Sziasztok Lányok!
Sajnos annyira nem sikerült betartani az óra-dédlőtt-óra-déluán programot. Nem írtam, de olvaslak, szóval vigyázzatok miket írkáltok (irkapirkáltok
) , mert mindent olvasok!
És szeretnék is vlaszolni mindenre, de már semmire sem emlékszem.
Azt tudom, h Norka meg Rambóka jobban vannak, ennek igazán örülök! Hajrá!
Ami eszembe jut az a szexhiány. Nálunk már annyira gáz a helyzet, h az tiszta szégyen. Már nekem is hiányzik, nemhogy a férjemnek.
E a férj-ügy, amiről beszélgettek... hm... Rá kell jönnöm, h az én férjem a legeslegprofibb férj a világon. Nagyon nagyon sajnálom Ezo, amiket keírtál, nagyon nehéz lehet Neked.
Tiszta szívemből sajnálom a dolgot.
Ezek után nem merem elmondani, nálunk én háborúzok, szekálom a férjemet. Reggel 8kor kilép a házból és este 8 körül jön haza. Programozó a drágám, egész nap ül a gép előtt. Lassan úgy néz ki, mint egy marslakó. Beesett nagy fekete szemei, nyúzott, csapzott... Na. Lassan egy hónapja, h tologatnak egy határidőt, s persze még mindig nincsen kész a dolog, szörnyű.
Anyukámtól 12o km-re lakok, anyósomtól 3oo, a húgomtól 33o. Van egy sógornőm is kb. 3oo km-re, de mondjuk az idióta, úgyhogy nem száítjuk.
Szóval ha el akarom hagyni Tibikét, akkor esetleg valamelyik barátnőmhöz ha be nem ejtem... de nem szoktam.
Eddig nem volt baj, most jutottam oda, h rettenetesen el kezdett fájni a derekam. A 11 kg-s fiamat nem egyszer viszem le-s-fel a negyedikre-ről, gyalog persze.
S akkor a házam úgy néz ki, mint egy kupleráj, főzni sem sikerül mindig. A multkorjában feljött anyukám 2 napra és jól kitakarított. Hiába na, anya csak egy van.
Na, itt összevissza önzőzök, pedig azt akartam h válaszolgassak az emberkéknek. Tiszta gyagya vagyok.
Norka: tetszenek a vonalzók. A szembesétáló pici csillag, hmmm... a könnyezés környékez.
Zsizsik: a 95 darab cselló. Hééé, az hány zenekarnak volna elég? Mit csináltok velük? Jó, h nem 95 darab zongora... hehe...
Csakegy: valósággal irigyellek, h ilyen jó kis bizniszeket csinálsz. Én is annyi készülök különféle játékokat venni Tibikének, de nagyon nehezen jutok el ilyen helyre, de ez persze az én hibám. És azt sem tudom, h merre keressem, én olyan típus vagyok, h oha semit nem tudom, h hol kell keresni. Amíg tanítottam, mindig a gyermekektől kérdeztem emg, h ezt v azt hol keressem. A gyerkőcök a suliban, azok aztán tényleg midnent tudnak
Mostanában szereztem egy favonatot. Nagyon büszke voltam rá, aztán amikor itthon jobban megnéztem, akkor rájöttem, h ez piros-sárga-kék román vonat
Na mindegy, azért jópofa favonat. Majd küldök képet is róla.
Benéztem az indexre is, kiakadtam. Ez a fehérnép nem normális... bakker... szóra sem érdemes...
Nos, a kismamalistáról rájöttem, h
egy csomó sikersztori hiányzik a kedvenc pco-szindroma.hu oldalunkról!!!
Tehát sűrgősen tessenek pótolni a sztorikat!!! VÁROM!!!
Már megint nélkülem készül vacsizni az uram... úgyhogy lépek.
Ha valami még eszembe jut, akkor bepofázok majd.
Pusszok,
Kir