Csakegy!
Az nagyon tuti!!!!
Mi pacit vettünk. Sógornőm intézte, mert nekik kirepedt a régi, és muszáj volt venni, mert a két csaj imádja. Így egyből kettőt hozatott. Igaz nem 2000-ért, hanem 5000-ért/db, úgyhogy ezt nyugodtan a párod orra alá dörgölheted, h. nem ELKÖLTÖTTÉL 2000-et, hanem MEGSPÓROLTÁL 3000-et!
Ded egyenlőre csak rugózni tud rajta (ez is mi meló volt, mire rájött, h. nem hintaló!
), de a csajok szélsebesen tudnak pattogni vele. Már éppen akartam javasolni, h. vegyél egyet!
Ezo!
Ne hagyd magad elnyomni!
Én egyébként részben a gyöngyprojektjeim időigénye miatt vezettem be önkorlátozást, részben amiatt, h. megtudtam, h. egy 400 W-os gép mellett ücsörgök órákig (ezen az alapon égethetném a csillárt is egész nap!).
A házimunka sajnos nem az erősségem. Ahogy Kavics mondta annó: született úrinő vagyok!
Erősen irigylem Rejo bejárónőjét, de hiába vetettem fel a páromnak, mint megoldást, azt mondta, az 52 négyzetméterrel azért el kéne tudnom bánni egyedülis.
Na persze hétvégén együtt takarítunk, de csak szigorúan azalatt, amíg a ded anyuéknál alszik! Nem tudom, így miért gondolja, h. ragyognia kéne a lakásnak: reggel felkelek, összekapom magam, utána 9-10-ig reggeli, fél 11-kor indulás sétálni, játszóházba, 12-re haza, ebéd, kis randalír,1-2 körül alszik a gyerek kb. 2 órát (ezalatt jobb, ha nem zörgök), utána uzsonna, játék 6-ig-fél 7-ig, vacsi, és már el is ment a nap! Nem tudom, mikor kéne takarítanom?ű
Hétvégén alig tudunk elkészülni, mert annyit tud tötyögni a gyerekkel (pl. képtelen megreggelizni, amíg a gyerek reggelizik, aztán a ded balhézik az etetőszékben, mert már menne játszani, így rám marad. Nem tudom mit csinálna, ha neki kéne itthon lennie vele egyedül, kire akasztaná, amíg megkajál?!
Azt is tuti, h. sehova nem érnének oda!), gyakran csak fél 12-kor tudunk elindulni és csodálkozik, ha a ded nyűgös, mert megint álmos.
A másik ütközőpont a ded napirendje.
Képtelen felfogni, h. a ded nem úgy műxik, h. ha később kel, akkor majd tovább fennmarad. Én inkább azt veszem észre, h. a napi összalvása a fix, és ha szüksége van rá és beiktat még egy este 5-től 6-ig alvást, az nem jelenti azt, h. ne lehetne 9-kor ágybatenni. Ő persze ilyenkor húzza-halasztja, és a végén a ded tényleg annyira túlpörög, h. nem lehet letenni. Aztán meg én vagyok a hibás, h. miért hagytam aludni délután!
Régebben meg folyton azzal nyektetett, h. keltsem fel reggel korábban a gyereket, hátha akkor jobban alszik este!
Szóval nálunk sem könnyű az élet!
Rejo!
Örülök, h. nem kaptátok el!
Kavics!
A magzatmozgások gyérülése az álmoskönyv szerint már a szülés előjele. De nálam nem gyérültek, úgyhogy én nem hiszek az álmoskönyvnek.
Norka!
A gőzölő természetesen a ded szobájában lévő szekrényben van (párom gondosan elrakta, miután anyuék visszaküldték nekem, h. gőzöljek. Ördög és pakol!
), úgyhogy maradt a kád forróviz.
De így most egy kicsit visszanyertem az életkedvemet. Talán megmaradok.
Monee!
Láttam voltál vérvételen!
Mennyi kártyát hagytál ott, mert már csak egyetlen egy dekkolt az egyik széken, kuka pedig sehol, tehát tuti elhordták őket!
Ügyi vagy!
A poci mérete függ a hasüregen kívüli hájtól (úszógumik) és a hasüregen belüli, beleken lerakódó hájtól is. Meg az anya magasságától is.
Én sajnos minden szempontból hátrányos helyzetű vagyok, így 6 hónaposan már a Monácska által emlegetett "Még egyben?" című kérdéssel ba..ogatott mindenki!