Hali Mamik!
Hétvégén találkoztam a fősulis csoporttársaimmal és babáikkal.
Annyira szupi volt, sok gyerkőc, Dani is élvezte nagyon. Volt még 2 kisfiú rajta kívül, egy 2 és 3 éves + 3 kislány 1 és kettő 2 éves.
Hatalmas szőnyegen játszottak együtt, majszolták az almát, körtét
Viszont megint meg kellett állapíytanom, hogy a lányok sokkal nyugisabbak, szépen eljátsztottak az anyukájuk közelében. Bezzeg a 3 fiú, beleértve az enyémet is, állandóan jött ment, Dani még vhonnak egy seprűt is szervált, és elkezdett bőszen "takarítani".
Most először láttam, hogy megvédi magát és a saját igazát.
Az egyik anyuka szappanbuborékokat fújt, a fiúk pedig köré álltak, de Dani nem fért oda a nagy fiúktól, mert az egyik hátrébb lökte, na nem durván, csak kiszorította a játékból. Dani fiamnak nem kellett több, a 3 évest arréb tolta nemtetszését kifejezve és utána már ő is ott állhatott a buborékcsodálók körében.
Az étlapot végigkajálta, mindenből kunyizott, kivételesen engedtem, mert nincs minden nap ilyen alkalom. Csodálkoztam, hogy otthon ennek ellenére bekajálta az ebédjét is. Hatalmasat aludt utána
Furi volt így együtt a babákkal, olyan érzés volt, mintha mindig is köztünk lettek volna.
A férjem is nagyon élvezte, még párnacsatázott is a a gyerekekkel
Pedig rajta kívül egyetlen egy apuka volt, akivel tudott beszélgetni
Banyóci
Üdv itt, gyere nyugodtan! Én is a Kútvölgyiben szültem csak előtted júliusban. Kinél szültél?
Szilcsike
Ne hagyd magad! Nekes is jár egy kis szórakozás!
Együtt tusok veled érezni verés ügyben... én egyszer a kristáypoharas vitrinbe szálltam be így majdnem... én sem fogom sosem verni Danit, ezzel még nem lesz elkényeztetve. A porszívózsinór kicsit durva, de a fakanál ismerős. Én egyszer azért kaptam ki ált. 2-kos koromban, mert leckeírás közben piros filccel kifestettem az egyik kisujjamon a körmöt. Hát ne tudd, meg mit kaptam érte.... Ezért is félek Danit majd odaadni nyaralni, ha nagyobb lesz anyuéknak és nem leszek ott....
Kitűnő tanuló voltam és nekem sem repestek egy 4-esért, ha meg hármast merészeltem hozni, aako rvolt ne mulass. Erre én átjavítottam az ellenőrzőben a 3-ast 5-ösre, persze, állansóan javítani kellett, hogy a suliban pedig hármasnak látszódjék. A vége az lett, hogy jól kilyukadt a lap a radírozástól... Először a jegy miatt, utána a lyuk miatt nem mertem megmutatni az ellenőrzőt. Azon a karácsonyon nem kaptam semmit... Ma is bennem él és iszonyat rá visszagondolni. Pedig úgy vártam, hátha kapok mégis ajándékot, de nem...
Sajnos nálunk, ha vmi problémámat el akartam mondani, abból mindig puffogás és ordítozás kerekedett, ezért sem mertem előhozakodni sok mindennel. Ma már más a helyzet, mert a saját lábamra álltam és egyszerűen csak előadom a dolgokat.
sasha,conti, szilcsike (bocs, ha kihagytam vkit)
hamarosan kész a diéta leírása, csak a dvd-ről le kellett kézzel másolnom, most meg arra vár, hogy gépbe írjam.
sasha
dani 13 hós és 1 hetes volt, amikor elkezdett járni. az usziban van egy kisfiú ő is 15 hónapos már és még nem jár csak mászik. Mindenkinél más és más, majd még szaladhatsz is utána!
cupp szép hetet mindenkinek
gumicukor