Szia Ami!
Már én is itt vagyok! Tegnap este jöttünk haza Bp-re, már a ruhát is visszavittük!
Hát igen, folyton Gömbi jár a fejemben, ezt le sem tagadhatnám! A fotósnak meg nagyon tetszett a pocakom, ezért többször is megkért hogy legyen "pocakközpontú" a kép!
Egyébként jól vagyok, tegnap is + ma is jobban aludtam már!!! HIhetetlen!! És szuper!!! Éjfél körül elaludtam és majdnem 7-ig csucsu volt, mind2 éjjel! Csak 1x mentem ki p-ni, de utána rögtön vissza is aludtam! Azt nem mondom, hogy a csípőfájdalmaim is jobbak, de már ez is haladás, nem lehet mindent egyszerre...
Asszem 2 hét múlva kell mennem vissza dokihoz, de már nem is tudom pontosan, majd meg kell néznem a naptáromban.
MOst a névváltoztatási procedúra következik, május közepéig illő lenne minden papíromat elintézni.
Már neked is csak 18 nap!!! Tökjó! Nemtom terveztetek-e fotózást a Nagy Napra, de ha nem, akkor én nagyon ajánlom! Ha az ebédre nem is hívjátok, de szerintem egy profi fotós olyan jókat tud művelni az emberrel, hogy még szívesebben emlékszik vissza arra a napra! Én biztos elmennék egy műtermire a helyetekben (Tudom, kosztümben leszel, de akkoris!!!)!!
Gondold meg!
Apa még a héten szabin van, aztán megy vissza dolgozni! És igen!!! Beindul a babacucc-vásárlás!!! Juppijééé! Ezt vártam már 100 éve! Még a héten megrendeljük az ablakcserét Gömbi szobájában, mert már csak ott vannak régi nyílászárók (jó sok, mert erkélyes
) és szétnézünk pár helyen bútor-ügyben. Ruhácskákat csak light-osan kell vásárolni, mert úgy néz ki hogy 2 helyről is kapunk majd kölcsön apró cucmucokat.
Az esküvőn kaptunk a sógornőméktől egy tökjó kis csomagot, volt benne kiskád, pelenka, textil pelus, vízhőmérő, kispohár, néhány cuki ruci, sapka, zokni, cumi, gumilepedő, takaró, fürdőlepedő, csupa édes kis holmi!
Legalább ezek már megvannak!