Sziasztok!
Kukucs, mert régen írtam.
Kavicska, Monácska!
Jót mosolyogtam én is, bár tényleg érthető a dühöngésetek.
Kicsit hasonlít ez a helyzet arra amég az ember lánya vár a babára, nem? "Miért nincs gyerek? Nem akartok még? Áhhh... semmi gond, majd lesz, jön magától ha akar... Stb." Brrrr... semmit mondó kérdések, semmit mondó válaszok és még Te érzed magad rosszul, aki igazán vágyik rá hogy legyen.
Na mindegy... kitartást Nektek!
De ugye azért azt tudjátok hogy mi NEM AZÉRT kérdezzük?
Illetve mi lenne ha nem kérdeznénk, hanem csak úgy mesélnétek hogy mi fáj, görcsöl, hány ablak vár még pucerájra?
Monácska!
Jó ez az anyag Ágitól.
De néhány pont rám is értendő, pedig hol van még a szülés...
Takarítok mint az állat és virágot pátyolgatok. Hová jutott ez a világ?!
Tegnap a Férjem megjegyezte hogy jó lenne ha a 70 ötletemből legalább hárommal elkészülnék... A nyelvemen volt, de nem mondtam, hogy oké, akkor holnaptól TP és szeptemberig tuti minden kész lesz.
Pasik...
Csakegy!
Ezen után inkább meg sem nézem mi folyik az indexen...
Jók a játékok, bár annyira drááága.
Mi az a gömb? Nem tudsz felrakni róla képet?
Mókusok.
Rambóka!
Levették végül a vért. A vérvételes néni szerint a 15. hétig van nekik skála. Megszívtam volna ha csak a 14. hétig van, pénteken 14 hetesnek mérték pontosan a babát.
Mellesleg végre én is láttam a babát. A doki bácsi nagyon kedves volt a Klinikán és megmutatott rajta mindent. Lábközi kukucs is volt, de nem nyilatkozott, uh. még reménykedhetek benne hogy lányom lesz.
A kukacka talán stabilabban látszik mintha nincs ott semmi. Jah és mocorgott a kis drágám. Az a pár perc alatt rúgott egyet a lábával, ugrott egy nagyot és kinyitotta a száját, nagyon aranyos volt. Szerelmes vagyok, nah.
Hajni, Zazzy, Zsizsik!
Drukk hogy már Ti is itt legyetek!
Norka!
Jó pihit!
Pénteken elkezdtem hinteni a kártyácskákat.
Zsizsik!
A 95 csellón én is úgy maradtam.
Még jó hogy nem zongorákat gyártotok!
Drukk a clostynak, enyém baba is clostyból lett.
Kir!
Nagyon szép a bölcsőtök!!
Az általam látott bölcsőkkel eddig mindig volt mindenféle ellenérzésem (kicsi, szűk, még egy játék babát sem raknék bele) de a Tiétek szuper! Gyakorlatilag úgy néz ki mint egy hintáztatható kiságy.
Szerinted az én ács unokabátyám tudna ilyet csinálni? Max. lesz cserép is rajta.
Kreatív csajok!
Húsvéti dekoráción töröm a fejem, de nem jutottam még messzire. A készen kapható dekor cuccok közül vannak tök jók is, de szerintem nagyon drága... A szokványos aranyeső-tojásfa megoldás meg valahogy nekem nem tetszik. Van valami ötlet?
Ennyit rólam.
Monee