Új privát üzeneted érkezett!

Muffin: A páromnak is megmutattam a képet és azt mondta, hogy szerinte kreált a kép. Ilyet nem lehet lekapni. Nagyon aranyos a babucid!!! Olivér is farfekvéses volt így császárral született. Ezt későn tudtam meg és már nem lehetett mit tenni.
Úgy hallottam, hogy naponta többször kell egy gyakorlatot csinálni ami segíthet megfordítani a babát. Az ágyhoz támasztasz egy vasalódeszkát és fordítva ráfekszel, úgy gogy a feneked legyen az ágy magasságában és a fejed a föld fel. Így kell pár percig feküdni. De erről szerintem kérdezd meg elötte a dokidat. Ja és állítólag sokat segít, ha megbeszéled a babáddal, hogy forduljon meg minnél hamarabb ameddig van még helye. Meg körkörös mozdulatokkal simogasd a hasadat.
Bocsi, ha sok hülyeséget írtam volna, de hátha segít valamelyik.
Nagyon jó a lángosrecepted!!!

Vidokata: Mikor voltál ma a turiban, mert én is ott voltam nyitásra és 3 kg ruhát vettem főleg Leventének. 1-2 ruhát én is láttam amit megvettél.
A fejvédőt és a takarót nézd meg a boltban és írd fel az adatait, így könnyen el tudod készíteni. Ha meg tudod varrni, nem kell megvenned. Annyira jó, hogy ilyen ügyes vagy.
A 2d-n azt mondták, hogy a frontok miatt kicsit leassulnak a babák. Ja és most jöttem rá, hogy legközelebb, ha ilyen előfordul a védőnőt kell megkeresni, hogy nézzen szívhangot.

Mi a húgommal mind a kétszer szinte egyszerre vártuk a babákat. A nagyoknál 2 hónap 10 nap a különbbség, most pedig 5 és fél hónap. Az ő kislánya január 8-án született meg. Nekünk nem volt ezzel semmi rossza tapasztalatunk. Jó volt a dolgainkat megosztani egymással.

Wera: nagy-nagy gratula és üdv az asszonyok között!!!
Kérünk még képeket. Hogy bírta Gömbi?

Szombaton vettünk Olivérnek egy "nagyfiús" ágyat. Nagyon szeret benne aludni, de sajna éjszaka megvolt az első leesés. Nem viselte meg, visszaraktam az ágyába és aludt tovább. Az a baj, hogy csak félig van rajta leesésgátló és ő alvás közben bejárja az egész ágyat. Azt mondták max egy hétig fog csak leesni róla utánna megszokja.
Ma megvettem neki a nagyobb motorját amit a nyuszi hoz majd neki. A biciklit a kistesó fogja neki hozni.

Na mennem kell majd jövök.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Muffin: A páromnak is megmutattam a képet és azt mondta, hogy szerinte kreált a kép. Ilyet nem lehet lekapni. Nagyon aranyos a babucid!!! Olivér is farfekvéses volt így császárral született. Ezt későn tudtam meg és már nem lehetett mit tenni.
Úgy hallottam, hogy naponta többször kell egy gyakorlatot csinálni ami segíthet megfordítani a babát. Az ágyhoz támasztasz egy vasalódeszkát és fordítva ráfekszel, úgy gogy a feneked legyen az ágy magasságában és a fejed a föld fel. Így kell pár percig feküdni. De erről szerintem kérdezd meg elötte a dokidat. Ja és állítólag sokat segít, ha megbeszéled a babáddal, hogy forduljon meg minnél hamarabb ameddig van még helye. Meg körkörös mozdulatokkal simogasd a hasadat.

Vidokata: Mikor voltál ma a turiban, mert én is ott voltam nyitásra és 3 kg ruhát vettem főleg Leventének. 1-2 ruhát én is láttam amit megvettél.
A fejvédőt és a takarót nézd meg a boltban és írd fel az adatait, így könnyen el tudod készíteni. Ha meg tudod varrni, nem kell megvenned. Annyira jó, hogy ilyen ügyes vagy.
A 2d-n azt mondták, hogy a frontok miatt kicsit leassulnak a babák. Ja és most jöttem rá, hogy legközelebb, ha ilyen előfordul a védőnőt kell megkeresni, hogy nézzen szívhangot.

Mi a húgommal mind a kétszer szinte egyszerre vártuk a babákat. A nagyoknál 2 hónap 10 nap a különbbség, most pedig 5 és fél hónap. Az ő kislánya január 8-án született meg. Nekünk nem volt ezzel semmi rossza tapasztalatunk. Jó volt a dolgainkat megosztani egymással.

Szombaton vettünk Olivérnek egy "nagyfiús" ágyat. Nagyon szeret benne aludni, de sajna éjszaka megvolt az első leesés. Nem viselte meg, visszaraktam az ágyába és aludt tovább. Az a baj, hogy csak félig van rajta leesésgátló és ő alvás közben bejárja az egész ágyat. Azt mondták max egy hétig fog csak leesni róla utánna megszokja.
Ma megvettem neki a nagyobb motorját amit a nyuszi hoz majd neki. A biciklit a kistesó fogja neki hozni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bocsi, sikerült 3x elküldeni! :? :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na helló csajok!!!

Felkészültetek a képáradatra :?: :?: :?: :?:

Akkor ezt figyeljétek! :twisted: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 20:59-kor.
Vendég

Wera!

Hatalmas gratula nektek!
Nagyon jók lettek a fotók,biztosan mindenki nagyon jól érezte magát!
Igazi kismamis lettél,már messziről lerí az arcodról,hogy "Gömbi" is veletek van!!!!!
Mégegyszer sok boldogságot kívánok nektek!!!!!
És amúgy mi újság?
Mikor jöttök haza?
Apa meddig is van szabin?
Most akkor már jöhet a babaszoba?
Mikor mész dr-hez?
Majd írj nekünk amikor időd engedi!
Pussz

Többiek?
Sehol senki?
Még mindenki durmol biztos csak én nem!
Én már megettem 2 zsömit!!!
:oops:

Ma megyek a védőnőhöz,aztán a bababoltba megpróbálok valami ruhát keríteni magamnak!
Képzeljétek tegnapelőtt este olyan bulit csinált Áron,hogy Apával megvoltunk ilyedve!
Jobb oldalamra feküdtem és ez valószínűleg valamiért nem tetszett neki,mert olyan mozgásba lendült a hasam 2 oldalán,hogy valami hihetetlen volt!
Apa csak simogatta és nézett rám,hogy ez vajon normális,hogy ennyire????????????????
Visszafordultam a hátamra,akkor kicsit lecsillapodott,de komolyan ijesztő volt!

Szép napot mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
ibm

Szia Ami!

Már én is itt vagyok! Tegnap este jöttünk haza Bp-re, már a ruhát is visszavittük! :) Hát igen, folyton Gömbi jár a fejemben, ezt le sem tagadhatnám! A fotósnak meg nagyon tetszett a pocakom, ezért többször is megkért hogy legyen "pocakközpontú" a kép! :lol:
Egyébként jól vagyok, tegnap is + ma is jobban aludtam már!!! HIhetetlen!! És szuper!!! Éjfél körül elaludtam és majdnem 7-ig csucsu volt, mind2 éjjel! Csak 1x mentem ki p-ni, de utána rögtön vissza is aludtam! Azt nem mondom, hogy a csípőfájdalmaim is jobbak, de már ez is haladás, nem lehet mindent egyszerre... :wink:

Asszem 2 hét múlva kell mennem vissza dokihoz, de már nem is tudom pontosan, majd meg kell néznem a naptáromban.

MOst a névváltoztatási procedúra következik, május közepéig illő lenne minden papíromat elintézni.

Már neked is csak 18 nap!!! Tökjó! Nemtom terveztetek-e fotózást a Nagy Napra, de ha nem, akkor én nagyon ajánlom! Ha az ebédre nem is hívjátok, de szerintem egy profi fotós olyan jókat tud művelni az emberrel, hogy még szívesebben emlékszik vissza arra a napra! Én biztos elmennék egy műtermire a helyetekben (Tudom, kosztümben leszel, de akkoris!!!)!! :D Gondold meg! :wink:

Apa még a héten szabin van, aztán megy vissza dolgozni! És igen!!! Beindul a babacucc-vásárlás!!! Juppijééé! Ezt vártam már 100 éve! Még a héten megrendeljük az ablakcserét Gömbi szobájában, mert már csak ott vannak régi nyílászárók (jó sok, mert erkélyes :? ) és szétnézünk pár helyen bútor-ügyben. Ruhácskákat csak light-osan kell vásárolni, mert úgy néz ki hogy 2 helyről is kapunk majd kölcsön apró cucmucokat.

Az esküvőn kaptunk a sógornőméktől egy tökjó kis csomagot, volt benne kiskád, pelenka, textil pelus, vízhőmérő, kispohár, néhány cuki ruci, sapka, zokni, cumi, gumilepedő, takaró, fürdőlepedő, csupa édes kis holmi! :D :D Legalább ezek már megvannak! :wink:
Vendég

Jah, és Gömbi is szokott brutális mogzáskombinációkat művelni, de nekem még nem jutott eszembe, hogy valami baja lenne! Szerintem emiatt ne aggódj! Inkább csak egyre izmosabb és erősebb, azért érezzük egyre durvábban! :wink:
Vendég

Wera, magyon szép voltál. Nekem a legjobban az esernyős kép tetszik, tök olyan, mint valami amerikai film jelenete, van benne valami misztikus, bár nem tudom miért.

:lol:

Ibm, lehet, hjogy azért tornázott annyira, mert helyzetet akart változtatni, de nem volt egyszerű :lol: .

potyka

Wera!

Örülök,hoy minden ilyen jól alakul!
Szuper,hogy tudtál aludni,talán mostmár megkönnyebültél,hogy vége és minden szuper volt!
Lesznek szuper fotóink,bár nem műtermi,de igyekezni fogunk!
Csak legyen jó idő!
Már én is nagyon várom,főleg mert úgy beszéltük meg,hogy áprilistól kezdődhet a ramazuri!
Festés stb.!
Nagyon jó ajit kaptatok,remélem a többi is úgy sikerült ahogy kértétek! :oops:
Még nem gondolkodtatok Gömbi nevén?
Most néztelek az Iwiwen,jó kis kacifántos neved lett! :lol:
Ha agyonütnének se tudnám most megismételni!

Szép napot nektek!
Használd ki míg Apa otthon van!!!!!

Kép

Kép
ibm

Jaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
És a vonalzómat meg sem dícsérted!!!!!!!!!
Jó volt a tanárom!!!!!!!!! :lol:

Potyka! Erre gondoltam én is,szegénynek valamiért nagyon nem volt jó úgy!

Sziszka!

Neked küldtem privit kb. 3 napja,de úgy látom még nem olvastad!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Wera nagyon szép voltál...nekem az esernyős kép tetszik a legjobban.Mégegyszer sok boldogságot nektek!!!

de azért hűtlen vagy hogy nem hozzánk nem raktad föl a képeket :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera! Nagyon csinosak vagytok a képeken! :D
A pocakos képek is nagyon aranyosak!
Örülök, hogy minden a tervek szerint haladt!

Ami! Áron baba biztosan jól van csak szűk a helye a fészkelődéshez és ezért tünik úgy mintha kiakarna jönni! :D :D :D
Vendég

[quote]v írta:an benne valami misztikus, bár nem tudom miért.

Talán mert épp készült leszakadni az ég... én meg fejvesztve menekültem be a templomba?!?!?! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ami - hát igen, a nevem pofonegyszerűről bazinehezenkimondhatóra :lol: változott! Az anyakönyvvezető is csak dadogott kínjában, szegénynek ki kellett mondania vagy 6-szor! De nem igazán sikerült neki, talán max 2x... és persze hangos nevetés vonult végig a kedves násznépemen.... szegényke meg izzadt + égett mint állat! :twisted:
A "többi aji" is jó lett, nagyjából ahogy kalkuláltuk!! Elég lesz az ablakra, a bútorra, szőnyegre és az apróságokra is! És reményeim szerint még marad is egy csöpp! :D
Áprilisban már bizti jó idő lesz! Látod, most is van néha, csak nem épp a megfelelő napokon... :lol:
A vonalzód SZUPER lett! Egyből észrevettem, csak elfelejtettem megdícsérni a nagy rohanásban!!! :oops: Nahari! :? Ügyi voltál!!!!!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Vidokata, örülök hogy megnyugodtál!! Szépek a rucik!!!
Sz.Andi, szuper hogy jól vagy!!!
Jeneik, remélem sikerült a lányodnak a felvételi!
Muffin, nagyon jó a kép!!! :lol:
Wera, nagyon szépek voltatok! Tök jól látszik a pocakod!!! Naggggyon jóóó! :wink:
Ami, ma reggel olvastam el... :oops: De már válaszoltam is! :D Köszi!

Kép
sziszka82

Sziasztok! Kép

Sikerült végigolvasnom a 3 napi termést.

Először: Wera mégegyszer gratulálok, csinos vagy a képeken!
Nagyon sok boldogságot Nektek! ! !

Muffin- pocaklakó is faros volt idáig, de tegnap voltunk uh-on és megfordult! Pár napja mondtam is apának, h más alakja van a pocakomnak! :D

Egyenlőre ennyi felébredt Bence és vár, hogy kivegyem a kiságyból! Majd folytatom.....
bencuri

Köszönöm, köszönöm a sok dícséretet :oops: és jókívánságot!! Aranyosak vagytok!! :D
Vendég

sziasztok

WERA ÉN SIS CSATLAKOZOM AZ ELÖTTEM SZOLOKHOZ SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!
NAGYON JOK A KÉPEK.

aZ arcüregem javulgat de még nem az igazi.
nem is tudom mit irhatnék tiszta depis vagyok...
apának tegnap ota nincs munkája :( :( :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roxin gyógyulgassál!
lesz jobb is, ne szomorkodj gondolj a babádra és biztos jobb kedved lesz!
bencuri

Ronix - hát ez tényleg szomorú! :cry: Mi történt? Megszűnt a cég? Vagy leépítés volt? Nagyon sajnálom, de ne szomorkodj!! Biztos hamar talál újat!!! Segíts neki, tartsd benne a lelket, biztos nem lehet most könnyű neki sem! Drukkolok hogy mielőbb rendeződjön a helyzet!!!
Vendég

hogyan kicsinyitem le a képet????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Én is megfáztam egy kicsit az esküvőn. A mellkasom fájdogál egy kicsit + köhögök is! Elkezdtem egy C vitamin kúrát, remélem az segít és nem kell majd gyogyi. Kaptunk egy gyümölcscentrifugát, naggggyon örülök neki!! Ma felavatom, veszek répát + almát és iszok egy csomó frisslevet! Nyamiiiii!!! :lol:
Vendég

rákatt jobb gombbal, szerkesztés, nyújtás-döntés, ott pedig vedd le az első 2 értéket kb 20-ra! Aztán mentés másként és utána már fel is töltheted!
Vendég

Jah, a nyújtás-döntés a KÉP felirat alatt találod a már megnyitott PAINT ablakban
Vendég

wera!
Gyönyörűek a képek!! :) Nagyon szépek voltatok! Még egyszer sok boldogságot kívánok nektek! ilyenkor mikor esküvői képeket látok, eszembe jut a saját esküvőnk, am lassan 2 éve volt már..... ugy rohan az idő!!

ronix!
Sajnálom az arcreg gyulladásod! Meg azt is hogy a párodnak nincs munkája! :(

ibm!
Tegnapelőtt este nekem is iszonyatos mozgásba kezdett babó.....kérdezte is a párom, hogy ez a gyerek vajon mit csinál? Egyszerre bukfencezik, bokszol, és táncol? :lol: Mert körülbelül igy lehetett érezni!!

d.dodó

sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Wera!
Csodaszép menyasszony voltál!!!!
Nekem a pocakos képek is nagyon tetszenek!
És hogy fog örülni nekik néhány év múlva Gömbi!
Amikor a mi gyerekeink megkérdezték az esküvői fotókat nézegetve, hogy:- mi hol voltunk akkor?
Na, te erre meg fogod tudni mutatni neki!

Látszik az arcotokon, mennyire jól éreztétek magatokat!
Még egyszer gratulálok!

(hajrá babaszoba!)

Többiek?

Itt cudar idő van ma... Mindjárt esik az eső... :cry: :cry: :cry:
Pedig tegnap úgy élveztem a napsütést! :cry:

Ma sokat kell futkosnom, mert hamarosan megyek a bankba, meg a Rossmannba, utána pedig ebédet kellene csinálnom, aztán pedig Tatabányára viszem a lányom bőrgyógyászhoz.
Kicsit sűrű a program!
Megyek is!
Majd még benézek!
Mindenki vigyázzon magára!

Ibm!
A kellemetlen rugdosásról:
Tegnap egész nap azt hittem, nem bírom ki, ugyanis Zsófika valami hihetetlenül rettenetes pózt vehetett fel, mert a mocorgását végig, nem is tudom, hogyan írjam körül, hol éreztem...4
Szóval úgy a medencecsontom magasságában, de odabenntről, egy kicsit hátulról...
Leírhatatlanul fura volt... :shock:
Kértem, hogy forduljon végre máshogy, mert egyrészt nem győztem klotyóra járni, másrészt amúgy is olyan fura érzés volt...

A többiek nem csináltak ilyet... :roll:
Mára már máshogyan fekszik. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Egy kép a kiscsajról, nem nagyon engedte magát fotozni, mindig odarakta a kezét v. kezeit az arca elé! Szégyenlős :)
bencuri

Kép

És még egy kép Bencéről, mikor megszületett! :D
bencuri

Viki - úgy látszik ebben a korban minden baba ezt csinálja!! Szerintem aki mostanába volt uh-on, mindenki így kezdte! De azért a végére csak sikerült elcsípni egy-két részletet!! :D Gratulálok nektek, nagggyon cukipofa a kiscsajszitok!!! :D :D
Vendég

Köszi Wera!
És örülök, hogy kislány! Tökéletes egy fiú-egy lány! Bár ha még "megkukacosodna" az se lenne baj csak h egészséges legyen az a lényeg! :D
bencuri

persze hogy 500 g liszt!!!!!!!!!!!!! :) bocsi

tita, köszi a jótanácsokat :) párodnak meg mondd meg hogy kreált a kép, mi kreáltuk ami rajta van :) :)

wera, nagyon szépek voltatok!!!!!!!!!! és tuti azért ment jobban az alvás is mert sikerült megnyugodnod :)

KépKép
muffin

lángos sütésben vagyok! :D Liza meglátta a Muffin által írtakat és teljesen kikészült tőle! Most csinálnom kell neki! :lol:
magdolnam

Wera! Nagyon csinosak és helyesek voltatok ám!!! Nekem a pocaksimiző kép és az esernyős tetszik!
magdolnam

Sziasztok!

Wera, gyönyörűek voltatok! Szép pár vagytok! :)
vigyázz magadra, egyél-igyál sok egészségeset! A gyümölcscentrifuga óriási találmány, csak macerás tisztítani...

Bencuri, a pici nagyon édes :)

Ronix, jobbulást neked!
Sajnálom, hogy a párod elveszítette a munkáját! Mi történt? Kívánom, hogy mihamarabb találjon sokkal jobbat!

Nekünk is mindenki mondja, milyen tökéletes felállás az egy fiú-egy lány, mindenből van egy, teljes a család... én meg azt szoktam mondani, hogy nem ettől lesz teljes a családunk... azért tökéletes a felállás, mert mindkét gyerekünket akartuk, és nemtől függetlenül ugyanúgy vártuk-várjuk és szeretjük őket :D

Kép
Kép
bondi

Bencuri, a pici Bencéd is nagyon édes :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Megjöttem a védőnénitől és a vásárlásból,itt mindjárt leszakad az ég!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig még mennem kell!
Nagyon örült a védőnő,hogy mekkora lett a pocakom,mondtam-hát még én!!!
Először aztmondta ezzel jár a terhesség,de mikor fényderült a +11 kilóra azt mondta azért most jó lenne egy kicsit tartani!
Jó!!!!!!!
Az csak úgy megy!
Én ma már megettem 4 zsömit!!! :oops:
Vaj+szalámi+sajt+uborka+tejeskávé!!!!!!!!!!
Jól hangzik ugye???
Vetttem egy kiló almát is,de nemtudom mikor fogom megenni! :cry:
Ma csak zacsilevest csinálok+mákostésztát!
Vasárnap-hétfő nagy menü volt,most jó lesz egy kis light-os!

Bencuri! Cukika fotók!
Úgy látom mi pont egyidősek vagyunk!
Hol is fogsz szűlni?

Sziszka!

megkaptam!

Ronix!

Örülök,hogy kicsit jobban vagy!
Apa dolgot sajnálom!
Van valami terv?
Mi történt?

Köszi mindenkinek a válaszokat mozgással kapcsolatban,örülök,hogy nem csak az én babám ilyen kis kópé!!!
Kis viccesek!

Megyek a babboltba,szortsatok,hogy találjunk valami szép bálnaméretű ruhát!!!!!!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

leírná nekem valaki azt a használtruha kereskedés címet (nevét) amit korábban aszem tán Muffin mondott?
Olyan édik a rucik! És a bébik is! Kis izompacsirta :lol:
magdolnam

Bencuri: nagyon édes a kislányod!!!
Hol voltál uh-n?

Wera: NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK, NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!!!!! GYÖNYÖRŰEK A KÉPEK. Mi is csináltattunk olyan képet ahol látszik, hgogy Olivér a pocakomban van. Azt neki csináltattuk. Ha nem baj megmutatom. Bocsi, hogy én is mutogatom a képeimet. Most neked van erre jogosultságod!!! :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

bondi, nagyon tetszett amit a teljes családról írtál!

ronix, mi történt? remélem hamar megoldódik!

magdolnam, én a Blahán voltam a volt bástya mozi mögötti épületben.

KépKép
muffin

tita, ti is szépek voltatok! :)

KépKép
muffin

Magdolnam: ha arra gondolsz amit Vidokata említett és képeket is tett fel, az Újpesten van. Újpestközponttól kell a 120-as busszal 3 megállót jönni és az ottani sparral szemben van.
A szerdai napot nem ajánlom, mert iszonyú sokan vannak és sokat kell sorban állni, meg vérremenő csaták vannak az emberek között. A többi nap jó.

Bocsi mégegyszer a képért, most úgy érzem mintha bepofátlankodtam volna vele. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi, Muffin!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vidokata: merre vagy? Minden rendben???
Pocakmanó aktívizálta magát?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

nos mi ezeket vettük

az ebéd kelkápi fözi lesz pörivel...

hogy mi történt????????????????
nem tudom azt mondták egyenlöre nincs rá szükség.............majd szolnak.....
de mi lesz??????jön a baby én még dolgozom de nem tudom meddig birom.
utálom az ilyet :( :( :( :( :( :( :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ibm- a kútvölgyibe fogok szülni! Bence az istvánba született, de nekem nem jött be igazán! Biztos megtalálod az ideális rucit! :)

Titi: a Brendonba voltunk a váci úton, tegnap eszünkbe jutott, milyen jó lenne már megnézni, telefonáltunk 4-kor és 4.30kor volt egy időpont :) nem bírtuk kihagyni! Apa nagyon feldobodott, h látta a manót! Én meg megnyugodtam egy kicsit, h jól van ! (mert még mindig szúr lennt, pedig szedem a gyógyszert )
Tényleg szépek voltatok az esküvön! :D
bencuri

Bencúri: egy dokihoz, egy kórházba és egy babamoziba járunk. Megáll az eszem!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Roxin- ez tényleg szemétség, hogy egyik napról a másikra, csak úgy kiteszik az embert! :evil: Remélem hamar talál munkát!
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?