Új privát üzeneted érkezett!

Maja már most majdnem háromszor annyi :oops: :oops:
Vendég

Azt hiszem, enyém Marcipán se fogja megháromszorozni a súlyát :lol: . (4140-nel született :lol: )

Kép
Kép
timóca

Ildi, nagyon boldog névnapot!!!! Kép

/most csak ennyire ugrottam be.Majd este megpróbálok jönni, visszaolvasni, és reagálni :) /
Megyünk ki, fölkeltek!
manóci

Mi is sok boldogságot kívánunk!

:)

(manóci!
Tőled meg lekarmolom magam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Sziasztok!

Boldog névnapot Ildi! :D

Emma állandóan a tudását akarja bemutatni a kiságyban is, olyan hiszti van elalváskor, hogy őrület... :roll:

Én meg leöntöttem valamivel a telefonom, megyek is szárítani... :?

dincuska

Na megszárítottam a telómat, újra működik! :lol:

Nelli! Na hát az is valami, gratulálok, nem a méret a lényeg... Hhihihi :lol:

Timóca! Asszem Marcinál se gond, ha nem tripláz! :wink: Szerintem Emó fog, elég jól halad!

Csilla, merre vagy???? Nagyon rég voltál! :( Ugye jól vagytok?

Megyek, zh-t írok holnap...

dincuska

És egy pár kép a csajomról... Kép Kép Kép

Különben ejnye lányok nem nagyon él ez a topic....
Vendég

Sziasztok!

Jaj megvagyok, de nagyon-nagy dolgok történnek most velünk.
Először is, hirtelen döntöttünk: kiköltözünk Pomázra. Ennek a zuglói lakásnak az árából egy nagyobb, kertes házat tudunk szerezni... Ápr. 1-ével be is költözünk.
A másik, hogy nyitunk ott egy pizzériát.
Bár néha bele-beleolvasok a topikunkba, de nagyon le vagyok maradva. Szinte semmi időm nincs, esténként dőlök be az ágyba.
Szerencsére a dvd üzlet is beindult :lol: Nagyon mennek a gyerekfilmek (Thomas, Noddy, Tűzoltó Sam, Szezám utca, Koala Brothers...) Nem kér valamelyiktek? :wink:

Milu egy édes kis csibész, már 6 fog van kint és kettő úton. Már fél percekre megáll kapaszkodás nélkül is, egy-egy lépést megtesz, aztán eldől mint a zsák :) Néha bepróbálkozik egy kis hisztivel, de olyan műordítást produkál, hogy egyből lebukik. Ilyenkor ő is elmosolyodik, olyan tündéri ilyenkor.

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok most mindenre amit írtatok, de csak nagyon felületesen olvastam át a hozzászólásokat. Ígérem, amint lesz egy kis időm, jövök!

Puszi mindenkinek, Csilla
Vendég

Sziasztok Anyukák!

Gyönyörű minden babóca !! :lol:

Nem akarok zavarogni, de mint régi babanetes veszem a bátorságot és figyelmetekbe ajánlom eladó használt ruháimat mint privátszemély. Nem kereskedő vagyok, hanem olyan anyuka mint ti, a saját és ismerősök kinőtt ruháit tettem fel a vaterára. A befolyt pénzből főleg pelust és nagyobb rucikat veszek Beni fiamnak. :roll: Csak az igazán jó állapotúakat adom el! (Sok Németországból való van, mert a rokonaim ott élnek- folyamatosan töltögetek)

Érdemes benézni és licitálni, olcsóbb mint a turi.

http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.html?us=kozakbori

Bocs a "zaklatásért", :oops: :oops: további szép napot és csevegést, a piciknek sok egészséget és vidámságot!!

Viki
pl. egy kislány set
Kép
egy kisfiú set
Kép

Kép
viky30

Csilla :)
Akkor közel leszünk :lol: Nagyon klassz helyre mentek, és nagyin örülök, hogy így bejönnek Nektek a dolgok.
Szezám utca érdekelne. Postán lehet kérni?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Ildi, nagyon boldog névnapot! Legjobb barátnőm is Ildi :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!!!

Még mindig alváshátrányban vagyok. :roll: De úgy látom, mások is... :P

Csilla, ezek aztán a nagy változások... De hogy hoztátok össze ilyen gyorsan pl. a költözést? :shock:

Csokinyuff, nagyon édesek a képek...

Nelli, hogy álltok most a kajálással? Lilla kezd rájönni, hogy ez a dolog evésre való, nem játékra, és néha már édesen nyitogatja a száját, mikor az etetőszékba kerül. Mennyiségeket most sem eszik, de hízott 200 g-ot kb. két hét alatt, úgyhogy nagy gond nincs.

DIncus, nálunk is az van. hogy esti szopi után elalvás helyett (ahogy szokott) össze, vissza mocorog, próbál felállni, pár este csak kendőben tudtam elaltatni, annyira élvezi ezt az új mozgást. Napközben is csak a felállást gyakorolja, de négykézláb is próbálja talpra tenni a lábát, és felállni.

Képzeljétek, a múltkor, mikor beteg volt, badobtam a fagyasztóba egy majdnem tele üveg Hipp vilmoskörtét, és most elővéve valami gumiszerű masszává vált a fagyasztástól. :shock: Vajon mi lehet benne, amitől ilyen lett??

Kép
Kép
szilvih

Ja, még annyi, hogy írtam a bababónuszosoknak (dm honlapja), hogy nem kaptam 7-12 hós kuponfüzetet, és elnézést kérve írták, hogy nemsokára küldik. Csoki, te is megpróbálhatod, ha nem kaptál 50%-os kupont...

Kép
Kép
szilvih

Szilvih!
Én is küldtem hogy nem kaptam 50%ost azt ki is küldték... de arra nem gondoltak hogy akkor ezek szerint a 7-hóst se kaptam meg.... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Én is lemaradásban...

Köszönöm a köszöntéseket!

csilla, ez nagyon jó hír, bár kicsit messze lesztek, hogy tőletek rendeljünk... :D de majd elmegyünk pizzát enni! :D Hú április 1 már nagyon közel van! Ott is lesz játszótér, már beígértem Rolinak! vagy még előtte összehozzuk? :)

DM kupon, én sem kaptam...

nelli, hát én most híjáén vagyok a barátnőknek, mivel ők nem babáznak elmaradtak... így lassan csak ti lesztek! De ez van kárpótolnak a gyerekek, lesz még időm barátnőket szerezni!
Súlybna azt hiszem nagyon hasonlóak a csajaink, szeritnem mi is ennyi körül leszünk 8 hósan, sőt lehet még ennyi sem. De ez van már nem parázom rajta, ő ilyen kisebb típus, bár Hannushoz képest óriás! :D Hanna viszont tündér hogy olyan apró!

képek arik, és most be is rekesztem magam, megyek vár a takarítás, meg az ebéd!

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

Szégyenpírral vonultam ide, de látom nem csak egyedül vagyok elhavazva, ti is el-elmaradoztok hosszabb-rövidebb időre :) . Mindenkinél zajlik az egyre aktívabb babás élet igaz?
Nálunk már lassan egy hónapja óvodás pajtás lett Imike, Eszter pedig lassan végigér az összes felfedeznivalón egy méteren alul. naponta többször körbemássza a lakást veszett sebességgel, mindenben felkapaszkodik és kapaszkodva sétálgat az asztal, szekrény, apa, anya, tesó....miegymás mellett :) nagyon édike!

Tegnap feljutottam arra az orosz oldalra amit korábban blokád alá vettünk a képeinkkel :) Találtam pár újdonságot ott, azokból csináltam ezeket:

Kép Eszter Kép Dudu Kép a család :)

Ma még nem jutottam fel, valami gond van a szerverrel :( de azért még próbálkozom!

Puszi mindenkinek! Sziasztok, szép napot!

Kép
Kép
petra78

Szilvi :)
Talán Brigi is kezdi megszokni a más ízeket, de max. mennyiség ma volt a céklából: 5 kiskanál! Nála ez nagy szó. Ő 1 hó alatt hízott 170 g-ot, de azt is valami! Lilla szépen hízik :lol: És látod, behozta a mozgását is, nagyon ügyi!

Lassan minden babának már csak a járás marad hátra a mozgásból :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Petra, én még nem csináltam ilyen képeket, csak láttam a műveiteket! Leírnád hol és hogyan kell? Köszi!!!!

KépKépKép
dikó1

Perta én is róbáltamn ma egész nap de tényleg valami gond van nekem se megy :oops: :oops: :oops:

Ötre megyek fogorvoshoz :?
Kitépi az egyik fogamat mert felesleges :roll:
Jövök ha túl éltem...
Vendég

Sziasztok!

Tiszta gyagya a netem, úgyhogy azért nem tudtam jönni! :? Meg azért Emma is hagy némi kivánnivalót maga után, ma össz-vissz kettőt aludt, egyszer 15 percet, egyszer fél órát, és ráadásul olyan nehezen, azt hittem, a guta megüt. :roll: Biztos a foga, vagy nem tom.

Csilla! Hát ámulok és bámulok, ti aztán nem tököltök! :D Pizza...hát tuti nem hagyjuk ki, mégha Pomázon is van! És ez az ötlet honnan jött? De még addig meglátogathatunk benneteket Zuglóban? Pomáz már nagyon kiesik nekünk...

Nyuff! Maja édes nadon, szépen áll, hihetetlen! :D

Szilvi! Jó lehet kendőben altatni, kész szertartás az elalvás már nálunk is, de csak napközbe. Este leteszem, 5 perc múlva bemegyek, cumi kiesve, lány meg ,,horkol." :D

Nekem eddig nem is volt ilyen babanószum, most küldött az egyik barátnőm.

Petra! Nagyon jók az új képek! :lol: Hiányoztál, gyere gyakrabban plíííííz, főleg hogy Imike már ovis lett! Hogy tetszik neki?

Nelli! Én is pont nem rég gondoltam arra, hogy mindjárt mennek! :lol:

Dobok egy Emma vigyort, és húúúzok aludni! :D

Ja és mikor lesz már az a tali? Nekem jövő hét nagyon klassz, mert szünet van. :D Naaa hozzuk össze! :D

Kép

dincuska

(Sándor kinyír ha meglátja, hogy a hasa rajtavan a kép, úgyhoggy psssszzzzt! :P )

dincuska

dincuska!Emma nan cukika ... kis vigyori :wink:

Állás szerintem is hihetetlen főleg nála de szerintem evvel a mászás ki fog maradni.....legalábbis ugy tűnik aztán meg kiderül... :roll:

Has.... :shock: :lol: :lol: :lol: pssssszzz :wink:
Vendég

Emmababa egy mosolyalbum egymaga ! :) Sándorod is pocakfóbiás, Az én uram is hihetetlenül :) neki is uilyen kis kerekded és szőrmés a tisztihantja :)

Kép
Kép
petra78

Abszolut off topik

Annnyira tetszett a tegnapi House. Van valakinek tippje, hogyan nézhetném mégegyszer?

:?:

Thx!

On topik

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

...hát már valóban nem pörgünk úgy,mint újkorunkban .... :roll:

House? Melyik rész tetszett l? Amokir a doki Cameronnal smacizott vagy amikor a főnöke fenekét tapizta?Ezek a jelenetek nagyon ott voltak!:) A beteg fiú szerepére is nagyon jó karaktert választottak,szerethető volt....5letem nincs az újrajátszásra :(

Kép
Kép
petra78

Kép Kép hát akkor hogy jobban teljen az oldal....
különben lányok meg ne lustálkodjunk téma az mindig van.... vagy nincs :roll:
Vendég

I :)
Itt a neten nem lehet letölteni?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

TALI TALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALI

Ok, jövő hét szerda , Lurdy kinek jó? Nekünk igen (kopp-kopp) Vagy ha ránktör a tavasz, vmelyik központi park/játszó.

Nyilatkozzatok, különben megint elsunnyad a téma!!! :roll:

TALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALITALI

Kép
Kép
szilvih

House: le lehet tölteni a netről, de csak olyan oldalakat tudok, ahol regisztrálni kell. Amúgy nekem is tetszett :lol: (már az elején sejtettem, hogy nem beteg) - amúgy a végén bement, vagy nem?

Photofun: találtam magyart: http://photofun.extra.hu/

Tali: jó lenne :lol:

Kép
Kép
timóca

én is csak olyan oldalakat tudok ahol regisztálni kell min 300ft.ért de akkor letölthetsz legalább három napig szinte akármit :wink:
Vendég

Hellóka mindnekinek! :)

Maj' visszaolvasok mindent rendesen "jókislányosan", de most leragadtam a Dokinál. :oops: :oops: :oops: :wink:
Igen, AZ a két jelenet nagyon tetszett (Cuddy ahogy nyújtozkodott felfelé, hogy elérje olyan édes nő volt :lol: :lol: :lol: ), de a többiek is jó fejek voltak, meg aranyosak, ahogy ott álltak vigyorogva a végén az ajtóban. De a best -nekem- az volt, MIELŐTT Cameron elindult volna csókázni. Zsebre tett kézzel, a bal lábára enyhén ráhelyezve a testsúlyát, felsőtestét egy leheletnyit előrébb mozdítva, elszántan, szinte hipnotizálva: "márpedig most úgy megcsókollak, ahogy azt még senki nem tette". Huhhh...! :shock: :shock: :shock:

A tippeket köszi (ez most életbe vágóan fontos! :oops: :lol: :lol: )

(Már 93x megnéztem a Valami Amerikát. Többek között azért a jelenetért, amikor a Szervét Tibor véletlenül rányitja a fürdőszoba ajtót az éppen zuhanyzó Ónodi Eszterre. Ő gyorsan magára rántja a zuhanyfüggyönyt, majd meggondolja magát, és nagy bátran leengedi, megmutatja magát meztelenül az ajtófélfának támaszkodó Szervét Tibornak. Na AZ a megrendült arckifejezés, amit vág a Szervét, AZ naggyyon ott van a szeren nálam. SZÍNÉSZET. :shock: :shock: :D )

Asszem jobb lesz, ha átnyergelek valami filmklubbos topikba... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

:wink:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Akkor eddig én és Dincus talizunk. 8)

Képzeljétek, tegnap óta Dorka ott akar aludni az oviban. Az ügyben az a különös, hogy amúgy sohasem alszik... :shock: :shock: :shock:
Kérdeztem tőle, hogy azért van-e, mert mostanában olyan sokat veszekedtünk, és azt mondta, hogy igen. :cry: :cry: Nem tudom, mennyire gondolta komolyan, de mostanában tényleg sokat kiabáltam vele. Most, hogy Lillát egy percre nem merem magára hagyni, meg sokat nyüszizik, én is idegesebb vagyok, meg keveset is aludtam, betegségek, ilyenek miatt. Szóval remélem, nem gondolta komolyan.
De én tegnap óta utolérem magam a dolgaimmal, kipihentebb vagyok, nyugodtabb, hogy nincs itt még a 4 évesem is majdnem egész nap. Szomorú, de ez van. Képes egész nap egyfolytában beszélni, és hát lehetetlen mindent meghallgatni, amit mond, pláne, ha egyszerre mondja Lillával. :roll: Olyankor meg mindig csak hümmögök, hogy AHA, és nem is tudom, mire mondtam. Ettől meg lelkiismeretfurim szokott lenni. A lényeg, hogy tényleg jobb, hogy ott alszik, és remélem, nem én üldöztem el itthonról.
Kíváncsi vagyok, meddig lesz így, eddig mindig abbahagyta 2 nap után, de most azt mondja, mindig így lesz... :shock:

Így gyorsan felhívtam a Csilla által ajánlott takinénit, és hétfőn jön átsuvickolni az egész házat... Vagy ameddig eljutunk. Tök jó, tavaly sem volt nagytakarítás tavasszal, mert feküdnöm kellett, így elég sok dolga lesz... :twisted:

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok,

Fú, jól lemaradtam már egy hete nem tudtam jönni! :oops: :(
Így személyenként nemigen tudnék reagálni, max 1-2 dologra!

Voltunk hétvégizni barátokkal+gyerekekkel.Nagyon klassz helyen voltunk, a Börzsönybe.Nyugi, csend, jó levegő, patakocska stb.stb. :)
Jól sikerült :) És már hiányzott is egy kis kimozdulás.Tök rég voltunk valahol :? De el is határoztuk, hogy azért fogunk néha menni így legalább 3 napocskákra.Kell ez a feltöltődéshez :)

Csila, de jó :) Költözés, saját ház + pizzéria!!!Nagyon ügyik vagytok, gratulálok, és tök jó! :)

Dincus, has téma :lol: :lol: :lol: az ismerős.Mi apukánknak is van, nem is kicsi, és ő se szereti mutogatni!

Petra, jó hogy jöttél, olyan rég jártál erre :) Imike ovis?Az szupi.De nálatok ilyen jó a helyzet, hogy föl is vették?És így évközben?Nálunk aki ilyenkor lesz 3, és netántán fölveszik, az is csak szeptemberben kezdheti!! :roll:
/mi is megyünk 1 hónap múlva beiratkozni, remélem sikerül :wink: /

Szilvi,Dorka :? nem semmi!De nem hinném, hogy kiábrándult belőled, csak lehet jobban érzi magát a gyerekek közt!Elvégre ennyi idősen már ott a helyük, és gyereknek gyerek a barátja! :)

Takizás, ne is mondd.Azért sem tudtam jönni már napok óta, mert én is hogy hazajöttünk kimostam mindent, kivasaltam, és kitakiztam az egész lakást :? Amit mondjuk igazán meg kellett, fürdő, wc, konyha.Hűtőt tegnap olvasztottam + kimostam.Elfáradtam rendesen.És még jövő hétre maradt az ablakpucolás!

Ezért ismerős az, hogy csak akármire bólogatok, és aha a válasz Esztinek! :oops: Neki se áll be egész nap a szája, és baromi fárasztó kezd lenni, hogy már Hannus is dumálgat!Tökre elkezdett járni a szája :lol: :lol: van, hogy egyszerre kiabálnak :x Náha úgy érzem, megbolondulok!!!!Szal naggyon remélem ovisok leszünk szeptembertől.Mert ha nem.......................................... :roll: nemtom mi lesz itt!

Tali, részemről is oké. a szerda Lurdy!!!!De nekem a de. lenne jó.Nemtom beszéltetek-e már részletekről, hogy kinek mikor!

Csoki,képzeld vettem ma olyan 3-as fogkefét a DM-ben :wink: Már oda is adtam letesztelni Hannusnak.
Nagyon édes Maja, és a szobája is tök jó!Mármint a tapéta, az látszik :wink:

I,igen ez a House rész tök jó volt! Látom te se vagy romantikus alkat :wink: ááááá nem :lol: :lol: :lol:
És kedden a kórház sorozatokat nézed??Én azokat is tökre szeretem :oops: :wink: tudom nem egy magasröptű műsor, de kikapcsol, pont azért hogy csak bámulom gondolkodás nélkül :P
manóci

Sziasztok!

Örülök akkor hogy ezzel nem csak Sándor papa van így... :D

l! Megpróbálom neked letölteni, és habár még nem nyilatkoztattad ki önmagad, azaz hogy eljössz-e a talira, oda el is vinném! Na mit szólsz? 8)

Nyuff: Mit mondhatnék??? Cukorka! :D

TALI!!!
Jesssssszzzzz! Mi tuttttti! :lol: Ha a világ másik végére kell utazni, akkor is! :)

Szilvi! Én is azt mondom, amit Manóci. Biztosan csak erről van szó, ne búsulj emiatt. Elindult az igazi közösségi lénnyé válás útján :D

Manóci! De jó, úgy irigyellek! :oops: Ráadsul a Börzsöny az egyik kedvencem! Biztos nagyon klassz volt! Vannak képek! :D

Én benne vagyok a délelőttben is, mindégy, nálunk nagy alvások úgysincsenek. :roll:

Dobok még képet, nem bírom ki! Ja és jó kifogásnak tűnik, hogy azé' hogy teljen az oldal :D

KépKépKép

dincuska

Nekünk is a délelőtt jobb, délután torna van Dorkának negyed 5-től.

Manóci, kikapcsolás bizony nagyon kell ,mi is megyünk húsvét utáni hétvégén Keszthelyre, nagyon jó árai vannak a Helikonnak még ebben a hónapban. Mi is azért megyünk ilyen gyakran, mert a páromat elvileg bármikor berángathatják dolgozni, ha Pesten vagyunk, vidéken van alibije...:)

Petra, ovi, mesélj!!!!! Gond nélkül beszokott?? Elképzelem, ahogy délután átugrassz érte a szomszédba... :lol: :lol: :lol: Esztit még csak magaddal sem kell vinned, néz téged az udvarról, merre jársz :lol: :lol: :lol:

Dorka azóta elárulta, hogy a Krisztián miatt alszik ott. :twisted: :twisted: Az a kissrác állandóan a szerelmével üldözi (meg még vagy 5 kislányt a csoportból), holnap egymás mellett fognak aludni. 8) 8) 8) Asszem elbeszélgetek az anyukájával... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvih

Manoci...... :shock: :shock: :shock:
Az nem tapéta hanem én festettem ki ilyen szinesre csikosra.
De mindenki azt hiszi tapéta élőben meg hogy valami festő csinálta.... :wink:
De én keráltam....

Emma!!!! hát nagyon tüdndéri naon hiányoztok :cry:
Vendég

Csoki: Hát gyere fel a talira, és itt alszotok... :D Jó tudom, költség is biztosan az utazgatás, de nagyon örülnénk! :D

Szilvi! Ó láv, én is oviban úgy bele voltam zúgva egy fiúba, úgy kergettem a szerelmemmel mindig szó szerint! :lol:

dincuska

Dincus netudom a jövö hét elég szoros :roll:
de jó lenne az biztos... :roll:
Vendég

Egy kép de csak mert ez a kisruci anno 20 éve az enyém volt :roll: :lol: :lol: Kép
Vendég

Ja igen foto.hu
A4-s 20*30cm-es képméret 199ft!
Én már rendeletem korábban tényleg nagyon szép képek lettek!
Vendég

Sziasztok! :)

dincuska!
Gratula Emmának! :D Zh-d jól van? :wink:
Én észre sem vettem Sándor hasát, de így, hogy felhívtad rá a figyelmemet, már le sem tudom róla venni a szemem! :lol: :lol: :lol:
Köszi, hogy felajánlottad, hogy megpróbálod letölteni House-t! :oops: Előbb megpróbálom önerőből megoldani, és ha nem megy sikítok, jó? :wink:
Talira semmit nem tudok mondani, de azt legalább biztosan. :D :cry: :| Úgyhogy, szerintem egyelőre maradjunk a "nem"-ben, aztán annyival nagyobb lesz az öröm, ha mégis. (Vagy nem... :roll: )

cscsi!
Ti is nagyban nyomjátok, ám! :shock: :shock: :shock: :D
Ezt az április elsejei beköltözést hogyan sikerült összehozni így, se perc alatt? :shock: (Ugye, nem áprilisi tréfa lesz? :wink: ) (Csak a közelmúlt tapasztalataiból kiindulva
az érdekesség kedvéért kíváncsi vagyok, hogy a papírmunka az csak most jön, vagy most vagytok a sűrejében?)
Nem tudom tudjátok-e, hogy a pizzéria működési engedélyéért már nem az eddigi hatóságokhoz kell folyamodni, hanem új menete van. Minden "tagtársadnak" kell küldenetek egy-egy pizzát és ha jónak találtatik, akkor majd mi megadjuk az engedélyt. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milu: :D (Hogy lehet ennyi foga??? :shock: :shock: :shock: )

szilvih!
A vilmoskörte alapból is más állagu -szerintem-, mint a többi körte. Nincs véletlenül valami sűrítőanyag a kajában (rizsdara vagy akármi)? Mert úgy elég jó esélyt adnék neki, hogy attól olyan. (Én ezért még biztos nem dobnám ki. Őszintén szólva, nem én vagyok az, aki mindig a szavatossági időt nézi. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Sétál, vagy nem sétál? Ha sétál, akkor kikísérem... )
Pihi: irgyirigyirigy :cry:
Ovi szerelem: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

petra78!
Tök jók a képek! :lol: :lol: :lol:

timóca!
Tök jó ez az új avatar kép! :D :D :D
Az okés volt, hogy House nem beteg, csak én sem bírtam rájönni, hogy mi a célja. Amúgy szerintem bement. (Persze lehet, hogy utána rögtön ki is jött... :lol: :lol: :lol: Ja...! Ha jól tévedek, akkor ez az utolsó évad, és már csak kb. 8 rész van hátra, úgyhogy nem ellazsálni a filmnézést! :wink: )

manóci!
Börzsöny sirályyy!!! Gyerekkoromban egyszer a Hamuházban voltunk. Ez úgynevezett ˇkulcsosház" volt: kirándulók gondoskodtak róla, hogy mindig tiszta legyen, kályhába való aprított(!!!) fa legyen bekészítve (mindig annak a turistának a dolga volt, aki utoljára ott volt). Mosdás a patakban, alvás rugós, emeletes ágyon. Kaja, amit ottonról vittünk. Kocsi a hegy aljában, mi a hegy a tetején, és rengeteg szalamandra mindenütt. Jajjjjjjjj, de jó volt! :D

Amúgy tényleg(?) nem vagyok romantikus alkat. Esetemben a zord külső zord lelket is takar. :lol: :lol: :lol: Jobban szeretem általában a fanyar, cinikus, ironikus (valamelyest provokítív) stílust. Ezért komálom annyira House-t. A többi kórházasdit is néztem (A Kórház a város szélén-től kezdve :lol: :lol: :lol: :lol: ) -kivétel a Grace-t -, de ez tetszik a legjobban. (Az angol humor általában bejön, az amerikai ripacskodástól viszont eret tudnék vágni magamon :evil: :evil: :evil: ) Apától karácsonyra megkaptam a "Balek"-ot, de még mindig nem olvastam ki, pedig tetszik. Ilyen még soha nem fordult elő velem.... :oops: :oops: :oops:
(Nem ide tartozik csak, hogy legyen min hökkennetek: egy hete szedtük le a karácsonyfát... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: 8) 8) )

csokinyuff!
Fal: :shock: :)
Ruha: :D :D :D
Állás: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

l!
De az állással elfelejtette a forgás művészetét sőt mindent.... csak ezt akarja csinálni.... persze ugy hogy a kényelem kedvéért én odaviszem ahol fel tud kapaszkodni...
Nem értem miért nem hajlando mászni... :shock: :roll:
Vendég

Nnna, most egy kis "saját". :)

Tegnap láttam egy kismamát, aki a lefelé menő mozgólépcsőre háttal(!) szállt fel. Először azt hittem rosszul látok, de olyan magabiztosan tete, hogy ezek szerint már bejáratott dolog volt. :o

Vettem Hipp-es Alma-banán babakekszes kaját, amit 4 hónapos koról javasolnak, és amiben búza van (a keksz miatt). A Banános alma teljes kiörlésű gabonával című produkcióban zab és rozs(?) van, és szintén 4 hónapos kortól adhatónak van titulálva. Nos, ehhez képest az egyik "ajánlás" szerint - amit a védőlányka nyomott a kezembe - búza 7 hónapos, zab és rozs 8-9 hónapos kortól adható. A legtöbb helyen viszont azt javasolják, hogy az esetleges gluténérzékenység miatt 1 éves korig mellőzük ezeket. Most vagy én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye... :shock: :?:

A közelmúlt fejleménye az is, hogy már tudom mivel fog foglalkozni Kisnyúl. :P
Horoszpókja szerint elemző, precíz alkat (lesz), akit az anyag, mint olyan érdekel.
Amikor este fürödni megyünk, akkor a korábban már ábrázolt módon lepakolja (ha nem inkább dúlja :lol: :lol: ) a pipere polcot. Ezek szerint nagyon érdelik a kozmetikumok.
Mindebből következik tehát, hogy a kozmetikai iparban lesz vegyészmérnök. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Hogy miben fog utazni nem tudom, de nem csodálkoznék, ha azon molyolna ezerrel, hogy hogyan lehetne a zsírsejtekből izomsejteket varázsolni. Így egy csapásra megoldóda a nőknek jelenleg leginkább gondott okozó pobléma. És hogy miért pont ezt kutatná...? Gyermekkori, traumás emlékei miatt, melyet anyja látványa okozott neki - pláne, amikor együtt fürödtek :oops: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

l! Kismami nagyon merész! :o
Hááát bébikaja. Ki kell szúrni melyikre van az írva hogy gluténmentes. Pl. én múltkor 1 óráig (!) nézegettem a Müllerben a kajákat, és végül találtam olyan gabonás gyümit, amiben nem volt. Ugyanezt tettem a tejpéppel is. Nagy munka, képzelhetitek Sándor fejét... füstölgött! :D
Köszi, zh-m kitűnően van, ötöst kaptam alaktöriből, hehe, viszont másnap meg nem tudtam hogy valami idióta spec.koll-ból is zh-t írunk, mert nem voltam előző órán. Erre nézek, mint borjú az újkapura, majd később elhagyom a termet. :lol:

Csoki: Lehet hogy a kényelmet kéne elhagyni, és akkor hátha a kényszer rávinné...
Foto.hu Na igen, én is tervezem már mióta hogy kéne rendelni, de mindig eltökölöm, basszus, még semmit sem hívattam elő!
Nagyon édes ez a ruhácska! Enyémek is megvoltak valahol, de azóta ismeretlen helyre távoztak... :(
Timóca! Én is akartam dicsérni az avatart! :D

dincuska

Miután sík hülye vagyok ehhez a témához (is), elmagyarázná valaki, hogy ha valami gabonás, akkor hogyan lehet gluténmentes?

:shock: :shock: :shock: :?:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

l! passz :shock: :shock: :shock: :roll: :idea:
Vendég

Hehe... a Sógornőm védőnő, és ő mesélte, hogy a Hippesek tartottak előadást erről, nem tudom pontosan, de valami speciális eljárással vonják ki belőle... :lol:

dincuska

Húúú, de jó dincuska! Akkor lehet, hogy megtalállak még majd egyebekkel is...? :wink: :D :D :D

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Nnnnna, most aztán kicsit alaposabban megnéztem a Hipp táplálási tanácsadó füzetecskéjét. Egy csomó olyan kaja van, amit már 4 hónapos kortól ajánlanak, és nem glutén-, illete tejszármazék mentes. (A babakeszen konkrétan teljes tej szerepel)
Tehát, akkor most mi van...? :shock: :evil:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Jaja, hát Rád bízzák a döntést... Mérgezed-e a gluténnal avagy sem? :)

dincuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?