Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

A könyvön felbuzdulva be is léptem gyorsan a libri.hu-ra és rendeltem könyveket. És nagyon meg is örültem, mert szeptemberben keddenként 20 %-os kedveményt adnak...

Ilke!

Babaruha? Az engem mindig érdekel!Kép

Kataa!

A hinta-palinta azért is érdekes nálunk, mert ugyan van neki (még Benitöl örökölve) viszont eddig nem használtuk (szobai). Ugyhogy ö nem emiatt hinta-palintázik, hanem azért, mert én szoktam igy ringatniKépKép, hát ezért különösen a szivembe zártam.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jövő hét péntek,10-e, Mikkamakka? Hol van?

Nekem okKép, mert reggel vizsgázom csak és utána szabad vagyok.

Puszi,
Móni
mj__móni

Nyuszi
Hülye furgonos! Csodálom hogy nem robbantál fel.
Gondolom hogy még sok meló van a házon, de akkor is szépen haladtok.

Manó
Nálunk is ki volt ütve a férjem neve, együnk sem szerette volna. Levinek is két neve van, igaz ő az elsőt használja. Ill. mi, azt használjuk! Kép

Kataa
Milupa termék az a neve hogy: Miluvit gyermekgríz
Nem kell főzni csak a tápihoz keverni. Levi most ezt eszik vacsira és ennek köszönhetően egyszer sem ébred éjjel hogy éhes vagy szomjas. Kár hogy csak most akadtam rá, pedig 6 hónapos kortól adható. Ha jól tudom gluténmentes, de erre nem esküszön, meg kéne nézni a dobozt. Ugyan olyan dobozban van mint a tejpépek.

Djeszter
Így már értem! Kép

Ilke
Nagyon ügyik vagytok hogy így haladtok a felújítással. Kép Egyszer vége lesz és egy tök szép házban fogtok lakni.
Jó hogy a párod így otthon van a matekban és a többiben. Deriválás!! Fújjjjjj!!! Kép
Hol van az a babaruhás? Persze egyszer elmehetünk együtt!

Forti

Kép
Kép
forti

BesztiKép
Én is most rendetelm meg a könyveketKépfutárral.

Talán most gondolkodnak rajta, hogy mi a franc, hogy így megindult a kereslet irántuk.

Üdv,
Móni
mj__móni

Móni!

Kép
Bár nem tudom, mennyire lesz feltünö , mert én végül 7 könyvet is rendeltem (és nekem a kettö közül az egyik már megvan), köztük egy olyat, amit most a 20%-os akció miatt 6000 Ft helyett 4700 Ft-ért adtak, és amugy is megvettük volna valószinü (a férjemnek nagyon fog tetszeni, de nem árultam el nekiKépKép, hogy mit is kap, csak annyit, hogy kicsúszok az elöre megbeszélt keretböl), igy meg olcsóbban is.
Meg hát ilyenkor mindig kell szakácskönyvetKép, okositó könyvet (ez most Ranschburg: Szülök lettünk c. könyve lett) és gyerekkönyvetKép (Emberi test) is vennem, ha már rászántam magam, hogy ilyen könyvárak mellett veszek valamit.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ilke
Részvétem a deriválás miatt, bár én szerettem + az integrálást is, csak mi a francnak tanítják, ha sosem kell használni, kivéve ha vki pont azt akarja tanítani.
Ha jól bevágod az azonosságokat, akkor még a csillagokat is lederiválod az égről. Ajánlom a bolyai féle könyveket, nagyon jól meg lehet belőlük tanulni, sok példa is van benne + megoldás is.
A fősulin a matektanárunk vesszőparipája volt a deriválás és integrálás, ezért mindenki csak úgy hívta hogy DETER. Kép

Ma megyek tornázni, elkértem apától a kocsit, hogy hamarabb otthon lehessek, mert a buszra sokszor órákat kell várni. Remélem hamarosan eljön az az idő is, amikor 2 kocsink lesz, mert mindkettőnknek kellene. Szegényt ma kiraktam reggel a trolimegállóban, hát úgy sajnáltam, ahog kullogott. Bár ő jár mindennap kocsival, így nem is értem miért -e sajnálat. Máskor engem dob ki a munkahelyem melletti utcánál.

Nyuszi
Gondolom mennyire örülsz a kocsinak... Kép hiába vigyáz az ember lánya...

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ma belebújt az ördög Bettibe. Délelőtt nem aludta ki magát, csak egy órát, félbe is kellett hagynom a tornát, amire nagy nehezen rászántam magam hétfőtől. Új funkciót talált ki a toligán: felmászik rá, engem meg a guta kerülget. Aztán folytatta az ajtók becsukogatásával, sikerült kétszer becsukni a kezét, de ez nem szegte a kedvét.

Tök jók ezek a könyvek, én is kedvet kaptam rendelni, én egyébként a könyvkeresőről rendeltem már többször is. Mikor van időtök olvasni?? Bár nekem is a párnám alatt van mindig egy könyv, ha este nem tudnék elaludni...

Forti, ez a gyerekgríz milyen állagú lesz? Kanállal vagy cumisüvegből lehet adni? Nálunk a Milumil3 tápszert eszi reggel Betti, imádom, ahogy kiszivattyúzza az egész üveggel.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Hát megjártuk a fül-orr-gégészetet. GAbim csak 1/4 2-kor kelt, levittem a kutyukat és megjött apa is, így elvitt minket. Ott vártunk legalább 1-1,5 órát mire sorra kerültünk. Mondanom se kell, hogy a fiam már a végén totál ki volt akadva, pedig nagyon jó kedve volt. Végig járkált vezetve. Aztán a vége felé már elfáradt és mászni akart, de nem engedtem neki, így sött a sikíííítás, visííííítással párosítva, de úgy hogy a fülem is csengett tőle. Ölben nem maradt megKép Mikor végre sorra kerültünk akkor meg vagy 15 percig szívták az orrát, de nem akárhogy. Az egyik orrába ab-os sóoldatot fecskendeztek, a másikat meg szívták, közben a gyerek ordított, néha meg fuldoklott, a sok nyáltól... Nekem meg kicsordult a könnyem .... folyt.. köv

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Ugye nem haragszotok,ha ide jövök közétek?
Szoktam netezni, de ide még nem írtam. Szóval Noéminek hívnak,kisfiam Dominik 2002 dec 17.-én született a Szent Imre krh-ban. Gondolltam itt könnyebben tudom megosztani a hasonló korú babók-mamók gondjait,örömeit,tanácsait.
Kinek van még itt 9 hónapos picije?
Sziasztok.
Noémi
Noémi

A delutani alvas kinyult 3-ig igy en majd ehen haltam mire a nagyihoz ertunk: )

Ilke
Ki akartam probalni a krumlinyomot erre nem talatam sehol itt anyu konyhajaban(a mienk meg valahol a dobozokban : ))Szoval gondoltam jo lesz a turmix is,erre le es hej lett belole,pedig ki is magoztam.Szoval vege az lett hogy szuron atszurve szolole lett belole.Alex megivott belole egyhajtasra 2 dl-t: ))
Derivalas,hu de regen volt: )Egy baratnommel mindig azon vicceltunk hogy mi mar a derivalasnal feladtuk a matekot: )
Nem en nem errol beszeltem olyanrol ami a teljesen korbeveszi a fejet hatul osszekotve a ket szarat,direct kisgyerekeknek gyartva.

Djeszter
Szoval ez csak mostanaban van,hat igen a kozossegbe kerules mindig rosszul hat a nevelesre; ))Hiaba akarsz te tiltani dolgokat,ott megtanulja duplan: )

Beszti
Aha,nalunk is igy kezdte hogy a dedi papa oleben igy ringatta,azota ha O olbe veszi mar magatol mondja es hintazik hozza: )

Forti
Koszi kiprobaljuk,eddig tejberizspepet,vagy gabona pepet evett,kb 5-6-kor aztan este meg tapit uvegbol.

Conti
Hat igen en is egy olyan konyvet kaptam most hogy allitolag letehetetlen: )Hat nekem azert minden este kiesik a kezembol: ))Szerintem minden griz attol fugg hogy higitod,en sosem adom uvegbol csak a tapot.

Sasha
Es mi lett az eredmeny,mit mondtak?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sasha!
Ez borzasztóan hangzik! Kép
Szegény Gabi! Kép
Sajnos a fülészeten mindig iszonyat sokan vannak. Van már benne tapasztalatom. Kép

Noémi!
Üdv köztünk.

Megyek, megfürdetem Marcit.

Djeszter
djeszter

Kataa!
Egyszerre írtunk. Kép
Igen, sajnos annyi marhaságot tudnak egymástól tanulni. És az ovi csak egy lépés, de aztán a suli ...

Na, jól kiüvöltöztem magam. Kép
Hihetetlen, hogy Dani képtelen megérteni, hogy a lakásban nem labdázunk.

Na, tényleg megyek.

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Végre alszik a ded. Még este is kirosszalkodta magát, végül még az orrom alá is durrantott.Kép

Noémi, üdv köztünk, én is ott szültem a Kocsis dnőnél.

Kataa, melyik könyv az a lehetetlen?

Conti

conti

Conti
Te változtatod az állagát. Van ugyan a hátulján egy ajánlott arány, na az nálunk nem jött be. Adhatod üvegből (Levinek ez szimpibb volt elalvás előtt), de keverheted tányéros sűrűségűre.

Noémi
Üdv. közöttünk! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Ilke

Majd irok melt a vallalkozo nevevel meg telcsiszamaval ,ok?

Forti, Conti

Emilia is imadja a gyerekgrizt rizstejjel. En kanalas surusegure csinalom neki, vagyis megall benne a kanal.Képmondjuk nem nagyon volt mas valasztasom, mert kb. 2 honapos kora ota nem fogadja el a cumisuveget.

Na megyek, mert reggel megyunk megint koveket venni, most a keriteshez. Hogy en hogy unom mar ezt!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hellóka!

Kataa!
Ma egész nap viszonylag jól viselkedett, de estére "megbolondult" már megint! 8 helyett csak fél 10-kor tudtuk lefektetni, mert szinte dührohamot kapott amikor betettük az ágyba. Folyamatosan átlógott a szomszédba játszani, alig birtam kirángatni onnan!
Pablosky cipőt vettünk neki! Nagyon kis édi, és nagyon jól áll rajta. Egy kis sötétkék, magasszárú bakancsszerűség. És észrevettem, hogy sokkal szebben megy benne mint az eddigi cipőiben.
Szóval meg vagyunk vele elégedve. Erre mondja azt anyukám, hogy ennyi pénzért (11.990)lehet is nagyon édi.

Gumicukor!
A Mészáros doki az, aki ultrahangozni is szokott? Mert ha igen, akkor hozzá is volt már szerencsém! Nekem ő is szimpi volt! Igazából aki kifejezetten ellenszenves volt ott, az a Sipos doktor!!!
Velem legalábbis nagyon durva volt.

Djeszter!
Köszi az elérhetőséget, már meg is rendeltem! Meg még 6 másikat is!
Holnap is szavazok! Meddig lehet?

Judy!
A tányéros kérdésem már nem aktuális, mert ma voltunk vásárolni és vettem azt is!

Beszti!
Köszi a könyvtippeket! Rendeltem is párat!

Gyurci is imádja a hinta-palintát, de ő még nem mondja, csak szélesen vigyorog hozzá!

Na jó éjszakát mindenkinek! Hulla fáradt vagyok!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok, végre kicseréltem a profilomban a képet, nézzétek meg!!!!!!! KépKépKépKép

Kataa
Jelentem jól kitescoztuk magunkat, eredményes is volt: annyira imádták a bébit, hogy egyből jelentkezett is egy exkolleganőm, hogy bevállalná esetenként míg mi elmennénk valahova, akár egész 7végére is KépKépKép - egyből elmentettem a telcsiszámát KépKépKép Viszont olyan tükröt égen-földön nem találtunk, úgyhogy egyenlőre még mindíg forgolódok az autóban, Dodeszt lesve Kép

Djeszter
én voltam a 114. szavazó KépKép

Forti
Tényleg olyan édesek, mikor dumálnak KépKép Mpndtam már, hogy nálunk ugye megy a cica, papa, mama és a legújabb: gyere ide KépKép vicces, ahelyett, hogy valami egyszerű szót tanult volna meg, ezt tudja, de pl. azt, hogy hinta, nem Kép

Kataa
amúgy szerintem érdemes kipróbálnod tápszerileg a Mildibé 3-at, az is nagyon tápláló, és árban lényegesen jobb. Mi is Bebáztunk egyet, de én rosszul voltam a szagától - pedig nincs is senki a pocimban. azt hiszem KépKépKép

Kryss
Húúú légyszi ne írj ilyeneket, zavarban vagyok. Nem azért írtam.
A lakcímbejelentés kész káosz. Ne is mondd!! Én végigjártam kb 1 hónapja, szerencsére sikerült is megcsinálnom magamnak, meg Dodinak. Szerencsénk volt - nem vették észre, hogy az adásvételi az egy másolat (gőzöm sincs, hol az eredeti, már régen vettem ezt a kérót, csak nem jelentkeztem be idáig). Na mindezt a papánál már nem sikerült elintézni, hosszú sort vártunk ki, hiába, mert hiába voltam ott személyesen mint tulajdonos, így sem fogadták el, ha nincs eredeti szerződés, mehetsz amerre látsz. KépKép

Sasha
Jobbulást Gabcsinak!!!!
Annyira szörnyű lehet ahogy ezeket csinálják, én nem is tudom, hogy viselném, azt tudom, hogy a multkor, mikor felrepedt a szája, ő ordított, én a karomban tertottam és nyugtatni próbáltam, de majdnem annyira sírtam, mint ő. Az apja elvette, ő megnyugtatta, engem meg jól leszidott, hogy miért viselkedek így, ezzel csak jobban felkavarom. Persze azt nem tudja felfogni, hogy nem direkt bőgtem, csak annyira sajnáltam. De mondhatom ezt olyas vaalkinek, aki sosem sírt még egyetlen filmen sem KépKép
Amúgy pont azt néztem, hogy milyen szerencsések vagyunk, mindjárt 1 éves és még soha nem volt beteg, még csak láza sem volt vagy folyó orra vagy úgy, egyeltalán semmi Kép

Noémi
Szia itt, nekem idősebb, de én is a Szent Imrében szültem KépKép van egy kolleganőm, akivel rendszeresen összejárunk , ő szült dec 26án Kép

Jó éjt mindenkinek KépKép!!

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit!
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet amit tegnap reggel irtam! A Megatoys-ban van ilyen biztonsági tükör, mi is ott vettünk!

puszi

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Beszti,
Küldöm mailben a babaruhások címét.

Forti,
Elküldöm neked is a babaruhás címét, de itt van tőlünk pár utcányira. Ha gondolod gyertek el egyszer hozzánk, aztán elsétálunk oda is.

Gumicukor,
Hát nem holnap lesz az amikor én lederiválom a csillagokat az égrőlKép. Azért köszi az ötletet a könyvekre. Sajna nekem soha sem volt erősségem a matek, így biztosan küzdeni fogok vele.

Sasha,
Szegény Gabcsi.

Kataa,
Lili is imádja a friss szőlőlevet, holnap csinálok is neki. Én mostanában már merész vagyok és beleteszem gyümölcscentrifugábaKép.

Nyuszi,
Ok, köszike, holnap postázom a magokat.

Rit,
Nagyon jó a kép!

Lányok,
Szerintetek az normális, hogy a mai napig Lili kaksijából ki lehet következtetni, hogy mit evett az elmúlt nap? Néha még a színe is megegyezik. Tudom, hogy egy ideig ez természetes, de meddig? Egyébként jól fejlődik, egyáltalán nem sovány.

Puszi,
Megyek, mert apa ma éjszaka megint neki akar esni a szakdogájának.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Conti
A Milumil3-at nem ismerem, sőt még nem is láttam sehol. Babatejből eddig a beba2+-t tudtam, aztán most fedeztem fel a tescoban a mildibé3-at.

Nyuszi
Ja igen úgy elég nehéz lenne másképp adni a grízt. Kép

Rit
Már ennyi mindent mond Dodo? Nem semmi!
Megnéztem a profilod, nagyon szépek vagytok! Kép
Szoktál a westend felé sétálni? Ott a váci úti oldalán? Ha igen akkor lehet hogy egyszer téged láttalak? Egy szőke kiscsajszi ült egy asszem khaki szinű 3 kerekű babakocsiban. A mamájára nem nagyon emlékszem! Kép De az bizti hogy hosszú haja volt és össze volt fogva.

Ilke
okés. Levinek én is csináltam szőlő levet, de neki nem ízlett! Kép Fintorgott és megrázkódott tőle, pedig édes volt.
Kaki ügyben nem tudok nyilatkozni, Levié most állandóan fekete a vastól. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Tegnap mi is vásárolgattunk, csak hogy gyakoroljam a vezetést. Hát, tegnap nem voltam valami ügyiKép de legalább kapott Gergő cipőt és mamuszt, meg egy polár összeállítást, gatya, póló és mellény.
Visszapillantót mi sem találtunk (Cora), de majd akkor Megatoys.
Vettem kormányzárat is, Ti használjátok?

Forti
a melegentartó funkciót még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy a melegvíztől olyan sokáig meleg marad a kajaKép

Noémi
Üdv itt isKép

Ilke
Gergőnél is látni a menütKép Főként a sárgarépa, sütőtök és a spenót egyértelmű.
Én szerettem a matekotKép

Rit
Szépek vagytok!

Sasha!
Hú, ez szörnyű lehetett. Nálunk már akkor is üvöltés van, ha én szívom az orrátKépJobbulást!

Djeszter
Én is próbáltam szavazni, remélem sikerült.

Nyuszika
AutóKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

Banyóci
Tényleg elkerülte, bocsi és kösz a tippet, akkor beugrom érte!!! KépKép Ma úgyis megyek riasztót szereltetni Soroksárra, útban oda beszerezzük Kép

Forti
A Westend felé szoktam járni, de sosem sétállok, mármint abban a tempóban, amit emberek sétának hívnak. Ha arra járunk, mindíg rohanunk: útban a dédiékhez v. onnan haza v. pókkajáért Kép És a babakocsink valóban 3 kerekű, de sötétkék/sárga variációban Kép Amúgy meg egyszer már javasoltam, hogy talizzunk, csak nektek nem volt jó a délelőtt KépKépKép

Na, megyek sütni, du 2 re kell vinnem a kocsit, igyekeznem kell az itthoni dolgokkal.

Rit és Dodo

rit

anemona7

Beszti
Elfelejtettem írni, hogy találtam egy konditermet a belvárosban, VII. ker, Rottenbiller u. Szóval végül én sem megyek az A1be, sokkal drágább és messzebb is van. Itt is van gyerekfelügyelet, mondjuk az a baj, hogy reggel 8-10ig v. du 16-18ig, de van!! KépKép Átprogramozom Dodeszt egy kicsit és megpróbálunk a reggeli időben menni KépKép

Amúgy van másik is, full time gyerekmegőrzős, csak az a baj, hogy az nem konditerem, hanem csak torna, de az meg a Bajcsyn van KépKépszakképzett dadával, 0-3 éves korig várják a gyerkőcöket.

pusz
Rit

rit

anemona7

Hali!

Itt a folytatás, csak sűrű volt a napom tegnap, meg ma is az lesz.

Szóval kicsordult a könnyem, a dokinő meg az üvöltő gyerek feje felett nekem támadt, hogy ne hisztizzek, mert azt a gyerek megérzi... stb-stb én meg annyira pipa lettem, hgoy már mérges tehetetlenségemben tovább könnyeztem. Aztán meg jött azzal, hogy mért nem szorítom jobban a kezét az asztalhoz... mondanom se kell, hogy szegény gyerek kezét már így is úgy szorítottam, hogy piros lett, de nagyon kapálózott. Ezért is odavágtam az orvosnak. Aztán meg közölte a nő, hogy ő még ilyen anyukát nem látott, aki ennyire nem bízott meg benne...... Ne csodálkozzonKép A másik doki pont szabin volt, az egy idős bácsi. Amikor ilyedtségből voltam nála akkor olyan aranyos volt és annyira más hangnemet ütött meg, hogy benne szó nélkül bíztam volna.
Aztán rövid úton leállítottam a nőcit, de a slussz poén az az, hogy még mehetünk hozzá 3-4 napig ilyen borzasztó orrszívásraKép Most is megyünk, mingyárt indulunk...
A diagnózis: A gyereknek azért nem indult meg az orrából a váladék, mert túl nagy az orrmandulája (lehet majd egyszer kiveszik) és nem tud kifolyni rendesen a nyák, ezért letapad neki. Ezért is húzódik már ennyi ideje ez az egyszerű kis nátha, mert a füle is szép, a torka sem piros egyáltalán, csak egyszerűen nem tud kifolyni a nyák. Hiszem, hogy 4 hónaposan is azért durvult el a náthája asztmás jellegű hörghuruttá, mert a váladék lefolyt a tüdejébe... Csak hát akkor ezt senki nem nézte...
Kaptt köptetőt, Rihnatiolt, meg orrcseppet. A gyereknek az orrcseppet 3x kell napjában adni orrszívás után és úgy, hogy a feje totál hátra legyen hajtva (pl le kell lógatni az ágyról), mert különben a torkára megy és annyira pocsék az íze, hogy elhányhatja magát...

Fasza.

sasha

Kép
sasha

Hello

Rohanasban vagyok mert ma en fozok,ja es meg var a teregetes is.Szerencsere Alex visszalaudt a nagyi kis rabeszelesere: )

Djeszter
Hu jo kilatasok: ))

Conit
Ez nem egy szorakoztatao konyv inkabb tanulsagos,a Hit gyulekezet masik arca.Egy baratnom oda jar es nagyon feltem ,de sajnos semmivel nem lehet meggyozni .Valaki ajanlotta ezt a konyvet,hat meg csak a felenel tartok de nagyon durva ami ott folyik.: (

Banyoci
Alexnak is Pablosky bakancsa van: ))Es igazad van nagyon ugyesen jar benne,sokkal jobban minta mamauszban vagy mezitlab.Tenyleg draga,bar mi ugy kaptuk egy ismerostol akik sajnos nem hasznaltak mert akislany beteg es nem tud menni: ((azt hiszem talan oszi/tavaszi cipire is benevezunk van felcipo is es hol a bolt?

Rit
Erdekes en nem erzem a szagat: ))Jo tukor keresgelest: )
Csak hasznald ki az ilyen elhetosegeket: )
Egyebkent mi sem voltunk meg betegek,egyszer volt 1 napig lazas es kesz.Olyan jo ez ,pedig azt mondjaka tapszeres babaknak nem oylan jo az immunerendeszeruk,ha ezek szerint ez sem mindig igaz: ))Rmeelem nem kiabaljuk el: )

Ilke
Neha en si latom,sot erzem hogy mit evett,bar nem darabokban csak a szine olyan: )

Judy
En csak Pesten itt videken soha nem hasznalom,bar van inmobilizer+riaszto is de a tolvajt szerintem semmi sem riasztja el: (

Sasha
Hat en emgertelek,en is sirnek ha kinoznak szegenyt,es igen is allj ki az igazadert.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Dani tegnap kimondta, hogy papagáj!!! A spectrumot néztük és ott voltak. a hogy repül a madárrra, csapkod a kezeivel, szabályos repkedő mozdulatokkal. aztán papag lett a apagásjbó a végén, de nagyon tetszett neki.
És énekelget Kép is.

sasha

Jobbulást Gabinak és gyorsan felejtsétek el ezt a kórházi rémálmot!

Rit
Dani sem volt még beteg, kivétel egy 1 hetes nátha, de ohne láz! hiába vasgyúrók ezek a kölkök Kép

Banyóci
A Mészáros doki szokott uh-zni, magas, kcsit nagydarab, fekete gondör hajú doktor bácsi. Pont holnap megyek hozzá. A Sipos-t nem ismerem, pedig a ctg-ken rengeteg orvos jött ment, de fog. nincs ki kicsoda.

Judy
A vezetésbe pedig majd belejössz, most már a párom lazán odaadja nekem a kocsit, bármikor kell. Most már ott tartok 7 év kihagyás után, hogy minden izgulás nélkül be tudok ülni a kocsiba és ismeretlen helyre is el merek menni térkép alapján. A helyismeretem elég jó, nem szoktam eltévedni.

gumicukor

UI:
holnap a KÉsz átverés show-ban lesznek RR és SN-ék. akiknek a házában még mindig ég a zsír... Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti
Várunk majd egy táblát mára - én is el akarom tenni emlékbe KépKépKép

Mit szóltok, remekül alakul az idő, nem??? Bár az igaz, hogy a szülinapjára jó időt rendeltem -az meg is van, de csak holnap tudunk elmenni az állatkertbe, mert a papának ma melóznia kell - szóval drukkoljatok nekünk holnapra is jó időért!! KépKépKép
- meg azért is, hogy fincsi tortát sikerüljön sütnöm KépKép

Rit és a MA 1 ÉVES DODO

rit

anemona7

Jó reggelt!

Banyóci!
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem.Kép
Szavazatot köszönjük.Kép Október közepéig lehet szavazni.
Csak csendben súgom meg, hogy naponta akár többször is. Ahányszor belépsz az oldalra.
Akkor jöttem rá, mikor megláttam, hogy valaki 2 óra alatt kb. 800 szavazatot szedet össze.Kép

Rit!
Köszi!Kép
Jó a kép!
Boldog szülinapot Dodonak!!
Kép

Judy!
Neked is köszi!Kép

Sasha!
Kép

Kataa!
Félek, egyre nehezebb lesz.

Lányok!
Kérünk még szavazatot,Kép mert már sehol sem vagyunk. Kép

Djeszter
djeszter

Rit!

NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KIVÁNUNK DODONAK!

Puszika

Banyóci és Gyurma

KépKép
KépKép
banyóci

Rit
Boldog szülinapot! Drukkolok a jó időért holnapra, és a tortasütéshez is megy a drukk ezerrel. Ügyes legyél.

Sasha
Jobbulást Gabinak! Nem semmi lehetett az a dokinő. Én biztos leüvöltöttem volna. Remélem a mai orrszipp már jobb lesz.

Orrszívás
Nálunk már akkor üvöltés van, ha meglátja a porszívót. Sajna most taknyos, vírusos nátha, így naponta többször üvölt az orrszívás miatt. De szerencsére hallhatóan tisztul.

Kormányzár
Férjem azt állítja, hogy a kormányzár kb. 2 másodperccel hátráltatja a tolvajt..... Nekünk nincs is.

Nálunk a náthától eltekintve minden a régi. Apát mégsem osztottam ki, pedig lehet hogy kellene. De nem akarok vitát. A felkelések kicsit normalizálódtak, már "csak" 3x kelünk éjszaka. Azt találtuk ki, hogy apának van még 6 nap szabija, kiveszi, és ő fog felkelni a gyerekhez éjszaka. Hátha ez bejön........
Úgy néz ki, hogy kezdünk megint normálisan enni mást is,nemcsak anyatejet. CSAK EL NE KIABÁLJAM. Tegnap már evett tejpépet is, meg gyümit is. Kiváncsi leszek a mai napra.
Náunk a cica a nagy kedvenc, mondja neki hogy am-am, a hintát még dülöngélve mutatja, közben valamit motyog, de nem értem. Kép Megtanult lemászni az ágyról, mutatja hogy büdös (orra elé teszi a kezét) és mostanában imád fogócskázni az apjával. Érdekes hogy velem nem is akar, lehet hogy tudja hogy én nem tudok térdelni.........
Nekünk is van szenzor a gyerekben, akkor riaszt, ha én lefekszem. Onnantól számítva, hogy leteszem a fejem a párnára 5 percen belül felébred. Apa már csak nevet rajta.

Ja és egy kérdés: azt vettem észre,hogy a kiságyában nem alszik jót, és nem is akar ott aludni. Szerintetek korai nem kiságyban altatni? Napközben a gyerekszobában lévő franciaágy szivacson alszik, és éjszaka is mutatja hogy oda akar menni. Álmában jól körbejárja a szivacsot, alszik minden zugában és nem is ébred olyan sokszor. A kiságyban szerintem állandóan beveri valamilyét. Apa szerint korai ott hagyni éjszakára, én szivem szerint már hagynám neki. Lehet hogy hétvégén kiprobálom, apa úgyse lesz itthon KépKép

További szép napot mindenkinek

Szilcsike
szilcsike

Djeszter
Szavaztunk Kép naponta egy elment már Kép

Szilcsike
szilcsike

Hahó!

Rit!
Boldog születésnapot DodónakKépDrukk a tortához! Majd írd meg milyet sütöttél, légyszi!

Kataa!
Hitgyüli szerintem is szörnyű! Tv-ben néha mutogatják őket.

Szilcsike!
Hát én is ettől félek, na mindegy, van riasztó is az autón. Én még nem merném nem kiságyban altatni.
Fejvédő nem jó a beverések ellen? Bár igaz, a matracról nem tud nagyot esni. Nem lesz neki hideg a földön?

Gumicukor!
Remélem, hogy belejövök, csak én is sokat kihagytam és előtte is csak kisvárosban vezettem.
Ügyi dani, papagáj, nem semmi. A Tóth doki tényleg morcnak néz ki, de rendes.

na pusz én is rohanok
Judy
Judy

Ilke!
Szerintem teljesen normális a kaki ügy. Nálunk sajnos néha nem csak a szinén, hanem az állagán is látszik az elfogyasztott menü.(darabok) Talán ez a nem normális, de szerintem ez azért van, mert sokszor nem rágja meg rendesen az ételt, csak nyeli folyamatosan.

Rit!
Nincs mit! Ott keresd, ahol a biztonsági dolgok vannak (zárak stb.) Mi is rengeteg helyen kerestük, de már megfogadtam, hogy ruhán kivül mindenért a Megatoys-ba fogunk menni, mert már sokszor jártunk igy, hogy valamit nagyon kerestünk és csak itt kaptunk!

Sasha!
Hát ez borzalom! Szegény Gabi! Én nem valószinű, hogy visszavinném a fent emlitett dokihoz. Gyurcival mi is voltunk már többször a gégészeten, mert állandóan oda küld a gyerekorvos a szörcsögésével (pedig semmi baja sincs). Első alkalommal én is kifogtam egy ilyesmi dokit. Hát többet nem mentem hozzá. Megnéztem, hogy mikor rendel a másik, és utána már mindig hozzá jártunk. Ő rendes volt.

Kataa!
Igen, van félcipő is! Mi a Pólusban vettük a Branch gyerekcipő boltban. Elég jó kis bolt szerintem, mert több jó márka is megtalálható egy helyen, és van választék is. Máskor is ide megyünk majd.

Gumicukor!
Nagyon ügyes a Dani!!!
Akkor igy tudom melyik a Mészáros doki!
A Sipos az egy magas, nagydarab, őszes göndör hajú
fazon. Ha rá gondolok még ma is idegbeteg leszek, de nem akarom részletezni, mert valószinüleg nem lenne szalonképes!

Djeszter!
Szavaztam ma is, de képzeld el, amikor újra és újra beléptem és szavazni akartam többször is, akkor azt irta ki, hogy ön már szavazott! Majd még próbálkozom, hátha sikerül behoznia Marcinak a lemaradást!

Puszi

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Köszi a szülinapi jókívánságokat: tolmácsolom az illetékesnek egy-egy puszi kíséretében KépKépKép

Szilcsike
Próbáld ki. Nekem pont az van, hogy idáig még 1x sem aludt kiságyban Dodimó, viszont most 7végén elhozzunk Csabáról az én volt kiságyamat. Nekem meg abból van elegen, hogy addig forog-pörög éjjel, míg vagy lemászik a szivacsról és akkor felébred és sír, vagy átmászik hozzánk, akkor meg én nem alszom semmilyet KépKépKép Én meg pont a kiságyban reménykedem, hogy az talán lekorlátozza majd a mozgását, mert ha így haladunk, soha életében nem lesz képes ágyon aludni, mert mindíg csak leesne róla KépKép

Judy
Gesztenyetorta lesz, piskóta alap, gesztenyekrémmel.

Rit és Dodo, aki most itthon is az autós gyerekülésében ücsörög, ki tudja, mi okból kifolyólag Kép

rit

anemona7

Banyóci!
Nálunk is van Marci kakijában "emésztetlen" hami. Pl. szőlőhéj, kukorica, zöldborzó.
Tuti, hogy nem rágja meg rendesen. De hát nekünk még csak 6 fogunk van. Nincs is mivel megrágni. Kép
Szavazás: Be kell zárni az oldalt, és újra megnyitni. Kép
Nagyon ari vagy, hogy probálkozol.
Szerintem az oldal készítőt felfedezték annál a kislánynál a csalást, mert hihetetlen gyorsan emelkedik a szavazatok száma, és mintha 1000-et el is vettek volna tőle. Kép

Szilcsike!
Köszi a szavazatot!

Beszéd:
Marci még nem mond semmit. Kép
Azért nem vagyok nagyon elkenődve miatta, mert Dani is csak 25-26 hónaposan kezdet el beszélni.

Még egyedül sem megy Marci. Ha akkor akarta volna, mint Dani, tegnap el kellett volna induljon. De nem. Látszik rajta, hogy szeretne már, de nem megy neki. Kép

Megyek, mert bemászot az ágy alá. Kép

Djeszter
djeszter

Rit, Judy
Nálunk pont az ellenkezője van. A kiságy már körbe van rakva fejvédővel, igy is max. 1,5-2 órát alszik benne este, aztán már nem is tudom belerakni, hiába alszik, ahogy az ágyba teszem már üvölt is, és mutatja a szivacsot.
Igazából ez nem is szivacs, hanem ágybetét. Kb. 20 cm vastag. Egyáltalán nem hideg, most is azon alszunk, csak most együtt.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Rit!
DODO-nak hatalmas gratuláció ELSŐ szülinapja alkalmából! Isten éltesse sokáig!

Szilcsike!
Gábor 8 hónapos kora óta alszik a földön lévő matracon. Nem hideg, hiszen mitől lenne az?! Ha panelban laktok akkor van padlófűtés is,hiszen alatattok lévő lakásban is fűtenek. Mellesleg egy matrac akkor is hideg míg be nem melegíti az emberi test ha ágyon van... Ha nagyon félsz, hogy fázni fog akkor a matracra a lepedője alá tegyél egy jó vastag plédet, mert az alapjáraton meleg hatású. Gabi is utált a kiságyban aludni és én meg nem fogom csak azért ott altatni, mert félek. 10 cm- magasságról nem koppan nagyot, de én is úgy rakom le, hogy 2 nagy díszpárna védi oldaltKép Nem akart eddig még soha leesni róla, viszont mostanában 180 fokban elfordulva találomKép Vagyis a másik irányban van a feje, mint ahogy én leraktam. DE átalussza az éjszakát már majdnem 1 hete!!! Eddig a fogai miatt nem tette... Este lerakom, és hajnal 6 körül van az első riasztás, ami után még alszunk 7-igKép

sasha

Kép
sasha

Rit

BOLDOG SZÜLINAPOT DODO-NAK!!! KépKépKép

A felnőttek "kakijában" is ott van a kukorica Kép

Ágy, alvás téma:
Nem lehet, hogy akik szivacson altatjátok, azt szokta meg a baba? nem csodálom, hogy utána nincs kedve a rácsos ágyban aludni.
Én kezdettől fogva következetes voltam, hogy az alvás az a saját ágyikójában legyen. Volt az elején sírás, de most már egy hang nélkül elalszik, tudja, hogy ott kell aludni este és délután. Van fejvédő a kiságyon, de most már sokat forog, sokszor pont fordítva alszik, mint ahogy letettük, tehát elvileg nincs sok értelme már nálunk a fejvédőnek. Sokszor teljesen fel van túrva az ágy sarkába, hiába van odakötve. Éjjel szoktam hallani, ahogy forgolódik álámában és néha neki kocog, de észre sem veszi.

Szilcsike
Nem lehet, hogy zavarja, hogy nem lát ki afejvédőtől, amikor alvás közben kipillázik kicsit?

sasha
gratula Gabinak az éjszaka átalvásához.
Dani akkor kezdte, amikor egyik napról abbahagyta a szopit, pont 11 hónaposan. utána paráztam, mit fogok neki adni, ha felkel, de a cici nem kell neki. Hát onnantól kezdve nem is kelt fel éjjel többet, este 8tól reggel 7-8-ig alszik.
Még a fogait sem vesszük észre, csak kijönnek, igaz edig van 5 db Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Rit, boldog első szülinapot DodónakKépKépKép

Judy, nekem két autó kormányát sikerült tönkretennem a kormányzárral, hiába, antitalentum vagyok. A mostaniban váltózár van, ez elég biztonságos, riasztóm egyébként nincs is. Ami pittyeg.

Kataa, ezért a könyvért nem irigyellek, nekem a Gyűrűk ura van a párnám alatt.

Sasha, további javulást nektek, és ne hagyd magad, én is ki nem állhatom az ilyen atyaúristen orvosokat.

Forti, a Milumil3 ugyanúgy gyógyszertárban kapható mint a többi, de többször vettem már a tescoban is. Finom gyümölcsös ízű. Én azért maradtam ennél, mert egyrészt szereti, másrészt nagyon jól oldódik.

Conti

conti

Sziasztok!

Mindenkinek koszonom az otleteket! Sajnos csak ritkan tudok netezni, de azert vagigolvastam. utananezek a konyveknek, meg egyszer koszi.

Bea
Bea

Sziasztok!

Rit!

Boldog első szülinpaot Dodónak!Kép Hihetetlen nem?Kép
A torta piskóta alpú lesz, akkor ezek szerint már te is adzs neki néha tojásos dolgot? Már Emma is kóstolgatja, de csak mértékkel.

Rit, Sasha, Kataa!

Akkor most hogy 1 évesek leszünk, ti leálltok a vízforralással meg üveg sterilizálással???

Sasha!

Nagyon durva ez az orrszívás, mi is voltunk a Heim Pál fülészetén, de nagyon kedves doktornő volt, igaz, csak belenézetta fülébeKép
Épp mikor kint volt az orvos Emmánál kérdeztem tőle hogy nagyok e Emma mandulái, mert hogy a férjemé nagyon nagy és a családjukban több kigyereké is. Erre azt mondta hogy mindne kicsié nagy, olyna 4-5 éves korulkra fejlődik vissza, de vannak ilyen tipikus mandula nagyobbodásos, orrmandula broblémás, asztmára hajlamos gyerkőcök, méghozzá elsősorban a szőkés, jó husiban lévő gyerkőcök, ők hajlamosak rá.Kép Hát nem egészen értem mi az összefüggés, de mivel a férjemék családjában általkában az össze kisgyerek szőke és vasgyúróKép, így nem firtattam, aza ksifiú meg akire gondolva kérdeztem, kifejezetten ilyen, mintha őt írta volna le, szóval lehet hogy van benne valami. A lényeg, hoyg szerinte Emma nem ilyen típus, de azért majd figyelünk rá jobban. Nekem azért gyanús a kiscsajKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Rit!

Feltétlenül, csak egy hirtelen ötlettöl vezérelve leugrottunk Székesfehérvárra, és nem tudom, mikor érünk haza.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
most csak gyorsan irok.
képzejétek hétvégén petike egyedül állt a saját lábán Kép igaz közben sirva fakadt ilyedtében mert nem tudta mire vélni a dolgokat csak sajna azota se lehet rábirni hogy egyedül álljon Kép szerintem egy kisé fél anyiszor eset el Kép mikor ilyenel probálkozot Kép a másik nagymutatványa meg az volt hogy pár lépést tet ugy hogy csak az egyik kezét kelet fogni Kép de itt is a vége az let hogy rosszul lépet és elest ere elkezdet sirni Kép bár ezt a mutatványát azért ma is megmutata 1-2 lépést tet ovatosan de utána már nyult is a másik kezemért is hogy ö inkább 2 kezét fogva szeretne sétálni ez már nagyon megy egész hosszu távokat képes megteni igy ugyhogy a hétvégén mikor apja is velünk sétált akor apja a babakocsit tolta én meg petikével mögöte sétáltam és minden ujdolognál megkelett álni és megnézni és elmondani hogy hivják aztán mehetünk csak tovább Kép amugy km hiányos lett petike Kép ha nem sétálunk naponta 2x akor itthon akar a lakásba Kép .

Lányok
szoritsatok nekem megyek ma fogdokihoz mert retentöen fáj a fogam 2 napja .

menem kell
pusz csics és petike
csics

Sziasztok!

Djeszter!
Úgy csináltam, ahogy mondtad! Bezártam, újra megnyitottam és ezt irta ki. Nem baj, még próbálkozom!

Mindenki!
Alvás, ágy:
Gyurci 5 hónapos koráig csak és kizárólag a saját kis rácsos ágyában aludt, illetve egyszer-kétszer mózeskosárban amikor lent voltunk a Balatonon!
Aztán januárban elmentünk nyaralni, és ott a szálláson hálós utazóágyat adtak a babónak. Ezt olyan tökéletesen megszokta a 3 hét alatt, hogy miután megjöttünk nem tudott rendesen aludni a rácsosban. Egyébként is akartunk utazóágyat venni, mert mi tavasztól-őszig rengeteget vagyunk a Balatonon, igy hát meg is vettük. Csak hát előzetes terveinkkel szemben azóta is abban alszik itthon is, mert a rácsosban már nem érezte jól magát. Végülis nem bánom, mert általában a gyerekek szeretik valamihez, valami biztos ponthoz kötni az alvást (legyen az cumi, maci, vagy akármi), és Gyurci igy a saját ágyához köti. Bárhova megyünk mindig visszük magunkkal, nem foglal nagy helyet, és ami a lényeg, hogy mindenhol elalszik benne. A rácsosat akkor szét is szereltük, azóta is csak a helyet foglalja.

Beszéd:
Nálunk ezek mennek:
em=nem , ge=igen , anya,nyanya=ez én vagyok, papa,apa=ez nyilván apa, kaka=ezt elég sok mindenre mondja, arra is amire kell, te=tessék (amikor oda ad valamit) , ké=kérem , és amit a legjobban szeretek az amikor ül a földön, rakosgatja a játékait és közben folyamatosan számolgatja őket, meg az ujjait is szokta. Igy: egy-ketó

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Manó!
Én 1 éves kora után szénsavmentes ásványvizzel kezdtem el itatni. Azóta is! Azt mondják, hogy ez igy jó, csak nem mindegy, hogy melyik márka, mert van amelyik nem való babának a nátrium tartalma miatt.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Rit
Akkor nem ti voltatok. Amúgy a sétát nem szó szerint értettem, igaz nem rohamléptekben haladt el mellettem a babakocsival, de nem is cammogtak. Ok, talizhatunk, de most igazából időpontot megint nem tudok mondani, vannak nálunk fejlemények, lehet hogy költözünk, vizsgák, így most kicsit teli van a fejem, de felírom, és megbeszélhetjük a talizást.
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Dodónak!! Kép

Gumicukor
Kiváncsi vagyok rájuk! Szerinted már megvan a babájuk? Már eltelt szerintem az a négy hét! Nem mondták be a tv-be hogy megszületett volna Lora! Kép Kép Kép

Szilcsike
Nem próbáltátok átteni máshova a kiságyát? Nem lehet hogy rossz helyen van? Ezek a manók mindent megéreznek.
Mondjuk mi nem ilyen okból, de áttettük Levi ágyát más helyre, és rá egy-két nappal végig aludta az éjszakát (persze ezzel egyidőben kezdte el enni a grízt is).

Conti
Gyümölcs ízű?? Az tök jó lehet. Képzeljétek most vettem mildibé3-at a gyógyszertában 1990,- Ft-ért, a Tescoban pedig 1700,- Ft-ba kerül. Kép
Azt hittem ugyan annyiért kapom meg a gyógyszertában ha már egyszer úgy is ott volt dolgom. Jó nem vág földhöz az összeg, csak ledöbbentem rajta.

Manó
Én most 1 hete kezdtem el keverni a forralt vizet sima vízzel, pedig Levi már 14 hónapos. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Hát itt nem semmi a tempó. Annyit írtok,hogy nehéz követni. Nem tudok ilyen sűrűn jönni,úgy hogy nem tudom meddíg jutokKép
Írok magunkról,amíg titeket meg nem ismerlek.
Szóval,Dominik 9 hónapos,és már 1 hónapja megy.Kép
A nehezebbik dolog,hogy egész nap foglalkoztatja magát,ami nagyon jó,csak éppen másra nem hagy időtKép Ezért is nem tudok sűrűn jönni,mert amikor alszik akkor megpróbálom behozni a lemaradásokat.Most,hogy már megy valamivel könnyebb a helyzet,de mellette csinállni bármit is képtelenség. Lányok ti hogyan tanítottátok meg a gyerekeket játszani? Tudtok valami jó ötletet? Egyedül nem játszik,csak ha valaki ott van vele. Ha ellépek mellőle jön utánam,és rángatja a ruhámat,hogy vegyem föl,foglalkozzak vele. Tapasztalat??? Igaz,hogy ez később meghálálja magát? Egyébként rendes gyerek,mert nem rámol szétKép nem pakol(legalábbis még).

Judy!
Szia itt is,bár nem tudom meddíg bírom itt a tempót. Lehet,hogy a végén már csak a másik topikba tudok jönni.

Rit!
Boldog szülinapot Dodónak!

Conti!
Ugye te érdeklődtél a Millumil 3-tápszer felől? Én is most vettem először Dominak,de utóljára,mert ez sem táplálóbb a Beba 2+-nál. Legalábbis Dominak. Már vettem is egy másik fajtát.

Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Noémi
Noémi

Djeszter!
Na most sikerült szavaznom! Leadtam kb. 10 szavazatot egyszerre. Többet nem nagyon mertem igy hirtelen, nehogy kizárják a kis édest a versenyből! Olvastam, hogy bekeményitettek!

Noémi!
Szia!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Noémi, én nem érdeklődtem, hanem mi azt használjuk. Mármint a Milumil3-at. Szerintem ua. tápláló mint a többi 3-as. De minden gyerek más, az a legjobb ami nekik ízlikKép
A tesóm kislánya is ilyen gyorsan csinált mindent, mint a tied, jobban mondva az övé hiperaktív. Már öt hónaposan felállt az ágyban, nekem Betti meg csak hét hónaposan fordult meg!
Őszintén szólva nem bánom.

Forti, azért az túlzás hogy gyümölcs ízű, gyümölcsös pontosan. Levi majd eldöntiKép

Manó, én az óbudai babavizet használom, azt nem kell forralni. Sőt a felnőttek kávéja is abból van.

Conti

conti

Banyóci!
Köszi!
Nagyon aranyos vagy. KépKépKép
Igen, bekeményítettek, de jogos.

Megyek, mert Marci éhes.

Djeszter
djeszter

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: