Cas
Szurkolok és sokat gondolok Rád! Rendben lesz minden, hidd el!!
Egyébként a tápszert tőlem sem fogadja el könnyen Marci - tegnap kétszer is kellett pótolni. Másodszorra addig próbálkoztam, még elfogadta, mert azon az alapon gondolkozom, hogy mit csinálok, ha kettesben vagyunk, akkor is ennie kell
Sebi hogyan viseli?? Féltékeny??
Nyafi
Elméletedet én - mint korelnök
- megcáfolom
36 múltam, s 90%-ban anyatejet kap (volt, hogyegy-két hétig csak azt), a Kristófot 21 évesen szültem s alig volt tejem, kb 6 hetes korában már semmi
Virágsztori - én semmilyet sem kaptam, mondjuk tudja a párom, hogy nem kérek virágot soha....na de mást sem kaptam:oops: majd reklamálok
Kriszti
Doki nem tud adni valami gyógyszert, ami elapasztja??
Titti
Ügyik vagytok, hogy már van napirendetek
Nálunk még semmi konkrét. Sokáig össze-vissza evett (még igazán most is), ébredésben sincs semmi rendszer...nem is erőltetem...fürdés nálunk 20.30 és 21.30 között valamikor, de ez is változhat.
Mérlegelés - nekem mániám, de mióta otthon voltunk (s nem volt), már ügyesen leszoktam róla. Csak akkor mérem, ha úgy érzem, hogy nincs tejem...tegnap is ezért kapott kétszer kiegészítést.
Ancsa
Az tartsa bennetek a lelket, hogy milyen jó lesz a szép újban lakni....addig is sok-sok erőt, kitartást Nektek és Rékának is
Oltáshoz mennek a drukkok!
Drumka
Bas....us...ez nem semmi
biztos, hogy vannak ilyen emberek, mint ahogy fentebb írta valaki, hogy az ellentétje is (hála Istennek ilyenekből van több
), én még csak ilyet láttam. Apukám is ilyen, Kristóf is, úgy tűnik...minden gyerek imádja őket
Tényleg, Karesz hogyan viszonyul a hugicához???
Te még mindig nagyon jól nyomod a programokat!!
Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem tudom sehogy beosztani a napomat
már útálom magam érte
MA VAGYUNK HÁROM HÓNAPOSAK!!
El sem hiszem, itt már vége a csecsemő kornak...kicsit sajnálom, de hát ez az élet rendje
Tegnap reszeltem rendes almát, s steril gézlapon átszűrtem, s 25 ml friss hígitatatlan almalevet kanalaztunk be délelőtt
úgy nyelte, mint kacsa a nokkedlit
Vettünk gyümölcscentrifugát, s ma őszilevet próbálok adni neki
Mondta a dokinéni, hogy sütőtök levet adhatok még ezen kívül, illetve óvatosan narancs-, és grepfuit levet (ez utóbbi kettővel még várok)...de nem tudom, hogy a sütőtököt hogyan kell csinálni
Aki tud, légyszi segítsen!!
Gem
Minden nap gondolok Rád, jelentkezz, hogy vagy!!!
Talán ma lesznek képek is, akkor még jövök, s teszek egy párat..