Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi, az jó, ha gyorsan telik a nap, nem?
Zsu, mi általában kétszer alszunk, de én a hármat preferálom :D Igazából az a "tökéletes", ha két óra ébrenlét után alszik. Ha így végig tudunk menni a napon, akkor nincs nyügi, jól eszik, este is könnyebben elalszik, és éjszaka is szépen alszik.
Mostanában így vagyunk (természetesen minden időpont körülbelüli, a fix az, hogy max 2 óra ébrenlét, min 3 óránkénti kaja, kivéve reggel, és az esti fürcsi):
- hajnalban eszik és visszaalszik
- 3/4 8 ébredés, szopi de a hajnali miatt nem olyan sok, 100 körül
- 10 alvás, általában ismét 100 szopi vagy cumis at kíséretében. Mostanában ez kb. 2 órás, tehát érdekes módon mostmár ez a hosszabb, nem az ebéd utáni.
- 13 kaja (lefejt at)
- 14 alvás a teraszon v. séta közben max 1,5 óra
- 17 kaja
- itt örülnék, ha aludna még egy kicsit 17.30-18-ig. Van amikor sikerül, akkor este is sokkal könnyebben elalszik, mert nem pörög túl. Azt hiszem most, hogy már világosabb van este, ilyenkor le fogunk menni Csabi elé babakocsival, és akkor ez is meglesz.
- 19.30 fürdés
- 20.30 csicsika, remélhetőleg a vacsin addigra bealszik, ha nem akkor csak 21 után sikerül lerakni.

És ma megyünk Ringatóra 16.30-tól, remélem meg tudom oldani, mert az uzsi pont beleesik, de akkor a nyügis időszakunkban ez jó program lenne, és hazafelé meg a 3. alvás is meg lenne oldva.

KépKép
kertikiri

Jolka, boldog szülinapot!

Kati, biztosan szupi lesz az úszás! Milyen korán kell lefeküdni, illetve felkelni?

Marek, dokik :evil:

Anett, vitted már Esztit valahova a hátadon?

Kat, hogy van a füled?

Hajni, mizu? Ma is dolgozol?

Nadi most 7690 gr, a centijét holnap mérik.

KépKép
kertikiri

Sziasztok

egy kis életjel: kissé magam alatt vagyok,ugyanis semmi tejem nincs,ami meg van nem akarja kiszopni,mert nincs hozzá türelme,iregforog.Egy percre nem lehet magár hagyni,mert fordul hasra aztán vinnyog is mert visszafordulni ügyebár nem tud.Egész nap forog mint a grillcsirke.Úgy sajnálom,hogy végetért a szopi,és ilyen hirtelen :-( szerettem volna legalább addig szoptatni mint Maját (8hó) de mégjobban szerettem volna egy éves koráig.Tea,kapszula nem segít,fejővel sosem jött semmi,alapból kevés volt a tej,most meg aztán már abszolút nem érdkli a cici.Hajnalaba tudom kicsit megszoptatni de már akkor is kevés a tej.A tápszerekkel sem vagyok kibékülve.Napi 3-4 kakija van,zöld.Volt itthon nem has azt kapta,most kiváltootam hast milumilt,és tegnap este úgy bezabált,alma után,hogy visított fél órán keresztül mint még soha majd nagy pukik közbe spenótzöldet kakilt ,azt olvastam a neten hogy a túlevés miatt :-( mert nem tudja hol a határ,már tele van akispocakja de mivel az üvegből jön még,még eszik :-(
és vannak az arcán foltok,először azt hittem a nyálától,de mostmár feljebb is van egy nem csak a szája mellett.
Annyira nyomja az anyag reggelre ,hogy hajnalba kakil,így söttbe tisztába kell tenne,de szerencsére vissza alszik mindig.kopkopkop

Maja most extra jó kislány,hajtja a matrica,de amúgy is ő mondogatja,hogy nem hittizek,nem hittizik,persze jön még kutyára kamion,tudom én,de azért örülök nek.Vinnyogni azért szok ő

Marek
jóha tudod hogy sasollak ám a távolból :-)

hát a doki,mind ilyen,de tényleg.
Azt viszont nem értem,hogy fizetned kell a plusz vizsgálatokért,hiszen az előzmények miatt most KELL hogy csináljanak szívultrahangot és hogy jobban figyeljenek RÁTOK

Bea
köszi hogy gondoltál rám :-)

Jolka
nagyon boldog szletésnapot

Kép
Kép

Móni
Janka is beteg???? jobbulást

Ciripke
nektek is

Mogyó
Ágika tündéri :-) kis divatbemutató :-)

Macsek
annyira tetszik a kép amin puszilod Vilkót,nagyon cukor,neked meg jó a hajad :-)

Zsu
Panka is nagyon csinos mindig és örülök,hogy bejön a masszírozó,nálunk is kedvenc

Andi
büszke lehetsz igazán az ikrekre :-)

Hajni

nektek kell valamivel kenni a foltot?vagy Lillának már elmúlt?most eszik?megkaptad a pénzt?én a tápit igen,de most félretettem,hátha a nem has tápitól vana folt meg a sok kakik,bár nem hiszem.

most pedig mennem kell :arrow:
Vendég

Zsu
Bibus 8-9 között kell,ilyenkor alszik 3/4 órát kb,majd 2-3 felé ugyanennyit,majd 5-6 felé is ennyit és este 8-9 között alszik el.ha borul valami tolódik minden.na fel is kelt
Vendég

Hányinger...van szerencsére...jó így tanítani, bármikor le tudom hányni a tanítványt, aki nem tetszik... :lol: Na jó, még csak inger van, az is elég...

Andi
Már csak 9. hét...az idő visszafele halad ugyanis. Majd kéne csinálnom új vonalzót, de nekem is úgy tetszik ez a 11. hét, hogy inkább hagyom... :wink:

Ja, és beteg vagyok, mer az jó! Lázam még nincs, de asszem alakul... Reméltem, hogy megúszom, de az nem is én lennék... :cry:

Jolka
Boldog szülinapot!!!

marek

Voltunk plázázni Kép
Kép
Kép
Imádom ebbe a macskasapkába :-)
Kép
csizmában

Kép
Vendég

Marek

JObbulást!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Marek, még mindig nem tudsz vonalzót csinálni? én ezt egyszerűen nem hiszem el! :wink: :lol: hányinger bláááh (kösz, Timi)

Timi, elfelejtettem írni, h a tápira rá is van írva (beba ha dobozára legalábbis), h zöldes eleht tőle a kaki, így a szín miatt ne izgulj. a túlevést meg Te kontrollálhatod, nem? :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Ja, aludt éjjel Marci, kétszer keltem cumit szájba tenni hajnalban, de aztán csak 7 kor nyitotta ki a szemét.
Eddig 10-kor auldt el és 1/2 8 kor kelt, most 9 kor fektettük és 7-ig húzta. Ez egész jó. :)
Zsu, én Marcit átvágom reggelente, mert nem húzom fel a redőnyt és szerintem azt hiszi még éjszaka van, úgyhogy szopi után alszik még 2 órát, mit a kisangyal, így 10-kor kel általában.
Viszont utána már nem igen lehet hosszabb alvásra rávenni, ha másfél órát alszik egyhuzamban, már pezsgőzök. :wink:
Dél körül, meg délután egyszer-kétszer még beájul, de semmi rendszer sajnos.
Most azért akarom, hogy korábban keljen reggel, mert az uszi 1/2 10 és 1/2 11 között lesz és nem akarom, hogy nagyon nyűgös legyen, hogy felébresztem miatta.
Az uszi itt van tőlünk 1 km-re, tanuszoda, még én is ott tanultam úszni . A víz az tényleg 30 fok, ezért mondta a csajszi, hogy szoktassuk a hidegebb vízhez fürdéskor. Hát tegnap nem vette jó néven a hőmérsékletváltozást, szerintem apja fia, fagyosszent. :D

Kriszti, nagyon tájékozatlan vagyok, mi az a Ringató?

Timi, az nem baj ha zöld a kaki a tápszertől, de ha szenved tőle a gyerek, az már gáz. Tejcsökkenést nagyon sajnálom, én is küzdök vele, napi 5 laktoherb, reggel-este urtica, a köztes időben meg ima, hogy Marci hajlandó legyen szopizni. :(

Francba, mennem kell. Szép napot, csak ne nézzünk ki az ablakon.

ukati74

Jaj de édi ez a sapi, ilyenkor sajnálom, hogy nem lányom lett, bár azért a fiúk is tudnak édesen kinézni. :)

ukati74

Andi,Kati

tudom,hogy a zöld kaki nem gáz,de mindig más színű,habos néha nyálkás ez a spenót szerű meg nagyon gáz.

nem tudom eldönteni miközbem eszik hogy azért visít mert elég vagy azért mert még kéri.most evett egy fél üveg almát meg 60 ml tápszert úgy néz ki most elég,de lefogadom egy óra múlva már nyürrög kajáért

megyünk esőzni gumicsimma,esernyő
Vendég

és szerintetek nem gáz hogy langyosan issza a tápit??? de máshogy kiköpi az ebadtája
Vendég

Hogy langyosan issza, az biztos nem gáz, mert az AT is langyos szerintem, arról nem beszélve, hogy az én fiam is úgy szereti, és baja nincs tőle.
Ha tápszer evés közben sír, szerintem fájhat a hasa, a kaki is erre utal, bár ebben Jutta lenne a szakértő. HA tápival nincs változás?

ukati74

Andi
Tudok vonalzót csinálni, ezt is én csináltam. Elment vele fél nap, de nekem van időm... :lol: Viszont meg vagyok elégedve ezzel a 11. héttel, legalább előbb eljön a 12. hét... :lol:

Na megyek, nehogy elkapjátok a dáthám...

marek

na, túl vagyunk az első majdnem ebédszerű ebéden: volt első fogásként tej, utána tandemben tápi (kellene vmi kényelmesebb pozíciót találnom, mert ez a földön ülök a hordozókkal szemben kissé béna), utána almalé (egész lelkesen nyomták befelé a kiskanálból), és egy kanálka almapüré (amit kb mind kinyomtak a nyelvükkel). kissé gyanús azonban, h Petra szét akarja harapni a kanalat :roll: lehet, h mégis kolbász kéne neki? :roll: anyukám kolléganője szerint, ha foga van, akármit ehet. naja. bár kissé durva lenne a váltás tej után egyből kolbász, nem? :twisted: bár a tévében meg aszonták (anyós mesélte), h csirkehúst is lehet. hát, én eléggé szkeptikus vagyok. fél éve csak tejet eszik vki, esetleg egy kis tejhez nagyon hasonló tápszert, és mehet a csirkehús. értem én, h edzzük azt a bélrendszert, de ennyire :shock: 8) :?
jé, és etra hanyattfordult. ügyesen tompította a fordulás lendületét azzal, h fogta a takarót maga alatt, és lassan engedte magát hanyatt. hm. eszközhasználat. már csimpánz-szinten tartunk :lol: :idea:
na, megyek, megebédelek én is, ha már a sétánkat elmossa ez a hülye eső
kajaötlet: anyóstól kapott rizibizi sült csirkével. finom és gyorsan kész.
(hú, de semmi kedvem hasznos dolgokat csinálni)
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok Anyukák!

Gyönyörű minden babóca !!

Nem akarok zavarogni, de mint régi babanetes veszem a bátorságot és figyelmetekbe ajánlom eladó használt ruháimat mint privátszemély. Nem kereskedő vagyok, hanem olyan anyuka mint ti, a saját és ismerősök kinőtt ruháit tettem fel a vaterára. A befolyt pénzből főleg pelust és nagyobb rucikat veszek Beni fiamnak. Csak az igazán jó állapotúakat adom el! (Sok Németországból való van, mert a rokonaim ott élnek- folyamatosan töltögetek)

Érdemes benézni és licitálni, olcsóbb mint a turi.

http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.html?us=kozakbori

Bocs a "zaklatásért" , további szép napot és csevegést, a piciknek sok egészséget és vidámságot!!

Viki
pl. egy kislány set
Kép
kisfiú set
Kép

Kép
viky30

natessék. Jutta elment síelni, én meg ittmaradtam Hubával tanácstalanul, merthogy üvöltve alszik el, ha leteszem. délelőtt is, ebéd után is (most is épp), és gyakran este is, de az még istenes. nem akarom ringatrva elaltani (nem is szoktam), de mostanában vhogy igényelné (szepa?). a vicc az, h eddig nem ez volt. :roll: na, megyek, megpróbálom megnyugtatni. :roll: :roll: :roll: :? :? :?

Kép
an°°di

Kati, mi az ablakon már rég nem nézünk ki, ill. kinéznénk, de nem látunk ki :lol: Keresnem kellene egy takarítónőt, vagy nemtom :?
Vérképző dolgokat kellene akkor enned, sokat! Ha jól számolom, akkor Marci simán lenyom 12 órát, majdnem egyben :shock: :lol: Ez azért irigylésre méltó! Nem csoda, hogy napközben már nem alszik hosszan. Tényleg jó ötlet lehet, ha előbb teszitek le, csak Neked is meg kell szoknod a korá(bba)n kelést. Én ma határoztam el, hogy nem Nadinnal kelek, hanem megpróbálok f7 körül, hogy rend legyen mire ő ébred, meg megcsináljam a reggeli kis dolgaimat, mert így, h együtt ébredünk az egész reggeli ébrenléte csak arról szól, hogy játszik egyedül én meg mosogatok-pakolászok. Pedig ilyenkor a legéberebb, ki kellene használni. Marcinak is biztosan jót fog tenni az uszi, jobban fog enni utána, meg aludni is biztos fog. Ne egyből a 30 fokos vízbe tegyétek otthon, minden nap legyen csak 1-2 fokkal hűvösebb a víz. Eleinte mi is így szoktattuk, de mostmár visszatértünk itthon a "meleg" vízhez, ami általában 35, aztán fürcsi végére kicsit kevesebb. Az usziban meg - bár 45 perces a foglalkozás - egyelőre csak 20-25 percet vannak a vízben, pont a hőmérséklet miatt. A többi masszázs, torna meg szauna.

Timi, dokit nem kérdezted kaki témában? Lehet Bibusnál is az a baj, hogy túl hirtelen kezdett nagy adag tápikat enni. Nadint legalábbis eleinte nagyon zavarta, mikor 100 ml körül evett, pedig fokozatosan emeltem ennyire az adagot. Nem volt mondjuk furcsa kakija, de fájt a pocija az biztos. Mostmár nincs ilyen gond.

Andi, látom Nálatok már kezdődik a hozzátápizás színe-java :lol: Gondolom nagyik már alig várták, hogy oszthassák a jobbnál-jobb hozzátápis tanácsokat.

KépKép
kertikiri

Andi
lehet Huba fogacskája nő,csak őt jobban megviseli mint Petrát

kajaötlet jó :-) de enyim töltött káposztát csinált

Kati
szerintem az van,hogy jobban jön az üvegből,mint a ciciből jött anno vagy nem tudom.....

egyébként nem hogy kevesebb a tejci hanem nincs is :-(
Vendég

Köszi Kriszti, igyekszünk fokozatosan hűteni a vizet. Én is igyekszem az első ébredés után fennmaradni házimunkázni, csak nem mindig sikerül. :oops:
Írjál már légyszi pár sort erről a ringatóról, megnéztem a neten, mostmár tudom micsoda, de ti hová, mennyiért?

ukati74

Kiri
nem hívtam fel,mert úgyis azt mondaná ,hogy viygem le de állítólag tele a rendelő,oda én lenem viszem.Azóta nem fájt neki.Csak az a fura hogy elöbb kapta a nem hast semmi baja nem volt,tegnap meg ezt is azt is lehet az volt a gond

na megyek mert nyüszike
Vendég

Timi, szerintem ha gyorsan jön, azért nem sír, hanem nyeli ezerrel. Sűrűn kell büfiztetni. De attól nem lesz csúnya a kakija. Nem tudom, valószínű szoknia kell még a tápot. Ha lelkileg bánt, hogy nincs tejed, próbálj fejni rendszeresen, vissza lehet még hozni. De azt is megértem ha nincs hozzá ideged, Bibus így is majdnem fél évig szopott, akkor meg kell próbálni beállítani egy tápit, ami jó a gyomrának.
Na jó, okoska visszavonul. :roll:

ukati74

és venne nekem valaki tt cumisüveget????
Vendég

[quote="ukati74"]T írta:ukati74imi, szerintem ha gyorsan jön, azért nem sír, hanem nyeli ezerrel. Sűrűn kell büfiztetni. De attól nem lesz csúnya a kakija. Nem tudom, valószínű szoknia kell még a tápot. Ha lelkileg bánt, hogy nincs tejed, próbálj fejni rendszeresen, vissza lehet még hozni. De azt is megértem ha nincs hozzá ideged, Bibus így is majdnem fél évig szopott, akkor meg kell próbálni beállítani egy tápit, ami jó a gyomrának.
Na jó, okoska visszavonul. :roll:

ugyan má okoska

nem tudom visszahozni a tejem,eddig se szaporodott semmitől ,miost mitől szaporodna?fejővel nekem szinte semmi se jön

lehet szigorúan kéne tartanom 3-4 órát közbe max tea?

a cumihoz egyes volt abból nem jött sírt,3ból jön szépen,de lehet 2es kéne?
Vendég

mi varibiálissal eszünk bár avent
és azzal mi is a 3-sal eszünk!

Kép

Kép
mogyoland

Timi, én is beszartam, hogy túl gyorsan jön, úgyhogy vettem 2-est, azzal eszünk most. Az is jó. 3-6 hónap között írják. Hozzánk is van közel Brendon a változatosság kedvéért, úgyhogy szívesen megveszem neked, ma voltam, de csütörtök pénteken megint megyek. Ha az még nem késő, szólj nyugodtan.
Ha fejsz, eleinte nem is fog jönni semmi, aztán ha bírod negyed órát rendszeresen nyomkodni, előbb utóbb esélyes, hogy beindul. Naponta 4-5-ször elég. :roll:
Üdv. Okoska :D

ukati74

Kati
nekem nincs ennyi időm fejni :-( kíséreltezni

írok privit
Vendég

Zsu: nálunk 3 alvás van, és kb 2 órát bír fent lenni egyhuzamban. délelőtt 10 körül alszik, utána a séta közben 1-2 körül, és ha minden jól megy még hét körül egy rövidet.
Kiri: én is gondoltam már rá, hogy előbb kelek, de nem bírok! szerintem hagyd csak játszani egyedül! Azzal is fejlődik ám.
Andi: tudtam venni piros nuk cumit, szóval ami ott maradt az mehet a kukába. Úgy láttam Bibusnak is ilyen van, remélem azért ez nem annyira kislányos :shock:
Ja, és Vilkó már többször is fordult hasról hátra. De Hubánál is volt ilyen régebben, úgyhogy nem tudom, h akkor ez most jó-e. És nem mindig sikerül neki.
Kajaötlet: még mindig spenót, csak most a bundáskenyérre nem volt időm. Holnap gyógytorna!!! Azt nagyon szeretem, irtó jófej a gyógytornászunk, úgy szereti Vilkót :D
Kat: mikor mentek a heimpálba?

KépKép
1macsek

Macsek
megkívántam a spenótot

én is imádom a piros nukot az egyik legszebb,de most találtam rózsaszín is :-) végre,két kék nukunk van meg ez a piros meg sárga is :-)

Vilkó most mit eszik???
Vendég

De jó, Marek, hogy van már vonalzód!!!
És ne bosszankodj máris, tudod, a végéig még annyit bosszankodhatsz mindenen :lol:

Mindenkinek köszi az alvással kapcsolatos válaszokat!

Kat, Ti akkor jó későn ebédeltek, ha 11-kor alszanak a gyerkők 3 órát!

Kriszti, akkor Nadin még jó sokat alszik, főleg, hogy csak 3/4 8-kor kel! Nem lehet egy szavad se! :lol:

Timi, miért nem keversz be kevesebb tápot? Ne engedd szerintem többet enni, mint amennyi anyatejet evett régebben!
És tök jó, hogy Maja most kezelhetőbb, legalább most tudsz egy kicsit jobban Bibusra koncentrálni!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi: a zöld nuk is tök cuki, rózsaszín tündérke van rajta, csak az nekünk sajna nem jó :wink: Humana HA-s tápi, és kb 80-90%-ban anyatej, mikor mennyi. Kostólóba néha gyümi, de majd 5 és fél hósan... Lusta vagyok elkezdeni a hozzátpáit rendesen. Pedig így össze-vissza eszik :? És neki sincs türelme szopizni rendesen, úgyhogy nagyon sokszor vannak csomóim! Tegnap egy jó öklömnyi terület volt kőkemény :evil: [/b]

KépKép
1macsek

kostólóba=kostolóba

KépKép
1macsek

Macsek
örülj a csomóknak :-) ez azt jelenti neked legalább van tejed:-) és az arány is tök jó

na nem spannolom magam

nem is láttam még zöld nukot,itt csak kék van mindig meg ssárga

Zsu
nem igen tudom mennyit szopizitt néha mértem akkor max 120 volt,és ügye megszokta hogy 2-3 óránként evett és most elfogadná,követeli.A többi cumisüvegből meg nem ezik, úgyhogy most megkértem Katit hogy vegyen egy üveget is még és akkor lesz egy tejes meg egy teás. és tartjuk a mondjuk 4 órát? az úgy jó?

az miért jó ha kevesebb tápot rakok bele?
Vendég

Nem kevesebb tápot raksz bele, hanem kevesebb tápit keversz ki! :D
Írtam püt.

ukati74

jah? nem csinálok émn sokat ált. 150et vagy ha éhesnek gondolom 180at :-)
Vendég

Andi, a fokozatosság szerintem mindenképpen kell! Előbb gyümi, aztán zöldség, aztán hús. 2 foggal meg ugye nem rág még az ember,szóval ez hülyeség, hogy minden adható!
És Petra nagyon ügyes a fordulással! Eddig nem fordult még? Úgy emlékeztem!

Nálunk kaja krumplifőzelék fasirttal.

Ma benyögték a gyógyszertárban, hogy a Sinlac pép átmenetileg hiánycikk! Q..va jó, mert Panka nem eszik meg most mást! Mondtam is nekik, hogy akkor gáz van, mert éhenhal a gyerekem, erre végigtelefonálták a környező gyógyszertárakat, szerencsére az egyikben volt még 3 doboz. Elrohantam érte, szóval most egy ideig elég. Remélem addigra, mire elfogy lesz megint. Vagy Panka kénytelen lesz ismét ráfanyalodni a tápszerre.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, és miért apadt el teljesen a tejed? Irtad már? Nem emlékszem. Egyszer csak nem volt, vagy Bibi nem volt hajlandó szopizni?
Hát azt tökre megértem, hogy nincs időd fejni, én 1 hónap után visszavittem a mellszivót, mert nem volt időm. Pedig tényleg csinál több tejet, de inkább foglalkozom Pankával, mint a hülye mellszivót berregtessem.
Szerintem adhatsz neki 3 óránként is, az nem gond, csak egyszerre ne sokat. Én Pankának még mindig 1-es cumival adok, lassabban jön, érzi, ha eltellik.
Nem lehet, hogy valami hurutos szar ment Bibi pocakjára? Ez a nyákos cucc nem hangzik jól, talán mégis meg kéne mutatni a dokitoknak. Megy is a hasa?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Macsek, nagyon cuki az új Vilkó avatar! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Timi! Kati! Ugye jól olvastam, h Kati veszel cumit Timinek? Ha nem jön össze, dobj rám Timi egy sms-t, mert sztem én is fogok Brendon-közelben járni! (Ja, megírom az új számom, mert lecseréltem a telefonom!)
Rólunk annyit, h a kajaszállító fiú valami dzsungelvírust hozott ide. Először a férjem lett beteg, utána én. Szerencsére Janka "csak" szörcsög. :? És ennek lassan 2 hete és még mindig köhögök, bár a hangom alakul. Már nem annyira repedtfazék... És köszi annak, aki aggódott!
Szlovákia elnapolva. Húsvét után újra nekifutunk! Hátha összejön...
Andi! Rajta vagyok a témán, ma-holnap már tudok mondani vmit! :wink:
Jolka! Ez a Tiéd!
http://www.cardex.hu/index.php?id=15&katid=6&klid=1183
Hajni! Hol vagy?
:arrow:

Kép
ermoni

Móni
köszi :-)

Zsu
én nemtudom eldönteni ,hgy ez most hasmenés vagy nem.3-4 kaki van naponta van hogy krémes van hogy olyan haboskás,egyzser volt benne olyan nyáljkaszerű is,de nem sok.Nincs megfázva,orra nem folyik,nem köhög,jól van.

tejjel az a baj,hogy eddig is nehezen indult meg és én kb két hós kora óta két ciciből szoptattam 80-120 grammokat,azóta szinte midnig szenvedtünk hol kevés volt hol épp elég,írtam is hogy teával,gyümilével kellett rápótolni mindig,de persze az addig nem tartott ki soha max. 2-3 óráig.amióta elfogadta a tt cumit,azóta egyre kevesebbett szopott.ill nem is szopik mert nem bírja megvárni amíg megindul vagy ordított szopi után.napközbe nem is tudom szopiztatni,este se fogadja el,csak hajnalba ,de mostanra már akkor sem elég :? lehet benne vagy 50 gramm,a kettőbe.

egyébként először a fogára gyanakodtam,mert erős a nyála,kimarta több helyen a pofiját,a feneke is néha kipirul,pedig sudocremet használunk.és állandóan rág.nem tudom.a héten úgyis lekell mennünk íratni tápszert
Vendég

Timi, ha emlékszel nálam is ez volt, két ciciből 100 körül evett Nadin, max 3 óránként és este is. Aztán ahogy elkezdtem a cumisüveget már egyáltalán nem akart cicizni, akkor hoztam ki a lactinát. Tényleg max 1 hét volt amit kínlódni kellett a rengeteg fejéssel, de most már annyiszor fejek "csak" ahányszor eszik, és a mennyiség nem nőtt ugyan, de nem is csökkent, és így a 100 minimum újból megvan minden kajára. Mert ugye én sem voltam sosem egy tejcsárda, de az én szemem előtt is ez lebegett, hogy milyen jó lenne legalább 1 éves koráig szopiztatni legalább reggel meg este. És a fejés nekem sem ment azelőtt, a lactinával is nehezen indult, de türelmesen kell nyomogatni, és lesz eredmény. Csak azért írtam, ha mégis rászánnád a szaporításra magad.

Kati, ringatón itt voltunk a lakóparkunkban, de nem volt egy nagy szám, bár nem is tudom mit vártam, körbeültünk és énekeltünk meg mondókáztunk, Nadin élvezte a sok gyereket, meg én is a társaságot, de alig volt az egész 30 perc, és 700 Ft, ha még maradunk a játszóházban fél órát az plusz 300, szóval nem fogunk járni :?
Usziba melyik nap mentek előszőr? Egyedül viszed?

Móni, jobbulást, az jó hír azért, hogy Janka talán megúszta.

Macsek, aranyos a Vilkó-vonalzó! Jó, lebeszéltél a koránkelésről :lol: :lol:

KépKép
kertikiri

Kiri
hol lehet olat bérelni?
Vendég

Sziasztok,

bocsi, de elhavazódtam.

Timi:
pénz ideért, köszi.
http://www.vatera.hu/2_db_tommee_tippee ... 04580.html
ez jó áron van. :)
mi Lilla arcára kaptunk szteroidos krémet, de nem használtam egyelőre, most szebb neki, sima gyógyis testápolóval kenem csak.
próbáld meg a ha.s tápit, a simától lehet ez a habos kaki, meg a foltok is...:(

Móni:
jobbulást.

Jolka:
boldog szülinapot!

Zsu:
nagyon édes Panka!

Marek:
gyere gyakran. doki miatt ne idegeskedj. sok puszi Nektek.

Andi:
ügyesek avgytok, de úgyis tudod... :wink:

Timi:
édesek a lányok.

majd még jövök... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

A mai nap nem volt gyenge Petra csak nyügösködött alig evett nehezen aludt el.Most este is tiszta szenvedés volt de végre alszik. :)
Hajni!
A szteroidos krémtől ne félj csak nagyon vékonyan kell bekenni de az biztos, hogy 1 nap alatt rendbe jön a bőre!Nem lesz semmi Lillával ha használod ezt azért mondom ilyen tutira mert anyukám gyógyszertárba dolgozik.

Macsek!Nagyon jó az új vonalzó!

Na felkelt mégis a lány megyek :(

Andi
KépKép[/url]
andi005

Hajni
hast kap tegnap óta

köszi a linket

felhívtam a védőnőt,ajánlott egy kenőcsöt,azt mondta kakival várjunk szerinte is a tápi megszokásával van gond,azt mondta hogy ha nem ki-be jön a cucc ,jó kedény van más tünet nincs nem gond a 4-5 kaki,holnap mindenestre húzom a strigulákat hány kakus van.nem folyik neki de sokszor jön kevéske,most köhögött tuti jött cucc

Maja is kakálni készül,ma evett:kacsazsíros zsemle,2 rudi,töltött kápi tejföllel,chips,banán,körte,tej,kakaó,baracklé
Vendég

jah meg virslit kecsappal

és nem jött sógor Bibunak

de asszem veszek normaflort is holnap
Vendég

Timi, a normaflor jó ötletnek tűnik, ártani nem árt, az tuti!
Emlékeztem, hogy kezdettől fogva szenvedtél a szoptatással, csak most a végéről maradtam le, hogy elapadt. Azért tényleg próbálj meg fejni, hátha sikerül.
Ha a Lactinára kérdezed, hogy hol lehet kölcsönözni, akkor itt:
http://www.medela.hu/kolcson/kolcsonzes.htm

Móni, jobbulást nektek!

Hajni, köszi a Frutapura ötletet, csajnak izlett nagyon :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi
köszönöm,de azt hiszem Pécsre nem megyünk kölcsönözni :? ha lenne itt kaposváron,talán

én is úgy vagyok a normaflorral ártani nem árt

jajj csajok tiszta hülye vagyok,segítsetek,milyen bimbóvédő kenőcs van ami L betűvel kezdődik???? azt ajánlotta a védőnő és nem jut eszembe
Vendég

Zsu:
:) örülök.

Timi:
én csak a garmastant ismerem. :roll:

jaj, úgy fáj a fejem,.... :x

Kép
Kép
h@jni

Hajni
köszi,de biztos azt mondta bimbóvédő,mert nem baj ha lenyalják a babák és hogy mindig bejön,jajj így is tiszta hülyének néznek állandóan a patikába,amit olvasok hogy kipróbálnám aztán elmagyarázom mi az minek kell,bizti utálnak :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?