Sziasztok!
No, látom nagyon nem hiányoltatok... szombat délelőtt elromlott otthon a gépem, tiszta elvonási tüneteim voltak.
Franci boldog névnapot kívánok neked!
Ildi, neked is legyen ma nagyon boldog névnapod!
Szombaton nálunk gyerek jövés-menés volt. Délután jött Csongi egyik haverja, elment fél 7-kor, aztán jött egy barátnője, aki ott is aludt nálunk. Fél 12-kor még röhögtek, na akkor szét csaptam köztük
Vasárnap anyuéknál tartottunk szülinapot, jól sikerült. Képet nem tudok rakni, mert ma meg az oviba vittem tortát, aztán ott hagytam a fényképezőgépet is, hgoy csináljanak pár képet.
Végül sikerült egy focikaput kapnom a Tescóba, kicsit szakadt a doboza, de úgy is az a lényeg ami benne van! Csongi sugárzott a boldogságtól!
Nekem ilyenkor mindig nosztalgikus hangulatom van. El sem hiszem, hogy 7 éves lett az én nagyfiam. Meg hát pár nap és én is 33 leszek... Annyira telik az idő...
Vali, jaj, nagyon sajnálom, nálunk az oviban most sok hányós-hasmenéses gyerek van. Csongi kis barátja már szerda óta benne van, javult, majd hétvégére megint visszaesett.
Ha van otthon Magne B6-od az jó, diéta, kortyonként tea. Ha sokszor hány, én SODIORAL nevű ásványi anyag pótlót szoktam neki adni, minket ez mentett meg egyszer a kórháztól. Mihamarabbi jobbulást kívánok!
Melinda, egy szomszéd "lány" is ott dolgozik a hurutoson, ő ápolónőként. Szép szakmát választottál.
Juditom, hogy csinálom munka mellett, hogy rendben a lakás???? Hát sehogy! Ha látnád, hogy ma reggel hogy hagytam ott a lakást
Annyi szerencsém van, hogy apa nincs itthon, legalább nem látja. Egyébként egy hét alatt tud akkora rumli lenni, és por, meg kosz, hogy csak na! Általában hétvégén nagyjából rendet rakok, de be vallom őszintén, nincs minden héten kitakarítva. Nem megy, és kész. Anyukám szokott besegíteni, ha jön Csongihoz, kivasal, kipucolja a konyhámat. Ez van. Én már nem is idegesítem rajta magam.