Új privát üzeneted érkezett!

Szaisztok kismamákok, édesanyák!

Boldog nőknapját!!!! :lol:

Szia Zsizisk!!!! De jó, hogy látlak! A Clostytól nekem mindig kicsit később volt pé-em, sosem a nagykönyvi 14. napon, tehát türelem, és a tüszőlesés után majd meglátjátok mi lesz!! Drukkokat tűzöm a füled mellé, hogy el se tudd hagyni!

Kincsecske! Ismerős ez a hihetetlen munkabírás!!! Ebben az időszakban mindent egy nap alatt képes voltam végrehajtani. Sajnos nem marad meg ez a rengeteg energia! :( Ma alig tudtam magam egy-két dologra rászánni! Vigyázz magadra, és pihenj rengeteget!

Kavicska! Beelőzni??? Nem tudom. Az éjjel majdnem mentünk, sok-sok-sok görcsike, Nóri mocorgás nulla. Vizesedés iszonyatos módon és akkora sárkányhangulat, hogy magammal is kiabáltam már, ha tehetném, valszeg fel is képelném már magam! Egy nap alatt akkorát nőtt és nehezedett a hasam, hogy a FÉRJEM is csak lesett kerekszemekkel! Gyűlölöm ezt a hisztispicsa hangulatomat, igyekszem uralkodni rajta, de nem megy! Pfffffffffffffffffffffffffffff Nem tudom mit akarok! Még korán van Nórinak, szóval maradjon csak még egy-két hetet, és legyen a kisfiadé az elsőbség, ahogyan kell!!!! Mindennap felnézek, és azt kívánom, hogy hamar túllégy majd rajta! (Ui.: most, hogy jól kipanaszkodtam magam, egészen jól érzem magam.......... Itthon nem nagyon akaródzik a panaszkodás, valahogy a fiúk nem vevők rá! Ráadásul rémálmaim vannak!)

Dimet! Zsuzsusnak is van leitatott fotója???? Annyira aranyos! Részeges baba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lafi! Láttam lecserélted Hunor avatarját, nagyon aranyos lett! A vigyoris kép ugye???? Imádni való! A mensidhez millió gratula, hamarosan készülődhettek a következő babára! Fogyásod is ilyen remekül megy? Mert a hormonoktól mehetne is, totálisan jók lehetnek!

Norka! Örülök, hogy jön anyud segíteni!!! Nagyon is kell most neked a kényeztetés! Jobban vagy már???? Te is vigyázz magadra!

Lecsó! Legyél is büszke! Én irigy-irigy! Két pasi plusz apuci...................... Talán, még lesz időm még egy gyerkőcére! Talán, és az talán fiúcska is lesz! :) És akkor mi nők Nórival hagyjuk magunkat százfelé kényeztetni a pasijainktól!!!!! Mmmmmmmmmmmmmm Álmodozok! :lol: :lol: :lol:

Lefeküszöm kicsit, hátha aludni is sikerül!
Vendég

Laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
Vendég

[quote="monácska"]
írta:
monácska akkora sárkányhangulat, hogy magammal is kiabáltam már, ha tehetném, valszeg fel is képelném már magam!..... Gyűlölöm ezt a hisztispicsa hangulatomat, igyekszem uralkodni rajta, de nem megy! Pfffffffffffffffffffffffffffff

Dettó ugyanez!
A héten nagy szükségem volt a páromra. Itthon is töltött velem valamennyi időt. Mostmár meg minden idegesít. Ő is!
Idegesít, hogy kérdezik, hogy egyben vagyok e még???
Mintha fogyatékosság lenne, hogy 38+3 még nem szültem. Én nem tudom mi lesz így. Már abban is kételkedem, hogy a nyákdugóm ment el. :roll:
Szerintem túlhordom. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy 41 hetesen (márc 25.) megindítják a szülést és legalább 48 óráig semmi sem fog történni!
Biztosan!
Ezzel nem is lenne baj, csak sok más egyéb bajom van...

Mindegy, abbahagyom. Remélem az éjszaka is fogok tudni aludni!

Iagzából műár keményedséeket sem érzek.

Hál' Istennek, amíg szedtem a MACIt, addig olyan volt időnként a méhem, mint a beton. Marékszámra kellett szedni a gyógyszert.

Amióta elhagytam. Keményedgetek, de ha csak ennyire keményedtem volna a Magnézium mellett akkor örültem volna.

Azt mondtam a páromnak, hogy utazzunk el. Menjünk el valahova. Csak ne legyek itthon.
De hova a túróba? Amikor tényleg BÁRMIKOR szülhetek (persze nem fogok).
Ilyenkor érzem, hogy milyen kicsi ez a város és az egész világ!

Eddig tök nyugisan elvoltam, de mostmár MINDEN felől csak azt kérdezik, hogy MÉG EGYBEN???? Olyan türelmetlenné tettek, hogy már sík ideg vagyok. És ez nem vicc! :roll:

Pedig tudom, hogy mindenki jóindulatból kérdi.

Ilyenkor jövök rá, hogy én mást ugyanígy az örületbe kergettem.

A "mennyit híztál?", "egyben vagy még?", "van tejed?", "stb kérdésekkel".

Bocs, hogy rátok zúdítom, de most nagyon kivagyok! :oops:

Nem haragszom rátok, félre ne értsetek! :oops:
Vendég

:lol:

hűha, csajócák! ti mindjárt megszültök, ilyen hangulat már csak erre utalhat :lol: (mintha magamat látnám anno szülés előtt 1-2 héttel :lol: ) sőt....aznap meg. jaj....
kitartás nektek!!! én is azt gondoltam, hogy hűha, de jól bírom a terhességet, nekem nem lesz a végén szenvedés. de az utolsó hét. vagyis 3-4 nap igazándiból. jaj...
és kavics, az tuti a nyákdugó! és ha meg kihúzod a 40. hétig, akkor kihúzod. kemény lesz, de a természet így tartja jónak a baba érdekében:)
ja, és a keményedések nekem is abbamaradtak szülés előtt. vagyis voltak, de nem vészesek.
tökre tetszik a nóri név! lehet a második babánk nóri lesz. vagy dóri. (ha fiú, ha lány :lol: )

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Kavicska!

A másik, hogy amikor véletlenül mégis zokszó ugrik elő a szádon, akkor meg:
1., Óóóóó, már nagyon a végén vagy, mindjárt túlestek rajta! (DE MIKOR MÁR VAZZE, RÁADÁSUL ÉPPEN AZ ELŐBB KÉRDEZTED, HOGY HOGY MÉG EGYBEN?????)

2., Te akartad, igazán semmiség ez az egész! (ANYÁD..........!!!!!)

3., Aztán ami még a világba tud borítani: Te 9 hónapos terhesként ne menjél sehova, ne akarj semmit, te csak feküdj!! (NEEEEEEMMMM!!! MINDENEM FÁJ A FEKVÉSTŐL, NEM ÉS NEM FEKSZEM, MEGYEK VILÁGBA!!!! KOCSIVAL ÉS ÉN VEZETEK!)

4., ja, és még egy! No, már nemsokára nem ehetsz majd bablevest, kukoricát, kaprfiolt, söttörö, éppen mit vettem a tányéromra abban a pillanatban, ezzel totálisan sikerül az étvágyamat is elvenni!

Pfffffffffffffffffffff Megyek sírni kicsit, aztán csinálok popcornt!

Kavicska!
Összeköltözünk erre a kisidőre??? Szerintem jobb lenne nekünk nem????

:lol: :shock: :twisted: :x :wink: :roll: :roll: :x :lol: :shock: :wink:
Vendég

Dimet!

A Dóri is és a Nóri is szép név!!!

Ha fiú lesz a gyerkőcétek, nekem akkor is tetszeni fog okés??????

Puszka!
Vendég

Monácska szívem!

Fetrengek! :lol: :lol: :lol:
Igeeeen!
Pont így! :lol: :lol:

Komolyan, rájöttem, hogy sokkal türelmesebben viselné az ember lánya a babásodása végét, ha nem zaklatnák az általad felsorol kérdésekkel és megjegyzésekkel. Talán észre sem vennénk, hogy tényleg már a vége! :lol: :lol: :lol:

Továbbra is jó kismaminak lenni! :) És imádom a fiamat a pocakommal együtt! :lol:
Vendég

Lányok!Nem is mondok semmit :lol: , de lélekben veletek vagyok!
Puszi és nagy ölelés!

Kép
Kép
zazzy

kellene egy "tábor a 36. héttől", akkor minden kínszenvedő kismamát belakoltatnának egy kalyibába és ott jól éreznék magukat. hülye zaklatások nélkül :D

lehetne együtt enni, inni. szenvedni. :D

Kép

dimet

a gyerek 3/4 8 óta alszik...vajon 5kor fog kelni:(
mindegy. már néztünk dr houset. most jön a medium.

Kép

dimet

Hát skacok... itt röhögök a gép előtt Kavicska és Monácska monológjait/párbeszédét olvasva :))))))))))))))))))))))))

ÁÁÁÁÁÁlllat :)))))))))

Könyörgöm, ne hagyjátok abba :))))))))))))
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

CSajoooooooooook,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , nagyon édesek vagytok !!! Na nem félreérteni, nem örömködök itt a kínjaitokon, csak nekem is eszembe jutottak azok a bizonyos szép idők, maikor én utolsó napos voltam.... tekintettel arra, hogy Eszterrel június 15-re voltam kiírva, és 30-án született meg.... :roll: el tudjátok képzelni, abban a 2 hétben hány millió ilyen idióta-jóindulatú kérdésre kellett válaszoljak...? Nagyon röhögtem a beszámolótokon... :lol:
Szóval, viccet félretéve, szerintem nem véletlen az, hogy a szülés előtti napokon az ember lánya félrevonulni vágyik, ilyenkor már elkezdődik a felkészülés, bár sokszor talán nem is tudatosan, a párunk elüldözése/gyötrése tudat alatt talán arról szól: menj most el innen, hadd készüljek fel a kisbabák érkezésére... Na, hát minden együttérzésem most veletek van...!
zsizsik

bocsi, nem kisbabák, hanem: kisbabánk..... :oops: :lol:
Remélem, nem valami jósló félreírás volt..... az ikrekre lélekben nem vagyok felkészülve.... :lol:
zsizsik

Én is jókat mosolyogtam :lol: :lol: :lol: ,de nagyon is meg tudlak érteni titeket.2 hete még javában szenvedtem én is.

Tegnap este nagyfiúk lettünk :D Leesett a köldökcsonkja Tominak :D

Kép

Kép
lecso

Sziasztok! :D

Annyira élvezem, hogy hogyan reagáltátok le a tegnapi irományainkat! :lol:

No, minden ember állapotos lánya ennyire tanácstalan, vagy csak én vagyok az? :roll:

11kor lefeküdtünk. Úgy nagyjából kezdtem elaludni, aztán azon kaptam magam, hogy keményedik a pocakom. Elkezdtem magamban számolni.
1 perc keményedés 7-8 perc szünet. És így tovább. Aztán kimentem a nappaliba elővettem a telefont és stopperoltam.
1 perc keményedés 5-6 perc szünet! Ez így ment 12:45-től kb. 2-ig. Akkor abbahagytam a mérést és visszabújtam az ágyba. Azon gondolkodtam, hogy aludni kellene, hiszen keményedek, de nem fáj. Csak menszi szerűen.

Meg egyáltalán mit is kell érezni? Ez most jósló? Vagy menni kellene?

Háromkor még mindig ébren voltam, mert még mindig keményedtem.

Azon morfondíroztam, hogyha bemegyek, szemberöhögnek és hazaküldenek?
Vagy bent tartanak és addig ki nem jövök a kórházból, amíg nincs meg a gyerek! No, ettől a gondolattól kissé megrettentem. :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:

Megbeszéltem magammal, hogyha ma éjszaka születni akar, akkor folytatódik ez a méhtevékenység és egyszercsak el kell indulni. (csak én már nagyon álmos voltam)

Elaludtam.

Most meg elhatároztam, hogyha ezt ma is így elkezdi a méhem, akkor bemegyünk. Legfeljebb hazaküldenek! :roll: :oops:

Csajok, én azt sem tudom mit kell érezni! :roll:
Pedig azt mondják, hogy ezt minden szülő nő megérzi... :roll: Én valami óriási fájdalmakat várok, de nekem olyan nincs. :roll:
Csak keményedős-kissé mensziszerű. Annyi!

Bezzeg ősanyáink nem töprengtek ennyit a dolgokon. Szültek és kész! :lol: :lol:

Az irományom nem panasz, csak egy kis tápontot ha tudnátok adni.... :roll:
Vendég

Kavics!

Ha csak nem folyik a magzatvíz, ahogy nekem volt, ne menj be. Otthon sokkal jobb vajúdni!

Akkor menj be, amikor már 5 percenként jön erős mensigörcs szerű, és az a görcs minimum 40 mp-ig tart! Az az igazi. És mivel első szülő vagy, még ott sem biztos, hogy kicsusszan a gyerkőc 1-2 óra alatt. :oops:

Vegyél meleg fürdőt. Ha nem múlnak el vagy enyhülnek utána a görcseid, akkor megkezdődött.
Vendég

Kavics!

Én is azt hittem, h. nem fogom tudni, h. mi a jósló és mi a szülést jelző fájás.
Hát elég jelentős volt a különbség! :twisted:
Ott hezitáltam az elején, lezuhanyoztam meleg vízzel, hátha elmúlik (keményedésnél állítólag elmúlik), de 5 perces valódi FÁJÁSOKnál már nem hezitálsz, annál már nem kérdéses, h. EZ most fájás v. nem fájás!
Nyugi, fel fogod ismerni! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

kavics, tudni fogod.
én sem hittem el, de tényleg.

Kép

dimet

Norka, Rambóka, Dimet! :)

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Most megnéztem. Ha 2 hetes túlhordás lehetséges, akkor április 1-én születik! :shock: :lol: :lol:

Lányok. S.O.S.

Két hónapja ÜLDÖZÖM A suttogó titkai I. című könyvet!
Sehol nincs!!!! Se könyvesboltban, se interneten!!!! :shock:

Ha valaki tudná, hogy hol lehet megvenni, vagy van eladó. Légyszi írja meg nekem, mert megvenném. :D

Cuppantás és kellemes vasárnap délutánt mindenkinek! :D

38+5
Vendég

Kavics!
NYUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem fogod túlhordani!Erre koncetrálj!Ne is gondolj ilyen butaságokra! :lol: Unokatesóm április 1-jei, és még iszonyú kétbalkezes is, szegény, kijutott neki, piszkálták eleget gyerekkorunkban.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Kavics: a Brendonban nézted már? Én most néztem meg a honlapot, és van egy pár város ahol van készleten. Pl: Eger, Békéscsaba, Pécs. Nem tudom hol laksz, nézd meg te is:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =5&whid=25
Hát nem kívánom neked hogy túlhordd! Én 11 nappal hordtam túl, és a kiírás napjától kezdve mindennap kórházba kellett menni, egyik nap NST, másik nap amnioszkópia :x . És minden nap úgy mentünk, hogy vittük a pakkomat, hogy hátha nem engednek haza... És persze mindig hazamehettünk... Minden vizsgálat után hívtam anyám, és anyósom, hogy nyugi, még MINDIG nincs semmi, és anyósom mindennap ezzel fogadta a hírt: TÉNYLEG? MÉG MINDIG SEMMI? NAHÁT NEM BAJ, MAJD HOLNAP MEGLÁTJUK!!!!!!!! Totálisan ki voltam akadva, napjában 20-szor csörgött a telcsim, és amikor felvettem, csalódott hang a másik oldalon: NAHÁT, TUTI BIZTOS VOLTAM BENNE, HOGY ELFELEJTETTÉL ÜZENNI HOGY MEGSZÜLTÉL!!!!! :shock: Úgyhogy egy idő után már fel sem vettem...

De te tutira nem fogod túlhordani!! Nekem még jóslóim sem voltak, 7 db amnioszkópia után kemény 1 cm-re voltam nyitva... A doki szerint nem indult volna meg magától... Ezt az egyet sajnálom, hogy indítani kellett, és nem volt az az izgi érzés, hogy most akkor mivan? és hogy menjünk-e?

Kitartást kívánok Nektek lányok!!!!!

Rejo: nekem vannak a SPAR-os matricáim, hátha meghosszabbítják a beváltás idejét, a múltkorinál is úgy volt. És akkor írj privit, és küldöm a pöttyöket!

Norka: pihenj amennyit csak tudsz!!!

Üdv mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Kavicska!
Most néztem Neked a vaterán hirdetnek egyet, nézd meg!

na,most többre nincs időm...
ezoterike

Meg az Origó babázó börzéjében is van egy 1850-ért
ezoterike

Norka vagy bárki aki segíteni tud!

El lehet menni a Mens Mentis-be terheléses inzulin vizsgálatra beutaló nélkül? Mennyibe kerülne? És úgy hogy nincs ott orvosom? Csak azért kérdem, mert lehet, hogy kell majd a BMC-be friss és nem akarok ezért bejelentkezni az endós dokimhoz, mert hónapokat kéne várni.

Előre is köszi a válaszokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Kavicska utólag majd jót röhögsz magadon, mert qrvára fog fájni!

Azt szokták mondani úgy még senkinek nem sikerült szülnie, hogy ne vette volna észre, hogy szül... :lol: :lol: vagy hogy pl. álmában megszült, és reggelre ott volt mellette a kisbabája... :lol: :lol:

én is csak azt tudom mondani, észre fogod venni, hogy ez már nem szimpla keményedés...

Kép

Kép
rejo

kavics, alexandrában is van. nem tudsz kölcsönkérni?
vagy www.antikvarium.hu

Kép

dimet

gáz. csináltam egy tepsi sütit. de nem lett jó. kinézetre. így nemtom elajándékozni szomszédoknak, férj kollegáknak. így már tök sokat ettem :? finom... :roll:

Kép

dimet

Vicky!Én úgy tudom, igen, csak felárat kell fizetni az árlistában leírtakhoz képest!Nézd meg a honlapon!

Kép
Kép
zazzy

[quote="rejo"]
írta:
rejoAzt szokták mondani úgy még senkinek nem sikerült szülnie, hogy ne vette volna észre, hogy szül... :lol: :lol: vagy hogy pl. álmában megszült, és reggelre ott volt mellette a kisbabája... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Fetrengek! Hogy én erre nem is gondoltam! :lol: :lol: :lol:
Teljesen megnyugodtam! :lol: :lol:

Alexandriában sajnos hiánycikk a könyv.

Köszönöm a hsz-ket. Körülnézek még! :)

38+5
Vendég

Kavicska:

"Nincsenek mindenkire érvényes szabályok
A tervezett otthon szüléseknél különösen fontos, hogy az orvos idejében értesüljön a szülés megindulásáról. Megkérdeztük dr. Geréb Ágnest, hogy milyen jelek alapján szokták eldönteni, ideje-e már indulni. A doktornő szerint nincsenek minden esetben egyformán alkalmazható szabályok, saját gyakorlatában szinte mindennek az ellenkezőjére is talál példát. Ezúttal a legjellemzőbbnek ítélt megfigyeléseit adjuk közre:

- Nagyon fontosak a telefonbeszélgetések. Ha megtudom, hogy az utóbbi két napban állandóan porszívóznia, ablakot pucolnia kell a férjnek is, akkor tudom, hogy pár nap van már csak
- Ha megkérdezem, hogy van, és azt válaszolja, hogy még ezt meg azt meg kell csinálnia, akkor tudom, annyi időm biztosan van még
- Ha azt mondja, hogy nincs kedve elmenni sehova, nincs kedve fölhívni ezt meg azt, az már a befelé fordulás kezdetét jelenti, közeleg a szülés
- Amikor a vajúdás valóban megkezdődik, megváltozik az asszony hangszíne, reakcióideje. Előfordul, hogy azt mondja, nem kell sietnem, de hallom, hogy rohannom kell, mert olyan a hangszíne
- Ha elfolyik a magzatvíz és nincsenek kontrakciók, vagyis méhösszehúzódások, akkor megfigyeléseim szerint valószínű, hogy huszonnégy órán belül esni fog. De hogy a szülés mikor indul meg utána, azt nem tudjuk... Ha jó az étvágya, várhatóan még nem. Ha váratlanul laza széklete volt, nagyjából tizenkét óra múlva kezdődik a tágulási szak. A két utóbbi állítás általában akkor is megállja a helyét, ha nem folyt el a magzatvíz
- Ha többedszer szül az illető, és jelentkezik, hogy menjek mielőbb, mert kétpercenként kontrakciói vannak, akkor valószínűleg még nem kell menni, mert ha ezek valóban rendszeres, erőteljes összehúzódások volnának, ő már biztosan nem telefonálna nekem, hanem valamelyik hozzátartozója
- A méhösszehúzódások valószínűleg még nem az igaziak, ha beszélgetés, figyelem-elterelés hatására tíz percig, fél óráig szünetelnek
- Ha egy először szülő azt mondja, hogy óránként pisilési ingere volt egész délelőtt, most meg félóránként, akkor lehet tudni, hogy aznap várhatóan szülni fog. (Ezek már valódi méhösszehúzódások, csak a teste nem ismeri föl - egyszerre a hólyag is húzódik, ezt érzi a kontrakció helyett, de majd ha másodszor szül, ezt már helyesen fogja értelmezni.)
- Ha egy először szülő nő menstruációhoz hasonlítható érzésekről számol be, várhatóan aznap szülni fog. Ha ugyanezt teszi egy többedszer szülő nő, valószínűleg nem fog aznap szülni
- Minél többedszer szül valaki, annál bizonytalanabb abban, hogy megindult-e a szülése vagy sem. Ha valaki először szül, és azt mondja, megindult a szülése, többnyire hihetünk neki."

Ezt Geréb ági írta, nem tarom nagyra, de sztem ez jó összefoglaló.

nekem mindkét szülésem előtt hasmenésem volt.

Kép

Kép
rejo

nekem is aznap.

Kép

dimet

Helló lányok!

Jaj, olyan jót mosolyogtam rajtatok. Ne haragudjatok! Én még nem is vagyok terhes, meg nem állok szülés előtt de tudok ám olyan nyűgös és házisárkány lenni hogy ihajj. Volt is rá pl. nem oly régen, még én is kiakadtam magamon, és magammal is összevesztem. Ilyenkor a férjem nagy ívben kerül. :D Kérdezte is tőlem, és mi lesz ha még babát is fogsz várni????? :shock: :oops:

Kézzeljétek 48as fürdőruci helyett 46ost vettem, és egy számmal kisebb pólókat kaptam Apától, mint amiket eddig hordtam. :D Hihetetlne hogy a centik ennyire közrejátszanak. Ez a nyamvadt mérleg nem akar lefele menni, de a centik :shock: . Január 18 óta a derekam 10centivel kisebb, és tuti nem néztem el. :roll: :shock:

Csakegy: tündéri a lányod

Lafikám: Hunor egy tünemény

Monee: csini pocika, énisénisénis akarokilyet

KAVICSKA: megahipergiga drukkok repülnek feléd, nyisd az ablakot, elég résnyire is nehogy megfázzatok. :)

hajni...
Budaörs

Szasztok!!

Ma egésznap takaringyóztam és a családom is!

Lakás, kocsi és még egy kocsi! Egész délelőtt vízben nyúlkáltunk, ki is száradt a bőröm!

Viszont annyira jó volt levegőn lenni! Ezért nem mennék én innen vidékről sehova, pedig sokat panaszolom, hogy Pesten mennyivel jobb az ellátás!

Ha Geréb Áginak igaza van, akkor hamarosan sorra kerülök, mert holnap ablakot és ajtót tervezek mosni, és a szekrényeket áttörölni! És a mama-pakkomat is össze kellene rakni!

És reggel ctg!

Szóval még egyben! :)

Jó éjt kislánykák!

Ui.: Dimet! Nálunk a süti nagyon szép, de nagyon rossz............ Pfúúúúj! Szerintem még a kutya is ott hagyná!
Vendég

Jut eszembe. Tudna nekem valaki segíteni Passzív Táppénz ügyben? Gondolom valami tb-s szakember kellene nekem...... A teve utcában senki nem vette fel a telit múlthéten. :evil: vagy mindig foglalt volt

hajni...
Budaörs

fogy a süti, nő a háj. ......pedig ronda, tényleg. de írtó jó. :lol:

Kép

dimet

Na, Kavicska, ettől talán elindul az a bébi:)))))))))))) Egy kis nyelvtörő:

A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökereket-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott: Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú Pónilópopó-lopó Pótpápua Puapó.
ezoterike

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Fú vazze. Index, PCOS topik.
Vendég

Kavicska: húúúúzzá bele :)))))))

(nálam semmi jele nem volt a szülésnek... SEMMI... aztán tök hamar kipottyant a baby:)))) A következőnél nem tudom mi lesz... az max. 5-6 óra alatt meglesz az abszolut 0 ponttól így valszeg már a kocsiban ki fog pottyanni:)))))

(ja... csak szexelni kéne néha... anélkül nem fog menni... )

(ma anyósomnál ünnepeltük Lilla szülinapját - egy héttel korábban- hát skacok... én embert ennyit enni még nem láttam mint amennyit Lilla evett... a végén akkora volt a hasa, hogy majdnem kidurrant... az egész család csak lesett amikor a fél tortáját is benyomta:))))))))))))

(egészséges gluténmentes tortareceptért forduljatok hozzám bizalommal... állat jól nézett ki és csak főzni kell:))))))
Vendég

Csakegy behalok. elolvastam az indexet, nem hiszem el, hogy ilyen van. :x :evil: :roll:

még szórakozásnak is morbid.

de milyen okos csajok voltak ott még rajtad kívül, :wink: :lol: , mikor futott fel így ez a topik?

ja, össze kéne futnunk valamikor, rami küldte a pénzt.

meg dimet is jönne akkor talizni. jövő hetem nekem nagyon sűrű, nem jó, de utána igen. priviben dumáljuk meg, jó?

Kép

Kép
rejo

Sziasztok! Most volt csak időm visszaolvasni.

Norka!

Én is pont ettől döglődök. Takony, torokfájás, fülviszketés, szédülés, búvárharang effektus. Tököm tele! :evil:
És én is a gyerektől kaptam el. Nem értem, eddig sose kaptuk el, ha ő volt beteg. De most ő úgy tűnik könnyebben megúszta, mint én. Már alig köhög, bár rettentően élvezi, h. tud hörögve zihálni (mi kevésbé! :twisted: ).
Penicillin nem árt a babának, emiatt ne aggódj! Jobbulást!

Monee!

Nyugi, nem gond, ha a 13. héten csinálják, csak tudják pontosan a magzati életkort! Nekem is a 13. héten csinálták!

Kir!

Már én is bevezettem a megszorító intézkedéseket, ami a netet illeti. Iszonyat sok időt elvesz és annyi dolgom van! 24 óra semmire nem elég! Az alvásból már lefaragtam, a gyerekre fordított időből nem fogok! :roll:

Kavics!

Aztán vigyázz, mert hozzászokást okozhat! És akkor te leszel Dr. House-né! És zseniálisakat fogsz gyógyítani félálomban! :lol:
Viccet félretéve, örülök, h. végre kipihened magad!
És a papírok is rendben? Akkor már csak a dokidnak kell visszajönnie és sínen vagy! :wink:
Hogy a fenébe tudsz gyantázni? :shock:
Én a cipőmet sem tudtam volna bekötni!
Suttogót kölcsönadom, ha kéred. Ha dobsz címet, elpostázom.

Monácska!

Tombolnak a hormonok? :twisted:
Hát a pakkot már rég össze kellett volna raknod! :shock:

Csakegy!

Jól néz ki ez a Hintafáni!
Rejo kikézbesítette a Legókat (pénzt vele küldöm vissza). Ded kedvence a kukac és a repülő. Kukac átment repülőgép anyahajóba. :lol: Na meg a gömb! Csak ül és bűvöli. Nem értem, h. miért nem kaphatók ezek már kereskedelmi forgalomban? :shock:
A csíkos mókusoknak alapból csíkos vajon a tesztje? :lol:
Gergő is kb. így szokott kinézni kaja után, mint Lilla. Néha két előke mellett is képes leenni magát.

Zsizsik!

95 db cselló? Mármint hangszer? Mennyivel jobb lett volna furulyákat tárolni! :lol:
Drukkolok a tüszőknek!

Dimet!

Jó a csajszid! Az a félmosoly! :D

Rejo!

Nem lettetek betegek? Én teljesen kész vagyok, levert a lábamról rendesen. Holnap kell mennem progiszint mérésre. Ég a pofám, h. ott fogom terjeszteni a vírusomat a kismamák közt, de muszáj tudnom, h. mi van odabenn! :oops:

rambóka

rejo: ez a lány szerintem pszichiátriai eset. ennyi. bevallom azért szurkolok, hogy ne legyen gyereke mert abból is pszichiátriai esetet csinál majd :( Rossz olvasni amiket ír.

Tali: nekem majdnem mindig jó :) (kora délutáni tali lenne az ideális, hátha addigra sikerül egy kicsit altatni Lillát)

Rambóka: Örülök, hogy bejött a Lego:) Lilla a kukacra rá se bagózik, repülőre dettó, a csörgőkért oda van, a vonatra rá se bagózik, a gömbért viszont ölni tudna:)))) (Most éppen olvasási mániája van... szerintem rájött, hogy sokallom a textilkönyveit ezért folyamatosan előszed egyet amiből mesélnem kell neki... ma meg a Bóbitából kellett neki verseket olvasnom, azt nagyon élvezte:)

Ja... előke. Én végeztem az Ikea előkékkel. Amikor a 2. is eltört véges időn belül akkor elegem lett. Most vettünk egy szilikon előkét ami állat jó. Remélem ez tovább bírja majd, kezdtek kicsit sokba kerülni az Ikeások (ez talán 1100 lehetett - Tomee Tippee).

Progiszint mérés???? Hűha... csak nem jön a ketteske??????
Vendég

Bocsi a reklámért, de feldaraboltam a nagy Lego Primo készletet 5 kisebb csomagra (5500 és 7500 között van a teszveszen kívüli áruk, találomra kerekítgettem lefelé:)... feltettem őket a Teszveszre... ha valakinek kellene valamelyik akkor szóljon
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=5272629
Vendég

mi van az indexen?

oksa, csajok. jöv.hét is jó nekem. inkább a hét első fele.

ma hajnalban nemtom mi volt. duhaj. de visszaaludt mellettem 10 perc alatt és negyed 9ig aludt. nem értem. vagy fog, vagy a tegnapi paradicsomos ebéd.

Kép

dimet

Jóóó reggelt!!!

Szép ébredést a pihentető alvás után mindenkinek!

Kavics jól aludtatok?
A gyantázást hogy oldod meg?
Én pár hete kiakadtam mert egyes részeket már nem láttam, a hasamat pedig 1mm-re se tudom behúzni :lol:

Csakegy Lilla képei nagyon tetszenek!!! :)
Index :shock: :shock: én nem értem miért nem tudják felfogni egyesek a biológiát, rendesen begurulok ha valaki 6hónapnál kevesebb időt ad a metnek...

Betegeknek jobbulást!!!!

Dimet lányod és a szobácska is édes!!!
A süti szétosztását a topikon is megszervezheted! :wink:
Valami fénypostás megoldás jó lenne!

Napsütéses napot! Kép
Vendég

nem találom az indexen. vki mondja el röviden :)

Kép

dimet

Sziasztok!

Dimet: http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=58540115
Naggggyoooooooon kemééény! :evil: :? :roll: Kb. 50 utsó hozzászólást nézd meg...

Kavicska, Monácska, helyzet?! :wink:

Délben visszaolvasok és jövök még!

Iszonyúan fáj a fejem :? :roll:
12. hét!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Kukucs, mert régen írtam. :D

Kavicska, Monácska!

Jót mosolyogtam én is, bár tényleg érthető a dühöngésetek. :D
Kicsit hasonlít ez a helyzet arra amég az ember lánya vár a babára, nem? "Miért nincs gyerek? Nem akartok még? Áhhh... semmi gond, majd lesz, jön magától ha akar... Stb." Brrrr... semmit mondó kérdések, semmit mondó válaszok és még Te érzed magad rosszul, aki igazán vágyik rá hogy legyen.
Na mindegy... kitartást Nektek! :D

De ugye azért azt tudjátok hogy mi NEM AZÉRT kérdezzük? :D
Illetve mi lenne ha nem kérdeznénk, hanem csak úgy mesélnétek hogy mi fáj, görcsöl, hány ablak vár még pucerájra? :wink: :lol:

Monácska!

Jó ez az anyag Ágitól. :D
De néhány pont rám is értendő, pedig hol van még a szülés... :lol:
Takarítok mint az állat és virágot pátyolgatok. Hová jutott ez a világ?! :lol:

Tegnap a Férjem megjegyezte hogy jó lenne ha a 70 ötletemből legalább hárommal elkészülnék... A nyelvemen volt, de nem mondtam, hogy oké, akkor holnaptól TP és szeptemberig tuti minden kész lesz. :evil: Pasik...

Csakegy!

Ezen után inkább meg sem nézem mi folyik az indexen...
Jók a játékok, bár annyira drááága. :(
Mi az a gömb? Nem tudsz felrakni róla képet?
Mókusok. :lol:

Rambóka!

Levették végül a vért. A vérvételes néni szerint a 15. hétig van nekik skála. Megszívtam volna ha csak a 14. hétig van, pénteken 14 hetesnek mérték pontosan a babát.

Mellesleg végre én is láttam a babát. A doki bácsi nagyon kedves volt a Klinikán és megmutatott rajta mindent. Lábközi kukucs is volt, de nem nyilatkozott, uh. még reménykedhetek benne hogy lányom lesz. :D A kukacka talán stabilabban látszik mintha nincs ott semmi. Jah és mocorgott a kis drágám. Az a pár perc alatt rúgott egyet a lábával, ugrott egy nagyot és kinyitotta a száját, nagyon aranyos volt. Szerelmes vagyok, nah. :D

Hajni, Zazzy, Zsizsik!

Drukk hogy már Ti is itt legyetek! :wink:

Norka!

Jó pihit! :D
Pénteken elkezdtem hinteni a kártyácskákat. :wink:

Zsizsik!

A 95 csellón én is úgy maradtam. :lol: Még jó hogy nem zongorákat gyártotok! :D
Drukk a clostynak, enyém baba is clostyból lett. :wink:

Kir!

Nagyon szép a bölcsőtök!!
Az általam látott bölcsőkkel eddig mindig volt mindenféle ellenérzésem (kicsi, szűk, még egy játék babát sem raknék bele) de a Tiétek szuper! Gyakorlatilag úgy néz ki mint egy hintáztatható kiságy.
Szerinted az én ács unokabátyám tudna ilyet csinálni? Max. lesz cserép is rajta. :lol: :lol:

Kreatív csajok!

Húsvéti dekoráción töröm a fejem, de nem jutottam még messzire. A készen kapható dekor cuccok közül vannak tök jók is, de szerintem nagyon drága... A szokványos aranyeső-tojásfa megoldás meg valahogy nekem nem tetszik. Van valami ötlet?

Ennyit rólam. :D
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?