Sziasztok!
Elnézést a "hallgatásért", kicsit összesűrüsödtek a dolgok az elmúlt napokban.
Andris hányással indította a hétfő reggelt, úgyhogy itthon volt, ma ment először oviba. Délutánra belázasodott, aztán kedden egész nap lázas volt, tegnap pedig már semmi baja nem volt. (ez abból látszott leginkább, hogy nem volt hajlandó aludni délután
)
A picik pedig valóban nem híztak eleget, pénteken voltunk orvosnál, aztán elkezdtem méregetni minden evést, és kiderült, hogy az egyik mellemből feleannyit sem tudnak enni, mint a másikból. Szegények, igazából csak minden második etetésnél laktak jól.
Úgyhogy most elkezdtem fejni, hogy hátha az segít, és mindig az, amelyik azon az oldalon van, kap egy kis pótlást szopi után. Na, meg is van az eredménye, tegnap voltak 6 hetesek, és 30 dkg-t híztak az utóbbi egy héten.
Ja, és én meg valószínűleg Andristól kaphattam el a vírust, mert tegnap óta hasmenéssel küzdök, éjszaka is óránként jártam a vécére.
Zsófi szerencsére jól van!
Most hétvégén Andrist viszi el anyósom hozzájuk, megint "csak" három gyerek lesz itthon.
Egyébként mi is sokat vásárolunk kínain, ott is lehet jó minőségű cuccokat találni, múltor kimentünk a három kisebb gyerekkel (az ikerkocsi persze elég nehezen fért el
), és vettünk egy csomó mindent, nagyon jó áron. A férjemnek egy kantáros farmert, pólókat, nekem melltartókat, Andrisnak meleg nadrágot, meleg mellényt.
Nálunk igazából csak Andrisnak kell új ruhákat venni, a többiek öröklik, csak egy-két kiegészítésre van szükség. Szegény ZSófi szerintem még nem is kapott semmilyen teljesen új ruhát...
Ja, és még a bababörzén szoktunk jó dolgokat vásárolni nagyon olcsón, Andrisnak mindig ott vesszük a téli overallokat.
Vikics! Azok a bélelt orkános nadrágok nagyon jók ennyi pénzért!
Andi! Nálunk Zsófi sikeredett "hájpacni"-nak, egy évesen volt 10100g, viszont csak 72 cm, szóval egy kis törpe. Andris ilyen idősen csak 9300 g volt, viszont 76 cm. És ő most is elég vékony... Azért remélem Zsófinál ez még csak "babaháj", és nyúlik egy kicsit az elkövetkezőkben, mert idősebb korában már nem aranyosak a "hurkák".
Na, most már elég belőlünk, remélem mások is előkerülnek hamarosan
Zizi