Sziasztok!
Sziasztok!
Nem volt babanetem másfél napig , mert hülye voltam(mondjuk időm sem sok lett volna jönni), a kedvencekből eddig rögtön a társalgóra mentem, s valamit megváltoztattak, s nem akart bejönni, én meg azt hittem, hogy valami miatt nincs...s közben csak nekem nem volt
Reggel elolvastam mindent, mondom írok, de nem volt időm, most már új oldalon a felére sem emlékszem, nézzétek el nekem légyszíves!
Szóval:
Titti!
Boldog Szülinapot! Az első babás, nagyon jó ám
Nekem nem mondták az összetevőket, de rákérdezek, mert Magyarországon a dokinéni is kérdezte.
Napsi nagyon szép kiscsaj, s nem tudom, hogy írtam-e, de a képek alapján egy az egyben te vagy kicsiben....rosszul látom?
Kia
Boldog hófordulót Levinek! Mi már régen hordunk 68-as rucikat. Az az érdekes, hogy van amiből még jó a 62-es, de van amiből már a 74-es is jó
Nem értem én ezt. Itt meg nem számozva vannak a cuccok, hanem, hogy hány hónaposnak való, na nekünk már a 6 hósak is lassan kicsik lesznek
Férjurad hogy bírja a strapát?? Ügyi vagy az egyedül fürdetéssel!
Gem
Csajaid még mindig gyönyörűek!!Örülök, hogy talán jobban vagytok, de jó lenne, ha egy picit többet írnál, talán neked is jobb lenne
! Férjed visszament már Rebekával hozzátok??
Benszi
Persze hogy emlékszünk
Hiányoltalak is, bár megértem, hogy levegőt venni is csak minden páratlan másodpercben van
időd
Gyönyörűek a babáid, s Dóra nagyobbnak tűnik, pedig írod, hogy ő a kisebb! Én is szoktam nénzi az iwiw-en, hogy mi van veletek..de gyere, amikor tudsz, s írj magatokról!
Drumka
Boldog hófordulót! Sajnálom a tejcsit, de annak örülj, hogy eddig volt, s még ne írd le, lehet, hogy csak egy fejlődési ugrás (na ez túl tudományosan hangzott tőlem
)
Edit
Te nagyon ügyes anyuka vagy, ha így marad a tejcsid, akkor még sokáig azt issza Boróka
!!
Én azt kérdezem, hogy ti hogy bírjátok azt a hideget?? Mármint a 21-22 fokot
Nálunk is melegebb van (fűtünk), mert én nagyon fagyos vagyok
Marcinál este 24-26 fok van fürdetésre, s éjszakára is marad kb. ennyi, de akkor már csak takarékon megy a villanymelegítő, de a mi szobánkban is fűtünk
Cas
Még múltkor elfeljtettem írni, hogy nálunk is csak én vagyok, aki "nagyfiúsan" szereti öltöztetni Marcit, apja mindig rugit adna rá...de én vagyok a főstylist
azért igyekszem varriálni....imádom őt öltöztetni
s még ő is jól bírja (egyenlőre)
Bocsi, de mennem kell, igyekszem holnap befejezni...
Ja nekem ma reggelre rendesen megjött, s ami fura, hogy eddig Marcin nem veszem észre, hogy nem kéne neki a tejem
Tényleg mentem, jó éjt minden babónak, s az Anyuciknak!