Sziasztok!
dincuska!
Gratula Emmának!
Zh-d jól van?
Én észre sem vettem Sándor hasát, de így, hogy felhívtad rá a figyelmemet, már le sem tudom róla venni a szemem!
Köszi, hogy felajánlottad, hogy megpróbálod letölteni House-t!
Előbb megpróbálom önerőből megoldani, és ha nem megy sikítok, jó?
Talira semmit nem tudok mondani, de azt legalább biztosan.
Úgyhogy, szerintem egyelőre maradjunk a "nem"-ben, aztán annyival nagyobb lesz az öröm, ha mégis. (Vagy nem...
)
cscsi!
Ti is nagyban nyomjátok, ám!
Ezt az április elsejei beköltözést hogyan sikerült összehozni így, se perc alatt?
(Ugye, nem áprilisi tréfa lesz?
) (Csak a közelmúlt tapasztalataiból kiindulva
az érdekesség kedvéért kíváncsi vagyok, hogy a papírmunka az csak most jön, vagy most vagytok a sűrejében?)
Nem tudom tudjátok-e, hogy a pizzéria működési engedélyéért már nem az eddigi hatóságokhoz kell folyamodni, hanem új menete van. Minden "tagtársadnak" kell küldenetek egy-egy pizzát és ha jónak találtatik, akkor majd mi megadjuk az engedélyt.
Milu:
(Hogy lehet ennyi foga???
)
szilvih!
A vilmoskörte alapból is más állagu -szerintem-, mint a többi körte. Nincs véletlenül valami sűrítőanyag a kajában (rizsdara vagy akármi)? Mert úgy elég jó esélyt adnék neki, hogy attól olyan. (Én ezért még biztos nem dobnám ki. Őszintén szólva, nem én vagyok az, aki mindig a szavatossági időt nézi.
Sétál, vagy nem sétál? Ha sétál, akkor kikísérem... )
Pihi:
irgyirigyirigy
Ovi szerelem:
petra78!
Tök jók a képek!
timóca!
Tök jó ez az új avatar kép!
Az okés volt, hogy House nem beteg, csak én sem bírtam rájönni, hogy mi a célja. Amúgy szerintem bement. (Persze lehet, hogy utána rögtön ki is jött...
Ja...! Ha jól tévedek, akkor ez az utolsó évad, és már csak kb. 8 rész van hátra, úgyhogy nem ellazsálni a filmnézést!
)
manóci!
Börzsöny sirályyy!!! Gyerekkoromban egyszer a Hamuházban voltunk. Ez úgynevezett ˇkulcsosház" volt: kirándulók gondoskodtak róla, hogy mindig tiszta legyen, kályhába való aprított(!!!) fa legyen bekészítve (mindig annak a turistának a dolga volt, aki utoljára ott volt). Mosdás a patakban, alvás rugós, emeletes ágyon. Kaja, amit ottonról vittünk. Kocsi a hegy aljában, mi a hegy a tetején, és rengeteg szalamandra mindenütt. Jajjjjjjjj, de jó volt!
Amúgy tényleg(?) nem vagyok romantikus alkat. Esetemben a zord külső zord lelket is takar.
Jobban szeretem általában a fanyar, cinikus, ironikus (valamelyest provokítív) stílust. Ezért komálom annyira House-t. A többi kórházasdit is néztem (A Kórház a város szélén-től kezdve
) -kivétel a Grace-t -, de ez tetszik a legjobban. (Az angol humor általában bejön, az amerikai ripacskodástól viszont eret tudnék vágni magamon
) Apától karácsonyra megkaptam a "Balek"-ot, de még mindig nem olvastam ki, pedig tetszik. Ilyen még soha nem fordult elő velem....
(Nem ide tartozik csak, hogy legyen min hökkennetek: egy hete szedtük le a karácsonyfát...
)
csokinyuff!
Fal:
Ruha:
Állás: