Szevasztok csajok...egy kis elmenybeszamolo
nem tuntem am el de ma annyira ragyogo ido volt 20-25fokkal,hogy csak este 6ra jottem haza es reggel ota uton voltam
Eloszor is dokihoz mentem...inkabb nem reszleteznem sem a stilusa sem a velem valo hozzamallasa nem volt szimpi...es olyan kerdeseket hozzott fel...parom elott...csak irultam meg pirultam...
en a velemenyere voltam tulajdonkeppen kivancsi...a leleteim alapjan nem arra,hogy azt firtassuk,hogy a 12ev alatt nem vedekeztem egyik pasimmal sem?!Ovszerrel sem...hat nem tom ha valaki nem vedekezik abba az ovszer is beletartozik...aztan meg kitaglalta a lenyeget...hogy egyik pasimmal se vedekeztem...mondom nem olyan sok volt es hosszu kapcsolataim voltak es ugyvoltunk vele ha jon jon...
aztan jott a volegenyemrol a tema...annyira beleturkalt a maganeletembe...ott ember elott...
rosszul ereznem magam
meg hogy o nem szolhat abba bele,hogy mi akarunk e gyereket...mondom nem is azert jottem ide...
szal katasztrofa volt...meg,hogy en nyugodtan bizhatok a Sanno korhazban mert ngyon jo korhaz szuper orvosokkal...
es mert nem bizom bennuk?Teljesen jogosak,hogy nem tudnak gyogyszert adni en is ezt latom...bla bla bla...es nem az,hogy nem bizom...hanem mastol is kiszerettem volna kerni a velemenyt..... nem kellett volna....amugy o is mondta 40-45eves nok produkalnak ilyen eredmenyt....over aged vgyok...es o is a lombikot ajanlja...bar o idot nem hatarozott meg azert ugye megemlitette,hogy 40evesen mar nehez babat osszehozni...es egyre csak nehezebb lesz...es nem azt kell most nezni,hogy en meg csak 30 vgyok... lenyeg a lenyeg ember mindent hallott...a kinos kerdeseken csak mosolygott...nem volt merges sem...szal nem volt kiakadva vgy elszontyorodva,hogy esetleg most babat kellene gyartanunk sot ngyon kedves volt velem...utana is puszi minden ment melozni igy is 1orat kesett de mar a liftben lefele nem tudtunk mit szolni egymashoz mert zavarban voltunk...
most hagyom kicsit hagy gondolkodjon ezen amiket hallott nem kerdezek ra mikor hazajon...mert nem akarom ugy erezze mogy raeroszakolom
Szal 10-11ig ott voltunk...aztan mentem felvenni az utlevelem mert MEGJOTT!!!Pedig azt mondtak 3-6honap
erre megvolt 1honap alatt...bar allitolag csak a szavazas miatt...valaki elhozta... na persze es azt is mondta szeretettel var a magyar talalkozora ami penteken lesz
na gyorsan hivtam Kitty-t
Azt mondja nem-e megyek el vele varasolni Ikebukoru-ba...Mondom oke de nekem felkell vegyem ember cipojet a boltban meg megjavitottak ... szal mentem hozzajuk...tudjatok o az akinek van a 2 es fel eves kislanya
es Magyarok...es a korhazban tokveletlen ismerkedtunk meg
azota meg talizunk mindig
szal mentunk vasarolgatni a bebinek dolgokat...ruhat...es kepzeljetek olyan ari kis rucik vannak potom 2000ft-ert...hogy az itteni fizeteshez szamolva mi az a 2000ft...ngyon szupik...egybol gondoltam a babasakra...hogy itt milyen jol belehetne nektek vasarolni...es tok kis divatos cuccok...otthon tobb 1000 az tuti... tyu es mar a tavaszi noi kollekcio is bejott...vettem egy szupi folsot...nem volt nalam tobb penz ezert csak egyet
de majd holnap bepotolom...aztan visszamentunk Kittiekhez lepakoltuk a cuccost...es mentunk embernek felvenni a cipojet...Ginza-ra(Ezek a neved en olyanok mint Ferencvaros vgy Nyugati....stb.) Aztan korulneztunk a Zara-ban Na hat az isten penze nem lenne eleg itt elkolteni Utana meg irany mindenki haza...6elott ertem haza...es elfelejtettem reggel kulcsot vinni mert egyutt mentunk ugye el otthonrol...igy en sosem viszek kulcsot...csak az nem volt a fejemben,hogy esetleg haza is kell jonnom
Meg jo,hogy a portas bacsi itt volt...6ig vannak...es oneki van kulcsa minden lakashoz...igy betudott engedni... persze elotte felhivta a parom,hogy beengedhet-e Merthogy o nekik mi egyformak vgyunk feher emberek es nem ismer meg...7honapja lakom itt naponta tobbszor megyek ki be...valamelyik nap epp tole kertem el a suto angol nyelvu leirasat....na mind1 ennyit errol
Utana mentem vittem parom oltonyeit tisztitoba mert megkert ra
utana vettem kajat meg viragot...imadom a viragokat es szeretem ha mindig van a lakasban most jelenleg 3helyen is de majd veszek az erkelyre is Leultem,hogy elolvaslak titeket meg ettem a vacsim aztan elcseteltem az idot...most meg 11:30 es meg mindig itt ulok es irok....de tudjatok nekem bekell hozni az egesz napos lemaradast
Ember kozben hazajott...jokedvuen...kaptam puszit is segitettem neki feloltozni...ment a baratjaval talizni aki itt van Amcsibol...lehet akarnak 4szem kozt beszelni mert engem nem hivott..en meg most hagyom lehet kikell beszelje magat valakinek...
o meg jo fiu epp hazasodni keszul...szal egy ilyen barattal barmikor kettesben hagyom
tegnap volt akcio
megint nem vedekeztett/tunk...bar meg csak most mult el szal nincs pe-m de azt o nem szamolja
....szal szupi...pozitiv vgyok es a tavasz mehozta a meg pozitivabb energiat
Valaki kerdezte viragzik-e mar a cseresznyefa...ez idojaras fuggo
viszont annyira gyonyoru ha nem mossa el az eso
Tavalyi fotoim vannak a masik gepen...de majd iden is csinalok es mutataok belole Itt amugy nagyon unnepelt dolog a viragzasa