Sziasztok,
Kicsit megkésve, de vagyunk mi is.
Tényleg mi, mert a bébi odabent rendben van és nagyon aranyos. Akkora boogie volt odabent, hogy a drnő nem győzte keresgélni a tarkóredőjét. Ami egyébként 1,4 mm, azaz teljesen jó.
Hogy adatokkal is szolgáljak: CRL: 63mm, BDP: 19 mm.
(CRL: Fejtető-fenék távolság, BDP: két halánték közötti távolság).
Teljesen rendben van. A lepény picit alul tapad, de mondta a doki, hogy ez még fel fog húzódni, csak követni kell.
Panna egyébként egy tünemény volt, másfél órát várt velünk, és hangja nem volt. Vittem neki egy-két játékot, meg apja játszott vele, úgyhogy elbűvölt mindenkit. Utána még voltunk egészségesgyerek-rendelésen is vele, meg még vásárolni is, aminek a végén elaludt rajtam. Sosem szokott. Ennyire fáradt volt szegénykém. Aztán haza, és még itthon is aludt két órát.
Velünk együtt. Kész kanossza volt a délelőtt, de nagyon jó volt, hogy Apa velünk volt végig, és nagyon aranyos volt. Pedig el nem hiszitek, mennyire gyűlöl várakozni. Egy hős az én Férjem.
:P
Lamme: a leányzó tündéri, ne izgulj, meglesznek a leletek is. Ne légy ideges. Megérzi a gyerkőc.
Kriszta, a 2. emeleten voltunk. Gratula a bébidhez. A mienk a ficánkolás miatt apja szerint fiú lesz. Majd meglátjuk. Nekem mindegy, csak egészséges legyen. Egyébként neki is.
Egyébként info: hasonlóak az állapotok a Szabolcshoz, legalábbis a 2. emeleten, úgyhogy aki oda megy genetikai UH-ra az készüljün könyvvel, rejtvénnyel, sok-sok idővel. Rengetegen vannak.
Mindenkinek további kellemes babavárást/gyermekterelgetést!