Új privát üzeneted érkezett!

Hú Ezo, engem is ledöbbentettél. Ilyenkor érzem igazán, hogy teljesen hús-vér emberekkel beszélgetek itt nap mint nap.
Sajnálom, hogy embered időnként így áll a dolgokhoz, fogadd meg a többiek tanácsát, kíváncsi vagyok mit szól hozzá az urad ;)
Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor írtad, hogy a párod terhesen csomagot cipeltetett volna veled. Az enyém még nem terhesen sem engedi, hogy kicsit nehezebbet emeljek, nem hogy most :roll: (Pedig igencsak sportos alkatom van :lol: )

Az meg, hogy Te nem dolgozol??? Hát már bocsánat, de a gyerekkel ki foglalkozik egész nap? Ki kel fel hozzá éjjel, ha sír? Áááá, tényleg jobb nem firtatni :evil: Vannak ilyen férfiak, enm tudunk mit tenni.

Remélem, rendeződik majd a dolog köztetek.

Kép

Kép
bettica

[quote="rejo"]k írta:rejoavicska szülés előtt 2-3 nappal nem mozognak ababák, erőt gyűjtenek, ez normális!

Rejokám édes!
Engedd meg, hogy röhögjek! :lol: :lol: Nem téged, csak azon amit írtál, annak a tartalmán.

Amikor elment a nyákdugesz rámentem a netre, hogy mit írnak róla. Mindenhol az állt, hogy 3 nap, max egy hét és szülés van!
Egy fityiszt, nálam ez kivétel. :lol: :lol:

Most meg ezt is olvasom, hogy hát, igen, igen! A szülés előtt egyre lustábbak, lassulnak. Alig mozognak! Nálam ez az első nap! (De borzasztóan félelmetes volt!) Majd látjuk holnap! :lol:

Zsizsik drága!
Úgy elmenni edzeni, hogy nem eszel előtte! :shock: Irgumm-burgumm! :shock:

Ezo!
Én nem tudok tanácsot adni, mert még nem vagyok itthon a babával. De a kommunikáció az a legfontosabb! Ezt meg kell beszélni! Minél hamarabb!
És amit terhesen csinált veled! :? Ez nagyon szomorú ...:(
Vendég

Laptető :mrgreen:

Kép

Kép
bettica

Na jó, most már én is gyúrok a laptetőre..... :lol: vazze. mindig más van ott.... :lol: :lol:
zsizsik

Rambóka!
Az írásodon fetrengtem! :lol: :lol:
Kb. az én párom is ez a kategória! De kíváncsi leszek, ha megszületik a gyerekünk! Bár ő most terhesen nagyon szorgalmazta a takarítónőt. Nem engedte, hogy én csináljam, aztán amikor elmondtam, hogy mit szeretnék (mindent elhúzni, alatta felette, mellette stb kitakarítani), annyira megrettent, hogy azt mondta, ezt nem vállalja, inkább takarítónő. Most is azt hangoztatja, hogy ha megszületik a gyerek, akkor is időnként el fogjuk hívni a takarítónőt, hogy takaírtson. Hát kíváncsi vagyok.... mi 63 nm lakunk! :lol: :lol:

De én tényleg úrinőnek születtem.... :roll: már rég rájöttem! :lol:

Most is körmöket festegetek! :roll:

Egy új kismama lista! :)

30 hetesek:
Kavics: 39+0
Monácska: 38+0
Kincsecske: 33+1

20-on hetesek:
Gina: 28+4
Bettica: 26+5

10-en hetesek:
Monee: 13+5
Anyoka: 12+1
Luca 68: 11+5

"Friss" kismamik:
Csillagfény: 8+3
Norka: 8+1
Vendég

mér', laptetőn lenni menő? :lol:

ááá, a pasik azok pasik. :)
de ezo, tényleg jhót tenne egy mélyvízbe dobás párodnál. lássa, hogy mi a helyzet otthon.
de tényleg keméyn menet egy kisbaba "betoppanása" a családi fészekbe. párkapcsolato erőpróba. nekünk is volt pár körünk, harcolni kellett picit. de szerintem ez normális.
a szex meg...ah....ahogy rejo leírta, egyetértek :D

és amit rami is ír. a napirend. férjem is: akkor 3kor megyünk?? mondom, a gyerektől függ. de neki tudnia kell :D ah. és akkor én rábólintok. és úgyis a gyerek diktál :)

nagybabák anyukái!!! etetésre mondjatok nekem vmi okosat.....
ja, kölesgolyó most akkor mehet vagy sem? nem mintha szájba venne bármit is :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

nekem anyukám gyakran jön, és akkor ő úgy kitakarít, hogy csak na..... :roll: :oops:

és imád vasalni. vagyis a mániája, hogy minden tki kell vasalni. én leredukáltam gyerekrucira-férjingekre. amikor anyukám itt van, azt veszem észra, hogy abugyijaim is ki vannak vasalva, hogyha nem válogatom gyorsan át a vasalnivalót :shock:

Kép

dimet

kavics, remélem 40-en hetesek nem lesznek :)

Kép

dimet

[quote="dimet"]a írta:dimetmikor anyukám itt van, azt veszem észra, hogy abugyijaim is ki vannak vasalva, hogyha nem válogatom gyorsan át a vasalnivalót :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Azért elképzelem a tenyérnyi tangákon mi vasalnivaló van :?: :shock: :?: :lol: :lol:

Ti várandóan viseltetek mamabugyit?
Én csak tangát bírok hordani :?
Vendég

Dimet: Lilla 6 hónapos kora óta kap kölesgolyót!!!! A köles (hajdina, amarant) mind gluténmentes és tele van iszonyú értékes anyagokkal!!!! (Kökesgolyóból ne a nagy Biopontost vedd hanem a Spar golyót... nem tudom miért de a Biopontos az nagyon sós, a Sparos meg alig észrevehetően).
Vendég

hányingerem van... asszem jól bezabáltam a férjem féle csokipudingból...

csinálok egy LH tesztet (reménykedek hátha PÉ közeleg) aztán eszek valami sósat...

Lilla meg rajzolni tanult... majd berakok róla egy képet :)) A bohócképzőbe már elmehetne :))) (ld. a mikulásra kapott 1 éves kortól ajánlott kimosható tintájú filcet adtam a kezébe... rajzolni ugyan nem akart vele de tetszett neki a sok filctoll:)))) (tényleg kimosható!!! azonnal lejött róla sima vízzel!!!)
Vendég

Rami milyen gőzölő? Tűzhely, rá nagy lábos, bele víz és kamilla. Meg törölköző. Csinálni kell, nem dumálni. :lol: hatásos!

Rejo... reggeli menet? ami még durvább: délutániiii??? :shock: hűha. :lol:

majd még jövök de boltból jöttem... ki kéne pakolni... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Rambóka: jobbulást!! Nekem a melegsós zokni az arcüregre, meg az orromra nagyon bevált!! Ja, meg nincs véletlenül bioptron lámpátok? Az is nagyon szupi.

Rejo: meg lett a kortizol eredményed? Privi ment.
Norka: hihihi: pocifotót kérhetünk?? :wink: Örülök hogy jobban vagy!

Jaj, csajok ezek a férfiak annyira egyformák... Nálunk is voltak már kisebb-nagyobb viták, de a lényeg, hogy sosem aludtunk el úgy este, hogy harag lett volna. Azt nagyon utálnánk... Egyébként szerintem 99 %-ban a szexhiány a hibás... :oops: :oops:

Ezo: sajnálom hogy így érzel, de mindenképpen mondd el neki is hogy mit gondolsz, és hogy így nem jó!! JA, és egy próbanap tényleg beválna!

Kavicska: a terhességem végefelé, az utolsó napokban rámjött az ablakpucolás... Na, ugyebár én már nem pucolhattam, a férjem felajánlotta... Addig-addig tologatta, míg a vége az lett, hogy majd megpucolja egyedül, ha én a kórházban vagyok már a kicsivel... :shock: Mondanom sem kell hogy anyósom pucolta meg őket..

Na, most lépek, sír Eszti
Vendég

halvány 2. csík az LH teszten :))) Ha ebből PÉ lesz akkor behalok :)))))

(férj vidéken koncertezik, hajnalban ér haza, napokban sem volt action... de nekem most pusztán az a tudat kellene, hogy megint elkezdett működni a szervezetem:)))) amikor nemrég megjött akkor is örömtáncot lejtettem:)))))
Vendég

Köszi csajok a jótanácsokat, de a mélyvízbedobás nálunk nem megy.Férjemnek kb.4 munkahelye van, ezt hétfő reggel kezdi vasárnap este tízig.Mikor hazaugrik, akkor jól leszúr valamiért, aztán ha beszélni akarok, akkor csak mondja, hogy nekem nincs igazam...Szóval mindig neki van igaza.Ha meg a gyerekre kéne vigyázni, mindjárt sürgős dolga akad.
Mondtam neki, maradjon itthon a gyerekkel, majd dolgozom, de azt mondta ,ha többszázezret hozok haza,akkor beszélhetünk róla.
Bagoly mondja verébnek...
Meghogy most mindent neki kell fizetni,ha kértem tőle pénzt a gyerekre, vissza kellett adnom a mellékállásomból.Csakhát ugye most nem tudja visszakérni...

Rambóka, Kavicska!
Irigyellek benneteket az 50-60 nm-ért.A mi házunk 100, de kedves párom még tetőteret is akar.Pedig még ezt is alig tudom rendbetartani.Úgyhogy én ebbe a tetőtér dologba sem fogok belemenni. ÁÁÁÁÁhhhhh, elegem van :cry:
Ne haragudjatok, hogy így rátokzúdítottam ezt.
Meg hogy ilyen off voltam...
ezoterike

ezozerike: ez nagyon gáz :((((

Pénzt kértél a gyerekre és vissza kellett adnod a mellékállásodból??? Fú... amiket leírsz az az én kategorizálásomban nem is házasság :((((

Minek neki 4 munkahely??? Nem jobb neki ha mondjuk 2 van (szerintem már az is sok hacsak nem kenyérre kell), nincs tetőtér és látja felnőni a gyerekét?

Fuh. Mondjuk gondolom a tiétek is az az eset, hogy a gyerek előtt is ez volt a helyzet csak arra számítottál, hogy javulni fog... nem? (esetleg házassági tanácsadás? Mondjuk én már láttam ilyet sajnos... nem lett belőle happy end... de hátha kiderülne miért menekül ennyire a férjed otthonról és miért próbál téged folyamatosan megalázni)

(fújj... Lilla teleköpködi a gépem nyálas puffasztottrizs-darabokkal... ez nagyon undorító...)
Vendég

Ja, meg mégegy, aztán megpróbálom abbahagyni.A számítógépen pontos kimutatást vezet arról, mire hány ft-ot költ.Ezt múltkor vettem észre véletlenül, mert amúgy nem engedi megnézni.Gondolom most jól felírta mennyibe került a szülinapi tortám neki :?
ezoterike

Ja, csajok!

Ti laptetőre gyúrtok??

Bibibiiiii,nekem külön topikom van, mikor megszületett Gergő
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Köszi Lafi :lol: :lol: )
ezoterike

ezo, kemény menetek lesznek, de kicsit javítni kell a dolgokon. nehéz lehet neked. ugyanakkor lehet,hogy nehezen dolgozza fel férjed, hogy a 2. helyre került....szoktatok erről beszélgetni?

de zsuzsi nem rak be semmilyen éteét a szájába. nem értem :) lehet későn érő típus kaja szempontjából? mondjuk most du. megette a milupas-s grízt, vagy mit. és pici táp kellett neki. de a haberman-fíling az kellett mindenképpen :)

UTÁLOM A PASIKAT VIZSGA ELŐTTI NAPON. A STRESSZTŐL MEGHÜLYÜLNEK..........................................

Kép

dimet

(de remélem sikerül a vizsgája :) ...és néha neki is megengedett egy kis depi és stressz, csak én türelmetlen vagyok....) :roll:

ja, kavics. én sem hordtam mamabugyikat.

Kép

dimet

ezoterike: apukám is mindig pontos kimutatást készített :)))))) Olyan táblázatok vannak otthon 30 évre visszamenőleg, hogy csak les az ember :))) (szülinapi torták included:))))
Vendég

dimet: szurkolok a vizsga miatt!!!!! (Rejóval sikerült leegyeztetni valamit?)
Vendég

átrendeztem a gyerekszobát, kiganéztam, csillog-villog... és még mindig borzalmas... azt hiszem szét kellene szednünk az asztalt és elpakolni valahová... túl sok helyet foglal ....

ha Lilla elhúzot aludni akkor jön a nappali...

fú banyek én beteg vagyok... takarítok...
Vendég

Csak bekukk!

Kavicska!

Most nem azé hogy azé, de ma 14+2 van nálam. A második trimeszter második napja, hálló. :lol: :lol:

Lecsapták a kezemről a legjobban akart felsőmet a Vaterán amég nem voltam itthon!!! Sírni fogok miatta. :( Nem lesz D.P. lábnyom mintás polóm megint. :cry:

Ennyit rólam.
Jóccakát! Lerakom a babát alunni. :D
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Megnyugodtam hogy nemcsak az én pasasom tud flúgos lenni!

Ezo, ezt vedd vigasznak! Mindazonáltal, csak az őszinte beszélgetés tudja ezt az állapotot szétrobbantani a holtpontról! Vagy ha másképp nem megy, írj neki egy levelet! Azt majd elolvassa nem is egyszer és elgondolkodik...

Ja, azt nem teljesen értem, hogy lehetsz ilyen kis naivka, hogy elárulod neki, mit kaptál anyudtól??? 8) Héka, asszony dugipénzről még nem hallottál? :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sajnos annyira nem sikerült betartani az óra-dédlőtt-óra-déluán programot. Nem írtam, de olvaslak, szóval vigyázzatok miket írkáltok (irkapirkáltok :lol: ) , mert mindent olvasok!
És szeretnék is vlaszolni mindenre, de már semmire sem emlékszem.

Azt tudom, h Norka meg Rambóka jobban vannak, ennek igazán örülök! Hajrá!

Ami eszembe jut az a szexhiány. Nálunk már annyira gáz a helyzet, h az tiszta szégyen. Már nekem is hiányzik, nemhogy a férjemnek.

E a férj-ügy, amiről beszélgettek... hm... Rá kell jönnöm, h az én férjem a legeslegprofibb férj a világon. Nagyon nagyon sajnálom Ezo, amiket keírtál, nagyon nehéz lehet Neked. :cry: Tiszta szívemből sajnálom a dolgot.
Ezek után nem merem elmondani, nálunk én háborúzok, szekálom a férjemet. Reggel 8kor kilép a házból és este 8 körül jön haza. Programozó a drágám, egész nap ül a gép előtt. Lassan úgy néz ki, mint egy marslakó. Beesett nagy fekete szemei, nyúzott, csapzott... Na. Lassan egy hónapja, h tologatnak egy határidőt, s persze még mindig nincsen kész a dolog, szörnyű.
Anyukámtól 12o km-re lakok, anyósomtól 3oo, a húgomtól 33o. Van egy sógornőm is kb. 3oo km-re, de mondjuk az idióta, úgyhogy nem száítjuk.
Szóval ha el akarom hagyni Tibikét, akkor esetleg valamelyik barátnőmhöz ha be nem ejtem... de nem szoktam.
Eddig nem volt baj, most jutottam oda, h rettenetesen el kezdett fájni a derekam. A 11 kg-s fiamat nem egyszer viszem le-s-fel a negyedikre-ről, gyalog persze.

S akkor a házam úgy néz ki, mint egy kupleráj, főzni sem sikerül mindig. A multkorjában feljött anyukám 2 napra és jól kitakarított. Hiába na, anya csak egy van. :oops:

Na, itt összevissza önzőzök, pedig azt akartam h válaszolgassak az emberkéknek. Tiszta gyagya vagyok.

Norka: tetszenek a vonalzók. A szembesétáló pici csillag, hmmm... a könnyezés környékez.

Zsizsik: a 95 darab cselló. Hééé, az hány zenekarnak volna elég? Mit csináltok velük? Jó, h nem 95 darab zongora... hehe...

Csakegy: valósággal irigyellek, h ilyen jó kis bizniszeket csinálsz. Én is annyi készülök különféle játékokat venni Tibikének, de nagyon nehezen jutok el ilyen helyre, de ez persze az én hibám. És azt sem tudom, h merre keressem, én olyan típus vagyok, h oha semit nem tudom, h hol kell keresni. Amíg tanítottam, mindig a gyermekektől kérdeztem emg, h ezt v azt hol keressem. A gyerkőcök a suliban, azok aztán tényleg midnent tudnak :twisted:

Mostanában szereztem egy favonatot. Nagyon büszke voltam rá, aztán amikor itthon jobban megnéztem, akkor rájöttem, h ez piros-sárga-kék román vonat :( Na mindegy, azért jópofa favonat. Majd küldök képet is róla.

Benéztem az indexre is, kiakadtam. Ez a fehérnép nem normális... bakker... szóra sem érdemes...

Nos, a kismamalistáról rájöttem, h egy csomó sikersztori hiányzik a kedvenc pco-szindroma.hu oldalunkról!!!
Tehát sűrgősen tessenek pótolni a sztorikat!!! VÁROM!!!

Már megint nélkülem készül vacsizni az uram... úgyhogy lépek.
Ha valami még eszembe jut, akkor bepofázok majd.

Pusszok,
Kir

Kép
k.ir

ja, én is elárultam...és már el is költöttem nem magamra. de majd veszek le pénzt és megyek vákuummasszázsra :D agyőháj!!!!! :D

csakegy, ügyi vagy!!

igen. szerda nekem jó. délelőtt.

torta...ah....
édeset kívánok. napok óta. és mivel azt nem szabad. vagy csak azt eszek (pl. tegnap ebéd), vagy szinte semmit sem.
alig ettem ma és nem vagyok éhes. érdekes.

ezo, norka ötlete alevél, nem hülyeség. legalább leírod a gondolataidat, összeszedetten.

Kép

dimet

Jaaa, még az alvásról akartam:
reggel 8kor kel Tibike meginni a tejét (tejporos).

Az uram elkészíti a cuclisüvegbe, beadja nekem a gyereket az ágyba és amíg kiszopizza, addig valahogy kinyílik a csipám. Akkor utána csak felkelek tisztába tenni... főleg, h amióta kipirosodik a feneke mindenféle popsitörlőtől, azóta mindig kicipelem a kölyket a fürdőbe, belógatom a csap alá s megmosom. Na, ezzel valahogy felkelek. Mire észbekapok, addigra az uram árkon-borkon túl van.

Aztán este 8 körül hazaállít a kedves párom, akkor már nemsokára fürösztés, fektetés. És a végére olyan álmos vagyok, h halok meg.

Tehát alszom: este 11től reggel 8ig. Mégis nonstop kóma vagyok, a házam fut el, a konyháról ne is beszljünk!
Szóval én megbízhatatlan, disznó, lusta dög vagyok!
Most is megyek lefeküdni.
Pááá.

Kép
k.ir

Vészhelyzet! :roll:

Mennyire hiányzott ez kedd esténként! :lol: :lol:

Hát lányok, azért gatyeszt itt rendesen fel kell kötni az első gyerek mellett! :roll:

Ezo!
Ez nagyon szomorú amiket írsz! Ezt a különkasszás dolgot én sem értem...
Ezeket a dolgokat tényleg nem kellene halogatni. Viszont ahhoz, hogy érdemi kommunikáció történjen közöttettek, ahhoz mindketten kelletek!
Az nem elég, hogy Te akard!

Kir!
Nálunk is a százlábú család ezer felé él! Mi is teljesen magunkra vagyunk utalva. Én azért bízom benne, hogy úgy is lehet!
Max annyi gyereket vállalunk, amennyit bírunk nevelni! És amennyit ad a JóIsten! :roll:

Monee!
Akkor én ezt nagyon elcsesszintettem nálad! :lol: Bocsánat! :oops: 14+2!!! Vettem!!! :D

Csakegy!
Ha tényleg PÉ, akkor holnap apust kapd el! :lol: :lol:

Zsizsik!
Ennyi hangszer! :shock: :lol: :lol: Próbálom elképzelni a lakásotokat! :? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kavicska, azt hittem, hogy gratulalni jovok...es mit latok :lol: :shock: ...na, orulok, hogy jobban vagy es komolyan, hozzam kepes jol birjatok a strapat Monacskaval... :wink:

Rambokanak, Norkanak es minden orrfujo, kohogo topiktarsnak jobbulast!!!

Csakegy, tunderi kis vagany a Lilla a kepen, nagyon tetszett!

Kir, gyonyoru a kis bolcsotok!!!...szep tagas, gondolom Tibike jol elvolt benne...

Ezo, nagyon sajnalom, hogy a ferjeddel gondok vannak...en azert bizom benne, hogy jora fordulnak a dolgok!

Nalunk nyuglodes van mar jopar napja...elegge kivagyunk a ferjemmel. Félix bébé alig alszik, total nyugos...az ido miatt...150km/h-es szel fuj, a tenger szinte fekete jokora hullamokkal (nem mereszkedtem ki, csak az ablakbol lattam)...kepzeljetek, egy teherszallito cargo-t is kivetett a vihar az egyik strandra...az eso is esik rendesen...total megbolondult az ido!!!... :cry: ..Ha ez igy halad tovabb, akkor a babaink nem tudom milyen vilagba fognak belenoni... :?

Mindenkinek jo estet/ejt!

Alice
alice27

Ezo ha tortát hozott neked vagy vett szülinapra, akkor nincs veszve semmi!

de ki kell állnod magadért! Igenis néha ki kell harcolni dolgokat, de megéri. az tarthatatlan, hogy a gyerekre vissza kellett adnod a pénzt, ezt nem hagyhatod annyiban. gyúrni gyúrni apa fejét. szájába rágni.

ja és 4 állás nem emberi. ebbe mindenki tönkre menne, és haragos lenne és dühös lenne, és csak leszúrni maradna kedve a másikat.

csakegy én is johanna szobáját takarítottam, csillog-villog ez is. jól esett! :lol:

ági nem hívtak eddig a kortizol eredménnyel! :cry:

Kép

Kép
rejo

Szia Alice!

lesz ez még rosszabb is! :wink: :lol: mikor már 5 hónapja nem alszotok! :wink: :lol:

n megyek aludni én is.

Kép

Kép
rejo

Kavics, Mona hajrá!

Ezo, sajnálom...nem is értem, ha most jogászkodnék, azt mondanám, hogy nem jó, amit apa csinál, mert a házasság alatt minden megszerzett vagyon közös, még akkor is ha valamelyik munkanélküli és a másik milliókat keres, ugyanez vonatkozik egy kizárólagos tulajdonossal bíró ingatlan esetén akkor ha az adott ingatlant felújítják, hozzáépítik stb...szóval akkor az egy ingatlannyilvántartáson kívüli tulajdonossá teszi a másik felet és még csomó minden....bár tudom, hogy a jog és a házasság érzelmi oldala más és más....kívánom, rendeződjenek a dolgaitok....

Én meg elkezdtem tanulni szakvizsgára....majd meglássuk, hogyan megy egyszerre a gyereknevelés, házi munka, tanulás és tornázás...ma a fiammal együtt tanultunk, büntetőjog általános tanok...nem tudom teccett-e de egy hangja sem volt, ölemben feküdt és nézte ahogy fölötte, rajta, át, oda-vissza jegyzetelek és magyarázom magamnak a törvényt és néha neki! :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Többnyire ilyenkor van időm topikot olvasni.
Lábadozóknak jobbulást!!

Miron babó Boldog Szülinapot!!![color=red]

Lafi! nektek is boldog 3. hónapot!!
Lara ma reggel az oldalára fordult!
07:00- kor megetettem, visszatettem aludni őt is,magamat is. Én teljesen abban voltam, hogy azért erölködik mert kakil jó szokásához híven evés után.
:oops: Párom átment Larát meglesni, mielőtt inni ment volna. -szólt (suttogta), hogy "gyere, mert az oldalán fekszik és ha lenne hely lehet, hogy a hasára fordulna". :lol: :lol:

Pocakosoktól pocakképet!! :D
Kavics, Mona! :D

Ezo!
Így nem könnyű! Sajnálom! Próbáljátok megbeszélni a dolgot, hiszen az anyaság 24 órás küldetés és igenis kijár a megújulás az anyukának.

Tipp: (nálunk nincs ilyen gond) ha csokit szeretnék (v)enni akkor mindig megkérdetzem páromat, hogy Kérsz csokit??? 8) és már nevet rajtam. 8) ezzel a két szavas kérdő mondatommal kódoltam az agyába, h nekem csokit kell ennem.

Kép
lara26

Éjszakai bagoly üzemmód!

Valamiért megint nem tudok aludni!

Már kb. aludtam egy órát. De most nem tudok visszaaludni! :?

Alice!
Én nagyon élvezném annak a háborgó tengernek a látványát. Azt viszont elhiszem, hogy Félix kevésbé élvezi, ennek következtében Ti egyáltalán! :?

Lafi!
Drukkolok, hogy haladj a tanulással! Majd látod, hogy miből mennyit bírsz! :) Egy nap sem egyforma! :) Lesz nap, amikor sokkal jobban fog menni az agytágítás, lesz nap, amikor alig!
Majd látod, mennyit enged a gyereked! :lol: :lol:
Szakvizsga után majd jól kioktat titeket büntető jogból! :lol: :lol: Csak merjetek apával rosszalkodni, vagy csúnyán beszélni egymással! :lol: :lol:

Lara!
Gratulálok a kislányod forgásához! :D Ehhez is ennyire kell erölködni? :lol:
Biztos tündéri lehet!

Huhh, nagyon éhes vagyok! :roll:
Mi a fenét egyek most? Olyan csendben, hogy az Ember ne ébredjen fel!
A gyerek meg mocorog odabennt! Bezzeg a reggel a legintezívebb pocakmozgatásra sem volt hajlandó megmozdulni! :?

Van még ilyenkor valaki ébren? Vagy csak egyedül monologizálok itten! :roll:
Normális ember ilyenkor alszik! :?

Jujj, még 6 nap! :shock: :lol: :lol:
Ez nagyon izgi!

Monácska!
Alszol? Remélem jobban, mint múlt éjszaka!
Vendég

Annyira furcsa, hogy ez a katicabogár teljesen rámászott a O-ra! :D
Vendég

Boldog Gergely, Gergő napot kívánok! :D
Vendég

Sziasztok!

Kavicska!

Én sem aludtam... :(
Fél kettőtől háromig csak hánykolódtam az ágyban. Persze az ébren léttől én is megéheztem, de arra már nem volt energia hogy fel is keljek enni. Ráadásul ugyanaz volt a helyzet mint nálatok, "mint egyek ami jó és közben a Kedves se ébredjen fel?!"
4 óra lett volna az ultimátum időpont, hogy akkor kimegyek a hálóból ha még mindig nem alszok, de szerencsére addigra visszaaludtam. 5.40-kor meg csörgött az óra. Éljen! Ilyenkor kifejezetten utálok dolgozni!!! :cry:

Ezo!

Én is csak azt tudom mondani amit a többiek. Főleg ezen a pénz dolgon akadtam fel én is... Neki nem gyereke? Csak Neked kell költeni a babára?! Na mindegy...
Igen, én is az őszinte beszélgetést (ha kell többször ismételve) javaslom, ennyi oda-vissza sérelem után talán az még segíthet. Drukk!

Rambóka!

Boldog Gergő napot a manónak! :D
Nem számoltam hogy mennyi kártyát raktam ki, hanem csak úgy tettem az asztal összes üres felületére. Nagyon örülök neki hogy sikere volt! :D A következő hetekben megint sokat kell menni orvoshoz, akkor a Veress Endre nőgyogyó váróit, a Megyeit és a Klinikát is megszórom megint. Plusz még viszek a védőnőmhöz (gondolom a kistérségünkben másnak is van ilyen gondja) és a kozmetikusomhoz. :D A végén még annyira rákapok, hogy a ráérő majdani babázós időmbe is beiktatok ilyen túrákat. :D

Alice!

Félelmetes lehet a tenger, de én is szívesen megnézném!

Lara!

Gratula Larának! :D

Lafi!

Ha törvény, hát törvény... az a lényeg hogy Hunor baba tud veled lenni. :D

Monee

Monee

monee85

SOk Boldogságot kicsi Gergelyek!
Vendég

GERGŐKNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kavics, ne is idegsíts a nem alvásoddal :lol: álom-barátnőd, zsuzsi szintén nem aludt. ilyen még nem volt!!! (volt, de régen)
mondjuk este eldöntöttem,hogy gyerek átköltözik a szobájába. ugyanis bementünk 11kor lefeküdni, és elkezdtünk kuncogni, én meg felhördültem a röhögésembe. gyerek felkelt. kinézett az ágyából vádló tekintettel és visszalaudt :lol: na, ezen még jobban kellett röhögnünk. ki kellett mennünk. de aztán fél 1től...felkelt. nem akart visszaaludni. már megfordult az ágyába, kidugta a kezét, simizni kellett. de úgysem. aztán mellettem visszaaludt. vissztettem a kiságyba. de megint kelt. aztán mellettem aludt vissza. de nyöszörgött. de reggel 8ig nyomta.
de nem értem a felkeléseit. mostanában többször szokott. áttesszük a szobájába. de olyan nehéz.....nekem :)

lafi, férjem itthon felejtette a dvd-t, így ma nem lesz feladva. bocsi!! de a tieidet megkaptam!!!! egyet ki is próbáltam. de szerintem callaneticstl súlyra nem lehet fogyni. de alakulni igen!!!! én is sokáig nyomtam. (pill, mondjuk akkor fogytam is, de nem ettem....és ez 13 éve volt :D ) de meglátod rékától fogyni fogsz!!!! és csak 40 perc. először kicsit kemény, de pár nap alatt bele lehet jönni.

rejo, neked is viszem jöv. hétre.

Kép

dimet

A Kedvest nem érdeklik az én alvás problémáim, nem akar hazavinni. Pasik... :(

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Norka a kamilla -lábas- gőzőlés nekem is nagyon bejön.
Örülök,hogy jobban vagy!

Csakegy olyan játékokról írsz amiket nem is hallottam..és az adok-veszek temperamentumod zseniális!

Rambóka Gergőnek boldog névnapot!
Két puszi!

Lányok férj témában sztem a nevelés nagyon lényeges...sokszor beszélgetünk a férjemmel ,hogy akit "normálisan" neveltek az boldogul később is.. normális értékrendje van, rendesen gondolkodik, tud pénzt beosztani....nem rátok értem Ezo de néha olyan sztorikat hallunk,hogy jajjjj :(
Sok erőt kívánok a rendeződéshez!! Beszélgessetek, és dolgozzon kevesebbet, a család többet ér mint xtízezer.
Mi 9éves házasok leszünk,vélemény különbségek akadnak, de nem veszekszünk. Mindent megbeszélünk, minden közös. Most hogy nem dolgozom anyagilag kicsit nehéz de átvészeltük/jük. De ő sem akarta,hogy dolgozzak...sokat segít most a takarításban (nekünk is 100nm2) egyébként meg én sztem csinálni (máséban találok hibát :oops: ). Szülés után meg nem tudom mi lesz...segítség lenne (anyu,anyós) de nagyon minimális mértékben akarom,hogy jöjjenek....azt vettem észre,hogy olyan jól elvagyok egyedül és a férjemmel, hogy mások kezdenek idegesíteni..tanács és kritika nélkül! már ha megjelennek vagy megszólalnak hibát találok benne :? van vki így??
Szinte csak veletek beszélgetek :lol:

És egy kérdés! Rambóka Kavics!!
A 16hetes vérvételnél ellenanyagot találtak (ANTI-E) azóta havonta szúrnak, kétszer már nem volt ellenanyag de az utolsónál igen..(vércsoportom A Rh +) ismét hívtak szurira..szülésnél lesz jelentősége, vagy babára jobban kell figyelni???????
Vendég

kincs, szerintem meg fogadd el a segítséget, főleg az elején. azt meg tiszázni kell, hogy ne szóljanak bele. régen volt nekik kisbabájuk:) nálunk is ez volt, és tisztáztuk anyummal, anyóssal, hogy belebeszélés nincs:) segítség jöhet, mert az kell. főleg az első 2 hónapban!

leányzó visszaaludt. érdekes nap lesz. de nagyon nyomi az idő. alig látok ki a fejemből!

monácska????? kavics??? tessék bekukucsolni.

Kép

dimet

Sziasztok!

A lenti topikba már írtam, de most ide is:
Tegnap délután óta egy zebrás teszt boldog birtokosa vagyok!
:D
Ez volt a hatodik metes hónap és a második tudatos próbálkozás.
El sem hiszem, hogy stimuzás nélkül tudtam ilyet produkálni. Egész éjjel nem aludtam, csak ezen járt az eszem.
Egyenlőre várom, hogy tényleg ne jöjjön meg a mensi. Volt két nap pici barna pötty, gondoltam ennek a hónapnak is lőttek. De elmúlt, akkor már kezdtem gyanakodni, hogy hátha....

Remélem, hogy két hét múlva már biztos lesz, addig reménykedek nagyon.
Egyenlőre szedem a metet, a szokásos 2x500 mg-ot.

(A férjem csak nevetett rajtam, mert "véres kardként" hordoztam magammal a tesztet mindenhozva. Most is itt van velem a munkában.)

Drukkolok Kavicskának és Monának, hogy minél előbb a karjukban tarthassák a babájukat!

És gratulálok mindenkinek, aki mostanában lett babás!!!!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati, itt is gratula!!!A pöttyök miatt progit nézetnék...
Vendég

KATI, GRATULA!!!!!!!!!!

Kép

dimet

Kati gratulálok!!!
Boldog problémamentes babavárást!!
(Egy dokit én is lehet keresnék, én a +teszt után barnáztam picit,rutascorbint szedetett velem a doki és kicsit pihentetett)
Vendég

Szia Dimet, Kincs!

Köszi nektek is! Remélem minél előbb eljutok dokihoz, most próbálom összehozni.

A kisfiammal a hatodik héten voltam UH-on, de akkor még nem vert a szíve. Szerintetek mikor menjek, hogy lássam a szívdobogást? A hetedik közepén? Ti mikor mentetek?

Kincs! Én akkor kezdtem el olvasni a babanetet, mikor te lettél babás! És már majdnem itt van a kezedben!!!! Te is pihenj sokat!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati!

Először is gratulálok! :D
Azért havonta-két havonta van zebránk a topikban. :lol:
(Illetve, dehogyis! Most 3 met baba van kb. egy időben, nem? :lol:)

Én először a 6. héten voltam UH-n, akkor már látták a petezsákot, de még nem vert a szíve. Ez nekem egyébként megnyugtató volt, hogy oké, van baba, látják, később majd lesz szívverés is. Utána a 8. héten kellett megint menni, akkor viszont már stabilan látszott a szívdobogás. Szóval ez rajtad és a dokidon áll... Ha kétszer mész, szerintem az sem nagy gond. :D

Jó gömbölyödést Neked is!
Monee

Monee

monee85

Kincs!

Lehet gond, de azért kapod a szurikat, h. ne legyen.
A szülést követően mindenképpen kérdezz rá a gyerekorvosnál, h. ő is tudjon róla (még ott a szülőszobán!!!!).

https://www.drdiag.hu/kereso/diagnoszti ... naemia-%0D
Nyugi, nem kell bepánikolni, ma már simán tudják kezelni!
A lapon felsorolt súlyosabbnál súlyosabb szövődmények azokra az esetekre vonatkoznak, ahol nem volt felismerve a probléma (pl. anyuka nem vallja be, h. korábban volt egy abortusza, ezért fel sem merül, h. antitestet vizsgáljanak), nálad viszont tudnak róla, h. termelsz ellenanyagot és igyekeznek is blokkolni. Jó kezekben vagy!

Kati!

Sárgulok! :lol:
Ez már egész zebracsorda!!!!
Kép

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?