 33 szines patron akkor szoljon.

Sziasztok
Vendég

Ez nem tudom,van e még??Utána kéne érdeklődni,mert ha még létezik,ez vabn legközelebb.

Ökopiac 2. – " Floracoop Virágpiac (XI. ker.)
Helyszín: XI. ker., az M1-M7, Budaörsi út, Egérút által határolt területen)
Nyitvatartás: minden szerdán 6.00-12.00 között
Információ: Miklay Gábor, tel.: 06-30/678-3772, e-mail: okopiac@biokultura.org és Zámbó Sándor piacszervező, tel.: 06-30/742-3054

mimi12

De jó hírt hoztál Judit!
Én ennek nagyon örülők, mert sokat kell kerülni, ha le akarunk menni a központba!

Gabibi, Én is nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak, mert Dominikának is kicsit ilyen az ujja a lábán!
arivirág

Köszi Mimi:-)

KépKép
peni

Gabibi!

Valamikor találkozhatunk és szívesen oda adom!
Hiszti: Még nem tudják kifejezni amit akarnak és így fejezik ki az akaratukat.
Én sokszor jártam úgy, hogy mindenki minket nézett folyt rólam a víz. Azt próbálom betartani,ha egyszer kimondtam, hogy NEM akor az tényleg nem!!
Ha következetes vagy bepróbálkozik párszor, de rájön, hogy nem ér el vele semmit .
Ha rájön, hogy a hisztivel eléri amit akar akor egyre nagyobb hisztik lesznek.
Én próbálok következetes maradni. Oéldául nálunk tudja, hogy a boltban egyet választhat az lehet Rudi, lehet alma amit ő választ azt megkaja, és ez működik is.
Na, meg nem megyek vele vásárolni, ha látom, hogy nincs jó passzba.

Azt is szoktam még nem nagyon merül bele a hisztibe, hogy ne sírjon, hanem mondja el, hogy mit szeretne, mert ha sír nem értem, de ez csak akor működik, ha még nem nagyon merült bele a sírásba.
Remélem tudtam segíteni, de ha elolvasod a könyvet sokat fog segíteni.

Üdv zsand
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditziasztok lányok!

Ma ideiglenesen megnyílik a közúti forgalom előtt a Diósdi úti aluljáró. A korábbi hibajegyzékekben megfogalmazott hiányosságokat a beruházó ugyan nem szüntette meg, de a mielőbbi forgalomba helyezés érdekében az önkormányzat átvállalta a tűzoltósági készenlét költségeit.

Épp idelye,hogy megnyissák az aluljárót.Amúgy ha jól halottam,muszáj is nekik,mert állítólag iszonyat sok EU-s támogatásbol csinálák,és ha nem nyitják meg,vissza kell fizetni a pénzt.
Gondolom emiatt is ez a nagy igyekezet.

mimi12

Zand,köszi szépen :lol: Akkor tényleg kell egy játszóteres v. játszóházas tali :lol:

1-2 kép: Kép A Mumus :lol: Kép Kép

Kép

Gabi
gabibi

Peni!

Olvastam, hogy takarítónőt kerestél, de dátumot nem néztem, hogy mikor.
Megoldódott már vagy még keresel?

zsand
Vendég

Szia Zsand!

Úgy tűnik megoldódott. A múlt héten már volt takarítani egy néni, egy babás fórumon a menye ajánlotta be. Nagyon elégedett voltam vele, jön most is csütörtökön.....remélme hosszú távú lesz az együttműködés :)
Tudtál volna valakit?
Köszi azért :)
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Mimi!
Most ezerrel kell nekik tűzcsapot csinálni, mert gondolj bele mennyi egy kiszállás a tűzoltoknak. És ezt 24orában fizetni?!

A hires emberes utcáknál ezért lehet a napokban nyomás csökkenés vagy vizhiány.

Gabibi!
Alig tudom elképzelni Jotikárol hogy hisztis. Látszik az első képen a huncutság a szemébe.

Sziasztok
Vendég

Szia!

Peni! igen tudtam volna valakit! ha esetleg nem felhőtlen az együttműködésetek szólj!

Sajnos meg kell műteni a kerifiam fülét, mert azt mondják, hogy a füle mögött van egy gó pont és ez húzodott rá az agyára. A fül mögött van valami csont ami lukacsos és azt kell kipucolni a műtét alatt pontosabban arról lekaparni a gennyt. De egyébként jól van. Szerdáig vénába kapja az antibiotikumot. Pénteken műtik!

üdv mindenkinek
zsand
Vendég

Köszi Zsand!
Drukkolok a keresztfiadnak! Jó, hogy tudják hogy mitől beteg, így biztos meggyógyítják! Nagyon drukk:-)

KépKép
peni

Sziasztok,

Én dögrováson vagyok, valahol jól megfáztam. Nagyon fáj a torkom, zúg a fejem, szakad rólam a víz és nem kapok levegőt. Ráadásul ma kellett mennünk a Heim Pálba a bőrgyógyászatra mert elfogyott az ekcémára való krém és nagyon csúnya lett Veronikának a bőre.

Arivirág,
Azt hiszem én a kettős hisztit nagyon nem várom:)

Judit,
Hajrá aluljáró:) Én múltkor még 15-ét hallottam h akkor fogják megnyitni. Most már jöhetne az uszoda is.

Mi is megyünk az ortopédiára jövő szerdán, a lányomnak bokasüllyedése van és évente kell kontrollra vinni. Mi is a gyerekorvoshoz megyünk.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Zsand,nagyon sajnálom a kerifiad :cry:

Nekünk végülis mindegy,hogy megnyilik az aluljáró,mert nekünk akkor is kerülni kell :cry:

Olyan rossz,hogy megint esik.Igy nemtom mikor lesz tali :?

Judit,mikor lett ój képed(avatar?)

Kép

Gabi
gabibi

Eszti,
Üdv köztünk :D 31 éve nem semmi :o akkor biztos nagyon jól ismered Érdet :wink:
Mesélj még magatokról!

Dolli,
Persze :D szívesen megmutatok Neked is bármit kötéssel kapcsolatban, de egyébként bárki másnak is, ha érdekli a dolog :wink:

Arivirág,
Ez komoly? Én mindenkitől csak azt hallom, h két gyerekkel nehezebb, mint eggyel, hát még ha több van :?
Pont most megy a másik topikon az a téma, h mi számít kis korkülönbségnek és a többség a 3 év alattira voksol :?

Nektek mi a tapasztalat? :?

Zsand,
Én ezeket a játszókat nem ismerem, de ha kitalálódik, akkor szívesen megyünk bárhova, hisz elviszi a hátsónkat az autó :wink:
Ha a csípőszűrés is az ortopédiához tartozik, akkor voltunk, amikor Adél 6 hetes volt. Nekem csak annyi volt az egészben furcsa, h a pici gyerkőcök várója nem igazán volt elkülönítve a felnőttétől, de aztán lehet, h ez az ortopédia felnőtteket is ellát :? Mindenesetre nagy tapasztalat nincs, mert kb. 2 percet voltunk bent.
Keresztfiadnak +++++++++!!! Azért ez sokat számít, h kiderült mi okozta a gyulladást.

Gabi,
Mégis bebuktuk a tücsök-zenét :( Sajnos rosszul emlékeztem és ma volt a kuszában. Egyébként ezt a campona melletti műv. ház. : http://www.klauzalhaz.hu/
Jotikád pedig olyan zabálnivaló, főleg az első képen :lol:

Peni,
Nem ismerek lehetetlent :wink: :lol: Hú, h mikortól van a piac, azt nem tudom, mert mi mindig olyan 10-11 között szoktunk menni :oops: de szerintem 7-8-tól már biztos, h van, mint minden piac. Elvileg 12 órát szoktak írni a zárásra, de nagyon sokszor ott voltak még 12 után is. Állítólag megegyezés kérdése a 13 órás zárás :? Egyébként a Csörsz utcában vannak.
Egy dolog rossz a piacban, h nagyon macerás parkolni :roll: Ezért mindig párommal megyünk. Míg én vásárolok, addig ők Adéllal a kocsiban ülnek, és ha vki ki akar állni, akkor odébb tud állni az autóval.

Judit,
De jó híreket hoztál az aluljáróról :D Már épp itt volt az ideje. Viszont szegény párodat nem irigylem :roll:

Andi,
:( Bulást Nektek!!!

Nekünk is el kéne menni boltba, de annyira nincs kedvem ebben az esős időben nekiindulni :roll: Viszont a hétvégén ültetett orgonafák biztosan megfogják most :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse köszi az infót! Gondolom most szombaton a márc 15.-e miatt nem lesz piac, igaz? Vagy rosszul gondolom?
Ismerős vagyok arra, munka ügyben sokat járok a Csörsz utca felé. Köszi szépen mégegyszer! Ha lenne most szombaton tuti elmennék...........szerinted??

KépKép
peni

Sziasztok!

Én nem érzem, hogy nehezebb lenne 2 gyerekkel, mint egyel volt!
Persze amíg Dominika kicsi volt, addig voltak zűrös pillanatok, de most már olyan jól eljátszanak együtt!
Köztük pont 2.5 év van!
Persze vannak viták közük is, de próbálok nem bele szólni!
Én most úgy érzem, ha délután ide hozna a gólya egy pici babát, akkor 3 gyerkőccel is simán ellenék itthon!

Kostyika, jobbulást, az Én lányaim is taknyosak sajna !

Zsand Én drukkolok kerifiadnak!
Barátnőd, hogy van a műtét után?
arivirág

Sziasztok!

A keresztfiamat pénteken műtik, de az anyukája jobban izgul mint a gyerek!!!

Barátnőm pedig pont ma ment haza. A körülményekhez képest jól van, bár az első napokban sírdogált, de szerintem ez megérthető!
Még nem tudja milyen utókezeléskre kell járnia azt akor mondják meg ha megjött a szövettan.

mi sem örülünk ennek az időnek. Mi is ültettünk eperfát, málnát és szedret.
Bár, mi ma játszóházban voltunk. A foglalkozáson tyúkanyót készítettünk.
Délután meg vásárlás lesz a program, mert már aktuális!

Curse!

Olyan jó, hogy elküldted annak a műv.háznak a honlapcímét, mert ott szoktak lenni gyerekprogramok!

Havonta egyszer szokott lenni a Camponában is! Mi lenne, ha ott találkoznánk?? Az nem időjárásfüggő bár aki nem kocsival jön annak macerás! Mit szóltok??? Mi dec.ben Halász Jutka koncerten voltunk a Camponában febr.ban pedig báb előadáson!

Gabibi!

A könyv miatt bármikor talizhatunk amikor Nektek jó. Nekünk a héten már csak a péntek jó.
10től délig illetve fél5 től kb.fél 7ig!

sziasztok Zsand
Vendég

Sziasztok lányok!

Zsand!
Mi is ott voltunk a bábelőadáson! Kár hogy még nem ismertük egymást. Pénteken akkor nagy drukkba lesz a topik.

Curse és Arivirág!
A korkülömbség témához: Én önző modon soha nem a gyerekek érdekeit néztem a korkülömségnél. Én utálok terhes lenni, amikor nagyon vágytam már egy babára akkor lett. Nekem kb. 5év kellett ahoz hogy rászánjam magam egy ujabb szülésre. Nemtudom milyen lett volna sok kicsivel egyszerre, de azt tudom hogy igy jo most. Lehet hogy majd az unokám jol el lesz Robikával.
:lol:

Sziasztok Kép
Vendég

Sziasztok!

Ortopédia:
Háát jól el elbizonytalanodtam!
Eddig se volt túl jó véleményem az itteni ortopédiáról.
Most meg, hogy mondjátok, hogy ti sem vagytok hanyatt esve tőle. Nekünk at a baj, hogy befelé tapossa a Dori a cipőket.
Ha bemegyünk a Hein Pálba oda is kell beutaló? Hideg-meleg kaját vigyek? Sokan szoktak lenni?
Lányom még mindig alszik. fél2 kor aludt el, mit fog csinálni este???? De nincs szívem fölkelteni!!!
zsand
Vendég

Rengetegen vannak a Heim Pálban, hideg-meleg kaját vigyél!
arivirág

Zsand,akkor holnap megbeszélem a párommal,hogy mit tervez péntekre (Ő tud elvinni kocsival),mert nemtom ,hogy csütörtökön vagy pénteken megy a gépjárműadót elintézni.Dokihoz 3-ra megyünk ugyhogy az se gáz.Vagy jövőhéten ha jó idő lesz és babakocsiközelségben :lol: Köszike :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok csajok!

Ezt meg kell nézzétek!
http://www.videoplayer.hu/videos/play/43516
Vendég

Judit, nekem ezt nemrég küldte el valaki, nagyon aranyosssssakkk!!!!!
arivirág

Judit!
AZt már én is láttam régebben.De annyira jót rötyögtem most is,hogy isten biza,potyogtak a könnyeim :lol:
Annyira édesek!
Pont arra gondoltam,hogy iszonyat nehéz lehet többes ikrekkel az élet a kezdetekben.De egy ilyen össznépi babakacagás,feledteti az emberrel az átvirrasztott éjszakákat :lol:

mimi12

Sziasztok!

Ma kaptam e-mailban: márc.17-től 21-ig játszóházunkban
9:00 és 15:00 óra között
50%-os kedvezménnyel játszhatsz

Ez a Stop Shop-os játszóház!

Hátha valakit érdekel……
arivirág

Sziasztok,

Képzeljétek átmentem az aluljárón :D Hipp-hopp át is értem és nem kellett akkorát kerülni, nagyon jó volt :D

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Zsand írtam privit.

Na akkor most kipróbálhatnánk a játszóházat :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

A játszoházat mi sajna nem tudjuk kiprobálni. 8-9-kor kel. 11-kor fekszik és 2-kor kel, utána kaja.

Mi is átmentünk tegnap az alaguton. Izgi, és nagyon fura mert olyan hamar átjutottunk. Nem ugy mind régebben. :lol:

Battán már ingyen oltják a kicsiket a Rota ellen. Tudtátok hogy olyan mint a bárányhimlő, egyszer át kell esni rajta és védetség alakul ki.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Gabibi én is írtam privit remélem jól csináltam és megkapod!
most megyek is mert dolog van!

zsand
Vendég

Sziasztok!

Napok óta nem tudok belépni, már a guta kerülgetett :evil: Semmi hibaüzit nem kaptam, csak visszaugrott mindig a belépéshez. De most végre oké :)

Úgy el vagyok maradva, már nem is tudom, kinek mit akartam reagálni :oops:

Jotika édes pofijára emlékszem, nagyon tündéri :D

Curse :) Nagyon ügyi vagy a kötéssel, én sajna analfabéta vagyok ebben, pedig a családomban nagy kedvenc a kötés, az összes csaj szuperul köt, csak én nem...

A játszóháztól én is kaptam emilt, bemásolom Nektek, mert egy csomó program is lesz, hátha valakit érdekel:

Húsvét a Játszóházban!

Március 17-22-ig

márc.17-től 21-ig játszóházunkban
9:00 és 15:00 óra között
50%-os kedvezménnyel játszhatsz

márc. 17-től 22-ig minden nap
16:00 órakor tojáskeresés
Keresd a dzsungelben a tojásokat,
melyek ajándékokat rejtenek!

márc. 22-én 11:00 órai kezdettel
Bábozzunk együtt!
Bukfenc bohóc interaktív műsora
gyerekeknek.

márc. 22-én egész nap arcfestés

Egész héten rajzverseny!

Téma: nyuszi az esőerdőben

A rajzok leadási határideje márc. 22.

I. díj: korlátlan havi játékbérlet

II. díj: 2 órás bérlet

III. díj:1 órás bérlet

Szavazz a legjobb rajzokra!

Közönség díj: korlátlan havi játékbérlet

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Esőerdő Játszóház

A kacagó négyesikrek tényleg nagyon nevettetőek, tündériek :D

Tesótéma: én is úgy érzem, semmivel sem nehezebb két gyerekkel, mint eggyel. Persze a kórusban üvöltés, meg a verekedés/veszekedés az egy gyereknél nem volt, de amikor együtt bohóckodnak, kacagnak, játszanak, az mindent jóvátesz :wink:
Az első gyerekkel még a legtöbben bénázunk, aggodalmaskodunk, stb. Amikor megjön a tesó, már mindenben rutinosabb az ember, így eleve sokkal könnyebb. Ajánlom mindenkinek kipróbálásra :D :wink:

Akartam már kérdezni Tőletek: ismeri valaki Dr Lenkei termékeit? Van itt Érden egy Életerő Centrumuk, sokszor szemezek velük, de nem tudom, érdemes-e ezt is kipróbálni.
A másik meg az Esütkolloid. Nemrég hallottam róla először, állítólag szuper vírus- és baktériumölő, betegség elején adva gyorsan megállítható a kórság, illteve immunerősítőként, megelőzésre is nagyon jó. A neten van róla sokminden, meggyőzött, és vettem is. Kedden Gergő egész nap lázas volt / előtte egy hétig láztalan volt, épp kezdett a betegségéből kijönni/, reggel, ahogy nem tetszett nekem, máris adtam neki ebből. Éjjel még lázas volt, reggelre elmúlt, azóta kutya baja. Hogy mitől múlt el nem tudom, örülnék, ha a kolloidra foghatnám :wink: Kíváncsi lennék, másnak van-e tapasztalata.

Tegnap a Stop Shop-beli fogorvost is kipróbáltuk, szegény Bazsinak begyulladt egy betömött foga, két éjszaka alig aludtunk, és csak péntekre tudtak időpontot adni. Végül tegnap bekönyörögtem magunkat, nem volt erőm mégegy ilyen naphoz+éjszakához. Két perc alatt kész lett, persze még menni kell vissza, de a foga végre nem fáj :) A 2 percért 10Ezret lenyúltak :shock:
Hazafelé a buszunk az aluljárón keresztül jött, úgyhogy mi is megismerkedhettünk vele :)

Na, jelenésem van...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Pont ma gondoltam, hogy vajon miért nem jelentkezel. Már irtam volna e-mailt.
Boldog névnapot utolag is a kisfiadnak!
Nagyon kifogtátok ti is a betegségeket.
Nekem egy olyan szuper fogorvosom volt, de elment gyesre. Itt rendelt az sztk-ba a gyerekfogászaton. Még inekciot se kértem soha nála. Ha már rendelni fog szolok nektek.

Ma a topikunkba invitáltam egy ikres kismamát. Remélem jönni fog közénk!

Sziasztok Kép
Vendég

Visszajöttem.

Van megint pár képem, remélem, nem baj:

Kis virágocskák:
Kép

Gergőm névnapi ajándéka:
Kép
Kép

Levágtam a hajukat:
Kép

Vacsi a macskaasztalnál:
Kép

Kép

A legutóbbi képek után kérdeztétek, hogy ilyen jól eljátszanak egymással a vonattal, meg úgy egyáltalán? Egy túrót! Állandóan megy a harc, mindig az kell, ami a másiknál van, de néha vannak békés percek is :)
És sajnos a kupi nálunk állandó, igyekszem uralkodni a rendetlenségen, de szinte reménytelen :( A napokban BALÁZS TÖBBSZÖR NEKIÁLLT MAGÁTÓL ELPAKOLNI, ÉS NAGYON -bocsi - ügyesen csinálta, úgyhogy van remény, hogy hamarosan komoly segítségem lesz :) Addig meg nem ér a képeken a hátteret lesni! :wink:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Judit! Aranyos vagy :) Köszi a köszöntést!
Ikres kismama azt jelenti, hogy még pocakban az ikrek?

Azt is akartam mesélni, hogy megismerkedtünk egyik sétánk alkalmával egy nagymamával, aki a kétéves unokájával sétálgatott. Jót beszélgettünk, és kiderült közben, hogy állítólag itt nálunk a Bölömbika utcai rendelő melletti üres placcon játszótér lesz! Ha ez igaz, és rövidesen tényleg meglesz, az valami szuper lesz :D
A Stop Shopos fogorvoshoz Te nem jártál? Valahogy úgy rémlett.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jucc: Én ismerem a Lenkei vitaminokat. A férjem két vagy három éve folyamatosan szedi őket. RÉgebben a dobozos alapvitamint szedte most kb fél éve piacra dobták ennek a folyékony változatát most az issza. Én is szedtem kb 2 hónapig de én nem bírtam bevenni. Napi csomagokban van kiszerelve a vitamin kis tasakokban, több darab.......én utálom a gyógyszereket, nem tudtam minden nap lenyelni....
FÉrjem is ezért váltott a folyékony változatra. AMióta szedi egyszer sem volt beteg, mondhatnám kicsattan az egészségtől. Mi itthon fetrengtünk a kicsival influenzásan a férjemnek semmi baja nem volt. Ha nagyon taknyos idő van szedi plusszba a lenkei c vitamint is, azt én is szoktam. MEg a fiamnak szoktam venni a csoki maci vitamint........nagyon szereti.-bár ő elég gyakran beteg, igaz ovis, onnan hazahoz mindent. :(
Próbáld meg hátha beválik :)

KépKép
peni

Sziasztok!

Jucc!
Már vannak babák, és itt laknak Érden. Remélem jelentkezik.
De jo lenne nektek, én erről csak álmodom játszotér az utcánkban.
Mi nem voltunk a Top Shopos fog dokinál.
Szépek a virágaid. A képekből soha nem elég. Ha valakinél nagy a rend akkor a gyerek beteg vagy a nagyinál van.

A gyerekről jut eszembe. A kisebbik fiam ma elutazott Angliába! 6napig lesz ott, reméljük a koszon kivül ragad rá egy kis angol nyelv is.
Egy kép, a fiam barátnője is rajta van.

Kép Jo éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Gabibi!
Írd meg meddig tart a Tücsökzene a végére odamegyünk. És ott a büfénél le is tudunk ülni, persze amíg a gyerekeke engedik!

Lányok! Gyűjtsünk Delikát vonalkódot, hátha nyerünk egy játszóteret és a végén együtt beküldjük!!!
milyen jó lenne............
zsand
Vendég

Sziasztok!

Nekem éppen van is itthon vonalkódom!

Judit, fiad barátnőjére, hirtelen azt hittem Te vagy!

Jucc, Én még nem hallottam erről a vitaminról, de majd utána olvasok, jó lenne valami immunerősítő!
Én most Cebion szirupot adok a lányoknak!
arivirág

Sziasztok!

Dr. Lenkei Gábornak megjelent több könyve is, ilyen vitaminos, táplálkozásos témában.
"A cenzúrázott egészség" nagyon jó, ajánlom és a vitamint is:-))
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így "rátok török", gondoltam megkérdezem szívesen fogadnátok-e minket?
Nekem két gyerkőcöm van, egy 9 éves lányom és egy ma 15 hónapos fiam. Mi is Érden lakunk. Csatlakozhatnánk?

Kép
jpne

Jucc,
Mi voltuk a Stop Shopban a gyerekfogorvosnál. Kb szintén két perc alatt átvizsgálták manó fogát, szerencsére nem találtak semmit és fizettünk majd 2000 ft-ot.

Ági,
Üdv itt. Merre laktok Érden belül?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Ági, örülünk ha csatlakozol :lol:

Én járok a stop shoppos fogorvoshoz.Aranyosak,az áraik :shock: :shock: :cry: De nem sztk-ás kezelés :lol:

Zsand,ok az nekem is jó :lol: Remélem jó idő lesz :lol: Szerintem 10.40 körül vége van.
Curse te jösz kedden?

Kép

Gabi
gabibi

Remélem érthető voltam:aranyosak,DE az áraik..........

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Jpne!
Köszöntelek beneteket. Nekem 18honapos lesz 1hét mulva a kisfiam. A lányom meg 10mult. Hogy hivják a gyerekeket? Melyik suliba jár a lányod? Milyen utcáknál laktok? Átmentetek már az alaguton?

Irjál jo sokat, és a képeket is szeretjük nézegetni!

Mindenkinek holnapra is ugyanilyen szép napot kivánok, ami ma volt!

Jó éjt! Kép
Vendég

Sziasztok%

Most értünk haza a Balatonon voltunk barátainknál. A lányom nagyon jól érezt magát. Reggel fél7 kor kelt és este fél 8 ig fönt volt. Hazafele a kocsiban aludt el. Nagyon sokat ugrált.

Fogorvos: milyen szerencsés vagyok a barátnőm fogorvos!!!

Játszótér: még nem néztem meg meddig lehet postázni a vonalkódokat, de gyűjtöm és hátha! De jó lenne ha ......
Légyszi gyűjtsétek Ti is!!!

Gabibi
ott leszünk! ugye a műv.házban van?

Ültettetek már virágmagot? én vettem elég sokfélét és a jövőhétre van beütemezve! Vettem dísznapraforgót mert nekem az a kedvencem meg az árvácska!

Pénteken megműtötték a kerifiam! elég jól van. Ma volt kötözésen és mindkét füle mögött 6 ötés van! Már hétfőn ki is engedik, bár én elég korainak tartom.

Peni!
A cenzúrázott egészség az a dr. Lenkei könyve? sajnos nem olvastam csak hallottam róla.

Van valakinek kerti tava? Macerás nagyon, tisztán tartani? Mi idén szeretnénk.

Üdv mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást.
A kérdéseitekre válaszolva:
Érdligeten lakunk a Fürdő utcában. A lányom a közeli suliba jár, ahová anno én is, a Széchenyi-be. Idén harmadikos és már nagyon elfáradt szegénykém, a második félév elég nyűgösen megy. :(
A lányomat Anettnek, a fiamat pedig Péter Pálnak hívják. Sajna nem volt az Ő nevébe beleszólásom, pedig jópár vitát rendeztem. A férjem családjában hagyomány ez a név. Tudjátok...apa, nagyapa, dédapa stb. De most már nem tartom fontosnak.

Ó, igen! Az alagúton még nem mentünk át, de elég ritkán járunk a kp-ban.
Képeket majd holnap töltök a lurkókról, mert a CD a gyerekek szobájában van, Ők pedig már alszanak.
Jó éjt Nektek is!

Kép
jpne

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?