Sziasztok, végre kicseréltem a profilomban a képet, nézzétek meg!!!!!!!
Kataa
Jelentem jól kitescoztuk magunkat, eredményes is volt: annyira imádták a bébit, hogy egyből jelentkezett is egy exkolleganőm, hogy bevállalná esetenként míg mi elmennénk valahova, akár egész 7végére is
- egyből elmentettem a telcsiszámát
Viszont olyan tükröt égen-földön nem találtunk, úgyhogy egyenlőre még mindíg forgolódok az autóban, Dodeszt lesve
Djeszter
én voltam a 114. szavazó
Forti
Tényleg olyan édesek, mikor dumálnak
Mpndtam már, hogy nálunk ugye megy a cica, papa, mama és a legújabb: gyere ide
vicces, ahelyett, hogy valami egyszerű szót tanult volna meg, ezt tudja, de pl. azt, hogy hinta, nem
Kataa
amúgy szerintem érdemes kipróbálnod tápszerileg a Mildibé 3-at, az is nagyon tápláló, és árban lényegesen jobb. Mi is Bebáztunk egyet, de én rosszul voltam a szagától - pedig nincs is senki a pocimban. azt hiszem
Kryss
Húúú légyszi ne írj ilyeneket, zavarban vagyok. Nem azért írtam.
A lakcímbejelentés kész káosz. Ne is mondd!! Én végigjártam kb 1 hónapja, szerencsére sikerült is megcsinálnom magamnak, meg Dodinak. Szerencsénk volt - nem vették észre, hogy az adásvételi az egy másolat (gőzöm sincs, hol az eredeti, már régen vettem ezt a kérót, csak nem jelentkeztem be idáig). Na mindezt a papánál már nem sikerült elintézni, hosszú sort vártunk ki, hiába, mert hiába voltam ott személyesen mint tulajdonos, így sem fogadták el, ha nincs eredeti szerződés, mehetsz amerre látsz.
Sasha
Jobbulást Gabcsinak!!!!
Annyira szörnyű lehet ahogy ezeket csinálják, én nem is tudom, hogy viselném, azt tudom, hogy a multkor, mikor felrepedt a szája, ő ordított, én a karomban tertottam és nyugtatni próbáltam, de majdnem annyira sírtam, mint ő. Az apja elvette, ő megnyugtatta, engem meg jól leszidott, hogy miért viselkedek így, ezzel csak jobban felkavarom. Persze azt nem tudja felfogni, hogy nem direkt bőgtem, csak annyira sajnáltam. De mondhatom ezt olyas vaalkinek, aki sosem sírt még egyetlen filmen sem
Amúgy pont azt néztem, hogy milyen szerencsések vagyunk, mindjárt 1 éves és még soha nem volt beteg, még csak láza sem volt vagy folyó orra vagy úgy, egyeltalán semmi
Noémi
Szia itt, nekem idősebb, de én is a Szent Imrében szültem
van egy kolleganőm, akivel rendszeresen összejárunk , ő szült dec 26án
Jó éjt mindenkinek
!!
Rit és Dodo