Új privát üzeneted érkezett!

Na megyek Olivérért a Bölcsiba, azután ha megjött após, megyek suliba. Majd este jövök!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi- hihetlen :D 8)
Tök jó, milyen a véletlen?! Még a végén egyszerre szülünk :D :wink:
bencuri

Sziasztok! Már elég rég jártam erre, gondoltam mostmár ideje benézni. :) Wera gratulálok, nagyon szépek a képek, és nagyon arik vagytok rajtuk. Végre voltam genetikai UH-án és ugy örülök mert minden rendben, csak nem tudták megmondani hogy lány vagy fiú mert eltakarta magát. :( de csütörtökön megyek dokihoz, remélem akkor már megtudja mondani.

Kép
linda24

Halló, mindenkinek!!!

fiú-fiú-fiú, fiam lesz!!! Tegnap végre kiderült az uh-n, hogy jól éreztem, fiam lesz!!!
de micsoda para volt! Képzeljétek, épp a vizeletminta-adáskor vettem észre, hogy már megint valami véres nyák van... hát majdnem összeestem. Az asszisztensnek rögvest szóltam, az azt mondta, hogy ne izguljak, semmi gond nem lesz, biztosan az időjárás...
Na, mindegy, 20 percig a halálomon voltam, utána megvizsgált a doki, és MINDEN rendben volt. Méhszáj zárva, gyerek jól van. Erre a kis vérezgetésre meg -ezek szerint - számíthatok. Klassz. Aszonta, ha élénkpiros lenne, akkor gyorsan kórházba kell menni, amúgy meg telefonozzak.
Na, volt vérnyomásmérés is, persze elég magas volt...120/mittudoménmennyi, de nálam az már 20-szal magasabb az átlagosnál. Úgyhogy ez a kis kölök már most az őrületbe kerget :roll:

De! Engedélyt kaptam kisfiús babacuccok vásárlására (sajnos fizetést még nem kaptam, úgyhogy egyelőre elhalasztom). Megyek én is Újpestre, amint tudok!!!

bocs, sok lett belőlem... :wink: de annnnnyira boldog vagyok!!!
Namost, ami eszembe jut:
Wera, most is csak azt tudom írni: gyönyörű menyasszony voltál!!! És tényleg nagyon édes a pocakod!

Andi: az jó, ha már most szereti a gyerkőc az apja zenéjét!!!! Akkor idekint is imádni fogja!

Vidokata: szerintem is nézd meg a fejvédőt a bababoltban, meg azt is, hogy mekkora lesz a kiságy. Mi 70x140-est vettünk, és nem is lett jó hozzá a fejvédő, amit kaptunk, mert többnyire 60x120-as egy babaágy. Úgyhogy méricskélj is!

Asszem ma én is lángost fogok sütni... 8)

KépKép
szkagi

Ági- Gratula a kisfickóhoz!
:)
bencuri

Ági!

Gratulálok a fiúcskához! :wink: :lol:
Vendég

Ági: nagyon nagy gratula a kisfiadhoz!!!
Jó étvágyat a lángoshoz, szerintem én is fogok holnap csinálni.
Gyere, várunk újpesten!!! A végén jutalékot is kérhetek a turiban, ha mindenkinek beválik!!! :lol: :lol: :lol:
Már alig várom, hogy megint legyen időm és pénzem benézni.

Bencuri: Nincs kizárva az együtt szülés. Legalább a doki egyszerre letudhat minket. :lol: :lol: :lol:

wera: pihizel?

Kike: Minden rendben? Tudsz pihizni?

Linda: örülök, hogy újra jelentkeztél!!!
Majd szorítok, hogy megmutassa magát pocaklakód!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera! Szépek vagytok a képeken! A pocak is nagyon jól látszik!

Ági! Örülök, hogy jó volt a megérzésed és ennyire örülsz a kisfiúnak!

Ronix! Sajnálom a munka dolgot, sajna manapság senkinek sincs nyugdíjas helye!
Hátha valami sokkal jobbat fog találni és ha visszagondoltok örülni fogtok, hogy elküldték innen!

Ma a baba-mama klubban nem volt ott Rolii kis barátja. Így az én fiam sem mászkált el annyit és szépen részt vett a foglalkozáson. Még egyszer elmegyünk aztán ennyi, mert nekem már elég fárasztó.

Holnap megyünk 4D-re! Már olyan kíváncsi vagyok! Remélem szép képeket tudunk majd csinálni a piciről.

Ma reggel fél nyolckor muszáj voltam felkelni, mert a baba annyira rugdosott, sehogy sem volt neki jó. Úgy látom mindenki babája izeg-mozog odabent!

Kép
szly27

Ronix, remélem hamarosan rendeződnek a dolgok!
Linda, drukk csütörtökre!!! Gyere sűrűbben!
Ági, gratula a kis kukishoz!!!! :lol:
Szly, várjuk a 4D-s fotókat!!! :wink:

Kép
sziszka82

MIndenki mennyi mindent irt! Nem is tudom eszembe tartani mi mindent olvastam....
A receptet mindenesetre felirtam. En tejfollel szoktam csinalni, de ez felkeltette az erdeklodesem mert a kefirtol tenyleg konnyebb lesz. Lehet meg is csinalom majd. BAr elejetol fogva ugy tunik nem kedveli a baba az olajos dolgokat, mert valahogy mindig rosszul lettem ha ettem. De ha megkivanom mit lesz mit tenni.

Teljesen bezsongtam a 4dt illetoen, lehet meglepem majd magam aprilisban szulinapom alkalmabol:)

Itt vacak egy ido van, de legalabb egyertelmu, hogy itthon maradtam, es tettem vettem, takaritottam, meg megcsinaltam par dolgot, amit regota halogatok. szerencsere ma igen fitt vagyok:)

Ronix, aterzem a helyzeted, mert nekem is hasonlo aggodalmaim vanak. ferjem kulfoldrol hazajove probal munkat talalni, immaron 1 honapja es meg csak interjura sem hivjak be, semmi reakcio sehonnan a napi 10-15 beadott oneletrajz mellett. Az ido meg megy, a penz meg fogy. Es nekem sincs munkam, es kicsit paikolok mi lesz igy velunk.
De azert a munkakereses nagyban fugg attol milyen teruleten keres, es leginkabb a kapcsolatoktol. Szoval drukkolok!

Mindenkinek szep napot!
Vendég

Kép

Kép
szly27

Bencuri! Kicsit gyanús volt, hogy már ti is tudjátok a baba nemét! Visszakerestem és tényleg, kislány! Már kijavítottam a mentettben, a legközelebbi tábliban már rózsaszín lesz a te sorod is. Így aztán Dodóig teljesen színes a tábli! Ő lesz a választóvonal, mert ugye neki csak a végén derül ki!

Kép
szly27

Sz. Andi! Még valami rémlik nekem, hogy nektek változott a baba neve! De most nincs kedvem visszakeresni. Ha változtassak, szólj!

Kép
szly27

Sziasztok!
Mostanság nincs túl sok időm jönni-egyrészt Kristi még itthon van-ma vittük vissza a dokihoz-két órát kellett várnunk,annyian voltak :? Már én is úgy köhögök,mint azelőtt ő,no mindegy.Apa is köhécsel-ez van.Holnap mehet oviba a Kristi,csak az a gond hogy pénteken ünneplőbe kéne menniük,csakhogy Picuromnak nincs fehér inge-holnap mehetünk venni azt is.Meg a védőnőhöz is megyek holnap-megint eklmegy az egész délelőtt.
Hétfőn meg a ludtalpa miatt vittük vissza az ortopédiára-most másik doki volt,nem az aki egy éve megvizsgálta,azt mondta az ritka eset hogy három éves korukra kialakul a lábboltozat,bár a Vercsinél ez így volt.Szóval egy év múlva ismét kontroll,de ami jó,most nem kapott kemény cipőbetétet,azt mondta,az csodát nem tesz,csak évente négyezer forintba kerül még receptre is.Szóval tornáztetni,mezitlábaztatni kell.

Ezen a héten kéne mennem a nődokihoz is,de nehezen szánom rá magam,utálom a nőgyógyászokat :?

Néha futja kicsi pihire,de most is egy óra múlva mennem kell a Vercsiért.És dél körül értünk haza,akkor még főztem,most meg mosok,vagyis a gép,csak hát nem teregeti ki magát sajnos egyedül a vizes ruha.

Gratulációkat köszönöm,Nővérem nevében :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin: nagyon cuki a kis muszklisod! :D
És a lángosrecepted is jól hangzik :)

Ági, gratulálok a kisfiúhoz! Nagyon jó lesz fiús mamának lenni - mindenkinek azt mondom, hogy nem kell kis hajbabigyókat venni neki, és nem kell megtanítani szőrteleníteni :wink: bár te ezt Szonjával nem úszod meg, és én sem fogom a kicsivel :)

Ronix, sajnálom, hogy ez van a férjed munkájával!
Anyjuk, nektek is kívánom, hogy a párod megtalálja álmai állását!
Én is voltam ilyen helyzetben, tudom, milyen rossz érzés a bizonytalanság. Azt kívánom, hogy olyan szerencsésen alakuljon nálatok a munka-kérdés, ahogy velem történt!

Szly, köszönjük, hogy folyton frissíted a táblázatokat!

Jó benézni hozzátok, mindig van valami, ami felvidít :)

Képzeljétek, milyen bosszúság ért: ma használhatatlan lett a telefonom (sajnos megvan az a rossz szokásom, hogy ha nagyon felhúz valami-valaki, a telómon töltöm ki a mérgem, időnként - jó, évente kb. egyszer - földhöz vágom :( :shock: ) most sikerült eltörnie, de már amúgy is elég ramaty volt szegény, összecsukható telefon. Elmentem egy Pannon viszonteladóhoz, hogy vegyek egy újat, akciósat, és nem lehet, mert csak júniusban jár le az előző hűségnyilatkozatom, ez azt jelenti, hogy legkorábban április végén vehetnék akciós telefont. Addig vagy kártyafüggetlen telefont vehetek, vagy pedig egy új, kártyás előfizetésest, mindkét esetben az akciós ár többszöröséért. Emiatt elég bosszús vagyok, mert aki most vesz náluk új előfizetést, annak rögtön jár az akciós telefon, nekem meg, aki majdnem 8 éve ügyfelük vagyok, erre nincs jogom, hiába írnék alá náluk újabb 2 évre. Írtam is az ügyfélszolgálatnak, hogy ez így nincs jól, és nagyon remélem, hogy lehetővé teszik, hogy meg tudjam náluk venni a kedvezményes készüléket.
Eldöntöttem, hogy ha nem teszik lehetővé, kihúzom Apu régesrégi 5110-es Nokiájával azt a 3 hónapot, utána átviszem a számom a t-mobile-hoz. Úgyis sokkal többet hívok 30-as számot - a férjem céges számát -, eddig csak a családom miatt nem váltottam szolgáltatót.
Köszi, hogy panaszkodhattam nektek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok Kismamik!

Muffin! Tündér az izmos kispasi a képen! :D
Jössz tornázni? Én ott leszek!

Szkagi! Gratulálok a kispasihoz! :D

Szly! Szorítok az UH-hoz és várjuk a képeket!

Kike! Jobbulást az egész családnak!

Bondi! Megértem a bosszuságodat mert Én is a Pannonál vagyok 6 éve előfizető de semmi kedvezmény nem jár! Ezért ha lejár a hűségnyilatkozatom ott is hagyom őket mert egy kicsit sem díjazzák a hűséget sőt inkább ott tesznek keresztbe ahol tudnak! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem.
Apával mosolyszünet, ettől pedig most baromira rossz a kedvem, legszívesebben bezákóznék valahova, és csak bőgnék!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

elnézést.
Megyek is, csak be szerettem volna kukkantani hozzátok!

vigyázzatok magatokra!

Zsófi megint talált egy eszméletlenül kényelmetlen pózt... :roll:
Vendég

T.marcsi, ne szomorkodj, inkább törj össze egy telefont :wink:

Kép
Kép
bondi

Köszönöm Bondi!

De én is pannonos vagyok, és nekem csak szeptemberben telik le a hűségnyilatkozatom! :)
Amúgy, amim most van, az egy nokia 5200, és nagyon szeretem.

Kár lenne érte... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ma este Vészhelyzet és Grace klinika. Szeretem a kórházsorozatokat! Már vártam, hogy folytassák.

Marcsi! Ne bosszankodj, tuti hamar kibékültök!

Holnap megyünk Debrecenbe 4dre. De ezt már írtam is. Közben majd benézünk pár bababoltba. Szétnézünk babakocsi ügyben. Még nem akarom megvenni, csak nézelődni. Élőben mégis más, mint neten.
remélem Roli jól fogja bírni a napot. Hátha az Uh-ra kidől, mert ha nem, akkor nagyon nyűgös lesz!

Kép
szly27

Sziasztok!
Először is szeretnék gratulálni wera!Ezt a pár sort fogadd szeretettel.
"A jó házasságban nincs egyenlőtlen és egyenlő.
Mindkét fél hiányt tölt be a másikban,mindkettő gondolatot ad a gondolatnak,célt a célnak,akaratot az akaratnak,s így gazdagodnak ők.
Egy lélek és egy test.Együtt dobbanó szív ,egy élet!!!!"

Nagyon csinosak voltatok,nekem a menyasszonyi ruhád nagyon tetszett.Örülök hogy számotokra szépen sikerült a nagy nap!!!!
Sok boldogságot!!! :lol:

KépKép
henka76

Sziasztok!

Titi: köszi az érdeklődést, jól vagyok szerencsére! Ma egész nap csvarogtam. Egy kolléganőmmel telálkoztam, akivel pont egyidős várandósak vagyunk, majd a nagymamimat látogattam meg stb.
Én kb 10-11 körül voltam tegnap a turiban!

Bencuri: gratula a gyönyörű babóhoz!

Wera: nagyon jók a fotók és amikor arra koncentrált a fotós látcik a cuki pocak!!

Ronix: sajnálom a munka dolgot! Jók a képek amiket felraktál!

Köszönöm mindenkinek az ágynemű tippet! Már az ágyat kinéztük, mi 60x120-asat akarunk venni és a méreteknek is utánnajártam azóta, sőt már kiszabtam és össze is tűztem! Remélem jól fog sikerülni!!!!! (majd rakok fel képet ha jó lett)
Vendég

Majd holnap bővebben írok,ma kifáradtam egész nap takarítottam a lakást na meg főztem .

mindenki vigyázzon magára!!

szly:drukk a holnapi uh-ra!!!!!

KépKép
henka76

Sziasztok!

Na van mit olvasni... :D
Kimma!A párom egy punk-rock-ska zenekarban játszik, nagyon szeretem őket egébként. No meg aztán gondoltam messze nem mehetek már utána, így kihasználtam a lehetőséget és megnéztem itthon őket. De tényleg nagyon f--sza volt!!Persze CD-n meghallgathatom őket bármikor, de élőben azért teljesen más!

Muffin! Ez a gyerek tuti valami súlyemelő lesz vagy skander bajnok.. :lol: :lol: :lol:

Anyjuk, Dodó! Megértem amire gondolsz. Persze lehet nagy öröm is, ha együtt várjátok a babát, de az tény, hogy sok helyen állandó versengés az egész, hogy ki csinálja jobban és ki nem. Nálunk az unokák jöttek egymás után, (én vagyok a 7. a gonosz :D ) de nekem spec elég sz@r volt, hogy az unokatesóknak mindent megengedtek, nekem meg semmit. Nekik mindig szebb ruhájuk volt, nekem csúnyább. Értitek?
De ügyesen kell csinálni, hogy nektek is és a babáknak is tök jó legyen minden. De ti csak nem vesztek össze ezen.. :lol:

Sziszka! Köszi szépen, aranyos vagy!

Wera! Én is gartulálok mégegyszer, de most főleg köszi a képeket! Nagyon szépek vagytok!!

Ronix! Nagyon sajnálom, ami veletek történik, remélem hamar megoldódik a problémátok!!

Titi! Tényleg szép pár vagytok ti is. Én is tennék fel esküvői képet, hogy ne érezd magad rosszul, de sanos nekünk nem volt és nem is lesz. :lol:
De ezt neked csináltam:

Kép

Ági! Nagy gratula a fiúhoz! Úgy látom fiút szerettél volna.. :lol: Sztem tuti az apja lesz a példaképe! Biztos, hogy menni fog vele a koncertekre..
:D

Szly! Igen az Alexandra tuti nem lesz, maradjon csak az Anna. De remélem ez már marad.
Reméljük a 4D-ről hozol szép képeket!!:wink:

T.Mária! Szegény! Csak nem tart sokáig a mosolyszünet. Remélem nincs nagy gond!

Na remélem sikerült írnom mindenkinek.

Tegnap voltam először terhes tornán. Nagyon jól esett, de egész éjszaka fájt a hasam. Remélem nem a tornától, mert szeretnék járni.
Na most már befejezem. Megyek enni.(töltött padlizsánt..)

sz.andi

Nah, úgy látom mindenki a tv előtt punnyad! :lol: Engem valahogy nem köt le mostanában. Egész nap be van kapcsolva, de mindig csinálok valamit és csak "fél szemmel" nézem. :)

Ma újpesten voltam, mert otthon felejtettük a lagzis sütit amit csomiztam magunknak meg a szomszédoknak, így apukám elhozta mert erre volt fuvarja. Lehet hogy nem kellett volna, azóta már vagy 1 kilót magamba tömtem: baracklekváros linzert, mandulát és zserbót! Nyamiii!

És ha már arra jártam, persze nem hagyhattam ki a New Yorkert és a Deichmann-t sem, beszereztem egy pólót, egy pulcsit + egy bolerót... és természetesen egy cipőt is.

Tegnap este eléggé elkeseredtem hogy alig van ruhám ami jó rám, a pólók és a pulcsik rövidek, nadrág pedig csak egy van, amit fel tudok venni ilyen időben, mert a másik 2 mamigatyómhoz nincs hozzá való csizmim. A többi cipőm meg vagy vékony, vagy beázik. Sajna ezt én csesztem el, sokszor nem gondolom végig hogy praktikus is legyen a vásárolt cucc, csak meglátom, megveszem és kész. :? Szóval Apa mondta hogy ma vásárolhatok, és persze nekem se kellett 2x mondani... :P
Nagyon szeretnék még venni egy magasított pamut derekú térdfarit, de sehol se találok olyat ami jó lenne. Ha láttok valahol, légyszi sikítsatok!!! :wink:

Képzeljétek hogy jártunk! Biztos írtam már hogy én általában csak 7végén főzök, amúgy rendeljük a kaját. Úgy szoktuk hogy ha nem vagyunk itthon amikor rendelni + fizetni kell a köv hétre, akkor beadjuk a pénzt + a megrendelőt a szomszédba. Nagyon jóban vagyunk velük, úgyhogy nem is volt kérdés hogy megtegyük-e. Ma nagyban várja Apa a kaját, de délig semmi, átkopog a szomszédba, hogy ők megkapták-e, és mondták hogy már rég. A csajszi is úgy emlékezett hogy ő kifizette nekünk, de a futárt hívtuk és ő azt mondta hogy neki biza senki nem adott semmit. Elég szar érzés volt... most kit gyanúsítsunk??!! Még múlt héten beírkáltam a naptárba a rendelt kajákat, még az összegre is emlékeztem, nem érettem mi lehet a gond. Majd Apa néhány perc kutatás után megtalálta a megrendelőt... mégis elfelejtette odaadni... Szegény szomszéd csaj az előző hetire emlékezett, mert akkor is ő intézte nekünk! Olyan ciki volt! :oops: De szerencsére nem lett harag, tudta hogy mi a szitu, kicsit sokmindenre kellett figyelnünk a múlt héten, és hát ez lemaradt... :? :lol:
Szóval főzhetek a héten! :( Semmi kedvem. Még az csak-csak, de bevásárolni utálok, mert akkor cipekedni kell és mindig olyan para vagyok Gömbi miatt! :roll:

Apropó Gömbi! Szegénynek sose lesz neve ha így folytatjuk! :lol: Nekem változatlanul a Nóra tetszik, de Apának nem. Ma még utónévkönyvet is vett, hogy hátha abban találunk valami jót. Összeírtunk párat ami mind2nknek tetszik: Barbara, Iza, Eszter. Hát, nemtom. . Nem igazán passzol a veznévhez egyik sem, szerintem legalábbis. Viszont a Nóra igen. Szerintetek????????????????????? Apa most nagyon ráállt az Izára, anyukám meg jól kiröhögte, hogy ez biztos azért van, mert akkor már lehet is Izének becézni, amit ugye a múltkor olyan jól kitaláltunk! :lol: :lol: :lol: Jaaaaaj! Miért ilyen bonyolult ez?!? Miért nem lehet egyszerűen amit én akarok? :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 21:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Bondi, én is eltörtem vasárnap a telefonomat! Igaz én véletlenül ejtettem le, de nekem is kinyitható és nyitva esett le! Még használható, de lóg a teteje, nem tudom meddig bírja. Most nem volt betervezve telefon vásárlás, még akciós sem. :?

Képzeljétek kész is lett ma a szobánk! Nem gondoltam, hogy tényleg egy nap alatt végeznek, de nagyon korrektek voltak. Holnap festés, és lehet berendezni! Tök jó.

Wera, engem sem köt le a tv mostanában, aminek a párom nagyon örül, mert meccset néz egyfolytában :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Lehet hogy kicsit korán örültem a "jólalvásnak", mert ma már nem ment olyan fényesen! :? Egy bő órát gubbasztottam ébren, erősen lehunyt szemmel hajnalban, nehogy kedvem támadjon kikelni az ágyból! :lol: De ügyi voltam mert aztán visszaaludtam. Hát, ez is valami. De a csípőfájdalom brutális! Óránként szinte teljesen lebénulok a fájdalomtól és amikor fordulok állatira befeszül az egész lábam meg a hasam is :( . Pedig mindig olyan óvatosan próbálom... :? . Nah, köszi hogy kipanaszkodhattam magam, már sokkal jobb! :wink:

Ma megyek a munkaügyibe, mert lejárt a passzív táppénzem, aztán mehetek a körzeti dokimhoz, ugyanezen okból. TEgnap már ültem ott fél órát de nem jött ki senki :evil: , aztán dolgom volt. Marhajó, hogy egy táppénzes papírért is órákat kell ülnöm a betegek között! Még szerencse hogy ilyen bika :lol: a szervezetem mostanában, hogy nem kapok el semmit! :wink: Különben már patáliázék, az tuti! :roll:

Andi - :lol: :lol: :lol: :lol: nálam a Te esküvői fotód viszi a prímet!!! :lol: :lol: Nem semmi ötleteid vannak hallod! Naggggyon bírom!! :wink:

Jah!!! Képzeljétek! Nekem nincs egy darab bölcsességfogam, de tudván, hogy mit össze kínlódnak vele az emberek, remekül megvagyok nélkülük! Erre az ESKÜVŐM NAPJÁN!!!! elkezdett duzzadni az ínyem, és lett rajta egy hólyag... ami azóta csak nőtt és keményedett, úgyhogy elég valószínű hogy megindult az egyik! Qrvára nem örülök neki, így a terhesség alatt!! :cry: Remélem legalább hogy nem fog fájni, de mondjátok, mennyi esély van erre?? Van aki megússza??? :?:

Most rohannom kell! CSók!

Henka - köszönöm a gyönyörű idézetet, meg is hatódtam :oops: :D Puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 21:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Wera! Kitartás mára,jó sok minden vár rád!
Ha most nem sikerült annyira jól az alvás akkor már biztos fáradt voltál nagyon mikor sikerült és persze kicsit megnyugodtál!
Most jön az újabb izgalom,Gömbi szobája stb....
És hát akárhogy is ketten vagytok,már semmi sem a régi!
Sajnálom,hogy így fáj a csípőd,nekem a bal vádlim szokott úgy görcsbeugrani,hogy majd b.sz.r.k!!!!
Ma is arra keltem!
Nekem tetszik az Iza név,de azerintem a Gerstenbrein Barbara is jól hangzik! (remélem jól írtam,megpróbáltam kimondani-hát mit ne mondjak,jókat röhögök itt magamban!)
Minden elismerésem!
Szegény ügyintézők!!!!!!!!!
Most még többször néznek majd rád hülyén!!!!! :lol:
Remélem megúszod a bölcsességfog dolgot,nekem baromira fájt mikor kijött de mégjobban mikor kihűzták!!!!
Nem is gondolok rá!
A Tv engen sem köt le,bár nagyon régen sem izgatott!
Nekem első a rádió ha felkelek vagy a zenecsatorna a tv-ben!
A Paula és Paulinát szoktam nézni( Lehet röhögni
:lol: ), a barátokat és a végre visszatért kórházi sorozatokat!!!!!
IMÁDOM!!
Na jó,néha egy kis Balázs show,széf............

T. maria! Mi újság? Helyrejött a dolog Apával???

Sz.andi! Jó az esküvői fotó!!! :lol:

Szly! Megy a drukk! Várjuk a fotókat!

Henka! Örülök,hogy újra itt vagy!
Gyere majd és mesélj,hogy mi újság!
Tényleg stép az idézet!

Nálunk mindjárt leszakad megint az ég!
Hányingerem is van!
9:30-ra megyek a fodrászhoz!
Pedig sétálni akartam,de akkor lehet,hogy szarrá ázok hazafele!
Na még meglátom!

Pussz mindenkinek!

És szép napot!

Kép

Kép
ibm

Mindjárt 100 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Anyjuk, remélem rendeződnek a meló dolgok!
Kike, kitartás!!! Azért próbálj pihenni!
Vidokata, várjuk az ágyneműs képeket!
Henka, mi van Veled? Írj!
Andi, jó az esküvői kép! :lol:
Wera, tény hogy az lenne a legegyszerűbb ha az lenne a mit mi akarunk! :wink: Miért is nincs így? :D Sok sikert a táppénz ügyintézéshez!!!
Én éjjel arra keltem, hogy eszméletlenül fáj bal oldalt az egész bordám. :shock: Átfordultam jobb oldalra, de sírni tudtam volna fájdalmamban. :( Tök rossz, mert eddig semmi bajom nem volt, most meg egyre többször fáj valamim. De közben imádok kismama lenni és panaszkdoni sem akarok.

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Képzeljétek, szenvedélybeteg lettem :lol: rá kellett szoknom a napi kis kávécskámra, mert különben a -10-es vérnyomásom miatt úgy fáj a fejem, hogy moccanni is alig bírok. Mindig is utáltam a kávét, csak az illatát szerettem, úgyhogy a tasakosok között keresgélek mindenféle ízesítésűt. Most épp Nescafé 3in1 van soron. Van még ötletetek finom kávéra?
(és még azt mondják, hogy a lányterhességek kevesebb problémát okoznak...)

Titanilla, el is felejtettem mondani, milyen szép pár voltatok!
Andi, a párod a kackiás bajuszkájával igazán egyedi színt vitt a punk divatba :wink:

Wera, Sziszka, sajnálom, hogy ekkora fájdalmat okoz nektek a baba növekedése! De mégis, innen lehet tudni, hogy minden rendben van, a babók híznak, növekednek... :)
Nekem is egyre több szambabajnokság van a hasamban... :wink:

Wera, képzeld, nekem szinte egyszerre jött ki az összes bölcsességfogam, úgy, hogy észre sem vettem! Neked is ilyet kívánok! Azóta is csak annyi volt velük, hogy be kellett tömni őket, meg egy kicsit átrendezték a fogsoromat.

Lassan nekem is kell új gatyót vásárolnom, mert az Otival használt kismamanadrágjaimat kölcsönadtam egy-két rokonnak, barátnőnek, és eléggé formájukat vesztették már, kikoptak stb. Meg hát tavaszra-nyárra mindenképp kelleni fog néhány könnyebb darab.

Patr, milyen jó, hogy kész az "új" otthonotok! Olykor kifejezetten boldoggá tesz változtatni valamit a megszokotton, nem?

Na, még elkortyolom a vérnyomásjavítómat, aztán nekilátok házitündérkedni! Pakolás, miegymás, főzök egy jó húslevest, meg előkészítek vacsorára egy jó kis görögös husit, krumplit a sütőbe és egy jó nagy adag tzatzikit. Annyira vágyom már a napsütésre, talán a nyárias koszt elővarázsolja.... :roll:

Kép
Kép
bondi

Hat a reggeli jo idonek hitt ido igen csak csunya lett.Laborbol visszafele meg is aztam. De legalabb megvettem az anyak lapja uj szamat, igy az esos orakat is okosan toltom- olvasgatassal
ma langos lesz az ebed!:)- igen az a kefires
Bar csak fel adagot kevertem be, mert levest is csinaltam ele.

Aztan ma ha minden igaz lesz az Uzsokiban az eloadassorozat kovetkezo resze- a szules esemenyei- arra megyek, ha lesz energiam.
Amugy azt hiszem nincs is mit tennem.
Jo angoloznom kene, de nagyon- annyira jol beterveztem hogy igy hogy ennyi idom lesz majd minden nap angolozok es vegre megszerzem a franya nyelvvizsgat,hat amiota itthon vagyok egyszer vettem elo a konyvet na meg megneztemmennyibe kerul egy nyelvvizsga: azt hiszem ettol ment el igazan a kedvem a tanulastol:)- ugysincs ennyi penzunk most.

Amugy mi is lakasszepitgetesben vagyunk. Meg csak a legelejen. F
erjecskem kaparja a vakolatot a kisszobaban, mert majd ha husvet utan kicserelik az ablakot- amit szerencsere az anyos all:)- akkor festeni fogunk. Meg a baratunk mar csinalja az agyunk, ha minden igaz, mert ugyan mar ket eve egyutt elunk azunk meg nincs:(, kisagyat azt kapunk- ezzel a kisszoba kesz is lesz.
A nagyszoba, ami egyben nappali, dolgozo es jatszo is lesz, na az mar nagyobb beruhazasokat igenyelne, mert polcrendszert szeretnenk, meg valami uloalkalmatossagot...
De en azert meg bizom benne, hogy valami sikerul az uramnak- ha nem is valami alommunka alumfizuval, de annyi hogy ne kelljen azon paraznom mibol fogjuk a rezsit fizetni( a kaja a legkevesebb, azt kapunk anyostol eleget, meg maniakus akcioleso lettem, es sporolok amennyire csak tudok)
Szegenyemen latom ugy nyomasztja ot a dolog, pedig probalom nem szoba hozni a munka temat.
Koszonunk minden rank gondolast!

Es szep napot mindenkinek!
Bar igazan punnyados az ido miatt!
MAr doppingoltam is magam egy kakaoscsigaval- dieta ide vagy oda:)

bondi: a kavet en sem kedvelem, de en is azzal kezdem minden reggelem, mert nekem is iszonyat alacsony mostansag a vernyomasom, szoval en igen sok tejjel iszom, es keverek bele capuccinot is, tejet felhabositob, bele a jo hig kaves keverek, es tetejere fahejj. Szerintem eleg hangulatos, es en igy nem erzem a kave izt sem. Mas otletem nincs, mert nem vagyok otthon a kavek vilagaban. A gorogos husi milyen?
Vendég

Anyjuk, remélem, mihamarabb rendeződik a párod álláshelyzete!
Tényleg ennyire drága egy nyelvvizsga? Én még le vagyok ragadva a '94-es 5 ezer körüli összegnél....
Jó fészekrakást nektek!
Képzeld, nekünk 5 év együttlét után egy hónapja lett saját franciaágyunk :) addig összetolt heverőkön aludtunk...
Köszi a kávés tippeket. Mivel habosítod fel a tejet?
A görög husi nagyon egyszerű: Kotányi görög fűszerkeverékkel ízesített olajba forgatom a csirkemellkockákat - kicsit állni is hagyom, aztán serpenyőben kisütöm. Kicsit gyrosos jellege van, nagyon finom!

Kike, Otinak is van lúdtalpbetétje, ő alkatilag nagyon laza. Milyen lábtornagyakorlatokat javasoltak nektek?

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!!
Hát itt is nagyon ramaty idő van! :( Esik a havaseső!

Ma csak husit kell estére kisütnöm (valmi sima fszerezéssel) mert van még tegnapról krumplipüré és hagymaszósz!
Délután ugysem leszek itthon, mert az egyik ausztrál barátnőmmel találkozom (aki szintén babát vár) megyünk egy kávézóba kicsit beszélgetni!

bondi: kávét én is ugy iszom (szintén alacsony vérnyomás és az ezzel járó szédülés elkerülése végett) hogy egy kanál nesscafé, 3 kanál cukorral, és jó sok tejjel.... igy bírom csak meginni. Vagy a cappucino ami még szóba jöhet, de az is cukorral és tejjel! Cappucinoból jó pl a mandulás izű, meg a csokis!

anyjuk!
De jó neked....kakaóscsiga... itt sajna nem lehet kapni! De a kávé mellé ma én is édeset ettem ilyen nutellával töltött rudat ami leveles tésztából van (a neve nem tudom mi :) ) !

d.dodó

Sziasztok lányok!

Idő is itt pocsék, olyan álmosító.

Wera, nagyon szépek voltatok, látszik a boldogságotok a képeken, gratulálok a most már 5 napos házasságotokhoz!!!
Én a CandA-ban (nem találom az and jelet) voltam és ott mintha láttam volna térdfarost, jónak tűnt, de nagyon nem néztem, mert én nem olyat akartam.
Ja, nekem a bölcsességfogaim, simán fájdalom nélkül nőttek ki, csak jóval, évekkel később kezdődtek a gondok.

A kefíres lángos nagyon jól hangzik, a héten én is kipróbálom.
Sly, várjuk a képeket! Én még olyan soká megyek.

Asszem, Babuci hozzá akar szólni, mert akárhányszor leülök a gép elé, mindig érzem a mozgását. Beszereztünk 1 fonendoszkópot, de én semmit nem hallok, illetve ugyanolyan hangok jönnek a férjem hasából is, mint az enyémből.

Tök jók a turis cuccok, Újpest nekem sincs messze, majd benézek, úgyh már lassan tényleg járna majd vmi kedvezmény neked, Titi!

Teszek fel képeket én is, az 5db kis ujjatlan bodyt az Auchanban vettük, 1300 volt és 100%pamut, legalábbis ez van ráírva.
Amúgy fogalmam nincs, h milyen méreteket kéne venni, egyik helyen az újszülött body majdnem 2szer akkora, mint a másik, van ahol csak úgy van a méretezés, hogy 1es, 2es stb. Úgyh veszek újszülött, 1hónapos meg 3 hónapos mérteket.
A gyakorló anyukáktól kérdezném, hogy azért ugye a nyári babáknak is kell pár hosszuujjú, vastagabb cucc? Vagy hiába a kánikula, ők még azért fáznak és amúgyis jól fel kell öltöztetni őket? Lehet hülyeségeket kérdezek, de tényleg nem tudom.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205323471.8152.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.7127.jpg[/img]

Kép
teó

A másik kép lemaradt vmiért, szóval:

Kép

Kép
teó

ÁÁÁÁÁ, szóval utolsó próbálkozás, bocsi

Kép

Kép
teó

Huuuhhh

Kép
teó

sziasztok!

kávét én sem iszom. eddig se ittam, eztuán se hiszem hogy terhességem alatt innék. én a forró csokira esküszöm :D habár vérnyomás porblémáim eddig nincsennek. mindig tökéleteset mér a védőnő, de néha ha fáradékonyabb vagyok megiszok egy jó adag forrócsokit. az kicsit helyretesz, mivel nem vagyok hozzászokva a csokihoz, én már azt a kis energiát is megérzem :D

tünciédik a ruhácskák.nem tudom ki hogy van vele, de az a nagyon zöld, azzal a tündéri gallérral nagyon bejön. álomszép.
én most nem vásárolhatok... megtiltottam magamnak. én már nagyon tulzásba vittem :) ;)

szoba... hát nekünk is nem is tudom hogy lesz :D ez szép magyar mondat akart lenni. nah szóval... nekünk kellene egy egész komplett bababutor. szeretném kicserélni a mostanit egy bababutorra. de néztem árakat... nah lehet marad a mostani :D majd édesapámmal csináltatok hozzá valami komódféleséget fiókosat, meg valami ajtósat pakolósnak :D még jó hogy asztalos a lelkem :D
és igy csak kiságy kell. persze én imádnám lecserélni. de mivel ablakcsere (ez ugy látom sokmindenkinek bejön), redőny, tapétázás, festés is lesz, igy nem hiszem hogy egy komplett bababutor beleférne a ktgvetésbe.

jaj tegnap megvettük a babafürdető kádat :D állvány + kád + biztonsági fürdető. 4500 ft-ot fizettem érte. max. 1 hónapot hahasználták :D a régi eltört nekik és igy ujat kellett venniük. én meg jól jártam, mert megvették és rájöttek hogy simán tudják már fürdetni a nagy kádban is. én meg ráakadtam, és megvettem :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Wera! Bölcsességfogügyben végletek vannak. Van aki végigszenvedi, de Én pl észre sem vettem, csak az egyik fogmosásnál hogy jé, kibújt, aztán pár hónap múlva a másik ugyanígy.

Ma voltam az önkormányzatiban megérdeklődni, hogyan is megy az az apasági nyilatkozat. Hááát..... azt hiszem megint lesz miért rohangálnom össze-vissza. :roll:

Holnap megyek UH-ra! :D Már alig várom! :D Ez még a 18 hetes genetikai lenne, csak amennyire telített, mostanra kaptam csak időpontot. :? A doki szerint nem gond. Egy biztos, el nem jövök onnan, amíg legalább egy nyomorult képet nem adnak! Ugyanis mindjárt itt vagyok félidősen, és még csak eggyetlenegy kép van a Picurkáról, az is a kimerevített monitorképről lefotózott valami a mobilom által.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera: Nekem egyszerre jött ki a négy és egyáltalán nem fájt. Nem törvényszerű, hogy fájjon.

Teó: Mindenképpen vegyél melegebb ruhát is, mert nincs mindig jóidő nyáron sem!!!
Nagyon szép rucikat vettél!!!

Én is felteszem a képeket a ruhákról amit vettem Kép Kép Kép Kép Kép Kép a turiban hétfőn.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kivasalni még ne volt időm azért néznek ki kicsit viharvertnek. A kedvencem a kis farmerdzseki. Bélelt és annira édes. Ezek többsége őszre lesz jó, de van a mi tavaszra.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Közben rájöttem hogy nekem csak nyári cuccokat kell vennem mert, ha hideg lesz tudok rá mit adni Olivér ruhái közül.

Ma fáj a fejem már be is vettem egy fél algopyrint. De nem akar múlni.
Most épp káposztástésztát csinálok és lehet hogy délután begyúrom a kefires lángost is. Bár lehet, hogy egy napra sok lesz, de a kápit holnap is meg lehet enni!!! :lol: 8)
Mindjárt visszakeresem a receptet!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi: koszi a husireceptet!
A tejcit tejhabositoval habositom:) az ikeaban vettem ott olcso dolog, ket elem bele, es maris remek habos kavet ihatok barmikor! Volt hogy tejszint is vertem fel vele mert lusta voltam elovenni a habverot:) Szoval praktikus kis joszag.
A nyelvvizsga engem is sziven utott, azt hittem 7000nel nem tobb, hat tevedtem. NA jo, hozza teszem, en valami konnyure szeretnek menni, mert en meg a nyelvtan....na arrol nem erdemes beszelni:)

Bolcsessegfog: nekem mar nem tudom miota jon, hol megall, hol jon, az egyik epp most is. Sajna mindegyik rosszul nol, es ki kene muteni, de egy nagyon be vagok tole kakilva, ketto most ugysem aktualis .Igy mikor nagyon begyullad tole mindenem oblogetek, amugy meg varom a csodat:)
Igy is minden eromet ossze kell szednemmert fogorvoshoz kell mennem:( Hihetetlenul utalom! De muszaly! mErt van ket lyukas is.

Talan meg leszek ma, most kicsit lepihizek.
Degeszre ettem magam!

A LANGOS NAGYON TUTI! Konnyu finom, ellenallhatatlan. Lehet 1 ora mulva mar banni fogom, hogy ennyit ettem...
Vendég

Sziasztok!
Hú,mennyit írtatok :shock:

Nagyon édik a ruhák :D

Bondi:lábujjhegyre,meg sarokra gurulás,vagy hogyan mondjam,meg külső talpél,belsőn járás,meg azt mondták hogy gyűrjek össze kis papírokat,és dobáljam szét a földön,és azt szedje fel a lábbujjaival.Hát majd meglátjuk mi lessz belőle-nem hiszem hogy sokat használna.

Jövőhéten megyek a terheléses vércukorra,csak máshova,mert elköltözik a nővédelmi.Holnap megy megyek nődokihoz.Ma vettem lándzsás utifű szirupot,védőnő mondta azt szedjek az segít a köhögésen,vagyis azon hogy le van rakódva.
Ó,igen és mivel pénteken ünnep az oviban,persze venni kellett a Kristinek inget,meg mellényt,3400 ft volt a kettő.
Egyenlőre most erre futotta,sajna.Bocsika,makdcsak lessz több időm is jönni.

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj elfelejtettem-bölcsességfog ügy:nekem három van kinn,a negyedik-azthiszem ezt már írtam valamikor-ki kellett műteni,mert vizszintesen nőtt,és nyomta a másikat,hát az szörnyű volt,mármint a műtét utáni időszak-senkinek nem kívánom.

Kép
Kép
Kép
kike

Ja,és plussz kilenc kilónál tartok,nem mondta a védőnő hogy sok lenne :)

Kép
Kép
Kép
kike

Teó, Titi, nagyon édes holmikat vettetek!

Timi, ti is ügyesen vásároltatok!

Dodó, Anyjuk, köszönöm a kávés trükkjeiteket! Hát igen, végül is csak 20 éve ismerkedem az olasz kultúrával, hogy ne jusson eszembe, hogy a tejhabot habosítóval csinálják... :roll:

Kike, jobbulást neked! Érdekes, pont a lándzsás útifűről nekem azt mondták, hogy kismamáknak nem javasolják. De végül is inkább semmit nem javasolnak nekünk, mert semmi sem biztos....
Köszi a talpalós gyakorlatokat! nekünk is ezeket mondták, és néha megmasszírozom Oti talpát.
Ezt még kiskorából örököltem, amikor a vesetágulata miatt egy néni járt hozzánk, és mutogatta, hol kell nyomkodni. Meg a barátnőmtől is sokat tanultam, aki anno talpasszázzsal gyógyította meg az aranyeremet. Hihetetlen, hogy mennyire hatásos!

Kriszti, de jó, hogy mész uh-ra! A genetikai meg főleg nagyon jó dolog, hogy minden porcikáját megnézik a babának.

Még egy, aztán mára eldugulok (olykor hetekig nincs időm, most meg folyton a neten lógok...): ha eszembe jut, szoktam írogatni Ottó szövegeit. Ha érdekel benneteket, itt vannak: www.otimondta.freeblog.hu

Sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok,
itt szakad az eső... legalább a növények jól járnak :)
Titi, Teó, milyen aranyos ruhácskákat vettetek MÁR MEGINT!!! Én meg még semmit!
Ma magamnak vettem egy terhes hasfogót (vagy mit, olyan kismamaövet), nagyon jónak tűnik! Tartja alulról a hasat, és nem fáj annyira a köldököm. De elhatároztam, hogy csak ha rohangálok, akkor teszem fel, mert amúgy hadd nőjőn ahasam :D , hadd ficánkoljon kényelmesen ez a gyerek.
Képzeljétek a kismamaboltban megkérdezték, hanyadik hónapban is vagyok, mondom 5. Erre: és akkor ikrek lesznek???? ÁÁÁÁÁÁ :twisted: Nem, ekkora bazi nagy hasam van!!!! Erre aszondja, hogy biztos volt előtte is egy kis hasam, ugye? No most azért alapvetően nem vagyok dagi, úgyhogy el is lilult a fejem, jó hogy be nem vágtam rögtön az ajtót. Komolyan, valami empatikusabb eladót kéne rakni a kismamaboltokba. Persze igaza van, amúgy, de akkor is :x

Ronix, drukkolok az álláskereséshez! Egy párszor magam is végigcsináltam, két diplomával talpaltam állás után, és be sem hívtak interjúra. Úgyhogy nagyon drukkolok, sajnos állatira nehéz munkát találni, szinte bármilyen területen! De végül nekem jól sült el a dolog, lett egy nekemvaló állásom, bár totál más szakterületről. Úgyhogy járjatok nyitott szemmel!

T.maria, remélem, már ki is békültetek... Gondolok Rád! Na meg azt tartom, hogy minden megoldott probléma, minden megoldott vita erősíti a családi kapcsolatot. Úgyhogy hajrá, beszéljétek meg! Még ha szar is, együtt kitalálhattok valami jobbat, nem?

Titi, tegnap én is bevettem egy algopyrint, annyira fájt a fejem... De mára itt ez az isteni eső, és elmúlt a fejfájásom :lol: Persze rögtön azt hittem, hogy itt a toxémia!!!
Mi lesz az utolsó harmadban? Akkor már semmit nem lehet bevenni, ha jól tudom.

KépKép
szkagi

Bondi, most olvastam el az Otimondta szövegeket! :lol: Nagyon jókat nevettem!!!!
(jut eszembe, Szonja mondta tegnap nagy nevetés után: a hasát fogtam, úgy nevettem!)

köszi!!! Jól jött ebben a csúf időben!

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?