Új privát üzeneted érkezett!

Én is elolvastam...ez a csaj tényleg ZIZI!!!

Érdekes, az én szüleim is későn vállaltak engem és a hugom 10 évvel fiatalabb nálam. Amikor ő született, akkor anyu 40 éves volt, apu meg 49. Tény és való, hogy nem olyan jó az idős szülő, mert a hugom és apu között már generációs ellentétek voltak (sokat változik a világ 40 év alatt), de szerintem 30 évesen ez még nem áll fenn. Én is azt hittem, hogy hamarabb fogok szülni, de nem így lett. Azt hiszem én 30 éves korom után el kezdeném intézni az örökbefogadást. Addig még van 2 évem.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptető, laptető...
vicky79
Budapest III. kerület

Írtam hosszút és elszállt :cry: :cry:

csakegy 6.45 az normális emberi REGGEL. :lol: :lol: :lol: nem éjszaka. nem mesterkedni kell, hogy mivel tudod Lillát visszaaltatni, hanem felkelni vele... :lol: te hányra jártál dolgozni? :lol:

Még van öt éved, aztán suliba megy, ott már nincs susmus, fel kell kellned vele!

Norka vonalzó szupi, Bogit is tedd fel vonalzóba légysziiiii!

Anyóka 12 hét!! Mintákat kérsz? :wink:

Gratula Miron első szülijéhez!

mamint szuppper spontán mensi és ilyen rövid ciklus! pé lehet volt is.

Kép

Kép
rejo

rejo: de akkor legalább hagy élvezzem ki azt a maradék 5 évet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(9-re jártam volt dolgozni, először 7:30-as vértizzadós keléssel, reggeli teázással... aztán 8 órás keléssel ami mellett pikk-pakk összekaptam magam -zuhany, beleugrás az előző este összekészített ruhákba- aztán rohanás a melóba ... ezt a jövőben is így tervezem ám:))) A férjem 10-re jár úgyhogy az oviba ő fogja Lillát előkészíteni és talán elvinni -az összes kollégájánál így van úgyhogy lázadásnak helye nincs:) (hála a jó égnek a bölcsi és az ovi pont útba esik a buszmegálló felé -10 méter kitérő összesen- így talán nem lesz gond...)

Mondjuk most azon filózok, hogy valszeg a fogam miatt vagyok ennyire kiütve (falom az édességet egyébként meg 0 étvágy) - ld. ott volt az a hatalmas gyulladás és csak most kezd helyrejönni a szervezetem. (tök durva... ma egész délelőtt fura színű vízszerű folyadék csordogált az orromból... a férjem mér majdnem orvoshoz küldött... de szerintem ez a gyógyuláshoz tartozik, valahogy ki kell tisztulnia a fejemnek... ). Rossz belegondolni mióta tarthatott már ez a dolog.

Úgyhogy mindenkinek felhívnám a figyelmét a rendszeres fogorvosi ellenőrzésre :)
Vendég

csakegy: :lol:
szerintem lillának már nem fontos a HAs tápszer. nekünk a dokinéni azt mondta,hogy még 1 hónapig adjak azt zsuzsinak. de nem volt allergiás a családban.
ja, és van egy jó krémem a számodra. hátha....mikor gyulán voltunk zsuzsinak is lett vmi pirosodás az arcán. jó, nem volt durva. de érdes felületű. stb. és van gyulán egy dokicsaj, írt könyvet is, és elismert gyerekgyógyász. na, az ő kréméjvel kentem és 1 nap alatt elmúlt. most adtam a szomszédéknak is, és nekik is elmúlt. a térdhajlatból is.

majd leíratom az összetételét.

kavics. kitartás. sosem lehet tudni mikor jön kismanó :) én akkor is ragszkodom a keddhez :D vagyis holnap.

na, majd nézem az indexes libát,mit írt.

csakegy-rejo. megbezséltétek mikor taliztok?

ja, én is ma szarul ettem:

reggeli 1 szelet teljes kiőrlésű saját készítésű kenyér. KV. pici tejjel
ebéd: 2 hatalmas szelet süti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tudjátok, többit kidobtam)
vacsi: párolt hal, párolt zöldséggel. hangyaadag. édest kívánok. így nem eszek semmit sem inkább.

monácska!! neked is kitartás:) lehet együtt szültök kaviccsal :)

norka, jó a vonalzód :) jobban vagy már???

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok csajok!

Hát komolyan mondom, besz@rok ezen a csajon, aki az indexen is felbukkant. Ez a szőkeség Zemanek néven az NLC-n és Bcicus néven a hoxán is ott van/volt. Nem mondom, komoly orvosi eset. Szerintem ő ezt az egészet élvezi. :evil: :evil: :evil:

Képzeljétek vasárnap reggel Apa megkörnyékezett :oops: és utánna azt hittem megjött, mert rózsaszínes bigyó volt a wc-papíron,(bocsi) na nem közvetlenül utána, hanem pár órával később és este meg eszméletlen nyúlos tojcsifehérje. :shock: Ja aznapi hőm 36,2re esett le ami amúgy sem volt magas mert ingadozik 36,5-36,3 között. De nem! Nincs semmi de semmi! Mi a jófene ez?????? Rettentő unalmas!

Majd elfelejtettem: csuriban a kezem Monácska,Kavicska!!!!!

Kérlek ne haragudjatok rám, hogy önzőzöm, de borzalmas ez az állapot! Bosszant hogy a hőmérő semmit nem mutat,(bár az nlc-n is volt egy csaj hogy semmit nem mutatott neki pé ügyileg a mérés oszt kiderült a progiból hogy volt nekije pé-je) elemet cseréltem benne, uakkor mérek, uannyit alszom, és higanyos hőmérőt nem kapok!
Lehet tényleg elmegyek progimérésre, beuti úgyis megvan, márcsak idő kéne hozzá. :roll:

hajni...
Budaörs

Dimet... leírom a hiper-szuper-titkos :)))) Lilla szülinapi torta receptem. Szerintem teljesen jól beleillik a PCO-s diétába:)

1. végy egy adag tört hajdinát (biooltban vettük, tök finom!!!!). Azt simán megfőzöd vízben - hozzá egy kis mazsola. Addig kell főzni amíg sűrű nem lesz. Akkor szépen egy alufóliára palacsintaszerű lapokat csinálni (késsel formázgatni, hogy szép kerek legyen) - mintha tortalapok lennének.

2. Almát kell párolni, bele fahéj és mazsola (ha kell... én nem szeretem benne, Lilla gyilkol érte)

3. a kihült hajdinalapok közé tenni az almát. Ha kihült tök úgy néz ki mint egy igazi torta ráadásul finom és egészséges :)

Majd rakok be képeket...

(még nem beszéltük meg a talit - nekem jövő hét kedd kivételével valszeg jó úgyhogy...)
Vendég

Hajni: ez marhára PÉ-nek hangzik, a hőd meg lehet, hogy csak napok múlva fog emelkedni :))))) Szurkolok nagyon :)))))) (főleg, hogy ha ez PÉ volt akkor telitalálatos volt a megkörnyékezés :)))))
Vendég

csakegy: köszi. hát én má' nem tudom, mert 14 nappal ezelőtt is lement 36,2re oszt ugrándozott 36,5-36,3 között. BÁr znap nem volt se nyák, se rózsaszín izé. Majd meglátjuk, a vak is asszonta..... :D :?

Nah, megyek filmezni

Jó éjt mindenkinek!
Rosszalkodjatok :twisted:

hajni...
Budaörs

köszike. de én szeretem az igazi sütiket :lol:
de ki fogom próbálni. veszek hajdinkát :)

Kép

dimet

(Zemanek néven a liba az indexen is nyomul a kutyás fórumokban. Az NLC-t nézem... az OTP-nél dolgozik határozott idejű szerződéssel és állítólag van valami fősulija. Még nem néztem meg túl sok hozzászólását)
Vendég

Sziasztok!

Gabika!
Utólag is Boldog szülinapot a kisfiadnak!
Emlékszem, hogy tavaly amikor született mennyire örültem Nektek és mennyire magam alatt voltam, hogy nekünk mikor lesz? :roll:
És most itt van egy pukkancs a pocakomban. Aki roppant ügyesen viselkedik minden NST-n. Csak az én pocakom nem kell bögdösni, mert produkál néhány mozgást, hogy kiértékelhető legyen a görbe. :lol:

Van 3 kedvenc napom, amit "kinéztem" a megszületendő gyerekemnek:
1., március 15 egy NEMZET ünnepelné a szülinapját (na jó, ez egy picit barokkos túlzás :lol: )
2., március 16 VIRÁGVASÁRNAP! :D
3., március 17, apukám szülinapja :D

Csakegy!
Én is beleolvastam az indexes fórumba. Én megsajnáltam azt a lányt! :( Valahogy fel sem idegesít, csak egyszerűen sajnálatra méltó. Belőlem ezt váltotta ki!

Hajni!
Ha ez tényleg PÉ, akkor nagyon beletrafáltatok. De én azt tapasztaltam (nem lelombozásképp írom), hogy szex után a sperma+hüvelyváladék nagyon becsapós tud lenni. Olyan pont tojcsifehérjés! :roll: Sőt másnap is! :roll:

Csak nem a Mátrixot nézitek? :?
Az Emebr látta vagy ezerszázszor, de megint nézi. Én addig bitorlom a számítógépet és várom az álommanót. :lol:

Lányok!
Meghívlak benneteket egy kis virtuális csokis-meggyes muffin sütizésre! Csak semmi diétás recept! Van benne minden, úgy ahogy illik!

Kincs!
Az édességevéssel szinte pont így voltam.
A 24-ik hétig, csak hús, hús, hús, fűszeres kaják, savanyúság, csípős, hagyma stb.
A 24-ik héttől, szinte napra pontosan kezdődött: túrórudi n+1-szer. Aztán bővült a repertoár.
Egyre jobban kívántam az édeset, sőt nyitogattam a hűtőt, hogy mit lehetne enni. Nagy önuralmat kellett gyakorolnom, hogy ne zabáljam agyon magam. Ekkor rohantak a kilók is.
Most kb a 35-36-ik héttől megint megcsappant ez a "zabálhatnék".

Dimet!
Lecsonál egy napot tévedtél! :lol: :lol:
Szerdán az uram ügyel! :shock: Nem biztos, hogy ez a legjobb időzítés! :lol: :lol:
Próbálom elképzelni lelki szemeim előtt, ahogy eldobja a szikét, csipeszt, gumikesztyűt, maszkot és rohan.... :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

No-no Rejo! :D

Ne tessék bántani Csakegyet!
Igenis vannak emberek akiknek a 6.45 éjszaka, például nekem is :D
Amikor egyik nyáron hét órára kellett mennem dolgozni, este fél nyolckor! már aludtam. És semmire nem voltam képes a munkán kívül annyira kipurcantam. Viszont este tíztôl meglepôen jó a munkabírásom. Mi lesz, ha majd oviba meg suliba kell vinni a gyerkôcöt? Halvány elképzelésem sincs... dúrva évek lesznek :D

Lona
lona1

lona: üdvözöllek a klubban :)))) Engem mindig furán néznek amiért éjszakai bagoly típus vagyok... pedig a baglyok állítólag sokkal kreatívabbak mint a korán kelő típusúak :))))))))))

(nálam az egyetemen úgy nézett ki a vizsgaidőszak, hogy este 10 körül elkezdtem tanulni aztán a másnapi vizsgáig tanultam... utána hazamentem, kidőltem egy picit aztán ébredés és tanulás:) Ha reggel keltem, hogy majd egész nap tanulok akkor is 10-kor került az agyam arra a szintre, hogy végre tanulni is tudtam...)

(nálunk csak az a gáz, hogy a férjem 8 után már nem tud aludni... este viszont kipurcan... így nekem is gáz mert reggel mocorogni kezd és ezzel felébreszti Lillát így nekem is kelnem kell, este meg neki gáz mert én éjfél után kezdek feléledni... így mind a ketten hullák vagyunk)
Vendég

kell a kiscsaj iwiwes adatlapjának a címe?

Szerintem rohadtul nem akar ő gyereket csak azt várja, hogy ne neki kelljen ezt kimondania - ld. csak kifogásokat keres. Na ehhez használja a PCO-s lányokat.
Vendég

(... banyek... tök durva milyen könnyű valakit levadászni a nickje alapján)
Vendég

nekem is éjszaka a 6:45 :lol: mindig ki vannak sokan akadva, főleg anyukám, hogy miért altatom vissza a gyereket, a 7 órási kelése után 9ig :D szüleim szerint jól beidomítottuk a gyereket :lol:
de a vizsgaidőszakos tanulásom nekem is dettó ez volt.... lelkilekben egész nap készültem a tanulásra, tettem-vettme. és este a beparázás miatti adrenalinszintem oly magasra emelte a tanulás fokát, hogy ihaj :D
nálunk szerencsére férj is ilyen. van, hogy gyerek köztünk duhajkodik reggel, mi meg félkómázunk.

megyek aludni. csoda. de néha le kell feküdni korán. megnéztem egy részt a men in tree-ből. nem rossz. de most a médiumra cuppantam rá.

én is sajnálni tudom....vmiért ilyen lett.....

kavics, azért ne dobja el túl erősen a szikét :D

Kép

dimet

én még csak idomítom a férjem de szerintem szépen fejlődik :)))))
Vendég

Sziasztok!

Gabika!

Mironnak Boldog szülinapot!!!!! :D :D :D

Csakegy!

Megint a fél napodat a gépnél töltötted, h. ezt a hülye libát becserkészd! :evil:
Felesleges energiapazarlás!
Elmebeteg!
(Ismeritek a viccet ugye? " Mit is mondott doktor úr? Elmehetek?.... :lol: :lol: :lol: )

Más:
Én is bagoly vagyok! Hajnali fél egy meg sem kottyan, de senki ne próbáljon meg 8 előtt felkelteni, mert gyilkolok! :evil:
Hálistennek a gyerek is ezt örökölte! Van, h. én kelek 8-kor és még bőven tudok sertepertélni a lakásban, mire 9-kor hajlandó végre felébredni. :D
Mi van, ha nem kelsz fel hozzá? (Na jó, csak egy tipp volt! :oops: )

Nem viszed el Lillát egy vérvételes allergiavizsgálatra? Hátha!
A tejtermékek bevezetését mindenképpen a savanyított verziókkal kezdd! És apránként! Ki fog derülni, ha allergiás vmire!

Ja a fehérjére egy ötlet:
A Délhús kijött olyan felvágottakkal, amik tejfehérje, szója- és gluténmentesek.
Meg ott a Spár-os biojoghurt is.

Csajok nem tudja vki, h. tengeri v. édesvizi halat nem szabad adni és meddig nem?

Kavics!

Na azért ne tessék már maximalistának lenni! Ilyen kicsi gyereknek két ekkora ünnep! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka: speciel tök mást csináltam de közben mialatt dolgozott a gép unatkoztam így volt időm cserkészni :)

Ja... ciki de bevallom, hogy reggelente szoktam hagyni Lillát 1-2 percig nyivákolni... volt már, hogy visszaaludt :))) (általában játszani szokott) Igazából a hajnali meneteket a férjem miatt szoktam bukni mert ha Lilla 5 percen át üvölt akkor felébred és másnap hulla lesz... Ezért ha megmukkan én máris rohanok, hogy elhallgattassam. Alig várom, hogy 2 hétig szabin legyen akkor nem kell majd sajnálnom az agyoncsapott éjszakák miatt :))))

Felvágottat Lilla itthon nem fog látni (max. a vegát), a joghurt az biztos pont lesz.

Igazából az a dilemma, hogy már kapott gluténest és előjött az ekcémája... viszont a foga is elkezdett kibújni amitől ugyancsak előjöhetett az ekcémája... így a fene tudja, hogy mi a helyzet a gluténnel... a tejfehérje ugyanez a kategória. (legutóbb amikor teljesen kibújt a foga az ekcémája teljesen eltűnt... most is ebben bízom...)

Megkérdezem a gyerekdokit az allergiavizsgálatról. Jó lenne kiderteni, hogy feleslegesen parázok-e és vonom meg a túrórudit a gyerektől:)

Köszi a tippet!!!

(és éljenek a baglyok:))))))
Vendég

Csakegy!

Én úgy tudom a glutén nem csinál ekcémát, de lehet, h. tévedek.
Startolj rá az allergiavizsgálatra, mert jó lenne mielőbb kideríteni, h. mi a baj!
Tudod! Ne hagyd magad lerázni!

Ezt nézd meg:
http://www.svabhegy.hu/WEBSET_DOWNLOADS ... %BCzet.pdf

rambóka

szerintem csinálhat, de szerintem Lilla nem allergiás a gluténra... csak a foga miatt nem lehet ezt egyértelműen kijelenteni. (plusz mostanában banánt is kapott)

Sajna ha jól tudom a Svábhegyet bezárták az ingatlan miatt :(

Az 1 éves kontrollon (holnap bejelentkezek) majd kérek a Heim Pálba egy beutalót... (vagy esetleg ha valaki ismer egy jobb helyet allergia szempontjából ahol nem kell napokig várni az szóljon légyszi)
Vendég

ÁÁÁ csajok félreértitek, lona én is ugyanez vagyok. :lol: alvós manó, és éjszakai bagoly.

egyetem alatt fél kilenckor keltem, az a biológiai ébredésem. és tanulás detto úgy mint csakegy, volt hogy este 10-kor mentem tételsort vadászni a koliban a másnapi vizsgához... :lol: anyagom már volt...na jó ez könnyű kis pedagógia vizsga volt...de én is csak este 6 után működöm...délig használhatatlan vagyok...

de muszáj azért valamit csinálni ahogy nőnek a ygerekek...Johanna most még mindig alszik. én domi miatt kelek fel, de nem is bánom ám, jobb korábbna kelni, több mindenre jut idő, csak nehéz kivitelezni...

Dimet annak a krémnek a leírása nekem is kéne, dominak nem tudom a térdét helyrehozni. szeroidos? ugye nem?

tali jövő héten nekem is oké, mikor legyen?

délelöttről lesz szó, ugye?

Kép

Kép
rejo

remélem ma felhívnak a Mm-ből a kortizol-eredményemmel. jó lenne előrehaladni, hogy mi van velem. most már stabilan pontosra beálltam 23 napos ciklusra...

és csajok nincs többes pém, Tűűnek ez volt a feltételezése, hogy ettől magasabb a progi, ettől rövidebbek a ciklusok, de nem, voltam UHU-n, egy pém van a 12. napon...szóval passz...

Norka anyánk azt mondja a met tud ilyet csinálni, hogy kapkodósra veszi a ciklust...de akkor mkit csináljak, háromhetente mensizni kemény...főleg nekem nem sétagalopp, a migrénemmel, gyengeséggel...metet abbahyagni viszont nem akarom, mert a bőrömön rengeteget javított...

passz.

Kép

Kép
rejo

na mi van alvós banda, mindenki alszik? :lol: mindenki visszaaltatta a gyereket is? :lol:

Backa nénénknek persze nem lesz gondja majd a hajnali szopikkal... :lol: :lol: (néha beszólhatnál mi van veled Bacek, de gondolom ha komoly hír lenne írnál...de mivel próbálkozol, valami nem lesz estleg, kis closty, ilyesmi...)

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket+a dicséreteket.Aranyosak vagytok!!!

cSakegy
Szerintem nem akarod Te tudni h milyen tortája volt a Mironnak :oops: :roll: :lol: ....
Pár hónappal ezelőtt még vmi babatortát akartam neki csinálni,aztán 2 héttel a szülinpja előtt kipróbáltuk a tojást,tejcsit,szamócát evett már babakajákba,,,ok abba áll. nincsenek benne a kismagok.Igy sütöttem neki epres kakaós piskótás tortát,ami nagyon finom lett,,neki is izlett :lol:

Annyit irtatok,,majd még jövök később....
Vendég

Sziasztok!

Rejo!

Én nem altatom az enyémet. :D
Sőt kifejezetten érzem, hogy csinálja kifelé a helyet magának és követeli a reggelit. :D

Nem irigylem a bagolyokat :), bár én is inkább ehhez a kaszthoz tartoznék ha nem lennének reggeli kötelezettségeim. Iccaka kuvikkolás az megy, csak lehessen másnap addig aludni ameddig jól esik. Na sajna ez meló mellett nem megy, mert 5.50kor csörög az óra. :lol:

Kavicska!

Mint a filmekben? :D
Ezek szerint apával szültök... de jó! :D

Anyoo!

Nem tom hogy mondtam-e, de gratula a 12. héthez, bár nekem eddig sem voltak kétségeim ezt illetően. :wink:
Képzeld, tegnap kértem időpontot a 18 hetes UHra, nemegészen egy hónap múlva lesz! :D Basszus, az már majdnem félidő... ez hihetetlen!

Két hetente szoktunk képet csinálni rólam, mindig ugyanott, ugyanabban a ruhában és szemmel látható a különbség. Hordó hasam van. :lol:

Csajok!

Egy kis anatómiai felhomályosításra lenne szükségem. :lol:
No ugye az a pálya hogy lent, az alhasban lakik most a baba. Ott nő hátra, előre, mostmár kb. olyan 10 centis lábakkal együtt. Az nem kicsi, ahhoz képest hogy annyira sok hely sincsen ott bent. Ez idáig mondjuk hogy tiszta. A doki is ott Uhuzta.
De akkor mi a fenének a köldök vonalban kezd el kerekedni az ember lányának a hasa, amikor ilyenkor ott még nincs senki. Felnyomódik a cucc?
Éljenek a hülye kérdések, de ez engem tényleg érdekel... :D A Párom mindig fönt puszigatja a hasam és mindig mondom neki hogy ez így nem jó, mert nem ott lakik a gyerök. Térdeljen le és puszilgasson lentebb. :lol: :lol: :lol:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Jelentem nem szültem az éccaka!
Viszont elkövettem egy hibát! :?
Reggel fél hatkor megettem 6 :shock:, ismétlem 6 :shock: muffint, ittam rá ásványvizet, onnantól kezdve arra kellett figyeljek, hogy úgy forduljak meg az ágyban, hogy a muffinok sav kíséretében ne jöjjenek vissza! :roll: Nem értem, hogy lehetek ekkora liba! :shock:
Még most sem jó! Kép
Pedig megint tudnék enni 2-3-at :lol: :lol:

Rejo!
Kíváncsi vagyok a cortizol eredményedre! :?

Rambóka!
Igen, mi is így gondoljuk, hogy nem kell túl sok nagy ünnep a gyerek körül. :lol: De mókás lenne. :lol:
A dokim már van szombaton. :roll: Azért úgy titkon reménykedem, hogy csak a választott dokival szülök. Mégicsak ő az igazi! :roll: :oops:

Figyelitek a vonalzó aláírást? :lol: :lol:
Anyának már nagy pocakja van! Nem is fontos! :lol: :lol: Pedig jó nagy pocakja van. Ma meg is örökítjük! :D

39+0
Vendég

Sziasztok!

Én hajnalos vagyok, bármilyen korán azonnal tudok egyenletet is megoldani, totálisan kapcsol az agyam! Este viszont 8-9 óra után eldőltem!

Én sem szültem még, viszont remekbe szabottan fáj a szeméremcsontom, talán illeszkedik Nóri bukója lefelé! Ennek örömére alig aludtam éjjel, csak forgolódtam! Görcsikék vannak, melegvízre enyhülnek, elmúlnak! Ez sem jó ám Kavicska! Minden görcsnél azt lesem, hogy fog-e ismétlődni/erősödni, egészen elfásul aza ember!

És most éhes vagyok, mert a fáradtságtól az ágyból sincs kedvem kikelni, így hülye tv sorozatokat és reklámokat lesek, és nem reggelizem! Muffin.................. Anyám, nagyon kell!!!! Kavics dobd át priviben a recipét kérlek jó?????

Rejóka! Korán kelni jó! Ákos hozza is a kávét, de képtelen vagyok fel is kelni, csak ébren vagyok!

Megyek, benézek még egyszer a céghez. Aztán meg az ágyat, illetve a matracot kellene magzatvíz biztossá tennem, úgy érzem, hogy jobb ezt így előre..... Bár Ákosnál a doki szakította a burkot, és nem volt szükség a gumilepcsire és a törcsire, de hátha Nórinál minden más lesz!

Még délután visszafogok nézni!

Puszka
Vendég

Kavicska!

Gyomor égésre Rennie!!! Olyan király, hogy el sem hiszed!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mennyit írtatok :shock: :D

Amire emlékszem reagálok..

Norka tetszik a vonalzód!!!

Kavics tegnap a kakaós csigából melegen ketten 1tepsivel ettünk meg :shock: és még fért volna! aztán a vacsi csak sonka-tojás-sajt-és hagyma :lol:
eredmény két hét alatt 1kg hízás! Védőnő szerint jó,így tartok 8kilónál, és a java a pocakban van :D
Friss pocikép érdekel! Nagyon szorítok ám nektek! :wink:

Backával vki tartja a kapcsolatot??? Látom sokszor de nem írt a privimre sem..mi van vele??
És Kikka????

Mona izgi napok..Drukk!

Én este 9-kor kidőlök és 8-ig simán ágyban vagyok...

Legyetek jók!
Vendég

Sziasztok!

Na én pont a két véglet vegyítése vagyok. Este 9-től képes vagyok "reggel" 9-ig egyhuzamban aludni... Reggel a kvérkezéséig használhatatlan vagyok, este 7 után szintén.... Ki érti ezt?

Norka: Szép a vonalzód! :)

Monácska: Hogy teszel egy ágyat magzatvízbiztossá?? Engem is érdekelne a trükk, mert én attól rettegek, hogy a drága matracot eláztatom...

Monee: A kérdésed szerintem nem hülyeség, ezen én is gondolkodtam anno, és arra jutottam, hogy esetleg az egyéb alkatrészeink "vezetik" át...
Tényleg, nekem is időpontot kellene kérnem a 28. heti UH-ra. És fel is kellene hívnom a dokim az eredményeimmel...

Hú, az a csaj nagyon gáz az indexen. Szerencsére letiltották a topikból... Az hogy nem férjezett, hmmm... Én sem vagyok, igaz a nézeteim is egészen másik, mint neki. Egyébként én sem értettem, hogy miként lehet, hogy az anyja megszülte őt olyan "öregen", ha ilyen elvárások vannak a családjában. No, mindegy eléggé zizi a csaj és a sajnálatos az, hogy ezek az emberek általában meg vannak róla győződve, hogy nekik van igazuk és mindenki más dilis...

Kavics, Mona Drukk :lol:

Kép

Kép
bettica

Kavics!

Mélyen együttérzek veled, minden szempontból!

Hajnal 3-ig számoltam a birkákat (389765422217-ig jutottam :twisted: ), de mindahányszor elaludtam volna egy picit, arra ébredtem, h. megfulladok. Óránként nyomtam a Vibrocilt, de a végén már szinte marta az orromat. És próbáltam takaró alatt, halkan orrot fújni, h. se as gyerek, se a párom ne ébredjen fel.
Hajnal 3-ra rendeződni látszott a dolog, de akkor a gyerek zokogva ébredt és állt az ágyában. Apa istápolta 5-ig, akkor kihozta a nappaliba mellém, mert készülődnie kellett, de nem volt hajlandó aludni, csak forgolódott és rettentő hangosan cuppogott az ujján. Fél 6-kor visszavittük az ágyába és én visszaköltöztem a hálóba a franciaágyra, mert különben üvöltött.
Én nem értem, eddig zavarta, ha egy szobában voltunk vele, ma meg már attól is megnyugodott, h. ott voltam a szobában. Talán rosszat álmodhatott? Nem tudom.
Egy darabig cummogott, aztán végre elcsendesedett. Így végül fél 10-ig tudtunk aludni.
Olyan vagyok, mint a mosott sz@r!
Délután megyek dokinénihet, mert én mégegy ilyen éjszakát nem élek túl!
Nem is tudom, mikor voltam utoljára ennyire beteg! :(

Rejo!

Ugye ti nem lettetek betegek?

Bocs, h. önzőzöm, de nagyon kivagyok. :(

rambóka

Rami!

Mi a helyzet az inhalálással?
Érdekes, nekem annyira nem folyt a taknyom. Egyszerűen úgy bedurrant az egész fejem, hogy állt benne és pangott.
Elkezdtem inhalálni, szinte óránként. Orrcseppel nem is csesztettem magam, Kavicska példája elrettentett.
Végül a recept bejött: este lefekvés előtt sűrű inhalálás, rengeteg orrfújás. Majd lefekvéskor félülő helyzetbe párnák kitámasztása, Strepsilst benyomtam hogy legyen levegő mindenhol, és úgy aludtam el. Működik, tegnap éjjel már viszonylag jól szelelve és köhögés nélkül aludtam el. Csak macera a sok előkészület.

Én azt figyeltem meg, azontúl hogy az ember könnyebben beteg lesz gyerkőc mellett (hisz elkapja), de gyengébb is. Nálam most ez történt. Biztosan el voltak már fogyva a tartalékok. Ja, és anyu forró húslevese is sokat segített.
Meg valszeg az antibio is.

Ma már én megyek Bogiért. Szegény kicsi lányom. :( Az elmúlt 5 napban alig tudtam vele bármit is foglalkozni! De egyszerűen nem ment! :shock: És nagyon félek, hogy ő újból visszaesik, az már a negyedik navalyája lenne ebben a szériában! Már nincs is pocakja! Csak hatalmas nagy barna szemek egy elvékonyult arcban. Nekem nagyon furcsa így látni őt. (Na azért félteni nem kell, messze van az elfogyástól...)

A másik fura dolog, hogy már reggel is van kis pocakom. Bogival 12-13 hetesen volt ekkora. A farmerokat lassan már fel se tudom venni, mert csípőfazonok és nem tudom begombolni az alhasamnál. Döbbenet...
:shock:

Ja, én bagoly is vagyok meg pacsirta is... :? lassan már be se tudom lőni az alvástípusomat, leginkább azt mondanám, hogy káoszos. :evil:
Vendég

Szegény bretegek...... sajnálom, hogy ilyen nyavalyás a banda. Mindenkinek jobbulást !

Monácska, Kavicska, továbbra is kitartást kívánok, nyavalyásak az utolsó napok.....

Az a csaj, az Indexről.... mit mondjon az én lányom, az apja 45 volt amikor megszületett..... és mit mondhat az esetleges majdani kisbabám, akinek az apja legjobb esetben is 53 éves lesz, az anyja pedig 35...? Öreg szülők..... ez egy marhaság. Szerintem - és nem azért hogy védjem a mundér becsületét - nem a kor számít. Az én férjem olyan fitt és olyan hozzáállású, hogy sok harmincas apuka nem ér a nyomába. És szívesen foglalkozik a lányukkal, és saját bevallása szerint örömmel várja a második manót, ha lesz... Tény, hogy 60 éves lesz, amikor a második manó iskolába megy majd.... fura lesz a helyzet, de nem nekünk, hanem azoknak akik látnak majd minket. Mi ezt természetesnek vesszük, mert benne vagyunk. Valami más is kellett ebben a történetben legyen ennél a csajnál, egy biztos, a családi háttérrel valami nagyon nem stimmelt nála.

Én nem dáthás vagyok, hanem tegnap este edzés közben behypóztam, és azóta sem jöttem ki belőle. :shock: Ilyet még nem láttam. Alig bírtam hazamenni, szédültem, elöntött a hideg verejték, mikor hazaértem, betámolyogtam, Laci egyből belém nyomott egy csík milkát, és nekem már csak annyi erőm maradt, hogy ledőltem a kanapéra, úgy ,edzéscuccban, izzadtan. 1 órát mozdulatlanul feküldtem, akkor annyi erőm volt, hogy le tudtam zuhanyozni, de megint szédülés, erőtlenség, úgyhogy bemásztam az ágyba. Olyan érzésem volt, mintha besüppednék a párnába, a matracba, mintha semmivé válnék.....rémes. Reggel mikor felkeltem, kicsit jobb volt a helyzet, de folyamatosan szédülök, és időnként kiver a verejték. És totál erőtlen vagyok. Tegnap sajnos nem ettem, ezért gondoltam, hogy vércukor zuhanás, de ma már reggeliztem, tízóraiztam, most ebédeltem, és nem sokat javult a helyzet..... csajok, van ilyen, hogy on line hypózás ??? És mit kéne csinálni....hogy jobb legyen ?
zsizsik

Sziasztok!

Rami!

Jobbulást! Sok ++++++++++!
Tőled reméltem választ kapni a pocakos kérdésemre... de teljesen megértem ha most önzöl.

Norka!

Hát abban egyeztek meg a lányok egy másik fórumban hogy a többedik gyerek sokkal, de sokkal előbb látszik a pocak, mint az elsőnél. Már ki van próbálva a hely, jobban nyúlik a cucc és így könyebben tud előre nőni a baba. Sőt aki szült már a 11-13. héten elkezdte érezni a baba mocorgását! Hümmm... a mocorgásra várok már én is egy ideje, de még nem tudtam semmit a babaként azonosítani.
Nekem szerintem most kezd el igazán nőni a pocim lent... napok óta rendszeres ilyen izom húzódás/izom láz félét érzek.
Ezek szerint jobban vagy már... de ugye azért Bogi mellett is menni fog még kicsit a fekvés? :wink:

Bettica!

Olvastam jó pár helyen az elmúlt hetek történéseiről, de valahogy sehol sem volt leírva hogy anatómiailag mi történik odabenn. Kár, mert engem érdekelne. :)
Gondolom Mona valami vízlepergető cuccot almoz :lol: be maga alá. Bár tényleg, engem is érdekelne hogy hogy készül az ágyikó. :)

Kincs!

Egy tepsi kakaóscsigusz? :D
Egészségetekre! :D

Kavics, Mona!

Hihetetlen izgalmasak ezek a napok... :D

Nem is meséltem Nektek!
Múlt szombaton volt a második eset, amikor 10 óra körül úgy "döntöttem" hogy tán el kéne ájulni. Szerencsére igazán most sem sikerült, mert érzem hogy nem stimmel valami és már megyek is a szobába a kapanéra. Mitől lehet ez?! Sosem voltam ájulós és a nyomim is elvileg rendben van.
Én eddig azzal tudtam azonosítani hogy szombaton az átlag hétköznapnál később kelünk fel és nem nagyon jutok 10 előtt reggelihez. Hétköznap azért 7 előtt már van valami csócsa a gyomromban. Ha eszek, elmúlik... lehet ettől? Vagy a másik ötletem hogy ugye a terhesség alatt több lesz a vér, és mittomén, nem tudja olyan könnyen keringtetni a szervezet.
Most szombaton kifejezetten azt éreztem hogy nem kapok levegőt (eszembe is jutott Mona és Kavics, de ehhez a fulladáshoz azért még korán van, nem?!), kimentem az udvarra levegőzni és akkor kezdett el zúgni olyan ájulósan a fejem. Utána meg fürdő takarítás közben (nem használtam erős szagú vegyszert) kezdett el összecsúszni a kép.
Király... sosem voltam ilyen, uh nem is nagyon tudom mit lehetne vele kezdeni. Van valami tipp?

Köszi!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Huhh, csajok!

Látom két típusú nő leledzik ebben a topikban!
1., aki alszik mint a tej
2., aki kínlódik.

Norka!
Az orrcseppel jól csinálod! Ha én most leszokom róluk (márpedig végig fogom csinálni), akkor 1 milliószor meggondolom a legközelebbi takonykórnál, hogy használom e, mit, mennyi ideig? :roll:

Én soha életemben nem gondoltam volna, hogy ide jutok.... :?

Annyiban jó úton vagyok, hogy ez az ötödik nap, hogy napközben egyáltalán nem használok orrcseppet, csak kimondottan lefekvés előtt és tegnap már orrlyukanként 1-1 puff Nasivin kellett! (persze délutánra már fulladozok, este pánikolok :? , de úgy látom nincs más út!)
Én ezt már óriási sikernek élem meg! A FOGos barátnőm pedig napi szinten tartja bennem a lelket, hogy rohadt nehéz, de meg fogom tudni csinálni!
Hát muszáj, mert ez az aminek a kezelése: orrcsepp elhagyás! És onnatól kezdve a tünetek extrém mértékben felerősödnek.

Az elmúlt egy hétben bekellett látnom, hogy nem terhességi orrdugulásom van! Úgyhogy hiába vártam(várom a kisfiam születését, mert érdemben semmit nem old meg!). Úgyhogy önkínzás! :lol: :lol:

Rambóka!
Utánna néztem a neten (művelt vagyok ám... :lol: ). A Vibrocil a "legjobb" jelenleg kapható orrcsepp. Ez az amit három hétig is engednek használni. A Nasivinnal, Rhinatiol, Otrivinnel stb ellentétben. Ott max 7 nap!
Szóval nagyon óvatosan!
Tudom, bagoly mondja verébnek, de óvatosan használd!

Lányok ma pánikszerűen mentem be a nőgyógyászatra. Még sosem volt olyan, hogy a gyerekem ne mocorogjon. Sőt, egy kis ördögfióka :lol: Olyan mozgékony. És ma reggel semmi! Kávét ittam: semmi! Már minden féle pózba feküdtem, mozgattam és semmi! Kezdtem a kétségbeesés szélére kerülni! Mi van a gyerekemmel?!
Aztán NST-n is gyakorlatilag alig volt megmozdítható! De az összes pocakos nő gyereke aludt! Mondta is a szülésznő, aki a vizsgálatokat csinálja, hogy ő még ilyet rég nem látott, hogy a babák ennyire ne mozogjanak!

Úgyhogy valszeg az idő kavar!

Monácska!
Priviben megy a recept!

Rambóka!
Neked priviben a címem és nagyon megköszönöm, hogy elküldöd a könyvet! :D

Rambóka, Norka!
Gyógyulást Nektek! :)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekkukantottam, hátha már Kavicska, de nem....

Anyoo!
Köszi a gratulációt!

Ne haragudjatok csajok, hogy mostanában mindig csak pár szó ereéig jövök, a gyermek most kicsit nyűgi, szinte non-stop vele kell foglalkoznom.Most végre elnyomta az álom, de ki tudja meddig...
Lehet egy darabig csak olvasó üzemmódban leszek,még nemtom.
Meg férjem is állandóan veszekszik velem a netezés miatt,szerinte ezért nem jut időm a dolgokra, plusz mindenbe beleköt, szerinte én mindent rosszul csinálok.
De nekem szükségem volt-lenne a társaságotokra, mindig sok emberrel dolgoztam együtt, megszoktam a társaságot,de ez az itthonlét.....Jó, a gyerek is társaság, de az más....
Szóval lehet, le kell mondanom rólatok(bár ez nehéz) meg lehet hamarosan a házasságomról is.............Elegem lett a veszekedésekből...
ezoterike

Baglyok! :D

A tanulást én is úgy idôzítettem, mint ti.
Szerencsére férj-uram is "éjszakai ragadozó".
Szoktuk is mondani, ha az Élet meg akar minket leckéztetni, akkor olyan gyerekünk születik, akirôl négy éves korában kiderül, hogy úszó tehetség és hordhatjuk hajnalok-hajnalán edzésre. Ááááá, nem bírom a hideg vízet, a korán kelést, a sportot :oops:

Lona, aki ma kilenckor már konzultációt tartott (a hatékonyságot fedje homály)
lona1

Rami semmi bajunk! egyinkünknek sem! Úgyhogy megnyugodhatsz! de ezene magam is csodálokozom, hogy nem sikerült elkapni. még jó hogy nem mondtuk le a talit ezmiatt.

zsizsik nagyon jól leírtad az erős hipo érzését..ez a belesüllyedni az ágyba érzés...lehet nem jól edzel, vagy nem jókor, vagy nem jó mennyiséget nem tom. kaja nélkül edzeni ne csodálkozz...de az is lehet influenza bújkál benned...

kavicska szülés előtt 2-3 nappal nem mozognak ababák, erőt gyűjtenek, ez normális!

Ezo!

na hőőő! :lol: :lol:

ez nálunk is probléma volt, ugyanez a helyzet. apa vezsekedett net miatt, meg hogy azért nem jut időm a háztartásra...

ha jól belegondolunk valahol igaza volt, valami határt kell szabni. mondjuk te nem voltál eddig se az a sűrűn irogatós fajta, ha csak ide írsz, akkor nem netezel sokat...

Más is írta már, pl Kir, hogy határt szabott magának, délelőtt egy óra, du egy óra. sztem megbeszélheted ezt apával, akkor meg fog nyugodni. mennyit netezel egy nap? csak azért, mert nagyon nehéz ám érzékelni. nekem egy okos ember azt tanácsolta írjam egy hétig, pontosan mennyi időt töltök netezéssel, házimunkával, stb. és ledöbbentem, az általam gondolni vélt netezés HARMADÁT töltöttem el...a férjnek pedig meg kell érteni, ha valki izolálva van, akkor kell neki a társaásg, beszélgetés...ehhez jogod van...ezt az időt akkor sem fordítanád házimunkára, ha nem neteznél, akkor telefonon csevegnél, vagy tv-znél helyette...

Kép

Kép
rejo

lehet röhögni... vettem Lillának egy ugráló kutyát... tudjátok, mint a Rody csikó... csak ez kutya... (tegnap feldobta valaki az indexre 2e Ft-ért és mert ilyet max. fél éven belül úgyis akartam venni ezért lecsaptam rá)

Már csak azt nem tudom, hol fogunk mi elférni ha ennyi játéka lesz... Asszem a kutya anyuéknál fog lakni, a kertben jó helye lesz és ott senkit sem zavar majd az ugrálás...

(már csak az a dilemma, hogy most szülinapjára a kutyát adjuk-e oda a hintaelefántot meg majd a névnapjára vagy karácsonyra -még úgysem ér le a lába a lábtartóig- vagy a kutyát kapja meg később... szerintetek? Ez teljesen szakmai kérdés:))))

(plusz van még egy bazi nagy játék amit ugyancsak a szüleimnél tárolunk... azt már vagy fél éve vettem, hatalmas zöld libikóka-hinta szerűség fából (IKEA cucc)... na ott elméricskéltem magam mert ez tényleg hatalmas... mondjuk ha nagyobb lesz biztosan oda lesz érte de most csak porfogó... max. eladom... de szerintem az is anyuéknál marad majd... komplett kis játszótér lesz ott nemsokára:))) anyuék már építik a homokozót és a hintát... valszeg csúszdát is vesznek majd....)

A férjem megint csak legyintett amikor mondtam, hogy megint vettem valamit :)))))) (megnyugtattam, hogy cserébe el is adtam egy kicsi faasztalt 2e-ért úgyhogy megvan rá a fedezet:))))) (plusz szombaton jönnek az egyik babakocsiért... szerintem tök jól állok eladásügyileg... igaz, hogy a Legók még megvannak de egy csomó felesleges cucctól sikeresen megszabadultam már... ráadásul meglepően jó áron vitték az összeset:))) (2 felesleges babakocsit adtam el véges időn belül kifejezetten jó áron... állat:))))
Vendég

Csakegy írtam mélt.

Kép

Kép
rejo

Rejó!

Kösz, egy kicsit megnyugtattál, bár nálunk nemcsak a netezés a gond, hanem a gyereknevelés, a takarítás, az, hogy ő mindig ideges, ha dolgozik, + irigykedik hogy én csak itthon "lógatom a lábam", meg visszaadtam a másodállásom, mert nem fizettek több hónapig, és szerinte nem voltam türelmes, hogy kivárjam, míg fizetnek.(nem tudom, ő mit szólna az ingyenmunkához), mert ugye nekem az itthonlét alatt dolgozni kell, mert szerinte ez a normális.

Most kaptam a szülinapomra pénzt anyutól, azzal a feltétellel, hogy csak magamra költhetem (mert anyu szerint mindig a gyereknek veszek valamit, magamnak meg nem-ami így is van), na szóval, erre a férjem mondta, hogy ebből akkor megvehetem a gyereknek a tápszert, ha már egyszer nem dolgozom.

Az egész kibukásom már a terhesség alatt kezdődött, mikor a felújításkor dög nehéz dolgokat emeltetett velem, ill. sokszor csak akart, mert mikor fellázadtam ,akkor közölte, hogy mit nyavajgok, régen a nők nehéz kosarakat cipeltek a fejükön terhesen stb.
Meg még sorolhatnám a dolgokat, de most nem akarlak benneteket untatni ezzel.

A netezés néha tényleg elszalad egy óra hosszáig , pláne, hogy most árulom a babakocsit és a bébihordozót, és a jelentkezők miatt többször bekapcsolom a gépet.
De irogatni csak ide szoktam már, még a terhesség alatt egy zalaegerszegi topikba is, de oda már nem írok.
Na, befogtam :oops:
ezoterike

gyors bekukk.....

tegnap este feküdtemn az ágyban és kavicsra gondoltam :lol:
jokalizánál eltalátlam a napot. lecsonál 1 napot tévedtem. kavicsnál 2őt??? és akkor csüt :lol:
na, de ezek után elaludtam.
monácskánál passzolok :)
jobbulást mindnekinek!!!!

ja, kérdés:
az én gyerekem nem akar enni. tápot, habbermanből, mint az isten úgy néz rá. de a sima kaja nem. ízlik neki, tátja a száját. de szerintem, ha habermanba adnám hígabban benyomná.
és az is érdekes,hogy nem veszi a szájába a kaját, hogyha a kezébe adom próbaképpen. pl. banán, répa, bármi.
lehet még nem evős fajta? vagy mi? mondjuk múltkor mikor visszatettem a pihenőszékébe enni, akkor megint evett. csak ez a haberman-mánia :lol:

Kép

dimet

csakegy: :lol:
kis bizniclédi :D ügyi vagy! nekem is el kellene adnom pár dolgot, de nehezen veszem rá magam.

pl. 3 db ajtót, tokostul.

zsizsik, hékás!! vigyázzál! edzés előtt egyél egy müzliszeletet, vagy vmi ilyesmit. van ott a teremben sokféle.

megyek alszok agyerekkel.

nekem sosem szól férjem. sőt! mindig leállít, ha hozzákezdek melózni itthon. meg leültet a gép elé :D mondom,akkor ki csinálja meg a házimunkát???????

Kép

dimet

Ezo!

Terhesen amit művelt veled az kritikán aluli. de a többi dologban, takarítás, gyereknevelés, gyes problémák a legtöbb pasi ilyen, hidd el, csak hallgatunk róla mint a pinty itt egy nyilvános topikban... :wink: és a legtöbb pasi durván anyagias is, ilyenek sajna, mérték változó.

Dimet jövő hét szerda délelőtt?

Írj egy mélt légyszi, mert nem találom a címedet!

Kép

Kép
rejo

jajj dimet de nálad mindig rend van, minden nap sütsz, napi kétszer főzöl, úgyhogy ne dumálj! :lol:

Ezo mi mindkét gyereknél végigmentünk ezeken a problémákon, dominál nehezebb volt, most lightosabb, remélem a harmadik gyereknél már meg se kottyan apának a gyes! :lol: :lol:

egy gyerek megvisel minden kapcsolatot, kialvatlanság, nincs időtök egymásra, fáradtság, szex pl. milyen sűrűn van? (nem kell válaszolni ha nem akarsz) de ez sokat ront a helyzeten , mármint a szex hiánya :lol: , és én még nem láttam olyan kisgyerekes családot, ahol nagy lepedőszaggató éjszakákból állna a hét minden napja...örülünk ha egy napja... :lol: pl nekem nagyon hiáényoznak a reggeli és délutáni menetek... hát még akkor egy férfinek... nincs mozi, kettesben prodramok, úgyhoyg erre próbálj odafigyelni, hogy legyen. és sokat beszélgetni.

szóval kitartás, tapasztalatból mondom egyre jobb lesz ahogy nő a gyerek, és kevesebb energia kell hozzá, feltéve ha nem jön a kistesó :lol:

Kép

Kép
rejo

Ezoterike: hát bevallom én most ledöbbentem :( Ez nekem olyan durva :(((((

Bevallom én keményen veszekednék a férjemmel ha akár egy pillanatig is a fejemhez vágná, hogy nem dolgozom. (pedig én elismerem, hogy tényleg nem dolgozom... a lakás szalad, főzni rühellek, egyedül a mosás az amit én csinálok... de én deklaráltan lusta disznó vagyok... és az esküvő előtt is ilyen voltam, nem vett zsákbamacskát velem:)

Anno volt róla szó, hogy ha én jobban keresek mint ő akkor lehet, hogy 1 év után váltunk de most ott tart, hogy nincs az a pénz :)

Az volt a dolog kulcsa, hogy mostanában sokat volt itthon egész nap... és rájött, hogy Lilla mellett lehetetlen egész nap játszani... amikor pl. suliban voltam és csak ő volt vele fél napig! akkor is megkönnyebbült amire hazaértem. Sok volt neki, hogy fél szemmel mindig Lillát kellett lesni, hogy bizony játszani kellett vele stb. stb.

Mondjuk én elismerem, hogy ezerszer jobb nekem mintha dolgoznék (ld. több az időm) de azt is tudjuk, hogy ha visszamegyek dolgozni akkor meg ezerszer rosszabb lesz mert a 8+ óra munka mellett még akkor is ott lesz a gyerek stb.

Szerencsére a pénzügyek is ehhez idomulnak, minden közös így tök mindegy ki mennyit rak be a közösbe, a lényeg, hogy túléljünk valahogy.

Mondjuk cserébe tény, hogy Lillával az esetek 99%-ban csak akkor foglalkozik, ha kedve van hozzá. (na ezt irígylem a férfiaktól... én is szeretnék éjjel ha ébred a gyerek a másik oldalamra fordulni). Hát, valamit valamiért.

Sokkterápia? Hagyd otthon a férjed csak néhány napra TELJESEN egyedül a gyerekkel, a mosatlannal, a koszos ruhákkal stb. Aztán ajánld fel neki, hogy cseréljetek, ő marad otthon GYED-en te meg hozod a pénzt.

A jövőben pedig ha szekál akkor szembesítsd a válaszával.

Tökéletesen működik:)
Vendég

rejo: reggeli menet... fúha... az meg mi ? :))))) (fene emlékszik... :twisted: )

(mi speciel moziba még soha olyan gyakran nem jártunk mint mostanában:) Ld. megnyílt mellettünk a Sugár mozija ahol szerdán olcsóbb a jegy az összes filmre és vannak 500 Ft-os jegyek is... gyerkőc lepasszolva a szüleimhez arra a 3-4 órára mi meg megyünk :)))) (ez sajna csak nap közben megy, este még nem merünk elmenni) (az utóbbi fél évben már kétszer is voltunk... előtte meg évekig nem) Úgy vagyunk ezzel, hogy ennyi kell különben kinyírjuk egymást a nagy összezártságban....
Vendég

Csakegy!

Az nagyon tuti!!!!
Mi pacit vettünk. Sógornőm intézte, mert nekik kirepedt a régi, és muszáj volt venni, mert a két csaj imádja. Így egyből kettőt hozatott. Igaz nem 2000-ért, hanem 5000-ért/db, úgyhogy ezt nyugodtan a párod orra alá dörgölheted, h. nem ELKÖLTÖTTÉL 2000-et, hanem MEGSPÓROLTÁL 3000-et! :wink: :twisted: :lol:
Ded egyenlőre csak rugózni tud rajta (ez is mi meló volt, mire rájött, h. nem hintaló! :lol: ), de a csajok szélsebesen tudnak pattogni vele. Már éppen akartam javasolni, h. vegyél egyet!

Ezo!

Ne hagyd magad elnyomni!
Én egyébként részben a gyöngyprojektjeim időigénye miatt vezettem be önkorlátozást, részben amiatt, h. megtudtam, h. egy 400 W-os gép mellett ücsörgök órákig (ezen az alapon égethetném a csillárt is egész nap!).
A házimunka sajnos nem az erősségem. Ahogy Kavics mondta annó: született úrinő vagyok!
Erősen irigylem Rejo bejárónőjét, de hiába vetettem fel a páromnak, mint megoldást, azt mondta, az 52 négyzetméterrel azért el kéne tudnom bánni egyedülis. :roll: Na persze hétvégén együtt takarítunk, de csak szigorúan azalatt, amíg a ded anyuéknál alszik! Nem tudom, így miért gondolja, h. ragyognia kéne a lakásnak: reggel felkelek, összekapom magam, utána 9-10-ig reggeli, fél 11-kor indulás sétálni, játszóházba, 12-re haza, ebéd, kis randalír,1-2 körül alszik a gyerek kb. 2 órát (ezalatt jobb, ha nem zörgök), utána uzsonna, játék 6-ig-fél 7-ig, vacsi, és már el is ment a nap! Nem tudom, mikor kéne takarítanom?ű

Hétvégén alig tudunk elkészülni, mert annyit tud tötyögni a gyerekkel (pl. képtelen megreggelizni, amíg a gyerek reggelizik, aztán a ded balhézik az etetőszékben, mert már menne játszani, így rám marad. Nem tudom mit csinálna, ha neki kéne itthon lennie vele egyedül, kire akasztaná, amíg megkajál?! :twisted: Azt is tuti, h. sehova nem érnének oda!), gyakran csak fél 12-kor tudunk elindulni és csodálkozik, ha a ded nyűgös, mert megint álmos.
A másik ütközőpont a ded napirendje.
Képtelen felfogni, h. a ded nem úgy műxik, h. ha később kel, akkor majd tovább fennmarad. Én inkább azt veszem észre, h. a napi összalvása a fix, és ha szüksége van rá és beiktat még egy este 5-től 6-ig alvást, az nem jelenti azt, h. ne lehetne 9-kor ágybatenni. Ő persze ilyenkor húzza-halasztja, és a végén a ded tényleg annyira túlpörög, h. nem lehet letenni. Aztán meg én vagyok a hibás, h. miért hagytam aludni délután! :evil:
Régebben meg folyton azzal nyektetett, h. keltsem fel reggel korábban a gyereket, hátha akkor jobban alszik este! :evil:
Szóval nálunk sem könnyű az élet!

Rejo!

Örülök, h. nem kaptátok el!

Kavics!

A magzatmozgások gyérülése az álmoskönyv szerint már a szülés előjele. De nálam nem gyérültek, úgyhogy én nem hiszek az álmoskönyvnek. :wink:

Norka!

A gőzölő természetesen a ded szobájában lévő szekrényben van (párom gondosan elrakta, miután anyuék visszaküldték nekem, h. gőzöljek. Ördög és pakol! :evil: ), úgyhogy maradt a kád forróviz.
De így most egy kicsit visszanyertem az életkedvemet. Talán megmaradok. :lol:

Monee!

Láttam voltál vérvételen! :D
Mennyi kártyát hagytál ott, mert már csak egyetlen egy dekkolt az egyik széken, kuka pedig sehol, tehát tuti elhordták őket!
Ügyi vagy! :D
A poci mérete függ a hasüregen kívüli hájtól (úszógumik) és a hasüregen belüli, beleken lerakódó hájtól is. Meg az anya magasságától is.
Én sajnos minden szempontból hátrányos helyzetű vagyok, így 6 hónaposan már a Monácska által emlegetett "Még egyben?" című kérdéssel ba..ogatott mindenki! :evil:

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?