Új privát üzeneted érkezett!

Linda,legalább kicsit kikapcsolódtál :) Aztán holnap tényleg kérünk képeket! :) Mikor kezdődik a rally évad? Csabi indul?

Mongi,nagyon jó az avatar és a vonalzó:) Pocaklakó?mikor lesz a köv uh?

Megyek elteszem magam holnapra,ajtó beállítva,de még jönnek majd vakolni körülötte részeket,jó lett,csak még lakattal lehet zárni,de nem baj,a lényeg,hogy be lehet:)Olyan lusta vagyok,hogy ti azt el sem hiszitek.Legyen már jó idő végre!

Jó éjt mindenkinek!! :)

Kép
Kép
tundi24

Francinak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Franciska!

Nagyon bodlog névnapot:-)

sok puszi neked:-)

Kép
kbernadett

FRANCINAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Ivett,Betti,Cleo!

Nektek is nagyon köszönjük a köszöntést! :D

Lányok!
Remélem ma már azért kicsit aktívab lesz mindenki,és lesz sok olvasnivaló?

Linda!
Köszi a választ! :D
Amúgy a nagy takarításokban nincs segítséged?Mert amit itt leírtál miket csináltál,hát le a kalappal előtted! :D De azért vigyázz magadra nehogy megerőltesd magad!Néha azért pihenj is! :wink:
Ja,és még el nem felejtem várjuk a képeket!

Tündi!
Fel a fejjel,dehogynem lesz rend! Most visszagondoltam arra a képre amit először küldtél a házról "mint ahol bomba robbant" ahoz képest már milyen szép a fürdő a konyha, a nappali! :D Jó munkához idő kell,kitartás!!! :D Lucus jól van? :D A múltkor az ő videóját is megnéztem,nagyon édes!! :lol:

Mongi!
Nagyon klasz az új avatar,és a vonalzók!Anta már mindjárt 3 éves azt a mindenit,nagyon szalad az idő! :lol:
Te jól vagy,pihengetsz sokat? Dokinál mikor esedékes a látogatás?

Remélem ma már jó idő lesz,sőt a tavasz is jöhetne már nyugodt szívvel! :D

Pusszantás! Írjatok!
Vendég

ILDI!! BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kép
Vendég

Hajni köszi a köszöntést! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Neked!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Jó reggelt!

Hajni,egyet értek veled!Hátha ma aktívabb lesz a társaság:) Márcsak 3 nap,és érkeztik a férjed! :) egyébként igazad van,van azért látszata a dolgoknak :) Ma jobb kedvvel is ébredtem,mert süt a nap,végre:) :)
Lucus jól van,játszik :) Aztán megyünk a városba,venni szeretnék üvegfestéshez cuccost,remélem találok.Ha nem akkor meg bekocsikázok Szolnokra,mert apa Szentendrére ment ma előmenetelire,igy a kocsi itthon van.És tegnap este véletlenül kidobta akukába mind a 2 slusszkulcsot :evil: reggel találtam meg,ahogy húztam ki a kukát,de mondta,hogy nem találja,még jó,hogy belenéztem mielőtt kivittem.

Ildi,nagyon sok boldog névnapot! :)
Kép

Menek mosogatni,pfujj de utálom :shock:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!!

Képzeljétek Dia megint beteg :( Szombat hajnalban kezdődött hányt egy nagy adagot :( De egész nap nem volt semmi gond vele a hasa sem ment meg a közérzete sem volt rossz. Este ivott egy üveg kakaót és még az utolsó kortyot meg sem itta minden kijött megint belőle :(
Így most nem megyünk bölcsibe nem tudom elvigyem dokihoz vagy mit csináljak mert ma már megint semmi baja . Reggel nem adtam neki kakaót ma diétázunk aztán maj meglátjuk délutánig milyen lesz a helyzet :( Jó 1 hetet voltunk betegség mentesen :(
Már kész vagyok.................
Kép

KépKép
diÁcska

Szegény Vali, tudom milyen rossz ez a hányásos mizéri, nekem még a gyomrom sem bírja. :roll: Én úgy szoktam, ha Ancsika ilyen kórságos, hogy kortyonként adok neki teát, és akkor benne marad.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Tündi, a kulcsok a kukában.... Kép :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

No, látom nagyon nem hiányoltatok... szombat délelőtt elromlott otthon a gépem, tiszta elvonási tüneteim voltak.

Franci boldog névnapot kívánok neked!

Ildi, neked is legyen ma nagyon boldog névnapod!

Szombaton nálunk gyerek jövés-menés volt. Délután jött Csongi egyik haverja, elment fél 7-kor, aztán jött egy barátnője, aki ott is aludt nálunk. Fél 12-kor még röhögtek, na akkor szét csaptam köztük :lol:

Vasárnap anyuéknál tartottunk szülinapot, jól sikerült. Képet nem tudok rakni, mert ma meg az oviba vittem tortát, aztán ott hagytam a fényképezőgépet is, hgoy csináljanak pár képet.

Végül sikerült egy focikaput kapnom a Tescóba, kicsit szakadt a doboza, de úgy is az a lényeg ami benne van! Csongi sugárzott a boldogságtól!

Nekem ilyenkor mindig nosztalgikus hangulatom van. El sem hiszem, hogy 7 éves lett az én nagyfiam. Meg hát pár nap és én is 33 leszek... Annyira telik az idő...

Vali, jaj, nagyon sajnálom, nálunk az oviban most sok hányós-hasmenéses gyerek van. Csongi kis barátja már szerda óta benne van, javult, majd hétvégére megint visszaesett.
Ha van otthon Magne B6-od az jó, diéta, kortyonként tea. Ha sokszor hány, én SODIORAL nevű ásványi anyag pótlót szoktam neki adni, minket ez mentett meg egyszer a kórháztól. Mihamarabbi jobbulást kívánok!

Melinda, egy szomszéd "lány" is ott dolgozik a hurutoson, ő ápolónőként. Szép szakmát választottál.

Juditom, hogy csinálom munka mellett, hogy rendben a lakás???? Hát sehogy! Ha látnád, hogy ma reggel hogy hagytam ott a lakást :oops:
Annyi szerencsém van, hogy apa nincs itthon, legalább nem látja. Egyébként egy hét alatt tud akkora rumli lenni, és por, meg kosz, hogy csak na! Általában hétvégén nagyjából rendet rakok, de be vallom őszintén, nincs minden héten kitakarítva. Nem megy, és kész. Anyukám szokott besegíteni, ha jön Csongihoz, kivasal, kipucolja a konyhámat. Ez van. Én már nem is idegesítem rajta magam.

Évi és
Kép
csongianya

Ildi barátnőmnek boldog névnapot!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja és még valami. Szerintem a lényeg, hogy ne akarj mindenhol 100%-osan megfelelni, mert úgy sem fog menni. Én majdnem idegösszeroppanást kaptam emiatt. Tökéletes anya, tökéletes feleség, tökéletes háziasszony és tökéletes dolgozó nő nem létezik!
Ki fog majd alakulni nálatok is egy rendszer, de tudom, az első idők nagyon nehezek! Kitartás, lesz ez még jobb is!

Évi és
Kép
csongianya

Csonginak is boldog szülinapot!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Majd jövök én is, csak most megyek ide-oda cikázva....épp bekaptam valami hamit....

Ildi! Na, most tedd fel azokat a lakáshirdetéses képeket Évinek! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Csonginak Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Csonginak Boldog Szülinapot!

.. és mindnen Névnaposnak Boldog Névnapot!
szilbee

Nóri barátnőm és a többiek: köszönöm a köszöntést, nagyon jól esik. Kép

Csongi, Isten éltessen 7. születésnapodon!
Kép

Évi házat akartok venni? Teszek fel akkor képet a házunkról.
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Évi: Csonginak nagyon boldog szülinapot!! :D

Ildi: Boldog névnapot! :D
jaimee1

Ildi: véletlenül lett a kisbetű kisbetű... :oops:

Vali: Jobbulást Diusnak!

Évi: Tök jó, találtál kaput! :D

Majd jövök, Réka engem akar, de rögtön!
jaimee1

CSONGINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Kép
Vendég

Franciska,Ildikó Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!

Csongi Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Tündi: Hogy sikerált mind a két slusszkulcsot kidobni? :D Még jó, hogy belekukkantottál a kukába...Méghogy sosem lesz rend... :D Dehogynem, még nosztalgiád is lesz később.... :lol:

Ildi: Hű, jó ez a kégli, elfogadnám.

Évi: Hát por és kosz az marha könnyen összjön. Én is most pucoltam ki a konyhát a hétvégén, de ez is csak úgy lehetséges, hogy Réka apával játszott. Ez nem fél órás tevékenység, hogy csak úgy amíg alszik meg lehessen csinálni. Amikor alszik, általában főzök vagy vasalok vagy rendetrakok....vagy netezek... :oops: :oops:

Hajni, Szilvi, Petri, Szazsa, Yvette és a többiek? Mi újság?

Rólunk: Réka hétvégén összehaverkodott az uncsitesóival (50%-ukkal) először igen tartózkodó volt, de aztán vigyorgott ezerrel. Fárasztó vele "idegen" helyen, mert nem akar aludni, annyi a látnivaló, egészen az ájulásig képes ébren maradni.

Szombaton váratlanul és hirtelen elkezdte hason kiemelni a fejét, rájött, hogy a kezeire is lehet támaszkodni. Csak lestem, hogy max. magasságba emeli a fejét egyik napról a másikra. Neki is tetszhetett eme új képessége, mert szívesen nyújtogatja a nyakát is vigyorog nagyokat. :D
jaimee1

Hű, Katlina, egyre közeledik a nagy nap! :D
jaimee1

Ildi! Nem erre gondoltam, hanem amit nekem mutattál elmentett képeket...mások eladó lakásairól :lol:

Vali! Szegény Dius! Hol, mit nyelt be? Azóta nincsen hasmenése?

Lilcsi is újból bedáthásodott szombatra. De bölcsibe vittem, láza nem volt.

Kurva kutya itt ugat megint a folyosón napi szinten, ebből megint anyázás lesz :evil:

Erika! Akkor képet esetleg arról a hírös mutatványról? :wink:

Tegnap lent voltunk motorozni. Itthon eddig ez nem volt szokás, de a bölcsiben nagyon rácuppant :lol: Meg mamától, ha megyek érte, akkor is viszem. Sztem sokkal gyorsabban hazaérünk, csak én izzadok le :? . Meg a Baross butiksoron van lejtő, ott rosszalkodtunk. Alig bírtam hazarángatni.
Szavazóhelynek még csak a közelébe sem mentünk :oops:

Ma meg jól pofára is estem. Kb. 1 hónapja köldtek 50%-os kuponokat a Bababónuszosok. És nem néztem, hogy 3 hónapra 1-1 szól, azt hittem, mindet márc. 31-ig kell levásárolni. És 1-ről így lecsúsztam :cry: , csak 1 Liberot vettem 2000 Ft-ért. Mindegy, ez is valami. Csak a jövő hónapban már csak sminktermékre lehet beváltani. :shock:

Ildi! Apa mikor is jön haza?

No, nézek valami kaját, mert a Gastroyalnál ezen a héten csak tészta van...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Senki nem szeret egyedül aludni, Lilcsi is gruppenezik :wink: : Bumival, vízilóval és szarvassal
Kép
Ez meg a sapi, amit varrtam. Nem sok látszik belőle, piros és 3 fehér virág van rajta, fehérrel fodrozva. De ha kifordítom, akkor fehér, és 3 piros virág van rajta, pirossal fodrozva :lol:
Kép
Meg a turis sál....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali,jobbulást Diusnak,sajnálom,hogy megint beteg lett :(

Ildi,szép nagy házatok van! :) Abban aztán lehet rosszalkodni a lurkóknak! :P De ragd fel azokat is,amikre Nóri gondolt! :)

Nóri,huu nagyon jó sapit varrtál Lilcsinek,nagyon tetszik :) Olyan édes,ahogy alszik azokkal az állatkákkal :) Nem is értem az embereket,hogy panelban minek tartanak kutyát,szerintem az a kutyusnak sem jó.Tetszik a sál is :) Remélem Lilcsi nem lesz beteg!

Évi,örülök,hogy kaptál végülis kaput Csonginak,azért majd rakjál fel képet!És nekem hiányoztál,csak nem emeltem ki senkit,csak írtam,hogy többiek. Na és már barátnője is van,és ott is aludt,nem lehet elég korán kezdeni :oops: Az egyik bnőm kisöccse is ilyen volt,volt neki egy kis barátnője ovis kora óta,most már 16éves,és most az a lány a barátnője :)

Erika,ügyes Réka,lehet még szeretni is fogja a hason fekvést,vagy már szereti most is? Hol a kép,amit igértél :wink: Luca ki nem állhatja:( És ,hogy a kulcsot,hogy siekrült kidobnia apának arról fogalmam sincs,de sikerült,és tényleg szerencse,hogy belenéztem,különben már a szeméttelepen lett volna,fél8kor már ki votl ürítve a kukánk :?

Csonginak,sok boldog szülinapot!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést :lol:

Ildi, nagyon klassz a házatok, de meg mondom őszintén, nem mennék kis semmi pénzért Szandára. Többnyire azért, amiért Te is el akarsz onnan költözni.
Meg hát azt sem hiszem, hogy lenne pénzem ekkora házat megvenni :wink:

Tündi, igazából nem OLYAN barátnő :lol: Bár évekig szerelmes volt belé a fiam. Együtt nőttek fel, itt laktak a lakótelepen, azóta is jóban vagyunk. Most kitalálták, hogy itt alszik nálunk. Orsika együtt akart Csongival fürödni, na az én fiam kategórikusan kijelentette, hogy ő aztán NEM! (szégyellős a kis drágám). De egy ágyban aludtak :lol: Gondoltam abból még ebben a korban nem lehet nagy baj :lol:

Persze, holnap teszek fel képet.

Elvittem a gépemet a szerelőhöz, kíváncsi vagyok mi lesz, nincs még egy éves sem... :?

Jaimee, hogy sikerült az évforduló megünneplése? Gratula nektek!

Nóri, de jó az a sapi! Nem akarsz az én fiamnak is varrni egy tavaszi sapkát? Égen földön nem lehet kapni, csak pici babákra valót...
Kutya. Hát igen. Szenvedés a kutyának, meg a szomszédoknak is. Nálunk a játszótérre hordják, annyit veszekedtünk már miatta, de semmi látszata, tele a játszótér kutyaszarral :twisted:

Évi és
Kép
csongianya

He-he...most beszéltem a közös képviselővel. Kutya ügyben. Napirendi téma lesz a márciusi lakógyűlésen. Az ő emeletükön is van kutya (a felső szomszédomé), ami mindet és mindenkit megugat..."mert olyan fajta". Szóval türelmi időt kap az a 12 ember, és ha nem tartják be a szabályokat (póráz, szájkosár, lift nem használata), büntetés, majd eltiltás lesz. De szép is lenne.... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, ilyen kis fodrosat gondoltál Évi? :lol: De vegyél valami klassz kis pamutanyagot, meg ha kell, valami díszt rá és összehozzuk... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Sluszkulcs a kukába :shock: ,apa nagyon fáradt lehetett! :D
Sikerült üvegfestéket venned?Húsvétra akarod kidekorálni az ablakokat vagy csak úgy?

Nóri!
Szerintem nagyon jó lett a sapi,jól áll a kisasszonynak! :D És az alvós kép is nagyon aranyos!A bölcsibe is szoktatok vinni kis kedvenceket az alváshoz?
Mit keres a kutya a folyosón :shock: mért nem viszik be a lakásukba? :evil: Volt már anyázás ebből régebben?

Erika!
Képet,képet! :D Vagy ne nyaggasalak? :oops: :D Azt megszabad kérdezni hanyadik évfordulótok volt a minap? :)

Vali!
Mindig van valami nálatok is,nehogy jólérezd magad! :cry: Hogy van már Dius? Remélem már nem hányt azóta?Nem lehet,hogy csak túl gyorsan habzsolta a kakaót,és azért jött vissza?Csak,hogy írtad,hogy egyébként jól érezte magát!

Ildi!
Nagyon szép a házatok! :D

Katlina!
Robika jobban van már?
Vendég

CSONGI!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

ILDI!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!
Képzeljétek elmentünk ma délelőtt a bölcsibe,hogy szóljunk mi újság van nálunk . Erre a gondozó nő "kedves" röhögéssel adta tudtomra,hogy legalább 4 gyerek ment reggel pont ugyan ilyen gonddal bölcsibe :shock: Akkorát néztem !!!! De hát mondjátok már meg miért kell így elvinni bölcsibe??? Még az ott maradt nem betegek is legyenek azok????!!!! Hát kiakadtam tényleg . Egyébként úgy beszéltük meg ,hogy ha ma már nem lesz semmi gond Diussal akkor reggel megyünk. Hasmenése az nem is volt neki hál'istennek.Meg még legalább pár napot biztos kapja a Normafloret. De az is lehet holnap még nem viszem majd még megálmodom ...egyébként most olyan elesett lett :(

Ildi!!!!
Annyira tuti ez a ház :) Miért akarod eladni?????

Nóri!!!
Nagyon szupiiii a sapi ha van kedved és időd nekünk is varrhatnál :wink:
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Évi! Hát igen, ez így elég nehéz, összeegyeztetni, hogy minden jól menjen, én pedig szeretnék minden téren helyt állni! Valahol egy kicsit maximalista vagyok :) És a párommal együtt nem szeretjük a kupit, a koszt meg pláne.
Csonginak boldog születésnapot kívánok!!
Tegyél ám fel képeket a szülinapról!

Vali! Hasmenés meg hányás, az nem ok nélkül van. Így tényleg nem kéne gyerekeket közösségbe vinni. Anyu óvónő, ő is mesélte, hogy bevitték a szülők a gyereket az oviba, mondván, hogy egész éjszaka hányt, de most már semmi baja! :? Pedig az ilyet tök könnyen ráragasztják egymásra, ha fertőző.
A kolleganőm is pont ma mondta, hogy hasmenéssel ébredt a kislánya.

Diusnak jobbulást!

Nóri! Aranyos ez a sapi, nagyon ügyes vagy!

Hajni! Franciskának utólag is sok-sok boldog névnapot kívánok!

Ildi! Neked is boldog névnapot!!

Na lépnem is kell, mert már letelt az ebédidő, és haladnom kell a munkával!

Puszi mindenkinek
judit_79

CSONGI!!!

BOLDOG 7.SZÜLINAPOT KÍVÁNOK
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

ILDI.

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Vali.sajnálom,hogy Dius nem jól van :( jobbulást neki.
remélem majd v.mikor összefutunk msn-en és tartjuk egymásban a lelket :wink:

Én is még maradok depiben...Sziszinek megint nincs rendben a füle-de elküldte a dokinő arcüreg rtg-re-és látszódott is egy gyulladást-úgyhogy a héten megint itthon,antibigyót szed.szerencsére látszatra semmi baja...semmi nem fáj :wink:

Mindenkinek:puszi

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Na akkor a képek! Leszögezem, ezek nem a mi házunkban készültek, csak amikor nézelődtem a neten, akkor láttam ezeket, és hát el is borzadtam. :!: :!: :twisted:

Judit, ajánlom figyelmedbe!!!! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek a hab a tortán. Elemezzétek!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

:lol: :lol: Nekem most is tetszenek! Ilyenkor kihúzom magam, hogy nem is vagyok rendetlen....

No, menek bölcsibe, utána mamázunk....

Pááá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ildi! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Csonginak nagyon sok boldog szülinapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Hihi, Ildi, ilyen rumli nálam is szokott lenni, csak olyankor én nem engedek be fényképezőgépet :wink: :lol: Meg vendéget sem, csak magamban morgolódok, hogy rendet kellene rakni.

Köszönöm mindenkinek még egyszer a köszöntéseket. Sajnos Csonginak nem tudom megmutani még, ugye, az a gép ki tudja mikorra készül el... :(

Évi és
Kép
csongianya

Ildi: Hát elég gáz...Először az tűnt fel, micsoda ízlésficammal rendelkeznek egyesek, ha a szobadekorról van szó, aztán még jobban megdöbbentem a rumlin. :D

Hajni: Öt évesek voltunk. :D :D :D
Melyik nap érkezik a családfő?

Vali: Nálunk az a jelszó az oviban, hogy beteg gyerek is mehet az oviba, ha nem lázas vagy levert, kifejezetten fertőző...ilyesmi....mivel a szülők nem tudnak folyton betegszabira jönni. Az egészséges gyerekekre nézve ez elég problematikus, ami azt illeti...de ilyen alapon pl. tesómék nem dolgoztak volna 2 éven át...Rossz a gyakorlat, hangsúlyozom!!!

SZilvi: Merre vagytok? Csak nem vagytok betegek???

Nóri: Vidió nem készült, de mindjárt teszel fel fotókat. :D

Olyan aranyosak vagytok, hogy nem maceráltok amikért folyton fotókat teszek fel a fórumra... :D :oops:

Évi: Nem ünnepeltünk kifejezetten, csak megköszöntük egymásnak ezt az öt évet és én - mint minden évfordulón -, hálát adok az égnek, hogy Apát rendelte nekem. Kicsit nyálas, de így van... :oops: :oops:

Tündi: Mikor jár az urad Szolnokon? Mi alkalmazkodunk hozzátok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
jaimee1

Hehe...van ám még... Kép
Kép
Kép
jaimee1

Jaimee!

Nagyon aranyos Réka főleg a második képen!
Igazi kis vagány csajszi!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hajni,lehet hogy annyira fáradt volt,nem tudom.De megtaláltam szerencsére :) Igen sikerült vennem,húsvétra szeretnék vmit kreálni,meg scak úgy is,aztán majd meglátjuk,hogy sikerül.

Évi,tudom én,hogy nem OLYAN barátnő,csak úgy megjegyeztem :)

Ildi,ezeket aképeket érdemes volt feltenni :) Nem is értem, legalább arra az időre pakolt volna össze az illető amíg lefénbyképezi a lakást!

Erika,szombaton megyünk be,ha az úgy jó neked.Réka még mindig nagyon aranyos,és a hajacskája?Kezd kihullani neki,vagy csak én látom kevesebbnek?Lucának is van ilyen csigás ruhája,ajándékba kaptuk,de nagyon szeretem:)

Vali,remélem Dius holnap már tud bölcsibe menni,és nem lesz rosszabbul.

Nóri,Lilcsi hogy érzi magát?[/b]

Kép
Kép
tundi24

Erika!

Annyira szép ez a leányzó,a két sapis kép elbűvölő,na azok a kedvenceim,levett a lábamról a csaj,még jó,hogy ülök! :lol: :lol:
Az első is nagyon bájos,na és az alvós is... na jó befejezem röviden csak annyit mondok nagyon széééép!!!!! :lol: :lol:
Egyáltalán nem tartom nyálasnak amit írtál,megtaláltad az igazit,született egy gyönyörű babóca és nagyon boldog vagy!!!! :lol: :lol: Én is hálát szoktam adni,a páromért,Nagyon Imádom! :D Csütörtökön jön haza!! :D Ma már kétszer is felhívott szegénykém már tűkön ül,annyira jönne már hazafelé!!
Apropó,"nálunk az a jelszó az oviba" Te ovónő vagy?? :shock: Vagy csak félreolvasok? :oops: :wink:

Na lépek pancsiztatni Francit még be nem alszik!
Nem tudom mi van vele két napja,nem alszik ebéd után csak max fél órát! :shock: Remélem ebből nem lesz rendszer! :roll: Persze ilyenkor meg már hulla fáradt!

Pusszantás!
Vendég

Tündi: Nem hullik, de már jön az új haja, az szőkés...a régi kopik egy kicsit a tarkóján. Én is akarok kreatívkodni!!!! Kár, hogy csak az elhatározásig jutok el mindig....Majd tudósíts, mit ügyeskedsz! :D

Nóri: Én is így jártam a DM-es utalvánnyal. Mire észbe kaptam, a 3-ból 1 lejárt. :twisted: :twisted: :twisted: Sztem direkt csinálják, hogy nem egyszerre járnak le, többször mégy be a boltba, hátha mást is veszel....Marketing...A Lilcsis fotók nagyon jóóóók! Az a sapi!

Yvette: Szűkszavú vagy mostanában! Naaaa...írjál!

Hajni: A "nálunk" a helyi óvodát jelentette, hallomásból tudom, hogy mennek a dolgok. Én gazdasági vonalon dolgoztam....Ó, a csütörtök már itt van. :D El tudom képzelni, hogy tűkön ül(tök).... :)

Holnap levakarom a karácsonyi dekorokat az ajtókról, ablakokról illetve ablakpucolás jön, a Húsvéti nagytakarítás jegyében. Vettünk barkát is, de 3 napja apa autójából nem jutott fel a lakásig...talán már ott is fog kihajtani??? Nem hiszem, mert mű. :D
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?