Sziasztok
egy kis életjel: kissé magam alatt vagyok,ugyanis semmi tejem nincs,ami meg van nem akarja kiszopni,mert nincs hozzá türelme,iregforog.Egy percre nem lehet magár hagyni,mert fordul hasra aztán vinnyog is mert visszafordulni ügyebár nem tud.Egész nap forog mint a grillcsirke.Úgy sajnálom,hogy végetért a szopi,és ilyen hirtelen
szerettem volna legalább addig szoptatni mint Maját (8hó) de mégjobban szerettem volna egy éves koráig.Tea,kapszula nem segít,fejővel sosem jött semmi,alapból kevés volt a tej,most meg aztán már abszolút nem érdkli a cici.Hajnalaba tudom kicsit megszoptatni de már akkor is kevés a tej.A tápszerekkel sem vagyok kibékülve.Napi 3-4 kakija van,zöld.Volt itthon nem has azt kapta,most kiváltootam hast milumilt,és tegnap este úgy bezabált,alma után,hogy visított fél órán keresztül mint még soha majd nagy pukik közbe spenótzöldet kakilt ,azt olvastam a neten hogy a túlevés miatt
mert nem tudja hol a határ,már tele van akispocakja de mivel az üvegből jön még,még eszik
és vannak az arcán foltok,először azt hittem a nyálától,de mostmár feljebb is van egy nem csak a szája mellett.
Annyira nyomja az anyag reggelre ,hogy hajnalba kakil,így söttbe tisztába kell tenne,de szerencsére vissza alszik mindig.kopkopkop
Maja most extra jó kislány,hajtja a matrica,de amúgy is ő mondogatja,hogy nem hittizek,nem hittizik,persze jön még kutyára kamion,tudom én,de azért örülök nek.Vinnyogni azért szok ő
Marek
jóha tudod hogy sasollak ám a távolból
hát a doki,mind ilyen,de tényleg.
Azt viszont nem értem,hogy fizetned kell a plusz vizsgálatokért,hiszen az előzmények miatt most KELL hogy csináljanak szívultrahangot és hogy jobban figyeljenek RÁTOK
Bea
köszi hogy gondoltál rám
Jolka
nagyon boldog szletésnapot
Móni
Janka is beteg???? jobbulást
Ciripke
nektek is
Mogyó
Ágika tündéri
kis divatbemutató
Macsek
annyira tetszik a kép amin puszilod Vilkót,nagyon cukor,neked meg jó a hajad
Zsu
Panka is nagyon csinos mindig és örülök,hogy bejön a masszírozó,nálunk is kedvenc
Andi
büszke lehetsz igazán az ikrekre
Hajni
nektek kell valamivel kenni a foltot?vagy Lillának már elmúlt?most eszik?megkaptad a pénzt?én a tápit igen,de most félretettem,hátha a nem has tápitól vana folt meg a sok kakik,bár nem hiszem.
most pedig mennem kell