Sziasztok!
Napok óta nem tudok belépni, már a guta kerülgetett
Semmi hibaüzit nem kaptam, csak visszaugrott mindig a belépéshez. De most végre oké
Úgy el vagyok maradva, már nem is tudom, kinek mit akartam reagálni
Jotika édes pofijára emlékszem, nagyon tündéri
Curse
Nagyon ügyi vagy a kötéssel, én sajna analfabéta vagyok ebben, pedig a családomban nagy kedvenc a kötés, az összes csaj szuperul köt, csak én nem...
A játszóháztól én is kaptam emilt, bemásolom Nektek, mert egy csomó program is lesz, hátha valakit érdekel:
Húsvét a Játszóházban!
Március 17-22-ig
márc.17-től 21-ig játszóházunkban
9:00 és 15:00 óra között
50%-os kedvezménnyel játszhatsz
márc. 17-től 22-ig minden nap
16:00 órakor tojáskeresés
Keresd a dzsungelben a tojásokat,
melyek ajándékokat rejtenek!
márc. 22-én 11:00 órai kezdettel
Bábozzunk együtt!
Bukfenc bohóc interaktív műsora
gyerekeknek.
márc. 22-én egész nap arcfestés
Egész héten rajzverseny!
Téma: nyuszi az esőerdőben
A rajzok leadási határideje márc. 22.
I. díj: korlátlan havi játékbérlet
II. díj: 2 órás bérlet
III. díj:1 órás bérlet
Szavazz a legjobb rajzokra!
Közönség díj: korlátlan havi játékbérlet
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Esőerdő Játszóház
A kacagó négyesikrek tényleg nagyon nevettetőek, tündériek
Tesótéma: én is úgy érzem, semmivel sem nehezebb két gyerekkel, mint eggyel. Persze a kórusban üvöltés, meg a verekedés/veszekedés az egy gyereknél nem volt, de amikor együtt bohóckodnak, kacagnak, játszanak, az mindent jóvátesz
Az első gyerekkel még a legtöbben bénázunk, aggodalmaskodunk, stb. Amikor megjön a tesó, már mindenben rutinosabb az ember, így eleve sokkal könnyebb. Ajánlom mindenkinek kipróbálásra
Akartam már kérdezni Tőletek: ismeri valaki Dr Lenkei termékeit? Van itt Érden egy Életerő Centrumuk, sokszor szemezek velük, de nem tudom, érdemes-e ezt is kipróbálni.
A másik meg az Esütkolloid. Nemrég hallottam róla először, állítólag szuper vírus- és baktériumölő, betegség elején adva gyorsan megállítható a kórság, illteve immunerősítőként, megelőzésre is nagyon jó. A neten van róla sokminden, meggyőzött, és vettem is. Kedden Gergő egész nap lázas volt / előtte egy hétig láztalan volt, épp kezdett a betegségéből kijönni/, reggel, ahogy nem tetszett nekem, máris adtam neki ebből. Éjjel még lázas volt, reggelre elmúlt, azóta kutya baja. Hogy mitől múlt el nem tudom, örülnék, ha a kolloidra foghatnám
Kíváncsi lennék, másnak van-e tapasztalata.
Tegnap a Stop Shop-beli fogorvost is kipróbáltuk, szegény Bazsinak begyulladt egy betömött foga, két éjszaka alig aludtunk, és csak péntekre tudtak időpontot adni. Végül tegnap bekönyörögtem magunkat, nem volt erőm mégegy ilyen naphoz+éjszakához. Két perc alatt kész lett, persze még menni kell vissza, de a foga végre nem fáj
A 2 percért 10Ezret lenyúltak
Hazafelé a buszunk az aluljárón keresztül jött, úgyhogy mi is megismerkedhettünk vele
Na, jelenésem van...