Nah, úgy látom mindenki a tv előtt punnyad!
Engem valahogy nem köt le mostanában. Egész nap be van kapcsolva, de mindig csinálok valamit és csak "fél szemmel" nézem.
Ma újpesten voltam, mert otthon felejtettük a lagzis sütit amit csomiztam magunknak meg a szomszédoknak, így apukám elhozta mert erre volt fuvarja. Lehet hogy nem kellett volna, azóta már vagy 1 kilót magamba tömtem: baracklekváros linzert, mandulát és zserbót! Nyamiii!
És ha már arra jártam, persze nem hagyhattam ki a New Yorkert és a Deichmann-t sem, beszereztem egy pólót, egy pulcsit + egy bolerót... és természetesen egy cipőt is.
Tegnap este eléggé elkeseredtem hogy alig van ruhám ami jó rám, a pólók és a pulcsik rövidek, nadrág pedig csak egy van, amit fel tudok venni ilyen időben, mert a másik 2 mamigatyómhoz nincs hozzá való csizmim. A többi cipőm meg vagy vékony, vagy beázik. Sajna ezt én csesztem el, sokszor nem gondolom végig hogy praktikus is legyen a vásárolt cucc, csak meglátom, megveszem és kész.
Szóval Apa mondta hogy ma vásárolhatok, és persze nekem se kellett 2x mondani...
Nagyon szeretnék még venni egy magasított pamut derekú térdfarit, de sehol se találok olyat ami jó lenne. Ha láttok valahol, légyszi sikítsatok!!!
Képzeljétek hogy jártunk! Biztos írtam már hogy én általában csak 7végén főzök, amúgy rendeljük a kaját. Úgy szoktuk hogy ha nem vagyunk itthon amikor rendelni + fizetni kell a köv hétre, akkor beadjuk a pénzt + a megrendelőt a szomszédba. Nagyon jóban vagyunk velük, úgyhogy nem is volt kérdés hogy megtegyük-e. Ma nagyban várja Apa a kaját, de délig semmi, átkopog a szomszédba, hogy ők megkapták-e, és mondták hogy már rég. A csajszi is úgy emlékezett hogy ő kifizette nekünk, de a futárt hívtuk és ő azt mondta hogy neki biza senki nem adott semmit. Elég szar érzés volt... most kit gyanúsítsunk??!! Még múlt héten beírkáltam a naptárba a rendelt kajákat, még az összegre is emlékeztem, nem érettem mi lehet a gond. Majd Apa néhány perc kutatás után megtalálta a megrendelőt... mégis elfelejtette odaadni... Szegény szomszéd csaj az előző hetire emlékezett, mert akkor is ő intézte nekünk! Olyan ciki volt!
De szerencsére nem lett harag, tudta hogy mi a szitu, kicsit sokmindenre kellett figyelnünk a múlt héten, és hát ez lemaradt...
Szóval főzhetek a héten!
Semmi kedvem. Még az csak-csak, de bevásárolni utálok, mert akkor cipekedni kell és mindig olyan para vagyok Gömbi miatt!
Apropó Gömbi! Szegénynek sose lesz neve ha így folytatjuk!
Nekem változatlanul a Nóra tetszik, de Apának nem. Ma még utónévkönyvet is vett, hogy hátha abban találunk valami jót. Összeírtunk párat ami mind2nknek tetszik: Barbara, Iza, Eszter. Hát, nemtom. . Nem igazán passzol a veznévhez egyik sem, szerintem legalábbis. Viszont a Nóra igen. Szerintetek????????????????????? Apa most nagyon ráállt az Izára, anyukám meg jól kiröhögte, hogy ez biztos azért van, mert akkor már lehet is Izének becézni, amit ugye a múltkor olyan jól kitaláltunk!
Jaaaaaj! Miért ilyen bonyolult ez?!? Miért nem lehet egyszerűen amit én akarok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 21:04-kor.