Új privát üzeneted érkezett!

Hat ne is mond...ep neztuk parommal a fotokat a Margit szigetrol...es a Japan kertrol...haaat kirohogott,hogy mi ez :roll: :oops: de majd en megmutatom itt mi a Japan kert :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Laptetu :!: :!: :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Biza, laptetüd van :lol: :lol: :lol: :lol: Kívánom, hogy hozzon szerencsét :wink:

Én is szeretnék igazi Japán kertet látni..... raksz fel majd képeket róla????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Persze azert mondtam...majd ha kitom csalni barinom feltetlen csinalunk fotot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj, de jóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köccikeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imádok mindent, ami szép :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szevasztok csajok...egy kis elmenybeszamolo 8) nem tuntem am el de ma annyira ragyogo ido volt 20-25fokkal,hogy csak este 6ra jottem haza es reggel ota uton voltam 8) Eloszor is dokihoz mentem...inkabb nem reszleteznem sem a stilusa sem a velem valo hozzamallasa nem volt szimpi...es olyan kerdeseket hozzott fel...parom elott...csak irultam meg pirultam... :oops: en a velemenyere voltam tulajdonkeppen kivancsi...a leleteim alapjan nem arra,hogy azt firtassuk,hogy a 12ev alatt nem vedekeztem egyik pasimmal sem?!Ovszerrel sem...hat nem tom ha valaki nem vedekezik abba az ovszer is beletartozik...aztan meg kitaglalta a lenyeget...hogy egyik pasimmal se vedekeztem...mondom nem olyan sok volt es hosszu kapcsolataim voltak es ugyvoltunk vele ha jon jon... :roll: aztan jott a volegenyemrol a tema...annyira beleturkalt a maganeletembe...ott ember elott... :oops: rosszul ereznem magam :roll: meg hogy o nem szolhat abba bele,hogy mi akarunk e gyereket...mondom nem is azert jottem ide... :oops: szal katasztrofa volt...meg,hogy en nyugodtan bizhatok a Sanno korhazban mert ngyon jo korhaz szuper orvosokkal... :roll: es mert nem bizom bennuk?Teljesen jogosak,hogy nem tudnak gyogyszert adni en is ezt latom...bla bla bla...es nem az,hogy nem bizom...hanem mastol is kiszerettem volna kerni a velemenyt..... nem kellett volna....amugy o is mondta 40-45eves nok produkalnak ilyen eredmenyt....over aged vgyok...es o is a lombikot ajanlja...bar o idot nem hatarozott meg azert ugye megemlitette,hogy 40evesen mar nehez babat osszehozni...es egyre csak nehezebb lesz...es nem azt kell most nezni,hogy en meg csak 30 vgyok... lenyeg a lenyeg ember mindent hallott...a kinos kerdeseken csak mosolygott...nem volt merges sem...szal nem volt kiakadva vgy elszontyorodva,hogy esetleg most babat kellene gyartanunk sot ngyon kedves volt velem...utana is puszi minden ment melozni igy is 1orat kesett de mar a liftben lefele nem tudtunk mit szolni egymashoz mert zavarban voltunk... :roll: most hagyom kicsit hagy gondolkodjon ezen amiket hallott nem kerdezek ra mikor hazajon...mert nem akarom ugy erezze mogy raeroszakolom :roll: Szal 10-11ig ott voltunk...aztan mentem felvenni az utlevelem mert MEGJOTT!!!Pedig azt mondtak 3-6honap :shock: erre megvolt 1honap alatt...bar allitolag csak a szavazas miatt...valaki elhozta... na persze es azt is mondta szeretettel var a magyar talalkozora ami penteken lesz :shock: na gyorsan hivtam Kitty-t :wink:Azt mondja nem-e megyek el vele varasolni Ikebukoru-ba...Mondom oke de nekem felkell vegyem ember cipojet a boltban meg megjavitottak ... szal mentem hozzajuk...tudjatok o az akinek van a 2 es fel eves kislanya 8) es Magyarok...es a korhazban tokveletlen ismerkedtunk meg :P azota meg talizunk mindig :P szal mentunk vasarolgatni a bebinek dolgokat...ruhat...es kepzeljetek olyan ari kis rucik vannak potom 2000ft-ert...hogy az itteni fizeteshez szamolva mi az a 2000ft...ngyon szupik...egybol gondoltam a babasakra...hogy itt milyen jol belehetne nektek vasarolni...es tok kis divatos cuccok...otthon tobb 1000 az tuti... tyu es mar a tavaszi noi kollekcio is bejott...vettem egy szupi folsot...nem volt nalam tobb penz ezert csak egyet :roll: :oops: 8) de majd holnap bepotolom...aztan visszamentunk Kittiekhez lepakoltuk a cuccost...es mentunk embernek felvenni a cipojet...Ginza-ra(Ezek a neved en olyanok mint Ferencvaros vgy Nyugati....stb.) Aztan korulneztunk a Zara-ban Na hat az isten penze nem lenne eleg itt elkolteni Utana meg irany mindenki haza...6elott ertem haza...es elfelejtettem reggel kulcsot vinni mert egyutt mentunk ugye el otthonrol...igy en sosem viszek kulcsot...csak az nem volt a fejemben,hogy esetleg haza is kell jonnom :lol: :? :roll: Meg jo,hogy a portas bacsi itt volt...6ig vannak...es oneki van kulcsa minden lakashoz...igy betudott engedni... persze elotte felhivta a parom,hogy beengedhet-e Merthogy o nekik mi egyformak vgyunk feher emberek es nem ismer meg...7honapja lakom itt naponta tobbszor megyek ki be...valamelyik nap epp tole kertem el a suto angol nyelvu leirasat....na mind1 ennyit errol :? Utana mentem vittem parom oltonyeit tisztitoba mert megkert ra 8) utana vettem kajat meg viragot...imadom a viragokat es szeretem ha mindig van a lakasban most jelenleg 3helyen is de majd veszek az erkelyre is Leultem,hogy elolvaslak titeket meg ettem a vacsim aztan elcseteltem az idot...most meg 11:30 es meg mindig itt ulok es irok....de tudjatok nekem bekell hozni az egesz napos lemaradast :lol: Ember kozben hazajott...jokedvuen...kaptam puszit is segitettem neki feloltozni...ment a baratjaval talizni aki itt van Amcsibol...lehet akarnak 4szem kozt beszelni mert engem nem hivott..en meg most hagyom lehet kikell beszelje magat valakinek... :wink: o meg jo fiu epp hazasodni keszul...szal egy ilyen barattal barmikor kettesben hagyom :wink: tegnap volt akcio :oops: megint nem vedekeztett/tunk...bar meg csak most mult el szal nincs pe-m de azt o nem szamolja :lol: ....szal szupi...pozitiv vgyok es a tavasz mehozta a meg pozitivabb energiat :wink: Valaki kerdezte viragzik-e mar a cseresznyefa...ez idojaras fuggo :roll: viszont annyira gyonyoru ha nem mossa el az eso :o Tavalyi fotoim vannak a masik gepen...de majd iden is csinalok es mutataok belole Itt amugy nagyon unnepelt dolog a viragzasa :roll: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es jo eccakat :wink: mentem aludni hajnal 1 :shock: 8kor meg megint kelek :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Szép álmokat neked.... hát nem volt valami jó fej ez a doki bácsi :roll: :roll: :roll: :roll: szegény párod, mit gondolhatott :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kellemetlen lehetett szegény párodnak és neked is,bunkóság volt ez a doki részéről az tuti! :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska!

Hát szerintem is nagyon bunkó volt a doki részéről :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én komolyan nem is értem,hogy lehet ilyeneket kérdezni és így belevájkálni mások magánéletébe,undorító dolog az tuti!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

még egy picológus is sokkal normálisabban viselkedett volna

nem értem, hogy egy orvos hogy viselkedhet így???? felfoghatatlan :!: :!: :!: :!:

Hogy vagytok?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én most szó szerint ki vagyok idegileg.ma annyit sírtam a köcsög anyósom miatt,a fejem is fáj már :!: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok teljesen eltévedtem itt a topikok közt!bocsi!
gratulálok a babásoknak legalább nekik jó én is irigy vagyok de nem roszindulatuan:)
Nitacska :ne idegeskedj ezzel általába minden menny igy van mindegyik csk a rosszat látja bennünk nem érdemes velük törődni
Erről az orvosos dologról csak annyit hogy én nem tudom bunkó emberek minek tanulnak orvosnak.puszika
bévi

Na mesélj, mit mert tenni??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Együtt laktok?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

még együtt lakunk...ma eldöntöttük,hogy elköltözünk innenn,dögöljön meg it egyedűl.
nekem idén január 6-án volt spontán vetélésem amit műszeresen fejeztek be.12 hetes volt a terhességem második baba ltt volna.
A köcsög anyós meg etz vágta a fejemhez,hogy én nyulkáltam magamba és azért ment el a baba és így elvettem a gyereket az apjától.
Nagyon szar volt,kezdtem túl lenni a fájdalmon erre ő meg a fejemhez vág ilyet. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: anyósód egy győkér! erre más szó nincs.

Bridget: Hú várjuk a Japán kertről a képet. Jó éjt!

Kép
csucsu05

Nita: Hogy lehet ilyen vadbarom, bunkú, hülye, állat és még sorolhatnám hasonló jelzőkkel :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ezt nem mondhatja komolyan :!: :!: :!: :!: :!:
Hát én is ott hagynám, az tuti :!: :!: :!: :!: Párod mit szólt hozzá :?: :?: :?: :?:
Nyudogj meg és ne foglalkozz vele :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem örűlt a párom...ő hozta meg most a döntést hogy költözünk és rohadjon meg itt a házába!!!!!!!!!
Párom is ezt mondta hogy nyugodjak meg,de elég nehéz!!!!!! :( :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tudom, hogy nehéz, de zárd magadra az ajtót és kész :!: :!: :!: :!: Fulladjon meg a banya :!: :!: :!: :!: :!:
Mikor költöztök? És hova?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mikor azt még nem tudjuk...soroksárra költözünk.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

albérletbe?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem albérlet...önkormányzati lakás még!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: De azt nem lehet csak úgy igényelni. vagy van össze köttetés?
Mert van aki éveket vár rá. Vagy ez más fajta?

Kép
csucsu05

Pont ezt akartam kérdezni én is???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita: mindeg yis a fő, hogy sikerüljön ettől az örült dilis nőtől megszabadulni mert kicsinál.
Amúgy a Zoli a munkahelyén nem tud igényelni lakást?

Kép
csucsu05

csucsu:szerintem nem.
anyu ismeri aki intézi azt a lakást.talán így sikerűl. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Drukk++++++++++++. Remélem, sikerülni fog minél hamarabb :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsa köszi a drukkot!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita:ne foglalkoz vele szerintem anyósod egy sült paraszt már bocsi de ebbe a helyzetbe a seged is ki kellett volna hogy nyalja nem ilyeneket tenni.De nekem is ismerős a helyzet mi is vele laktunk 3 hónapig mert felmondtuk az albit és még nem volt kész a házunk na kaptam én is egész nap az épitkezésen voltam mert a párom nem tudott itt lenni mikor haza mentem este 9-10 körül mindig olyat főzött amit én utáltam meg ő mondta hogy ne mosak este ő egész nap ugyis otthon van megcsinálja csak nekem soha nem mosot meg ha mosot is össze mosta minden szinü volt és ezt kacagva közölte de ha elköltöztök jobb lesz nekünk is igy van.
bévi

Nati:Persze itt is okoskodni akart de közöltem ez a mi életünk azt sem akrta hogy legyen babánk tudta hogy egész nyáron már akartunk babát hát ha terhes lettem volna is elvetélek szerintem.Mikor abba hagytam a fogigátlót nem jött meg azt hittem baba eljött velem az orvoshoz mert ő ilyen rendes cimszó és mikor közölte a doki hogy hormon zavar azt mondta rá hál istannek azért irtam le hogy érezd nem vagy egydül veled vagyunk.
bévi

bévi akkor te is át tudod érezni mit érezhetek én most!remélem 3 hét múlva el tudunk költözni innen! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITA?Szurkolok neked mert az életem azóta teljesen megváltozott :lol: :lol: :lol: Most már teljesen arra tudok koncentrálni hogy babát szertnénk persze a hideg mindig kiráz ha meglátom de már nem idegesitem magam rajta nekem még az is a baj hogy az én anyukám 100km-re lakik tőlem ezért vele nem találkozok minden nap ez meg 10km-re lakik tőlünk :twisted: a boszorkány.
bévi

köszi,hogy velem vagy.
mi 5 km-er távolságra költözünk de ez is elég mert úgyse tudja hova megyünk!
Ja és drukkolok hogy mihamarabb sikerűljön a baba!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nati:mégegyszer kitartás én azért is vagyok elkeserdve hogy első babánkat tervezük és ezt sem akarja lehet elátkozott azért van ennyi bajom melesleg a sógornőm is utál ugy hogy jól vagyok én is nagyon ők együtt nagyon elvannak mert tudnak nyalni egymásnak meg kétszinüsködni én meg nem :?
bévi

ne is törödj velük!mára én elteszem magam.holnap beszélünk.de ha van msned akkor holnap ott is beszélhetünk .az én msn símem:anita_meszaros@freemail.hu
Nita vagyok vagy Anita az igazi nevem.puszika.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ok.jó éjt és pihenj sokat
bévi

Bévi: Nálunk is úgyanez van. Az anyósóm utál elis üldözött innen ahol lakunk. Most eladtuk a házunkat és 2-3hét múlva elköltözünk. Az én anyósóm sem tudja meg hova költözünk. És ha nyugalom van össze jön a baba is. Én is ebben bizok. Kitartás meglátod amit nagyon szeretnél az valóra is válik. Amúgy az én sogornőm is ilyen irigy. De tudod mit nem baj süljenek meg a saját zsirjukban.

Nita: az jó ha anyud tud intézni valamit. próbálj meg nem foglalkozni a banyával. Azt a 3hetet akkor fél lábbal is kibirjátok!

Kép
csucsu05

Jo reggelt :wink:
Hat nem sikerult ma felkelnem azaz fent voltam de ngyon fajtak a tappancsaim mivel tegnap 10oran keresztul maszkaltam csizmaban :shock: Ugyhogy reggel 8-kor irtam Kittynek nem megyek edzeni ma... :oops: na meg holnap is meg utana is kran kelek azaz egesz heten...es tok keson kerulok agyba ugyhogy gondoltam makialszom magam :lol: 8) Ember elment meloba 10elott...en meg durmoltam es fel1korul ebredtem :shock: :roll: :oops: 1kor taliztam Kittekkel a jatszon...meg odahivtam a masik barinom es igy 3man dumcsiztunk mig Laura kijatszotta magat.... :P sajna nem volt ma olyan meleg sot kisse huvos bar a nap sutott...igy nem mentunk parkba.De ami kesik az nem mulik :wink: Lehet mutizok nektek egy masik fotot ahelyett most :wink: 8) Ugyhogy ott ultunk fel 3ig a jatszon....aztan hazafele vettem oldalas szeru husszerkezetet :lol: :? meg a tisztitobol ember oltonyeit felvettem es most leultem enni meg olvasom a hireket ilyenek 8) Ma nem csinalok semmit :lol: 8) Holnap ugyis suliba megyek,jogara,utana meg vacsi a sulistarsakkal :wink: ugyhogy ma piheneeeek :lol: Penteken meg Kittyvel megyunk fodraszhoz,hogy szepek legyunk hisz WHITE DAY lesz :!: :P Jo,hogy eszembe jutott leis foglaltam gyorsan :wink: Nagyon dragak itt a fodraszok...de muszaly vgyok menni mert mar van osz hajszalam :oops: ezert folyamatosan festetem sotet barnara :oops: 8)
u.i.:Anyos ugyben en allok akkor a legjobbna mert en meg nem is taliztam veluk :lol: :lol: :lol: :roll: :? :oops: Na a doki meg en ertem,hogy kikell kerdezzen de wazze igy :?: :!: ilyen stilusban :?: :!: meg nem feltetlen kellett tudja ezeket mert a leleteimbol szerettem volna ha mond valamit...szal az,hogy en kivel mikor hogy...anno....az nem sokban befolyasolja a mostani leleteim :? En kopni nyelni nem tudtam...es egybol gondoltam kellett nekem europai doki :roll: :oops: Mind1 azert kivancsi leszek mikor emberrel leulunk dumalni neki mi lesz a velemenye a dokirol na meg az egesz ugyrol :roll: :oops:

Nita
Hat ezzel mindig en is igy voltam...ha a fiuval jo volt a kapcsim tuti az anyja dili volt :? ha meg a fiu volt dili az anyos egy tunder volt altalaban :? :lol: Sajnalom. :roll:

Bevi
Jaj mar a fentiekben valaszoltam de azert szerettem volna hozzad is szemelyesen szolni szal...hat megtettem :)

Zsu
Bocsi az elmaradt kepert remelem ez majd potolja :wink:

Csucsu
Bocsi neked is a kep miatt de nem mentunk... :oops: veled mi zu :?:

Kép A Tokyo Torony
Kép Ez egy kissebb Japan kert
Kép Kannon templomnal
Kép Megkell mosni a kezed es kiobliteni a szad mielott bemesz imadkozni
Kép Ez egy kisebb Kanonn templom...

A kepek Januar 5-en keszultek...akkor mentunk vissza kontrolra a korhazba es a 3hetes fekves utan mondtam neki menjunk el setalni mert mar kivgyok a sok fekvestol :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: jók a képek nagyon:) a japán kert meg ráér. majd ha arra jársz akkor lefotózod.
Tényleg bunkó azaz tapló volt ez a doki akkor. Végül a leleteidre mit mondott azon kívül, hogy tudni akarta kivel, hogy voltál együtt. Mondjuk nem is értem mi köze van hozzá. nézze meg a leleteket azok úgyis magukért beszélnmek. Kiváncsi vagyok a párod mit fog a dokiról mondani. na meg mi lesz akkor az embered belehúz a babaprojektbe:)

Kép
csucsu05

bridget nagyon jók és szépek a képek!!!!!!!!!!!
Te is nagyon csinos lány vagy!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj koccke csajok...nem a legjobb passzomban voltam itt sajna :roll: A doki azok mellett,hogy megtudta kivel mikor es hol mivel...annyit mondott...hogy o is a lombikot ajanlja :roll: Azt mondta meg nem talaltak fel olyan gyogyszert am i visszaallitja a szerveinket eredeti allapotukba...szal roviden ennyi

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: akkor kiváncsi vagyok a párod mit mond. Szerintem kérdezz rá nyugodtan. Még most mig friss a dokinál tett látogatás.

Kép
csucsu05

A dokiknál ez bevett szokás, hogy tudni akarják, hogy mikor hányszor voltál és mióta...tőlem is megkérdezte, hogy mióta vagyunk együtt, előtte volt e kapcsoaltom, védekeztem e, nagyjából milyen sűrűn szexeltem...stb.Nyilván a stílus nem mindegy, de ezekben a kérdésekben az égvilágon nincs semmit kivetnivaló.Tudnia kell, ismernie kell, hogy segítsen.Ezek nem túl kellemes beszélgetések, de ha az ember lánya gyereket akar, akkor ezek nem jelenthetnek akadályt.Nekem legalábbis nem jelentenek.
De mégeszer mondom, a stílus sokat számít, ,tehát ha valaki bunkó vagy mogorva, akkor az nagyon lehangoló...
A pároddal meg előtte kell tisztázni a dolgokat és megbeszélni, és akkor nem lesz senkinek kellemetlen.
Őszintén, nyíltan beszélni kell a babatémáról, a betegségedről és a szóba jöhető lehetőségekről.Másképp ez nem megy.És úgy neked sokkal könnyebb lesz! :wink:
Vendég

Nóri: Igy ahogy írtad érthető is miért faggatózik igy a doki. De biztos a tálaláson is nagy hagsúly van. Ha kedvesen és megértően beszél egy doki valószinű az embert nem érinti annyira kellemetlenül a dolog.
De mindent a babáért!!!!:)

Bridget: a fő, hogy túl vagy ezen a beszélgetésen. A következő pedig, hoyg beszélj a pároddal mi az ő véleménye.
Aztán pedig vágjatok bele szerintem.

Nóri: hogy vagy? Esküvővel hogy álltok a szervezéssel?
Vagy most sok a munkátok?

Kép
csucsu05

Nori
Konnyu am igy beszelni errol ha nem te vgy abban a cipoben :roll: mint irtam lekezelo volt es kellemetlen... :oops: es csakis azert ahogy beszelt velem :evil: Megegyszer hangsulyozom nem uj kivizsgalat kertem...hanem a meglevo leleteimen mit lat... :!: az,hogy anno kivel mikor...nem befolyasolja azt az eredmenyt ami a leleteimben van :!: barmit is mondok :!: Praommal meg nem tok 1ev utan leulni es mondani neki a baba temat...nem ismerven kapcsolatunk,ot sem en engem sem....konnyu ezt mondani....lehet a te helyzetedben ez mukodott volna meg lehet 10masikeban is de nem az enyemben... :roll: de ezt nem akarom megint reszletezni....ha jol emlexem mar nem eloszor adsz ilyesfajta tanacsotrr :? Azt meg vegkepp nem kell vegighallgatnia a paromnak,hogy anno kivel,mikor,hanyszor es mivel...mert mi sosem beszeltunk es beszelunk az exekrol...nemhogy az exekkel valo nemi eletrol :!: es igen lehetett volna ezt normalisan is...nem igy...foleg mert ez egy olyan tema :roll: A martirkodast meg hagyjuk...velem senki ne beszeljen lekezeloen mert en ugyis elviselem mert babat akarok alapon...es en amugy sem ehhez vgyok szokva :evil:

Csucsu
Az lesz...de mint irtam megvarnam mig o hozza fel... :roll: mivel most mar tudja nem fogadta rosszul sem...most hagynam inkabb filozni rajta :roll: es ha o belemegy egyertelmu,hogy minnel hamarabb megyek es mar kezdjuk is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ez egy vélemény volt és nem bántás...ezért hangsúlyoztam, hogy a stílus nagyon sokat számít.Az őszinteség pedig szerintem nem bűn, ha ismerlek, ha nem, ezt pedig pont a te érdekedben javasoltam, hogy NEKED úgy könnyebb lenne.Én is dokit cseréltem anno, pont azért, mert lekezelő volt.Egro teljesen megértelek!
Én nem ítélkeztem eddig sem és ezután sem, pusztán az itt leírtakra reagáltam.Ez pont nem egy olyan topik, ahol "bántjuk" egymást, de ha megsértődsz és nem fogadod el a mások privát véleményét...hááát,arról nem tehetek. A múltkori témában pedig szintén egy véleményt adtam, ami megintcsak nem sértés, csupán véleménynyilvánítás volt.Azt pedig fogadd el, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondolkodunk.Ez ilyen egyszerű.
Így már érthető hogy mit akartam?
Vendég

Sziasztok lányok!

Csak most tudtam jönni :roll: Sajna az otthoni gépem folyton lefagy :evil: Melóhelyen meg át kellett vennem egy csomó könyvet, meg statisztika :!: :!: Mert a leges legfontosabbak a számok :!: :!: :!: De mért :?: :?:

Na mindegyis....

Bridg: Na egye fene, de azért jártok a Japán kertben, azért kéretik mutizni képeket :wink: Te csajszi.... nagyon kis csini leányzó vagy ám :lol: :lol: :lol:
Ami a stílust illeti, hát az biztos, hogy nagyon sokat számít. Ezt már én is tapasztaltam.... főleg egy orvosnál :!: :!: Azért nagyon remélem, hogy pároddal sikerül mindent megbeszélnetek :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget, kicsit lemaradtam. Ez a doki japán volt? Mert amiket, meg ahogyan kérdezet az nem arra vall. Nagyon tapintatlan volt. Persze vannak kérdések amiket fel kell tenni, de nem kell mélyebbre vájkálni a szükségesnél, és előtte megkérdezhette volna tőled, hogy szeretnéd-e, hogy ezeket a párod is hallja.
A képek nagyon tetszenek.
Nálunk már virágzik a mandulafa.

Lányok , aki babás lett mióta nem voltam (visszaolvasni még nem mindent tudtam :oops: ), annak gratulálok.

Kép Kép Kép
datolya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?