SZIASZTOK!!!! MEGJÖTTEM! TÚLÉLTEM! ÉS TÖKJÓ VOLT!
Még nincsenek fotók mert az én családocskám annyira frászban volt hogy kokrétan elfelejtettek fényképezni.
Viszont
előtte való nap felpróbáltam itthon a ruháimat, azt meg tudom mutatni, hogy mégse jöjjek már üres kézzel.
Hát, amint tudjátok az idő nem kedvezett nekünk, mondhatnám hogy mocskos hideg volt és az eső is folyton esett, a szél is fújt... szóval pont olyan volt mint amit végképp nem szeretne senki egy ilyen napon.
A hajam szuperul sikerült, a próbakonty is jó volt anno, azt mutattam is nektek, de ez sokkal jobb lett! Elég sokáig is tartott, aztán már rohanni kellett a hotelba (ott készültem), gyors smink, ruha és futás a fotóshoz. Lidérces rémálmaimban fog kísérteni az összes kocsiba ki-beszállás!!!! Atttyaég! Akárhogy csináltam az abroncs, és azzal együtt az egész ruha a nyakamban volt! Vááá!
A fotósnál sajnos baromi hideg volt, szanaszét fagytam! Azt hittem nem élem túl azt a két órát! Néhány képet rögtön megmutatott, azok jónak tűntek, de majd meglátjuk. Holnapra készen is lesznek, délelőtt megyünk értük!
A szertartások fantasztikusan jól sikerültek! Baromi jófej folt a pap, fiatal, jópofa, szép hangosan és érthetően beszélt és tökjókat mondott. Utána többen is odajöttek hozzám azzal, hogy ha mindenhol ilyen papok lennének, akkor százszor többen járnának templomba. Na igen.
A vacsi is jól sikerült, aztán pedig szinte egész este táncoltam!
Mindenki meg volt döbbenve hogy milyen jól bírom. Sokan csak ma reggel, búcsúzáskor akadtak ki, amikor már fariban voltam, hogy mekkora hatalmas a pocim és én ezzel roptam olyan sokat. A ruha azért nagyon sokat takart, szinte nem is lehetett látni!
Kettő körül nagyon sokan elszállingóztak, úgyhogy 3-ig a maradék néhány ember is elment. Így nagyon jó volt, egy perccel sem bírtam volna tovább.
Kaptunk egy kis lakosztályt ott a szállodában, úgyhogy ott is aludtunk. A vendégeinknek is délig kellett elhagyni a szobákat, így 11-től délig lennt voltunk a hallban, csomiztuk a maradék kajákat + sütiket és búcsúzkodtunk a vendégektől.
Szokás szerint 3 órát bírtam aludni, reggel 7-től én már csak pakolásztam + tv-ztem.
Szóval minden nagyon jól sikerült, szinte még most sem tudom felfogni hogy túlvagyunk rajta!!! Király volt!
Most visszaolvasok, aztán ha lesz még erőm, akkor írok pár sort. Puszi mindenkinek és köszönöm a sok drukkot!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 20:53-kor.